משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,400 דיונים בפורום זה
-
יש מצב שהם שוב דחו את התאריך?.. בסטים הורידו את התאריך... ואללה רוקסטר האלה לא מפספסים שום הזדמנות לחבוט בפלטפורמת ה pc
-
- 11 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
ב Origin דרך On The house https://www.origin.com/en-ie/store/free-games/on-the-house
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
צהריים טובים לכולם, יש לי בעיה ואני ממש ממהר לפתור אותה. אמש בלילה משהו קרה ומאז אני לא מצלייח לשחק קונטר בככל. אני מפעיל אותו וזה מה שאני מקבל: אם זה עוזר לכם אני משתמש ב HLGuard Pro. בבקשה תעזרו לי אני חייב לשחק קונטר, (התמכרות קשה אני יודע :-\).
-
- 12 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
ככה מה דעתכם על הגרסאה הזאת של המשחק האם הרפיקהשמוצגת שם היא הגרפיקה סופית? איך עובד אצלכם? תוך כמה זמן המשחק המלא יגיע לחנויות פחות או יותר?
-
- 17 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
המפיצה EA Games בוחרת לחגוג את חשיפת תאריך השקתו הרשמי של הכותר החדש בסדרת Mass Effect עם הצעה חינמית חביבה וקורצת לכתבה
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-
-
לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%96%d7%95%d7%9e%d7%91%d7%99%d7%9d-%d7%a2%d7%93%d7%99%d7%99%d7%9f-%d7%91%d7%90%d7%95%d7%a4%d7%a0%d7%94-dying-light-%d7%a9%d7%95%d7%91%d7%a8-%d7%a9%d7%99%d7%90%d7%99-%d7%94%d7%a6%d7%9c%d7%97%d7%94/
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
הדיון הרשמי-למשחק עכשיו כאן CComand&qonor . [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 23 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
כשאני מפעיל את המשחק והוא מתחיל לבדוק עידכונים אחרי שאני מקיש את השם משתמש וסיסמא, הוא אומר לי : CONNECTION LOST וסוגר את החלון... למישהו יש מושג למה זה?! תודה!
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום. למען האמת אני חדש פה (ראו מונה הודעות) אבל קניתי לפני כשנה משחב מאייבורי, הוא נחשב לחדש והקנייה נעשתה על בסיס הצרכים - שזה בעיקר משחקים (לא כבדים מידי, אבל שיוכל להפעיל די בקלות משחקים) - שיהיה רף גבוה להפעלת משחקים. שום משחק שקניתי במאות שקלים לא עולה לי, אני מתקין - הכל חוקי ובסדר, אבל כשהמשחק עולה הוא תוקע את המחשב, לרוב אין בכלל הודעות שגיאה ועליי לרסט את המחשב (לחיצה על הכפתור - הפעלה מחדש) זה קורה לי בSIMS, THE MOVIES, GTA ארתור והמינימונים וכו'.. אני אובד עצות. אשמח מאוד אם תוכלו לעזור לי. סביר להניח שההודעה לא קשורה לכאן - כי כאן מדברים על תוכן משחקים, ולא על בעיות כאלו - במידה והדבר אכן כך, אשמח אם תפנו אותי לפורום המיועד, ובבקשה שלא תמחקו את …
-
- 24 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
הדמו אמור להיות משוחרר היום... מישהו כבר הוריד?
-
- 25 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם. כוונתי היא למשחקי רשת ביתית, כלומר אני מתכוון לשחק בהם עם אחי וחברים, יש לי שלושה מחשבים בבית לכן חשבתי לנצל קצת את המצב בזמני הפנוי CS - Quake 3 - Star Wars - Battle Field - Black Hawk down ועוד כמה דומים מחוץ לתחום, פשוט נמאס כבר... לא ממש משנה איזה סוג משחק רשת זה יהיה - 3d shooter, strategy, RPG, Else... העיקר שיהיו מעניינים וכיפיים! ישנה עדיפות למשחקים חינמיים, אך גם משחקים לא חינמיים אשר הדמו שלהם גם כן מספק יתקבלו בברכה. אשמח לקבל את המלצותיכם למשחקי הרשת האהובים עליכם. תודה מראש
-
- 19 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
חברה לא יודע מה קרה אבל בשנתיים האחרונות משחקי מחשב כמה שהם נראים טוב מבחינה גרפית, משעממים אותי דווקא המשחקים האלה שהם לא מתקדמים כמו כמו super meat boy או The Binding of Isaac יותר מושכים אותי פעם הייתי משחק במשחקים רק אם הם היו נראים טוב אפילו skyrim שיעמם אותי :'(
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
הייתי רןצה לקבל המלצה על משחק-rpg אסטרסטגיה והתגנבות..תודה (3 משחקים שונים)
-
- 9 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני יודע שהמילה NATIVE זה "טבעי" משהו כזה ,אבל זה מתייחס להכי נמוך או הכי גבוהה?
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני משחק בקאונטר סטרייק סורס כבר הרבה זמן.... במפות רגילות הFPS הוא 60 פחות או יותר בSURF הוא 40+- ובGG הוא מתחיל מ20 והוא יורד ל9? אם אני לא טועה זה FRAME PER SECOND? או FIRST PERSON SHOOTER? איך אני מעלה את ה FPS?
-
- 20 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אהלן, אשמח לדעת כמה שחקנים (בערך כמובן) - כמה מליונים, יש בBF4 וכמה יש עדין בBF3 ויהיה מעולה אם תוכלו להביא לי גם מקור לביסוס הדברים, תודה
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-
-
למה אופטימית? כי לפי מה שהבנתי "הם מ-פ-ח-ד-י-ם" כי EA נותנת חסות לריספון, אינפיניטי וורד לשעבר, שמפתחת ברגעים אלה ממש משחק חדש שיחסל את אקטיוויז'ן וקול אוף דיוטי ויהיה "הדבר הבא". ואם לשפוט לפי קוד 4 וMW2 החברה האלה גאונים.
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-
הסרטון הוצג בביתן של ATi הורץ כנראה על x1900xt CrossFire(אפשר לשמוע מילמולים ברקע והמילה CrossFire דיי בולטת), אבל יש סיכוי(לפחות אני מקווה ככה ) שזה על XTX יחיד. http://zdmedia.vo.llnwd.net/o1/New_Folder/Crysis_Trailer_wmv_640x360.zip
-
- 25 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
בשעה טובה הגיע לי ה G25.. אי אפשר לתאר את זה פשוט.. זה פשוט מדהים! בכל מקרה.. הייתי רוצה אם אפשר המלצות למשחקים תומכים או סתם משחקים יפים.. עד עכשיו יש לי את: Live For Speed NFS: Pro Street, Carbon Colin McRae DiRT GTR2 Test Drive Unlimited אני רוצה אם יש אולי יזה משחק שמדמה סימולטור נהיגה אבל לא מירוצם כמו LFS אלא נהיגה בכביש עירוני כמו שיעורי נהיגה.. בטוח יש דבר כזה.. תודה רבה !
-
- 13 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי למי שלא מכיר סדרת Dawn of War היא עיבוד ממוחשב למשחק האסטרטגיה השולחני Warhammer 40K של Games Workshop. את הסדרה פיתחה חברת Relic שבין היתר ידועה בכך שפיתחה את סדרת Company of Heroes. למרות שכבר יצא Dawn of War 2 עם שני הרחבות שאחת מהן Stand Alone אני רוצה להמליץ לכם היום על מוד דווקא למשחק הראשון לDawn of War וביתר דיוק לחבילת ההרחבה האחרונה שיצאה לו Soulstorm. החבילה הנ"ל היא Stand Alone וניתן להשיג אותה בימינו באיזור ה5 דולר +- בלי שום בעיה עם קצת שיטוט ברשת, רק אני אמליץ לא! לקנות דרך Steam ואני ארחיב למה בהמשך. בעיקרון Dawn of war Soulstorm הוא משחק אסטרטגיה שמשלב בין בניית בסיס לבין התשלטות על נקודות אסטרטגיות במפה כדי להשיג משאבים וכמובן גם כדי לנצח (אופציו…
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אחחחח איזו נוסטלגיה! אח, טרופיקו חוזר! סדרת המשחקים החביבה והמצחיקה שילבה בין בניה וניהול של עיר בנוסח SimCity (או, יותר נכון, Settlers) לבין רקע קריבי משעשע במיוחד. אנחנו מגלמים את "אל פרזידנטה" המנהיג חובב-הסיגרים הנצחי של רפובליקת בננות באי קריבי, וצריכים לנהל את האי כפי יכולתנו. המשחק הראשון בסדרה יצא ב- 2001 והפך ללהיט מפתיע ומרענן, אבל המשחק השני קילקל את הרושם הטוב מכיוון שהעביר אותנו לאי פיראטים, זרק מהחלון חלק גדול מהמשחקיות המורכבת, ובאופן כללי נחשב לאכזבה יחסית. חובבי טרופיקו הראשון ישמחו לדעת שהמשחק החדש, על פי כל מי שראה אותו עד היום, חוזר למקורות, ורק משדרג את ההתרחשויות עם מנוע גרפי תלת-ממדי. בואו לשתות מוחיטו צונן ולהנות מהבריזה מתחת לעצי הקוקוס שבחופ…
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-
שלום יש לי כמה שאלות על הסוני 3 שאמור לצאת בנובמבר הבכן: האם שווה לחכות ליצאתה של הקונסולה של סוני או ללכת ולקנות בחנות XBOX 360 (אגב ראיתי שמשווקים בארץ.) שכבר יצא בישראלאם כן למה? כאשר יצא הסוני 3 בארץ למה לדעתכם יהיה יותר ביקוש לסוני 3 או לXBOX 360 של מיקרוסופט? האם המשחקים לסוני 3 יעלו יותר מהמשחקים של סוני 2 או XBOX 360 (למרות שגם המשחקים של סוני 2 לא זולים!)? ולבסוף האם המשחקים שיצאו לסוני 2 היו יותר טובים משל הXBOX הרגיל או ההיפך (משחקים שיצאו השנה)? וגם קשה לענות על השאלה כי מיקרוסופט ישראל לא שיווקה רישמית את האקס בוקס הרגיל בארץ בזמנו ביגלל אי הביקוש למוצר בארץ!. תודה@@@ ;D אני מתכוון לקנות בכול מקרה את הסוני 3...
-
- 28 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מיזם המבצעים הגדול של Steam נכנס אל הישורת האחרונה. אספנו לפניכם את עשרת הדילים הטובים ביותר ליממה הקרובה לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%9e%d7%91%d7%a6%d7%a2%d7%99-%d7%94%d7%a7%d7%99%d7%a5-%d7%a9%d7%9c-steam-%d7%94%d7%99%d7%95%d7%9d-%d7%94%d7%aa%d7%a9%d7%99%d7%a2%d7%99/
-
- 9 תגובות
- 1.7k צפיות
-