משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,393 דיונים בפורום זה
-
איך מורידים את הרדאר המעצבן הזה???? דרך אגב, משחק מדהים, גרפיקה הרבה יותר יפה מפיפא 2005 ומשחקיות מצויינת...
-
- 4 תגובות
- 950 צפיות
-
-
המשחק הזה יוצא רק בעוד 4 ימים (1 בדצמבר) אבל אני בטוח שכבר רבים "השיגו" אותו (נא לא לדבר על דברים לא חוקיים בת'רד הזה!). זה משחק כדורגל, ומי שמכיר את פיפא, שישכח כל מה שהוא זוכר על זה, זו רמה אחרת לחלוטין. הרבה יותר מציאותי, טקטי (אם מתעקשים), וכיף! כרגע אין ממש קהילה של שחקנים לזה בארץ ולשחק נגד ח'ברה מאירופה זה קצת מתסכל (יש השהייה גבוהה בתגובה). מי שרוצה לשחק אחד עם השני שישאיר את האייסיקיו שלו שנוכל לשחק אחד עם השני. אז יאללה, להתחיל לקרוע רשתות
-
- 12 תגובות
- 915 צפיות
-
-
היי הורדתי את הדמו של המשחק ,ולא יודע זה לא משהו :-\ הגרפיקה לא משהו , המגרשים נראים מזעזע , ולפי הדמו אפילו FIFA2005 כופל אותו האם המשחק המלא הוא בול כמו הדמו מבחינת הגרפיקה? והאם המשחק הזה שווה קנייה? הוא כל כך מדהים כמו שכולם אומרים? :-\
-
- 25 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
הדמו של משחק הכדורגל הטוב ביותר אי-פעם שוחרר אתמול: http://www.soccergaming.com/db/news/show.php?NID=806 הדמו מוגבל למחצית אחת של 2.5 דקות, אבל מסתובב ברשת קובץ שמסיר מגבלה זו (אם אתם מבינים למה אני מתכוון...). 158MB. תהנו, כי אני נהנתי (ועדיין נהנה). ;D
-
- 17 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-
יצא המשחק המלא מישהו כבר שיחק בוא או ראה ביקורות עליו? איך השינוים? והשאלה הגדולה FIFA07 או PES6?
-
- 4 תגובות
- 528 צפיות
-
-
ובכן, אחד ממשחקי סדרות משחקי הכדורגל הטובות ביותר יצא ל-PS2. מטרת הדיון היא לדבר על המשחק החדש למי שכבר הספיק לשחק ומי שלא. בתור אחד שלא חובב כל כך את הסדרה, לא כל כך מצפה לה בכיליון עיניים, בעיקר כי שיחקתי במחשב ואני חושב ש-PES יכול ליהיות מעולה ב-PS2, אך במחשב הוא אכזבה אחת גדולה.
-
- 100 תגובות
- 14.2k צפיות
-
-
לא מצליח לסדר את המקשים מישהו אולי יודע מה כול צורה כאילו עיגול זה נניח האות A וכן אלה ואז אני יוכל לסדר שיהיה נוח למה אני לא מצליח לסדר אי אפשר להחליף שחקנים למסור רגיל שיהיה מקשים כמו של פיפא מישהו יודע איך עושים?
-
- 2 תגובות
- 990 צפיות
-
-
שלום, דבר ראשון,אם אפשר ב-ל-י פאצ' כלשהו לשנות רזולוציה?הגדרות גראפיקה ניסיתי דרך הדריוור שלי ואני חושב שעבד ..אם כן המשחק עדיין נראה חרא.(800x600). דבר שני,איך לעזאזל אפשר לשנות מקשים למה שרוצים?וגם בהגדרות של המקשים במשחק הם מביאים לך שלט של קונסולה-מאוד מתחשב בשחקני הPC.מה הם מפגרם בKONAMI או מה?מביאים לי מקשים ב איקס עיגול ריבוע ומשולש.פשוט מפגרים! ואם אי אפשר לשנות מקשים,ישנו TYPE 1 של מקשים וTYPE 2. אני בחרתי ב2,אבל אני לא יודע מה המקש של הספרינט.אם אפשר לדעת תודה.
-
- 3 תגובות
- 595 צפיות
-
-
שימו לב! טורניר PRO EVOLUTION ראשון ויחיד מסוגו בארץ, אשר ייערך בתאריך 3-4.12.06 ברחובות. הרשמה מוקדמת- מספר המקומות מוגבל. לא שילמת->לא נירשמת. לא נירשמת-> לא שיחקת. מהרו להירשם מספר המקומות אוזל. הפנניג של כדורגל וPLAYSTATION, פסטיבל של בירה וכדורגל. שתייה ראשונה חינם. פרס ראשון בשווי 1500 ש"ח. פרס שני מנוי לקבוצת כדורגל. לפרטים והרשמה: טל- 052-3899547 052-6899537 איתי- 052-5783851
-
- 0 תגובות
- 509 צפיות
-
-
גם בהגדרות הכי נמוכות הוא כל שנייה נתקע מעבבד דיורון מזדיין עם 256 זכרון 5200 pci
-
- 2 תגובות
- 649 צפיות
-
-
יש לי בעיה המשחק עולה אני רואה 3 מסכים ראשונים של מי שעשה את המשחק... ואז מסך שחור והמשחק תקוע... מישהו נתקל בבעיה דומה ויודע איך לסדר את זה? תודה מראש לכל מי שינסה לעזור...
-
- 5 תגובות
- 758 צפיות
-
-
שמתי כבר פאץ'...תראו מה זה עושה עכשיו ... http://img153.imageshack.us/img153/990/11hj5.jpg מה אני אמור לעשות ומה לעזאזל זה אומר ?!?!!?
-
- 2 תגובות
- 659 צפיות
-
-
אני רוצה משחק כדורגל טוב..למחשב איזה עדיף הפרו אבולושן 10 או הפיפא 10 חשוב לי שיהיה אפשר לשחק דרך ההמאצ'י , משחק lan כאילו
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום........הורדתי את המשחק CoD הישן...2 קבצי rar שכל אחד מהם שוקל 600-700 mb בערך. התקנתי את הראשון וההתקנה מבקשת להכניס את הדיסק השני וללחוץ על Ok. הורדתי DeamonTools פתחתי כונן G והעלתי לשם את הדיסק השני ולחצתי על ok אבל ההתקנה לא ממשיכה..למה? תמונות: http://loading.co.il/uploads/96KB-ss%20showing%20the%20files.JPG http://loading.co.il/uploads/53KB-ss%20from%20install.JPG http://loading.co.il/uploads/68KB-ss%20of%20opened%20hard%20disk%20G%20from%20DeamonT.JPG מה לא עשיתי טוב ? מי שיכול לעזור תודה
-
- 9 תגובות
- 827 צפיות
-
-
{מצטער שהכותרת באנגלית, האתר עשה לי שטויות עם שילוב של אנגלית ועברית } כאמור יש לי radeon hd 7950. לאחרונה (חודש בערך, ניזכרתי רק עכשיו לטפל בזה...) כשאני מפעיל VSYNC במשחק ומזיז את ה"מצלמה" לאחד מהצדדים מהר, אני מקבל תחושה שהתמונה לא זזה באופן חלק, אלא יותר כמו רצף של תמונות שמתחלפות מהר. (הבעיה לא קיימת כשאני מכבה את הVSYNC) הפעלתי תוכנה שבודקת FPS וזה על 60, בדקתי דרך הסטים והמשחק מותקן כשורה. ניסיתי כמה גרסאות שונות של דרייבר לכ. מסך ואני מקבל תוצאות זהות בכל המקרים. יש לציין שאני משחק במשחק תקופה ארוכה והוא לא עשה לי שום בעיה, כאמור מדובר במשהו מהחודש האחרון. בנוסף, אני חושב שזה התחיל באופן פתאומי, מבלי ששינתי משהו במערכת (אני כמעט בטוח שהיה עידכון של הסטים …
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
I have a small problem in Freelancer, I want to buy the Titan but the Corsairs hate me, i wanted to know where could i bribe them so i could land on Crete and buy the Titan to replace my Eagle.
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
כתבתי את זה כבר במקום אחר (אחד הפורומים של CS..) ולא היה לי כוח לתרגם לעיברית, סילחו לי *החולי CS האלה לא עזרו לי במיוחד, לכן אנסה את מזלי כאן Hello to all! I have an annoying problem with the view system in game time i'll describe it: i'm opening a server, no matter what map, i'm playing with people or bots and when i'm dead (it happens alot) i can watch every body else playing (that are not dead yet..) right? well.. not right.. when i'm trying to watch my team players i'm able to, but when i'm trying to watch the other team players i'm not able to. how can i fix that? maybe i messed up something in the console? or in the settings of the game\server? please h…
-
- 2 תגובות
- 640 צפיות
-
-
HI ALL The game installed fine and start up is fine but after the life guard on the beach Scene the game exits with "CDCOPY" error messege. anyone had this problems and was able to fix it ? Tnx
-
- 0 תגובות
- 695 צפיות
-
-
משחק הנהיגה המגה שאפתני של Slightly Mad Studios מחליט לוותר על תקופת החגים העמוסה והתחרותית, לוקח לעצמו עוד מספר חודשים לטובת ליטושים ושיפורים – ויושק בתחילת השנה הבאה לכתבה: http://hwzone.co.il/project-cars-%d7%9e%d7%9b%d7%aa%d7%91-%d7%94%d7%90%d7%94%d7%91%d7%94-%d7%9c%d7%a2%d7%95%d7%9c%d7%9d-%d7%9e%d7%99%d7%a8%d7%95%d7%a6%d7%99-%d7%94%d7%9e%d7%9b%d7%95%d7%a0%d7%99%d7%95%d7%aa-%d7%99%d7%92/
-
- 0 תגובות
- 954 צפיות
-
-
מישהו מוכן להסביר לי על המשחק PROJECT ENTROPIA? לפי מה שהבנתי זה משחק רשת המוני שמתצע בו סחר בחפצים ונדלן בכסף אמיתי, יש היום 180 אלף שחקנים והעולם הזה קיים מאז 1995 (!!). השבוע נקנה שם אי ב 25K דולר ( ), שהם רבע מליון דולר במשחק. אני מוריד עכשיו את המשחק מהאתר שלהם (שעתיים על 90KB/S). אני לא מבין מה בדיוק המטרה במשחק, והאם אפשר לשחק בלי כסף בעולם הזה. אם מישהו מכיר את המשחק אז בבקשה שיסביר קצת. תודה.
-
- 6 תגובות
- 761 צפיות
-
-
-
-
אין לי במה לשחק עכשיו אז התקנתי כמה משחקים ישנים כמו IGI אבל אי אפשר כמעט ולשק אם 30 fps בדקתי בtitan quest וזה מוציא בלי בעיות 40 על גרפיקה גבוה אז אני יודע שזה לא בעית חומרה ולא תוכנה אז השאלה שלי היא איך אפשר לבטל את הגבלת ה fps במשחק.
-
- 2 תגובות
- 715 צפיות
-
-