משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,403 דיונים בפורום זה
-
יש לי את המישחק המקורי Red Alert 2 התקנתי את המישחק במחשב שלי ויש בו WINDOWS XP ואין בעיה להיכנס לאופציה של NETWORK אבל במחשב השני שלי אותו דיסקים של מישחק רק WINDOWS 98 והוא לא נותן לי להיכנס ל NETWORK מה הבעיה
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי אני קניתי לא מיזמן פלפון די חדש MOTOROLA E-1000 אני ראיתי המון אתרים עם מישחקים להורדה אבל באף אחד מהם לא היה מקום אחד הגון לדרוג או הסבר אפילו טיפה מפורט אשמח אם מישהו יוכל להפנות אותי למקום הנכון ואולי להסביר כאן יהיה נחמד תודה
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
במקרה שמעתי על זה עכשיו בפורום בחו"ל לינקים: http://www.gamershell.com/download_3201.shtml http://files.worthplaying.com/files/modules.php?name=Downloads&d_op=viewdownload&cid=142 http://www.3dgamers.com/dlexit/torrent/games/commandos3/c3nodx.zip.html http://www.filefront.com/r.b/page__file_info/_filepath__/gamershell/demo/c3.zip/_output.html עוד לא גמרתי להוריד ככה שאין לי הרבה מה לספר...
-
- 14 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני מודע לשאלה החריגה, אבל לאילו השואלים מדוע אני מעוניין לשחק משחק בחלון התשובה היא כדי שאוכל לעבודה באופן שותף עם התוכנה בבילון ובאופן סימלטני לתרגם את המילים במשחק שאיני יודע את פירושן. בכל אופן אני מדבר על משחקים שאין להם את האפשרות לשחק בחלון כבחירה דרך ה-options בתוך המשחק עצמו. לכן חשבתי אולי ישנה אופציה לעשות זאת דרך הווינדוס עצמו? דרך אגב אני עובד עם ויסטה... תודה מראש אני הייתי אופיר
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
התחלתי לשחק FARCRY3 ויש תופעה גרפית שמטרידה את מנוחתי: כאשר אני פתאום נעצר לאחר הליכה, העצים והמים נראים(מרחוק) כמעט כמו "רשת". לאותה שניה קלה, פתאום הגרפיקה עושה רושם "זול". הדבר הזה לא קורה כאשר הדמות עומדת או מסובבת את המבט, אלא רק בבלימה של ההליכה. לא מדובר בהיקף היסטרי של ARTIFACT או משהו בסגנון, אבל הדבר הזה בהחלט בולט לעין. אני משחק על 1280*1024 עם הדיטייל הכי גבוה, ללא AA. כאשר אני מפעיל AA על רמה גבוהה, עושה רושם שהתופעה פוחתת(אך לא נעלמת), אבל מצד שני קשה באמת להשוות, מכיוון שקצב הפריימים נופל באופן מזעזע(ללא AA אני משחק בערך על 60) ניסיתי לשחק עם כל ההגדרות השונות והמשונות של המשחק ושום דבר לא עוזר. מישהו עוד שם לב לתופעה הזאת(בהנחה שהבנתם על מה אני מדבר..), וי…
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
בזמן האחרון אני לא יכול לשחק במשחק רצוף בלי שזה יזרוק אותי מהסרבר כל כמה דקות עם ההודעה: "Connection to the game server has been lost. Please check you network connection and try again" הסרתי והתקנתי את המשחק מחדש והPB מעודכן, מה אפשר לעשות? יכול להיות שזה קשור לספקית שלי (טריפל סי)?
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
זה משהו שאני לא הבנתי אף פעם. הרי זה משחק על כלום, משחק על החיים, חיים חסרי משמעות, חסרי מטרה .... חיים. אף אחד מאיתנו לא הולך לקולנוע כדי לראות סרט של איש הולך לעבודה, איש מוציא את הזבל, איש קורא עיתון אלא הולכים לסרטי אקשן, דרמה קומדיות ... אז למה במשחקים מחשב בהם יש משחקי אקשן, אסטרטגיה, ניהול ערים, תפקידים וכו' אנשים משקיעים את מירב שעותיהם (וכספם - 200 ש"ח על כל תוספת) על משחק שכזה ? טוב.. אני מודה שגם אני שיחקתי בו קצת אבל אף פעם לא יכולתי לשרוד יותר משבוע בהם השתמשתי בקודים התחתנתי ונודלו לי 2 ילדים (דיאבלו ואנדריאל - מי מנחש מאיזה תקופה יצאתי? ) מישהו פיענח את התעלומה הזאת ?
-
- 18 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
כמו שאתם יודעים, Doom הפך לקוד-פתוח לפני כמה שנים, ומאז הוא עבר אבולוציה אדירה. אנשים טובים המירו את המנוע של Doom לעבוד עם חלונות, לינוקס וכו' בלי שום צורך ב-DosBox או משהו כזה. זאת אומרת שאפשר לשחק על מסך מלא, לקבל מסך רחב מוצלח (שלא מועך את התמונה), ואפילו Direct3D שנראה מעולה. לאחרונה נתקלתי במוד חדש למשחק, שקוראים לו Brutal Doom והחלטתי לנסות. אז דבר ראשון: מה זה Brutal Doom? המוד משפר כמעט כל דבר במשחק, והופך אותו למכונת אקשן מטורפת. המשחק יותר מהיר, יותר אגרסיבי והרבה הרבה יותר מדמם. יש שיפורים בגרפיקה, במשחקיות, בנשקים, יש Finish Moves דרמטיים ואפילו לזרוק Middle Finger ולקלל את האויבים שלכם. יש מצבי ירי משני לנשקים, יש אפשרות לבעוט עם הרגל (כמו דיוק ניוקם) ואפש…
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מי שמשחק שירשום,ויגיד באיזה שרתים כי שמתי לב שאין שרתים ישראלים וזה לא כיף לשחק עם אנשים מחו"ל....
-
- 26 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
http://www.games.sk/abeceda.shtml ואל תגידו לאף אחד שאני סיפרתי לכם :AR15:
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
אני לא אדם שמשחק במחשב יותר מדי, אבל תמיד נחמד שיש משחק שמעביר את הזמן. לאחרונה, ניסיתי כמה משחקים מסדרת COD ומאוד התאכזבתי. בגדול, מדובר בסך הכל במשחק יריות פשטני למדי, שדורש לא יותר מלהקדים את האוייב בלחיצה על ההדק. אין מקום למחשבה, אין אסטרטגיה, אין פיקוד על צוות לוחמים, אין כלום! המשחק פשוט לא מאתגר, קיוותי לקצת יותר מירי חסר אבחנה. האם סדרת BF זהה לCOD, או ששם אוכל למצוא אתגרים טקטיים, יכולת פיקוד על צוות לוחמים, הקצאת משאבים ליחידה עליה אני מופקד, במידה ויש? אני לא רוצה לבזבז את זמני בעוד משחק שכל מטרתו היא הסתערות ותפיסת מחסה, זה עלוב!
-
- 14 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי אנשים, משום מה אני מקבל פינגים גרועים בשרתי CS, אפילו העיפו אותי על FRAME הפינג קופץ מ 40 ל 300 והקו ירוק בגרף מקוטע, ניסיתי לשחק עם הפרמטרים של CS אבל לא עזר. איזו תוכנה יכולה לבדוק איפה הקשר דפוק ? יכול להיות שה MTU שלי דפוק? הוא 1399 כרגע. אם אני עושה PINT -T לשרת אז אני מקבל פינג יציב של 30. אני של ADSL 1.5 של ברק מה קורה פה ? זו בעייה של WINXP ?? תודה
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
איך המשחק, שווה לנסות? במחיר שיש לו עכשיו לסוף שבוע הזה בסטים זה לא נורא, אבל רציתי לדעת קודם איך המשחק לפני שאני משקיע בו כמה שקלים...
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי אני משחק gta san Andreas במחשב (ידוע שזה ישן), ואני לא מצליח להרים גלגל באופנוע שזה אחת המשימות, אם מישהו יודע משהו בבקשה
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
זוכרים את StarCraft: Ghost? סרטון חדש מציע כמה דקות של משחקיות בשלה מתוך כותר הפעולה וההתגנבות שבוטל לאחר שנים רבות של פיתוח לכתבה
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום. לפני זמן מה יצא המשחק VIETNAM שאיפשר לשחק את המשימות הרגילות של המשחק עם 2 שחקנים ברשת (ביתית למשל). כלומר , 2 שחקנים באותה רשת יכלו לשתף פעולה במשימות של המשחק (נגד המחשב). במילים אחרות multiplayer אבל לא אחד נגד השני אלא אחד עם השני נגד המחשב. האם מישהו מכיר משחקים נוספים שמאפשרים משחקיות דומה? תודה על היחס.
-
- 14 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
לאחר שחשבתי אני רוצה לשתף אותכם.... מכיוון שהמחשב שלי כבר לא מסוגל להריץ את המשחקים החדשים אני מתלבט בין לקנות מחשב חדש למשחקים (עלות נראה לי בסביבות 2500 ש"ח) או SP2 שעולה בסביבות 1500 ש"ח?? מה הייתם קונים??
-
- 24 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
פלטפורמת הגיימינג מציינת את חג ה-Halloween עם הנחות על יותר מ-5,000 כותרים שונים לכתבה
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
לפי מה שרשום כאן הוא כבר Gold ואמור לצאת לחנויות ב1 באפריל. (אולי זה שקר? ;D). http://212.190.116.226/news.php?y9ITolQe
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
-
שלום לכולם כלאן שנוסד ב-2010, בימי BAD COMPAN 2, וזכה לכבוד רב, לאחר מכן התפרק בגלל פרישות רבות של שחקנים עקב לימודים, נפתח שוב והחזיר את כבודו, שרד עד אחרי יציאותו של BATTLEFIELD 3 והתפרק בעקבות סיבוכים שונים, כעת אנו פותחים אותו מחדש! תודות לשרון כריס, סהר מישלי ועידן הרמן המייסדים הראשונים של הקלאן! דרישות חובה: -מיקרופון -בגרות -פעילות, אבל גמישים. -גיל 13 ומעלה, אבל אם יש בגרות, אין לנו בעיה בכלל! -SPM 350 ומעלה (גמישים). -רמה 35 ומעלה, אבל גמישים. -לא מתייחסים בשיט ל-K/D -עבודת צוות 100% -דיוק של 20 אחוז ומעלה בנשקי ה-Assault (לא חובה, אך מומלץ). -דיוק של 15 אחוז ומעלה בנשקי ה-LMG (לא חובה אך מומלץ). חוקים: -אין לקלל אף אחד מחברי הכלאן ו/או ילדים אחר…
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי את המשחק עם ה DVD המקורי. התקנתי אותו, ושיחקתי בו איזה יום-יומיים. אך היום כשהפעלתי אותו הוא משום מה לא פעל. אני לא מקבל שום הודעת שגיאה, אלא המשחק פשוט לא מגיב. לא התקנתי שום דריבר חדש מאז הפעם האחרונה שהפעלתי אותו, ואפילו ניסיתי להתקין מחדש, אך זה לא עזר.
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-