עבור לתוכן

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by davidcohen,

שלום אחים שלי, הגעתי למתמודד הראשון מהרשימה השחורה ואחרי שסיימתי להתמודד איתו רודפים אחרי מלא משטרות ואני עם הBMW שמתחילים איתה ... מה אני צריך לעשות עכשיו???

• 17 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. אני מחפש המלצה למשחק "חזק" לבדיקב והתרשמות מיכולות הכרטיס הגראפי החדש שלי - PX8800GTS יש המלצות ?

• 16 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. Started by Quntix,

טוב, לא יכלתי להמשיך לחכות לTryarch שיוציאו פאץ'. הלכתי ומצאתי את כל הפקודות למנוע של המשחק, והגדרתי לעצמי קונפיג שפשוט העלים לחלוטין (בלי עין הרע) את כל בעיות הFPS והסאונד למינהם. והמשחק עכשיו רץ חלק. חלק מהשינויים שעשיתי בקונפיג - הגדלתי את הטווח תמונה, ככה שאתם רואים יותר פרטים שיפור HUD שיפור בפונקציה עומק שדה של המשחק. הקטנת סמנים של פצצות - למשחקי SND \ HQ \ DEMO ככה שאתם רואים יותר שטח, וזה מסתיר לכם פחות. אופטימיזציה למעבדי דואל קור. שמירה על FPS יציב מי שרוצה יכול להשתמש בזה ולראות אם יש שיפור - לשים את הקובץ config_mp כאן - C:\Program Files (x86)\Steam\steamapps\common\call of duty black ops\players מקווה שעזרתי למישהו .. FAQ: שאלה : אני רוצה לשים את זה …

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. Started by Sarid Ben Shimon,

שלום חברים ! רכשתי קוד של אוריג'ן ואני מנסה להכנס לשרתים ומשום מה לא מצליח אני תמיד מקבל שגיאה של חיבור מהאתר.ניסיתי גם באקספלורר וגם כרום שניהם אותו דבר.ויש מצבים שכן מתחבר אבל אז המשחק ​עולה וישר קורס ויוצא..יש לי חיבור של 40 מגה לאינטרנט.דברתי עם התמיכה של EA והוא אמר שהשרתים כרגע למטה אבל גם אחרי כמה שעות אני מנסה להתחבר עדיין אותו דבר..ביטלתי פיירוול ואת הESET שחזרתי הגדרות בדפדפן..עזרה בבקשה חברה אני חדש בעולם האון ליין ועד שהתחלתי עם זה אני בקושי מצליח לשחק..היה פעם אחת שכן נכנס לי לסשן של משחק אבל רק פעם אחת וזהו... תודה רבה

5. Started by blbb,

החוקים של ה-ODC: על כל השחקנים לבדוק מראש שהאנטי צ'יט שלו פועל כראוי, במידה ולא על השחקן לעדכן את אחד המנהלים. השעות של המשחקים יפורסמו, מותר לאחר משחק עד ל 20 דקות משעת התחלתו שנקבעה על ידי המנהלים בלבד !, אם הקבוצה שנגדכם מאחרת את המשחק יותר מ - 20 דקות אתם יכולים לקחת ניצחון טכני. חובה על הקבוצה המנצחת להעלות תמונות של כל צד במפה ולהעלותה לפורום באשכול חדש, ניתן לפתוח אשקול ולכתוב בו מי ניצח ולציין שהיה משחק מהנה ולציין שתעלו את התמונה מאוחר יותר (עד 24 שעות), ולחיצה על כפתור ה TAB במקלדת המראה את טבלת התוצאות של המשחק. על השחקן המארח לשים את החוקים הנכונים, שחקן אשר יארח ולא ישים חוקים נכונים הורס לקבוצתו בכך שקבוצתו יכולה לקבל ניצחון טכני. לכל קבוצה מותר לקחת הפסקה…

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. Started by sherlock1212,

בסביבות ה-18 במאי ( תערוכת המשחקים E3 ) עתידים לצאת המשחקים: 187 Ride or Die America`s Army: Rise of a Soldier AND 1 Streetball Blazing Angels: Squadrons of WWII Brothers in Arms Road to Hill 30: New Chapter Far Cry Instincts Heroes of Might & Magic V * Myst V: End of Ages * Peter Jackson`s King Kong Prince of Persia 3 Tom Clancy`s Ghost Recon 3 Tom Clancy`s Rainbow Six Lockdown *אלה משחקים היחידים שיצאו ל-pc כל שאר המשחקים יצאו ל -ps2 ול-XBOX אם אני לא טועה אלה משחקים רק של חברה אחת(Ubisoft)

• 18 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. Started by taimor,

פעם היה לי את הPT (PristonTale) עכשיו יש רק את הברזיאלי אבל אני לא אוהב אותו =\ מה יש לכם להציע? =\ =\ = \= \ =\ =\

• 19 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. Started by BrAvE_HeArT,

אני quester מושבע ובזמן האחרון אני לא מצליח למצוא איזה quest טוב להעביר איתו את הזמן :'( אז אם יש פה מישהו שיכול להמליץ על quest טוב אני מאוד אשמח ;D

• 17 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. Started by zobi12,

בבקשה תנו לי קודים למשחק

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. Started by roes,

סרטון של call of duty 3 אל תשכחו שאני - ROES הביא לכם אותו !!! ח... נראה מבטיח... http://www.jeuxvideo.tv/call-of-duty-3-video-22898.html

• 23 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. Started by Ido.G,

שלום, אני והחברים רוצים לקנות מתנה לחבר. המשחק שעל הפרק הוא WWE 2009. הבעיה- בארץ הוא יקר מדי. הפתרון- להזמין מחו"ל. אני מתלבט בין game.co.uk ל play-asia. עלות המשחק בשקלים עם המשלוח הכי זול מפלי אסיה היא 210 שקלים. עלות המשחק מ גיים.יוקיי היא 230 שקלים. היתרון של game.co.uk היא המשלוח המהיר יותר. ההצהרה היא על 4-6 ימים, לעומת 6-10 ימים. בעקרון לא היה כזה משנה, אבל אנחנו גם ככה באיחור של חודש. בעקרון ה 20 שקל האלה לא ממש משנים- אבל רציתי לדעת באיזה משלוח יש יותר סיכוי שהמכס יתפסו את המשחק. PLAY ASIA שולחים במעטפה- שזה טוב. איך לי מושג איך האנגלים שולחים. בכל מקרה, מאיפה לדעתכם עדיף להזמין? תודה רבה.

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. Started by ALÞHA,

חמשת המשתמשים הראשונים שיגיבו עם כתובות המייל שלהם לת'ראד, יקבלו. ה Guest Pass מאפשר לכם לשחק אונליין במשך 3 ימים, ללא הצורך לשלם. המשחק שוקל 1.2 ג'יגה. במהלך הסופ"ש המשחק מוצע ב Steam מחיר של 10 דולרים (50 אחוזים הנחה). למי שיחליט לרכוש אותו בשלב מאוחר יותר, אולי הנושא עדיין ישתלם. עד כה, ממשחק בן כחצי שעה - די מהנה (אם כי קצת כבד על הגדרות מקסימליות - ללא A.A). אין מבחר גדול של שרתי משחק עם לייטנסי שפוי, אבל ניתן למצוא ואלה שכן מאוכלסים (32 שחקנים). ***לפני שמגיבים*** המשחק ירוץ אך ורק אם ברשותכם כרטיס מסך התומך ב DX 10 ומערכת הפעלה Vista/Se7en.

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. Started by liran324,

לא יודע איזה מספר שלב זה, אבל זה השלב שאתה יושב עם המשקפי לייזר וצריך לסמן משאיות לפני שהם עוברות את המסלול נחיתה או משהו, הבעיה שאפשר לסמן רק את המשאיות שבחלק השמאלי של המסך ואת אלה שבימני צריך לסמן מהשמאלי ימינה וזה כמעט לא אפשרי...... WTF מה עושים למה זה קשה לא הגיוני?

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. אנוידיה משיקה את Choose Your Path - הטבה המאפשרת קבלה של משחק מחשב חינם בקניה של אחד מכרטיסי המסך החזקים שלה, אך עם כמה מגבלות לכתבה: http://hwzone.co.il/nvidia-%d7%91%d7%9e%d7%92%d7%a0%d7%a0%d7%94-%d7%9e%d7%a9%d7%97%d7%a7%d7%99%d7%9d-%d7%9c%d7%95%d7%94%d7%98%d7%99%d7%9d-%d7%91%d7%97%d7%99%d7%a0%d7%9d-%d7%90%d7%91%d7%9c-%d7%9c%d7%90-%d7%9c%d7%9b/

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. Started by r.b.y24,

שלום קניתי גויסטיק תרסטמאסטר מדגם hotas x מחפש משחק או סימולטור טיסה מתאים לבקר עם רזולוציה טובה יש לי מחשב חזק שיתאים תודה

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. Started by matan007,

חשבתי שהמשחק יעבוד לי על המקסימום..אבל אז ראיתי את הדרישות האלה באתר החברה: http://www.rockstargames.com/maxpayne3/pc HIGHEST SPECS Windows 7/Vista (64 bit) Intel i7 3930K 6 Core x 3.06 GHZ or AMD FX8150 8 Core x 3.6 GHZ 16GB System RAM NVIDIA® GeForce® GTX 680 2GB RAM or AMD Radeon™ HD 7970 3GB RAM זה אמיתי :s05: זו המערכת שלי: HD6850 PHENOM 2 X4 965 8GB RAM 1080P RES יעבוד לי על מקסימום?

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. יש לי את המשחק Just Cause 2 ב PS3 וגיליתי לאחרונה שאפשר להחליף דמויות כמו סופרמן ועוד כל מיני, השאלה איך עושים את זה,אשמח לעזרה תודה מראש

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. Started by Pease Brother,

http://www.ea.com/official/battlefield/battlefield2/us/editorial.jsp?src=communityupdate_042506 ו תגידו יש בכלל שרתים ישראלים למשחק ואם יש יש RANKED<?

• 21 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. Started by The Terminator,

אני נכנס למשחק, למולטיפלייר, מחפש שרת שיש בו מקום (מספיק מקום), בודק שהשרת מעודכן, לוחץ להתחבר... רשום לי שהוא מתחבר ולמטה רשום לי INVALID_CD KEY , אני מחכה 5 דקות ועדיין לא מתחבר, וככה בשרתים אחרים, למה זה???? נ.ב : יש לי מודם 56

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. Started by saoron,

הקהילה שלנו כבר מגיעה ל50 איש הכניסות רק ממשיכות להגיע רוצה להצטרף למהפכה?..... lineage II l2-il.no-ip.info

• 24 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. את המשחק הזה הורדתי כי הציון שלו מאד גבוהה .ואני אוהב אסטרטגיה מאד .אבל רק שבונים בסיס ומתקיפים בסגנון גנרלס. בקיצור חבל שעל השלב הראשון אני לא יודע מה צריך לעשות מי שיודע שיגיד לי....

• 20 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. התוכנה המטומטמת( ) הזאת לא מופיעה לי בtaskbar ובtaskmeneger היא מופיעה... בגלל זה אני לא יכול להוריד את הדמו של הדארק מאסייה וגם לפתוח כול משחק שקשור בסטים ועכשיו כול המשחקים שלי תלויים בסטים... כול פעם שאני מנסה לשאול שאלה באתר שלהם זה אומר לי שאני צריך לפתוח חשבון סטים חדש.... למרות שכתבתי להם את האימייל ואת השם משתמש (לא זכרתי את ה id) מה אני עושה? עזרה דחוף!!! תודה לעוזרים http://img323.imageshack.us/my.php?image=steamerorrs5.png

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. Started by sd1,

שלום מישהו יכול לתת לי הצעה טובה למשחק מטוסי קרב למחשב עם גראפיקה מציאותית וריאליסטית אשמח לקבל תשובות.

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. Started by HaVoC_850,

שלום כולם, אני חדש במשחק והייתי רוצה לשמוע אם יש לכם שרתים מומלצים עם פינג סביר (עד 110). תודה.

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  25. היום השביעי למרתון המבצעים של חנות ה-Green Man Gaming מתמקד במשחקים המומלצים על ידי צוות האתר, אז אספנו לכם עשר הצעות נהדרות אשר מומלצות מאוד גם על ידינו לכתבה: http://hwzone.co.il/מבצעי-הגיימינג-של-הקיץ-ממשיכים-portal-ו-portal-2-יח/

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים