משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,394 דיונים בפורום זה
-
כבר לא אקסקלוסיבי ל PS3 ....... יוביסופט הודיעו רשמית שזה גם מגיע ל 360 Ubisoft Announces Assassin's Creed For Xbox 360, Not PS3 Exclusive http://www.maxconsole.net/?mode=news&newsid=9645 :xyxthumbs: :yelclap:
-
- 10 תגובות
- 785 צפיות
-
-
שמתי לב במשחקים שיוצאים לאחרונה על המנוע הזה הפיזיקה לא זזה באנימציה חלקה 100%. ז"א המשחק יכול לרוץ על 60FPS אבל אובייקטים שזזים (כגון גופות וחפצים דוממים אחרים) כאילו זזים בקיטועים כאלה וזה ממש מבאס אותי, עם כל ההיפ על המנוע הזה. לדעתי הסיבה היא שהמנוע תומך ב-Ageia PhysX, ואם לא משתמשים בכרטיס הזה הפיסיקה תהיה לא חלקה בכוונה. (בדיוק כמו ב-CellFactor אם שמתם לב) ישנם משחקים ישנים יותר עם פיזיקה הרבה יותר משכנעת - אולי בגלל שהיא מיושמת באנימציה שלא נופלת מה-FPS הכללי בו רצים המשחקים (למשל CSS / Doom3) וללא צורך בשום כרטיס פיזיקה. מה אתם חושבים ? האם אנחנו בדרך ל- "אם אין ageia הפיזיקה תהיה גרועה יותר ממה שהיתה פעם" ? או שבכלל אין קשר ל-ageia והפיזיקה סתם מאכזבת ? (שוב אני…
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
אז כמו שהכותרת אומרת אני מעוניין בשמות של סימולטורים לטיסה של מטוסי ומסוקי קרב,אני לא רוצה סימולטור שצריך לקרוא תחוברת שלו חצי שנה לפני זה ואז רק אפשר להתחיל. משהו שאפשר לעלות על המטוס וללמוד ישר ומקסימום למצוא בקונטרול אחר כך את כל המקשים מה הם עושים. אך כמובן שהרמה שלו לא תיהיה כזאת נמוכה לדוגמא כוכב כחול משהו בסגנון הזה יותר קשה גם בסדר. בתודה מראש 8)
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם. שיחקתי לאחרונה בכל מיני משחקי FPS (כמו COD4 , CRYSIS וכו') ונוצר אצלי חשק עז למשחק קצת יותר "נקי"... הכוונה למשחק FPS שלא צריך ללכת ולרסס את כל העוברים והשבים, אלא משהו יותר רגוע, עם יותר טקטיקה ועם הרבה רובה צלפים חשבתי על המשחק Ghost Recon Advanced Warfighter 2 .. הוא בסגנון הזה לא? הוא שווה? או אולי משחקי Hitman למינהים יעשו את העבודה טוב יותר... אשמח להמלצות. תודה ;D
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני עומד לקנות את הקונסולה הניידת PSP. האם אני יכול לצרוב שירים על דיסק UMD וה-PSP יקרא את השירים?
-
- 10 תגובות
- 796 צפיות
-
-
היי מחקתי שלשום בטעות את הNFSU1, אבל לא מחקתי אותו רגיל אילה דרך תיקיית הקבצים ובטעות מחקתי אותו עםSHIFT+DEL אני וישב שעות מנסה לשחזר את זה ואני לא מצליח מה עושים, אני חייב את המשחק כי התערבתי עם חבר מי מנצח בONLINE , מה עושים? תודה מראש Install
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
מחר אני מקבל מחשב חדשש..מחשב שיריץ בהגדרות הכי גבוהות כל משחק.. אז אני צריך המלצות למשחקים כי במחשב הישן לא עלו כל המשחקים ושיחקתי כבר far cry half life2 doom 3 mafia חוץ מכל אלה יש עוד המלצותתת?? ושיהיו משחקים טובים תודה רבה לעוזריםםם!!!
-
- 10 תגובות
- 825 צפיות
-
-
קניתי את המשחק בסטים והוא לא נפתח לי, אין שום הודעת שגיאה. לא קורה שום דבר. אשמח לעזרה, תודה
-
- 10 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
יש לי 60 fps במשחק , שזה נחשב כ-fps בינוני בסי אס . ישנם דרכים להעלת ה-fps ? מפרט: amd 4600 d.c 1gb gf 8500
-
- 10 תגובות
- 857 צפיות
-
-
כן, כן... אתם לא טועים סוף, סוף, הוא חוזר עם עוד כלי תעופה, יש אפילו מסוקים, וכמובן גרפיקה מרשימה ומדויקת להפליא. הינה קישור. http://pc.gamespy.com/pc/flight-simulator-x/
-
- 10 תגובות
- 998 צפיות
-
-
התקנתי לא מזמן את ut2003 ואני עם המודם 56k שלי סובל מפינגים, איך לומר, לא הכי טובים..... הכי טוב זה בסביבות 200+ וגם אז כל הadsl קורעים אותי(למרות שאני גם לא רע), מה, הפינג, זה כל כך חשוב במשחק רשת? אני לא יכול לשחק עם אנשים שיש להם פינג כמו שלי? it sucks!!!!
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום חברים, אני משחק במשחק המדובר, ולמשהו כל פעם שאני משחק אני לא יכול לעבור את התקופה החמישית. פשוט לא מופיע לי הכפתור ב-town center. האם זה קשור לרמות שצריך להשיג או שיש פה משהו שאני לא מבין? אודה מאוד לעוזרים, Anatoli.
-
- 10 תגובות
- 994 צפיות
-
-
חבר שלי מנסה למצוא שם של משחק דוס, וחיפוש בגוגל לא העלה שום תוצאות, אז החלטתי לפנות אליכם. התיאור הוא משהו כזה - אתה מחזיק אקדח (ככל הנראה FPS) ויורה בסמיילים ענקיים ועננים סגולים שבאים אליך. התיאור כ"כ ביזארי ולא ברור ששום חיפוש גוגל לא העלה תוצאות, אבל אני יוצא מנקודת הנחה שאם מישהו פה מכיר את המשחק הוא יזהה לפי זה. שם המשחק יספיק לי, אבל אם אתם גם לא זוכרים ואתם יכולים להרחיב איכשהו את התיאור זה גם יהיה טוב. תודה, גיא (והחבר).
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
לא מזמן נאלצתי לעבור מערכת הפעלה, מ Windows XP ל Windows 2000 מכיוון שנתקלתי בפינגים מאוד לא יציבים במשחק הרשת של Coutner Strike. הפינגים נעו בין 100-300MS ולעיתים אף יותר. נודע לי כי זהו באג ידוע ב Windows XP. הייתי מעוניין לדעת האם ניתן למצוא פרטים רישמיים ממיקרוסופט לגבי הבאג, והאם קיים תיקון אשר מטפל בבעיה. בסך הכל, הייתי מאוד מרוצה ממערכת ההפעלה הזאת, אך נאלצתי לעבור ל2000 רק בגלל שרציתי שהמשחק יעבוד בצורה חלקה וטובה. אשמח לשמוע תגובות לגבי הבעיה, האם עוד אנשים סובלים מהבעיה, האם יש מישהו שהצליח לפתור את הבעיה בדרך זו או אחרת. תודה
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
התקנתי אצל אחותי במחשב וינדוסXP, ועכשיו היא מתלוננת שה-SIMCITY3000 שלה לא עולה, והוא באמת לא עולה, מתקינים תמשחק לוחצים על הפעלתו וכלום לא קורה, יש איזשהו תיקון למשחק כדי שיעבוד גם שם ?
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, יש לחבר שלי בעיה במחשב, הכל עובד כרגיל ניתן להכנס לכל המשחקים כרגיל, עד שנכנסים לCounter Strike : Condition Zero ברגע שנכנסים למשחק שומעים את המוזיקת רקע, אבל המסך מודיע על No Signal עדכנתי דרייברים לכרטיס מסך FX5200 עדכנתי Directx לחודש אוגוסט. מערכת ההפעלה Windows XP. תודה לעוזרים.
-
- 10 תגובות
- 883 צפיות
-
-
הגישה למשחקים בתוך שירות, ולא בתור מוצר, ממשיכה להתפתח במהירות - והופכת למטרה המרכזית גם עבור חברת Take-Two לכתבה
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
- 2 followers
-
-
זה הדיון הרישמי של המישחק תביאו תמונות קליפים ביקורות סירטונים וחדשות ומתי המישחק יוצא !! בקיצור הכל על המישחק המצויין הזה שעומד לצאת תודה רבה
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי יש שתי דברים שאני רוצה להבין: 1 למה שאני מפעיל את המישחק הוא לא על כול המסך המישחק עצמו.ואיך אני בוחר להתחיל מירוץ אם כולםו ולא אימונים? 2 איך מתקינים את העידכון שיצא למישחק הזה?הוא שוקל 2 ומשהו גיגה אשמח להסבר. יום טוב :party0023:
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כשאני עושה שיחזור סיסמה ואני מקליד את קוד האישור ובוחר סיסמה הוא מראה לי את המסך הזה. מה עושים? אשמח לעזרה.
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני תקוע בשלב שאני צריך להרוג את הדרקון משהי יכול לעזור איך להרוג אותו
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-