משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,403 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, פתחתי שרת דיסקורד של כדורסל שבו ניתן לדבר על כל דבר הקשור לכדורסל מכיוון שכאשר חיפשתי שרת של כדורסל לא מצאתי כלום. בשרת ניתן יהיה לדבר על עוד דברים שלא קשורים לכדורסל אך נושאו העיקרי יהיה כדורסל. במידה ויהיה ביקוש לצ'אטים של ליגות אחרות מלבד הליגות המצויינות בכותרת, יפתחו צ'אטים נוספים. בשרת יהיה ניתן להתעדכן בחדשות ותוצאות של משחקים בליגות. קישור לשרת: https://discord.gg/gruE3brHwD
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
זה קורה כשאני משחק בלי VSYNC המשחק מקרטע כל כמה שניות יש עצירה. אני מקבל כעקרון 120FPS כדי שזה ירוץ חלק יותר ובלי הבעיות אני מחוייב להפעיל את VSYNC ואז אני מקבל 50 FPS ואז כשיש הרבה מפלצות זה יורד פתאום ל 30 FPS נעצר למאית שניה ושוב ממשיך. יש לי את הדרייבר החדש ביותר של הכרטיס 7850HD והסרתי את הדרייבר הקודם עם דרייבר סוואפר. זה המחשב שלי: windows 7 ultimate 64bit Intel Ivy Bridge Core i5 3450 Socket 1155 6MB 3.1Ghz Tray Zalman 7000C AL Socket 775 MSI P67A-GD65 B3 P67 CHIPSET Transcend 4GB DDR3 1333Mhz X2 AMD Radeon HD 7850 sapphire enermax 500w liberty hard disk western digital sata 3 500gb bug in diablo 3
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם, למרות שפתחתי את הפורטים הרוולנטים, אני עדיין לא מצליח לראות את ערך הפינג בבאטל-לוג. למישהו יש רעיון ? D-LINK 6850U תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
המפתחת המקורית של הכותר הרעוע מפיצה טלאי ראשון, בינתיים עם שיפורים מינוריים יחסית לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/arkham-knight-%d7%94%d7%98%d7%9c%d7%90%d7%99-%d7%94%d7%a8%d7%90%d7%a9%d7%95%d7%9f-%d7%9c-pc-%d7%9b%d7%91%d7%a8-%d7%9b%d7%90%d7%9f/
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי אני קניתי לא מיזמן פלפון די חדש MOTOROLA E-1000 אני ראיתי המון אתרים עם מישחקים להורדה אבל באף אחד מהם לא היה מקום אחד הגון לדרוג או הסבר אפילו טיפה מפורט אשמח אם מישהו יוכל להפנות אותי למקום הנכון ואולי להסביר כאן יהיה נחמד תודה
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי אחרי שקיבלתי את ה2007WFP מיד התחלתי לנסות משחקים שונים וסרטים. דבר ראשון המסך מעולה דבר שני המשחק vegas מעולה, אבל... כבד מאוד כמו שאתם יודעים. אני מאוד נהנה לשחק בו אבל יש כמה דברים שהפריעו לי והתגברתי עליהם, ובאתי לשתף. לאחר בדיקות כל האפשריות הגרפיות וקריאה מסביב על המשחק הגעתי לכמה מסקנות: - HARDWARE SKINNING, כאשר הוא על OFF המשחק מריץ את האפשרות הזו על המעבד, כך שאם מדובר במעבד חזק, מומלץ. - SHADOWS, מפרק את הFPS בכ10! כלומר כאשר הוא על VERY LOW הFPS עולה ב10 ! משמעותי מאוד כשגם ככה המשחק רץ (ברזולוציה יפה) על 20-30FPS. -שאר האפשרויות הגרפיות לא שינו את הFPS כלל לכן הכל מופעל ועל MAX. -רזולוציות למסך רחב, המשחק לא מגיע עם תמיכה בהם, GURU3D הוסיף תמיכה כזו http:…
-
- 18 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
כמו שאתם יודעים, Doom הפך לקוד-פתוח לפני כמה שנים, ומאז הוא עבר אבולוציה אדירה. אנשים טובים המירו את המנוע של Doom לעבוד עם חלונות, לינוקס וכו' בלי שום צורך ב-DosBox או משהו כזה. זאת אומרת שאפשר לשחק על מסך מלא, לקבל מסך רחב מוצלח (שלא מועך את התמונה), ואפילו Direct3D שנראה מעולה. לאחרונה נתקלתי במוד חדש למשחק, שקוראים לו Brutal Doom והחלטתי לנסות. אז דבר ראשון: מה זה Brutal Doom? המוד משפר כמעט כל דבר במשחק, והופך אותו למכונת אקשן מטורפת. המשחק יותר מהיר, יותר אגרסיבי והרבה הרבה יותר מדמם. יש שיפורים בגרפיקה, במשחקיות, בנשקים, יש Finish Moves דרמטיים ואפילו לזרוק Middle Finger ולקלל את האויבים שלכם. יש מצבי ירי משני לנשקים, יש אפשרות לבעוט עם הרגל (כמו דיוק ניוקם) ואפש…
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי אני משחק gta san Andreas במחשב (ידוע שזה ישן), ואני לא מצליח להרים גלגל באופנוע שזה אחת המשימות, אם מישהו יודע משהו בבקשה
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
http://www.games.sk/abeceda.shtml ואל תגידו לאף אחד שאני סיפרתי לכם :AR15:
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
טוב הסיפר הוא: כשיצא המשחק (לפני שנה נדמה לי) היה לי כרטיס מסך מעפן... והגעתי לשלב של הגהנום ולא ראיתי שיש לידך נשקים אז המשכתי קצת והרגו אותי וחשבתי שזה הסוף של המשחק. לפני חודשיים קניתי כרטיס מסף 6600GT אז רציתי לדעת איך דום 3 פועל עליו. הורדתי את המשחק והמשחק פועל סבבה והגרפיקה הרבה יותר יפה! בקיצר החלטתי לסיים את המשחק שוב והגעתי לשלב של הגהנום שניראה לי שהוא האחרון. ועכשיו שמתי לב שיש נשקים מאחורי (ממש בתחילת השלב) ולקחתי אותם. עכשיו מה שבאמת חשוב: הלכתי והרגתי הלכתי והרגתי והגעתי למפלצת כזאת ענקית! שדומה לדינוזאור ובאויר עפים כאלה מפלצות שרק מאירות עם פנסים כאלה (הם לא מורידות כוח!) בקיצר אני מחורר ומחורר והמפלצת לא מתה! אין לי נשקים...רק מסור ומכות עם הידיים (שממש …
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היום נפתחת קהילת הקול אוף דיוטי של HwZone.co.il, קהילה מאוחדת וחזקה שתקדם את הקהילה לכיוון חדש, כיוון תחרותי וטוב. המטרה שלנו, היא לא רק לקדם את השחקנים הוותיקים, אלא לקדם גם את השחקנים החדשים, לכן נכתב כבר מדריך פשוט לשחקנים אשר רוצים להכנס לקהילת הקוד הישראלית. המדריך השלם לשחקן המתחיל כתובת הטימספיק החדשה שלנו: 212.199.164.135:9910 אנו מבטיחים כי בקהילתנו תקבלו את ההנאה המרבית אשר ניתן לקבל מהמשחק בלאק אופס 2, עם תמיכה צמודה של מנהלים, מטרה ברורה של קידום הקהילה הישראלים למעלה, ללא שטויות מיותרות. אנחנו מודעים לכך שישנן קהילות אחרות כיום, אך הפיצול איננו נכון, ולכן אנו מציעים לכם בית חם פה בHwZone, אנו עומדים לקבל את כולם בברכה. דבר נוסף שארצה להוסיף הוא, שחשוב…
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
הי חברים, הייתי שנים רבות מכור WOLFET. אני מחפש לאיזה משחק יריות דומה ברשת יש קהילת PUBLIC ישראלית סבירה. הרבה אנשים מעל גיל 18 יתרון.
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני מודע לשאלה החריגה, אבל לאילו השואלים מדוע אני מעוניין לשחק משחק בחלון התשובה היא כדי שאוכל לעבודה באופן שותף עם התוכנה בבילון ובאופן סימלטני לתרגם את המילים במשחק שאיני יודע את פירושן. בכל אופן אני מדבר על משחקים שאין להם את האפשרות לשחק בחלון כבחירה דרך ה-options בתוך המשחק עצמו. לכן חשבתי אולי ישנה אופציה לעשות זאת דרך הווינדוס עצמו? דרך אגב אני עובד עם ויסטה... תודה מראש אני הייתי אופיר
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי את המישחק המקורי Red Alert 2 התקנתי את המישחק במחשב שלי ויש בו WINDOWS XP ואין בעיה להיכנס לאופציה של NETWORK אבל במחשב השני שלי אותו דיסקים של מישחק רק WINDOWS 98 והוא לא נותן לי להיכנס ל NETWORK מה הבעיה
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי חברים, עוד לא התנסיתי במשחק עצמו אך כבר בתפריט הראשי אני שם לב שבשום מקום לא ניתן לשנות את הרזולוצייה ! מה שמרגיז במיוחד מכיוון שהריצוד "תקוע" על 75 הרץ. עצות הארות והערות יתקבלו בברכה.
-
- 24 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
איך המשחק, שווה לנסות? במחיר שיש לו עכשיו לסוף שבוע הזה בסטים זה לא נורא, אבל רציתי לדעת קודם איך המשחק לפני שאני משקיע בו כמה שקלים...
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
התחלתי לשחק FARCRY3 ויש תופעה גרפית שמטרידה את מנוחתי: כאשר אני פתאום נעצר לאחר הליכה, העצים והמים נראים(מרחוק) כמעט כמו "רשת". לאותה שניה קלה, פתאום הגרפיקה עושה רושם "זול". הדבר הזה לא קורה כאשר הדמות עומדת או מסובבת את המבט, אלא רק בבלימה של ההליכה. לא מדובר בהיקף היסטרי של ARTIFACT או משהו בסגנון, אבל הדבר הזה בהחלט בולט לעין. אני משחק על 1280*1024 עם הדיטייל הכי גבוה, ללא AA. כאשר אני מפעיל AA על רמה גבוהה, עושה רושם שהתופעה פוחתת(אך לא נעלמת), אבל מצד שני קשה באמת להשוות, מכיוון שקצב הפריימים נופל באופן מזעזע(ללא AA אני משחק בערך על 60) ניסיתי לשחק עם כל ההגדרות השונות והמשונות של המשחק ושום דבר לא עוזר. מישהו עוד שם לב לתופעה הזאת(בהנחה שהבנתם על מה אני מדבר..), וי…
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
המשחק השלישי בסדרת Battlefront נראה פנומנלי גם במסגרת המשחקיות שלו, ויהווה את מכת הפתיחה לקראת השקתה של טרילוגיית \'מלחמת הכוכבים\' החדשה בקולנוע לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%a6%d7%a4%d7%95-star-wars-battlefront-%d7%99%d7%94%d7%99%d7%94-%d7%94%d7%9e%d7%aa%d7%90%d7%91%d7%9f-%d7%94%d7%94%d7%95%d7%9c%d7%99%d7%95%d7%95%d7%93%d7%99-%d7%a9%d7%9c%d7%9b%d7%9d-%d7%91%d7%a0/
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
יש פה מישהו שמשחק בCall Of Duty Warzone ? אני התקנתי את המשחק אתמול בערב ואני לא יכו ללשחק בו... כאילו הוא נדלק ואז הם מבקשים להתחבר למשתמש (כבר פתחתי לפני) ופשוט שעות הוא כותב: Logging in to Activision account בדקתי את האינטרנט והוא נע בין 40 80 מגה. והכל זז חלק במחשב חוץ מהדבר הזה. מה אני יכול לעשות? 😟
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
נינטנדו החליפו תשם של הרוולושן ל- Wii למה לעזזל הם עשו את זה?
-
- 17 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
בזמן האחרון אני לא יכול לשחק במשחק רצוף בלי שזה יזרוק אותי מהסרבר כל כמה דקות עם ההודעה: "Connection to the game server has been lost. Please check you network connection and try again" הסרתי והתקנתי את המשחק מחדש והPB מעודכן, מה אפשר לעשות? יכול להיות שזה קשור לספקית שלי (טריפל סי)?
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מחפש המלצות למשחק מעניין שאפשר לשבת עליו כל פעם קצת ככה בזמו פנוי ולעזוב עם עלילה מעניינת... יש המלצות? שלא יהיה יותר מדי FANSY הפשוטים האלה הכי כיפיים כמו RED ALERT הראשון... אבל משהו טיפה יותר איכותי מבחינת גרפיקה תודה
-
- 24 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
פלטפורמת הגיימינג מציינת את חג ה-Halloween עם הנחות על יותר מ-5,000 כותרים שונים לכתבה
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
היי אנשים, משום מה אני מקבל פינגים גרועים בשרתי CS, אפילו העיפו אותי על FRAME הפינג קופץ מ 40 ל 300 והקו ירוק בגרף מקוטע, ניסיתי לשחק עם הפרמטרים של CS אבל לא עזר. איזו תוכנה יכולה לבדוק איפה הקשר דפוק ? יכול להיות שה MTU שלי דפוק? הוא 1399 כרגע. אם אני עושה PINT -T לשרת אז אני מקבל פינג יציב של 30. אני של ADSL 1.5 של ברק מה קורה פה ? זו בעייה של WINXP ?? תודה
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-