משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,392 דיונים בפורום זה
-
שלום לכם אני מעוניין לזמין Xbox כולל מוש של צרובים והגדלת הארד-דיסק מארה"ב אהל אני לא מוצא אתר שמאפשר זאת...אני לא צריך משלוח לארץ! רק משלוח בתוך ארה"ב! בתודה ניר
-
- 19 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות לחבר שלי לבר-מיצווה זה דיי דחוף הבר מיצווה מחר... בבקשה תגידו לי אם אפשר להשיג את זה בארץ? : ואם כן האם המחיר של זה הוא בין 180 ל 220? תודה מראש.
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
רציתם פעם לדעת מהיכן הגיעו הרעיונות לסדרות המשחקים הגדולות בעולם? בסדרת "הסיפור מאחורי" תוכלו לגלות את כל הפרטים, והפעם על הפרק - Rayman מבית יוביסופט.
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
האם יש מתכון להכנת אורז לסושי? כך יש להכין אורז לסושי: מצרכים: ======= 2 כוסות אורז עגול, שטוף 3 כוסות מים קרים 1/3 כוס חומץ 1 כף סוכר 1 כפית מלח אופן ההכנה: =========== 1. שוטפים היטב את האורז ומעבירים לשעה למסננת. 2. מעבירים את האורז המסונן לסיר עם המים, מבשלים עשר דקות ולאחר מכן מעבירים לחום הנמוך ביותר, לרבע שעה, מכבים, ומעבירים את האורז לקערת הגשה. 3. מחממים יחד את החומץ, הסוכר והמלח ויוצקים באופן אחיד על האורז, תוך ערבוב בכץ עץ וניפנוף במניפה, מה שנותן לו את הברק המתאים של אורז לסושי. בתיאבון!
-
- 14 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום יש לי 2 גירסאות של Medal Of Honor ואת שניהם אני לא מצליח להתקין עולה לי החלון של ההתקנה אני לוחץ אינסטל מופיע לי להכניס סיריאל אני מכניס סיריאל עושה נקסט ואז לא קורה כלום לא ממשיך לי להתקנה מה הבעיה? יש לי ווינדוס 7 5) Starting at Win7: Disables DEP. (Go to Start -> where the search, write cmd -> right click - Run as Administrator -> in the command prompt write bcdedit.exe / set nx AlwaysOff; - Reboot; Who gives an error EC: 5571, delete the file paul.dll!! 6) Play! זה הוראות כנראה מישהו יכול לעזור לי?לתרגם?ניסיתי לעשות ולא הצלחתי לא ממש הבנתי אפשר פירוט?
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
הדיווח הפיננסי של היצרנית היפנית חושף רף חדש ועגול אליו הגיעה הקונסולה העדכנית שלה, כאשר במקביל גם לנינטנדו יש סיבות טובות לחייך לכתבה
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
- 4 followers
-
-
אחחחח איזו נוסטלגיה! אח, טרופיקו חוזר! סדרת המשחקים החביבה והמצחיקה שילבה בין בניה וניהול של עיר בנוסח SimCity (או, יותר נכון, Settlers) לבין רקע קריבי משעשע במיוחד. אנחנו מגלמים את "אל פרזידנטה" המנהיג חובב-הסיגרים הנצחי של רפובליקת בננות באי קריבי, וצריכים לנהל את האי כפי יכולתנו. המשחק הראשון בסדרה יצא ב- 2001 והפך ללהיט מפתיע ומרענן, אבל המשחק השני קילקל את הרושם הטוב מכיוון שהעביר אותנו לאי פיראטים, זרק מהחלון חלק גדול מהמשחקיות המורכבת, ובאופן כללי נחשב לאכזבה יחסית. חובבי טרופיקו הראשון ישמחו לדעת שהמשחק החדש, על פי כל מי שראה אותו עד היום, חוזר למקורות, ורק משדרג את ההתרחשויות עם מנוע גרפי תלת-ממדי. בואו לשתות מוחיטו צונן ולהנות מהבריזה מתחת לעצי הקוקוס שבחופ…
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש מפות חדשות למשחק ?Age of Mythology - The Titans Expansion יש לי את המשחק הרבה שנים יש מפות חדשות שהם עידכנו שאני יכול להוריד אותם ?
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
התערוכה עצמה ננעלה כבר, אבל אנחנו לא יכולנו לחתום אותה מבלי להציג לכם עוד כמה טריילרים שהרשימו אותנו מאוד לכתבה: http://hwzone.co.il/שבעה-סרטונים-מתערוכת-gamescom-2015-שאתם-חייבים-לר/
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
ב Origin דרך On The house https://www.origin.com/en-ie/store/free-games/on-the-house
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
http://www.remedygames.com/games/death_rally.html המשחק המצויין הזה שוחרר ב-1996 ומאז העלה אבק. עכשיו הוא משוחרר חינם עם תמיכה ב-XP וויסטה ואפילו 64 ביט (במקור היה מיועד לדוס.) תורידו ולא תתחרטו!
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
כמה שניסיתי לסדר אותו לא הצלחתי, עדיין הוא לא עובד חלק, התקנתי את הפאצ האחרון שיצא אבל הוא גם לא עזר.. יש לי מחשב שאמור להעיף את המשחק כמו שהבנתי.. יש לי מעבד 4 ליבות של אייאמדי 955 כרטיס מסך של ספייר 6950 2gb פתוח ל6970 4 גיגה ראם 1333 למישהו יש רעיון?
-
- 22 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
כדאי לקנות ג'וייסטיק בשביל המטוסים? והאם זה משפר את הנוחות והביצועים? אם כן ישמח לקבל המלצה מה לקנות איזה דגם.
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אודה להמלצות מעניינות למשחקי מלחמה מגוף ראשון בלבד - פחות בדיונים, עשיתי חיפוש באתר ורוב ההמלצות על CRYSIS ו BF (שחקתי את אCRYSIS 1+3 משום מה ה BF3 נראה לי פחות איכותי בגרפיקה). אז אם אפשר משחקים עם גרפיקה וטובה - למחשב חזק מאוד(!). תודה רבה!!!
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
-
אני לא מצליח ליכתוב אותו לא משנה איך.
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
המשחק הבלעדי, והכל כך מצופה ל XBOX 360 ככל הנראה יצא בהשקת PS3 . http://www.dailytech.com/article.aspx?newsid=3653 8)
-
- 36 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
Core 2 Duo E6300, 1066Mhz, s775, 2MB 1 ConRoeXFire-eSATA2 s775, 945P, DDRII 667, 2xPCI-E Crossfire 1 512MB V-Data 2 X1900GT 256MB, DDRIII, 2xDVI, VIVO, PCI-E 1 160GB 7200RPM, 8MB 1 Liberty ELT400AWT 400W 1 הגדרות הכי גבוהות? הכי נמוכות? קצת פרטים על איך המשחקים הבאים יפעלו במחשב הזה... Battlefield 2142 Grand Theft Auto: San Andreas Crysis Need For Speed Most Wanted Need For Speed Carbon The Sims 2 Hitman Blood Money Battlefield 2 זהו עד פה אני יערוך אם אני אחשוב על עוד משהו תודה רבה לאלה שיעזרו לי פה .. חח, אני ידוע שיש כמה משחקים שאולי לא יעבדו הכי טוב או כמה שיעבדו יותר מדי טוב אבל בכל זאת אני רוצה עוד חוות דעת :]
-
- 21 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום. למען האמת אני חדש פה (ראו מונה הודעות) אבל קניתי לפני כשנה משחב מאייבורי, הוא נחשב לחדש והקנייה נעשתה על בסיס הצרכים - שזה בעיקר משחקים (לא כבדים מידי, אבל שיוכל להפעיל די בקלות משחקים) - שיהיה רף גבוה להפעלת משחקים. שום משחק שקניתי במאות שקלים לא עולה לי, אני מתקין - הכל חוקי ובסדר, אבל כשהמשחק עולה הוא תוקע את המחשב, לרוב אין בכלל הודעות שגיאה ועליי לרסט את המחשב (לחיצה על הכפתור - הפעלה מחדש) זה קורה לי בSIMS, THE MOVIES, GTA ארתור והמינימונים וכו'.. אני אובד עצות. אשמח מאוד אם תוכלו לעזור לי. סביר להניח שההודעה לא קשורה לכאן - כי כאן מדברים על תוכן משחקים, ולא על בעיות כאלו - במידה והדבר אכן כך, אשמח אם תפנו אותי לפורום המיועד, ובבקשה שלא תמחקו את …
-
- 24 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני יודע שהוא שווה אבל אם הייתם יכולים תנו לו ציון מ-1 עד 10 ואיזה זאנ'ר זה מלחמה?
-
- 20 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
http://store.steampowered.com/sub/469/ זאת הזדמנות נהדרת למי שעדיין אין, כל משחק שם לבד שווה יותר מ10 דולר.
-
- 18 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
כמו בכל שנה מתקיים טורניר נבחרות ב ESL וכמו בכל שנה גם ישראל משתתפת. השנה Divine נבחר לקפטן של הנבחרת. בלי יותר מידי דיבורים אלה השחקנים שהולכים לשחק בנבחרת : Rost: Divine Inferi Blws GolanNz fragon Backup Players: Lafa p0six Mystic שנה שעברה ישראל לקחה מקום רביעי כאשר הפסידה בחצי גמר לגרמניה והפסידה גם ליוון בקרב על המקום ה שלישי. הנבחרות שמשתתפות השנה : בלגיה צרפת גרמניה יוון הונגריה ישראל הולנד פולין רוסיה ספרד בהצלחה לנבחרת !
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
למה אופטימית? כי לפי מה שהבנתי "הם מ-פ-ח-ד-י-ם" כי EA נותנת חסות לריספון, אינפיניטי וורד לשעבר, שמפתחת ברגעים אלה ממש משחק חדש שיחסל את אקטיוויז'ן וקול אוף דיוטי ויהיה "הדבר הבא". ואם לשפוט לפי קוד 4 וMW2 החברה האלה גאונים.
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת מה הם הדרישות מערכת של המשחק כדי שאני אדע עם המחשב שלי יכול להריץ את המשחק. תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-