עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. שלום לכם! הבעיה שלי/שאלתי היא(...) כשאני נכנס במשחקים (כול משחק עד היום, לדוגמא FarCry,NFSU, Freedom Fighters, וזה רק מדגם מייצג כך שזו לא בעייה ספיציפית במשחק ספיציפי) להגדרות המקשים, אז במקום אותיות באנגלית (נגיד W ללכת קדימה) מופיע לי אותיות ג'יבריש (אותיות מסוג õ,î וכדומה). השאלה שלי היא האם מישהו נתקל/מכיר את התופעה הזו? וחשוב מזה,כמובן,מה הפיתרון לכך? מיותר לציין שזה מאוד לא נוח, במיוחד שמתחילים לשחק במשחק חדש ולא רגילים למקשים שלו... בתודה מראש חבר'ה... (ניסיתי לעשות חיפוש לנושא אבל זה קצת קשה... מה אני אמור לכתוב? ג'יבריש?... :-\ )

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. אני לא אדם שמשחק במחשב יותר מדי, אבל תמיד נחמד שיש משחק שמעביר את הזמן. לאחרונה, ניסיתי כמה משחקים מסדרת COD ומאוד התאכזבתי. בגדול, מדובר בסך הכל במשחק יריות פשטני למדי, שדורש לא יותר מלהקדים את האוייב בלחיצה על ההדק. אין מקום למחשבה, אין אסטרטגיה, אין פיקוד על צוות לוחמים, אין כלום! המשחק פשוט לא מאתגר, קיוותי לקצת יותר מירי חסר אבחנה. האם סדרת BF זהה לCOD, או ששם אוכל למצוא אתגרים טקטיים, יכולת פיקוד על צוות לוחמים, הקצאת משאבים ליחידה עליה אני מופקד, במידה ויש? אני לא רוצה לבזבז את זמני בעוד משחק שכל מטרתו היא הסתערות ותפיסת מחסה, זה עלוב!

• 14 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. Started by blbb,

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. שלום , אני קניתי מסטים את המשחק וכשאני בתוך המשחק ולוחץ על מקש HOME הוא פשוט לא מעביר אותי להתחברות לWINDOWS LIVE. גם אם אני עושה רצף מקשים FN +HOME. אני רוצה לציין שבדקתי באתר http://www.keyboardtester.com/tester.html והמקשים HOME (יש לי 2 ) שניהם פעולים לי באתר . אפשר לראות כאן את מקשי הHOME , מקש אחד ליד DELETE מקש שני במספר 7 תודה מראש עריכה : חשוב לי לערוך ולעדכן , שאני כמעט מצאתי פתרון , אך זה לא הבעיה במקרה שלי, בכלל אין לי את הקובץ הזה שמדברים עליו בסרטון

5. Started by demonshlomo,

אהלן, ממש מחפש WOW אבל פספסתי את ההרשמה. אם במקרה למישהו נמאס לשחק ורוצה לעזור אז בבקשה שיעביר לי את הACCOUNT. אני ממש רוצה להתרשם מהמשחק. אפילו אם לא נמאס לכם ואתם פשוט יודעים שלא תשחקו יום יומיים אז בבקשה צרו איתי קשר. אודה לכם מאוד.

• 16 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. Started by blbb,

החוקים של ה-ODC: על כל השחקנים לבדוק מראש שהאנטי צ'יט שלו פועל כראוי, במידה ולא על השחקן לעדכן את אחד המנהלים. השעות של המשחקים יפורסמו, מותר לאחר משחק עד ל 20 דקות משעת התחלתו שנקבעה על ידי המנהלים בלבד !, אם הקבוצה שנגדכם מאחרת את המשחק יותר מ - 20 דקות אתם יכולים לקחת ניצחון טכני. חובה על הקבוצה המנצחת להעלות תמונות של כל צד במפה ולהעלותה לפורום באשכול חדש, ניתן לפתוח אשקול ולכתוב בו מי ניצח ולציין שהיה משחק מהנה ולציין שתעלו את התמונה מאוחר יותר (עד 24 שעות), ולחיצה על כפתור ה TAB במקלדת המראה את טבלת התוצאות של המשחק. על השחקן המארח לשים את החוקים הנכונים, שחקן אשר יארח ולא ישים חוקים נכונים הורס לקבוצתו בכך שקבוצתו יכולה לקבל ניצחון טכני. לכל קבוצה מותר לקחת הפסקה…

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. כמו שאתם יודעים, Doom הפך לקוד-פתוח לפני כמה שנים, ומאז הוא עבר אבולוציה אדירה. אנשים טובים המירו את המנוע של Doom לעבוד עם חלונות, לינוקס וכו' בלי שום צורך ב-DosBox או משהו כזה. זאת אומרת שאפשר לשחק על מסך מלא, לקבל מסך רחב מוצלח (שלא מועך את התמונה), ואפילו Direct3D שנראה מעולה. לאחרונה נתקלתי במוד חדש למשחק, שקוראים לו Brutal Doom והחלטתי לנסות. אז דבר ראשון: מה זה Brutal Doom? המוד משפר כמעט כל דבר במשחק, והופך אותו למכונת אקשן מטורפת. המשחק יותר מהיר, יותר אגרסיבי והרבה הרבה יותר מדמם. יש שיפורים בגרפיקה, במשחקיות, בנשקים, יש Finish Moves דרמטיים ואפילו לזרוק Middle Finger ולקלל את האויבים שלכם. יש מצבי ירי משני לנשקים, יש אפשרות לבעוט עם הרגל (כמו דיוק ניוקם) ואפש…

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. כן כן, סוף סוף אחרי זמן רב של המתנה, האימולטור בגרסה החדשה יוצא ולא רק שהוא מפעיל הרבה משחקים אלא גם במהירות. "Right, you all have been waiting for v0.9 for a looonnnnggg time. The wait will be over this coming Sunday so stay tuned for v0.9 this Sunday." קישור למקור: http://forums.ngemu.com/pcsx2-official-forum/70381-pcsx2-release-schedule.html קישור לאתר הרשמי: http://www.pcsx2.net/

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. Started by gman_il,

http://www.imodernwarfare3.com/take-a-look-at-the-first-modern-warfare-3-dlc-maps-liberation-and-piazza/ נראות כמו אחלה מפות , בעיקר מתאים ל- CTF ו- KC.

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. אני שמח לבשר על תוכנה חדשה למשחק הממכר הזה. מדובר בגירסת משחק ל pc. כמו כן ניתן לעשות לייק בדף המשחק בפייסבוק - https://www.facebook.com/יניב-משחק-הקלפים-האולטימטיבי-234075907505969 ניתן להוריד את המשחק בלינק הזה - https://drive.google.com/open?id=176OW1o8sNcwq27HkNpBKgN2nY-FgtTSz

11. Started by yosda-boy,

היום נכנסתי למשחק ובטעות נכנסתי לסרבר של האקרים! הם פתחו לי את כל הרובים העלו אותי ללבל 70 פתחו שיפורים לכל הרובים נתנו לי את כל ה-Titles ואת כל הEmblems את הקילסטרייק! איך אפשר להחזיר את המצב לקדמותו?

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. Started by JohnnyBravo,

Delta Force Extreme 2 מקור:http://news.bigdownload.com/2009/02/03/delta-force-xtreme-2-revealed/ http://www.novalogic.com/ ווידאו:http://video.google.com/videosearch?q=Delta+Force+Extreme+2&oe=utf-8&rls=org.mozilla:he:official&client=firefox-a&um=1&ie=UTF-8&ei=cnQBSriBKY2lsAbK0pn0Dg&sa=X&oi=video_result_group&resnum=4&ct=title# גרסאת בטאhttp://www.fileplanet.com/199405/download/Delta-Force:-Xtreme-2-Open-Beta

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. ערב טוב לכולם.. לאחרונה סיימתי את FARCRY3 ומאד נהנתי מהפורמט של המשחק ובכלל ממה שעשו.. האם אתם מכירים עוד משחקים דומים שכדאי לי לנסות? חשבתי על stalker ניסיתי בעבר את הראשון אבל המחשב היה דיי חלש.. תודה לעונים :-)

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. פרק מספר 14 בקו הראשי של המותג הגדול ביותר מבית חברת אקטיוויז׳ן נמצא ימים ספורים מההשקה הרשמית שלו, וזו המערכת לה תזדקקו בכדי לחוות את מה שיש לו להציע לכתבה

15. יש לי מחשב נייד עם ווינדוס 8 עם שני כרטיסי מסך 1 אינטל השני נוודיאה השתמשתי בתוכנה FRAPS הכרטיס מסך נוודיאה לא פעל לי ,היתה בעיה עם המנהל התקן שלו . הופיע לי שגיאה כלשהיא במנהל ההתקנים לגבי הכרטיס מסך קוד 43 משהו כזה .. אז שחקתי כנראה על כרטיס המסך אינטל . הורדתי את ההגדרות ליותר נמוכות והיה לי 20 25 FPS .. אחרי שהתחלתי לנסוע (בהתחלת המשחק מהנמל ,) היה הכל טוב באיזה שלב שנסעתי משם , קבלתי פחות FPS חשבתי כנראה זה בגלל הפעילות שם , חזרתי לנמל והכביש שהיה לי 25 FPS ופשוט זה עדיין נשאר על 18 או משהו כזה .. נסתי להנמיך עוד יותר את ההגדרות , ולא זוכר כמה קבלתי , אחרי שנסתי להחזיר להגדרות הכי קודמות שקבלתי בהתחלה שם 25 FPS ואז 18 ,התחלתי לקבל 15 16.. ואחרי שינוי והגבהת הFPS א…

16. חשבתי להוריד את המשחק (הוא חינמי למי שלא יודע) ולהתחיל לשחק, הרבה זמן לא שיחקתי משחק רשת נורמלי. האם המשחק הזה טוב? אם לא, האם ישנם משחקים מאותו הסגנון ברשת והם חינמיים?

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. Started by llime,

היי אנשים. אני מחפש את המשחק הזה בשביל אחייני. אם הוא חינמי ,אודה על קישור להורדה. אם לא,איפה וכיצד אפשר לקנות אותו? תודה לעונים ולמתעניינים!

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. (לא כבדים אני מדבר על GTA 3 MAFIA וכו') הנה המפרט מעבד : AMD SEMPRON 2800 לוח אם : Gigabyte GA-K8VM800M זיכרון : 1536MB RAM כרטיס מסך : GigaByte NVIDIA GeForce 6600GT 128MB AGP מה יכולה להיות הבעיה אני משתגע

• 24 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. Started by sheff2k2,

התחלתי לשחק FARCRY3 ויש תופעה גרפית שמטרידה את מנוחתי: כאשר אני פתאום נעצר לאחר הליכה, העצים והמים נראים(מרחוק) כמעט כמו "רשת". לאותה שניה קלה, פתאום הגרפיקה עושה רושם "זול". הדבר הזה לא קורה כאשר הדמות עומדת או מסובבת את המבט, אלא רק בבלימה של ההליכה. לא מדובר בהיקף היסטרי של ARTIFACT או משהו בסגנון, אבל הדבר הזה בהחלט בולט לעין. אני משחק על 1280*1024 עם הדיטייל הכי גבוה, ללא AA. כאשר אני מפעיל AA על רמה גבוהה, עושה רושם שהתופעה פוחתת(אך לא נעלמת), אבל מצד שני קשה באמת להשוות, מכיוון שקצב הפריימים נופל באופן מזעזע(ללא AA אני משחק בערך על 60) ניסיתי לשחק עם כל ההגדרות השונות והמשונות של המשחק ושום דבר לא עוזר. מישהו עוד שם לב לתופעה הזאת(בהנחה שהבנתם על מה אני מדבר..), וי…

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. איזה משחקים יש לכם עכשיו .? לי יש DOOM3 GTA3 UNREAL TOURNAMENT G.O.Y.T KAL ONLINE MU ONLINE XIAN ONLINE MIDNIGHT CLUB 2 MAX PAYNE 2 ולכם?

• 19 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. Started by the king2006,

שלום... כשאני מגיע לשלב במשחק הוא נתקע ככה ויוצא מהמשחק וזה תמיד באותו מקום ומופיעה לי ההודעה הזאת Crash in application version: 30292.2673 Could not load indices because IDirect3D9::CreateIndexBuffer failed. This device does not support the queried technique. Renderer: threaded Physics : threaded מישהו יודע מה הבעיה אולי מישהו נתקל בה ???

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. Brothers: A Tale of Two Sons מפתחת: Starbreeze Studios שנת יציאה: 2013 פלטפורמה: Xbox 360, Windows, PlayStation 3 ז'אנר: הרפתקאות Brothers הוא משחק אינדי הרפתקאות שמתרחש בעולם פנטזיה בסגנון ימי הביניים.שני אחים נשלחים ע"י רופא הכפר למצוא תרופה עבור אבא שלהם, שנוטה למות. במהלך המשחק תעברו הרפתקאות, תפגשו אנשים ויצורים שונים, תפתרו חידות על מנת להתקדם הלאה ועוד. השליטה במשחק מתבצעת ע"י שליטה בשני האחים בו זמנית (אבל בתנועה של כל אחד בנפרד). המשחק אמנם קצר, אבל שווה כל רגע!.

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. Started by eldar4455,

אהלן חברים אתמול התחדשתי בGTX 980 של MSI.. כמובן שרכשתי את המשחק Dying light..אבל משהו בגרפיקה נראה לי מוזר.. התמונה נראית כמו המון המון נקודות קטנות כאלה..תמונה אני יעלה לכם שאני יגיע הביתה.. אבל השארות בינתיים חח=]

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. חנות המשחקים הדיגיטלית הצעירה של יוצרי Unreal מפלגת את עולם הגיימינג במחשבים האישיים לכתבה

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. Started by Born2Kill,

רק עכשיו שמתי לב למשחק הזה. תמיד רציתי לשחק במשחק סטייל "כוכב כחול" אבל בגרפיקה של ימינו. האם Wings Over Israel עונה על זה? שווה לשחק בו?

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.