עבור לתוכן

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by AKA Psyco,

יש לי APELL2 וFIFA 2002 לא עובד לי מה אני צריך לעשות?

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  2. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

אני מחפש מישחקי חלליות כמו FreeLancer,ניסיתי את NEXUS [ההרחבה ולא אהבתי]. תמליצו לי פה על מישחקיפ, או פשוט תיזרקו שמות ואני אבדוק! תודה!

• 21 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. האם יש הרבה חפצים נשקים? יש עולמות או שלבים? יש הרבה אנשים שמשחקים אותו? אם אתם יכולים לתת לי קצת אינפורמציה עליו אני ממש אשמח...

• 14 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. חשבתי לעצמי אולי נצליח ליצור קבוצה ,ונשחק ביחד כל אחד בתפקיד שהוא טוב בו ונוכל ככה ליצבור יותר ניקודות

• 28 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. Started by Vidati,

כן כן המשחק המדובר סוף סוף יצא, המשחק ממשיך את המשחק הקודם (AREA 51) בערך מאותו מקום שהוא נגמר. VGAMES: אחרי Gears of War, Crysis ו- Unreal Tournament 3 שהזדהבו בשבוע האחרון, הגיע גם תורו של Blacksite: Area 51. משחק הפעולה צפוי להגיע לחנויות ב-12 לנובמבר בגירסאות המחשב האישי וה-Xbox 360. גירסת ה-PS3 אמורה לצאת מתישהו לקראת עונת החגים, בדצמבר. משחק הפעולה הטקטי-בדיוני מספר על קבוצת לוחמי צבא ארצות הברית שנשלחים להילחם נגד חייזרים שפרצו מתוך בסיס חיל-האויר הסודי - Area 51. על פי מיטב תיאוריות הקונספירציה, זהו המקום שאליו נלקחה הצלחת המעופפת שנחתה ברוזוול, ניו-מקסיקו, ב- 1947, ובו מנהל הממשל האמריקאי מחקר סודי ביותר בטכנולוגיה חוצנית. המשחק מבטיח, בנוסף לקו עלילתי מעניין, ש…

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. Started by composite,

טוב, אני מחפש לקנות את אחד משני המשחקים. יש לי כמה שאלות: 1. האם שניהם באים בגרסאות למחשב האישי ול- PS2? 2. כשמדברים על כל משחק בנפרד, לאיזה פלטפורמה הגרסא היותר מוצלחת? (לדוגמה - האם PES4 יותר טוב על מחשב, או על PS2?) 3. אנו נוטה לכוון משחק מחשב, ולא לפס2, איזה משחק אני צריך לקנות? 4. אם 90% מהמשחק יהיה מולטיפלייר, איזה משחק לקנות? 5. ........ מי יותר טוב? תודה רבה מראש!

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. Started by BlackTalon,

אני במשימה שביעית במשחק (נראה לי שזה לא תלוי איך משחקים ובכל דרך מגיעים למשימה הזאת...), אני מוגבל ל-30 איש ויש שני צבאות שכל הזמן מתקיפים משתי דרכים ורק בשביל להגן אני צריך מלא אנשים ואני לא יכול לתקוף בכלל! ואם כן, אז עם איזה 6 אנשים מקסימום וזה לא מספיק...(דההה...) מישהו יכול לתת טיפים או להגיד משהו? MINIMIZER, שיחקת בזה לא? אתה יכול לעזור?

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. לפי הכותרת אתם רואים קניתי מחשב 3.0 2mb p4 כרטיס גרפיקה 7800gt אז איזה משחקים יעבדו לי ומה אתם ממליצים כמשחקים החמימים אכשיו. כבר הורדתי את הדמו של פיר ובאטלפילד 2.

• 25 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. Started by marlboro,

נקווה שהוא טוב, חבל שהוא התעכב כלכך היום הרמה כבר מעליו עם gears of war והמשחק החדש של farcry

• 25 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. Started by ac1240,

אני רוצה לשפר את הFPS במשחק COD4 אפילו אם זה ישפר לי את ה FPS ממש בקצת האם יש דרך כזאת ? ואני לא מדבר על להוריד את כל הגרפיקה יותר ממה שהיא עכשיו אולי יש קונפיג טוב לא או משהו כזה ?

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. Started by saoron,

כמו שאתם יודעים המשחק AION בתשלום ולכן אי אפשר לשחק במשחק המצויין הזה וחבל.... מה גם שהשרתים הפרטיים שלו הם רובם ברוסית\קוריאנית ולכן לא הרבה אנשים מכירים את המשחק בתכלס הוא יחסית חדש... קיצר אני מביא לכם פה שרת ישראלי אחד המושקעים רק שאין בו שחקנים וזה חבל מאוד!! השרת בפיתוח כל הזמן והוא רק משתפר!! 1. הרשמה *צונזר* 2. הורדת המשחק *צונזר* זהו לאנצ'ר של החברה NCSOFT בעזרתו תוכלו להוריד את הגרסא העדכנית ביותר שימו לב! הגרסא הנוכחית הנתמכת היא לא בהכרח הגרסא האחרונה הודעה לגבי הגרסא הנתמכת תפורסם בדף הראשי של האתר. למי שהוריד את הגרסא האחרונה וצריך לשנמך יש להוריד את תיקיית הBIN32 שלנו *צונזר* (מתעדכן מתי שצריך). 3. התקנת HEBREW PACK - חבילת העברית הבלעדית של A…

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. Started by djelectric,

אני מופתע איך לייזי לא פתח שרשור לפני שעתיים על העניין אבל.. תתענגו: http://us.blizzard.com/diablo3/media/screenshots.xml

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. Started by Vaz,

יש פה אדם ששיחק במשחק הזה? איזה משחקי תפקידים טובים ביש בימינו בסגנון של SACRED 2?

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. משחק ההתגנבות שעבר למודל חודשי ינסה לצבור תאוצה עם מעבר לאיטליה, לאחר השקה לא ממש חלקה בחודש שעבר קיבלנו קאמבק לאחת מסדרות המשחקים הפופולריות ביותר של Eidos לשעבר, ו-Square Enix Europe כיום – Hitman, שאותחלה מהפן העלילתי וגם הפכה ממשחק יחיד לסדרה של פרקים קצרים שאמורים להגיע אל השחקנים על בסיס חודשי. למרות שהיו הרבה כוונות טובות מאחורי כל העניין, ההשקה של פרק הבכורה לא הייתה מרשימה במיוחד עם מגוון רחב של בעיות טכניות ובעיות ביצועים אשר הכעיסו מאוד את הגיימרים (המשחק עומד גם עתה על 53 אחוזים של ציונים חיוביים בלבד בפלטפורמת ה-Steam), וגם המבקרים לא כל כך התרשמו מהתחושה שהם מקבלים רק חתיכה קטנה מהמשחק הכולל, עם המתנה בלתי מבוטלת עד שהפאזל יושלם וניתן …

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. Started by ofer_mat,

תראו איזה תמונה הצלחתי להוצא מ HOA

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. Started by FuZuL,

בשעה טובה הגיע לי ה G25.. אי אפשר לתאר את זה פשוט.. זה פשוט מדהים! בכל מקרה.. הייתי רוצה אם אפשר המלצות למשחקים תומכים או סתם משחקים יפים.. עד עכשיו יש לי את: Live For Speed NFS: Pro Street, Carbon Colin McRae DiRT GTR2 Test Drive Unlimited אני רוצה אם יש אולי יזה משחק שמדמה סימולטור נהיגה אבל לא מירוצם כמו LFS אלא נהיגה בכביש עירוני כמו שיעורי נהיגה.. בטוח יש דבר כזה.. תודה רבה !

• 13 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. Started by isach,

היי , מישהו מכיר את האימולטור הזה ? mame32 ? יש בו כל מיני משחקי מכות נוסטלגים כאלה , אקס מן נגד סטריט פייטר וסטריט פייטר זרו וכל מיני , בכל מקרה היה לי את זה לפני כמה שנים ואני זוכר שהמשחקים היו צריכים להיות מכווצים בזיפ בתקית roms כדי להפעיל אותם , הורדתי כמה משחקים מכווצים והכנסתי לתקיה , אבל זה לא מראה לי שום משחק שאני יכול להפעיל.. יש למישהו אולי לינק לגרסה טובה של התוכנה שמתאימה לחלונות וקישור לאתר של משחקים ?

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. Started by pc student,

חברה אני נתקעתי בחלק השלישי נראה לי ואני חייב למצוא את מייכלי החמצן של הטיל של הסנאית. אובכן חיפשתי הייטב אבל לא מצאתי. למישהו יש מושג איפו נמצאים המייכלים הארורים האלו?!?!?!?!?!?!

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. למה אי אפשר להשתמש בעם היהודי ב Medieval - Total War???? זה מה זה מבאס

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. Started by tomllic,

אהלן, כבר שבוע בערך ה-LOADOUT שלי לא נשמר ואני צריך כל פעם להוסיף את האביזרים לנשק מחדש וזה מציק. זאת בעיה ידועה ? יש למישהו פתרון ? - - - תגובה אוחדה: - - - יש מצב שזה קורה לי רק עם התבור.

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. Started by Googleness,

ב12 ליוני, לפי המתכונת של SWTOR עם Cash Store. מי שקונה את המשחק ואת ההרחבה מקבל כמה בונוסים אבל יותר מזה אין משהו מיוחד והכל פתוח. עמוד הF2P: http://www.riftgame.com/en/promo/freetoplay.php עמוד FAQ: http://www.riftgame.com/en/promo/freetoplay.php?utm_campaign=f2p_announce_may13&utm_medium=email&utm_source=email&utm_content=f2p_faq_text#faq חנות שאפשר לקנות סי די קיס של המשחק וההרחבה בזול http://www.offgamers.com/rift-planes-of-telara/rift-planes-of-telara-global/rift-planes-of-telara-global-cd-key-c-7402-7428-7429.ogm אני אישית אנסה את גרסת הF2P ואם אני אוהב את המשחק אקנה את הסי די קיס בשביל הסונוס אם הוא יהיה חשוב ברמה שהמשחק שבור בלעדיו.

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. Started by Atlon-Xp,

איך אני נרשם לגרסא הקוריאנית באתר שלהם? http://www.muonline.co.kr זה האתר שלהם אני לא מבין... אבל איך נרשמים בבקשה תעזרו לי.

• 19 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. Started by Tanya,

אני מחפשת משחק רשת חדש לשחק בו. שיהיה מושקע ושיתעדכן...[איוונטים וכ'ו...]... משהו בסיגנון Lineage, אבל בחינם...[לא מוכנה עדיין לשלם על משחקי רשת]. שהדמויות ייראו כמו אנשים אמיתיים ולא דמויות חמודות מידי. שיהיו הרבה אופציות לשחק בהן, פשוט אחד שיהיה שווה לשחק בו...[אגב, מה אתם אומרים על Knight Online?]. תודה.

• 16 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. Started by night-fire,

ראיתי את המשחק הזה והוא נראה מאוד מעניין .. אבל הבנתי שהוא עולה הרבה כסף . לפי מה שהבנתי צריך לקנות כרטיס משחק שעולה לבד לחודש\שלושה חודשים וחייבים לקנות גם את דיסק המשחק הזה: http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=4187&perur=1&t=15 יש אפשרות להוריד את המשחק מהרשת\לקחת את המשחק מחבר ,להתקין ורק לשלם על הכרטיס החודשי ? ורציתי לדעת מה ההבדלים בין הקישור הראשון שנתתי לזה: http://zap.co.il/model.aspx?modelid=727201 תודה רבה !

• 14 תגובות
    • 1.6k צפיות
  25. Started by ~BaRaK~,

ז'אנר: PUZZEL מפתחת:CAPCOM פלטפורמות:PC תאריך השקה: 7/04/2009 במשחק אתם משחקים בתור חללית חייזרים שצריכה להוביל חיות משק (פרות,כבשים,חזירים וכו')לתוך החללית שלכם מנקודות מסויימות על המפה. בכל שלב שאתם עוברים תצטרכו לעביר סוג שונה וכמות שונה של חיות. יש לחללית שלכם שלושה מצבים:לדחוף,להפחיד ומשיכה. דחיפה היא המצב הרגיל שבו תדחפו את החיות לחללית שלכם,הפחדה היא בשביל חיות איטיות כדי שילכו מהר יותר לדוגמא:פרות,ועם משיכה אתם מזיזים מכשולים בדרך או מרימים חפצים מסויימים. אתם לא יכולים להרים את החיות פשוט ככה אלא תצטרכו להעביר אותם על המפה בעזרת החללית שלכם. המשחק לא כבד מבחינה גראפית כך שתוכלו להפעיל אותו כמעט על כל מחשב. יש למשחק גם מולטיפלייר אבל אי אפשר להפעי אותו בד…

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים