עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by rogago,

חברים אני רוצה לקנות פיפא 2014 אני רק רוצה להיות בטוח שהמחשב שלי יכול להריץ את המשחק בצורה נורמלית או יותר ... זה המחשב שלי http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=11746 אשמח לעזרה!

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  2. Started by עידןאופיר,

אני יודע שיש נושא כזה אבל אני צריך רק לדעת 2 דברים מתי התאריך של היציאה של המשחק וכמה הוא יעלה דרך קנייה באינטרנט?ועכשיו אני רוצה לדעת כמה דברים על המשחק האם יהיה סרברים קבועים שיהיה אפשר לשחק בהם קבוע?תודה

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  3. #RM8S Paranormal - STEAM_0:1:10085792 Oleganoff - STEAM_0:0:13965957 Shurik - STEAM_0:0:23829057 sashajke - STEAM_0:1:25440270 mxl - STEAM_0:0:8162389 Shurik מאשר

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  4. המשחק מבקש ממני להתקין דירקס אבל זה כבר מותקן והתקנתי אותו מיליון פעם מה לעשות?? נ.ב יכול להיות שזה בגלל שהמשחק מותקן לא באותו כונן של הדירדירקס??

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  5. היי, פשוט לא מזמן סיימתי את השני עוד פעם מהתחלה, ונהנתי מכל רגע. אז חשבתי אם יש באופק אולי קומנדוס 5 ... מישהו יודע משהו ? אגב סדרה מאוד מוזרה קומנדוס הראשון היה מעולה ההרחבה הייתי מיותרת לגמרי קומנדוס 2 היה הכי טוב, ולפי דעתי 1 מהמשחקים הכי טובים שיצאו אי פעם. קומנדוס 3 היה אכזבה כזאת גדולה אחרי ה-2, במקום לשפר או לפחות להשאיר מה שהיה פשוט הרסו שם הכל. קומנדוס 4... מה יש להגיד? ערמה של חרא צרובה על דיסק. CrapShooter אז בתקווה שיעשו אחד אחרון כמו שצריך

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  6. Started by MassiveAmmo,

חחח קבלו איך פיצצתי אותם ב 3 פצצות גרעיניות ב world in conflict. שיחקתי אצל חבר והמחשב שלו לא מספיק חזק כדיי להפעיל את זה על הכי גבוה וגם לצלם אבל לא נורא זה לא מפריע. http://www.flix.co.il/tapuz/showVideo.asp?m=1853507

• 14 תגובות
    • 1.7k צפיות
  7. Started by manbot,

סיימתי את HL2 NFSUG2 ו-THUG2, ומאז מאד משעמם לי על המחשב. בקרוב "אקנה" BFV CoD ו-MoH. חוץ מהם, על אילו משחקים תוכלו להמליץ לי בבקשה? (חוץ מדום3) בתודה מראש, אורן.

• 25 תגובות
    • 1.7k צפיות
  8. קונסולת ה-NX המסתורית סוף סוף נחשפת באופן רשמי, ומסתמנת כמו המוצר הכי שאפתני של החברה בשני העשורים האחרונים לכתבה

9. Started by overload,

הורדתי את הדמו של המשחק המצופה CMR החדש (2005) והוא לא פועל. כל פעם שאני מפעיל אותו זה נותן לי הודעת שגיאה של הווינדוס. מישהו הצליח לשחק בדמו? ד"א הוקדתי מהשרתים של GAMESPOT (לקח לי איזה 3.5 שעות בשביל 250 מגה!)

• 23 תגובות
    • 1.7k צפיות
  10. Started by ~BaRaK~,

https://youtu.be/LR4EBYeh8BQ כמה סקרינשוטים מהמשחק:

11. Started by R-E-L,

כשאני מפעיל את המשחק והוא מתחיל לבדוק עידכונים אחרי שאני מקיש את השם משתמש וסיסמא, הוא אומר לי : CONNECTION LOST וסוגר את החלון... למישהו יש מושג למה זה?! תודה!

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  12. Started by R.E.L,

מי לדעתכם הגיבור הכי חזק בוורקראפט 3?

• 12 תגובות
    • 1.7k צפיות
  13. Started by haKo$,

יש לי את המשחק קניתי אותו מחו"ל מהאתר GAME.UK הגיע לי אתמול, התקנתי אותו הערב הכל טוב ויפה התחברתי לEA, אני בוחר לשחק בקריירה אך כשאני לוחץ עליו המשחק מתרסק לחלון העבודה ורושם שהתוכנה מפסיקה לעבוד.. יש לי את הדרייבר של ATI 10.10 לא חושב שזאת הבעיה, מישהו יודע או חושב ויכול לעזור לי להתגבר על הבעיה?

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  14. Started by Googleness,

היי למי שלא מכיר סדרת Dawn of War היא עיבוד ממוחשב למשחק האסטרטגיה השולחני Warhammer 40K של Games Workshop. את הסדרה פיתחה חברת Relic שבין היתר ידועה בכך שפיתחה את סדרת Company of Heroes. למרות שכבר יצא Dawn of War 2 עם שני הרחבות שאחת מהן Stand Alone אני רוצה להמליץ לכם היום על מוד דווקא למשחק הראשון לDawn of War וביתר דיוק לחבילת ההרחבה האחרונה שיצאה לו Soulstorm. החבילה הנ"ל היא Stand Alone וניתן להשיג אותה בימינו באיזור ה5 דולר +- בלי שום בעיה עם קצת שיטוט ברשת, רק אני אמליץ לא! לקנות דרך Steam ואני ארחיב למה בהמשך. בעיקרון Dawn of war Soulstorm הוא משחק אסטרטגיה שמשלב בין בניית בסיס לבין התשלטות על נקודות אסטרטגיות במפה כדי להשיג משאבים וכמובן גם כדי לנצח (אופציו…

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  15. אז קודם כל שלום לכולם, אני מתן ואני משחק בWOW RETAIL היום שבוע בדיוק. אני משחק בREALM שנקרא RAGNAROS, השחקן שלי הוא Tauren Warrior שהוא גם Protection וגם Arms כרגע רמה 59 אני חולק את החשבון עם חבר שיש לו פלאדין Retribution blood elf באותו REALM הכינוי של הTauren שלי הוא Ragok ואם יש כאן מישהו שהוא בסביבות הרמה ורוצה לעשות באטלגראונדס או דאנג'נים יחד אני אשמח

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  16. לידיעה ב-Gamer וב-Vgames האתר הרשמי. כבוד.

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  17. עדיין לא שיחקתם ב-Mankind Divided? כעת תוכלו לעשות זאת בפחות משליש מתג המחיר המלא שלו לכתבה

18. Started by nbjo460,

יש שגיאה background 1 texture או משהו כזה והמשחק רק משנה לי את הרזולוציה ולא נכנס והורדתי והתקנתי כמה פעמים כמה גרסאות שונות ועשיתי אפדייט ולא עובד

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  19. Started by TicTacToe,

ראיתם את זה?

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  20. Started by liav12,

הכל עובד טוב ורגיל אבל כשאני מנסה להכנס לאפשרות של advanced כדי לבחור רזולוציה ואיכות משחק הוא פשוט אומר לי שהתוכנה ביצעה פעולה לא חוקית ויוצא לי מהמשחק... למישהו יש בעיה כזאת גם? או פתרון? אני כרגע משתמש ב GF2 לאחר שהקודם נשרף...שווה בכלל לקנות כרטיס מסך חדש או שתהיה לי את אותה בעיה?

• 15 תגובות
    • 1.7k צפיות
  21. ראו הוזהרתם...הצפייה באחריותכם בלבד http://www.videogamebible.com/Videos/insane.mpeg מומלץ לשמור קודם להארד .

• 15 תגובות
    • 1.7k צפיות
  22. המפרט שלי: מעבד: Intel® Core™ i5-3470 3.2GHz לוח אם: Gigabyte GA-B75M-D3H זכרון: Kingston 1X4GB 1600Mhz 1.5V x2 כרטיס מסך: MSI GeForce GTX 660 Ti Power Edition 2GB כונן קשיח: Seagate 1TB הFPS שלי נע בין 200-300 על הגדרות גבוהות

• 12 תגובות
    • 1.7k צפיות
  23. Started by Tomerico,

אני רוצה לקנות לחבר שלי לבר-מיצווה זה דיי דחוף הבר מיצווה מחר... בבקשה תגידו לי אם אפשר להשיג את זה בארץ? : ואם כן האם המחיר של זה הוא בין 180 ל 220? תודה מראש.

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
    • 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  24. Started by michael1232,

ערב טוב מה עושים במיקום הזה על מנת לפתוח את השער? תודה לעוזרים

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים