עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by b11y,

שלום, קניתי מחשב חדש: מעבד Intel Core i5-4590 3.3 GHz 3.7Ghz Turbo כרטיס מסך Sapphire 7950 3GB GDDR5 HDMI RETAIL DUALX with Boost עם זכרון 8 GB וכונן ssd ואני התקנתי את crysis 3 ולא נגעתי בהגדרות והכל נורא איטי. איך אני יודע להגדיר את ההגדרות האידיאליות בשביל שהמשחק ירוץ לי כמו שצריך? תודה רבה!

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  2. Started by nargila,

למי שיש איך המשחק ??? יפה שווה גרפקה טובה לא טובה מעניין האם עשו המרה טובה מהPS2 למחשב בקיצור תנו דירוג

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  3. Started by צפיד,

אודה להמלצות מעניינות למשחקי מלחמה מגוף ראשון בלבד - פחות בדיונים, עשיתי חיפוש באתר ורוב ההמלצות על CRYSIS ו BF (שחקתי את אCRYSIS 1+3 משום מה ה BF3 נראה לי פחות איכותי בגרפיקה). אז אם אפשר משחקים עם גרפיקה וטובה - למחשב חזק מאוד(!). תודה רבה!!!

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  4. מפתחת המשחק חושפת פרטים אודות מצב ה-New Game Plus, שיאפשר לכם להתחיל סיבוב חדש בעולם משחק מאתגר הרבה יותר, ועם כל היכולות והכוחות שכבר צברתם בפעם הראשונה לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/השלמתם-את-the-witcher-3-בקרוב-תהיה-לכם-סיבה-להתחי/

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  5. לידיעה ב-Gamer וב-Vgames האתר הרשמי. כבוד.

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  6. אורח סבטה ס. GameGems
    Started by אורח סבטה ס. GameGems,

לקנות משחקי וידאו חדשים מבלי לקרוע את הארנק? זה אפשרי בהחלט, ואנחנו כאן כדי להסביר לכם על כל הדרכים לשם לכתבה: http://hwzone.co.il/המדריך-השלם-לקניית-משחקים-באינטרנט/

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  7. המפרט שלי: מעבד: Intel® Core™ i5-3470 3.2GHz לוח אם: Gigabyte GA-B75M-D3H זכרון: Kingston 1X4GB 1600Mhz 1.5V x2 כרטיס מסך: MSI GeForce GTX 660 Ti Power Edition 2GB כונן קשיח: Seagate 1TB הFPS שלי נע בין 200-300 על הגדרות גבוהות

• 12 תגובות
    • 1.7k צפיות
  8. Core 2 Duo E6300, 1066Mhz, s775, 2MB 1 ConRoeXFire-eSATA2 s775, 945P, DDRII 667, 2xPCI-E Crossfire 1 512MB V-Data 2 X1900GT 256MB, DDRIII, 2xDVI, VIVO, PCI-E 1 160GB 7200RPM, 8MB 1 Liberty ELT400AWT 400W 1 הגדרות הכי גבוהות? הכי נמוכות? קצת פרטים על איך המשחקים הבאים יפעלו במחשב הזה... Battlefield 2142 Grand Theft Auto: San Andreas Crysis Need For Speed Most Wanted Need For Speed Carbon The Sims 2 Hitman Blood Money Battlefield 2 זהו עד פה אני יערוך אם אני אחשוב על עוד משהו תודה רבה לאלה שיעזרו לי פה .. חח, אני ידוע שיש כמה משחקים שאולי לא יעבדו הכי טוב או כמה שיעבדו יותר מדי טוב אבל בכל זאת אני רוצה עוד חוות דעת :]

• 21 תגובות
    • 1.7k צפיות
  9. קונסולת ה-NX המסתורית סוף סוף נחשפת באופן רשמי, ומסתמנת כמו המוצר הכי שאפתני של החברה בשני העשורים האחרונים לכתבה

10. סדרת Call of Duty חזרה לעניין אתכם אחרי Advanced Warfare המרענן? להלן הצצה לדרישות החומרה המינימליות והמאפיינים הייחודיים לגירסת ה-PC של הפרק החדש לכתבה: http://hwzone.co.il/נחשפו-יכולות-ומאפייני-גירסת-ה-pc-של-call-of-duty-black-ops-3/

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  11. אורח voodooman
    Started by אורח voodooman,

יש דבר כזה? איזה מודים אם יש? מה טוב? ואני מדבר על הראשון לא זירו

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  12. מחפש חנות אמינה לקנות ממנה key יחסית בזול ל SC2:HOTS יחסית בזול: כלומר לעומת בליזארד, שבה משום מה גרסה אירופאית למשחק עולה 40 יורו. (וגרסת US עולה 40$...) אני מחפש אירופאית בפחות מ2 האופציות האלה. תודה.

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  13. ב Origin דרך On The house https://www.origin.com/en-ie/store/free-games/on-the-house

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  14. האם יש הרבה חפצים נשקים? יש עולמות או שלבים? יש הרבה אנשים שמשחקים אותו? אם אתם יכולים לתת לי קצת אינפורמציה עליו אני ממש אשמח...

• 14 תגובות
    • 1.7k צפיות
  15. Started by TicTacToe,

ראיתם את זה?

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  16. Started by blbb,

החוקים של ה-ODC: על כל השחקנים לבדוק מראש שהאנטי צ'יט שלו פועל כראוי, במידה ולא על השחקן לעדכן את אחד המנהלים. השעות של המשחקים יפורסמו, מותר לאחר משחק עד ל 20 דקות משעת התחלתו שנקבעה על ידי המנהלים בלבד !, אם הקבוצה שנגדכם מאחרת את המשחק יותר מ - 20 דקות אתם יכולים לקחת ניצחון טכני. חובה על הקבוצה המנצחת להעלות תמונות של כל צד במפה ולהעלותה לפורום באשכול חדש, ניתן לפתוח אשקול ולכתוב בו מי ניצח ולציין שהיה משחק מהנה ולציין שתעלו את התמונה מאוחר יותר (עד 24 שעות), ולחיצה על כפתור ה TAB במקלדת המראה את טבלת התוצאות של המשחק. על השחקן המארח לשים את החוקים הנכונים, שחקן אשר יארח ולא ישים חוקים נכונים הורס לקבוצתו בכך שקבוצתו יכולה לקבל ניצחון טכני. לכל קבוצ…

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  17. אחת מסדרות הפעולה האהודות והמטורפות ביותר בסביבה תנסה לזרוח במציאות מדומה על גבי ה-Oculus Rift וה-HTC Vive, החל ממחר לכתבה

18. Started by danield51,

הייתי רןצה לקבל המלצה על משחק-rpg אסטרסטגיה והתגנבות..תודה (3 משחקים שונים)

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  19. לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%96%d7%95%d7%9e%d7%91%d7%99%d7%9d-%d7%a2%d7%93%d7%99%d7%99%d7%9f-%d7%91%d7%90%d7%95%d7%a4%d7%a0%d7%94-dying-light-%d7%a9%d7%95%d7%91%d7%a8-%d7%a9%d7%99%d7%90%d7%99-%d7%94%d7%a6%d7%9c%d7%97%d7%94/

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  20. המשחק מבקש ממני להתקין דירקס אבל זה כבר מותקן והתקנתי אותו מיליון פעם מה לעשות?? נ.ב יכול להיות שזה בגלל שהמשחק מותקן לא באותו כונן של הדירדירקס??

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  21. Started by wooper,

חברה לא יודע מה קרה אבל בשנתיים האחרונות משחקי מחשב כמה שהם נראים טוב מבחינה גרפית, משעממים אותי דווקא המשחקים האלה שהם לא מתקדמים כמו כמו super meat boy או The Binding of Isaac יותר מושכים אותי פעם הייתי משחק במשחקים רק אם הם היו נראים טוב אפילו skyrim שיעמם אותי :'(

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  22. Started by Tomerico,

אני רוצה לקנות לחבר שלי לבר-מיצווה זה דיי דחוף הבר מיצווה מחר... בבקשה תגידו לי אם אפשר להשיג את זה בארץ? : ואם כן האם המחיר של זה הוא בין 180 ל 220? תודה מראש.

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  23. Started by NuNaTaK,

http://store.steampowered.com/sub/469/ זאת הזדמנות נהדרת למי שעדיין אין, כל משחק שם לבד שווה יותר מ10 דולר.

• 18 תגובות
    • 1.7k צפיות
  24. Started by DezireMaker,

אהלן, אשמח לדעת כמה שחקנים (בערך כמובן) - כמה מליונים, יש בBF4 וכמה יש עדין בBF3 ויהיה מעולה אם תוכלו להביא לי גם מקור לביסוס הדברים, תודה

25. Started by BarVaZ,

לפני כמה זמן ראיתי את המשחק קומנדוס.... משחק ישן אבל מעולה..... וגם אני אוהב את הסגנון שלו. אז עם מישהו יכול לתת לי הצעות למשחקים כאלו וכמו desperados גם משחק מעולה.

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.