עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. פרק מספר 14 בקו הראשי של המותג הגדול ביותר מבית חברת אקטיוויז׳ן נמצא ימים ספורים מההשקה הרשמית שלו, וזו המערכת לה תזדקקו בכדי לחוות את מה שיש לו להציע לכתבה

2. Started by andarianlb,

היי לכולם, אני וחברים שלי החלטנו לארגן LAN PARTY בערך כל חודש חודשיים בגלל שפשוט אין מספיק כאלה בארץ! מדובר ב LANים קטנים עם שאיפה לגדול... www.purelan.net

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. Started by Synrex,

Synrex totzov bfjumanji mztikz brokenshard

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. כמה חודשים אחרי שנפרץ למרות מערכת הגנת הקבצים המתקדמת שלו, משחק הפעולה הפופולרי הופך לשני שבוחר להשתחרר באופן יזום משירותיה של Denuvo האוסטרית. מגמה חדשה? לכתבה

5. Started by KingYes,

אני רוצה המלצה למשחק (טוב), בסגנון SC2 ואמפייר ארצ'.. למחשב. אני הייתי רוצה אפילו משהו כמו RA2, אבל בגלל כל התמונות של הבחורות שמה, אני מוותר על RA3. מה כן אפשר להמליץ? האם שאר ה-C&C צנועים בלי בחורות? ואם כן, יש דרך להעיף אותם מהמשחק? ומה עוד אני מפספס?

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. Started by freesoul23,

כל כמה זמן המשחק קורס. הנה השגיאה:תקלה ביישום oblivion.exe, גירסה 0.1.0.228, תקלה במודול mpeg2dmx.ax, גירסה 2.0.72.30204, כתובת התקלה 0x0000cca3? בבקשה תעזרו :'(

• 18 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. Started by the king2006,

שלום... כשאני מגיע לשלב במשחק הוא נתקע ככה ויוצא מהמשחק וזה תמיד באותו מקום ומופיעה לי ההודעה הזאת Crash in application version: 30292.2673 Could not load indices because IDirect3D9::CreateIndexBuffer failed. This device does not support the queried technique. Renderer: threaded Physics : threaded מישהו יודע מה הבעיה אולי מישהו נתקל בה ???

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. יש לי את המשחק עם ה DVD המקורי. התקנתי אותו, ושיחקתי בו איזה יום-יומיים. אך היום כשהפעלתי אותו הוא משום מה לא פעל. אני לא מקבל שום הודעת שגיאה, אלא המשחק פשוט לא מגיב. לא התקנתי שום דריבר חדש מאז הפעם האחרונה שהפעלתי אותו, ואפילו ניסיתי להתקין מחדש, אך זה לא עזר.

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. Started by SyndromE,

סוף סוף שוחררה גרסאת ה-Beta 2 של המוד ל-hl2 מדובר במוד בין המוצלחים יותר הקיימים על מנוע ה-source (מבחינתי הכי מוצלח). עבדו על השדרוג במשך כשנה, וזה עדיין לא חצי מהתוספות המתוכננות למשחק הזה (לצערי, או לשמחתי - עדיין לא החלטתי) http://www.pvkii.com/

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. Started by --Adidas,

היום התחדשתי בגיימפד של xbox360 אלחוטי (+הסט של לוג'יטק s520 ) אני לא כזה רגיל לגיימפאד תמיד שחקתי עם מקלדת ועכבר תמליצו לי למשחקים שכיף לשחק אותם עם גיימפאד שאני יתרגל גם ...

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. Started by LazyBoy,

http://kotaku.com/gaming/you-fight-like-a-cow/anyone-for-more-monkey-island-267962.php כרגע יש רק 3 תמונות קונספט, אבל לפחות אנחנו יודעים שיש כבר צוות שעובד על המשחק. הממ, זה מזכיר לי שמעולם לא שיחקתי במספר 3 כי הכונן CD שלי נדפק בדיוק מתי שהשאלתי את העותק מחבר שלי. טוב, הגיע הזמן להשלים פערים.

• 20 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. Started by hitman47,

אני תקוע במשימה שאני הולך לאי קטן כזה מתחיל שם תמשימה ואז באה האישה הזאת ומסיעה אותי חצי דרך לאי של מנדוזה ואז אני צריך להגיע לשם מהים ומפציצים בלי סוף גם על האי יש מלא האלו של ה Black Hand הסוסים האלו וטנקים ומסוקים ומה לא מכל כיוון יורים עליי ואני לא יכול לעשות כלוםםם

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. Started by Spider1,

??? I5 760+ 4 GB MEM+RADEON HD 5750 לא סוחב GTA אפילו ב-1024 על 768 כשהכל LOW אני מרגיש שקניתי מחשב גרוטאה מה לעשות? אודה לעצה מקצועית כדי שאפשר יהיה לשחק

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. Started by tommer_s,

סקר

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  15. Started by demonshlomo,

אהלן, ממש מחפש WOW אבל פספסתי את ההרשמה. אם במקרה למישהו נמאס לשחק ורוצה לעזור אז בבקשה שיעביר לי את הACCOUNT. אני ממש רוצה להתרשם מהמשחק. אפילו אם לא נמאס לכם ואתם פשוט יודעים שלא תשחקו יום יומיים אז בבקשה צרו איתי קשר. אודה לכם מאוד.

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. Started by Dawn,

מעניין לדעת... אה ועוד מעט יוצא Tactical CrossFire

• 19 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. שלום לכולם, כידוע לכם בתחילת חודש מארס ועד תחילת חודש אפריל, התנהל בקהילה שלנו טורניר 3 על 3 בין קבוצות נבחרות על פרסים ידועים מראש שלושה הארד דיסקים של WD BLACK 1 TB. הקבוצות שניהלו את הקרב נתנו קרבות מעניינים, ומתוכם הכנסנו את חלק מהצילומים הנבחרים, כידוע לכם הצילומים הם מהספקטייטור של המשחק ולכן היו לנו אפשרויות מרובות למבטים ופיכך גם תוכלו לראות כמה כיוונונים ושינויי מצלמה לא רגילים. נשמח תמיד לתת לכם גיבוי באמצעות סרטון למשחקים שתנהלו בשרתים שלנו, הפרסים הם בחסות חברת ההארד דיסקים האמריקאית WD. מתוך משחק קבוצת - Noob Killerz Vs RaZThEKinG צפיה מהנה:

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  18. שלומות, ראשית כל, אני יודע שמדובר במשחק שעבר זמנו(עוד טרם התחיל) ושיש לו דיון ראשי, אבל הדיון הזה הוא משהו אחר, So hear me out. לפני כמה ימים ניסיתי להתקבל למשרה של כתב בvgames, וכחלק מהתהליך התבקשתי לכתוב ביקורת/בקרוב על משחק שיצא יחסית לא מזמן, אז כתבתי ביקורת, בסגנון vgames(יותר נכון, בפורמט vgames) על Turning Point: Fall of Liberty. אודה לכם מאוד אם תוכלו לחוות עליה את דעתכם הביקורת: בחמישי למאי 1992, השתנה עולם משחקי המחשב לעד. באותו תאריך היסטורי יצא Wolfenstein 3D לאוויר העולם וסלל את הדרך לאלפי משחקי הפעולה מגוף ראשון שיבואו אחריו, בהיותו משחק הפעולה בגוף ראשון ה(פופולארי) הראשון. אך תרומתו של Wolfenstein 3D לא נגמרה ביצירת הז'אנר המצליח והמשגשג ביותר במשח…

19. Started by kisin,

שימו לב, שוחרר פלאג אין חדש לאמולטור PCSX2 שגורם לאמולטור לרוץ ברמה גבוהה ביותר בדיוק כמו על הPS2! לפלאג אין קוראים: ZeroGS KOSMOS 0.95. לפרטים נוספים והרבה תמונות שמראות שהמשחקים רצים במספר פריימים גבוה מאוד: http://www.neogaf.com/forum/showthread.php?t=113588 שווה להתחיל לשדרג את המחשב

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. Started by Art Tatum,

סוג של TOWER DEFENSE בספין מעניין ומוצלח. טייס ספינת חלל מוביל סחורות. המטרה לשרוד את המסלול עם הסחורה, תוך כדי מרוץ נגד הזמן. בכל משימה מקבלים ספינה בגודל וצורה שונה, כמו גם סחורות שונות להעמיס על הספינה.

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. Started by Spider76,

אני ממש סופר את הדקות עד שתגיע התוספת המעולה הזאת. מנסה לשדרג את הדמות ולטפס רמות בכל דרך. שאלה קטנה, למישהו יש מושג אם יהיה ניתן לעבור בין שני המישורים בחופשיות ? אני למשל מקבל סכום של כסף מהגנבים שלי אחת לשבוע בנוסף יכול להשתתף בקרבות הארנה גם אחת לשבוע. האם יהיה ניתן להמשיך ולהתנהל גם בדברים האלו ? ???

• 18 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. Started by JentuS,

שלום לכולם תעזרו לי בבקשה , אני כבר לא יודע מה לעשות הבעיה שיש לי עם המשחק אונליין של World of Warcraft Cataclysm היא בתוך המשחק עצמו. כאשר אני עומד במקום או נע עם השחקן שלי קדימה ואחורה הכל עובד בסדר אבל ברגע שאני רוצה להזיז את המבט של השחקן לאחד הצדדים ישר מופיעות תקיעות של כמה שניות כל פעם וזה מעצבן , ועוד יותר מעצבן שזה קורה עם המחשב שלי למרות שהמחשב שלי חדש ומספיק חזק כדי להריץ את המשחק הזה ועוד הרבה משחקים על מקסימום הגדרות גרפיות , דרך אגב , כשאני מפעיל משחקים חדשים אחרים , גם כן על הגדרות מקסימום לא מופיעה בעיה כזאת אלא רק במשחק הזה , אני כבר לא יודע מה הבעיה , אולי תצליחו לעזור לי לפתור את הבעיה אני לא חושב שזה בגלל האינטרנט כי יש לי מהירות של 10MB אני לא חושב שה…

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. Started by בילי,

שלום חברים,אני מנסה להעלות את המשחק הישן cod1 והוא נותן לי שגיאה: Could not load OpenGL. Make sure that you have the latest drivers for your video card from the manufacturer's web site עכשיו,הדרייבר שלי מעודן נכון להיום (אחרי שהסרתי את הגרסאות הקודמות של הדרייבר - שגם בהם נוצרה השגיאה הזאת) התקנתי תוכנה שנקראית 'GLDirect' שגם היא לא פתרה את הבעיה. יש לציין שאת כל סדרת cod שיחקתי ללא בעיות והמחשב הריץ אותם בקלות וביעילות על הגדרות גבוהות. כרטיס המסך שלי הוא ati randon hd 5670 ומערכת הפעלה xp sp3. תודה גדולה לעוזרים. הנה היומן המלא של השגיאה: COD 1.3 build win-x86 Mar 2 2004 ----- FS_Startup ----- Current language: english Current search path: C:\Program Files…

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. Started by --Shadow--,

http://ps3.ign.com/articles/121/1214339p1.html

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. פלטפורמת הגיימינג מציינת את חג ה-Halloween עם הנחות על יותר מ-5,000 כותרים שונים לכתבה

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.