משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,394 דיונים בפורום זה
-
-
ובכן, המפרט שלי בצד, המחשב החדש כרגע בתיקון במעבדה כיוון שהייתה ועדיין יש בעיית תקיעות במשחקים כבדים כגון Lost planet ו bf2142. הבייה מתבטאת בזה שהמשחק נתקע לחלוטין, מבלי אפשרויות לסגור או משהו אחר. ניסינו במעבדה אני והטכנאים בIQPC לראות מה הבעיה ולא מצאנו מה... החלפנו לוח חדש, מעבד חדש, כרטיס חדש ושונה (LEADTEK) זכרונות.. בקיצור, הכל! וזה ממש מוזר, שמנו גם את המשחק על מערכות חדשות לגמרי ולא הרצנו מהארד דיסק שלי, והמשחק נתקע - על לוחות ה DS3 של גיגהבייט.... מה יכולה להיות הבעיה!?? אני לא קולט מה זה.... מילא זה היה נתקע לי רק בlost planet אבל זה גם נתקע ב2142, אמנם אחרי שעה ו... ולעיתים יותר, אבל בכל זאת זה מפריע! למישהו או משהו יש רעיון מה זה?!? בעיית תאימות עם הלוח וה880…
-
- 11 תגובות
- 658 צפיות
-
-
האיתחול האפיזודי לעלילותיו של סוכן 47 ידרוש לכל הפחות 8GB של זכרון RAM ומעבדים עוצמתיים המשחקים המעניינים של שנת 2016 ממשיכים לזרום אלינו, ובעוד קצת פחות מחודש יגיע גם תורו של המתנקש הקירח קר הרוח והמפורסם שהופיע בחיינו לראשונה אי שם בשנת 2000, וכעת מקבל כותר Hitman מרכזי שישי שבו הוא מככב, הפעם בתצורה של פרקים במחיר מוזל אשר מיועדים להגיע אלינו מדי חודש בחצי השנה הקרובה. אז לאיזו חומרה נזדקק בכדי להנות ממשחקיות התגנבות איכותית ומאתגרת בשלבים גדולים וסבוכים יותר מאי פעם בעבר? בעמוד ה-Steam הרשמי של המשחק נחשף כי באופן מינימלי יידרשו המשתמשים לספק מעבד Core i5-2500K מרובע ליבות של אינטל או מעבד Phenom II X4 940 מרובע ליבות צנוע הרבה יותר מבית AMD, זכרון RAM בנפח …
-
- 0 תגובות
- 590 צפיות
-
-
תשמעו,אני בן 41 ,ופתאום קפץ לי ג'וק לראש ,בא לי לשחק משחק מחשב,תמיד ראיתי את הגרפיקות ואת ... קיצר בא לי לנסות... אז כמו בכותרת,בא לי משחק עם מטוסי קרב,משהו יפה מושקע איכותי, ואם אפשר הסבר על משחק רשת אשמח.
-
- 0 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
יש מישהו שיודע מאיפה לעזאזל אפשר להשיג פרופילים למשחק DARKSIDERS II לעכבר NAGA MOLTEN של RAZER? אני חורש את האינטרנט ולא מוצא.. אם מישו יוכל לעזור אשמח מאוד.. תודה
-
- 0 תגובות
- 845 צפיות
-
-
שלום, יש לי 100 ש"ח ואני מעוניין לקנות משחק מקורי (מסיבות אישיות). אני מתלבט בין HEROES 3 COMPLETE לבין DIABLO 2. סיימתי את HEROES 3 המקורי (ללא שתי התוספות הכלולות בגרסה המלאה) ואני מאוד אוהב את המשחק הזה, אבל לא יצא לי עוד לשחק בדיאבלו ושמעתי שהוא אמור להיות משחק מאוד טוב. מה כדי לי לקנות מבין שניהם? תודה מראש
-
- 26 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני עובד עם פנטיום 4 3.0 2כרטיסי זכרון של חצי 533 ועוד שניים של ג'יגה 677 שידרגתי כעת ל9600GT + זלמן. ומשום מה רק המשחק COD4 נכנס ויוצא תוך שניה בערך וזהו המשחק לא עולה....... בבקשה חבר'ה תזרקו לי רעיונות!!! אני עובד עם WINXP PRO SP2
-
- 1 תגובה
- 762 צפיות
-
-
שלום, אני חדש פה אבל רציתי להגיד לכם שבמשחק זה השרתים מחולקים ע"י gameservers.com אשר לא יחלקו סרברים לישראל עד שיראו כמה בקשות אנו נשלח לכן אני מבקש מכם להכנס לאתר זה: http://www.gameservers.com/blackops/ ולבחור למטה suggest a location ולבחור ISRAEL ולשים אימייל תודה רבה ולהתראות.
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אז ככה, אני תקוע במערכה עם הבריטים, במשימה על הקרב למען גשר פגסוס המפורסם (PegasusNight). לאחר שחיסלתי את הטנק עם התותח, כתוב לי לאבטח את הגשר משני צדדיו, ורק אחד נשאר. טוב, אז אני לא מצליח לעשות את זה ולא יודעים איפה עושים את זה. המצפן של המסך לא אומר לי כלום. תודה לעוזרים!
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי שני דיסקים של gta 3 אחד התקנה והשני לשחק {play} רציתי לדעת אם ניתן לשחק ללא הדיסק play ואיך עושים את זה.
-
- 1 תגובה
- 657 צפיות
-
-
חבר שלי הביא לי Grand Theft Auto: Liberty City Stories (PS2) אכשיו... זה פועל אם הרבה מאוד לאגים! ראיתי בסרטונים,שלהם אין לאגים ( ה PS2 עמד הרבה זמן ולא נגעתי בן הרבה זמן) אז מה הבעיה או ה DISK או ה PS2? :'( :-[
-
- 5 תגובות
- 686 צפיות
-
-
הרמזים התבררו כנכונים, Mass Effect 3 הוכרז ומיועד לצאת בתקופת החגים בעוד כשנה הסרטון הראשון Exclusive Debut Trailer HD בטעות (או בכוונה) ME3 הוצע למכירה מוקדמת בחנות של EA לזמן מה http://kotaku.com/5711606/mass-effect-3-described-as-battle-for-earth תיאור המשחק
-
- 221 תגובות
- 38k צפיות
-
-
מה אתם חושבים על המישחק? שווה לקנייה? אני קניתי את כל שלושת הקודמים + ההרחבות שבאינטרנט (היה שווה כל שקל!!). בתחילת החודש הבא מגיעה השני בגירסה המיוחדת (סוף סוף).
-
- 18 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
משחקי האסטרטגיה הנודעים של חברת Sega וקטלוג הכותרים הטרי של Square Enix מוצעים למכירה בהנחות יפות, עבור מהירי ההחלטה שביניכם לכתבה
-
- 2 תגובות
- 2.1k צפיות
- 1 follower
-
-
-
משחק התפקידים והפעולה של EA Games שנמצא במרחק ימים ספורים מהשקה מכיל אנימציות מתקדמות במיוחד, אבל כאלו שגם נוטות להשתבש במגוון רחב של צורות מוזרות ומגוחכות לכתבה
-
- 67 תגובות
- 8.1k צפיות
- 3 followers
-
-
שלום. במסך הראשון של המשחק- כיצד אני בורח מבית המשוגעים? תודה.
-
- 19 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
התקנתי לפי כמה ימים ואני משחק בזה לא מעט בכלל הייתי אומר שהמשחק נכנס לספקטרום של סימולטור אתה נוסע בסוגי משאיות שונים ומבצע משימות של העברת סחורות ברחבי אירופה לפי מה שאני רואה הסוגים של המשאיות והמודלים מדוייקים מהמציאות עם חברות אמיתיות וכו ויש שם מגוון גדול במשחק גם במשאיות וגם בסחורות שאתה מעביר הנהיגה עצמה הייתי אומר אחד הסימולטורים היותר מוצלחים שהולכים לכיוון המציאותי למשל השילוט בכבישים הוא אותו שילוט שאפשר למצוא במציאות ההתנהגות של הרכבים מסביבך מרגישה נורמלית עם רכבים שעוקפים אותך נוסעים מסביבך כולם נראים דגמים אמיתיים כולם מאותתים וכו אפשר לשחק מהרבה זווית משחק כולל מתוך התא נהג שמשתנה ממשאית למשאית ולא כמו משחקים אחרים במשחק הזה יש מראות שממש עובד…
-
- 5 תגובות
- 6.4k צפיות
-
-
הגעתי לשלב 11 עם הצייד ELF. עשיתי משימה בעיר TELDRISSLE, ובסוף ראיתי יציאה שיש בה כמה גזעים שאפשר ללכת עליהם מעל תהום. הלכתי על הגזע הראשון, נלחמתי שם עם שד, ובטעות נפלתי לתהום!באמצע הנפילה, הייתי ממש קרוב לעצץ ושם השתחררה הגופה שלי. בתור רוח, ניסיתי להגיע לאותו המקום בדיוק, אבל אני לא מצליח. הגופה תקועה באמצע התהום, ואין לי שום דרך לנווט לשם את הרוח. אין שביל, וגם ניסיתי לחזור בדיוק על אותם הצעדים, שאפול בדיוק באותו המקום אבל לא עובד לי. בתחתית התהום יש את ה-VIELED SEA מה אני עושה (חוץ מלהתחיל מחדש). לפחות אני יכול להתנחם בעובדה שאני רק שלב 11, כי ראיתי מישהו עם דמות 60 בפורום WOW שקרה לו אותו הדבר. הייתי שובר את המחשב אם היה קורה לי [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 733 צפיות
-
-
אהלן! פינקתי את עצמי לכבוד השיחרור במחשב אש למשחקים. רק אני קצת מבואס כי לפי מה שהמליצו לי פה, המחשב אמור לטוס ושום משחק לא אמור לעמוד בדרכו! המחשב כולל מעבד I5-760 וכרטיס מסך של HD 6870. בואו נגיד שכשאני שם על האפשרויות הכי גבוהות במשחק כבד כמו GTA- IV, המשחק עובד דיי באיטיות. השאלה שלי אם זה באמת הגיוני שהמשחק לא ירוץ מהר, ולמה? ושאלה שניה זה אם כדאי לי לשדרג את המעבד לI7- 950 וזה ייפתור את הבעיה והכל ירוץ מהר? תודה רבה. אורן בקשי.
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
הי, קראתי כתבה על קווסטים ישנם ועלה לי ממש החשק לחזור לשחק במשחק כמו Larry 6 או Space Quest ודומיהם. מכירים משחקים חדשים בסיגנון? גירסאות מחודשות ששוות משהו מבחינת משחקיות וענין, רצוי מאוד גם הומוריסטיים? או איך אפשר להשיג גרסאות ישנות ולהריץ אותן על Win7 או אפשר גם על לינוקס? אשמח לשמוע המלצות מאוהבי הז'אנר!
-
- 10 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
כדאי לי לקנות PS2?? מתי יוצא PS3?? ומה יהיה המחיר שלו. אולי זה לא מתאים לפה אבל לא מצאתי בפורום מקום לרשום על קונסולות
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
ראיתי את המשחק הזה והוא נראה מאוד מעניין .. אבל הבנתי שהוא עולה הרבה כסף . לפי מה שהבנתי צריך לקנות כרטיס משחק שעולה לבד לחודש\שלושה חודשים וחייבים לקנות גם את דיסק המשחק הזה: http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=4187&perur=1&t=15 יש אפשרות להוריד את המשחק מהרשת\לקחת את המשחק מחבר ,להתקין ורק לשלם על הכרטיס החודשי ? ורציתי לדעת מה ההבדלים בין הקישור הראשון שנתתי לזה: http://zap.co.il/model.aspx?modelid=727201 תודה רבה !
-
- 14 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
Persona 5 הוא משחק תפקידים אפל, ממכר ומיוחד שאסור לכם לפספס לכתבה
-
שלום. רציתי לשאול אם מישהו יודע אם, המחיר של הPLAYSTAION 2 צריך לרדת עם יציאתו של PLAYSTATION 3? ואם כן אז מתי בערך. בנוסף, רציתי לדעת כמה יעלה בערך הPLAYSTAION 3 עם יציאתו?
-
- 10 תגובות
- 993 צפיות
-