משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,390 דיונים בפורום זה
-
מתקין את המשחק ושפותחים אותו אני מקבל מסך לבן עם כתוביות וניתן לשמוע SOUND זהו המשחק עובר למצב של Not Responding. המערכת שלי היא Win7 32bit . משונה שדווקא את ה Call of Duty החדש המחשב הריץ בצורה יפה מאוד. כרטיס מסך מעודכן לגירסה האחרונה + DirectX 11 אודה לעזרה
-
- 0 תגובות
- 823 צפיות
-
-
שלום, לאחר שמיציתי את BF3 ואת MW2 החלטתי לקנות MW3 דרך STEAM. המשחק ירד לי תוך 4 שעות וישר נתקלתי בבעיה! אני לוחץ על PLAY וקופצת הודעה Connecting to Online Services" וזה נמשך 2-3 דקות ואז קופצת הודעה שההתחברות נכשלה ושאני אבדוק את סטאטוס השרתים באתר של MW3. כמובן שבאתר רשום שהשרתים פעילים. פתחתי פורטים והתקנתי את המשחק מחדש והבעיה נמשכת. מישהו אמר לי לפנות לספקית שלי, אבל זה לא נשמע לי רלוונטי בהתחשב בעובדה שאני משחק ומתחבר לMW2 וBF3 בלי שום תקלות או לאגים בכלל. מישהו יודע איך לפתור את הבעיה המעצבנת הזאתי?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, שמי יובל ואני מנהל מולטי גיימינג גדול בישראל. לאחרונה התחלנו להתרחב למשחקים נוספים ואנחנו מעוניינים להקים קבוצה גם ב- LoL . שימו לב יש כמה קריטריונים: 1)קבוצה קיימת בלבד שרצה לפחות 3 חודשים ביחד. 2)הצלחות מוכחות 3)אנשים עם ראש טוב שמחפשים לשחק בכיף ולא לעשות בעיות 4)קבוצות שמתכננות לשחק לפחות בשנה הקרובה מי שחושב שהוא מתאים מוזמן ליצור איתי קשר בצורות הבאות: 1)הודעה פרטית פה (פחות מומלץ) 2)כניסה למירק שלנו #PwR-Gaming ב- quakenet תודה יובל.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני מנהל קבוצת מולטי גדולה מאוד בארץ ואנחנו מחפשים קבוצת קאונטר סטרייק אם אתם רציניים (וכשאני אומר רציני אני מתכוון הוכחות) ואתם רוצים להיות חלק ממולטי רציני אתם מוזמנים לפנות אליי שימו לב יש כמה דרישות : 1)קבוצה פעילה לפחות 3 חודשים. 2)קבוצה רשומה ב-ESL עם משחקים. 3)קבוצה שרוצה להתקדם ורואה את עצמה משחקת בטווח הארוך 4)שחקנים עם גישה טובה ולא בעייתיים אם אתם עומדים בקריטריונים צרו איתי קשר כאן או במירק שלנו #PwR-Gaming ב- Quakenet ניתן לפנות אליי גם בסקייפ yuvalganim. תודה, יובל.
-
- 0 תגובות
- 956 צפיות
-
-
-
יש לי כבר: BF3 Mass Effect3 The old republic Hot Pursuit כל שאר המשחקים של Bioware פשוט לא משתלם לדעתי לקנות בגלל DLC יש עוד משהו מומלץ?
-
- 3 תגובות
- 946 צפיות
-
-
השחקנים שמגיע להם פרס כספי מטורניר הסטאקראפט מתבקשים להעביר את פרטיהם. עוד מידע.
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום חברים, עד היום משחק אצל חברים ב-PES2012 על קונסולה PS3. שאלותיי הם: אם אני רוכש משחק כזה למחשב מספיק חזק שיריץ אותו וקונה ג'וסטיקים דומים לזה של הקונסולה 1. יש אלחוטיים למחשב? 2. ניתן לחבר כמה ג'וסטיקים ? 3. האם המשחק ירוץ על המחשב(ומחובר לטלוויזיה)מבחינת גרפיקה יהיה כמו בקונסולה ? אני שואל כי אין לי טעם ללכת ולרכוש קונסולה PS3 שלמה מכיוון שזה המשחק היחיד שאני משחק.
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי - קניתי גויסטיק למחשב.. נראה בדיוק כמו של PS2\3 . הכל עובד מצויין, הכל מתפקד... קראתי באינטרנט שאני אמור להחזיק את L2 לחוץ ואז עם האנלוג הימני לעשות כל מיני דברים איתו.. שאני מנסה את זה במשחק, אז באמת שאני מחזיק L2 לחוץ השחקן מתקרב כזה לכדור, אבל שום דבר לא קורה עם האנלוג השני. יש למישהו מושג? תודה.
-
- 4 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
ה FREE 2 PLAY FPS של CRYTEK צפוי להגיע לצפון אמריקה ואירופה ב 2012. המשחק במקור פותח לאסיה בלבד (שוק ה F2P גם היום מרוכז בסין, קוריאה וכו'). המשחק משתמש ב CRYE3 (המנוע של CRYSIS 2) אך אינו מציג את אותה גרפיקה מדהימה והעיצוב שלו בכללי דומה לזה של שאר המשחקים החינמיים מאסיה. עוד לא ברור מי תיהיה השותפה של CRYTEK שתפיץ את המשחק אבל יש סיכוי גדול שזו תיהיה EA שלאחרונה הוציאה מספר לא קטן של משחקי F2P וגם כרגע מקדם את ORIGIN, שירות שאמור להתחרות ב STEAM. המשחק צפוי להגיע למחשב בלבד במהלך השנה הבאה אך יכול להיות שבעתיד ניראה אותו מגיע גם ל XBL, ידוע ש MS עובדת על אפשור משחקי F2P על הקונסולה שלה ו CRYTEK התקרבה מאוד לענקית התוכנה שגם חשבה בשלב מסויים לקנות את CRYTEK (ולמזלנו ירדה…
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שמתי את כל ההגדרות על הכי גבוה , אבל יש לי בעיה אם ההגדרה physx שאני שם על HIGH או MEDIUM זה מקרטע ועל LOW זה פועל טוב אני רוצה שכל ההגדרות יהיו על הכי גבוה למה זה מקרטע ? בדקתי את הדרישות מערכת של המשחק והמחשב שלי יכול להריץ אותו
-
- 1 תגובה
- 875 צפיות
-
-
שלום לכולם כמה עדכונים והודעות בנוגע לקבוצה - ראשית כל שינינו את הטאג שלנו מPwR ל Pw. המשמעות היא אותה משמעות (Pwning without Remorse), אבל היה צורך בשינוי כיוון שהייתה בעייה בקבוצת הCoD שלנו. (יש בCoD קבוצה מפורסמת עם הטאג הזה. שנית כל ישנם כמה שינוי סגל - חנוך Acai (לשעבר Vanwilder), החליט לעזוב את הקבוצה. אנחנו מאחלים לו בהצלחה בהמשך דרכו! וגם - מוטי PwZerg חזר לפעילות וכבר מהיום יתחיל להשתתף בפעילויות שקשורות בקבוצה. שלישית - עקב המעבר שלנו לקבוצה מרובת-משחקים אני אעבור לנהל את קבוצת הSC2, ויובל PwYumi יהפוך למנהל הכללי של הקבוצה. כלומר מעכשיו אם יש לכם פניות בנוגע לקבוצה אפשר לפנות אל שנינו. ובקרוב - הכרזה חשובה בנוגע לקבוצה. תודה על התמיכה של כולם, נתראה…
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום אני חדש בפורום הזה. עשיתי MONTAGE וציתי לפרסם אותו. תנו לייק וסאב אם אהבתם. :) תודה!
-
- 1 תגובה
- 621 צפיות
-
-
היי, האם יש משחק מרוצים למחשב המקביל ל-Forza Motorsport 4 / GT5 מבחינת המבחר של המכוניות, הפיסיקה והגרפיקה? בנתיים: Dirt 3 - נראה טוב, רק חבל שהוא כולל מרוצי ראלי. F1 2011 - טרם ניסיתי, אך תכף אתנסה בו. SHIFT 1 - משחק טוב לדעתי, גרפיקה טובה ומשחקיות מהנה. חבל שהמבחר של המכוניות כל כך קטן (בהשוואה ל-600 של מוטורספורט) SHIFT 2 - היה יכול להיות משחק טוב אם לא פשוט היו מעתיקים מהגרסה שהוציאו לXBOX והיו משפרים את הגרפיקה באופן ניכר. בתודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
Release Date: 2.21.12 Platforms: PC, PlayStation 3, Xbox 360 מתוך ויקי סרטון ראשון: זה רע אם אני נהנה יותר מהמוזיקה מאשר מהgameplay? Debut Trailer HD - Syndicate
-
- 13 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
הי חברים מה שלומכם?! טורניר מספר 22, לא להאמין. אנחנו אוטוטו ברבע מאה, שזה ממש יפה. אני זוכר את המפעל הזה כשהוא החל. ב"ה המפעל מתקדם, אתם איתנו אנחנו אתכם, כיף גדול! כל השחקנים שעדיין לא הרוויחו נקודות או רוצים להרוויח נקודות דירוג עדיין יכולים לעשות זאת! אנחנו בסה"כ בחודש השלישי ויש בפנינו עוד 9 חודשים עד סוף השנה, אשר בה יוכל לזכות אחד ממכם בפרס גדול שווה ערך. אז כרגיל אנחנו לא מבקשים שום דבר, רק תרשמו, תגיעו, תשחקו ותהנו זה ממש חשוב לנו! זכרו ככל שיהיו יותר שחקנים רשומים אשר גם ישחקו ככה נוכל להגדיל את כמות הפרסים לקהילה הזאת. זה חשוב לכם לא פחות מאשר שלנו זה חשוב, הרי אנחנו באנו להשקיע בכם! לינק ההרשמה לטורניר מספר 22 אשר פתוח ל-64 שחקנים ואף יותר אם נצטרך לפניכם:…
-
- 2 תגובות
- 900 צפיות
-
-
-
שלום לכולם , אם למישהו בא לשחק MASS EFFECT 3 בדמו ואולי גם במה שיצא (אני כבר רכשתי את הגרסת דלוקס) השם משתמש שלי בORIGIN זה airmagic007 , אם אתם רוצים תרשמו את שלכם נסדר משחקים את שלב הברונז סיימתי אני בשלב הסילבר מגיע לגל ה6 לכל המאוחר ושם כבר קורעים אותנו .
-
- 3 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
-
-
שלום חברים אולי אתם יכולים לעזור בבעיה? אני משחק bf pff וכל הזמן הוא מעיף אותי החוצה או שהוא אומר שאין חיבור מספיק טוב או שמשהו עם פנקבוסטר או איך שלא קוראים לזה מעיף אותי בבקשה מי שיודע שיגיב! תודה.
-
- 18 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מתכנן לקנות אקס בוקס 360 ואני רוצה לקנות לו משחקים טובים בסגנון שאני הכי אוהב הרפתקאות מגוף שלשי בסגנון GOW כלומר הרבה אקשן אלימות ומשחק כזה זורם וכיפי עם חידות שצריףך ולא רק להרוג ולהרוג גם לחשוב קצת אל תציעו לי את מחזות הגנום של דנטה וביונטה וDS תודה מראש לעוזרים בברכה מתן
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם, טוב, אז חדשות... החלטתי לפרוש מטיפול בקבוצת הסטרקרפט של NOM ובנוסף החלטתי לעזוב את הזרגלינג, לפחות לזמן הקרוב, וכן אני מבין שאני צריך להסביר למה ... מאז תחילת השנה הייתה תקופה קצרה בה לא יכולתי להיות פעיל בקהילה כמו בעבר, וכשחזרתי חשכו עיני. לקהילה הזו שלא חסרים בה גורמים פוגעניים, הלך לאיבוד המוסר ודרך ארץ, ומעבר למה שאני בד"כ מגדיר קומי. אני רק רוצה להזכיר לחלקכם את החוויה של להיות חלק מהקהילה לפני שנה וחצי בערך, בה כולם מנסים לעשות הכל כדי שדברים יקרו, אם זה טורנירים קטנים או גדולים עם או בלי ספונסורים, קבוצות באות והולכות אבל אנשים מנסים. יצירה של קטעי וידאו, מדריכים לשחקנים חדשים, הודעות בפורומים ועזרה לשחקנים חדשים בנוסף על חדרי צ'אט היו הסיבה שהיה כיף …
-
- 0 תגובות
- 747 צפיות
-
-
טוב בשעה טובה הגעתי ל- Prestige הראשון ( כן רק עכשיו , מה לעשות יש לי 2 ילדים ועבודה על הראש ) רציתי לשתף אותם בדעתי בנוגע למנגנון ה- Prestige. הרעיון שהכל מתאפס וצריך להתחיל מהתחלה שכל מה שאתה מקבל זה איזה EMBLEM קטן נראה לי מצחיק. נראה אנשים מגיעים ל- Prestige-ים בלי שזה מתאפס ויש לך מלא Challenge-ים שאתה יכול למלא כדי לקבל XP. אם זה לא היה מתאפס אז היינו רואים מי באמת תותח , היית חייב לעבור דרך יותר נשקים , יותר תוספות ובכלל לעבוד יותר קשה בשביל להתקדם. עכשיו Prestige זה פשוט פז"ם , זה הכל. עוד רעיון הוא שע"מ לעבור דרגות (או Prestige) צריכים לעשות Challenge-ים קשים וספציפיים כמו לסיים משחק עם 20 אסיסטים או להגיע ל- 100 הריגות תוך 10 דקות משחק או משהו כזה. כרגע …
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי היי! זה שוב אני. אז ככה! ביום ראשון, ה 26.2.12 כולם מוזמנים לבארקראפט (צפייה בטורניר סטארקראפט עם בירה)! את השידור נראה על מסכי ענק בספורטס באר האדיר M.A.S.H בתל אביב (http://www.mash.co.il/) למקום מספר טלויזיות מפוזרות בפאב עם מסך ענק במרכזו במיוחד בשביל טורניר מיוחדים ובעלי חשיבות גדולה, במיוחד טורנירים של סטארקראפט!!! דבר ראשון, הסייגים - 1) חשוב מאוד להבהיר. הכניסה תהיה מגיל 18 ומעלה... בכל זאת זה בר... 2) האירוע שנעשה את זה לכבודו עוד לא סגור, כשיוחלט, אני אעדכן פה וארשום בקבוצה של Barcraft Israel. 3) אם יאשרו הגעה הרבה יותר אנשים מפעם שעברה, נשקול לנסות לפצל את האירוע כדי שיהיה מקום לכל מי שירצה לצפות בסטארקאפט על בירה עם מלא אנשים עכשיו לפרטים! האירו…
-
- 11 תגובות
- 3.8k צפיות
-