משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,393 דיונים בפורום זה
-
יש לי בעיה... התקנתי תשמחק rise of nation ואת התוספת Rise of Nations Thrones and Patriots הם לא עובדים שאני ניכנס למשחק הוא מראה את הסירטונים של ההתחלה ואז שולח הודעה Rise of nations cannot run with the monitor display mode set to 256 colors. Please change monitor display to 16-bit color or greater המחשב שלי עובד על רזולציה 1680X1050 עםכרטיס מסך GF7300gs אני חושב שזה אמור להספיק לעלות את המשחק הזה למישו יש מושג מה היא הבעיה פה?
-
- 2 תגובות
- 615 צפיות
-
-
שלום לכולם אני יודע שהמשחק די ישן אבל אני ועוד חבר מחפשים שחקנים שרוצים לשחק ברשת! אז מי שמעונין שלח לי מייל ל- natu@nana.co.il נתי מנין
-
- 0 תגובות
- 672 צפיות
-
-
-
-
מה אני צריך לקנות בשביל לשחק ב rise of the tomb raider 20 year celebration? יש לי את המשחק ב Steam. אני צריך לקנות את הseason pass?
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
זהו רימייק ל - FPS המצויין מ - 1995 על בסיס מנוע UE 3.0. מפתחים אותו Interceptor Entertainment שעבדו בעבר על רימייק של Duke Nukem 3D עד ש - Gearbox (בעלי הזכויות למותג) עצרו אותם. המשחק צפוי להיות מהיר ומהנה עם נשקים מופרכים וכיפיים, חדרים סודיים ואוייבים שמתים באופן אלים במיוחד (הרבה Gore). למשחק יהיה בנוסף לקמפיין הסינגל גם מולטיפלייר בסגנון Quake 3 עם מקפצות ו - Power-Ups (ו - Rocket Jumping). הצפי כרגע הוא שהמשחק ייצא בקיץ ויימכר בסטים, GOG ו - GMG ב - 15$ בלבד. אתר המשחק - http://www.riseofthetriad.net/web/app.php דרישות מערכת - http://www.dsogaming.com/news/rise-of-the-triad-system-requirements-revealed/ כתבות וריאיונות: http://www.destructoid.com/quakecon-r…
-
- 29 תגובות
- 11.1k צפיות
-
-
המשחק החדש של היוצרים של סדרת גות'יק האגדית http://risen.deepsilver.com/ :jump1:
-
- 4 תגובות
- 919 צפיות
-
-
PIRANHA BYTES,מפתחת משחקי GOTHIC האהובים (למרות השלישי הבעייתי) מביעה לנו את ההמשך למותג החדש שלה RISEN ששוחרר לפני שנה וחצי. מדובר ב - RPG לפי מיטב מסורת משחקי גוטיק עם אווירה ייחודית ומשחקיות חופשית שלא מחזיקה לשחקן את היד אלא נותנת לו לחקור חופשי את עולם המשחק. RISEN קיבל שבחים כשיצא שהיה חף ממרבית הבעיות הטכניות שהיו מנת חלקם של משחקי גוטיק ואף שיפר משמעותית את מערכת הקרבות שהיתה בעייתית גם כן בסדרה (והופשתה לרמה רדודה במיוחד במשחק השלישי). עיקר התלונות עליו היו גודלו הקטן של העולם לעומת משחקי גוטיק (מלבד הראשון אולי שהיה באותו גודל בערך) והעלילה הלא מספיק אפית. את כל זה PIRANHA BYTES מבטיחים לשפר במשחק ההמשך שצפוי להתרחש על פני מספר איים (כנראה שלושה) במקום האחד …
-
- 59 תגובות
- 11k צפיות
-
-
חצי יום הכתבה יושבת ב-YNET ואין ת'רד בנושא, אנשים אתם ישנים 8) משחק הפעולה הישראלי ששוחרר בתחילת השנה, ניתן כעת להורדה בחינם. יתבסס בעתיד על פרסומות. ירון דותן, מנכ"ל חברת Invasion Interactive, מסר לנו היום כי גרסה מספר 1.2 של Rising Eagle יצאה לרשת, ובאמתחתה מספר שינויים ושיפורים למשחק. השינוי הבולט ביותר הוא הפיכתו של המשחק לחינמי לגמרי, במקום מחיר של 20$ כפי שהיה עד כה. לדברי דותן, ההכנסות מהמשחק יתבססו בעתיד על פרסומות בתוך עולם המשחק, ושהם עושים מאמצים רבים על מנת שהפרסום לא יפריע לחוויית המשחק. לגבי עתידו של Rising Eagle אמר לנו דותן: "בכוונתנו להוסיף למשחק נשקים חדשים ומפות חדשות, ביניהן גם כמה שלבים שתוכננו במיוחד עבור הקהל הישראלי". הוא לא הסכים לומר למה הכוונה, …
-
- 4 תגובות
- 683 צפיות
-
-
הבטא של המשחק הישראלי יצא, כל מה שצריך לעשות זה להרשם ל-FilePlant (אלא אם כן אתם כבר רשומים) להרשם לבטא כדי לקבל קוד משתמש ולחכות בתורכם להוריד את הבטא! לדף הבית של Rising Eagle באתר FilePlant לחצו כאן: http://www.fileplanet.com/promotions/risingeagle/
-
- 68 תגובות
- 4.4k צפיות
-
-
לידיעה ב-Gamer וב-Vgames האתר הרשמי. כבוד.
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, לאחרונה שמעתי על תוכנה בשם rivatuner statistics server, ושיש לה frame limiter שאמור להגביל את FPS בצורה יעילה יותר מV-SYNC, ובכן ניסיתי את התוכנה בthe witcher 3, הוספתי את פרופיל המשחק, הפעלתי אותו, נטרלתי את V-SYNC, ושמתי את הגבלת הפריימים לUnlimited, על Full screen, ויש קריעות רציניות, מישהו יודע כיצד להפעיל את התוכנה כראוי? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מה קורה חברים? טוב כמעט כולכם יודעים שעליתי לרמה הנחשקת ובגלל זה אני הכנתי בשבילכם עוד מונטאג' ככה לפני BF4 אני אשמח לשמוע את דעתכם כי דעתכם מאוד חשובה לי ורק ממכם אני לומד מה לשפר לסרטון הבא אני מקווה שתאהבו כי השקעתי ואם לא אני אשמח לדעת שתרשמו לי ואני ינסה לתקן בסרטון הבא שלי , אני מבטיח אם אתם חדשים בערוץ שלי אתם מוזמנים לראות את שאר הסרטונים ואם אתם אוהבים את הערוץ אתם גם מוזמנים להרשם ולהיות מעודכנים שבת שלום וחג שמח לכולם
-
- 0 תגובות
- 4.4k צפיות
-
-
סיימתי את המשחק ואני רוצה להמליץ עליו בזמן האחרון יוצאים הרבה מאוד משחקים יפים ו"כבדים" (לא מבחנה גראפית) אבל המשחק הזה קטן חמוד וכיפי ונראה טוב מאוד! נכון, גם אני התחלתי לשחק ביגלל שהמשחק מבוסס על מנוע אנריל 3 אבל המשחק עצמו נורא נחמד אז עזבו לשניה את Medieval 2 ואת Double Agent ותנו למשחק צ'אנס
-
- 2 תגובות
- 730 צפיות
-
-
שלום לכולם, יצא לי לשחק היום במשחק הזה והאמת שהוא דיי חמוד ומגניב ורציתי לשתף אתכם המשחק, בלי לפרט יותר מידי, הוא בעיקר פתירת בעיות ופאזלים (חידות כאלה כמו שיש נגיד ב PRINCE OF PERSIA) ואקשן ויריות קצת מגוף שלישי. אתם משחקים במשחק את BLITZ, רובוט כתום וחמוד שתקוע באיזה מעבורת חלל נטושה. כשהמעבורת מותקפת על ידי רובוטים אחרים מהחלל משימתכם היא להשמיד אותם ולשמור על המעבורת. לעזרתכם ניצב איזה רובוט טכנאי שבונה לכם כלי נשק חדשים כל פעם ומוסיף לכם נשקים וכלים לארסנל.. המשחק כולו בנוי על עקרונות פיזיקה מורכבים ביותר כמו כוחות משיכה, משקל לחפצים וכו'.. ומלווה כולו בהומור והרבה שטויות .. המשחק די קל ופשוט וייסב הנאה לשחקנים המתחילים אך גם יצחיק ויאתגר לפעמים את הגיימרים הכבדים שב…
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, אני ועוד 2 חברים משחקים בזה, המשחק הוא חינאמי למי שלא יודע, המשחק הוא בדמוי World of Tanks אם נשמע לכם מוכר - משמעות היא tactical team arena, משחקים בצוות של 5 נגד 5 - הקטע המעניין במשחק לעומת WoT זה שאתה צריך ליצור לעצמך את המכונת קרב הכי אפקטיבית שאתה יכול והכי יצירתי שאתה יכול - אם מישהו מעוניין - תגיבו פה.
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הסושיאל קלאב לא עולה ובגלל זה הג'י טי איי לא עולה.... ניסיתי לכניס את הדיסק ולעשות repair להתקנה וזה גם לא עזר גם להפעיל את הסושיאל קלאב מהדיסק לא עוזר... מה לעשות רק להתקין מחדש?... איך שומרים את השמירות זה שמור בקליינט שלי ווינדוס לייב?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אחרי יממה בה כל הרשת גועשת בשל מגוון עצום של סרטוני משחקיות וקטעי קוד מוקדמים שהודלפו מתוך הדור הבא של משחק העולם הפתוח המפורסם והמצליח מכולם - אנחנו מקבלים אישור לכך שהכל אותנטילכתבה
-
- 1 תגובה
- 432 צפיות
- 2 followers
-
-
תמונה שווה 2-3 מלים..
-
- 20 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
נראה שפיתחתי טעם למשחקי roguelike. אז הנה עוד משחק roguelike קליל או כמו שהמפתח אוהב לקרוא לו: rogue lite(כי בין משחק למשחק יש שיפורים קבועים גדולים לדמויות). בעיקרון מדובר על משחק 2d platform. אתם משחקים אביר/ה שנכנס/ת לטירה מקוללת, שמשתנה בכל כניסה מחדש. אחרי כל פעם שאתם מתים יש לכם אפשרות לבחור צאצא מרשימה של 3 לרשת אתכם. הצאצאים מגיעים בווריאציות שונות, CLASSES(קוסם,לוחם, וכו....), ויש להם תכונות גנטיות שונות ומשונות, חלקם חיוביות חלקם שליליות, חלקם סתם מעצבנות ומגניבות. יש לכם אחוזה משלכם אותה תוכלו לשדרג, ובעזרתה לשפר את הצאצאים שלכם. תוכלו לפתוח אפשרויות כמו BLACKSMITH וMYSTIC שתוכלו למצוא בשבילם BLUEPRINTS בטירה, וליצור נשק/שריון/תוספות-קסומות. וARCHITECT …
-
- 0 תגובות
- 775 צפיות
-
-
היי אני משחק ב-Rogue Trooper (משחק טוב מאוד ) אך בשלב 2 המשחק נתקע לי כול שניה והסאונד נתקע גם כן ואין אפשרות לשחק האם לעוד מישהו קרתה הבעיה הזו? האם מישהו יוכל לעזור? בתודה מראש
-
- 2 תגובות
- 819 צפיות
-
-
היי אנשים , דיי מזמן , שנת 99 או 00 , היה את המשחק הזה Rollcage מעין מרוץ מכוניות , שיכולות לנסוע על שני הצדדים , ותוך כדי המירוץ יכולת להשתמש בכל מיני נשקים כדי לפגוע בשאר המכוניות שמתחרות בך. אני ממש מת לשחק במשחק הזה שוב , הבעיה שאני לא מצליח למצוא מאיפה להוריד אותו. הורדתי את הדמו מאיזה אתר , אבל הוא לא עובד , אני חושב בגלל שזה מותאם ל 3dfx , או משהו.. יש שם קובץ הפעלה של d3d ושל glide , ושניהם לא עובדים. זה מפעיל את המשחק וישר חוזר לווינדוס. למישהו יש איזה רעיון מאיפה אני יכול להוריד את המשחק המלא ? (בתנאי כמובן שהוא כבר משוחרר ואפשר להוריד אותו באופן חופשי כי אני לא חושב שעדיין מוכרים אותו ) ואם לא , אז אולי עזרה להפעיל את הדמו ... תודה. עריכה : זאת הכתבה …
-
- 4 תגובות
- 647 צפיות
-
-
ROLLER COASTER TYCOON לא עובד בXP מה לעשות אין לי כוח לעבוד גם עם 98 זה יאט את כל המחשב
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מתי אני מקבל את המסעדות הסיניות במשחק.. ראיתי אצל חבר שלי כבר קיבל מזמן ואני עדיין לא, מדוע ??
-
- 0 תגובות
- 664 צפיות
-
-
רציתי לדעת איזה משחק לדעתכם יותר יפה..THEME PARK WORLD או הסדרה של ROLLER COASTER...? כי כל כך הרבה אנשים מעדיפים את ROLLER COASTER ואני פשוט לא מבין..THEME PARK WORLD הרבה יותר יפה מבחינת הגרפיקה לפחות..וראיתי אפילו הודעה..מלפני כמה זמן: "אבל העיקר שהמפתחים של ROLLER COASTER 2 יתרחקו מהמנוע הגרפי של THEME PARK WORLD." אני פשוט לא מבין..למה ROLLER COASTER יותר אהוב מ THEME PARK WORLD?
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-