עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by KingYes,

אני רוצה המלצה למשחק (טוב), בסגנון SC2 ואמפייר ארצ'.. למחשב. אני הייתי רוצה אפילו משהו כמו RA2, אבל בגלל כל התמונות של הבחורות שמה, אני מוותר על RA3. מה כן אפשר להמליץ? האם שאר ה-C&C צנועים בלי בחורות? ואם כן, יש דרך להעיף אותם מהמשחק? ומה עוד אני מפספס?

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. Started by thrioue,

שלום לכוולם! קניתי מחשב חדש, עכשיו אחרי שהתקנתי בו WINDOWS ULTIMATE 7 x64 bit ואת כל הדרייברים הרלוונטיים פניתי למשחקים! אני משתמש במסך מחשב Samsung T220p 22".. רציתי לדעת איך אני יודע אם אני יכול לשים את ההגדרות הכי גבוהות מבחינת גרפיקה (HIGH וגם רזולוציה טבעית של מסך המחשב 1920x1200).. זה משתנה ממשחק למשחק? זה משפיע על המחשב באיזושהי צורה? בקיצור, איך אני מגיע לחווית משחק אופטימאלית מפרט המחשב בפרופיל. תודה מראש!!!

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. טוב הסיפר הוא: כשיצא המשחק (לפני שנה נדמה לי) היה לי כרטיס מסך מעפן... והגעתי לשלב של הגהנום ולא ראיתי שיש לידך נשקים אז המשכתי קצת והרגו אותי וחשבתי שזה הסוף של המשחק. לפני חודשיים קניתי כרטיס מסף 6600GT אז רציתי לדעת איך דום 3 פועל עליו. הורדתי את המשחק והמשחק פועל סבבה והגרפיקה הרבה יותר יפה! בקיצר החלטתי לסיים את המשחק שוב והגעתי לשלב של הגהנום שניראה לי שהוא האחרון. ועכשיו שמתי לב שיש נשקים מאחורי (ממש בתחילת השלב) ולקחתי אותם. עכשיו מה שבאמת חשוב: הלכתי והרגתי הלכתי והרגתי והגעתי למפלצת כזאת ענקית! שדומה לדינוזאור ובאויר עפים כאלה מפלצות שרק מאירות עם פנסים כאלה (הם לא מורידות כוח!) בקיצר אני מחורר ומחורר והמפלצת לא מתה! אין לי נשקים...רק מסור ומכות עם הידיים (שממש …

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. כעיקרון יש לי את GW הראשון והוא כבר שיעמם אותי אז לא חשבתי לקנות את FACTIONS או את NIGHTFALL שיצא החודש. חשבתי על WOW לנסות אותו כי המחיר שלו גם ירד, הבעייה זה ב GW שהחלפתי REALM מ USA ל EUROP זה פשוט היה זוועה, לא היו אנשים, האנשים מ USA הרבה יותר כיף לשחק. אז רציתי לדעת אם זה אותו דבר עם WOW, יש המון אנשים בגירסה האירופאית ? הרוב לפחות יודעים אנגלית ? ואפשר להנות מכל מ ש WOW עם כמה אנשים ? או שזה בעייה למצוא ולעשות איתם משימות ו RAID ככול הנקרא. כלומר דברים מאוד מאוד ספציפים שאפשר לעשות רק עם קבוצה מאוד חזקה.

• 13 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. Started by blbb,

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. Started by eldar4455,

אהלן חברים אתמול התחדשתי בGTX 980 של MSI.. כמובן שרכשתי את המשחק Dying light..אבל משהו בגרפיקה נראה לי מוזר.. התמונה נראית כמו המון המון נקודות קטנות כאלה..תמונה אני יעלה לכם שאני יגיע הביתה.. אבל השארות בינתיים חח=]

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. Started by Trumpeldor,

זהו חברים אין עוד צורך לשחק במשחק כדי להתקדם http://www.battlefield.com/battlefield3/1/kit-shortcuts תמורת קצת $ אפשר לפתוח כל מה שחלמת עליו במשחק: * בא לך את הנשקים מהקו-אופ אבל אתה סוציומאט אפאתי ? זה יהיה רק 5$ * חולם בלילה על טיל TV למסוק אבל לא יכול להשאר חצי דקה באוויר בלי שמורידים אותך ? 10$ וזה שלך ! * לא מסוגל לפגוע מ20 מטר עם כוונת X12 אבל מת לפתוח את הSOFLAM כדי להתקמפר איתו ? רק 7 $ לקיט http://store.origin.com/store/eaemea/search/?keywords=BF3DLC לא יודע למה הם עשו את זה אבל חבל שעבדתי כל כך קשה במשחק 40$ והחבילה האולטימטיבית פותחת את כל הunlocks במשחק....

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. Started by Googleness,

במסגרת ההשלמות שלי למשחקים שלא עבדו על המחשב הישן אני התקנתי לאחרונה את The Witcher 2. המשחק ממש ממש ממש מאכזב, כרגע הגעתי לעיר הראשונה אחרי שבורחים מהכלא ואני חייב לציין שממש פישלו כאן. כמה נקודות עיקריות: 1. הממשק עצמו מוזר, התנועה של גראלט כאילו הוא שיכור או משהו מעצבנת. בזמן הקרב קרה לי לא פעם שבמקום להכות עם החרב הוא מכבה לפיד או פותח דלת בלי שום קשר למציאות. גם סיבוב במקום כדי להסתכל אחורה ודברים כאלה ממש קיצוני. 2. מערכת הקרב מחורבשת לחלוטין ברגע ששינו את כל השיטה מהמשחק הקודם היא פשוט מעצבנת! אין התאמה של Stances כמו שהיו וכמעט כל קרב אתה מוקף אויבים וחייב להשתמש ב'סימנים' כדי לבודד אחד ולהכות בו כל פעם אחרת אין סיכוי. 3. למה אני צריך להיכנס למדיטציה בשביל לשתות …

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. Started by yosda-boy,

היום נכנסתי למשחק ובטעות נכנסתי לסרבר של האקרים! הם פתחו לי את כל הרובים העלו אותי ללבל 70 פתחו שיפורים לכל הרובים נתנו לי את כל ה-Titles ואת כל הEmblems את הקילסטרייק! איך אפשר להחזיר את המצב לקדמותו?

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. Started by fragon,

הייתה לי מוזה בעבודה אז קפץ לי רעיון משעשע או פייל, את זה נראה אחרי הפרק הראשון. אני הולך לכתוב כל כמה ימים פרקים בסדרת "סנטיקס מתחיל"... סדרה שיש לי רעיונות כללים וכיוון כללי לסדרה אבל השתתפים[השמות] פתוחים בהתאם למי שמעוניין להשתתף רק צריך לקחת בחשבון שאני כנראה ישתמש בסטיגמה שהודבקה לו או בסיפור מצחיק עליו, יהיו דמויות דרמטיות ומאוד חשובות לעלילה שאת רובן כבר בחרתי לצערכם! אז יאללה *אם לא נוח לקרוא בגלל שיש הרבה מלל צמוד פשוט תגדילו את הכתב עם CTRL+גלגלת, תהנו * מצטער על שגיאות כתיב מראש (בכל זאת אני עולה חדש ) פרק א' - הבראשית היו היה פעם ילד כמעט רגיל ושמו היה סנטיקס, שם רגיל לילד הנולד בשכונת העוני "סלאמס" הידועה לשמצה. כדי להבין מה עיצב את דמותו של סנטיקס בי…

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. Started by bennnn,

היי..תהיתי האם המשחק אמור לצאת מתישהו למחשב???? ומספר 3 בסידרה גם אמור לצאת אולי?או שזה רק בלעדיי לאקסבוקס 360? תודה......

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. Started by Synrex,

Synrex totzov bfjumanji mztikz brokenshard

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. Started by kalabokk,

אני חייב לציין שזה כמה רמות יותר טוב ממה ש.4cid הרקוב עשה, תהנו.

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. נינטנדו החליפו תשם של הרוולושן ל- Wii למה לעזזל הם עשו את זה?

• 17 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. כאמור משחק שאפשר לשחק ביחד באינטרנט, לא CS, משחק שאפשר לשחק ביחד עד 5-6 חברים, משחק שאפשר לשתף פעולה ביחד אולי אפילו לבנות קלאן ולשחק נגד שחקנים אחרים. יש המלצות? תודה

16. Started by ccc,

מחפש המלצות למשחק מעניין שאפשר לשבת עליו כל פעם קצת ככה בזמו פנוי ולעזוב עם עלילה מעניינת... יש המלצות? שלא יהיה יותר מדי FANSY הפשוטים האלה הכי כיפיים כמו RED ALERT הראשון... אבל משהו טיפה יותר איכותי מבחינת גרפיקה תודה

• 24 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. הדיווחים המקדימים היו מדוייקים, וכעת אנחנו מקבלים טעימה ראשונה של שלוש שניות לקראת חשיפתו של המשחק הבא בסדרה המצליחה יום גדול מאוד צפוי לחובבי הטכנולוגיה מחר – עם החשיפה הצפויה של דגמי ה-Pascal הראשונים מבית NVIDIA, וכעת גם החשיפה הצפויה של Battlefield 5, או כל שם אחר שיינתן לכותר החדש בסדרה הוותיקה של EA Games, אשר עיתוי הצגתו נראה כמו תגובה ישירה להצגה של Call of Duty: Infinite Warfare שהתרחשה מוקדם יותר השבוע. החשיפה תתרחש מחר בשעה 23:00 שעון ישראל – בדיוק באותה השעה בה NVIDIA תחשוף את המוצרים שלה, כך שיתכן כי יהיה כאן שיתוף פעולה בין שתי החברות. כל שידוע לנו כעת מגיע מטיזר קצרצר של מספר שניות בלבד, שמציג פנים בפירוט מרשים אשר נוצרו בעזרת מנוע ה-Frostb…

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. Started by אריק פרלס,

יש פה מישהו שמשחק בCall Of Duty Warzone ? אני התקנתי את המשחק אתמול בערב ואני לא יכו ללשחק בו... כאילו הוא נדלק ואז הם מבקשים להתחבר למשתמש (כבר פתחתי לפני) ופשוט שעות הוא כותב: Logging in to Activision account בדקתי את האינטרנט והוא נע בין 40 80 מגה. והכל זז חלק במחשב חוץ מהדבר הזה. מה אני יכול לעשות? 😟

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  19. מחפש משחקים עם גרפיקה טובה ועדיף יריות תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. Started by Bah_gots_pIII_450,

נושא זה הועבר לפורום [link=http://www.hwzone.co.il/cgi-bin/YaBB/YaBB.pl?board=site&action=display&num=1006094134&start=0]על האתר והפורום[/link] על ידי KoM

21. Started by X-_PLOSIVE,

?

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. Started by Lyor,

אני מניח שהנושא הזה נטחן פה מספר פעמים, אבל אני אשמח לקצת עזרה בנושא מכיוון שגוגל די איכזב אותי בקטע הזה. אני מעוניין לעשות צלב של כוונת "מעל" המשחק שאני משחק בו (במקרה הזה COD 4). אני ניסיתי להשתמש בCustom Desktop Logo עם/ובלי Borderless Gaming, אך ללא הצלחה. האם יש איזושהי דרך לבצע את זה מבלי שאצטרך 'לצייר נקודה' על המסך שלי פיסית?

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. יש לי מחשב נייד עם ווינדוס 8 עם שני כרטיסי מסך 1 אינטל השני נוודיאה השתמשתי בתוכנה FRAPS הכרטיס מסך נוודיאה לא פעל לי ,היתה בעיה עם המנהל התקן שלו . הופיע לי שגיאה כלשהיא במנהל ההתקנים לגבי הכרטיס מסך קוד 43 משהו כזה .. אז שחקתי כנראה על כרטיס המסך אינטל . הורדתי את ההגדרות ליותר נמוכות והיה לי 20 25 FPS .. אחרי שהתחלתי לנסוע (בהתחלת המשחק מהנמל ,) היה הכל טוב באיזה שלב שנסעתי משם , קבלתי פחות FPS חשבתי כנראה זה בגלל הפעילות שם , חזרתי לנמל והכביש שהיה לי 25 FPS ופשוט זה עדיין נשאר על 18 או משהו כזה .. נסתי להנמיך עוד יותר את ההגדרות , ולא זוכר כמה קבלתי , אחרי שנסתי להחזיר להגדרות הכי קודמות שקבלתי בהתחלה שם 25 FPS ואז 18 ,התחלתי לקבל 15 16.. ואחרי שינוי והגבהת הFPS א…

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. Started by PuLsE,

אז ככה בזמן האחרון ואני וחבר שלי חיפשנו משחקים.. ולא כל מצאנו משהו.. אז אני םחות או יותר מחפש משחק רשת לשחק עם חברים.. עדיפות לא משחקי אסטרטגיה.. עיניין הגרפיקה ממש לא חשוב.. אשמח אם תעזרו לי.. כי אנחנו סובלים משיעמום טוטאלי.. בתודה מראש, דור.

• 24 תגובות
    • 1.6k צפיות
  25. Started by JentuS,

שלום לכולם תעזרו לי בבקשה , אני כבר לא יודע מה לעשות הבעיה שיש לי עם המשחק אונליין של World of Warcraft Cataclysm היא בתוך המשחק עצמו. כאשר אני עומד במקום או נע עם השחקן שלי קדימה ואחורה הכל עובד בסדר אבל ברגע שאני רוצה להזיז את המבט של השחקן לאחד הצדדים ישר מופיעות תקיעות של כמה שניות כל פעם וזה מעצבן , ועוד יותר מעצבן שזה קורה עם המחשב שלי למרות שהמחשב שלי חדש ומספיק חזק כדי להריץ את המשחק הזה ועוד הרבה משחקים על מקסימום הגדרות גרפיות , דרך אגב , כשאני מפעיל משחקים חדשים אחרים , גם כן על הגדרות מקסימום לא מופיעה בעיה כזאת אלא רק במשחק הזה , אני כבר לא יודע מה הבעיה , אולי תצליחו לעזור לי לפתור את הבעיה אני לא חושב שזה בגלל האינטרנט כי יש לי מהירות של 10MB אני לא חושב שה…

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים