עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by sherlock1212,

(מבחינת גרפיקה ואם הוא כיף)

• 23 תגובות
    • 1.7k צפיות
  2. Started by dorratz,

אחות שלי באה עוד חודש מארה"ב והיא תביא לי פלייסטיישן 2, והיא שאלה אותי איזה משחקים אני רוצה איתו. המשחק היחיד שאני מכיר שממליצים עליו מאוד הוא tekken 4, שלפי מה שהבנתי הוא משחק המכות הכי טוב שיש ל-PS2 להציע. על מה אתם עוד ממליצים לי?אני פתוח להצעות מכל סוגי הז'אנרים...

• 18 תגובות
    • 1.7k צפיות
  3. אני מניח שמין הראוי לפתוח דיון כזה כי נראה שאני מצליח לדרדר כל דיון על משחק לזה נתחיל עם סקירה קצרה על האפשרויות הנפוצות יותר להסרטה: Fraps - התוכנה שאני מניח הכי מוכרת בתחום יתרונות: תוכנה יחסית קלילה פשוטה מאוד לתפעול ועבודה כוללת תצוגת FPS צילום סקרינשוטים חסרונות: מאוד מכבידה על המחשב בזמן הקלטה קבצים ענקיים מגבילה את הFPS של המשחק לFPS ההקלטה מחיר: 37$ הגבלות טריאל: חותמת על הוידאו "הוקלט על ידי פראפס" והגבלת זמן הקלטה ל- 30 שניות Dxtory - החביבה עלי יתרונות: יחסית קלילה אפשרות להקלטה למספר כוננים במקביל מאפשרת שימוש בכל קודק הקלטה שמותקן על המחשב תצוגת FPS ותצוגת FPS וידאו בזמן ההקלטה צילום סקרינשוטים הקלטת סאונד למספר ערוצים שידור בתור מצלמת …

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  4. Started by fragon,

ביום רביעי 13.11.13 מתקיים טורניר ראשון של ESL במשחק החדש. בינתיים רשומות רק ארבע קבוצות ישראליות ויש עוד מלא שלא נרשמו :] יאללה להראות נוכחות!! אם אין לכם קלאן אז זה הזמן לחפש\להקים הרשמה בלינק: http://www.esl.eu/eu/codghosts/cup/5on5/release_cup/

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  5. Started by dan9,

היי ברשותי מחשב בן שנה וקצת אבל כרטיס מסך חדש 970 gtx ראיתי שיש שתי אופציות או להעלות את הגרפיקה על אולטרה או מצב נוידיה מה באמת עדיף למקרה שהכרטיס לא מגביל! רזולוצית המעבודה שחי היא 1080

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  6. אני לא ממש הבנתי מה צריך לעשות שם ... לפי מה שאני הבנתי אני צריך להרוס את המכוניות שעומדות בחניה ... להרוג את האנשים ששם במסעדה ולחזור מאיפה שהתחלתי נכון ? כי אני עושה כך ולא מצליח לסייים את השלב אני מגיע למקום שבו מסומן ה-X האדום אחרי שאני הורס את המכוניות (לא מפוצץ אותם אבל הוא אומר לי שעשיתי מספיק נזק ...) ולא קורא שום דבר למה ?! ועוד משהו זה שהמשחק לא עובד אצלי ממש טוב אני משחק על MEDIUM DETAILS 1024*768 והTRUCOLOR על OFF וזה לא עובד ממש טוב ... תודה מראש .

• 14 תגובות
    • 1.7k צפיות
  7. Started by DannyBoy1904,

השאלה בכותרת.. למישהו יש אחד כזה? :s05: אבל שיהיה לאנריל הישן והטוב לא לכל ה 2004 וכל החדשים האלה...

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  8. Started by blabla2002,

שלום קניתי מחשב חדש מעבד amd 3000+ לוח asus a8n-sli זיכון samsung 256X2 400mhz וכרטיס מסך 6600 gt של גיגהביט אם קירור אקטיבי והוא בoc של ליבה 570 וזיכרון 1230 עכשיו קיבלתי אם הכרטיס doom3 ושאני משחק איתו אני צריך להיות בmedium שיעבוד כלומר 640*480 כדי שלא יהיה תקועה כאשר אני מעלה ל800*600 ומעלה הוא מתחיל להאיט ולקרטע זה לא קשור לoc בגלל שגם בלי זה אותו דבר וגם הכרטיס מיצא ב3dmark05 תוצאה של 3400 כל שאין לי מושג למה זה. אה וזה כמובן זה בלי פיטלרים. איך אפשר לדעת מזה זה?

• 19 תגובות
    • 1.7k צפיות
  9. Started by YoShow,

באופן חד פעמי החלטתי לקנות משחק ולא להוריד. החלטתי שblack and white 2 שווה את זה. אבל מתי זה יוצא בישראל? לפי מה שהבנתי זה יצא באירופה לפני שבוע... אבל זה לא עוזר... דרך אגב אם מישהו מכיר חנות שכבר מתחילה למכור שימסור לי את שמה בבקשה!

• 15 תגובות
    • 1.7k צפיות
  10. Started by Dawn,

מעניין לדעת... אה ועוד מעט יוצא Tactical CrossFire

• 19 תגובות
    • 1.7k צפיות
  11. Started by Headspin,

למי יש ? איך אני משיג אוכל ? כל הזמן מהבהב לי הבתים ואיך אני שולח את העובדים SERF לנוח ? אגב משחק מדהים ! גרפיקה ממשק סיפור משחק טוב!

• 16 תגובות
    • 1.7k צפיות
  12. אתמול נכנסתי כהרגלי ל-IGN והופתעתי לראות ביקורת ל-Football Manager 2009 מהצד האמריקאי של האתר (למי שלא יודע לאתר יש שלוחות בבריטניה ואוסטרליה). בביקורת המשחק נקטל לחלוטין כאשר לטענת המבקר המשחק אינו משתווה ל-PES או FIFA, שלא ניתן לשחק בפועל אלא רק לראות את הקבוצות משחקות ובנוסף לכך המשחק נקטל על הגרפיקה הגרועה לכאורה והחוסר במוזיקה במשחק. ניתן היה לראות שהמבקר (ששמו הוא Avi Burk, נשמע קצת ישראלי) אינו מבין מה הוא מבקר אך בסיומה של הביקורת נדהמתי לגלות שהציון הוא 2.0, ציון נמוך בהרבה מכל ביקורת שקיימת ברשת לגבי המשחק הזה. תוך זמן קצר הביקורת קיבלה כמה מאות תגובות זועמות באתר עצמו ובאתרי משחקים אחרים: http://www.rewiredmind.com/gaming/open-letter-ign-football-manager-2009 h…

• 14 תגובות
    • 1.7k צפיות
  13. רוצים להתנסות במי ידיכם (ועיניכם) במשחק החדש והמדובר של יוביסופט, לפני שהוא מושק במחיר מלא? ביום שישי הקרוב תהיה לכם הזדמנות חודש מרץ מסתמן כמו חודש חם במיוחד לחובבי המשחקים ב-PC, עם השקות צפויות לכותרים כמו Far Cry Primal, היטמן השישי, Need for Speed – וגם The Division של יוביסופט. משחק הפעולה השאפתני בעל האלמנטים שהושאלו היישר מעולם משחקי התפקידים וה-MMORPG סיים לאחרונה בדיקות בטא סגורות, עם לא מעט פערים אך גם שלל מחמאות שבאו לאחר שנוצרה תחושה כללית כי יהיה זה עוד כותר של המפיצה הצרפתית שייראה לבסוף כמו צל של האופן בו הוצג בתחילת הדרך – וכעת, אולי כדי לחזק עוד יותר את הבטחון במשחק, ביוביסופט מתכננים לתת לכולם הזדמנות להתנסות בו, במסגרת בטא פתוחה. רו…

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  14. Started by Toxin II,

אהלן, בהעדר דיון רשמי למשחק, החלטתי לפתוח פה דיון כדי לקבל חוו"ד עליו. אני בהתלבטות האם כדאי לשחק בו או לא, ואשמח לחוות דעת לגביו. הוא נראה שאפתני, אבל הבנתי שמנגנון הקרב שלו פשוט לקוי. למי שלא יודע מה זה אלפא פרוטוקול, זה משחק תפקידים חדש מבית obsidian אם לתאר אותו בקווים מאוד כלליים, אתם משחקים שם סוכן שטח של הסי איי איי בשם מייקל ת'ורטון. מדובר במשחק תפקידים\פעולה מגוף שלישי שמזכיר ברוב מאפייניו את MASS EFFECT, הן מבחינת האקשן והן מבחינת מכניקת הדיבור. להלן פריוויו של המשחק שיסביר יותר טוב ממני על מהות המשחק ואיך הוא נראה : http://www.gametrailers.com/video/preview-alpha-protocol/100120

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  15. Started by snaek212,

שלום, קניתי את המשחק באנגלית דרך CJS ואני בחלון שמציג לי את הקוד קבלתי קוד כזה: xxx-xxx-xxx-xxx אני ניסיתי להפעיל אותו דרך origin אבל הוא לא מקבל אותו. לפי הדוגמה ב-origin זה צריך להראות כך: xxxx-xxxx-xxxx-xxxx איך אני מפעיל את הקוד? עדכון: הצלחתי, יש להפעיל את הקוד דרך האתר amd4u תודה

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  16. Started by sagi82,

הסבר- AA3 (America's Army 3) הוא משחק אשר פותח ע"י צבא ארה"ב כדי לגרום לאנשים להצטרף אל הצבא האמריקאי. המשחק משוחק בגוף ראשון. המשחק מבוסס על המציאות. כל כלי הנשק: הרובים, הנשקים, הרימונים, רימוני עשן, רימוני הלם ועוד, מובאים מתוך המציאות עד לרמת הכיתוב על הנשק וכל זה כמובן, מלווה בגראפיקה עוצרת נשימה. המשחק, בניגוד למשחקים אחרים, מציאותי מאוד ולכן אתה לא יכול ללכת רוב הזמן באזורים חשופים כי האויב הקצת מנוסה יהרוג אותך מייד. כל המשחק מבוסס על עבודת צוות. במשחק יש צ'אט כתוב. בו תוכל לדבר עם כל השחקנים בשרת או רק אם הקבוצה שלך. יש גם צ'אט של דיבור. לכל מי שיש מיקרופון יכל לדבר עם חבריו לקבוצה וכך לדווח על אוייבים ולפתח תוכניות משחק. ללא עבודת צוות, קשה מא…

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  17. Started by KingYes,

עכשיו Rockstar פרסמה שתאריך ליצאה למחשב יתפרסם בקרוב מאוד.. משהוא כבר שיחק בזה ב-PS3? איך המשחק? מאתגר? כייפי? אגב, על הדרך.. הם גם הודיעו שטריילר ראשוני למקס פיין 3 יתפרסם עוד יומיים.. מה אומרים?

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  18. היי אנשים, חיפשתי בפורום כאן (מצאתי מישהו שדיבר על הבעיה אבל לא היתה תשובה שם) חיפשתי בגוגל... לא מצאתי שום פתרון.. זה מייאש אותי לגמרי ואני רגע לפני מכירת המשחק - אני משחק בעיקר בלילה\מוקדם בבוקר שהשרתים הישראלים ריקים וזה פשוט קריטי בשבילי לראות את הפינג לשרת. *אין לי אנטי וירוס\פיירוול - גם זה של הווינודס כבוי *הוספתי את ה V בהגדרות הראוטר תחת : Respond to ping on internet port *ניסיתי באקספלורר\כרום\פיירפוקס - הרצתי אותם גם ב 32ביט וגם על מצב אדימיניסטרטור. *הפעלה מחדש של המחשב\אוריגין - לא עוזר, הבעיה קיימת כבר חודשים עוד מהמחשב הקודם. מה לעזאזל יכולה להיות הבעיה ואיך EA עדיין לא פתרו אותה ?! תודה.

• 14 תגובות
    • 1.7k צפיות
  19. Started by talevi83,

יש פה עוד מישהו שיש לו הערב בעיות בלהתחבר למשחק ואם בכלל מצליח זה רק עם פינגים נמוכים.. ? מה שקורה זה שאני מנסה להכנס ואז הוא מחפש הוסטים ואז הוא כאילו מגדיר אותי כהוסט והזמן מתחיל לרוץ ואף אחד לא מתחבר... אם מתחבר זה אחד או שניים ואז יוצאים כי אין אף אחד נוסף. כאשר אני מגדיר העדפת חיפוש שהפינגים על Normal אז הוא מתחבר אבל הפינגים גרועים. עוד מישהו כאן חווה את זה? חשוב לציין שבבדיקות מהירות ובבדיקות פינגים שונות הפינגים שלי תקינים לחלוטין: 5-6ms לספק, 62-65 לפראנקפורט 54ms ל 8.8.8.8 (DNS של גוגל)

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  20. CDKEY כמו בCS וכו'? או שאני פשוט יכול לקנות את המשחק ולשחק בMP?

• 15 תגובות
    • 1.7k צפיות
  21. שלום. השאלה שלי היא: האם המחשב שלי (מפרט למעלה בצד) מסוגל להריץ את המשחק need for speed carbon על הגדרות בינוניות/גבוהות על פריימים גבוהים?

• 21 תגובות
    • 1.7k צפיות
  22. קניתי את המשחק מ http://www.offgamers.com, סידיקיי רוסי. אין שם את ההרחבה. ראיתי בhttp://intkeys.com/ שההרחבה עולה 18.90$ - יש יותר זול? ועוד שאלה, איך זה עובד עם ההרחבה, אני מכניס סידיקיי נוסף לORIGIN? כמו ששמתי כשקניתי את הסידיקיי למשחק עצמו? תודה רבה.

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  23. יש דרך לגבות את ה SAVES לפני שאני מעדכן כי הבנתי לפעמיים שהם נעלמים.. תודה רבה!

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  24. הי חברים! פוליביוס הוא אגדה אורבנית על משחק ארקייד שגרם לתופעות לוואי הרסניות אצל השחקנים. מדובר כמובן בסיפור מדורה, אבל, מסתבר שהאגדה האורבנית צמחה משלל אירועים מאוד מאוד מעניינים שאכן התרחשו במציאות. ככל שחפרתי בנושא, לא האמנתי כמה המציאות קרובה לאגדה. או כמו הפתגם המפורסם: המציאות עולה על כל דמיון. חילקתי את הוידאו לשני חלקים. חלק א' פשוט מספר את הסיפור של פוליביוס, האגדה האורבנית. חלק ב' נכנס לעובדות שמאחורי האגדה, ופה בעצם היתה רוב עבודת המחקר. מדובר בתחקיר הרציני ביותר שנעשה בארץ בנושא, וגם בסרטון הכי עובדתי שראיתי על הנושא הזה עד עכשיו. כמו תמיד, מקווה שתהנו ושיהיה לכם סוף שבוע נהדר. שלכם, אולדסקול.

25. Started by אוריפ,

היי! אני רוצה לקנות מחשק חדש ואני לא בטוח איזה יש לי. אני מעדיף מחשק FPS (למרות שגם שלישי זה סבבה). אני אנסה להגדיר את הטעם שלי בזה שאני אגי דאיזה מחשקים אהבתי בעבר בז'אנר הזה: אהבתי את FAR CRY, HL2 וRAVEN SHIELD 3. עדיף מחשקים מהסוג הזה ועדיף שיהיו כמה שפחות מפלצות, זה קצת מוריד מההנאה בשבילי (למשל קצת עצבן שבפאר קרי פתאום היו מפלצות...). לפי מה שנתתי נראה לי הספלינטר סל החדש יתאים אבל לא ממש נהנתי מהדמו... י שהמלצות? כדאי ללכת בכל זאת על הספלינטר סל?

• 18 תגובות
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים