משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,390 דיונים בפורום זה
-
ייצא מחר ( 15.08) ונשמע מגניב לאללה. משהו כמו Horde Mode מGears of War ודומיו. למי שלא יודע, המשחק חינמי לגמרי. http://www.teamfortress.com/mvm/ הקטע המטורף זה שהם זרקו רמזים על זה כבר לפני שנתיים. אין על VALVE בלהשאיר את המעריצים במתח
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מפתח משחק FPS לPC שהוא גם מרובה משתתפים. אני צריך עזרה מאנשים שיורידו וירצו את המשחק. אני חושב שכרגע המשחק מתרסק על מחשבים אחרים משלי. אז בשלב ראשון אני רק רוצה לדעת אם הוא מתרסק ואם כן אז יש קובץ DEBUG.TXT שאתם יכולים להדביק את התוכן שלו פה או בהודעה. בהמשך אני ארצה לבדוק דברים אחרים כמו ביצועים וכו. בשביל להוריד את המשחק אתם צריכים להוריד שני קבצים מהדרופ בוקס שלי. הראשון הוא https://dl.dropbox.com/u/8025882/SSSBuild/SSS_2012_08_12.zip לו אתם צריכים לעשות פשוט EXTRACT השני הוא קובץ "פאץ", פשו צריך להעתיק את התוכן שלו (מתוך ספריית FIX) לתוך הספרייה של המשחק ולעשות OVERWRITE. הסיבה היא שזה פשוט סיפור בשבילי להעלות קובץ של חצי גיגה לדרופ בוקס. אז זה קצת עקום. https://d…
-
- 0 תגובות
- 650 צפיות
-
-
שלום! האם נכון להיום אפשר להשיג את הנשקים שבלעדיים ל-Limited Edition ל-Multiplayer של הגרסה הרגילה של BF3 או שעדיין חייבים לרכוש את ה-Limited Edition בשביל להשתמש בנשקים הללו? (אני מדבר על ה-Limited Edition ללא חבילת ההרחבה BtK). תודה מראש. -מתן
-
- 3 תגובות
- 990 צפיות
-
-
שלום לכולם, אשמח אם משהו ימליץ לי על משחק מירוצים טוב למחשב, ולא משהו שיצא בעתיד אלא משהו שכבר נמצא בחנויות ואני יכול לרכוש מעכשיו לעכשיו. אין עדיפות משמעותית לעולם פתוח, אבל אני מחפש משהו איכותי, עם גרפיקה עדכנית ומגוון רחב של מכוניות אמיתיות. תודה! עריכה: משהו חשוב שלא הזכרתי - צריך שתהיה אופציה לשדרג את המכונית ולתקנה...
-
- 5 תגובות
- 891 צפיות
-
-
ממה שהבנתי מקריאה באינטרנט יש בעיות גלובליות במשחק ... לאגים ונפילות FPS עכבר מקרטע וכו'... ניסיתי לעבור על מדריכי תיקון אבל ללא הצלחה , מישהו מצא לזה פיתרון ?
-
- 14 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
http://www.kickstarter.com/projects/newworldinteractive/insurgency-2?ref=live למי שלא זוכר מדובר במוד דיי טוב ל HL2, הם עובדים עכשיו על משחק חדש שאמור להיות טיפה מהיר יותר אבל לשמור על כל שאר הדברים מהמשחק המקורי. נראה לא רע, יש שם צילומים מגירסת ALPHA וחוץ מהכלי נשק שנראים מצויירים מידי הכל נראה יחסית טוב. נשאר להם עוד 28 יום ועד עכשיו נתנו להם 46K שזה לא רע בכלל, כנראה שהם יעברו את ה 180K שהם מבקשים.
-
- 2 תגובות
- 680 צפיות
-
-
כרגע אין שום מידע בנושא אבל CDPR הודיעו שב GAMESCOM הם ידברו עוד על ה MOD TOOLS. תוספת נחמדה מאוד שתעלה את ערך המשחק, צעד מצויין של המפתחת, במיוחד אחרי ההצלחה של ה MOD TOOLS ב SKYRIM. חבל שהם לא הולכים להשתמש במערכת של STEAM שמאוד נוחה למודים אבל אולי הם יוציאו משהו דומה בכל מקרה זה חדשות טובות
-
- 0 תגובות
- 741 צפיות
-
-
התקנתי את המשחק והכל אבל הוא כותב לי: PLEASE INSERT THE CORRECT DVD-ROM אבל שמתי את הדיסק שעליו יש את ההתקנה... (יש לי רק דיסק אחד) . מה לעשות? אה כן, הורדתי פרוץ בלי לקנות את המשחק...
-
- 7 תגובות
- 942 צפיות
-
-
שלום, אם אני קונה MW3 מיד שניה שכבר עשו בוא שימוש ושיחקו בוא באון ליין אני אוכל לעשות לו REGISTER בסטים שלי ולשחק באון ליין ? תודה !
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, האם אפשר להתקין חלקי משחק מספקים שונים ? למשל "באטמן ארקהם סיטי" מגט-גיימס ואת ה DLC מגיימסטופ ? תודה
-
- 2 תגובות
- 980 צפיות
-
-
טוב, אז עלה בדעתי לעשות משהו עבור הקהילה. היות ואנחנו יושבים בבית מול סטארקרפט כל הזמן, קל לפספס את החדשות האמיתיות על דברים שקורים בחוץ! אולי זה ייתן לנו קצת פרספקטיבה אם זה מצא חן בעיניכם, או עיצבן אתכם, או כל דבר - רק תגידו, אני מתחשב בדעתכם. אם מספיק אנשים מסמפטים את הרעיון, יהיו עוד
-
- 12 תגובות
- 8.2k צפיות
-
-
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם ובוקר טוב. כפי שידוע לכולם, שנת הלימודים כבר בפתח והילדים כבר מתכוננים ללימודים. רקע הבקשה: בת דודה שלי (בת ה-8) מתכוננת לשנת הלימודים החדשה. אני מגיע ממשפחה דוברת רוסית, לכן נושא הלימודים הוא נושא מאוד קריטי. לצערי (ולצער רבים אחרים) בימינו הטלוויזיה הוא פח זבל שמטמטם את הדור הצעיר ללא הבחנה. בת דודה שלי מבלה רוב הזמן אצל הסבא והסבתא שמלמדים אותה קריאה ושינון של שירים וחרוזים וצפיה בסרטים איכותיים (רק איכותיים). הבעיה היא כשהילדה מקבלת זמן פנוי, היא מבלה בצפיה בסרטים המצוירים ותוכניות ילדים חדשות (והם ממש עושים נזק). זה הגיע לשלב כזה שהילדה רואה סרט איכותי (משנות ה-80) לילדים, שהיא ממש אהבה, אבל אחרי 10 דקות כבר לא זוכרת איך קוראים לגיבור הראשי. או שאחרי…
-
- 6 תגובות
- 859 צפיות
-
-
שלום רב , ברצוני לדעת האם אני יכול לשחק משחק רשת על גבי רשת סללולרית 3G . האם זה בכלל אפשרי ? האם אני צפוי להמתנות (LAG) ? האם זה כמו לשחק ב-WIFI ? טוב יותר , פחות טוב ? ואם כן , מנוי באיזה הייתם ממליצים לי ? יש לציין כי הייתי משחק רק בסופי שבוע על חיבור ה-3G . המשחק שאני מעוניין לשחק בו הוא MMO בשם Star trek Online , ובנתיים החיפוש שלי למידע בנושא החבילות המוצעות בארץ לגלישה הביא אותי לרשימת חבילות גלישה לטאבלטים -- ואני לא יודע אם זה בכלל מה שאני צריך . כל עזרה תתקבל בברכה - ג'ו
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי חבר'ה, מקווה שאני במקום הנכון לשאול את השאלות שיש לי... אז ככה: אני קונה בקרוב מחשב חדש לגיימינג (בהמלצת התותחים בפורומים פה) ויש לי כמה התלבטויות שהייתי רוצה לשאול: 1. אני רוצה לקנות גיים פאד כלשהו שישמש לי למשחקים כמו ASSASSINS CREED 3 , battlefield , black ops ועוד, השאלה היא האם לדעתכם זה אפשרי לשחק את רוב המשחקים עם גיים פאד או שרוב המשחקים של ימינו לא בנויים לעבודה עם ג'ויסטיק? הכוונה מבחינת האם זה בכלל יקלוט אותו או שיגיד לי שאני יכול לשחק רק עם מקלדת ועכבר. 2. האם יש ג'ויסטיק טוב שאתם הייתם ממליצים עליו? אני יודע שהג'ויסטיק של ה XBOX מעולה אבל לעומת זאת יש ג'ויסטיקים של חברות כמו לוג'יטק ו saitek שאת הג'וייסטיקים שלהם אפשר לתכנת גם למשחקים שלא נועדו לעבוד עם ג…
-
- 0 תגובות
- 911 צפיות
-
-
גם הסוף "הטוב" וגם הסוף "הרע" לא ממש מסתדרים... וגם בלי קשר לסופים, בדרך גם הפסיקו לעשות קשר בין הפרקים. בהתחלה זה עובד טוב - ברור איך הגעת מהכלא לביוב ומשם לחנות וכו' - אבל לאחר מכן כבר ממש לא ברור איך אתה מגיע ממקום למקום ומה הקשר...
-
- 0 תגובות
- 678 צפיות
-
-
בעקבות קריאה של מספר ערכים על משחקי וידאו פופולרים בויקיפדיה האנגלית, התברר לי כי בארה"ב וייתכן מאוד שגם בבריטניה, גם העיתונות הכללית (שאצלינו בארץ העיתונים שנכללים בה, כוללים בין השאר את ישראל היום, ידיעות אחרונות, מעריב והארץ), ולא רק עיתונות הגימינג, מפרסמת ביקורות של משחקי וידאו ומדרגת אותם. דוגמאות למשחקי וידאו שקראתי בויקיפדיה האנגלית שקיבלו ביקורות ודירוגים ע"י העיתונות הכללית בעולם: 1. GTA IV: קיבל ביקורות מהדיילי סטאר הבריטי, וכן מהניו יורק טיימס. המגזין Empire שהוא מגזין קולנוע ולא גיימינג, הרחיק לחת ונתן לו ציון 5 כוכבים. 2. Modern Warfare 3: הדיילי טלגרף הבריטי דרג את גרסאת ה-Xbox 360 של המשחק ב-5 כוכבים. נתקלתי במשחקים נוספים בויקיפדיה האנגלית, שאינני זוכר אי…
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
למה המשחק מקרטע לי על הגדרות הכי גבוהות (עם הפאצי'ם ובלי הפאצי'ם) ? מפרט : Windows 7 Ultimate 32-bit SP1 Biostar TH67B Intel core i3-2100 CPU @3.10GHz 4.0 GB RAM 1GB Sapphire Radeon HD 6850 (יש לי את הדרייבר האחרון 12.4) Dell u2412m - 16:10- 1920x1200 אולי צריך יותר זיכרון ? אולי צריך דרייבר יותר ישן ?
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
אחרי תקופה ארוכה בCOD הוא כבר התחיל לשעמם, אז קניתי היום באטלפילד 3 שיחקתי היום כמה שעות ונהנתי אבל קצת קשה לי להבין מה צריך לעשות בשביל לנצח ואיך עושים את זה.. יש כאן שחקנים וותיקים שבא להם לשחק איתי ולהסביר מה עושים? ועוד שאלה-האם יש דרך להגדיל את המפה בצד? או לפחות את מה שמופיע בתוכה? זה הפרופיל שלי: http://battlelog.battlefield.com/bf3/user/NiMo7/ תודה
-
- 47 תגובות
- 6.5k צפיות
-
-
שלום. ידידה שלי מחפשת קווסטים (לא חייבים להיות הכי חדשים, בלשון המעטה), ושיהיו ברוסית (כאמור, לא בשבילי, אני בקושי קורא רוסית). תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם, רציתי לשתף אתכם על המוד DAYZ ל ARMA2 שרץ כבר די הרבה זמן. הרעיון של המוד הוא תקופה שלאחר התפשטות נגיף הרסני שגרם לכל האוכלוסיה להפוך לזומבים. המשימה של השחקן היא פשוט לשרוד... נשמע משעמם אה? אז זהו שלא! אתה תתחיל לבד ליד כפר או עיר עם תיק, פנס, תחבושת, ועוד כמה פריטים. בשלב זה תצטרך להתגנב לתוך בניינים כדי להשיג מצרכים חיוניים כמו אוכל, שתיה, ציוד רפואי וגם חלקי חילוף יעזרו לך לתקן רכבים הרוסים. במסע תתקל לא פעם בשחקנים אחרים שגם הם מחפשים את אותם דברים, זהירות! לא מעט שחקנים יהרגו אותך כדי לגנוב לך את השלל! ברגע שתמות כל המסע שעברת יתאפס ותצטרך להתחיל הכל מחדש! במשחק הזה הסיטואציות שתעבור יהיו מאוד אנושיות, כמעט בכל פעם שתשחק אתה תתקל בשחקן אחר מולך ושת…
-
- 6 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום קניתי לפני כמה ימים את המשחק bf2c התחלתי לשחק במולטי שלו ואחרי 10 דקות קרס לי המחשב הופיע לי מסך כחול וקרס המחשב יש פיתרון לזה ?
-
- 2 תגובות
- 724 צפיות
-
-
שלום! שיחקתי במשחק כמה שעות ולאחר מכן לחצתי על יציאה מהמשחק ופתאום הוא רשם לי שהוא לא מגיב זה קורה לי פעם שנייה בפעם הראשונה ניסיתי להעביר את הסרטון באמצע המשחק ולחצתי כמה פעמים על העכבר ועל מקש enter ורווח במקלדת ופתאום הוא לא הגיב מה הסיבה לתופעות הללו? ???
-
- 0 תגובות
- 752 צפיות
-
-
הכוונה למשחקים בסגנון Roller coaster Tycoon , the incredible machine וכד'... תודה
-
- 2 תגובות
- 3.3k צפיות
-