עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by Atlon-Xp,

איך אני נרשם לגרסא הקוריאנית באתר שלהם? http://www.muonline.co.kr זה האתר שלהם אני לא מבין... אבל איך נרשמים בבקשה תעזרו לי.

• 19 תגובות
    • 1.7k צפיות
  2. Started by R.E.A,

אני מנסה למצוא בארץ אתרים או חנויוית שמוכרות קונסלות ישנות (כדוגמת atari 2600), בינתיים לא הצלחתי למצוא שום דבר. אולי מישהו מכיר אתרים או חנויות?

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  3. Started by 2k-Twok,

5vs5 ODC #3 החוקים של ה - ODC: *על כל השחקנים לבדוק מראש שהאנטי צ'יט שלו פועל כראוי, במידה ולא על השחקן לעדכן את אחד המנהלים. במידה והשחקן ישחק ללא האנטי צ'יט השחקן וקבוצתו יורחקו מהטורניר הבא ! *השעות של המשחקים יפורסמו, מותר לאחר משחק עד ל 20 דקות משעת התחלתו שנקבעה על ידי המנהלים בלבד !, אם הקבוצה שנגדכם מאחרת את המשחק יותר מ - 20 דקות אתם יכולים לקחת ניצחון טכני. *חובה על הקבוצה המנצחת להעלות תמונות של כל צד במפה ולהעלותה לפורום באשכול חדש, ניתן לפתוח אשקול ולכתוב בו מי ניצח ולציין שהיה משחק מהנה ולציין שתעלו את התמונה מאוחר יותר (עד 24 שעות ), קבוצה אשר שכחה לצלם את התמונות יכולה לצלם את התמונות אחרי המשחק דרך ה Theater במשחק על ידי כניסה לסרטון של המש…

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  4. Started by RD Gaming,

אהלן חברים, התחלתי ערוץ והעלתי סרטונים של גיימפליי מבאטלפילד 1. הערוץ יכלול הסברים ומדריכים קצרים על הסינגלפלייר, מולטיפלייר וכל מיני טיפים יעילים. אשמח אם תיכנסו לראות, תתרשמו ותחוו את דעתכם, כמובן שבעתיד הקרוב יהיו עוד סרטונים רבים. קישור להרשמה לערוץ:https://www.youtube.com/channel/UCHPQ9nz4NTTy9Irg3PhwtTQ?sub_confirmation=1 לינק לסרטון הראשון: תהנו!

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  5. Started by vincecarter,

מה הניק שלכם והמפה המועדפת? אני XTZ]-Tim_Duncan] הונר 58 מפה בריג' קרוסינג. אתם?

• 13 תגובות
    • 1.7k צפיות
  6. Worms Forts Under Siege אני משחק במשחק הזה ב CANPIGNE ונתקעתי בשלב אחד שרשום OH IT'S MAKE ME WONDER צריך איכשהו לבנות איזה מקדש בסוף המפה אבל יש תולעים במפריעים לי ויש גם זמן. מה לעשות?

• 13 תגובות
    • 1.7k צפיות
  7. לפי הכותרת אתם רואים קניתי מחשב 3.0 2mb p4 כרטיס גרפיקה 7800gt אז איזה משחקים יעבדו לי ומה אתם ממליצים כמשחקים החמימים אכשיו. כבר הורדתי את הדמו של פיר ובאטלפילד 2.

• 25 תגובות
    • 1.7k צפיות
  8. שתי יממות לפני סופו הרשמי של המבצע - כל ההצעות חוזרות לסיבוב אחרון נוסף עבורכם. יותר מדי משחקים? אין דבר כזה לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%9e%d7%91%d7%a6%d7%a2%d7%99-%d7%94%d7%a7%d7%99%d7%a5-%d7%a9%d7%9c-steam-%d7%94%d7%a1%d7%99%d7%95%d7%9d-%d7%94%d7%92%d7%93%d7%95%d7%9c-%d7%94%d7%92%d7%99%d7%a2/

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  9. Started by עידןאופיר,

אני יודע שיש נושא כזה אבל אני צריך רק לדעת 2 דברים מתי התאריך של היציאה של המשחק וכמה הוא יעלה דרך קנייה באינטרנט?ועכשיו אני רוצה לדעת כמה דברים על המשחק האם יהיה סרברים קבועים שיהיה אפשר לשחק בהם קבוע?תודה

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  10. Overwatch, משחק הפעולה המקוון החדש של המפתחת המצליחה שצבר כבר יותר מ-20 מיליון שחקנים פעילים, מעוניין להגיד עוד יותר את בסיס המשתמשים שלו לכתבה

11. Started by MassiveAmmo,

חחח קבלו איך פיצצתי אותם ב 3 פצצות גרעיניות ב world in conflict. שיחקתי אצל חבר והמחשב שלו לא מספיק חזק כדיי להפעיל את זה על הכי גבוה וגם לצלם אבל לא נורא זה לא מפריע. http://www.flix.co.il/tapuz/showVideo.asp?m=1853507

• 14 תגובות
    • 1.7k צפיות
  12. לא הוספתי תשובה בשביל הצ'יטרים, כי הם לא אמורים בכלל להיכנס בגלל הכותרת.שאלה קשה אני יודע, אני בעצמי עוד לא ממש החלטתי מי מהם יותר מעצבן.

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  13. Started by mos86,

היי יש לי מק, אני מעוניין לשחק FIFA 2023 בענן. האם הדבר אפשרי, אם כן איפה ואיך הכי מומלץ? תודה!

14. לקנות את האוסף? Command & Conquer (August 1995) Command & Conquer The Covert Operations (April 1996) Command & Conquer Red Alert (October 1996) Command & Conquer Red Alert The Aftermath (September 1997) Command & Conquer Red Alert Counterstrike (March 1997) Command & Conquer Tiberian Sun (August 1999) Command & Conquer Tiberian Sun Firestorm (February 2000) Command & Conquer Red Alert 2 (October 2000) Command & Conquer Yuri's Revenge (October 2001) Command & Conquer Renegade (February 2002) Command & Conquer Generals (February 2003) Command & Conquer Generals Zero Hour (September 2003) או לא? סה"כ 180 ש"ח חייב דעות

• 20 תגובות
    • 1.7k צפיות
  15. Started by Aristo,

שלום פעם ראשונה שלי פה אני מקווה שאני רושם בקטגוריה הראשונה יש לי בעיית פינג במשחקי אונליין יש למישהו מושג מה לעשות?

• 23 תגובות
    • 1.7k צפיות
  16. Started by marlboro,

התקנתי את זה , מראה בדיוק איפה כל דבר שקשור למשימה נמצאה, פשוט הופך את הכל לקל מדיי , נותן גם את מיקום המשימה וגם מיקום של הדברים הקשורים אליה, לפי דעתי זה מבאס שבמשחק עצמו כל המשימות הם בטקסט בלי שום הפניה כל שהיא,ממש חידה למצא כל מקום, אבל עם התוסף הזה, זה כבר יותר מדיי לכיוון השני. סתם מעניין אותי לשמוע חוות דעת של אנשים שיותר רציניים ממני במשחק, אני דרגה 20 משחק בערך שבועיים כבר (בלי שום תוסף)

• 16 תגובות
    • 1.7k צפיות
  17. Started by BlackTalon,

אני במשימה שביעית במשחק (נראה לי שזה לא תלוי איך משחקים ובכל דרך מגיעים למשימה הזאת...), אני מוגבל ל-30 איש ויש שני צבאות שכל הזמן מתקיפים משתי דרכים ורק בשביל להגן אני צריך מלא אנשים ואני לא יכול לתקוף בכלל! ואם כן, אז עם איזה 6 אנשים מקסימום וזה לא מספיק...(דההה...) מישהו יכול לתת טיפים או להגיד משהו? MINIMIZER, שיחקת בזה לא? אתה יכול לעזור?

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  18. שלום לכולם! לא מזמן התחלתי לשחק במשחק התותח הזה אחלה גרפיקה אחלה סאונד אחלה משחקיות בקיצור משחק שווה! עכשיו נתקעתי פה הינה תמונה: http://www.2send.us/uploads/31726bbe25.JPG תראו מה אני עושה איך אני פותח תדלת הזאת? ניסיתי הכול גם אין לי מנה [כוח] מה עושים פה מישהו יודע אולי?! טוב תודה מראש ולילה טוב

• 21 תגובות
    • 1.7k צפיות
  19. אלן קרץ, אחד האחראיים לפיתוח המשחק, העביר לאתר symthic.com מידע אודות השינויים שיבוצעו בנוגע לנזק, דיוק, וטווח של הנשקים השונים ב-BF3. כמו כן, על-מנת לאמת את המידע, צייץ אלן בחשבון הטוויטר שלו וציין: להלן השינויים (הרשימה עדיין בתהליך עדכון). דעתכם?

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  20. היי, פשוט לא מזמן סיימתי את השני עוד פעם מהתחלה, ונהנתי מכל רגע. אז חשבתי אם יש באופק אולי קומנדוס 5 ... מישהו יודע משהו ? אגב סדרה מאוד מוזרה קומנדוס הראשון היה מעולה ההרחבה הייתי מיותרת לגמרי קומנדוס 2 היה הכי טוב, ולפי דעתי 1 מהמשחקים הכי טובים שיצאו אי פעם. קומנדוס 3 היה אכזבה כזאת גדולה אחרי ה-2, במקום לשפר או לפחות להשאיר מה שהיה פשוט הרסו שם הכל. קומנדוס 4... מה יש להגיד? ערמה של חרא צרובה על דיסק. CrapShooter אז בתקווה שיעשו אחד אחרון כמו שצריך

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  21. Started by yarl,

המשחק למחשב ניקרא TEENAGE MUTANT NINJA TURTLES באיזה אתר אני יכול להוריד תודה חברה

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  22. Started by Liran3331,

דבר ראשון המשחק נותן לי רק רזולוציות מסויימות (אין למשל 1280X1024...) דבר שני אי אפשר להפעיל פילטרים דרך המשחק ואם אני מפעיל דרך הדרייברים המשחק עובד פשוט לאט לא הצלחתי להפעיל אף פילטר והגרפיקה לא משהו, אם אני מפעיל דרך הדרייברים המשחק עובד לאט ואני לא חושב שזה אמור לקרות עם כרטיס מסך כמו שלי השליטה בעכבר ובכוונת גם קשה ואי אפשר להפעיל ZOOM כשמתחבאים מאחורי משהו(זה סתם גורם לבזבוז תחמושת) ועוד משהו, לא הבנתי איך מפעילים SNEAK CAM כדי ליראות מה קורה מאחורי הדלתות (במשחק אומרים לי לעשות את זה אבל לא אומרים איך) מישהו יכול לעזור? אתם יכולים לראות בתמונה שאין AA ואני לא מצליח להפעיל

• 25 תגובות
    • 1.7k צפיות
  23. Started by vinipyx,

אני מנסה להיתחבר לשרתים ואני מקבל BAN הוספתי תמונה שתבינו על מה אני מדבר [attachment deleted by admin]

• 16 תגובות
    • 1.7k צפיות
  24. Started by CyberBot,

לאור הפוסט הקודם באיכות משחק של RA2 בלי הרבה של שטויות של TILT לתוך הקרב מפרט בצד אם יש גירסא פרוצה להתנסות אשמח וכמובן אם יש קהילת אונליין עדיף בסטים

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  25. אז קודם כל שלום לכולם, אני מתן ואני משחק בWOW RETAIL היום שבוע בדיוק. אני משחק בREALM שנקרא RAGNAROS, השחקן שלי הוא Tauren Warrior שהוא גם Protection וגם Arms כרגע רמה 59 אני חולק את החשבון עם חבר שיש לו פלאדין Retribution blood elf באותו REALM הכינוי של הTauren שלי הוא Ragok ואם יש כאן מישהו שהוא בסביבות הרמה ורוצה לעשות באטלגראונדס או דאנג'נים יחד אני אשמח

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.