עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by vinipyx,

אני מנסה להיתחבר לשרתים ואני מקבל BAN הוספתי תמונה שתבינו על מה אני מדבר [attachment deleted by admin]

• 16 תגובות
    • 1.7k צפיות
  2. Started by BlackTalon,

אני במשימה שביעית במשחק (נראה לי שזה לא תלוי איך משחקים ובכל דרך מגיעים למשימה הזאת...), אני מוגבל ל-30 איש ויש שני צבאות שכל הזמן מתקיפים משתי דרכים ורק בשביל להגן אני צריך מלא אנשים ואני לא יכול לתקוף בכלל! ואם כן, אז עם איזה 6 אנשים מקסימום וזה לא מספיק...(דההה...) מישהו יכול לתת טיפים או להגיד משהו? MINIMIZER, שיחקת בזה לא? אתה יכול לעזור?

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  3. המשחק נראה טוב מקודמיו, גריפקה מצוינת (לא כמו oblivion ), אבל מאוד טובה הקטע שכל כמה שניות הוא עוצר את המשחק, המשחק זז חלק על 7800gt אבל כל כמה שניות יש עצירה כנראה כפול ליבה, מישהו שמע משהו על זה

• 23 תגובות
    • 1.7k צפיות
  4. Started by Time_Is_Money,

היי, אני מעוניין לבנות שרת משחקים ל- BF2. במטרה לשחק עם ישראלים בפינגים שפויים. יש לי מחשב מיותר הכולל: 2500+ עם 1GB זיכרון.ו- 80GB הרדיסק. שיוקדש רק למשחקים. איך פותחים את שרת לשחקים ברשת ואיזה חיבור מספיק (פס רוחב)? האם המחשב מספיק חזק בשביל להיות שרת ל- BF2 ? מה עדיף לינוקס או וינדוס? איך מפרסמים אותו בקהילה? אני חייב להגיד שאני רציני בעניין , ולמחשב (שרת בעתיד) יש לוח-אם שתומך בשני מעבדים. אם צריך אני מוכן לשדרג לשניים/להוסיף זיכרון רק תסבירו איך לעשות את זה

• 20 תגובות
    • 1.7k צפיות
  5. מחפש חנות אמינה לקנות ממנה key יחסית בזול ל SC2:HOTS יחסית בזול: כלומר לעומת בליזארד, שבה משום מה גרסה אירופאית למשחק עולה 40 יורו. (וגרסת US עולה 40$...) אני מחפש אירופאית בפחות מ2 האופציות האלה. תודה.

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  6. אורח סבטה ס. GameGems
    Started by אורח סבטה ס. GameGems,

לקנות משחקי וידאו חדשים מבלי לקרוע את הארנק? זה אפשרי בהחלט, ואנחנו כאן כדי להסביר לכם על כל הדרכים לשם לכתבה: http://hwzone.co.il/המדריך-השלם-לקניית-משחקים-באינטרנט/

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  7. Started by Dark_Phantom,

ובכן לאחר קריאת ביקורות לא ממש מהללות אודות המשחק החדש מבית פירו ולאחר שעברתי כמה שלבים במשחק עצמו שלקחו לי כמה שעות טובות אני מוכרח להעביר לכם את ההתרשמות לי מהמשחק. קודם כל המשחק הוא טוב. הוא לא מצוין, הוא לא קומנדוס 2 משופר ובשום פנים ואופן זהו לא משחק מצוין. אבל הוא טוב. למה הוא טוב- אני אסביר לכם: המשחק, שמהווה המשך בלתי ישיר לקומנדוס 2 שכזכור היה משחק יוצא מן כלל והציב רף חדש לזאנר משחקי ה rtts-real time tactic strategy. המשחק היה מצוין. אך אחד מהנקודות החולשה המעטות שהיו לו הוא מחסור בעלילה רציפה וברורה. הסרטונים היו יפים והמשימות היו ענקיות אבל לא היה שום רצף עלילתי או הזדהות כלשהי עם הדמויות. במשחק החדש הושם דגש על כך. קומנדוס 3 הוא נטול סרטים, לפחות עד…

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  8. ב Origin דרך On The house https://www.origin.com/en-ie/store/free-games/on-the-house

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  9. Started by צפיד,

אודה להמלצות מעניינות למשחקי מלחמה מגוף ראשון בלבד - פחות בדיונים, עשיתי חיפוש באתר ורוב ההמלצות על CRYSIS ו BF (שחקתי את אCRYSIS 1+3 משום מה ה BF3 נראה לי פחות איכותי בגרפיקה). אז אם אפשר משחקים עם גרפיקה וטובה - למחשב חזק מאוד(!). תודה רבה!!!

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  10. Started by R.E.L,

מי לדעתכם הגיבור הכי חזק בוורקראפט 3?

• 12 תגובות
    • 1.7k צפיות
  11. Started by R9547655G,

צהריים טובים לכולם, יש לי בעיה ואני ממש ממהר לפתור אותה. אמש בלילה משהו קרה ומאז אני לא מצלייח לשחק קונטר בככל. אני מפעיל אותו וזה מה שאני מקבל: אם זה עוזר לכם אני משתמש ב HLGuard Pro. בבקשה תעזרו לי אני חייב לשחק קונטר, (התמכרות קשה אני יודע :-\).

• 12 תגובות
    • 1.7k צפיות
  12. לכל מי שחושב לחכות עוד שנה לדום3 בשורות משמחות, הדמו מולטי פלייר של דום3 יוצא ב14 באוגוסט השנה!!!! אז יש למה לצפות (לפחות לפי שיש לו כרטיס HIGH END). יאיר.

• 15 תגובות
    • 1.7k צפיות
  13. Started by FuZuL,

בשעה טובה הגיע לי ה G25.. אי אפשר לתאר את זה פשוט.. זה פשוט מדהים! בכל מקרה.. הייתי רוצה אם אפשר המלצות למשחקים תומכים או סתם משחקים יפים.. עד עכשיו יש לי את: Live For Speed NFS: Pro Street, Carbon Colin McRae DiRT GTR2 Test Drive Unlimited אני רוצה אם יש אולי יזה משחק שמדמה סימולטור נהיגה אבל לא מירוצם כמו LFS אלא נהיגה בכביש עירוני כמו שיעורי נהיגה.. בטוח יש דבר כזה.. תודה רבה !

• 13 תגובות
    • 1.7k צפיות
  14. Started by zurkin1232,

אהלן אהלן אהלן. דרושה המלצה למשחקי רשת קלילים וחביבים, כאלה שאפשר לשחק מעל IP (ברשת ביתית רגילה). המשחקים צריכים להיות פשוטים, ומהנים. משהו שגם ילדה בת 11 יכולה לשחק. לא כ"כ אכפת לי הסגנון, זה יכול להיות משחק בסגנון Worms, או מירוץ מכוניות חביב (לדוגמא Wacky Wheels למי שמכיר - דוגמא נהדרת). וגם מכות. ניסיתי לדוגמא את GTA VC אבל זה שיעמם די מהר (שני אנשים, עיר גדולה, בלי מטרה מוגדרת). גם לא חייב להיות משחק חדש.

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  15. לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%96%d7%95%d7%9e%d7%91%d7%99%d7%9d-%d7%a2%d7%93%d7%99%d7%99%d7%9f-%d7%91%d7%90%d7%95%d7%a4%d7%a0%d7%94-dying-light-%d7%a9%d7%95%d7%91%d7%a8-%d7%a9%d7%99%d7%90%d7%99-%d7%94%d7%a6%d7%9c%d7%97%d7%94/

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  16. Started by avivlyaviv,

הנה התטריל למשחק Ghost Recon Advanced Warfighter 2 המשחק אמור לצאת לXBOX360 לPC ולPS3 הPC אמור לצאת בסוף מרץ 2007[] והגירסה לXBOX ב9 למרץ יש פה עוד מידע uתמונות אני אישית מאוד מאוד מחכה למשחק! הGRAW היה משחק מעולה אבל היה בו הרבה מה לשפר!

• 16 תגובות
    • 1.7k צפיות
  17. לקנות את האוסף? Command & Conquer (August 1995) Command & Conquer The Covert Operations (April 1996) Command & Conquer Red Alert (October 1996) Command & Conquer Red Alert The Aftermath (September 1997) Command & Conquer Red Alert Counterstrike (March 1997) Command & Conquer Tiberian Sun (August 1999) Command & Conquer Tiberian Sun Firestorm (February 2000) Command & Conquer Red Alert 2 (October 2000) Command & Conquer Yuri's Revenge (October 2001) Command & Conquer Renegade (February 2002) Command & Conquer Generals (February 2003) Command & Conquer Generals Zero Hour (September 2003) או לא? סה"כ 180 ש"ח חייב דעות

• 20 תגובות
    • 1.7k צפיות
  18. Started by marlboro,

נקווה שהוא טוב, חבל שהוא התעכב כלכך היום הרמה כבר מעליו עם gears of war והמשחק החדש של farcry

• 25 תגובות
    • 1.7k צפיות
  19. Started by DS,

בקיצור נתקעתי בשלב שאתה נוסע בחשמלית כזו ונופל לתוך מים. בקיצור עליתי לקומה השניה ומה עושים עכשיו? הנה תמונה: http://www.2send.us/uploads/9763f52a62.JPG http://www.2send.us/uploads/4963f52a18.JPG

• 20 תגובות
    • 1.7k צפיות
  20. Started by wooper,

חברה לא יודע מה קרה אבל בשנתיים האחרונות משחקי מחשב כמה שהם נראים טוב מבחינה גרפית, משעממים אותי דווקא המשחקים האלה שהם לא מתקדמים כמו כמו super meat boy או The Binding of Isaac יותר מושכים אותי פעם הייתי משחק במשחקים רק אם הם היו נראים טוב אפילו skyrim שיעמם אותי :'(

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  21. Started by Tomerico,

אני רוצה לקנות לחבר שלי לבר-מיצווה זה דיי דחוף הבר מיצווה מחר... בבקשה תגידו לי אם אפשר להשיג את זה בארץ? : ואם כן האם המחיר של זה הוא בין 180 ל 220? תודה מראש.

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  22. Started by danield51,

הייתי רןצה לקבל המלצה על משחק-rpg אסטרסטגיה והתגנבות..תודה (3 משחקים שונים)

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  23. Started by DezireMaker,

אהלן, אשמח לדעת כמה שחקנים (בערך כמובן) - כמה מליונים, יש בBF4 וכמה יש עדין בBF3 ויהיה מעולה אם תוכלו להביא לי גם מקור לביסוס הדברים, תודה

24. לפי הכותרת אתם רואים קניתי מחשב 3.0 2mb p4 כרטיס גרפיקה 7800gt אז איזה משחקים יעבדו לי ומה אתם ממליצים כמשחקים החמימים אכשיו. כבר הורדתי את הדמו של פיר ובאטלפילד 2.

• 25 תגובות
    • 1.7k צפיות
  25. Started by Shem Baduy,

תקשיבו. נזכרתי במשחק ממש ישן שהיה אפשר לשחק באינטרנט. אני נולדתי ב-2005 ושיחקתי בו בגיל 5, 6, 7 (בערך). אז הטווח הוא 2005 עד 2010 (בערך). לפי מה שאני זוכר: אתה מתחיל בתור ארנב שהוא המלך. מסביבך יש פשוט שטח ירוק, אולי נהרות וקצת מבנים מיוחדים. אבל בעיקרון יש שטח. אתה מקבל מלונה קטנה שממנה אתה מוציא ארנבים קטנים. אתה בונה מבנים קטנים כאלה. לא זוכר מה הם. דמויות משנה: מתישהו באמצע המשחק, אתה מתחתן עם ארנבה. עכשיו יש גם מלכה. יש ארנב/ת פיראט/ית. לא זוכר למה. הוא/היא היה/הייתה מרושע/ת בטוח. הדמות היחידה במשחק שהיא לא ארנב זה חיה כלשהי בצבע חרדל, אם אני לא טועה, והיא הורסת לך מבנים. היה צריך לתת לה משהו כדי שהיא תלך. יש עוד דמויות כנראה. זה הכי הרבה שאני יכול לפ…

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.