עבור לתוכן

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. כאמור משחק שאפשר לשחק ביחד באינטרנט, לא CS, משחק שאפשר לשחק ביחד עד 5-6 חברים, משחק שאפשר לשתף פעולה ביחד אולי אפילו לבנות קלאן ולשחק נגד שחקנים אחרים. יש המלצות? תודה

2. לידתה מחדש של סדרת משחקי התפקידים מבית BioWare נראית מבטיחה ומרשימה יותר מאי פעם בעבר בקדימון חדש לכתבה

3. (לא כבדים אני מדבר על GTA 3 MAFIA וכו') הנה המפרט מעבד : AMD SEMPRON 2800 לוח אם : Gigabyte GA-K8VM800M זיכרון : 1536MB RAM כרטיס מסך : GigaByte NVIDIA GeForce 6600GT 128MB AGP מה יכולה להיות הבעיה אני משתגע

• 24 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. כן כן, סוף סוף אחרי זמן רב של המתנה, האימולטור בגרסה החדשה יוצא ולא רק שהוא מפעיל הרבה משחקים אלא גם במהירות. "Right, you all have been waiting for v0.9 for a looonnnnggg time. The wait will be over this coming Sunday so stay tuned for v0.9 this Sunday." קישור למקור: http://forums.ngemu.com/pcsx2-official-forum/70381-pcsx2-release-schedule.html קישור לאתר הרשמי: http://www.pcsx2.net/

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. שנייה אל תגיבו, פירסמתי לפני שסיימתי לרשום את ההודעה בטעות עריכה: די מתגעגע לשחק ב-unreal tournament, שהיה המשחק הראשון שקניתי למחשב הראשון שלי . חשבתי לקנות מכאן, את המשחק QUAKE 4, כי הוא נראה מאוד דומה למשחק UT. מישהו שיחק בשני המשחקים, ויכול לאמת את זה? עריכה 2: אני מוריד את הדמו אגב, רק רציתי לשמוע עד אז דעות.

• 21 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. Started by stone cold,

טוב ביגלל שעבר זמן מהדיון הרשמי ורק כרגע סימתי תמישחק אז אני פתחתי דיון חדש אז ככה אני ציפיתי שהמישחק של הכבידה יהיה רוב הזמן במישחק ומה שהיה זה שיש מקומות שיש תכבידה אבל רוב המישחק סטנדרטי לגמרי וחבל מישחקים עם כבידה היו בעבר בחלקים קטנים של מישחקים מסוימים כבר הרבה שנים ואני ציפיתי לחידוש הרבה יותר גדול וזה לא קרה חוץ מיזה יש תבעיה הנפוצה של חוסר גיוון במישחקים מהסוג הזה ומהר מאוד האויבים חוזרים על עצמם וככה גם הנשקים והטקסטורות שזה מעצבן הרכב היחיד שהיה במישחק היה די אידיוטי וחבל שלא עשו יותר רכבים ושיהיו יותר כיפים טוב לדברים הטובים סך הכל המישחק מהנה ואני אוהב את זה שלא צריך לישמור כי אחרי שניפסלים יש תעינין הדי דפוק של הרוחות אבל לפחות מחזירים תדמות לאותו מקום ב…

• 21 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. Started by the king2006,

שלום... כשאני מגיע לשלב במשחק הוא נתקע ככה ויוצא מהמשחק וזה תמיד באותו מקום ומופיעה לי ההודעה הזאת Crash in application version: 30292.2673 Could not load indices because IDirect3D9::CreateIndexBuffer failed. This device does not support the queried technique. Renderer: threaded Physics : threaded מישהו יודע מה הבעיה אולי מישהו נתקל בה ???

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. Pax Day 2 2012 Smite Gameplay Footage by Fryedegg

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  9. Started by Ymac,

אז ככה. זו בעיה שקיימת לי מאז BF3, והיא מאוד לא צפויה. לפעמים, רנדומלית, מקש ה-W "נדבק" וגם אם אני לא נוגע במקלדת השחקן ימשיך לרוץ "ראש בקיר" תחשבו כמה זה מתסכל, שמופיע מולך בהפתעה אויב ואתה פשוט לא יכול להפסיק לרוץ לכיוונו לקבל חיבוק אוהב וכדור בראש. מה שמרתיח הוא שזו בעיה מוכרת!@ שלא תוקנה מאז BF3! מתואר כאן: http://battlelog.battlefield.com/bf4/forum/threadview/2955065234183955011/ ומקשרים בדיון הזה, לדיון מ-2012 עם אותה בעיה!!! עברו 3 שנים! http://battlelog.battlefield.com/bf4/forum/threadview/2832654625111994490/ ועכשיו, אחרי שהפסקתי לשחק BF, זה קורה לי גם בבאטלפרונט החדש! זה מרתיח לי את הדם. זה לא קורה בשום משחק אחר (CS:GO, מיינקראפט, GTA V....) וזה גם לא קורה בשימו…

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. סתם נתקלתי בשרשור של בן אדם שמספר שחסמו לו את החשבון סטים הוא הסביר שזה בגלל שהוא קנה לחברים שלו משחקים בכרטיס אשראי שלו דרך החשבון שלהם או שהם עשו LOGIN אצלו במחשב או משהו כזה והוא קנה משחקים על החשבון שלהם עם הכרטיס שלו אלו התמונות מסך זה דבר די מפחיד שחושף שסטים זה גוף שיכול להיות לא הכי נחמד ובאמת די מפלצתי \ מונופול יכול להווצר מצב שספריית משחקים בשווי אלפי שקלים והחשבון כולו יחסם משימוש אחרי שנים של השקעה ועוד לא נותנים לך הסבר ראוי אתה נתקל באטימות וחוסר שקיפות מוחלט יוצא שכל הכסף שהשקעת בסטים וחשבת שקנית משחקים בעצם זה בכלל לא הרכוש שלך אלא רכוש של סטים ואתה בכלל רק השכרת את המשחקים עד לאיזה נקודה בזמן שסטים מחליטה שהיא לא מעוניינת לתת לך לשחק יו…

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. טוב משחק חינמי וטוב.

• 18 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. Started by LazyBoy,

http://kotaku.com/gaming/you-fight-like-a-cow/anyone-for-more-monkey-island-267962.php כרגע יש רק 3 תמונות קונספט, אבל לפחות אנחנו יודעים שיש כבר צוות שעובד על המשחק. הממ, זה מזכיר לי שמעולם לא שיחקתי במספר 3 כי הכונן CD שלי נדפק בדיוק מתי שהשאלתי את העותק מחבר שלי. טוב, הגיע הזמן להשלים פערים.

• 20 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. Started by itai_1813,

היי אנשים. אז ככה, לאחר שעות רבות של משחק במולטיפלייר של הדמו של BF : Bad Company (ועדיין לא נמאס) בא לי על משחק רשת למחשב (מלא כמובן). אני מחפש משחק FPS, שיהיה מהנה, שיעביר את הזמן ושיהיו בו מספיק משתמשים (אשמח לקבל גם המלצות על משחקי גוף שלישי העונים לדרישות הנ"ל). עכשיו בא החלק שקצת מגביל את האופציות - אני צריך שהוא יהיה חינמי, רק עכשיו קניתי 360 ו-LCD, אין לי כסף למשחקים . אז... למישהו יש רעיונות? תודה מראש.

• 18 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. אני מודע לשאלה החריגה, אבל לאילו השואלים מדוע אני מעוניין לשחק משחק בחלון התשובה היא כדי שאוכל לעבודה באופן שותף עם התוכנה בבילון ובאופן סימלטני לתרגם את המילים במשחק שאיני יודע את פירושן. בכל אופן אני מדבר על משחקים שאין להם את האפשרות לשחק בחלון כבחירה דרך ה-options בתוך המשחק עצמו. לכן חשבתי אולי ישנה אופציה לעשות זאת דרך הווינדוס עצמו? דרך אגב אני עובד עם ויסטה... תודה מראש אני הייתי אופיר

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. חשבתי להוריד את המשחק (הוא חינמי למי שלא יודע) ולהתחיל לשחק, הרבה זמן לא שיחקתי משחק רשת נורמלי. האם המשחק הזה טוב? אם לא, האם ישנם משחקים מאותו הסגנון ברשת והם חינמיים?

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. נתקלתי בוידאו של מישהו מחזיק בגרזן וחרב מיינקרפאט וראיתי אחרי זה שמוכרים אותם באתר של המשחק בדיוק היו לי קלקרים מיותרים מרמקולים שקניתי והחלטתי לעשות בעצמי בשביל אחות שלי הקטנה בתור התחלה פתחתי פוטושופ ובניתי גרזן וחרב מיינקראפט בעזרת מילוי ריבועים אחרי זה הדפסתי את הקבצים וגזרתי את השוליים הדבקתי את ההדפסה הגזורה על הקלקר וציירתי מסביב עם עט אחרי זה חתכתי את הצורה מקלקר החוצה ובסוף הדבקתי את ההדפסה משני הצדדים אמנם זה לא איכות בשמיים אבל מרחוק זה נראה שוס ואחותי כנראה תשמח :}

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. Started by Jexsu,

שווה משו?

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. Started by SpLAsH,

מישהו מכיר אתרים של משחקים ותוכנות (בעיקר משחקים) לפוקט פיסי? (לא מדבר בהכרח על דברים לא חוקיים, אז אל תסקלו אותי ) הפוקט פיסי הוא Mio 168 תודה רבה לעונים

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. שלום קניתי את sapphire radeon 9600xt מזמן,ובתוך הקופסא קיבלתי את הפתק שאומר שקיבלתי את האלף לייף 2 ומצורף גם הקוד הסריאלי... איך אני מוריד את המשחק ומאיפה בדיוק?ואיפה אני שם את הקוד?

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. Started by huber,

היום, אני עצוב לומר, שסיימתי את המשחק הממכר הזה. בסופו של המשחק יש שלב בו שלושת הגזעים מתאחדים נגד האופל (שלב קשה במיוחד!). בסעום בשלב יש סירטון מדהים ואחריו מה שאני קורא לו "שעשועי מפתחים"... ז"א, יוצרי המשחק לקחו את המנוע של המשחק ויצרו סירטונים מאוד מאוד משעשעים (אני לא אומר מה, חבל להרוס לאלו שלא סיימו עדיין). בסיום הסירטונים כתוב "COME BACK AFTER UVE PLAYED IN HARD". הבטחה לסירטונים נוספים? יש מישהו שסיים את המשחק ברמה הקשה?

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. שלום לכם! הבעיה שלי/שאלתי היא(...) כשאני נכנס במשחקים (כול משחק עד היום, לדוגמא FarCry,NFSU, Freedom Fighters, וזה רק מדגם מייצג כך שזו לא בעייה ספיציפית במשחק ספיציפי) להגדרות המקשים, אז במקום אותיות באנגלית (נגיד W ללכת קדימה) מופיע לי אותיות ג'יבריש (אותיות מסוג õ,î וכדומה). השאלה שלי היא האם מישהו נתקל/מכיר את התופעה הזו? וחשוב מזה,כמובן,מה הפיתרון לכך? מיותר לציין שזה מאוד לא נוח, במיוחד שמתחילים לשחק במשחק חדש ולא רגילים למקשים שלו... בתודה מראש חבר'ה... (ניסיתי לעשות חיפוש לנושא אבל זה קצת קשה... מה אני אמור לכתוב? ג'יבריש?... :-\ )

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. הדיווחים המקדימים היו מדוייקים, וכעת אנחנו מקבלים טעימה ראשונה של שלוש שניות לקראת חשיפתו של המשחק הבא בסדרה המצליחה יום גדול מאוד צפוי לחובבי הטכנולוגיה מחר – עם החשיפה הצפויה של דגמי ה-Pascal הראשונים מבית NVIDIA, וכעת גם החשיפה הצפויה של Battlefield 5, או כל שם אחר שיינתן לכותר החדש בסדרה הוותיקה של EA Games, אשר עיתוי הצגתו נראה כמו תגובה ישירה להצגה של Call of Duty: Infinite Warfare שהתרחשה מוקדם יותר השבוע. החשיפה תתרחש מחר בשעה 23:00 שעון ישראל – בדיוק באותה השעה בה NVIDIA תחשוף את המוצרים שלה, כך שיתכן כי יהיה כאן שיתוף פעולה בין שתי החברות. כל שידוע לנו כעת מגיע מטיזר קצרצר של מספר שניות בלבד, שמציג פנים בפירוט מרשים אשר נוצרו בעזרת מנוע ה-Frostb…

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. Started by Lyor,

אני מניח שהנושא הזה נטחן פה מספר פעמים, אבל אני אשמח לקצת עזרה בנושא מכיוון שגוגל די איכזב אותי בקטע הזה. אני מעוניין לעשות צלב של כוונת "מעל" המשחק שאני משחק בו (במקרה הזה COD 4). אני ניסיתי להשתמש בCustom Desktop Logo עם/ובלי Borderless Gaming, אך ללא הצלחה. האם יש איזושהי דרך לבצע את זה מבלי שאצטרך 'לצייר נקודה' על המסך שלי פיסית?

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. Started by comablack,

לא יאמן שיחקתי בו היום וכל כך התאכזבתי לא שהמשחק לא טוב אבל הוא פשוט הפך למשחק קונסוליה מס**ח מה שקרה לגוטיק קרה ל אלדר סקרולס הקונסוליות הרסו את ה פי.סי גועל נפש בא לי להקיא

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. Started by GbeTech,

בהנחה שהוא מקורי ולא כבר תפוס. הבנתי שההתקנה ותפעול של BF3 קצת מורכבים עם Origin ושות', אתם צופים בעיות אם אני פשוט אקבל CDKEY מקורי?

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים