משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,400 דיונים בפורום זה
-
היי אנשים, משום מה אני מקבל פינגים גרועים בשרתי CS, אפילו העיפו אותי על FRAME הפינג קופץ מ 40 ל 300 והקו ירוק בגרף מקוטע, ניסיתי לשחק עם הפרמטרים של CS אבל לא עזר. איזו תוכנה יכולה לבדוק איפה הקשר דפוק ? יכול להיות שה MTU שלי דפוק? הוא 1399 כרגע. אם אני עושה PINT -T לשרת אז אני מקבל פינג יציב של 30. אני של ADSL 1.5 של ברק מה קורה פה ? זו בעייה של WINXP ?? תודה
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני מודע לשאלה החריגה, אבל לאילו השואלים מדוע אני מעוניין לשחק משחק בחלון התשובה היא כדי שאוכל לעבודה באופן שותף עם התוכנה בבילון ובאופן סימלטני לתרגם את המילים במשחק שאיני יודע את פירושן. בכל אופן אני מדבר על משחקים שאין להם את האפשרות לשחק בחלון כבחירה דרך ה-options בתוך המשחק עצמו. לכן חשבתי אולי ישנה אופציה לעשות זאת דרך הווינדוס עצמו? דרך אגב אני עובד עם ויסטה... תודה מראש אני הייתי אופיר
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
זהו חברים אין עוד צורך לשחק במשחק כדי להתקדם http://www.battlefield.com/battlefield3/1/kit-shortcuts תמורת קצת $ אפשר לפתוח כל מה שחלמת עליו במשחק: * בא לך את הנשקים מהקו-אופ אבל אתה סוציומאט אפאתי ? זה יהיה רק 5$ * חולם בלילה על טיל TV למסוק אבל לא יכול להשאר חצי דקה באוויר בלי שמורידים אותך ? 10$ וזה שלך ! * לא מסוגל לפגוע מ20 מטר עם כוונת X12 אבל מת לפתוח את הSOFLAM כדי להתקמפר איתו ? רק 7 $ לקיט http://store.origin.com/store/eaemea/search/?keywords=BF3DLC לא יודע למה הם עשו את זה אבל חבל שעבדתי כל כך קשה במשחק 40$ והחבילה האולטימטיבית פותחת את כל הunlocks במשחק....
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
פלטפורמת הגיימינג מציינת את חג ה-Halloween עם הנחות על יותר מ-5,000 כותרים שונים לכתבה
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכוולם! קניתי מחשב חדש, עכשיו אחרי שהתקנתי בו WINDOWS ULTIMATE 7 x64 bit ואת כל הדרייברים הרלוונטיים פניתי למשחקים! אני משתמש במסך מחשב Samsung T220p 22".. רציתי לדעת איך אני יודע אם אני יכול לשים את ההגדרות הכי גבוהות מבחינת גרפיקה (HIGH וגם רזולוציה טבעית של מסך המחשב 1920x1200).. זה משתנה ממשחק למשחק? זה משפיע על המחשב באיזושהי צורה? בקיצור, איך אני מגיע לחווית משחק אופטימאלית מפרט המחשב בפרופיל. תודה מראש!!!
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי אנשים. אני מחפש את המשחק הזה בשביל אחייני. אם הוא חינמי ,אודה על קישור להורדה. אם לא,איפה וכיצד אפשר לקנות אותו? תודה לעונים ולמתעניינים!
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
שלום לכולם תעזרו לי בבקשה , אני כבר לא יודע מה לעשות הבעיה שיש לי עם המשחק אונליין של World of Warcraft Cataclysm היא בתוך המשחק עצמו. כאשר אני עומד במקום או נע עם השחקן שלי קדימה ואחורה הכל עובד בסדר אבל ברגע שאני רוצה להזיז את המבט של השחקן לאחד הצדדים ישר מופיעות תקיעות של כמה שניות כל פעם וזה מעצבן , ועוד יותר מעצבן שזה קורה עם המחשב שלי למרות שהמחשב שלי חדש ומספיק חזק כדי להריץ את המשחק הזה ועוד הרבה משחקים על מקסימום הגדרות גרפיות , דרך אגב , כשאני מפעיל משחקים חדשים אחרים , גם כן על הגדרות מקסימום לא מופיעה בעיה כזאת אלא רק במשחק הזה , אני כבר לא יודע מה הבעיה , אולי תצליחו לעזור לי לפתור את הבעיה אני לא חושב שזה בגלל האינטרנט כי יש לי מהירות של 10MB אני לא חושב שה…
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מי שמשחק שירשום,ויגיד באיזה שרתים כי שמתי לב שאין שרתים ישראלים וזה לא כיף לשחק עם אנשים מחו"ל....
-
- 26 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
חג שמח לכולם! פרק חדש וחגיגי והפעם משהו מיוחד ובאמת יוצא דופן - מכונת ה"ארקייד" של גולדסטאר, אולי האחרונה מסוגה, בתיעוד נדיר ומעמיק. תהנו חברים
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחרונה פרמטתי את המחשב והתקנתי בו חלונות 7 לראשונה. כמו כן הוחלף כרטיס המסך ל- GTX470. לצערי, לאחר שהתקנתי את Steam, לפחות שני משחקים בו מגמגמים ו"קופצים" כל כמה שניות. מדובר ב- TF2 ו-SupCom2. יש לציין שאלה משחקי התלת מימד היחידים שכרגע מותקנים לי בסטים. שני האחרים הם Plans Vs. Zombies ו- Secret of Monkey Island שהם דו-מימדיים לחלוטין ועובדים בלי בעיה. ב-TF2 יש לי גמגומים בזמן משחק שלא נובעים מבעיות התחברות, כי הם קורים גם במשחק מקומי. ב- SupCom2 זה עוד יותר בולט כי אפילו במסך הפתיחה, בו מתנפנפים כמה דגלים- יש לי את אותם גמגומים. בשני המקרים שינוי ההגדרות הגרפיות, עדכון דרייברים, סגירת תוכנות שברקע וכו לא פתרו את הבעיה. חשבו לציין ש bioshock 2 שאינו מחובר לסט…
-
- 19 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש המלצות למשחקי אסטרטגיה כמו command and conquer 3, suprame commander [למרות שSC היה מאכזב] אבל אם אפשר לא משחקים בסגנון מלחמת העולם השניה. תודה [=
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
כאמור משחק שאפשר לשחק ביחד באינטרנט, לא CS, משחק שאפשר לשחק ביחד עד 5-6 חברים, משחק שאפשר לשתף פעולה ביחד אולי אפילו לבנות קלאן ולשחק נגד שחקנים אחרים. יש המלצות? תודה
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מחפש משחקים עם גרפיקה טובה ועדיף יריות תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם אני תקוע לאיזה חודשיים שלושה עם מחשב די ישן ובא לי לשחק כמה משחקים על מה יש לכם להמליץ? המפרט נכון לעכשיו P3 733 392MB RAM GF MX200 64MB מעדיף משחקי סימולציה ומרוצים אבל לא אתנגד לכמה משחקי אקשן ואסטרטגיה טובים
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
לידתה מחדש של סדרת משחקי התפקידים מבית BioWare נראית מבטיחה ומרשימה יותר מאי פעם בעבר בקדימון חדש לכתבה
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
תגידו המשחק הולך לעבוד על xp נכון?(עם אפקטים של דיירקס 9 לא 10).
-
- 17 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
נושא זה הועבר לפורום [link=http://www.hwzone.co.il/cgi-bin/YaBB/YaBB.pl?board=site&action=display&num=1006094134&start=0]על האתר והפורום[/link] על ידי KoM
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
בכלל שאני אומר את הבעיה, הכרטיס נתמך במשחק? כי איך שהתחלתי את המשחק אני לא רואה אנשים בכלל או שאני רואה אותם מטושטש, חצאי אנשים וסתם שנראה כמו באג שהם נעלמים וחוזרים לעוד אנשים יש את זה או שרק אצלי?
-
- 19 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
זוכרים את StarCraft: Ghost? סרטון חדש מציע כמה דקות של משחקיות בשלה מתוך כותר הפעולה וההתגנבות שבוטל לאחר שנים רבות של פיתוח לכתבה
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
http://www.games.sk/abeceda.shtml ואל תגידו לאף אחד שאני סיפרתי לכם :AR15:
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
לאחר שחשבתי אני רוצה לשתף אותכם.... מכיוון שהמחשב שלי כבר לא מסוגל להריץ את המשחקים החדשים אני מתלבט בין לקנות מחשב חדש למשחקים (עלות נראה לי בסביבות 2500 ש"ח) או SP2 שעולה בסביבות 1500 ש"ח?? מה הייתם קונים??
-
- 24 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
זה פשוט לא נורמלי.. מאז שקניתי את המשחק בשבוע שעבר, כל 10-20 דקות הוא פשוט קורס שוב ושוב. או שהמשחק פשוט נתקע והסאונד נשמע בלופ או שהמשחק קורס במסך שחור ומופיע בבאטלוג (ERROR Could not join server (1. אין שעה אחת שהמשחק פשוט עובד. הבנתי שיש איתו בעיות, אבל לא יודע כבר אם זה נורמלי בתדירות כזאת. יש משהו שכדאי לנסות אצלי על מנת לטפל בזה?
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-