משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,394 דיונים בפורום זה
-
מוזמנים להצטרף. מנהלי קהילה - נא לשלוח לי הודעה כדי שאצרף אתכם להנהלת הפלטון. http://battlelog.battlefield.com/bf4/platoons/view/102172856808566242/
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מחפש אנשים למשחק PLAYERUNKNOWN'S BATTLEGROUNDS (הסטים שלי הוא : or315
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
-
מתחיל עוד 10 דקות יש לי 8 מפתחות מי שרוצה לשחק איתי צריך מיקרופון וניסיון במשחקי באטל רויאל Steam->Redsiskin
-
- 4 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום. רציתי לשאול אם מישהו יודע אם, המחיר של הPLAYSTAION 2 צריך לרדת עם יציאתו של PLAYSTATION 3? ואם כן אז מתי בערך. בנוסף, רציתי לדעת כמה יעלה בערך הPLAYSTAION 3 עם יציאתו?
-
- 10 תגובות
- 993 צפיות
-
-
השאלה שלי זה האם יש הבדל בין משחקים שהם בdvd לבין משחקים שהם בקבצים קטנים יותר כמו iso...נגיד בגרפיקה או בסאונד.. (נגיד לי יש משחק כולשהו שהוא בdvd ולחבר שלי יש אותו משחק שהוא בדיסק רגיל..)
-
- 1 תגובה
- 668 צפיות
-
-
האם שווה לקנות את playstation 2 או לחכות ל-3?
-
- 21 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אם אתם מתעניים בקונסולות ומתים לדעת שמועות/עובדות חדשות על ה-PlayStation 3 אשר נמצא כבר בתהליכי עבודה ע"י Sony - הת'רד הזה במיוחד בשבילכם. בחיפושי אחרי חדשות מעניינות היום וחומר לקריאה מאצתי את הידיעה הבאה אשר כוללת בתוכה את כל השמועות הקיימות על ה-PS3: המעבד הראשי יקרא Cell וייוצר ע"י IBM ב-0.10micron וירוץ במהירות 3GHz, ה-Floating-Point Performance (מישהו מוכן להסביר לי מה זה בבקשה?) יעמוד על 196GFLOPS, מספר הפעולות לשניה שהמעבד יוכל לבצא יהיה כ-2 טריליון, יאפשר 2 מיליארד פוליגונים (Polygons) לשניה. כמות הזיכרון תיהיה 512MB עם רוחב פס של 24GB/s. המעבד המשני (לתמיכה במשחקי PS2) ייצור ב-0.13micron וירוץ במהירות של 300MHz או 375MHz (לבחירתכם). המעבד הגראפי (GS3 (Graphics …
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
כל מה שרציתם לדעת ולא העזתם לשאול (או כמעט הכל) יעזור לכם להחליט מה לקנות או לפחות לאיזה כיוון לפזול. http://videogames.yahoo.com/ongoingfeature?eid=463075&page=0 תהנו.
-
- 6 תגובות
- 821 צפיות
-
-
Genji: Days of the Blade NBA 07 Resistance: Fall of Man Blazing Angels: Squadrons of WWII Call of Duty 3 EA Sports Fight Night Round 3 The Elder Scrolls IV Oblivion F.E.A.R. Full Auto 2 Battlelines Madden NFL 07 Marvel Ultimate Alliance Mobile Suit Gundam: Crossfire NBA 2K7 NHL 2K7 Untold Legends Dark Kingdom Ridge Racer 7 Tiger Woods PGA Tour 07 Sonic the Hedgehog Need for Speed Carbon Tony Hawk`s Project 8 Tom Clancy`s Rainbow Six Vegas http://vgames.co.il/website/vgames_news_page.asp?platform=main&seqNewsID=12878 60$ למשחק :-\
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
נקעתי במסך .. שאני הורס מצלמה .. ואחרי זה נכנס לחדר השני ויש לי בן אדם מת על הכיסא מה אני אמור לעשות?!..!?! ועכשיו אני שומר את הדיון במעודפים .. ככה .. שכל פעם אני יתקע תכולו לעזור לי נ.ב תודה אני בטוח שאתם מכירים את המסך אם לא אני יעלה תמונה .
-
- 0 תגובות
- 618 צפיות
-
-
הגעתי לקטע של האוניה, אני צריך למצוא את המטען של הנשק הביולוגי ואני לא מוצא אותו, ישנם חדרים שאני לא מצליח להכנס אלהם. מצאתי כמה כרטיסי כניסה והשתמשתי בהם. בקומת המגורים (איפה שכל המיטות של המלחים) ישנה דלת עם ידית עגולה (כמו דלת בצוללת) ואני לא מצליח לפתוח אותה... מישהו יודע איך לעבור את השלב המעצבן הזה ? תודה The Doorman
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
ראיתי כמה אנשים עם ראנקים, ואני רואה שאין שרתי RANKED, אז איך משיגים נקודות?
-
- 3 תגובות
- 604 צפיות
-
-
הוא אמנם עדיין לא זמין בארץ באופן רשמי (אם כי רבים כבר נהנים ממנו תודות לשירותי VPN או דרך התקנה חיצונית לחנות האפליקציות), אבל השגעון סביב משחק המובייל החדש Pokemon GO כבר שובר שיאים ברשת. הכותר הפך במהירות לפופולרי ביותר גם ב-App Store של אפל וגם ב-Play Store של גוגל, המניה של המפיצה נינטנדו זינקה למעלה, ואנשים ברחבי העולם הספיקו להישדד, להיפצע, לעשות תאונות, למצוא גופת אדם - ובעיקר להתמכר קשות, למשחק שהופך את מפלצות הכיס לחלק מהעולם האמיתי. אתם כבר משחקים?
-
- 14 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
בכל פעם שאני מפעיל את המשחק, לאחר הטעינה הראשונית וההכנה למסך הראשי המחשב פשוט נסגר. מה אפשר לעשות? :s07:
-
- 0 תגובות
- 530 צפיות
-
-
-
חחחחחח הסרטון הזה זה סרטון הומורי הוא לא אמור להביא לי שום רווח אבל אני מקווה שתהנו . אתם מכירים את PopQwZz מהפורום אז עשיתי עליו טרול מקווה שתהנו לא שומעים אותי ואני מצטער על זה כמה צחקתי שם אני מת חחח , פשוט תראו
-
- 3 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
אוקי אז מי שלא מכיר את המשחק Portal .. קצת הסבר עליו בקצרה ונתחיל =] המשחק שנקרא פורטל (Portal) עוסק בדיוק בדבר שממנו שמו לקוח. בדומה לרובה הגרוויטציה הייחודי, הפעם אתם, כמתגייס באירגון תקבלו לידיכם רובה פורטלים, רובה שמסוגל לפתוח שני פורטלים שניתן לנוע ביניהם. בעוד שבתחילה מדובר על פאזלים מאד פשוטים כגון הצורך לעבור תהום (כפי שמראה הסירטון הראשון) בהמשך נגלה שהמשחק הופך מסובך בהרבה. חדר גדול עם עם כמה מתגי רצפה שצריך לעמוד עליהם כדי שיפעלו, דלת בקצה על רמפה בגובה, כמה קופסאות מפוזרות על הריצפה ועוד פלטפורמה נעה. מטרתכם? לפתוח את הדלת. עכשיו אתם צריכים לגלות איך לפתוח את הפורטלים נכון, כדי לגרום לקופסאות ליפול על המתגים, כדי לפתוח את הדלת וזאת רק כדי לגלות שמצידה השני יש…
-
- 208 תגובות
- 31.2k צפיות
-
-
פורטל 2, שמהווה המשך לפורטל הראשון (שיצא ב2007 כחלק מהOrange Box וקיבל תשבוחות רבות) הוא משחק פאזלים על גבול הפעולה בגוף ראשון. המשחק, בפיתוח חברת Valve, סובב סביב מכשיר שנקרא Portal Gun (ASHPD - Aperture Science Hand-held Portal Device), שיכול לירות שני פורטלים - כחול וכתום. הייחוד של הפורטלים האלה הוא שכששניהם פתוחים, ניתן לעבור ישירות מהכחול לכתום, ולהפך. (ניתן לפתוח רק אחד מכל סוג בכל רגע נתון.) שלבי המשחק עצמו בנויים מחדרי בדיקה (test chambers) שנבנו על ידי המחשב המטורף GLaDOS, כדי לבדוק את פעילות האקדח (המצאה חדשה של Aperture Science), תוך העמדת חיי הנבדק בסכנה פעם אחרי פעם. על הנבדק לפתור בעזרת הרובה פאזלים מסוגים שונים, תוך שימוש באמצעים נוספים שנגלים במהלך המש…
-
- 227 תגובות
- 31k צפיות
-
-
IGN מפרסמים שלושה סרטוני משחקיות מתוך פורטל 2, הכוללים לא מעט שלבים ודי הרבה ספוילרים מהמשחק המלא. אני מציע לכם לא לצפות בהם אם אתם מאלה ששונאים ספוילרים, כי יש כאן כמה כאלה, הו בהחלט. בעצם, כדאי שתפסיקו לקרוא את הידיעה הזו עכשיו. במקביל לסרטונים, דאג לומברדי התראיין ל- G4 וציין שהקמפיין של פורטל 2 יהיה ארוך בערך פי 2 מהמשחק המקורי, ושיהיה קמפיין נוסף באורך דומה לשני שחקנים המגלמים זוג רובוטים מאוהב, שלכל אחד מהם יכולות שונות. כך שבסך הכל יהיה בפורטל 2 פי 4 יותר תוכן מהמשחק הראשון. כפי שכבר ידענו, Portal 2 מתרחש שנים רבות מאוד לאחר המשחק הראשון, כשהמתקן של Aperture Science חרב כולו. בדרכנו לצאת ממנו אנחנו מעירים בטעות את גלאדוס, שמתחילה לבנות מחדש את המתקן בנסיון להשאיר…
-
- 71 תגובות
- 12.9k צפיות
-
-
שלום אני הולך לרכוש נוידיה שילד ויש את פורטל שקיבל איטגרציה מלאה ואפשר להתקין אותו דרך החנות STANDALONE השאלה שלי האם אני קונה את פורטל דרך החנות אוכל לשחק בו במחשב וגם בשילד או בעצם האם יש דרך לקנות את המשחק פעם אחת כך שאוכל להוריד אותו גם למחשב וגם לשחק בו בשילד בלי להזרים מהמחשב אותו?
-
- 1 תגובה
- 2k צפיות
-
-
איזה אחד סיים את PORTAL ב 18 דק', מטורף? או גאון? http://www.youtube.com/watch?v=koB2cEYjx8w חלק ראשון http://www.youtube.com/watch?v=JfBe5WtrQG4 חלק שני לזה אני קורה חשיבה מחוץ לקופסא :yelclap:
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
Valve פשוט לא מפסיקים, אחרי שהוסיפו למשחק Portal כל מיני קבצי מוזיקה ורמזים למשהו שאף אחד לא עלה עליו עדין, עכשיו הם גם שינו את הסוף של המשחק. האם מדובר במשחק המשך לPortal? או בפרק השלישי בממשחק Half-Life? את זה תחליטו אתם. סירטון של הסוף החדש בהמשך הכתבה. http://www.fanboy.co.il/2010/03/04/portal-מקבל-סוף-חדש/
-
- 2 תגובות
- 816 צפיות
-