עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by huber,

שלום אנשים. אני משחק כרגע במהדורה המשופצת של Divinity II שיצא בימים האחרונים ויש לי כמה שאלה. בלשונית SKILLS אני רוצה לשפר תכונות תחת אופציית "לוחם", אבל משום מה הוא תקוע על הלשונית "קוסם" ואני לא מוצא דרך לדפדף בין הלשוניות. מישהו יודע משהו לגבי זה?

• 7 תגובות
    • 1.8k צפיות
  2. Started by spatz,

במשחק יש מן סימן שחור כזה שמכסה את כל הסמן של המשחק, מישהו יודע מה לעשות?

• 11 תגובות
    • 1.8k צפיות
  3. Started by Funkyzord,

http://biz.yahoo.com/bw/030418/185094_1.htmll לחנויות הוא יצא ב15.5 עם יצאת הסרט כמובן אבל לא כתוב שם שום דבר בקשר לכמה דיסקים זה ???

• 14 תגובות
    • 1.8k צפיות
  4. Started by ccc,

שמעו בקיצור לקחתי לדיאז את הבית.. עשיתי כמה משימות והרגע סיימתי את המשימה שמתחפשים לשוטרים והולכים עם lance להשתיל בצצה בבת קפה התרבוש הזה בקניון או קיי קיבלתי את הכסף והכל ועכשיו יש לי סמל של דולר כזה מסתובב שם ונותן לי מדי פעם כסף אבל אין שום משימה... איפה המשימה מה הלאה? ודה לעוזרים

• 17 תגובות
    • 1.8k צפיות
  5. שתי יממות לפני סופו הרשמי של המבצע - כל ההצעות חוזרות לסיבוב אחרון נוסף עבורכם. יותר מדי משחקים? אין דבר כזה לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%9e%d7%91%d7%a6%d7%a2%d7%99-%d7%94%d7%a7%d7%99%d7%a5-%d7%a9%d7%9c-steam-%d7%94%d7%a1%d7%99%d7%95%d7%9d-%d7%94%d7%92%d7%93%d7%95%d7%9c-%d7%94%d7%92%d7%99%d7%a2/

• 9 תגובות
    • 1.8k צפיות
  6. Started by 2k-Twok,

5vs5 ODC #2 החוקים של ה - ODC: *על כל השחקנים לבדוק מראש שהאנטי צ'יט שלו פועל כראוי, במידה ולא על השחקן לעדכן את אחד המנהלים. במידה והשחקן ישחק ללא האנטי צ'יט השחקן וקבוצתו יורחקו מהטורניר הבא ! *השעות של המשחקים יפורסמו, מותר לאחר משחק עד ל 20 דקות משעת התחלתו שנקבעה על ידי המנהלים בלבד !, אם הקבוצה שנגדכם מאחרת את המשחק יותר מ - 20 דקות אתם יכולים לקחת ניצחון טכני. *חובה על הקבוצה המנצחת להעלות תמונות של כל צד במפה ולהעלותה לפורום באשכול חדש, ניתן לפתוח אשקול ולכתוב בו מי ניצח ולציין שהיה משחק מהנה ולציין שתעלו את התמונה מאוחר יותר (עד 24 שעות ), קבוצה אשר שכחה לצלם את התמונות יכולה לצלם את התמונות אחרי המשחק דרך ה Theater במשחק על ידי כניסה לסרטון של המ…

• 9 תגובות
    • 1.8k צפיות
  7. Started by Ghosthunter,

עם AWP בלבד: מה הסיכוי שדבר כזה יקרה. [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 21 תגובות
    • 1.8k צפיות
  8. היורש לאחד משחקי הפעולה הטובים ביותר בחצי העשור האחרון ידרוש חומרה מתקדמת יותר אם אתם משתמשים במוצריה של AMD לכתבה

9. Started by ליאור24,

אני נכנס למשחק ואחרי הסירטון המשחק כל הזמן מסתובב לי..יש פיתרון לזה? תודה מראש על העזרה

• 7 תגובות
    • 1.8k צפיות
  10. עץ הטורניר של השלב http://binarybeast.com/xCoDBO21309220 החוקים הם החוקים המלאים: נשקים מותרים Assault Rifles MTAR, Type 25 , SWAT-556, FAL OSW, M27, SCAR-H, SMR, AN-94 SMG MSMC, Chicom CQB (2 per team) Sniper Rifles Ballista, DSR 50 (1 per team & no pickups) Shotguns R-870 MCS, KSG (1 per team & no pickups) Pistols Five Seven, Tac45. Perks Toughness (Perk 2) Awareness(Perk 3) Lethal Frag grenade Tactical Smoke/Flash (1 per player) Attachments FMJ, Ballistics CPU, Iron Sight RECORD ON ! שזהים לחוקים של 5vs5 מידע לגבי האנטי צ'יט: האנטי צ'יט בו ישתמשו במהלך המשחקים הינו UAC3 - Universal Anti-Cheat 3. אותו ניתן להוריד בלחיצה כאן.…

• 12 תגובות
    • 1.8k צפיות
  11. לא הוספתי תשובה בשביל הצ'יטרים, כי הם לא אמורים בכלל להיכנס בגלל הכותרת.שאלה קשה אני יודע, אני בעצמי עוד לא ממש החלטתי מי מהם יותר מעצבן.

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  12. Started by zurkin1232,

אהלן אהלן אהלן. דרושה המלצה למשחקי רשת קלילים וחביבים, כאלה שאפשר לשחק מעל IP (ברשת ביתית רגילה). המשחקים צריכים להיות פשוטים, ומהנים. משהו שגם ילדה בת 11 יכולה לשחק. לא כ"כ אכפת לי הסגנון, זה יכול להיות משחק בסגנון Worms, או מירוץ מכוניות חביב (לדוגמא Wacky Wheels למי שמכיר - דוגמא נהדרת). וגם מכות. ניסיתי לדוגמא את GTA VC אבל זה שיעמם די מהר (שני אנשים, עיר גדולה, בלי מטרה מוגדרת). גם לא חייב להיות משחק חדש.

• 7 תגובות
    • 1.8k צפיות
  13. Started by ofer_mat,

יש למישהו את x-com:Enemy unknow הראשון והטוב

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  14. Started by blbb,

אני מעוניין להכין סרטון של טופ 10 פראגים ממשחקים ישראלים בלבד ממה שהולך עכשיו בקהילה (גאטרים או קאפ אם יהיה),קוד 4 בלבד. כל שחקן יכול להופיע פעם אחת בלבד. מי שמעוניין בדבר הזה שיתחיל להקליט בגאטרים או בקאפים אם יהיו ולשלוח לי את הדמו לסטים: orik888 או בטיאס. אם לא תהיה תמיכה בזה אני ארד מהתכנית הזאת. אני מתכנן לאסוף דמואים מהחודש הקרוב בערך אז תתחילו להקליט. channel: http://www.youtube.com/user/blbbEdits עריכה: בשם של הדמו צריכים להיות מצוינים שם המפה והראונד.

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  15. על איזה משחק אתם ממליצים? הכוונה שלי היא למשחקי קווסט יעני משחקים ארוכים : אבל עם סיפור מעניין לדעתכם...

• 18 תגובות
    • 1.8k צפיות
  16. Started by the kooks,

שלום. אני משחק משחק רשת טוב שאפשר לשחק איתו למשל כמו וולפשטין אנמי טרטורי או בסיגנון של UNREAL טורמנט עם נשקים רובים העיקר לא משהו משעמם יש לי מחשב של 1.6ghz 256mb ddr geforce 2 אז נא לא לתת לינק לאיזה משחק ברמה של DOOM3 פשוט משהו נחמד שאני אוכל לשחק בו ככה מה אתם ממליצים למישהו עם טרנטה כמו שלי ? (אני אוהב בעיקר אסטרטגיה,מלחמה,משחקים תפקדים כמו דיאבלו) תודה.

• 19 תגובות
    • 1.8k צפיות
  17. Started by none,

אני זוכר את סידרת DOOM מהכותר הראשון, שיחקתי אצל חבר בפנטיום 75 , לי לא היה מחשב מספיק חזק בשביל להריץ את DOOM - היה לי 386, וכיום לאחר כ - 8 שנים מגיע ההמשך, ההיסטוריה חוזרת על עצמה, אין לי מחשב שיכול להריץ את DOOM. מפרט : P 4 1.5 Ghz Intel Garibaldi 850 256 RDRAM 800 Gigabyte Radeon 9000 Pro טוב, להפתעתי המשחק עבד ברוזלוציה סבירה (640X480 ) ומספר פריימים ממוצע מכובד - 28 אך עדיין לא ניתן היה לראות (או להתקרב למה שהוצג בe3 ) לכן עברתי מרזולציה לרזולוציה (1024X768 - 1280X1024) הירידה בפריימים הייתה משמעותית צניחה ל-16 :'( וגם אז הגרפיקה לא הייתה במיטבה. לבסוף עלה במחשבתי רעיון אדיר - ששמו הוא FSAA + ANISO... הנה כמה תמונות שלכדתי בהגדרות האלו: 640X480 + 4X…

• 12 תגובות
    • 1.8k צפיות
  18. Started by EmunaShlemaBenja,

האם יש מתכון להכנת אורז לסושי? כך יש להכין אורז לסושי: מצרכים: ======= 2 כוסות אורז עגול, שטוף 3 כוסות מים קרים 1/3 כוס חומץ 1 כף סוכר 1 כפית מלח אופן ההכנה: =========== 1. שוטפים היטב את האורז ומעבירים לשעה למסננת. 2. מעבירים את האורז המסונן לסיר עם המים, מבשלים עשר דקות ולאחר מכן מעבירים לחום הנמוך ביותר, לרבע שעה, מכבים, ומעבירים את האורז לקערת הגשה. 3. מחממים יחד את החומץ, הסוכר והמלח ויוצקים באופן אחיד על האורז, תוך ערבוב בכץ עץ וניפנוף במניפה, מה שנותן לו את הברק המתאים של אורז לסושי. בתיאבון!

• 14 תגובות
    • 1.8k צפיות
  19. חשבתי לעצמי אולי נצליח ליצור קבוצה ,ונשחק ביחד כל אחד בתפקיד שהוא טוב בו ונוכל ככה ליצבור יותר ניקודות

• 28 תגובות
    • 1.8k צפיות
  20. Started by User_Name,

שלום, לפני חודש ומשהו הסרתי את GTA SA, והשבוע התקנתי אותו בשנית. עוד בהתקנה שמתי לב שהצבעים של הדמויות שמופיעות כדי להנעים את זמן ההתקנה קצת מעוותים, כאילו זה ב16bit + כתמים... חוץ מזה גם כמה פרסומות שמופיעות בצידי אתרים שונים היו קצת מעוותות מבחינת הצבעים (אבל אולי זו לא בעיה). גם במשחק עצמו, ניתן לראות כי הבגדים של הדמויות מוכתמים (למשל החליפה הסגולה של הסרסור בעיר השניה הייתה עם כתמים, וגם תמונות שתלויות על קירות וכדומה). כדי להיות בטוח בדקתי גם את Fable, וNWN אבל שם הכל בסדר.. הצילו! תודה וגמר חתימה טובה

• 13 תגובות
    • 1.8k צפיות
  21. Started by vligra,

הדיון הרשמי-למשחק עכשיו כאן CComand&qonor . [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 23 תגובות
    • 1.8k צפיות
  22. Started by SilentBob,

מיזם המבצעים הגדול של Steam נכנס אל הישורת האחרונה. אספנו לפניכם את עשרת הדילים הטובים ביותר ליממה הקרובה לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%9e%d7%91%d7%a6%d7%a2%d7%99-%d7%94%d7%a7%d7%99%d7%a5-%d7%a9%d7%9c-steam-%d7%94%d7%99%d7%95%d7%9d-%d7%94%d7%aa%d7%a9%d7%99%d7%a2%d7%99/

• 9 תגובות
    • 1.8k צפיות
  23. Started by integral,

מישהו יכול להמליץ בבקשה? (אחיות וכו'...)

• 11 תגובות
    • 1.8k צפיות
  24. משחק הפעולה המבטיח של יוביסופט ממשיך לעורר עניין רב גם שנתיים אחרי שנחשף, ומקבל תאריך השקה חדש לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%9c%d7%94%d7%a6%d7%99%d7%9c-%d7%90%d7%aa-%d7%a0%d7%99%d7%95-%d7%99%d7%95%d7%a8%d7%a7-the-division-%d7%9e%d7%92%d7%99%d7%a2-%d7%91-8-%d7%91%d7%9e%d7%a8%d7%a5-2016/

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  25. Started by J0n1,

התקנתי את המשחק, התקנתי אפילו את הפאצ' מהאתר של TEAM17, אבל זה לא עובד. אני נכנס למשחק, רואים בסדר, התפריטים קצת איטיים. לאחר מכן שאני נכנס למשחק עצמו הכל הופך שחור ורואים רק את השחקנים ואת המוקשים. ניסיתי להפעיל את זה בתאימות לווינדאוס 95/98 וזה לא עובד, ניסיתי גם להפעיל את זה ב256 צבעים וזה לא עובד. גם שינוי רזולוציה לא עובד, למרות שהצלחתי פעם אחת במקרה לשחק כמו שצריך על 1024*786 (הרזולוציה המקסימלית שם) ככה זה נראה, משום שצילמתי את זה כשהמסך היה על 600*800 במקום 1600*1200 זה מכווץ, אבל ככה זה בכל אופן. מה אפשר לעשות? [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים