עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by segev22,

שלום לכולם, אני לא ממש ידעתי איפה לפתוח את הנושא לכן שמתי את זה בכללי. רציתי לעדכן ולומר ש- Wolfenstein Enemy Territory עדיין חי וקיים גם אחרי 6 ו 7 שנים.. זה משחק רשת חינמי וממש ממכר לפי דעתי- למי שלא מכיר. בכל אופן רציתי להמליץ על שרת שאני משחק בו לא מעט זמן אני גם חבר קהילה שם (הכינוי זה Lotenet(. לקהילה קוראים Wodanfireplace או בקיצור WfP-זאת קהילה בינלאומית בעיקר מדינות אירופה. יש גם אתר: http://www.wodanfire.com/news.php החלטנו בקהילה לצאת במסע פרסום ושימור של המשחק ובפרט של השרת שלנו. מקווה לראות אותכם שם ... זה כתובת השרת למי שמעוניין לשחק וכמובן לעשות חיים: 62.67.42.37:27960 שגב.

• 11 תגובות
    • 1.8k צפיות
  2. Started by MoRtZkInG,

טוב, אז חיברתי מחשב חביב לטלוויזיה סוף סוף, ואני מחפש משחקים מתאימים. אחרי שחרשתי על Heroes 5 על מסך ענק (בציפיה להגעה של Heroes 6), השלב הבא זה מרוצי מכוניות. אני לא מחפש איזה מרוץ ריאליסטי, אלא בעיקר משחק להעביר איתו את הזמן או לשחק עם חברים. המשחק האחרון שאהבתי בסגנון היה לפני 5 שנים (+) והוא היה NFS: Underground הראשון. יש המלצות למשחקים בסגנון - הרבה מהירות והרבה אקשן? אגב, אני אשמח גם להמלצות לגיימפדים מתאימים למחשב. שווה לקנות בארץ או להזמין מחו"ל? שווה לקנות אלחוטיים?

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by simonsix,

Tribes: Ascend זהו שמו של הכותר החדש בסידרה. לפני עשור בערך זה היה אחד ממשחקי האונליין הפופולרים בעולם. עכשיו מסתמן לו קאמבק רציני והאמת שהגיע הזמן הפיתוח הוא של חברת Hi-Rez והוא מפותח על מנוע אנריל3

• 11 תגובות
    • 2k צפיות
  4. Started by hellfire03,

מכיוון שמשחקים טובים זה כיף ומשחקים ישנים זה זול אשמח לדעת איך הכי נוח לרכוש משחקים ישנים וטובים למשל fable או oblivion - הראשונים יחסית (אם אני לא טועה אמורים להיות טובים) או באופן כללי משחקים טובים שכבר מספיק ישנים כדי למצוא אותם בזול (חיפשתי באיביי אבל הכל שם מארצות הברית אז רק המשלוח עולה 10$) אם אני לא טועה זה אמור לצאת בערך 50 ש"ח (10-13$) ד"א יש דרך שיהיה חוקי בלי עותק פיזי? (אם אני לא טועה סטים אמור להיות משהוא כזה אבל לא מצאתי שם משחקים ישנים) ראיתי פה מתי שהוא קישורים לחנויות בארץ שמוכרות משחקים ישנים במחירים טובים, יש איזה ריכוז של כאלו? תודה רבה

• 11 תגובות
    • 2.8k צפיות
  5. Started by nucleo,

MLG Israeli Barcraft http://www.teamliquid.net/forum/viewmessage.php?topic_id=280799 אני אישית לא מכיר שם אף אחד אבל אני הולך בכל זאת יהיה נחמד להכיר חבר'ה ישראלים שאוהבים את המשחק ולשבת ביחד על בירה מול MLG מישהו פה מתכוון לבוא?

• 11 תגובות
    • 1.9k צפיות
  6. www.qTp-Gaming.com Brainihax Nightmare - STEAM_0:1:14464348 wAZARY - STEAM_0:1:14146081 wedmate - STEAM_0:0:2374160 remind - STEAM_0:1:23346117 Vodka - STEAM_0:1:11168411 איש קשר אם מספר הטלפון שלחנו בטופס לא נפרסם אותו פה. Nightmare מאשר. http://imageshack.us/f/267/steamidz.jpg/ - תמונות מהקונסול של חמשת השחקנים בשרת

• 11 תגובות
    • 2k צפיות
  7. פשוט נעלם המשחק כאילו לא היה קיים. בניסיון לאשר את הקוד של המשחק הוא לא נותן לי ואומר שהמשחק הזה כבר מאושר לי בחשבון. קניתי את המשחק לפני כמה ימים והספקתי לשחק בו רק למך 20 דקות ומאז לא היה לי זמן ושכן היה לי זמן לא יכולתי להפעיל את המשחק כי היו להם עידכונים בדפדפן הטיפשי הזה שהם בנו אז גם לא יכולתי לשחק אפילו לא בסינגל פלייר... ועכשיו שיש לי זמן המשחק לא עובד מה נסגר אני נלחם איתו יותר מאשר משחק בו... מישהו יודע איך אני פותר את הבעיה?

• 11 תגובות
    • 3k צפיות
  8. יש דרך להחליף את המנגינה לזו של מורווינד?

• 11 תגובות
    • 2.5k צפיות
  9. Started by tmpusr,

משהו בסגנון של Gohst Recon הותיק (שמעתי שיוצא עוד מעט ההמשך). הכוונה למשחק שדורש קצת יותר חשיבה ותכנון ואי אפשר לספוג 70 כדורים ו-3 רימונים ולצאת מזה כמו כלום אם רק מסתתרים מספיק זמן (5 שניות) מאחורי ארגז עץ.

• 11 תגובות
    • 2.2k צפיות
  10. אני מניח שכולם פה מכירים את התופעה שמשחקים מסויימים רצים רק אם המחשב עונה על הדרישות... קניתי מ GOG את המשחק the witcher ומכיוון שיש לי כרטיס מובנה של אינטל (שלמרות הכל לא רע בכלל) המשחק נותן לי הודעת שגיאה ולא רץ כי המערכת שלי לא מתאימה לדרישות (אני מניח שזה בגלל הכרטיס, יש לי מעבד נורמלי וכל השאר...) השאלה איך אני יכול לעקוף את זה? אני מניח שיש שני פתרונות א. לגרום לכרטיס שלי להפוך לכרטיס אחר שזה נראה לי כרוך בשינוי איזה פרמט ברגיסטי או משהו כזה? ב. לגרום לכרטיס להתאים לדרישות שזה נראה לי יותר קל אני מניח שיש קובץ דרישות כל שהוא שבא עם המשחק ופשוט צריך לערוך אותו מישהו יכול לעזור בעניין? תודה רבה

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  11. Started by idofr,

הי שלום לכולם, רבה הגורל וחברה שלי כרגע בארה"ב לתקופה מאוד ארוכה. עכשיו סקייפ והכל זה מגניב אבל צריך גם להיות יצירתיים ולעשות דברים ביחד, אחד הדברים שחשבתי עליו הוא לשחק משחקי רשת ביחד. לזה חשבתי על 2 משחקים, הראשון אסטרטגיה - Warcraft3, לי יש עותק מקורי והיא יכולה לקנות אותו בזול וזה יכול להיות מגניב השני אני רוצה משחק יריות First person shooting, צריך להיות משהו קליל (הלפטופ שלי יחסית חזק אבל שלה לא משהו) ושאני יכול לבחור לשחק איתה ואם אני רוצה אז גם רק איתה (אבל שתיהיה גם את האפשרות לשחק מול אחרים) אני אשמח להמלצות בנושא, חשבתי על American Army אבל מכיוון שלא שיחקתי בו מאז הראשון יצא אני לא ממש יודע\זוכר איך הוא מתנהל ברשת. עריכה --- שחכתי משהוא חשוב (!!) היא עם מק, אז…

• 11 תגובות
    • 3.5k צפיות
  12. סוף סוף EA נזכרו לעשות מבצעים שזמינים לכל העולם וגם עשו את זה כמו שצריך. 50% הנחה + SPECACT Kit & Dog Tag Bundle בחינם לזמן מוגבל במחיר כזה שווה לקנות גם למי שאין מחשב שיכול להריץ את המשחק ופחות מחצי שנה אחרי שהוא, עד היום רק VALVE היו עושים מבצעים כאלה למשחקים טובים http://store.origin.com/store/eaemea/en_IE/html/pbPage.battlefield3_IE_LE/ עכשיו אתם יכולים לאהוב את יום האהבה גם אם אתם לבד

• 11 תגובות
    • 2.2k צפיות
  13. Started by IRTrogdor,

היי היי! זה שוב אני. אז ככה! ביום ראשון, ה 26.2.12 כולם מוזמנים לבארקראפט (צפייה בטורניר סטארקראפט עם בירה)! את השידור נראה על מסכי ענק בספורטס באר האדיר M.A.S.H בתל אביב (http://www.mash.co.il/) למקום מספר טלויזיות מפוזרות בפאב עם מסך ענק במרכזו במיוחד בשביל טורניר מיוחדים ובעלי חשיבות גדולה, במיוחד טורנירים של סטארקראפט!!! דבר ראשון, הסייגים - 1) חשוב מאוד להבהיר. הכניסה תהיה מגיל 18 ומעלה... בכל זאת זה בר... 2) האירוע שנעשה את זה לכבודו עוד לא סגור, כשיוחלט, אני אעדכן פה וארשום בקבוצה של Barcraft Israel. 3) אם יאשרו הגעה הרבה יותר אנשים מפעם שעברה, נשקול לנסות לפצל את האירוע כדי שיהיה מקום לכל מי שירצה לצפות בסטארקאפט על בירה עם מלא אנשים עכשיו לפרטים! האירו…

• 11 תגובות
    • 3.9k צפיות
  14. Started by matanch,

מי שרוצה לשחק בצוותים, ככה בשביל הכייף שיוסיף אותי http://battlelog.battlefield.com/bf3/soldier/matanch/stats/187837848/ סקייפ: Matanch

• 11 תגובות
    • 2.3k צפיות
  15. בליזארד מכריזה על תאריך השקה רשמי למשחק האסטרטגיה הקלאסי שלה שקיבל גירסה מחודשת, ביחד עם סרטון פרסומת מושקע לכתבה

16. החברה הצרפתית חוגגת עשור לשניים מהמותגים שלה - ומחלקת כותרים ללא תשלום לכל הרשומים והנרשמים אל שירות ה-uPlay שלה לכתבה

17. Started by dragson,

היי רכשתי(מופיע כבר כחיוב ככה שהרכישה והתשלום עבר בהצלחה) בSTEAM את NEED FOR SPEED HEAT Deluxe Edition (ד'''א זאת הגרסה היחידה שיש שם הדלוקס אדישן אין את הרגיל) התקנתי בהצלחה,שאני מסנה להפעיל את המשחק מהסטים הוא מבקש(אין אפשרות אחרת) להוריד ORIGIN ולהתחבר,אחרי שאני עושה את זה ומנסה להפעיל הוא רושם The game Need for Speed™ Heat Deluxe Edition does not appear to be installed. Please install it or try relaunching the game ב-ORIGIN העלתי סירטון ליוטיוב עם הבעיה , מה עושים ? תודה

• 11 תגובות
    • 2.6k צפיות
  18. Started by DORAZABI,

התקנתי את המוד של דה וורס והוא אכן מרשים אבל הוא עשה לי בעיית תצוגה. כשאני מסתכל קדימה הכל מטושטש אלא אם אני מתקרב לאותו מקום ואז הוא מתחדד ואז החלק הרחוק שוב מטושטש...כשאני מרים את העכבר למעלה הטישטוש נעלם אבל ברגיל זה נשאר..זה מקשה על העיניים וגם כשרוצים להילחם באנשים ופתאום הם מיטשטשים..מישו יכול לעזור לי? (זה לא קשור להגדרת הבלור במשחק)

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. Started by Pilp3l,

היי חברים , המחשב שלי עבר לאחרונה שדרוג רציני המטרה שלי שהוא יוכל להריץ פיפא 15 וג'יטיאיי. המפרט שלי הוא כדלקמן: מעבד core i7 860 כרטיס מסך r9 280x זיכרון 8gb ran. כשאני נכנס לדמו של פיפא 15 המשחק מתחיל לצלוע לי , הכוונה שאי אפשר בכלל לעשות משחק כל הזמן יש תקיעות קטנות כאלה שמטריפות את השכל ): התקנתי את כל הדרייברים הכי חדשים לכרטיס מסך ללוח אם ולdirect x וגם עשיתי את כל העדכונים הדרושים של הווינדוס אני ממש לא יודע מה עוד אפשר לעשות כרגע.. אשמח אם למישהו כאן תהיה איזו הברקה בנדון תודה רבה מראש (:

• 11 תגובות
    • 4.8k צפיות
  20. Started by needacomp,

ויכול להריץ משחקים כמו last of us ?

• 11 תגובות
    • 2.4k צפיות
  21. איזה טילי כתף בBF4 יכולים להנעל על מסוקים?

• 11 תגובות
    • 3.5k צפיות
  22. Started by Mitko Zaeshki,

http://steamcommunity.com/id/TheGladiatoR/ תציאו מחירים 100% אמין

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  23. Started by GameGems,

מומלץ מאוד עם חברים

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. Started by naki,

יש מצב שהם שוב דחו את התאריך?.. בסטים הורידו את התאריך... ואללה רוקסטר האלה לא מפספסים שום הזדמנות לחבוט בפלטפורמת ה pc

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. Started by dan9,

אני נהנה מהמשחק והגרפיקה באמת יפה אבל מה ההבדל מלבד העלילה בינו לבין 3? מה הם עשו? העתק הדבק?

• 11 תגובות
    • 3.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.