עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by gman_il,

אתם מוזמנים לפרסם את המשתשמ שלכם כדי שיוכלו להוסיף אותכם. שלי : gmanIL.

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. אחרי שנתן לנו את האפשרות לראות את העולם מבעד לעיניו של מנתח בעל שתי ידיים שמאליות, חושף הסטודיו שמאחורי Surgeon Simulator את הפרוייקט החדש שלו – סימולטור בו תגלמו...לחם לכתבה: http://hwzone.co.il/i-am-bread-%d7%9e%d7%a9%d7%97%d7%a7-%d7%94%d7%a1%d7%99%d7%9e%d7%95%d7%9c%d7%a6%d7%99%d7%94-%d7%94%d7%91%d7%99%d7%96%d7%90%d7%a8%d7%99-%d7%91%d7%99%d7%95%d7%aa%d7%a8-%d7%9e%d7%90%d7%96-%d7%95%d7%9e/

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. Started by aviv_ni,

שלום, התקנתי את המישחק וכשאני בא להיכנס למישחק זה רושם לי שגיאה כזאת מה אפשר לעשות כדי לתקן את זה error seculauncher : failed to start application. [2000[ אבל באמצע ההתקנה של המישחק הייתה לי שגיאה כזאת גם.. microsoft visual c++ 2005 redistributable command line option syntax error. type command /? for help

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. Started by Tal-T,

בנדוד שלי הביא לי דיסק מקורי של COD 4 , אני מנסה להתקין ובאמצע ההתקנה מופיעות לי שגיאות כאלה: http://www.up2il.co.il/users/public/be61cod4error.jpg http://www.up2il.co.il/users/public/4f5aerror2.jpg פעם קודמת ניסיתי והופיעו שגיאות אחרות , מה לעשות ? אני מת לשחק במולטי..

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. לאחר חודש שלא יכלתי להריץ את המשחק על המחשב שלי, למרות כל העידכונים שעשיתי, לדרייברים ועם מפרט מחשב מעולה וסוף סוף חשבתי שצריך לשדרג את המחשב שלי כי הוא לא יריץ את המשחקים בכלל. אז גיליתי שהבעיה היתה טמונה בכרטיס קול, בזמנו היה לי כרטיס קול מובנה של לוח אם, שעשיתי שידרוג לכרטיס קול כדי לשמוע בסאונד יותר איכותי עם הרמקולים שלי, קניתי את כרטיס קול Platinum X-Fi, והמשחק רץ ממש חלק ובלי בעיות! עם המפרט: Intel E8200 Gigabyte DS3-P35 G.skills 4GB 4-4-4-12 800Mhz Nvidia 9800GTX אז מי שסובל משגיאות, ותקיעות בזמן המשחק המלצה שלי, לעדכן כמה דברים: דרייברים של המחשב, לוח אם, כרטיס מסך וכו'. לעדכן דרייברים של כרטיס קול במידה זה עדיין עושה בעיות - לקנות כרטיס קול חיצוני כמו X-Fi…

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. יצא מוד חדש ל unrael tournament שהוא Tactical Ops שהוא משחק יפה בסגנון CS (למי שמכיר) ולמי שלא מכיר משחק יריות :AR15:. חובה לכל אוהבי הז'אנר! http://www.tactical-ops.to/index.php?page=download

• 14 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. Started by liran324,

לא יודע איזה מספר שלב זה, אבל זה השלב שאתה יושב עם המשקפי לייזר וצריך לסמן משאיות לפני שהם עוברות את המסלול נחיתה או משהו, הבעיה שאפשר לסמן רק את המשאיות שבחלק השמאלי של המסך ואת אלה שבימני צריך לסמן מהשמאלי ימינה וזה כמעט לא אפשרי...... WTF מה עושים למה זה קשה לא הגיוני?

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. Started by Satlan,

איך יכול להיות ?:ם ה-6600GT של החבר שלי עושה ככה... איך להעלות FPS לרמה גבוהה יותר? בתודה מראש

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. Started by שניצל,

http://armorgames.com/play/2963/dodge תהנו.

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. For E3, we have worked on a DirectX 9 version of the game and will demonstrate cutting-edge technologies onscreen: up to 3 million polygons per frame in real time, fully dynamic lighting, soft dynamic shadows cast from every object onto other objects, as well as extensive use of shaders, post-processing effects, and more. We will demonstrate one of the in-game indoor levels--the Chernobyl sarcophagus underground areas--fully in DirectX 9. It will definitely add to the tense atmosphere, while the lighting and shadows will create an intense experience--for instance, when the shadow of a monster behind the corner appears on the wall before you can actually see the monster it…

• 25 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. Started by dans41,

היי נראה לי שפרצו לי לחשבון שלי בסטים, נכנסתי עכשיו מהטלפון והוא ניתק אותי ישר ואמר לי להתחבר מחדש (נראה די חשוד), חוץ מזה ראיתי שיש לי ב friends אנשים שלא היו קודם וגם ב community choice נבחר משחק שבכלל לא הצבעתי לאחרון, הסיסמא לא שונתה כי הצלחתי להיכנס. למי אני יכול לפנות כדי לבדוק מה עוד נעשה בחשבון. לא בוצעו רכישות כי לא קיבלתי דיווח באימייל. כרגע אין לי גישה למחשב עד שבוע הבא בערך, איך אני יכול לדעת מה נעשה עד כה? למי ניתן לפנות כדי לברר את זה?

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. Started by shlomiaz,

שלום, אני די חדש בתחום הזה (יש לי את האקס בוקס רק חודש..), אז סליחה אם השאלות מטומטמות - פשוט לא מצאתי תשובה בחיפוש. ואני לא מתכוון לשאול פה על דברים לא חוקיים, כי הבנתי שאסור. ככה: הבנתי שיש דרך לחבר בין המחשב לXBOX, באמצעות כבל רשת או משהו כזה, ולא הבנתי בדיוק איך מעבירים ביניהם דברים, ומה זה נותן אפשרות לחיבור לרשת של האקס בוקס. אשמח להסברים. תודה!

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. Started by yonib5,

חיפשתי בgamer וגם בgamespot אבל לא בדיוק הצלחתי למצוא משחק בסיגנון של "יחידות מובחרות כמו SWAT" היה משחק כזה לפני שנה-שנתיים לא זוכר את השם אבל הוא היה ממש מדליק של איזה 6-5 חברי יחידה שהיו עושים משימות בכול מיני מקומות לונדון,בנקים וכו'... אוף אם רק הייתי נזכר בשם של המשחק בקיצור אני מחפש משחק חדש עם הסיגנון הזה אבל לא שחקן בודד אלא 4-5 או יותר חברים בכל משימה ושאפשר לעבור ולשחק כל אחד.

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. Started by The Terminator,

אני נכנס למשחק, למולטיפלייר, מחפש שרת שיש בו מקום (מספיק מקום), בודק שהשרת מעודכן, לוחץ להתחבר... רשום לי שהוא מתחבר ולמטה רשום לי INVALID_CD KEY , אני מחכה 5 דקות ועדיין לא מתחבר, וככה בשרתים אחרים, למה זה???? נ.ב : יש לי מודם 56

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. Started by watch out,

האם אתם כמוני חורשים בבת אחת את המשחק עד לסיום ? מה שיכול לקחת בין מספר שעות לימים או שאתם מפנים מספר שעות כל פרק זמן מסוים למשחקים ? היום כידוע יש משחקים שלוקח זמן רב יחסית לסיים

• 13 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. Started by pringles,

חחחחח מצחיק קצת אבל איפה אפשר להוריד טמאגוצ'י איכותי

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. https://www.facebook.com/NVIDIAGeForce/app_410306975711618 אני לקחתי שניים ביום הראשון. חיכיתי לזה מהמשחק הרביעי.

• 14 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. אהלן לכולם ובוקר טוב , אני מחפש קלאן להצטרף אליו , הגעתי למעיין "קיר זכוכית" , שאני מתחיל להתקל בקלאן בכוחות האויב ופשוט לא מצליח לעקוף אותם . כרגע היחס שלי הנו 0.55 והוא בעל מתמדת . קישור לפרופיל שלי נ.ב- אני ממש לא מסתדר עם הצאט של באטלפילד .

19. http://savelocations.wikia.com/wiki/List_of_Games

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. Started by RDvd,

עוד מישהו ראה את הגיימפליי של זה? איך הדבר המטורף הזה אפשרי בכלל? גיימפליי: קצת הסברים על המשחק: אוסף טריילרים מהמשחק: ואנחנו חשבנו שהמפה של סאן אנדראס הייתה גדולה

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. שלום היום אני רוצה להכיר לכם או\ להזכיר לכם על "נארוטו מלחמת השינובים" משחק דפדפן הנוסטלגי, והתחרותי ביותר , חוזר בפעם האחרונה ולתמיד לקהילה הישראלית . המשחק עצמו מבוסס על הסדרה : Naruto Naruto-Shippuden הסדרה בין המצליחות כרגע בעולם האנימה. אז בואו אספר לכם קצת על המשחק הדפדפן הזה: בתחילת המשחק כולם בדרגת "תלמיד אקדמיה". כמו שאתה מתחיל אתה גם עולה בדרגות כגון : גנין [הדרגה הראשונה אחרי "תלמיד אקדמיה"] צ'ונין [לאחר עבודה קשה ומשימות רבות שהייתה "גנין"] ג'ונין [לאחר מאבק מטורף בעלית רמות ועשרות על גבי עשרות משימות שהייתה צ'ונין] אנבו [לאחר מאבק שלם מ"תלמיד אקדמיה" ועד סיומת "ג'ונין"] הלו הם 4 הדרגות שיש לנו במשחק , כמובן ש"תלמיד אקדמיה…

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. חרשתם את רשימת הכותרים שהבאנו לכם לפני חודשים ואתם צמאים לעוד קצת אקשן שלא מחייב אתכם לשלוף את הארנק? הכתבה הזאת היא בשבילכם אם רק לפני עשור למצוא משחק חינמי באיכות הפקה גבוהה הייתה משימה די קשה, אז כיום זה דווקא פשוט למצוא משחקים חינמיים שאם לא הייתם יודעים אחרת, בחיים לא הייתם מנחשים שהם לא עולים לכם אגורה. בכתבה הקודמת של 'עשרה משחקים חינמיים' סקרתי עבורכם עשרה משחקים כאלו ששווה לכם לבדוק, והפעם אתם הולכים לגלות עוד עשרה משחקים נהדרים שהם חינם אין כסף. להמשך: https://hwzone.co.il/%D7%92%D7%9F-%D7%A2%D7%93%D7%9F-%D7%9C%D7%AA%D7%A4%D7%A8%D7%A0%D7%99%D7%9D-%D7%A2%D7%A9%D7%A8%D7%94-%D7%9E%D7%A9%D7%97%D7%A7%D7%99%D7%9D-%D7%97%D7%99%D7%A0%D7%9E%D7%99%D7…

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. Started by Dilbert Marker,

מממ מקווה שזה הפורום הנכון, אם לא אז תעבירו בבקשה. בכל מקרה, הייתי אצל בן דוד שלי בפעם הראשונה מזה שנתיים לפחות. ופשוט לא האמנתי - הוא עדיין עם אותו מחשב ישן, עם אותם המשחקים שהיינו משחקים לפני שנים. סופפלקס, אחלה גירסה של סופר מריו, זול ועוד. האמת - זה ממש כיף, מעין מכונת ארקייד ישנה בבית. בעקבות זאת התקנתי סופפלקס אצלי במחשב. זה דווקא כמעט עובד, בניגוד למשחקים ישנים אחרים שניסיתי להתקין. רק שכל לחיצה קטנה על חץ ואני זז לפחות 5 משבצות בכיוון שלחצתי. המשחק הזה לא ממש מתאים לפנטיום 4 הא? (או שאולי לXP). ניסיתי "מצב תאימות" וינדוס 95 ו98, זה לא עזר. ביטלתי את "האצת חומרה", גם לא עזר. יש פתרון אחר שיכול לעבוד?

24. Started by sEEdy,

אני הבנתי שיהיה לאן בסוכות אבל מצד שני שמעתי את פדידה אומר שהלאן יהיה בghosts אז מה הקטע כאילו?... בוא נעשה לאן אחרון BO2 מצידי שהכל יהיה מיקסים רק שיהיה כבר זה עדיף

25. מראה סמני פצעים ואז חוזרת לקרב כאילו כלום? שחקתי שעה וחצי בערך וספרתי כבר 3

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים