עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by Nonister,

ניסינו לפתוח אתר מעריצים ישראלי למשחק. אתר שירכז חומרים בכול הנושאים השונים שיש במשחק, ושיהיה אפשר להגיע אליהם בצורה נוחה ופשוטה, ובנוסף שיהיה אפשר להגיב ולדבר אליהם. אין לנו שום כוונה להיות אתר יותר טוב מכל האתרים אשר ברמה עולמית. וגם לא פורום טוב יותר מפורום זה או כל פורום אחר של הקהילה. יש לנו גם המון חומרים שמתורגמים (עם אישור מן האתרים האלה ורבים אחרים). לא אין באתר פרסומות, הוא לא מכניס כסף, זה גם לא סוד שהוא לא נבנה על ידי איזה חברה ענקית אלא פשוט על ידי אנשים המשחקים את המשחק (ועוד לא משחקים משהו). מאוד נשמח אם תוכלו להקדיש כמה דקות מזמנכם, רק להביט באתר, לראות קצת מן התכנים ולתת ביקורות, בין אם היא ביקורת טובה, רעה או בונה. כל הערה תתקבל בהערכה גם הערות כמו "התו…

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. Started by simonsix,

עוד הבטחה גדולה שמתעכבת :-X http://news.softpedia.com/news/There-039-s-No-Rage-Coming-from-id-in-2009-106455.shtml

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. סתם נתקלתי בשרשור של בן אדם שמספר שחסמו לו את החשבון סטים הוא הסביר שזה בגלל שהוא קנה לחברים שלו משחקים בכרטיס אשראי שלו דרך החשבון שלהם או שהם עשו LOGIN אצלו במחשב או משהו כזה והוא קנה משחקים על החשבון שלהם עם הכרטיס שלו אלו התמונות מסך זה דבר די מפחיד שחושף שסטים זה גוף שיכול להיות לא הכי נחמד ובאמת די מפלצתי \ מונופול יכול להווצר מצב שספריית משחקים בשווי אלפי שקלים והחשבון כולו יחסם משימוש אחרי שנים של השקעה ועוד לא נותנים לך הסבר ראוי אתה נתקל באטימות וחוסר שקיפות מוחלט יוצא שכל הכסף שהשקעת בסטים וחשבת שקנית משחקים בעצם זה בכלל לא הרכוש שלך אלא רכוש של סטים ואתה בכלל רק השכרת את המשחקים עד לאיזה נקודה בזמן שסטים מחליטה שהיא לא מעוניינת לתת לך לשחק יו…

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. Started by huber,

היום, אני עצוב לומר, שסיימתי את המשחק הממכר הזה. בסופו של המשחק יש שלב בו שלושת הגזעים מתאחדים נגד האופל (שלב קשה במיוחד!). בסעום בשלב יש סירטון מדהים ואחריו מה שאני קורא לו "שעשועי מפתחים"... ז"א, יוצרי המשחק לקחו את המנוע של המשחק ויצרו סירטונים מאוד מאוד משעשעים (אני לא אומר מה, חבל להרוס לאלו שלא סיימו עדיין). בסיום הסירטונים כתוב "COME BACK AFTER UVE PLAYED IN HARD". הבטחה לסירטונים נוספים? יש מישהו שסיים את המשחק ברמה הקשה?

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. Started by dolevzora,

כבר כמה חודשים שאני מנסה לסדר את הבעיה הזאת הורדתי כמה סוגים של המשחק אני מנסה להיכנס לה generals zero hour זה עושה לי serious error אין לי תמונה אבל זה מה שזה עושה לי זה אומר בערך שיש וירוס רציני או משהו כזה או בעיה רצינית אבל זה מחשב חדש ... ואין לי וירוס על המחשב שמעתי שלהרבה אנשים יש את זה יש אולי פתרון לסדר את זה ? ויש לי ווינדוס 7 bit 32 ויש לי מחשב נייד שעובד שם המשחק ויש גם windows 7

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. Started by Battlefield man,

מתי יוצא battlefield 2 :euro force

• 18 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. Started by orlupo,

איזה משחקי FPS שווים יש חוץ מ-FAR CRY, DOOM 3, CALL OF DUTY ו-HALF LIFE 2? בתודה מראש

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. Started by Lyor,

אני מניח שהנושא הזה נטחן פה מספר פעמים, אבל אני אשמח לקצת עזרה בנושא מכיוון שגוגל די איכזב אותי בקטע הזה. אני מעוניין לעשות צלב של כוונת "מעל" המשחק שאני משחק בו (במקרה הזה COD 4). אני ניסיתי להשתמש בCustom Desktop Logo עם/ובלי Borderless Gaming, אך ללא הצלחה. האם יש איזושהי דרך לבצע את זה מבלי שאצטרך 'לצייר נקודה' על המסך שלי פיסית?

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. Started by topgun,

בקונטרולס כתוב ללחוץ על F12 אבל מה אני עושה עם זה אח"כ כדי לקבל את התמונה? THKZ עריכה: לא חשוב מצאתי..... איך לא חשבתי לחפש בתיקיה של המשחק...... :-[ בכל מקרה, קבלו תמונה קטנה ל"פיצוי" של מישהו שמת, אבל זה לא מפריע לו לעמוד (בערך).... [attachment deleted by admin]

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. מהו לדעתכם? מצטער אם שכחתי כמה משחקים, אבל נראה לי ש-6 הנ"ל הם הנפוצים ביותר.

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. Started by eyal,

ROLLER COASTER TYCOON לא עובד בXP מה לעשות אין לי כוח לעבוד גם עם 98 זה יאט את כל המחשב

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. שלום לכם! הבעיה שלי/שאלתי היא(...) כשאני נכנס במשחקים (כול משחק עד היום, לדוגמא FarCry,NFSU, Freedom Fighters, וזה רק מדגם מייצג כך שזו לא בעייה ספיציפית במשחק ספיציפי) להגדרות המקשים, אז במקום אותיות באנגלית (נגיד W ללכת קדימה) מופיע לי אותיות ג'יבריש (אותיות מסוג õ,î וכדומה). השאלה שלי היא האם מישהו נתקל/מכיר את התופעה הזו? וחשוב מזה,כמובן,מה הפיתרון לכך? מיותר לציין שזה מאוד לא נוח, במיוחד שמתחילים לשחק במשחק חדש ולא רגילים למקשים שלו... בתודה מראש חבר'ה... (ניסיתי לעשות חיפוש לנושא אבל זה קצת קשה... מה אני אמור לכתוב? ג'יבריש?... :-\ )

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. Started by Moty_p,

האם יש איזה שהיא דרך או איזה שהוא HACK שיפעיל את המשחק Battlefield 3 על Windows XP כי אני לא מתכוון לעבור ל 7 הגועל נפש הזה השמח לעזרה..

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. לידתה מחדש של סדרת משחקי התפקידים מבית BioWare נראית מבטיחה ומרשימה יותר מאי פעם בעבר בקדימון חדש לכתבה

15. Started by FatherBoard,

התקנתי את המשחק, והיו כמה שגיאות בהתקנה, אז החלטתי להסיר אותו ולנסות להתקין שוב. כשאני בא למחוק את המשחק, אז זה מראה כאילו שהוא מוחק, אבל הוא בעצם מהבהב פעם אחת ומגיע ל-100% :-\ משמע - לא מחק. מחקתי את התיקייה ידנית, וניסיתי להתקין שוב. הבעיה - המחשב מזהה שיש משחק על המחשב למרות שאין ולמרות שהוא כביכול "מחק" אותו... נכנסתי לרג'יסטרי ומחקתי כל מה שמצאתי שקשור ב-Unreal 2, והבעיה עדיין נמשכת. מישהו יודע מה אני צריך לעשות? ???

• 18 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. Started by garaion,

אני מחפש לקנות את משחקי הסדרה אך הם אינם בנמצא בשום חנות. אולי מישהו יודע איפה ניתן להשיגם.

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. נתקלתי בוידאו של מישהו מחזיק בגרזן וחרב מיינקרפאט וראיתי אחרי זה שמוכרים אותם באתר של המשחק בדיוק היו לי קלקרים מיותרים מרמקולים שקניתי והחלטתי לעשות בעצמי בשביל אחות שלי הקטנה בתור התחלה פתחתי פוטושופ ובניתי גרזן וחרב מיינקראפט בעזרת מילוי ריבועים אחרי זה הדפסתי את הקבצים וגזרתי את השוליים הדבקתי את ההדפסה הגזורה על הקלקר וציירתי מסביב עם עט אחרי זה חתכתי את הצורה מקלקר החוצה ובסוף הדבקתי את ההדפסה משני הצדדים אמנם זה לא איכות בשמיים אבל מרחוק זה נראה שוס ואחותי כנראה תשמח :}

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3742646,00.html :yelclap:

• 19 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. Started by עידןאופיר,

יש לי 2 משתמשי סטים עם אותו אימייל אני רוצה לשנות במשתמש אחד אימייל הבעיה ששתי המשתמשים מאומתים ואני לא מצליח להחליף אימייל מה אני צריך לעשות?תודה

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. Started by SpLAsH,

מישהו מכיר אתרים של משחקים ותוכנות (בעיקר משחקים) לפוקט פיסי? (לא מדבר בהכרח על דברים לא חוקיים, אז אל תסקלו אותי ) הפוקט פיסי הוא Mio 168 תודה רבה לעונים

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. Started by MeTaLhAmMeR,

יש לי גרסא מקורית של המשחק אם זה משנה והתקנתי עליו את ההרחבה (אם זה גם משנה). בכל אופן יצא לי לגלות בטעות שיש מודים למשחק הזה, וזה אחד מהם שאני מת לנסות אותו: יש בתיאור בצד ימין קישור להורדה של ההרחבה, למי שלא הצליח למצוא או סתם מתעצל הינה הקישור: http://www.moddb.com/mods/tiberium-essence/downloads/tiberium-essence-v13 בכל אופן ההוראות להתקנה של המוד הם לויסטה ודיי הסתכבתי עם זה כי אני חדש בויסטה ואין לי שמץ של מושג איפה לעזאזל אני אמור למקם את התיקיה MOD ועל איזה עידכון גרסא של המשחק מדובר שם? כי אין דבר כזה 1.09 אלא רק 1.9. אז למי שכבר יצא להשתמש במוד מסוים למשחק הזה ויכול לעזור אני מאוד אשמח!

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  22. Started by alfus73,

שלום רב, שדרגתי את מהירות הגלישה שלי. האם תוכלו להפנות אותי למדריך או להסביר לי כיצד לעשות זאת? האם תוכלו להמליץ לי על משחקי רשת שווים?

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. Started by Tomerb1,

שלום לכולם אני מחפש המלצות למשחקי אסטרטגיה כמו command and conquer 3, suprame commander [למרות שSC היה מאכזב] אבל אם אפשר לא משחקים בסגנון מלחמת העולם השניה. תודה [=

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. Started by Sifo Jen,

אז זהו, היום יצא לנו לשחק בדמו מולטי שלו, לפי גיימספוט הוא משתחרר ש11 בבוקר ET שזה בערך עוד שעתיים וחצי... יש למה לצפות... ברגע שאני אוריד אותו, תלוי בזמינות שלו ואם אני יהיה בעבודה אני אפתח לו DEDICATED SERVER (מקווה שהדמו יבוא עם אפשרות כזו) ואפרסם את האי פי.. (יש לי אפלוד ממש גבוהה ומחשב חזק..). ביינתיים רק ספירה לאחור.. (-:

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. Started by X-_PLOSIVE,

?

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.