עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. היי אנשים, חיפשתי בפורום כאן (מצאתי מישהו שדיבר על הבעיה אבל לא היתה תשובה שם) חיפשתי בגוגל... לא מצאתי שום פתרון.. זה מייאש אותי לגמרי ואני רגע לפני מכירת המשחק - אני משחק בעיקר בלילה\מוקדם בבוקר שהשרתים הישראלים ריקים וזה פשוט קריטי בשבילי לראות את הפינג לשרת. *אין לי אנטי וירוס\פיירוול - גם זה של הווינודס כבוי *הוספתי את ה V בהגדרות הראוטר תחת : Respond to ping on internet port *ניסיתי באקספלורר\כרום\פיירפוקס - הרצתי אותם גם ב 32ביט וגם על מצב אדימיניסטרטור. *הפעלה מחדש של המחשב\אוריגין - לא עוזר, הבעיה קיימת כבר חודשים עוד מהמחשב הקודם. מה לעזאזל יכולה להיות הבעיה ואיך EA עדיין לא פתרו אותה ?! תודה.

• 14 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. משתמש בPS4 אבל מבין שהבעיה קיימת גם בPC, מישהו מכיר?

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  3. Started by tal_levi1000,

אני לוחץ אלט+טאב באמצע המשחק כדי לצאת לווינדוס ושאני חוזר למשחק הוא נתקע למישהו עוד זה קרה?

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. שלום ברשותי עותק מקורי של המשחק ואני לא מצליח להתחבר לאפשרויות האון ליין ההודעה שאני מקבל : "Unable to connect to Connection Test Server. The server may be too busy or taken down for maintenance work....." ביטלתי את הפיירוול של הווינדוס ואת ההגנה של האנטיווירוס "Avira" . הספק של האינטרנט זה אורנג' והחיבור Ethernet מישהו נוסף אולי נתקל בבעיה הנ"ל? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. Started by pringles,

חחחחח מצחיק קצת אבל איפה אפשר להוריד טמאגוצ'י איכותי

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. Started by BrAvE_HeArT,

אני quester מושבע ובזמן האחרון אני לא מצליח למצוא איזה quest טוב להעביר איתו את הזמן :'( אז אם יש פה מישהו שיכול להמליץ על quest טוב אני מאוד אשמח ;D

• 17 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. חרשתם את רשימת הכותרים שהבאנו לכם לפני חודשים ואתם צמאים לעוד קצת אקשן שלא מחייב אתכם לשלוף את הארנק? הכתבה הזאת היא בשבילכם אם רק לפני עשור למצוא משחק חינמי באיכות הפקה גבוהה הייתה משימה די קשה, אז כיום זה דווקא פשוט למצוא משחקים חינמיים שאם לא הייתם יודעים אחרת, בחיים לא הייתם מנחשים שהם לא עולים לכם אגורה. בכתבה הקודמת של 'עשרה משחקים חינמיים' סקרתי עבורכם עשרה משחקים כאלו ששווה לכם לבדוק, והפעם אתם הולכים לגלות עוד עשרה משחקים נהדרים שהם חינם אין כסף. להמשך: https://hwzone.co.il/%D7%92%D7%9F-%D7%A2%D7%93%D7%9F-%D7%9C%D7%AA%D7%A4%D7%A8%D7%A0%D7%99%D7%9D-%D7%A2%D7%A9%D7%A8%D7%94-%D7%9E%D7%A9%D7%97%D7%A7%D7%99%D7%9D-%D7%97%D7%99%D7%A0%D7%9E%D7%99%D7…

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. אהלן ! בשנים האחרונות (ליתר דיוק בסביבות ה-10 שנים) משחקי Single כבר ממש לא מענינים ולא מספקים לי שום הנאה. האמת, המשחק היחיד שסיימתי עד סופו היה 2 Dune, לא זוכר שום משחק שסיימתי במצב סינגל. וניסיתי, זה לא שלא ניסיתי... הסינגל של BF3, COD, MOH, משחקי גוף שלישי למיניהם אף אחד לא החזיק אותי במצב הסינגל שלו לא משנה כמה הוא היה טוב. אני חושב שמהרגע שהתחלתי לשחק משחקי רשת שהראשון והעיקרי היה MU Online ששיחקתי בו כמה שנים טובות, לא שיחקתי בשום משחק סינגל. האם גם אתם במצב שלי?

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. Started by gman_il,

אתם מוזמנים לפרסם את המשתשמ שלכם כדי שיוכלו להוסיף אותכם. שלי : gmanIL.

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. Started by blbb,

החוקים של ה-ODC: על כל השחקנים לבדוק מראש שהאנטי צ'יט שלו פועל כראוי, במידה ולא על השחקן לעדכן את אחד המנהלים. השעות של המשחקים יפורסמו, מותר לאחר משחק עד ל 20 דקות משעת התחלתו שנקבעה על ידי המנהלים בלבד !, אם הקבוצה שנגדכם מאחרת את המשחק יותר מ - 20 דקות אתם יכולים לקחת ניצחון טכני. חובה על הקבוצה המנצחת להעלות תמונות של כל צד במפה ולהעלותה לפורום באשכול חדש, ניתן לפתוח אשקול ולכתוב בו מי ניצח ולציין שהיה משחק מהנה ולציין שתעלו את התמונה מאוחר יותר (עד 24 שעות), ולחיצה על כפתור ה TAB במקלדת המראה את טבלת התוצאות של המשחק. על השחקן המארח לשים את החוקים הנכונים, שחקן אשר יארח ולא ישים חוקים נכונים הורס לקבוצתו בכך שקבוצתו יכולה לקבל ניצחון טכני. לכל קבוצה מותר לקחת הפסקה…

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. Started by Trol,

אני הורדתי את גרסת ה Clonedvd של ELiTE, אני השתמשתי בPhoenix כמו שצריך וזה חילץ הכל, התיקה שוקלת כ5.8 ג'יגה. אני העתקתי את הקראק המעודכן ביותר לתיקיה PC, כשאני מנסה להפעיל את המשחק לא קורה כלום אני לוחץ על הקובץ mafia2 אבל שום דבר לא קורה זה לא פותח לא את המשחק ולא הודעה לא error פשוט כלום, נכנסתי למנהל המשימות ואני רואה שזה לא פתח כלום. יש לי וינדוס 7 Ultimate באנגלית, יש לי מחשב חזק ואני ניסתי להפעיל את המשחק כאדמין.. אין לי מושג מה לעשות, מישהו יכול בבקשה לעזור?

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. Started by Necessary_Evil,

מישהו מכיר את המשחק egypt 2- the heliopolis prophecy? אם כן, מה עושים בקטע שצריך להביא חיטה מהסילו? זתומרת איך יורדים לסילו? תודה מראש לעוזרים... וחג שמח לכולם!

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. Started by Or94,

אחרי ששאלתי באשכול הרשמי של המשחק ולא ענו לי אני אשאל פה: רציתי לקנות את הLIMITED EDITION מPCGAMES אבל נגמר להם המלאי. איזה חנות מוכרת את הLIMITED EDITION בערך ב250-260 שקל (אין לי בעיה עם משלוח) ויש להם במלאי? אני מחפש חנויות בישראל

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. Started by Necessary_Evil,

(המשחק מקורי...) כשלוחצים play מופיעה ההודעה הבאה: an assertion failed in ChDimm.cpp at line number 599 Programmer says: Unable to Open BIF:\data\Hd0GMosc.bif מה עושים? הסרתי והתקנתי מחדש אבל זה לא עזר... תודה, חציל

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. Started by i.k,

האם מישהו יודע אם במשחק עובד על מחשב אם אימיולטורים?

• 16 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. על פי האתר 360 monster כנראה שהכותר dead rising 2 הבא יהיה כותר בלעדי לסוני פליסטיישן 3 כנ"ל resident evil 5 ,אבל הכל בגדר שמועות וחקירות.. http://www.360monster.com/newspost.php?id=0000001138

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. אהלן לכולם ובוקר טוב , אני מחפש קלאן להצטרף אליו , הגעתי למעיין "קיר זכוכית" , שאני מתחיל להתקל בקלאן בכוחות האויב ופשוט לא מצליח לעקוף אותם . כרגע היחס שלי הנו 0.55 והוא בעל מתמדת . קישור לפרופיל שלי נ.ב- אני ממש לא מסתדר עם הצאט של באטלפילד .

18. Started by Guarding angel,

http://www.commandandconquer.com/ אחרי כלכך הרבה שנים והרבה מודים מצוינים...2013 זה רחוק מדי!

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. Started by EgoManiac,

טוב שמעו עוד כחודש יהיה לי כסף לקנות XBOX 360 או 1900XTX אם מעבד כפול ליבה של AMD אבל אני לא יודע מה עדיף אני אוהב משחקי פעולה FPS ומשחקי מרוצים וגם מכות אל תתחשבו במה שיוצא יותר זול פשוט תגידו מה עדיף לקנות בלהיתחשב במשחקים שיצאו. :-*

• 21 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. או איפה קונים (אם חייבים לקנות) ?

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  21. Started by RDvd,

עוד מישהו ראה את הגיימפליי של זה? איך הדבר המטורף הזה אפשרי בכלל? גיימפליי: קצת הסברים על המשחק: אוסף טריילרים מהמשחק: ואנחנו חשבנו שהמפה של סאן אנדראס הייתה גדולה

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. הפרק החדש בסדרה המצליחה של Ubisoft מבטיח להעניק לנו מגוון גדול מאי פעם של נשקים, שיטות ואמצעים לחיסול האויבים לכתבה

23. Started by yakir4u,

מחקתי היום את המשחק אחרי שהוא עיצבן אותי והתקנתי מחדש לראות אם הבאגים זה בצד שלי או במשחק השבור הזה ועכשיו אני רואה שהוא מוריד לי את ההרחבה השלישית - - - תגובה אוחדה: - - - טוב עכשיו אני רואה שבאמת יצא ההרחבה החדשה חח אפשר לנעול/למחוק

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. Started by Knopix,

לא כל כך יודע איך קוראים לזה...איך עושים כמו ה AI שזורק את הכדור קדימה ורץ? תודה

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  25. Started by zobi12,

בבקשה תנו לי קודים למשחק

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.