משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,403 דיונים בפורום זה
-
אני מניח שיש פה הרבה כמוני שמחכים בחוסר סבלנות לצאת crysis- משחק ה-dx10 הראשון . ברור לי שאף אחד פה לא נביא ,אבל גם שמועה שהגיעה אליכם בעניין מועד ההפצה של המשחק עשוייה להקל על יסורי ההמתנה. שתפו מידע בבקשה ,אם יש לכם
-
- 16 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
הגרסאה החדשה מכילה תמיכה בSM3.0 ו2.0x. עדיין אין תמיכה רשמית בHDR והתמיכה בNormal Map Compression בכרטיסי הX800 דרך 3Dc, וב GF FX/GF6 דרך אופטמיזציה של DXT5(פורמט לדחיסת טקסטורות). לא ברור למה לא ניתבו את כל שאר הכרטיסים דרך DXT5 אבל שיהיה. היא דרך הקונסולה בלבד, וגם בGI. חוץ מהצורה העילגת שבה הם הכניסו תמיכה ב3Dc הם לא ממישו שום הבטחה. http://www.worthplaying.com/article.php?sid=20968
-
- 17 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
איך אני נרשם לגרסא הקוריאנית באתר שלהם? http://www.muonline.co.kr זה האתר שלהם אני לא מבין... אבל איך נרשמים בבקשה תעזרו לי.
-
- 19 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני מזיז את העכבר ואת התזוזה רואים רק אחרי כמה שניות מה אני עושה? ???
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אם מישהו זוכר, פתחתי ת'רד על בעיה של סאן אנדראס ועכבר. מישהו הציע להדליק את מצב התאימות לWIN 98. הכל עבד מצויין עד השבוע האחרון. פתאום כל פעם שאני מדליק את המשחק, הוא מחליט לקרוס עם הודעת שגיאה של דבאגר (בלי הVISUAL STUDIO והדבאגר שלו כנראה שהשגיאה תיהיה של השלח אל תשלח). אם אני מכבה את מצב התאימות, המשחק עולה מצויין, נדלק ואשפר לשחק, אבל שוב העכבר לא עובד. (רק לפעמים נזכר שצריך לעבוד ). אם לא כל כך הבנתם, אני אסכם ככה: מצב תאימות -> המשחק קורס בלי מצב תאימות -> עכבר לא עובד תודה למי שיוכל/ינסה לעזור ???
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני משחק בקאונטר סטרייק סורס כבר הרבה זמן.... במפות רגילות הFPS הוא 60 פחות או יותר בSURF הוא 40+- ובGG הוא מתחיל מ20 והוא יורד ל9? אם אני לא טועה זה FRAME PER SECOND? או FIRST PERSON SHOOTER? איך אני מעלה את ה FPS?
-
- 20 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
התקנתי את זה , מראה בדיוק איפה כל דבר שקשור למשימה נמצאה, פשוט הופך את הכל לקל מדיי , נותן גם את מיקום המשימה וגם מיקום של הדברים הקשורים אליה, לפי דעתי זה מבאס שבמשחק עצמו כל המשימות הם בטקסט בלי שום הפניה כל שהיא,ממש חידה למצא כל מקום, אבל עם התוסף הזה, זה כבר יותר מדיי לכיוון השני. סתם מעניין אותי לשמוע חוות דעת של אנשים שיותר רציניים ממני במשחק, אני דרגה 20 משחק בערך שבועיים כבר (בלי שום תוסף)
-
- 16 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני יודע שהמילה NATIVE זה "טבעי" משהו כזה ,אבל זה מתייחס להכי נמוך או הכי גבוהה?
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-
לא הוספתי תשובה בשביל הצ'יטרים, כי הם לא אמורים בכלל להיכנס בגלל הכותרת.שאלה קשה אני יודע, אני בעצמי עוד לא ממש החלטתי מי מהם יותר מעצבן.
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
בואו לגלות איזה משחק נרכש בידי 50 מיליון משחקני פלטפורמת הגיימינג לכתבה
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
- 2 followers
-
-
התחלתי לשחק קצת בONIMUSHA 3 ואני ממליץ אליו לחובבי מישחקי מכות רחוב זה מיסוג המישחקים שאתה הולך הורג מיפלצות וממשיך ללכת ומידי פעם יש בוס בהתחלה חשבתי שיהיה משעמם אבל המישחק די נחמד דרך אגב יש לי ידית מישחק טובה ואני לא ממליץ לשחק במקלדת כי זה מיסוג המישחקים שצריכים ידית
-
- 24 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש כאן שהוא נדיב דיו לתת לי לינק או מידע כל תוכנה שיכולה לקודים למשחקים שונים כשמפעילים אותה עליהם ולא כזאת שיש בה אוסף בסדר, וגם תוכנה שבעזרתה ניתן לערוך דברים שונים ולשנות במשחקים תודה אני זקוק לזה דחוף.
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
האם יש הרבה חפצים נשקים? יש עולמות או שלבים? יש הרבה אנשים שמשחקים אותו? אם אתם יכולים לתת לי קצת אינפורמציה עליו אני ממש אשמח...
-
- 14 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
דבר ראשון המשחק נותן לי רק רזולוציות מסויימות (אין למשל 1280X1024...) דבר שני אי אפשר להפעיל פילטרים דרך המשחק ואם אני מפעיל דרך הדרייברים המשחק עובד פשוט לאט לא הצלחתי להפעיל אף פילטר והגרפיקה לא משהו, אם אני מפעיל דרך הדרייברים המשחק עובד לאט ואני לא חושב שזה אמור לקרות עם כרטיס מסך כמו שלי השליטה בעכבר ובכוונת גם קשה ואי אפשר להפעיל ZOOM כשמתחבאים מאחורי משהו(זה סתם גורם לבזבוז תחמושת) ועוד משהו, לא הבנתי איך מפעילים SNEAK CAM כדי ליראות מה קורה מאחורי הדלתות (במשחק אומרים לי לעשות את זה אבל לא אומרים איך) מישהו יכול לעזור? אתם יכולים לראות בתמונה שאין AA ואני לא מצליח להפעיל
-
- 25 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שיחקתי בno one lives forever 2 ונתקלתי בזה יריתי בחייל אחד והוא נפל ואז זה יצא
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
קונספירציה של סוני ומיקרוסופט, או שבאמת יש בעיה במשחק? http://www.pcgamer.com/mafia-3-appears-to-be-locked-to-30fps-on-pc/
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
לאור הפוסט הקודם באיכות משחק של RA2 בלי הרבה של שטויות של TILT לתוך הקרב מפרט בצד אם יש גירסא פרוצה להתנסות אשמח וכמובן אם יש קהילת אונליין עדיף בסטים
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום. כרגע אינ מוריד למשתמש שלי ב steam (כן שילמתי על זה) את המשחק call of duty4. אמרו לי שזה משחק כבד ולא כל מחשב מסוגל להפעיל אותו. הייתי רוצה לדעת מהן הדרישות מינימום שצריך ממחשב.. אני לא מבין בתחום אבל אני יכול להגיד לכם כמה דברים שאני כן יודע על המחשב שלי: מעבד amd ליבה כפולה (וכתוב 64 לא יודע מה זה אומר) כרטיס מסך inno3D Gforce 7300gs (כן אני יודע זה לא כרטיס הכי חזק שיש) יש לי מגה512 ראם ג'יגה160 דיסק קשיח ואני מחובר לאינטרנט ע"י wifi למחשב השני בבית, שמחובר לאינטרנט 1.5 מגה.
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
בשלב 4 שיש את הלטאות האלה אני קופץ על עמוד כזה שיש עליו לטאה, ואחרי זה לעמוד הבא עם עוד שתי לטאות ואיך ממשיכים משם?
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
יש דבר כזה? איזה מודים אם יש? מה טוב? ואני מדבר על הראשון לא זירו
-
משחק הפעולה המבטיח של יוביסופט ממשיך לעורר עניין רב גם שנתיים אחרי שנחשף, ומקבל תאריך השקה חדש לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%9c%d7%94%d7%a6%d7%99%d7%9c-%d7%90%d7%aa-%d7%a0%d7%99%d7%95-%d7%99%d7%95%d7%a8%d7%a7-the-division-%d7%9e%d7%92%d7%99%d7%a2-%d7%91-8-%d7%91%d7%9e%d7%a8%d7%a5-2016/
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מה המצב אנשים סיימתי את HL2 ואת episode one ואף פעם לא שיחקתי ב HL1 ראיתי שיש הרבה סוגים שונים של המשחק ורציתי לדעת מה זה כל אחד ובאיזה הגרפיקה הכי טובה, ואם אתם יכולים אז תביאו לי תמונה מהמשחק הנה סוגי הHL1 שרציתי לדעת עליהם: Half-Life 1 Source Addon Half-Life: Opposing Force half-Life: Blue Shift
-
- 22 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מישהו יכול להסביר לי מה זה?? ככה נגמר המשחק?? שהילדה מתפסת על המסוק? כאילו זהו? למה?? משחק כל כך טוב סיום כזה מאכזב!!!
-
- 16 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
האם יש מתכון להכנת אורז לסושי? כך יש להכין אורז לסושי: מצרכים: ======= 2 כוסות אורז עגול, שטוף 3 כוסות מים קרים 1/3 כוס חומץ 1 כף סוכר 1 כפית מלח אופן ההכנה: =========== 1. שוטפים היטב את האורז ומעבירים לשעה למסננת. 2. מעבירים את האורז המסונן לסיר עם המים, מבשלים עשר דקות ולאחר מכן מעבירים לחום הנמוך ביותר, לרבע שעה, מכבים, ומעבירים את האורז לקערת הגשה. 3. מחממים יחד את החומץ, הסוכר והמלח ויוצקים באופן אחיד על האורז, תוך ערבוב בכץ עץ וניפנוף במניפה, מה שנותן לו את הברק המתאים של אורז לסושי. בתיאבון!
-
- 14 תגובות
- 1.7k צפיות
-