עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by ~BaRaK~,

https://youtu.be/LR4EBYeh8BQ כמה סקרינשוטים מהמשחק:

2. אז קודם כל שלום לכולם, אני מתן ואני משחק בWOW RETAIL היום שבוע בדיוק. אני משחק בREALM שנקרא RAGNAROS, השחקן שלי הוא Tauren Warrior שהוא גם Protection וגם Arms כרגע רמה 59 אני חולק את החשבון עם חבר שיש לו פלאדין Retribution blood elf באותו REALM הכינוי של הTauren שלי הוא Ragok ואם יש כאן מישהו שהוא בסביבות הרמה ורוצה לעשות באטלגראונדס או דאנג'נים יחד אני אשמח

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  3. Started by rogago,

חברים אני רוצה לקנות פיפא 2014 אני רק רוצה להיות בטוח שהמחשב שלי יכול להריץ את המשחק בצורה נורמלית או יותר ... זה המחשב שלי http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=11746 אשמח לעזרה!

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  4. Started by HuGeMouTh,

לכל חובבי ה RUN & GUN, GOOD OLD SAM IS BACK AND HE IS AWESOME המשחק השלישי בסדרת Serious Sam סוף סוף יצא, בשקט בשקט עם טריילר נחמד ביותר: בניגוד ל DUKE (שהיה נוראי) ו HARD RESET (שהיה נחמד אבל לא יותר מזה), Serious Sam חוזר במצב טוב מתמיד. המשחקיות המהירה נשארה, ה HEALTH PACK וה ARMOR חזרו למקומם הטבעי וגלי האוייבים מספקים מתמיד. אם אתם מחפשים משהו חדש אתם במקום הלא נכון, Serious Sam 3 נאמן למקור ועושה את זה בצורה הטובה ביותר. בחצי שעה שהספקתי לשחק במשחק ירו עלי טילים, רצו אחרי מפלצות עם עין אחת ושלדים והכי חשוב עשרות headless kamikaze שהצעקות שלהם ליוו אותי בלילה ;D המנוע הגרפי גם הוא שודרג בהשוואה למשחקים הקודמים, זה לא BF3 אבל זה הרבה יותר ממספיק (הגרפיקה…

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  5. #RM8S Paranormal - STEAM_0:1:10085792 Oleganoff - STEAM_0:0:13965957 Shurik - STEAM_0:0:23829057 sashajke - STEAM_0:1:25440270 mxl - STEAM_0:0:8162389 Shurik מאשר

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  6. Started by Aristo,

שלום פעם ראשונה שלי פה אני מקווה שאני רושם בקטגוריה הראשונה יש לי בעיית פינג במשחקי אונליין יש למישהו מושג מה לעשות?

• 23 תגובות
    • 1.7k צפיות
  7. Started by vincecarter,

מה הניק שלכם והמפה המועדפת? אני XTZ]-Tim_Duncan] הונר 58 מפה בריג' קרוסינג. אתם?

• 13 תגובות
    • 1.7k צפיות
  8. Started by Liran3331,

דבר ראשון המשחק נותן לי רק רזולוציות מסויימות (אין למשל 1280X1024...) דבר שני אי אפשר להפעיל פילטרים דרך המשחק ואם אני מפעיל דרך הדרייברים המשחק עובד פשוט לאט לא הצלחתי להפעיל אף פילטר והגרפיקה לא משהו, אם אני מפעיל דרך הדרייברים המשחק עובד לאט ואני לא חושב שזה אמור לקרות עם כרטיס מסך כמו שלי השליטה בעכבר ובכוונת גם קשה ואי אפשר להפעיל ZOOM כשמתחבאים מאחורי משהו(זה סתם גורם לבזבוז תחמושת) ועוד משהו, לא הבנתי איך מפעילים SNEAK CAM כדי ליראות מה קורה מאחורי הדלתות (במשחק אומרים לי לעשות את זה אבל לא אומרים איך) מישהו יכול לעזור? אתם יכולים לראות בתמונה שאין AA ואני לא מצליח להפעיל

• 25 תגובות
    • 1.7k צפיות
  9. Started by michael1232,

ערב טוב מה עושים במיקום הזה על מנת לפתוח את השער? תודה לעוזרים

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  10. לא הוספתי תשובה בשביל הצ'יטרים, כי הם לא אמורים בכלל להיכנס בגלל הכותרת.שאלה קשה אני יודע, אני בעצמי עוד לא ממש החלטתי מי מהם יותר מעצבן.

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  11. Started by b11y,

שלום, קניתי מחשב חדש: מעבד Intel Core i5-4590 3.3 GHz 3.7Ghz Turbo כרטיס מסך Sapphire 7950 3GB GDDR5 HDMI RETAIL DUALX with Boost עם זכרון 8 GB וכונן ssd ואני התקנתי את crysis 3 ולא נגעתי בהגדרות והכל נורא איטי. איך אני יודע להגדיר את ההגדרות האידיאליות בשביל שהמשחק ירוץ לי כמו שצריך? תודה רבה!

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  12. קונסולת ה-NX המסתורית סוף סוף נחשפת באופן רשמי, ומסתמנת כמו המוצר הכי שאפתני של החברה בשני העשורים האחרונים לכתבה

13. אורח voodooman
    Started by אורח voodooman,

יש דבר כזה? איזה מודים אם יש? מה טוב? ואני מדבר על הראשון לא זירו

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  14. Started by nargila,

למי שיש איך המשחק ??? יפה שווה גרפקה טובה לא טובה מעניין האם עשו המרה טובה מהPS2 למחשב בקיצור תנו דירוג

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  15. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

אני מחפש מישחקי חלליות כמו FreeLancer,ניסיתי את NEXUS [ההרחבה ולא אהבתי]. תמליצו לי פה על מישחקיפ, או פשוט תיזרקו שמות ואני אבדוק! תודה!

• 21 תגובות
    • 1.7k צפיות
  16. מפתחת המשחק חושפת פרטים אודות מצב ה-New Game Plus, שיאפשר לכם להתחיל סיבוב חדש בעולם משחק מאתגר הרבה יותר, ועם כל היכולות והכוחות שכבר צברתם בפעם הראשונה לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/השלמתם-את-the-witcher-3-בקרוב-תהיה-לכם-סיבה-להתחי/

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  17. Started by POD,

שלום לכם, קניתי מחשב חדש AMD64 3200+ עם כ.מ 6600GT ו- FAR CRY משום מה רץ טוב רק על 800X600 וברמת גרפיקה של LOW. הדרייברים מעודכנים ובנוסף התקנתי גם את ה- patch 1.3 שלו. מה יש לי עוד לעשות? להתקין בנוסף את ה- patch 1.1? תודה מראש.

• 15 תגובות
    • 1.7k צפיות
  18. לידיעה ב-Gamer וב-Vgames האתר הרשמי. כבוד.

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  19. המפרט שלי: מעבד: Intel® Core™ i5-3470 3.2GHz לוח אם: Gigabyte GA-B75M-D3H זכרון: Kingston 1X4GB 1600Mhz 1.5V x2 כרטיס מסך: MSI GeForce GTX 660 Ti Power Edition 2GB כונן קשיח: Seagate 1TB הFPS שלי נע בין 200-300 על הגדרות גבוהות

• 12 תגובות
    • 1.7k צפיות
  20. עדיין לא שיחקתם ב-Mankind Divided? כעת תוכלו לעשות זאת בפחות משליש מתג המחיר המלא שלו לכתבה

21. למה אופטימית? כי לפי מה שהבנתי "הם מ-פ-ח-ד-י-ם" כי EA נותנת חסות לריספון, אינפיניטי וורד לשעבר, שמפתחת ברגעים אלה ממש משחק חדש שיחסל את אקטיוויז'ן וקול אוף דיוטי ויהיה "הדבר הבא". ואם לשפוט לפי קוד 4 וMW2 החברה האלה גאונים.

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  22. האם יש הרבה חפצים נשקים? יש עולמות או שלבים? יש הרבה אנשים שמשחקים אותו? אם אתם יכולים לתת לי קצת אינפורמציה עליו אני ממש אשמח...

• 14 תגובות
    • 1.7k צפיות
  23. Started by yarl,

המשחק למחשב ניקרא TEENAGE MUTANT NINJA TURTLES באיזה אתר אני יכול להוריד תודה חברה

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  24. אני מחפש המלצה למשחק "חזק" לבדיקב והתרשמות מיכולות הכרטיס הגראפי החדש שלי - PX8800GTS יש המלצות ?

• 16 תגובות
    • 1.7k צפיות
  25. Started by blbb,

החוקים של ה-ODC: על כל השחקנים לבדוק מראש שהאנטי צ'יט שלו פועל כראוי, במידה ולא על השחקן לעדכן את אחד המנהלים. השעות של המשחקים יפורסמו, מותר לאחר משחק עד ל 20 דקות משעת התחלתו שנקבעה על ידי המנהלים בלבד !, אם הקבוצה שנגדכם מאחרת את המשחק יותר מ - 20 דקות אתם יכולים לקחת ניצחון טכני. חובה על הקבוצה המנצחת להעלות תמונות של כל צד במפה ולהעלותה לפורום באשכול חדש, ניתן לפתוח אשקול ולכתוב בו מי ניצח ולציין שהיה משחק מהנה ולציין שתעלו את התמונה מאוחר יותר (עד 24 שעות), ולחיצה על כפתור ה TAB במקלדת המראה את טבלת התוצאות של המשחק. על השחקן המארח לשים את החוקים הנכונים, שחקן אשר יארח ולא ישים חוקים נכונים הורס לקבוצתו בכך שקבוצתו יכולה לקבל ניצחון טכני. לכל קבוצ…

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.