משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,394 דיונים בפורום זה
-
שלום, אני נזכר קצת בנוסטלגיות ודיי התגעגעתי למשחק הישן הזה, אני מדבר על דייב זה שהשחקן בו הולך עם שאטגאן צמוד כזה עם הזומבים וכו'.. מי שמכיר ויוכל לתת לינק (כמובן חוקי) אז אני אשמח. תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
שלום, אני די חדש בתחום הזה (יש לי את האקס בוקס רק חודש..), אז סליחה אם השאלות מטומטמות - פשוט לא מצאתי תשובה בחיפוש. ואני לא מתכוון לשאול פה על דברים לא חוקיים, כי הבנתי שאסור. ככה: הבנתי שיש דרך לחבר בין המחשב לXBOX, באמצעות כבל רשת או משהו כזה, ולא הבנתי בדיוק איך מעבירים ביניהם דברים, ומה זה נותן אפשרות לחיבור לרשת של האקס בוקס. אשמח להסברים. תודה!
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
http://savelocations.wikia.com/wiki/List_of_Games
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
ואם מישהו יודע גם מה הדרישות מערכת של המשחקים אז אשמח תודה
-
- 16 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
השאלה מופנית לאלו שכבר התנסו ונכוו (או אולי נהנו)? הכוונה לגירסה הסטנדרטית, לא הדלוקס, לא הברימיום, לא הקרימינל עקטיביטי. תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
למה יש לי פינג טוב אבל הרבה לאגים? הפינג מתחת ל 100 יש לי 1.5 INTEL 384 RAM FX 5700 ואני משחק ב BF2 עם פינג טוב וFULL לאגים למה.?
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אחד המתמודדים הבולטים על תואר כותר המירוצים המעניין ביותר לשנת 2017 מעניק לנו טעימה ראשונה קטנה מהשדרוגים שממתינים לנו לקראת ההמשך לכתבה
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
אני מרגיש שהחדשים לא טובים בביצועים.
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אז קניתי את GTA V לsocial club, מישהו יודע אם יש דרך להפעיל את המשחק גם בסטים?
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
אהלן, אני לא מצליח לפתוח את המשחק GTA SA .. אני פשוט לוחץ עליו ולא קורה כלום..זה טוען לשניה וזהו.. לא שיניתי כלום במחשב רק מסך ומאז זה לא פועל... מה לעשות? תודה וחג שמח, דניאל.
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אתם מוזמנים לפרסם את המשתשמ שלכם כדי שיוכלו להוסיף אותכם. שלי : gmanIL.
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם אני צריך בבקשה את הכתובת של אתר המנג'ר הישראלי.
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
אהלן לכולם ובוקר טוב , אני מחפש קלאן להצטרף אליו , הגעתי למעיין "קיר זכוכית" , שאני מתחיל להתקל בקלאן בכוחות האויב ופשוט לא מצליח לעקוף אותם . כרגע היחס שלי הנו 0.55 והוא בעל מתמדת . קישור לפרופיל שלי נ.ב- אני ממש לא מסתדר עם הצאט של באטלפילד .
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
או איפה קונים (אם חייבים לקנות) ?
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
עוד מישהו ראה את הגיימפליי של זה? איך הדבר המטורף הזה אפשרי בכלל? גיימפליי: קצת הסברים על המשחק: אוסף טריילרים מהמשחק: ואנחנו חשבנו שהמפה של סאן אנדראס הייתה גדולה
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי, אני הייתי מעוניין לבקש אם מישהו יכול לשלוח לי את שני הקבצים של השפה הרוסית מהתיקיות של המשחק. אבא שלי מעוניין גם לשחק (אני אומנם לא אתן לו להרוס לי את הסטטיסטיקה, אז רק SP חח). והוא מעדיף את המשחק ברוסית, מכיוון וקניתי אירופאית אין לי איך לשנות לרוסית.
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
לאחר חודש שלא יכלתי להריץ את המשחק על המחשב שלי, למרות כל העידכונים שעשיתי, לדרייברים ועם מפרט מחשב מעולה וסוף סוף חשבתי שצריך לשדרג את המחשב שלי כי הוא לא יריץ את המשחקים בכלל. אז גיליתי שהבעיה היתה טמונה בכרטיס קול, בזמנו היה לי כרטיס קול מובנה של לוח אם, שעשיתי שידרוג לכרטיס קול כדי לשמוע בסאונד יותר איכותי עם הרמקולים שלי, קניתי את כרטיס קול Platinum X-Fi, והמשחק רץ ממש חלק ובלי בעיות! עם המפרט: Intel E8200 Gigabyte DS3-P35 G.skills 4GB 4-4-4-12 800Mhz Nvidia 9800GTX אז מי שסובל משגיאות, ותקיעות בזמן המשחק המלצה שלי, לעדכן כמה דברים: דרייברים של המחשב, לוח אם, כרטיס מסך וכו'. לעדכן דרייברים של כרטיס קול במידה זה עדיין עושה בעיות - לקנות כרטיס קול חיצוני כמו X-Fi…
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
חבר'ה אני רוצה לשתף אתכם במשחק FARCRY ובמיוחד במוד הקטלני שלו PROJECTX תכנסו לפורום שלנו ותורידו את הסרטונים. לפורום: http://www.satla-zone.com/forums/showthread.php?t=46123 נלקח מהפורום: כמו שציינתי, כל ערב אנחנו מארגנים משחק ב-PROJECT X ומדי פעם אני מקליט את מהלך המשחק. אתמול היה משחק צחוקים לא נורמלים והשתגענו עם ה-ROCKETS חבל שאי אפשר להראות לכם את ההקלטה ברזולוציה המקסימלית לכן לא תוכלו לראות ברור את הטקסט שנכתב במהלך המשחק. כי אז באמת הייתם יכולים לחוש את החוויה המצחיקה הזו. אני אפרסם כל פעם סרטונים של קרבות ביננו, ראוי לציין שהקרבות לא נעשו כדי להוכיח מי יותר חזק אלא להדגיש את צד ה-FUN של המשחק, כי כאן ההנאה האמיתית. חלק א' http://rapidshare.com/files…
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
אני מחפש בימים אלו איזה משחק בסגנון צבאי להעביר איתו את הזמן (אפילו כמה אם אפשר). שיחקתי עד כה בCOD למינהם, BC וכד' אבל מתחשק לי כרגע משהו עם פחות Special forces ויותר ריאליסטיות והרגשה צבאית. אשמח להמלצות על משחקים בסגנון. תודה.
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום. אין לי מחשב מי יודע מה חדש ומקצועני אבל בכל זאת אני אשמח אם תוכלו להציע לי משחקים בשבילו המחשב הוא מחשב פנטיום 4 (פרטים נוספים למטה- אם זה כ"כ קריטי) אני בקטע של משחקים כמו FARCRY HITMAN GHOSTRECON GTA MAFIA אם מישהו יכול בבקשה להציע משחק שלא כלול ברשימה שלעיל אני מאוד אשמח תודה מראש Processor Model : Intel® Pentium® 4 CPU 1700MHz Speed : 1.70GHz Cores per Processor : 1 Unit(s) Threads per Core : 1 Unit(s) Internal Data Cache : 8kB Synchronous, Write-Thru, 4-way set, 64 byte line size, 2 lines per sector L2 On-board Cache : 256kB ECC Synchronous, ATC, 8-way set, 64 byte line size, 2 lines per sector System Mainboard : Intel Corporation D850GB Bus(es) : X-Bus AGP…
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
החוקים של ה-ODC: על כל השחקנים לבדוק מראש שהאנטי צ'יט שלו פועל כראוי, במידה ולא על השחקן לעדכן את אחד המנהלים. השעות של המשחקים יפורסמו, מותר לאחר משחק עד ל 20 דקות משעת התחלתו שנקבעה על ידי המנהלים בלבד !, אם הקבוצה שנגדכם מאחרת את המשחק יותר מ - 20 דקות אתם יכולים לקחת ניצחון טכני. חובה על הקבוצה המנצחת להעלות תמונות של כל צד במפה ולהעלותה לפורום באשכול חדש, ניתן לפתוח אשקול ולכתוב בו מי ניצח ולציין שהיה משחק מהנה ולציין שתעלו את התמונה מאוחר יותר (עד 24 שעות), ולחיצה על כפתור ה TAB במקלדת המראה את טבלת התוצאות של המשחק. על השחקן המארח לשים את החוקים הנכונים, שחקן אשר יארח ולא ישים חוקים נכונים הורס לקבוצתו בכך שקבוצתו יכולה לקבל ניצחון טכני. לכל קבוצה מותר לקחת הפסקה…
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
איך מתקינים את הבלק אדישן??? יש בו מכוניות ומסלולים חדשים שמעתי ואני לא יודע איך מתקינים את זה??
-
- 16 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
ביום רביעי 13.11.13 מתקיים טורניר ראשון של ESL במשחק החדש. בינתיים רשומות רק ארבע קבוצות ישראליות ויש עוד מלא שלא נרשמו :] יאללה להראות נוכחות!! אם אין לכם קלאן אז זה הזמן לחפש\להקים הרשמה בלינק: http://www.esl.eu/eu/codghosts/cup/5on5/release_cup/
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-