עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by noiZE,

ההופעה הראשונה שלנו

2. Started by --Adidas,

היום התחדשתי בגיימפד של xbox360 אלחוטי (+הסט של לוג'יטק s520 ) אני לא כזה רגיל לגיימפאד תמיד שחקתי עם מקלדת ועכבר תמליצו לי למשחקים שכיף לשחק אותם עם גיימפאד שאני יתרגל גם ...

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. שלום לכולם, כידוע לכם בתחילת חודש מארס ועד תחילת חודש אפריל, התנהל בקהילה שלנו טורניר 3 על 3 בין קבוצות נבחרות על פרסים ידועים מראש שלושה הארד דיסקים של WD BLACK 1 TB. הקבוצות שניהלו את הקרב נתנו קרבות מעניינים, ומתוכם הכנסנו את חלק מהצילומים הנבחרים, כידוע לכם הצילומים הם מהספקטייטור של המשחק ולכן היו לנו אפשרויות מרובות למבטים ופיכך גם תוכלו לראות כמה כיוונונים ושינויי מצלמה לא רגילים. נשמח תמיד לתת לכם גיבוי באמצעות סרטון למשחקים שתנהלו בשרתים שלנו, הפרסים הם בחסות חברת ההארד דיסקים האמריקאית WD. מתוך משחק קבוצת - Noob Killerz Vs RaZThEKinG צפיה מהנה:

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  4. Started by --Shadow--,

http://ps3.ign.com/articles/121/1214339p1.html

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. Started by thrioue,

שלום לכוולם! קניתי מחשב חדש, עכשיו אחרי שהתקנתי בו WINDOWS ULTIMATE 7 x64 bit ואת כל הדרייברים הרלוונטיים פניתי למשחקים! אני משתמש במסך מחשב Samsung T220p 22".. רציתי לדעת איך אני יודע אם אני יכול לשים את ההגדרות הכי גבוהות מבחינת גרפיקה (HIGH וגם רזולוציה טבעית של מסך המחשב 1920x1200).. זה משתנה ממשחק למשחק? זה משפיע על המחשב באיזושהי צורה? בקיצור, איך אני מגיע לחווית משחק אופטימאלית מפרט המחשב בפרופיל. תודה מראש!!!

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. Started by Lanzar,

ראיתי את הטריילר הזה ב YOUTUBE http://www.youtube.com/watch?v=AUHmTSJ7b-Q נראה מגניב ביותר !.!

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. Started by huber,

היום, אני עצוב לומר, שסיימתי את המשחק הממכר הזה. בסופו של המשחק יש שלב בו שלושת הגזעים מתאחדים נגד האופל (שלב קשה במיוחד!). בסעום בשלב יש סירטון מדהים ואחריו מה שאני קורא לו "שעשועי מפתחים"... ז"א, יוצרי המשחק לקחו את המנוע של המשחק ויצרו סירטונים מאוד מאוד משעשעים (אני לא אומר מה, חבל להרוס לאלו שלא סיימו עדיין). בסיום הסירטונים כתוב "COME BACK AFTER UVE PLAYED IN HARD". הבטחה לסירטונים נוספים? יש מישהו שסיים את המשחק ברמה הקשה?

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. כאמור משחק שאפשר לשחק ביחד באינטרנט, לא CS, משחק שאפשר לשחק ביחד עד 5-6 חברים, משחק שאפשר לשתף פעולה ביחד אולי אפילו לבנות קלאן ולשחק נגד שחקנים אחרים. יש המלצות? תודה

9. סתם נתקלתי בשרשור של בן אדם שמספר שחסמו לו את החשבון סטים הוא הסביר שזה בגלל שהוא קנה לחברים שלו משחקים בכרטיס אשראי שלו דרך החשבון שלהם או שהם עשו LOGIN אצלו במחשב או משהו כזה והוא קנה משחקים על החשבון שלהם עם הכרטיס שלו אלו התמונות מסך זה דבר די מפחיד שחושף שסטים זה גוף שיכול להיות לא הכי נחמד ובאמת די מפלצתי \ מונופול יכול להווצר מצב שספריית משחקים בשווי אלפי שקלים והחשבון כולו יחסם משימוש אחרי שנים של השקעה ועוד לא נותנים לך הסבר ראוי אתה נתקל באטימות וחוסר שקיפות מוחלט יוצא שכל הכסף שהשקעת בסטים וחשבת שקנית משחקים בעצם זה בכלל לא הרכוש שלך אלא רכוש של סטים ואתה בכלל רק השכרת את המשחקים עד לאיזה נקודה בזמן שסטים מחליטה שהיא לא מעוניינת לתת לך לשחק יו…

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. Pax Day 2 2012 Smite Gameplay Footage by Fryedegg

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  11. לידתה מחדש של סדרת משחקי התפקידים מבית BioWare נראית מבטיחה ומרשימה יותר מאי פעם בעבר בקדימון חדש לכתבה

12. Started by Tomerb1,

שלום לכולם אני מחפש המלצות למשחקי אסטרטגיה כמו command and conquer 3, suprame commander [למרות שSC היה מאכזב] אבל אם אפשר לא משחקים בסגנון מלחמת העולם השניה. תודה [=

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. הדיווחים המקדימים היו מדוייקים, וכעת אנחנו מקבלים טעימה ראשונה של שלוש שניות לקראת חשיפתו של המשחק הבא בסדרה המצליחה יום גדול מאוד צפוי לחובבי הטכנולוגיה מחר – עם החשיפה הצפויה של דגמי ה-Pascal הראשונים מבית NVIDIA, וכעת גם החשיפה הצפויה של Battlefield 5, או כל שם אחר שיינתן לכותר החדש בסדרה הוותיקה של EA Games, אשר עיתוי הצגתו נראה כמו תגובה ישירה להצגה של Call of Duty: Infinite Warfare שהתרחשה מוקדם יותר השבוע. החשיפה תתרחש מחר בשעה 23:00 שעון ישראל – בדיוק באותה השעה בה NVIDIA תחשוף את המוצרים שלה, כך שיתכן כי יהיה כאן שיתוף פעולה בין שתי החברות. כל שידוע לנו כעת מגיע מטיזר קצרצר של מספר שניות בלבד, שמציג פנים בפירוט מרשים אשר נוצרו בעזרת מנוע ה-Frostb…

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. סטים מקדישה את סוף השבוע הקרוב לחברה היפנית הוותיקה - וזה אומר שיש לכם הזדמנות פז לקבל את כל כותרי סדרות Total War ו-Dawn of War במחירים מצחיקים לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%97%d7%99%d7%99%d7%96%d7%a8%d7%99%d7%9d-%d7%92%d7%a0%d7%a8%d7%9c%d7%99%d7%9d-%d7%97%d7%99%d7%99%d7%9c%d7%99%d7%9d-%d7%95%d7%a1%d7%95%d7%a0%d7%99%d7%a7-%d7%9e%d7%91%d7%a6%d7%a2%d7%99-%d7%a2%d7%a0/

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. Started by dolevzora,

כבר כמה חודשים שאני מנסה לסדר את הבעיה הזאת הורדתי כמה סוגים של המשחק אני מנסה להיכנס לה generals zero hour זה עושה לי serious error אין לי תמונה אבל זה מה שזה עושה לי זה אומר בערך שיש וירוס רציני או משהו כזה או בעיה רצינית אבל זה מחשב חדש ... ואין לי וירוס על המחשב שמעתי שלהרבה אנשים יש את זה יש אולי פתרון לסדר את זה ? ויש לי ווינדוס 7 bit 32 ויש לי מחשב נייד שעובד שם המשחק ויש גם windows 7

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. Started by ezx,

שלום יש לי תמישחק רידיק והרזולוציה המקסימלית זה 800 600 זה אמור להיות ככה או שיש לי תקלה או לא יודע מה תודה לכול העונים

• 20 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. Started by LazyBoy,

http://www.gamespot.com/news/6164380.html?tag=latestnews;title;1 בטח ישמח מישהו פה, אני בכלל לא מחכה למשחק הזה.

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. שלום לכל העונים! שאלה שמסקרנת אותי ועד רבים ואולי גם יצא מזה סקר חחה רוב המשחקים שאנו משחקים במיוחד אלו שמסוג ה FPS (תקנו אותי אם אני טועה) קימים גם לPC/XBOX360/PS3 היום רכשתי לי שלט XBOX360 אלחוטי! : D (למחשב כמובן! מי שלא יודע זה מתאים גם) התחלתי לשחק ממש כייף FIFA08 NBA PES8 NFS.... משחקי הפעולה יריות והעקשן מגוף ראשון האהובים עלי ביותר! אחרי שנים שאני רגיל לשחק עם עכבר ומקלדת לשחק בשלט זה קצת שונה (וזה לא שחזרים כפתרים ופונקציות אולי ההפך) ופה היתי רוצה לשאול אותכם מתוך סקרנות! מה אתם מעדיפים? האם היתם מוכנים לנסות? האים זה נוח? או שזה בסך הכל עניין של הרגל? (במיוחד את אילו בעלי הקונסולות) או שאין ויכוח ומשחקים מהסוג הזה זה רק עכבר ומקלדת? לגבי האחרים אול…

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. Started by chen.landau,

לאחר שחשבתי אני רוצה לשתף אותכם.... מכיוון שהמחשב שלי כבר לא מסוגל להריץ את המשחקים החדשים אני מתלבט בין לקנות מחשב חדש למשחקים (עלות נראה לי בסביבות 2500 ש"ח) או SP2 שעולה בסביבות 1500 ש"ח?? מה הייתם קונים??

• 24 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. Started by Sifo Jen,

אז זהו, היום יצא לנו לשחק בדמו מולטי שלו, לפי גיימספוט הוא משתחרר ש11 בבוקר ET שזה בערך עוד שעתיים וחצי... יש למה לצפות... ברגע שאני אוריד אותו, תלוי בזמינות שלו ואם אני יהיה בעבודה אני אפתח לו DEDICATED SERVER (מקווה שהדמו יבוא עם אפשרות כזו) ואפרסם את האי פי.. (יש לי אפלוד ממש גבוהה ומחשב חזק..). ביינתיים רק ספירה לאחור.. (-:

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. Started by GbeTech,

בהנחה שהוא מקורי ולא כבר תפוס. הבנתי שההתקנה ותפעול של BF3 קצת מורכבים עם Origin ושות', אתם צופים בעיות אם אני פשוט אקבל CDKEY מקורי?

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. Started by barakaaron,

לפי מה שרשום כאן הוא כבר Gold ואמור לצאת לחנויות ב1 באפריל. (אולי זה שקר? ;D). http://212.190.116.226/news.php?y9ITolQe

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. Started by eyal,

ROLLER COASTER TYCOON לא עובד בXP מה לעשות אין לי כוח לעבוד גם עם 98 זה יאט את כל המחשב

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. כנס Blizzcon 2019 - ההדלפות מתבררות כנכונות. בליזארד מכריזה על משחק דיאבלו חדש לחלוטין שמבטיח לחזור למקורות האפלים של המותג הקלאסי והממכר לכתבה

25. Started by omrik10,

.

• 26 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.