משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,403 דיונים בפורום זה
-
מישהוא יכול להביא לי גואס פאסס לפני שאני קונה את המשחק דיאבלו 3?
-
- 11 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
לקנות את האוסף? Command & Conquer (August 1995) Command & Conquer The Covert Operations (April 1996) Command & Conquer Red Alert (October 1996) Command & Conquer Red Alert The Aftermath (September 1997) Command & Conquer Red Alert Counterstrike (March 1997) Command & Conquer Tiberian Sun (August 1999) Command & Conquer Tiberian Sun Firestorm (February 2000) Command & Conquer Red Alert 2 (October 2000) Command & Conquer Yuri's Revenge (October 2001) Command & Conquer Renegade (February 2002) Command & Conquer Generals (February 2003) Command & Conquer Generals Zero Hour (September 2003) או לא? סה"כ 180 ש"ח חייב דעות
-
- 20 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
http://www.ea.com/official/battlefield/battlefield2/us/editorial.jsp?src=communityupdate_042506 ו תגידו יש בכלל שרתים ישראלים למשחק ואם יש יש RANKED<?
-
- 21 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
טוב חברים אני צריך בבקשה את עזרתכם.. את המשחק כבר שיחקתי וסיימתי מזמן, לאחר החלפת לוח שזכיתי בו פה בפורום z77 gd65 gaming התקנתי מחדש מערכת הפעלה. הורדתי את המשחק באוריג'ין והתקנתי שוב, המשחק קורס לאחר כמה שניות עם שגיאה שנראת כנפוצה אך לא הצלחתי להתגבר עליה. חתימת הבעיה: שם אירוע הבעיה: BEX שם היישום: crysis3.exe גירסת היישום: 1.3.0.0 חותמת הזמן של היישום: 02f3b040 שם מודול התקלה: StackHash_e110 גירסת מודול התקלה: 0.0.0.0 חותמת הזמן של מודול התקלה: 00000000 היסט החריגה: 0000000b קוד החריגה: c0000005 נתוני החריגה: 00000008 גרסת מערכת ההפעלה: 6.1.7600.2.0.0.256.1 מזהה אזור: 1033 מידע נוסף 1: e…
-
- 13 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
המשחק למחשב ניקרא TEENAGE MUTANT NINJA TURTLES באיזה אתר אני יכול להוריד תודה חברה
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
התקנתי את המשחק The Cursed Crusade וכשאני מפעיל את המשחק הוא נכנס למשחק ואז יוצא ורושם לי משהו עם כרטיס מסך וphysX. מה לעשות? תודה לכל העוזרים נ.ב לפי מה שאני רואה אי אפשר להעלות תמונות מהמחשב האישי אני צריך להעלות את התמונה לאינטרנט ואז אוכל להעלות אותה.אשמח אם תוכלו להסביר לי איך להעלות את התמונה ואז תוכלו לראות את ההודעה שזה כותב לי. (מנהלים אם הנושא הזה לא קשור לפורום אל תנעלו אותו,תעבירו אותו לפורום המתאים.תודה!)
-
- 9 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
האם קניה דרך התוכנה הזאת בטוחה? (דרך הכרטיס האשראי) אני לא מפיץ את הפרטים שלי של המשתמש בטח לא סיסימא.. ואני בודק באופן קבוע את המחשב שלי בתוכנה Spybot - Search & Destroy זו השתדלות מספיקה? או ששמעתם שקרו מקרים לא נאימים בעת ביצוע קניה שכזו?
-
- 12 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, לפני חודש ומשהו הסרתי את GTA SA, והשבוע התקנתי אותו בשנית. עוד בהתקנה שמתי לב שהצבעים של הדמויות שמופיעות כדי להנעים את זמן ההתקנה קצת מעוותים, כאילו זה ב16bit + כתמים... חוץ מזה גם כמה פרסומות שמופיעות בצידי אתרים שונים היו קצת מעוותות מבחינת הצבעים (אבל אולי זו לא בעיה). גם במשחק עצמו, ניתן לראות כי הבגדים של הדמויות מוכתמים (למשל החליפה הסגולה של הסרסור בעיר השניה הייתה עם כתמים, וגם תמונות שתלויות על קירות וכדומה). כדי להיות בטוח בדקתי גם את Fable, וNWN אבל שם הכל בסדר.. הצילו! תודה וגמר חתימה טובה
-
- 13 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני מנסה להיתחבר לשרתים ואני מקבל BAN הוספתי תמונה שתבינו על מה אני מדבר [attachment deleted by admin]
-
- 16 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם קניתי את המשחק חוקי לחלוטין את גרסת הדלוקס לאחר התקנה של המשחק + כל הרכיבים הנלווים כמו dx11 , וכל ה 2005 2011 c++ . עדכון הדרייברים של כרטיס המסך לאחרון ביותר המשחק פשוט לא עובד. ניסיתי גם את הrepair שאפשר לעשות דרך uplay עדיין לא עוזר. ב uplay אני לוחץ play המשחק מופיע למטה ממוזער לא מגיב . ברגע שלוחצים start או ctrl+alt+del המשחק קורס ומופיע AC4BFSP.exe לא מגיב ראיתי שאנשים ברחבי הרשת מדוחים על דברים דומים. השאלה אם יש פתרון כי אני לא מצליח עשיתי את רוב הדברים שמשתמשים ברשת אומרים
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
כשהגעתי לשלב השלישי במשחק, קורה משהו מעוד מוזר. אחרי שהוא טוען את השלב, הקומנדר נופל מהשמיים ומת. וזה חוזר על עצמו כל פעם מחדש. מה יכול לגרום לבעיה כזאת? למישהו היה את הבעיה הזאת? זה פעם שני שאני מוריד את הדיסק הראשון, כי בפעם הראשונה המשחק היה נתקעה בהתקנה.
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מתיי יצא המשחק GTA Liberty City Stories מבית היוצר Rockstar Games למחשב??? אם הוא ייצא....??
-
- 22 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אהלן חברים, התחלתי ערוץ והעלתי סרטונים של גיימפליי מבאטלפילד 1. הערוץ יכלול הסברים ומדריכים קצרים על הסינגלפלייר, מולטיפלייר וכל מיני טיפים יעילים. אשמח אם תיכנסו לראות, תתרשמו ותחוו את דעתכם, כמובן שבעתיד הקרוב יהיו עוד סרטונים רבים. קישור להרשמה לערוץ:https://www.youtube.com/channel/UCHPQ9nz4NTTy9Irg3PhwtTQ?sub_confirmation=1 לינק לסרטון הראשון: תהנו!
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
לפי הכותרת אתם רואים קניתי מחשב 3.0 2mb p4 כרטיס גרפיקה 7800gt אז איזה משחקים יעבדו לי ומה אתם ממליצים כמשחקים החמימים אכשיו. כבר הורדתי את הדמו של פיר ובאטלפילד 2.
-
- 25 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני מחפש מישחקי חלליות כמו FreeLancer,ניסיתי את NEXUS [ההרחבה ולא אהבתי]. תמליצו לי פה על מישחקיפ, או פשוט תיזרקו שמות ואני אבדוק! תודה!
-
- 21 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
הורדתי COD :black ops , ההתקנה הלכה בסדר המשחק עולה ואני נכנס לstory mode עד פה הכל בסדר... עכשיו כשאני משחק בהגדרות אוטמאטיות - הכל נתקע... דבר שלא נראלי כל כך הגיוני כי יש לי מחשב דיי חזק יחסית (רשום לי במפרט הכל). אז שיניתי את ההגדרות לרמה בינונית בערך על פי הערכה (רזולוציה טבעית של המסך 1920*1200 וכל השאר על medium-low והורדתי לגמרי את האנטיאליזינג הזה ). עכשיו המסך מתחיל להבהב בצהוב כל הזמן ולא ניתן לשחק, אתחול המחשב, אתחול המשחק לא עוזרים... את המשחק הורדתי בביטורנט http://torrentz.com/49840f73f2b2a6cbd2cfc8723fe61fd03c01f3b1 רק ביקורות שזה לא זיוף או משו בסגנון עזרה בבקשה מה יכולה להיות הבעיה ?
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום אחים שלי, הגעתי למתמודד הראשון מהרשימה השחורה ואחרי שסיימתי להתמודד איתו רודפים אחרי מלא משטרות ואני עם הBMW שמתחילים איתה ... מה אני צריך לעשות עכשיו???
-
- 17 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
גרסת הרימייק של כותר האסטרטגיה האגדי הוצגה עם הבטחות רבות למודרניזציה - אך הושקה בסופו של דבר בתור שכבת צבע חדשה ולא הרבה יותר מזה לכתבה
-
- 9 תגובות
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-
-
למי שלא מכיר Eve Online הוא משחק MMO מסוג אחר שרץ כבר למעלה מ10 שנים רצוף (הגרפיקה והמשחקיות התעדכנו כמובן ) ומדובר במין ציביליזציה של שחקנים בחלל כאשר יש כמה נקודות מפתח שמבדילות את המשחק ממשחקים אחרים, 1. כל הציוד, החלליות ושאר הדברים במשחק מיוצרים על ידי השחקנים עצמם. 2. מותר לעשות הכל במשחק: לשקר, לרמות, לגנוב, להטריד והכל חוקי לגמרי. 3. אם פוצצו לכם את החללית איבדתם אותה , לכל צעד יש משמעות במשחק. בקיצור לאחר החבילת הרחבה האחרונה ('אודיסיאה') השתנתה מערכת כריית המחצבים מ'ירחים' והמערכת הנ"ל אשר הייתה לא ייחודית עד כה הפכה לסלע מחלוקת בין מספר 'בריתות' (בהמרה למינוח MMO מצוי 'ברית' היא איחוד של עשרות גילדות שונות בתוך עולם המשחק ומונה אלפי שחקנים) כאשר TEST אשר ש…
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
תוסף מומלץ ל battlelog. מוסיף מלא מידע סטטיסטי לנשקים, נותן אפשרות לעקוב אחרי ציטרים/סרברים, לעקוב אחרי פוסטים בפורום הרשמי ועוד ועוד Features - http://better-battlelog.djbrainnrg.at/en/features הורדה (firefox & chrome) - http://better-battlelog.djbrainnrg.at/en/download
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
במקום לבקש מההורים ולנג'ס דודים,לך לחנות המשחקים הקרובה,שלם כסף למוכר,והוא דרך כרטיס אשראי של החברה יעשה לך את ההזמנה למשחקים בחול\תוכנות צד שלישי כגון סטים. זה הרעיון הכללי,השאלה שלי זה מה אתם חושבים ולמה לא משתמשים בו?
-
- 21 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-
לכל חובבי ה RUN & GUN, GOOD OLD SAM IS BACK AND HE IS AWESOME המשחק השלישי בסדרת Serious Sam סוף סוף יצא, בשקט בשקט עם טריילר נחמד ביותר: בניגוד ל DUKE (שהיה נוראי) ו HARD RESET (שהיה נחמד אבל לא יותר מזה), Serious Sam חוזר במצב טוב מתמיד. המשחקיות המהירה נשארה, ה HEALTH PACK וה ARMOR חזרו למקומם הטבעי וגלי האוייבים מספקים מתמיד. אם אתם מחפשים משהו חדש אתם במקום הלא נכון, Serious Sam 3 נאמן למקור ועושה את זה בצורה הטובה ביותר. בחצי שעה שהספקתי לשחק במשחק ירו עלי טילים, רצו אחרי מפלצות עם עין אחת ושלדים והכי חשוב עשרות headless kamikaze שהצעקות שלהם ליוו אותי בלילה ;D המנוע הגרפי גם הוא שודרג בהשוואה למשחקים הקודמים, זה לא BF3 אבל זה הרבה יותר ממספיק (הגרפיקה…
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אהלן! פינקתי את עצמי לכבוד השיחרור במחשב אש למשחקים. רק אני קצת מבואס כי לפי מה שהמליצו לי פה, המחשב אמור לטוס ושום משחק לא אמור לעמוד בדרכו! המחשב כולל מעבד I5-760 וכרטיס מסך של HD 6870. בואו נגיד שכשאני שם על האפשרויות הכי גבוהות במשחק כבד כמו GTA- IV, המשחק עובד דיי באיטיות. השאלה שלי אם זה באמת הגיוני שהמשחק לא ירוץ מהר, ולמה? ושאלה שניה זה אם כדאי לי לשדרג את המעבד לI7- 950 וזה ייפתור את הבעיה והכל ירוץ מהר? תודה רבה. אורן בקשי.
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
Episode 2 will also introduce a new, ramming, vehicle created by the woodsmen, a further revamped version of the gravity gun and a new weapon known as the strider-buster. The gameplay will introduce large scale battles which will involve large numbers of enemies and allies. The article also claims that the new episode will feature the most challenging physics puzzle yet while a surprise will also be included in the form of a new multiplayer game that will ship with Episode 2. It is rumored the new game may be the long awaited Team Fortress 2, set during the seven hour war. That final segment is however, guesswork as Valve has kept work on TF2 a closely guarded secret. ו…
-
- 15 תגובות
- 1.7k צפיות
-