עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. שם הקבוצה:Deadly-Impact חברי הקבוצה:xsixt con mzx untrax wraithmay hush SteamIDS: xsixt - STEAM_0:0:24145843 wraithmay - STEAM_0:1:27434439 untrax - STEAM_0:0:15340346 mzx - STEAM_0:1:34977513 con -STEAM_0:0:17783937 hush - STEAM_0:1:17762969 איש קשר:הדר פרטים ליצירת קשר adoro1@gmail.com פלאפון בהודעה פרטית ממנהל. תודה ויום טוב =] סנאפ עם סטיםאיידיס http://www .siz .co.i l/my /jkmvtzmynzm l.png תורידו רווחים זה מצנזר...

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. שלום קניתי את sapphire radeon 9600xt מזמן,ובתוך הקופסא קיבלתי את הפתק שאומר שקיבלתי את האלף לייף 2 ומצורף גם הקוד הסריאלי... איך אני מוריד את המשחק ומאיפה בדיוק?ואיפה אני שם את הקוד?

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. Started by Googleness,

במסגרת ההשלמות שלי למשחקים שלא עבדו על המחשב הישן אני התקנתי לאחרונה את The Witcher 2. המשחק ממש ממש ממש מאכזב, כרגע הגעתי לעיר הראשונה אחרי שבורחים מהכלא ואני חייב לציין שממש פישלו כאן. כמה נקודות עיקריות: 1. הממשק עצמו מוזר, התנועה של גראלט כאילו הוא שיכור או משהו מעצבנת. בזמן הקרב קרה לי לא פעם שבמקום להכות עם החרב הוא מכבה לפיד או פותח דלת בלי שום קשר למציאות. גם סיבוב במקום כדי להסתכל אחורה ודברים כאלה ממש קיצוני. 2. מערכת הקרב מחורבשת לחלוטין ברגע ששינו את כל השיטה מהמשחק הקודם היא פשוט מעצבנת! אין התאמה של Stances כמו שהיו וכמעט כל קרב אתה מוקף אויבים וחייב להשתמש ב'סימנים' כדי לבודד אחד ולהכות בו כל פעם אחרת אין סיכוי. 3. למה אני צריך להיכנס למדיטציה בשביל לשתות …

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. Started by bennnn,

היי..תהיתי האם המשחק אמור לצאת מתישהו למחשב???? ומספר 3 בסידרה גם אמור לצאת אולי?או שזה רק בלעדיי לאקסבוקס 360? תודה......

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. Started by Sol@rWind,

היי אנשים, משום מה אני מקבל פינגים גרועים בשרתי CS, אפילו העיפו אותי על FRAME הפינג קופץ מ 40 ל 300 והקו ירוק בגרף מקוטע, ניסיתי לשחק עם הפרמטרים של CS אבל לא עזר. איזו תוכנה יכולה לבדוק איפה הקשר דפוק ? יכול להיות שה MTU שלי דפוק? הוא 1399 כרגע. אם אני עושה PINT -T לשרת אז אני מקבל פינג יציב של 30. אני של ADSL 1.5 של ברק מה קורה פה ? זו בעייה של WINXP ?? תודה

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. שנייה אל תגיבו, פירסמתי לפני שסיימתי לרשום את ההודעה בטעות עריכה: די מתגעגע לשחק ב-unreal tournament, שהיה המשחק הראשון שקניתי למחשב הראשון שלי . חשבתי לקנות מכאן, את המשחק QUAKE 4, כי הוא נראה מאוד דומה למשחק UT. מישהו שיחק בשני המשחקים, ויכול לאמת את זה? עריכה 2: אני מוריד את הדמו אגב, רק רציתי לשמוע עד אז דעות.

• 21 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. Started by בילי,

שלום חברים,אני מנסה להעלות את המשחק הישן cod1 והוא נותן לי שגיאה: Could not load OpenGL. Make sure that you have the latest drivers for your video card from the manufacturer's web site עכשיו,הדרייבר שלי מעודן נכון להיום (אחרי שהסרתי את הגרסאות הקודמות של הדרייבר - שגם בהם נוצרה השגיאה הזאת) התקנתי תוכנה שנקראית 'GLDirect' שגם היא לא פתרה את הבעיה. יש לציין שאת כל סדרת cod שיחקתי ללא בעיות והמחשב הריץ אותם בקלות וביעילות על הגדרות גבוהות. כרטיס המסך שלי הוא ati randon hd 5670 ומערכת הפעלה xp sp3. תודה גדולה לעוזרים. הנה היומן המלא של השגיאה: COD 1.3 build win-x86 Mar 2 2004 ----- FS_Startup ----- Current language: english Current search path: C:\Program Files…

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. http://boards.ign.com/elder_scrolls/b5312/206927688/p2 SPOILER ALERT I consider myself a hardcore Elder Scrolls and Bethesda fan and truly love the series and think they are the best games, however, I am left with a feeling of disappointment after playing Skyrim. I have completed the Thieves Guild, Dark Brotherhood, both the Imperial and Stormcloak story lines, the Companions and the main quest. I have just started the mages guild (College of whatever). With each of the factions that I have completed, just as I was starting to get into the story line, I found that I was at the end of the quest line and was swiftly made leader of the guild or whatever other award was g…

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. מחפש משחקים עם גרפיקה טובה ועדיף יריות תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. Started by superginiman,

המשחק יגיע לחנויות ב16 לנובמבר :yelclap: :yelclap: :yelclap: :yelclap: :yelclap: :yelclap: :yelclap: :yelclap: :yelclap: :yelclap:

• 22 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. איך קוראים למשחק של צבי הנינג'ה החדש למחשב?

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. Started by MINIME,

אני צריך בבקשה את הקבצים של ה CABBIE גם TXD גם IMG . כי הם נמחקו לי בלי זה המשחק לא פועל . יבורכו העונים. תודה מראש MINIME . :-\ :-\ :-\ :-\

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. Started by Spider76,

אני ממש סופר את הדקות עד שתגיע התוספת המעולה הזאת. מנסה לשדרג את הדמות ולטפס רמות בכל דרך. שאלה קטנה, למישהו יש מושג אם יהיה ניתן לעבור בין שני המישורים בחופשיות ? אני למשל מקבל סכום של כסף מהגנבים שלי אחת לשבוע בנוסף יכול להשתתף בקרבות הארנה גם אחת לשבוע. האם יהיה ניתן להמשיך ולהתנהל גם בדברים האלו ? ???

• 18 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. Started by spon83,

שלום לכולם אני תקוע לאיזה חודשיים שלושה עם מחשב די ישן ובא לי לשחק כמה משחקים על מה יש לכם להמליץ? המפרט נכון לעכשיו P3 733 392MB RAM GF MX200 64MB מעדיף משחקי סימולציה ומרוצים אבל לא אתנגד לכמה משחקי אקשן ואסטרטגיה טובים

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. Started by amos700,

כל הזמן יוצאים כרטסים חדשים וכל הזמן הדירשה עולה עם למעבד וגם לכרטיס הגרפי שימו לב סוני 2 משתמשת במעבד של 700 והמוצר שלה מאוד ישן ואתם רואים גרפיקה לא שונה כל כך מהמשחקים של היום מה שאני אומר כל המשחקים עושים אותם בכוונה שלא נצליח להריץ אותם בצורה תקינה וחלקה אני לא מאמין שיש משחק שדורש באמת כרטיס מסך כל כך חזק

• 28 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. חיפשתי ולא מצאתי

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  17. Started by tommer_s,

סקר

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  18. Started by integral,

יש למישהו המלצה? בנוסף, ראיתי הגאים עם דוושות וראיתי כאלה הבאים ללא דוושות. עד כמה העניין קריטי?

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. כמה חודשים אחרי שנפרץ למרות מערכת הגנת הקבצים המתקדמת שלו, משחק הפעולה הפופולרי הופך לשני שבוחר להשתחרר באופן יזום משירותיה של Denuvo האוסטרית. מגמה חדשה? לכתבה

20. Started by fragon,

הייתה לי מוזה בעבודה אז קפץ לי רעיון משעשע או פייל, את זה נראה אחרי הפרק הראשון. אני הולך לכתוב כל כמה ימים פרקים בסדרת "סנטיקס מתחיל"... סדרה שיש לי רעיונות כללים וכיוון כללי לסדרה אבל השתתפים[השמות] פתוחים בהתאם למי שמעוניין להשתתף רק צריך לקחת בחשבון שאני כנראה ישתמש בסטיגמה שהודבקה לו או בסיפור מצחיק עליו, יהיו דמויות דרמטיות ומאוד חשובות לעלילה שאת רובן כבר בחרתי לצערכם! אז יאללה *אם לא נוח לקרוא בגלל שיש הרבה מלל צמוד פשוט תגדילו את הכתב עם CTRL+גלגלת, תהנו * מצטער על שגיאות כתיב מראש (בכל זאת אני עולה חדש ) פרק א' - הבראשית היו היה פעם ילד כמעט רגיל ושמו היה סנטיקס, שם רגיל לילד הנולד בשכונת העוני "סלאמס" הידועה לשמצה. כדי להבין מה עיצב את דמותו של סנטיקס בי…

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. היי חבר'ה!! אני כבר הרבה זמן מנסה להיזכר במרוץ מכוניות ממש חמוד עם מכוניות קטנות היו כל מיני מסלולים, ביניהם אני זוכרת מאוד את השלג המשחק היה במבט מלמעלה על המכוניות. מאוד אהבתי את זה! ואני כל כך רוצה להשיג את זה! מישהו יודע על מה אני מדברת? מוכר למישהו המשחק הזה? תודה על העזרה מורן

• 18 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. Started by LazyBoy,

http://kotaku.com/gaming/you-fight-like-a-cow/anyone-for-more-monkey-island-267962.php כרגע יש רק 3 תמונות קונספט, אבל לפחות אנחנו יודעים שיש כבר צוות שעובד על המשחק. הממ, זה מזכיר לי שמעולם לא שיחקתי במספר 3 כי הכונן CD שלי נדפק בדיוק מתי שהשאלתי את העותק מחבר שלי. טוב, הגיע הזמן להשלים פערים.

• 20 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. חג שמח לכולם! פרק חדש וחגיגי והפעם משהו מיוחד ובאמת יוצא דופן - מכונת ה"ארקייד" של גולדסטאר, אולי האחרונה מסוגה, בתיעוד נדיר ומעמיק. תהנו חברים

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. Started by Battlefield man,

מתי יוצא battlefield 2 :euro force

• 18 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. Started by mtn9,

בזמן האחרון אני לא יכול לשחק במשחק רצוף בלי שזה יזרוק אותי מהסרבר כל כמה דקות עם ההודעה: "Connection to the game server has been lost. Please check you network connection and try again" הסרתי והתקנתי את המשחק מחדש והPB מעודכן, מה אפשר לעשות? יכול להיות שזה קשור לספקית שלי (טריפל סי)?

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.