עבור לתוכן

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by rroonnii,

*הורדה - http://www.bigdownload.com/games/mini-ninjas/pc/mini-ninjas-demo/ *סירטון - http://www.gametrailers.com/video/e3-09-mini-ninjas/49825

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. Started by thrioue,

שלום לכוולם! קניתי מחשב חדש, עכשיו אחרי שהתקנתי בו WINDOWS ULTIMATE 7 x64 bit ואת כל הדרייברים הרלוונטיים פניתי למשחקים! אני משתמש במסך מחשב Samsung T220p 22".. רציתי לדעת איך אני יודע אם אני יכול לשים את ההגדרות הכי גבוהות מבחינת גרפיקה (HIGH וגם רזולוציה טבעית של מסך המחשב 1920x1200).. זה משתנה ממשחק למשחק? זה משפיע על המחשב באיזושהי צורה? בקיצור, איך אני מגיע לחווית משחק אופטימאלית מפרט המחשב בפרופיל. תודה מראש!!!

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. Started by Spider76,

אני ממש סופר את הדקות עד שתגיע התוספת המעולה הזאת. מנסה לשדרג את הדמות ולטפס רמות בכל דרך. שאלה קטנה, למישהו יש מושג אם יהיה ניתן לעבור בין שני המישורים בחופשיות ? אני למשל מקבל סכום של כסף מהגנבים שלי אחת לשבוע בנוסף יכול להשתתף בקרבות הארנה גם אחת לשבוע. האם יהיה ניתן להמשיך ולהתנהל גם בדברים האלו ? ???

• 18 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. Started by bigshock147,

שלום לכולם, בתור מנהל טורנירים יש לי מלא תלונות על היום חלק מהאנשים יוצאים וזה וצריך להתחשב בכולם אז התייעצתי עם ההנהלה ואמרו לי לעשות סקר על הימים טוב אז האפשרויות הם 1.ראשון 2.שני 3.שלישי 4.רביעי 5.חמישי 6.שישי 7.שבת החלטה שלכם!!

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. Started by lol_minbet,

די אהבתי את הראשון, נקווה רק שישפרו את הגראפיקה המצועצעת: http://www.gametrailers.com/video/gdc-11-prototype-2/711222

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. ערב טוב לכולם.. לאחרונה סיימתי את FARCRY3 ומאד נהנתי מהפורמט של המשחק ובכלל ממה שעשו.. האם אתם מכירים עוד משחקים דומים שכדאי לי לנסות? חשבתי על stalker ניסיתי בעבר את הראשון אבל המחשב היה דיי חלש.. תודה לעונים :-)

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. מערכת ה-\"RoomAlive\", שאת גרסתה הקודמת הכרנו בתערוכת CES אשתקד בתור \"IllumiRoom\", תאפשר לכל שחקן להיטמע אל תוך העולם שנוצר בחדר הפרטי שלו לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%a6%d7%a4%d7%95-%d7%98%d7%9b%d7%a0%d7%95%d7%9c%d7%95%d7%92%d7%99%d7%99%d7%aa-roomalive-%d7%aa%d7%94%d7%a4%d7%95%d7%9a-%d7%90%d7%aa-%d7%9b%d7%9c-%d7%94%d7%97%d7%93%d7%a8-%d7%a9%d7%9c%d7%9b%d7%9d/

8. Started by MeTaLhAmMeR,

יש לי גרסא מקורית של המשחק אם זה משנה והתקנתי עליו את ההרחבה (אם זה גם משנה). בכל אופן יצא לי לגלות בטעות שיש מודים למשחק הזה, וזה אחד מהם שאני מת לנסות אותו: יש בתיאור בצד ימין קישור להורדה של ההרחבה, למי שלא הצליח למצוא או סתם מתעצל הינה הקישור: http://www.moddb.com/mods/tiberium-essence/downloads/tiberium-essence-v13 בכל אופן ההוראות להתקנה של המוד הם לויסטה ודיי הסתכבתי עם זה כי אני חדש בויסטה ואין לי שמץ של מושג איפה לעזאזל אני אמור למקם את התיקיה MOD ועל איזה עידכון גרסא של המשחק מדובר שם? כי אין דבר כזה 1.09 אלא רק 1.9. אז למי שכבר יצא להשתמש במוד מסוים למשחק הזה ויכול לעזור אני מאוד אשמח!

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  9. Started by Sifo Jen,

אז זהו, היום יצא לנו לשחק בדמו מולטי שלו, לפי גיימספוט הוא משתחרר ש11 בבוקר ET שזה בערך עוד שעתיים וחצי... יש למה לצפות... ברגע שאני אוריד אותו, תלוי בזמינות שלו ואם אני יהיה בעבודה אני אפתח לו DEDICATED SERVER (מקווה שהדמו יבוא עם אפשרות כזו) ואפרסם את האי פי.. (יש לי אפלוד ממש גבוהה ומחשב חזק..). ביינתיים רק ספירה לאחור.. (-:

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. Started by andarianlb,

היי לכולם, אני וחברים שלי החלטנו לארגן LAN PARTY בערך כל חודש חודשיים בגלל שפשוט אין מספיק כאלה בארץ! מדובר ב LANים קטנים עם שאיפה לגדול... www.purelan.net

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. Started by superginiman,

המשחק יגיע לחנויות ב16 לנובמבר :yelclap: :yelclap: :yelclap: :yelclap: :yelclap: :yelclap: :yelclap: :yelclap: :yelclap: :yelclap:

• 22 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. היי גמרתי את המשחק ועכשיו אני רוצה להתחיל לשחק ברשת אז נכנסתי ללינק של המשחק ברשת ואז הוא מבקש ממני ליצור יוזר של EA אז עשיתי את כל מה שמבקשים ממני אבל אז הוא מבקש ממני סיראל קוד אמיתי למשחק וכמובן!! שאין לי מה עושים??

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. Started by Lynch,

הכוונה היא לא לסאונד של השמיעת צעדים, יריות וכו'... הכוונה לסאונד שלמשל יש כשאתם מתחילים ראונד וסאונד כשאתם נשארים אחרונים ב SND וכשנשאר קצת זמן. אז ככה : אתם הולכים לתיקיה שהמשחק מותקן בה, ואתם מחפשים בתיקיה הראשית את כל הקבצים שבשם שלהם יש תמילה SOUND מוחקים את הכל (זה 60 ומשהו קבצים, אין סיבה ללחשוש זה בסדר לגמרי), אחר כך הולכים לתיקיה ENGLISH ומוחקים את כל קבצי ה eng_sound (גם 60 קבצים בערך) וזהו תהנו

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. Started by alfus73,

שלום רב, שדרגתי את מהירות הגלישה שלי. האם תוכלו להפנות אותי למדריך או להסביר לי כיצד לעשות זאת? האם תוכלו להמליץ לי על משחקי רשת שווים?

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. Started by Tomerb1,

שלום לכולם אני מחפש המלצות למשחקי אסטרטגיה כמו command and conquer 3, suprame commander [למרות שSC היה מאכזב] אבל אם אפשר לא משחקים בסגנון מלחמת העולם השניה. תודה [=

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. אני מחפש משחק מכות למחשב כמו טקן לסוני 2 משחק לא ישן (לא מורטאקומבאט) מישהו מכיר משהוא בסגנון?

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. Started by integral,

יש למישהו המלצה? בנוסף, ראיתי הגאים עם דוושות וראיתי כאלה הבאים ללא דוושות. עד כמה העניין קריטי?

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. מי שמשחק שירשום,ויגיד באיזה שרתים כי שמתי לב שאין שרתים ישראלים וזה לא כיף לשחק עם אנשים מחו"ל....

• 26 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. Started by בילי,

שלום חברים,אני מנסה להעלות את המשחק הישן cod1 והוא נותן לי שגיאה: Could not load OpenGL. Make sure that you have the latest drivers for your video card from the manufacturer's web site עכשיו,הדרייבר שלי מעודן נכון להיום (אחרי שהסרתי את הגרסאות הקודמות של הדרייבר - שגם בהם נוצרה השגיאה הזאת) התקנתי תוכנה שנקראית 'GLDirect' שגם היא לא פתרה את הבעיה. יש לציין שאת כל סדרת cod שיחקתי ללא בעיות והמחשב הריץ אותם בקלות וביעילות על הגדרות גבוהות. כרטיס המסך שלי הוא ati randon hd 5670 ומערכת הפעלה xp sp3. תודה גדולה לעוזרים. הנה היומן המלא של השגיאה: COD 1.3 build win-x86 Mar 2 2004 ----- FS_Startup ----- Current language: english Current search path: C:\Program Files…

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. Started by dans41,

היי נראה לי שפרצו לי לחשבון שלי בסטים, נכנסתי עכשיו מהטלפון והוא ניתק אותי ישר ואמר לי להתחבר מחדש (נראה די חשוד), חוץ מזה ראיתי שיש לי ב friends אנשים שלא היו קודם וגם ב community choice נבחר משחק שבכלל לא הצבעתי לאחרון, הסיסמא לא שונתה כי הצלחתי להיכנס. למי אני יכול לפנות כדי לבדוק מה עוד נעשה בחשבון. לא בוצעו רכישות כי לא קיבלתי דיווח באימייל. כרגע אין לי גישה למחשב עד שבוע הבא בערך, איך אני יכול לדעת מה נעשה עד כה? למי ניתן לפנות כדי לברר את זה?

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. לא הרבה זמן עבודה אבל אהבתי מה שיצא לי, סך הכול אני לא ממש מכיר את המנוע הזה: מצטער מראש על הזווית ההזויה של הסרטון זה הFRAPS:

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. Started by X-_PLOSIVE,

?

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. Started by B0necrack3R,

ניסיתי לשחק במשחק הזה היום והוא עובד מהר מדי. חיפשתי פתרונות באינטרנט ולא מצאתי, אולי יש למישהו מושג מה אפשר לעשות כדי שהמשחק יעבוד במהירות נורמלית? :s05:

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. Started by yagodin,

היום חבר הביא לי את המשחק F.E.A.R מקורי כשאני בא להתקין אותו אז זה מבקש מימני קוד , מישהו יכול להביא לי את הקוד הזה?

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. Started by Nakion,

שלום לכולם קניתי PS3 לא מזמן ואני מחפש משחק מירוצים טוב משהו בסגנון Need For Speed. אני פשוט לא מכיר את כל המשחקים החדשים בסגנון אשמח להצעות של משחקים. תודה.

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים