עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. רציתי לדעת איך המשחק הזה? האם הוא טוב ומה אתם אומרים עליו? והאם שווה להשקיע בו?

• 23 תגובות
    • 1.7k צפיות
  2. Overwatch, משחק הפעולה המקוון החדש של המפתחת המצליחה שצבר כבר יותר מ-20 מיליון שחקנים פעילים, מעוניין להגיד עוד יותר את בסיס המשתמשים שלו לכתבה

3. Worms Forts Under Siege אני משחק במשחק הזה ב CANPIGNE ונתקעתי בשלב אחד שרשום OH IT'S MAKE ME WONDER צריך איכשהו לבנות איזה מקדש בסוף המפה אבל יש תולעים במפריעים לי ויש גם זמן. מה לעשות?

• 13 תגובות
    • 1.7k צפיות
  4. בואו לגלות איזה משחק נרכש בידי 50 מיליון משחקני פלטפורמת הגיימינג לכתבה

5. Started by michael1232,

ערב טוב מה עושים במיקום הזה על מנת לפתוח את השער? תודה לעוזרים

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  6. Started by x-boy_24,

היי. התחלתי לשחק במשחק אבל יש לי בעיה , אני לא יכול לשמור . כשאני נכנס למשחק זה שואל עם אני רוצה לעשות משתמש, כשאני לוחץ על OK אז פשוט רק לי הלוגו של המשחק על כל המשחק ושום דבר לא מופיע לי . איך אני יכול להתחבר (יש לי סידיקי בשביל אונליין) והמשחק אצלי דרך הסטים . תודה.

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  7. Started by R.E.A,

אני מנסה למצוא בארץ אתרים או חנויוית שמוכרות קונסלות ישנות (כדוגמת atari 2600), בינתיים לא הצלחתי למצוא שום דבר. אולי מישהו מכיר אתרים או חנויות?

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  8. Started by AKA Psyco,

יש לי APELL2 וFIFA 2002 לא עובד לי מה אני צריך לעשות?

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  9. Started by vincecarter,

מה הניק שלכם והמפה המועדפת? אני XTZ]-Tim_Duncan] הונר 58 מפה בריג' קרוסינג. אתם?

• 13 תגובות
    • 1.7k צפיות
  10. במקום לבקש מההורים ולנג'ס דודים,לך לחנות המשחקים הקרובה,שלם כסף למוכר,והוא דרך כרטיס אשראי של החברה יעשה לך את ההזמנה למשחקים בחול\תוכנות צד שלישי כגון סטים. זה הרעיון הכללי,השאלה שלי זה מה אתם חושבים ולמה לא משתמשים בו?

• 21 תגובות
    • 1.7k צפיות
  11. Started by yirmi,

לא הצלחתי להפעיל את זה וגם קוויק 3, בקיצור כל המשחקים שעובדים על openGL יש כבר איזה דרייבר רשימי שיצא? ניסיתי דברים שפירסמו כבר ורק הייתי צריך לפרמט אחרי זה את המחשב... מישהו הצליח?

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  12. Started by rogago,

חברים אני רוצה לקנות פיפא 2014 אני רק רוצה להיות בטוח שהמחשב שלי יכול להריץ את המשחק בצורה נורמלית או יותר ... זה המחשב שלי http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=11746 אשמח לעזרה!

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  13. #RM8S Paranormal - STEAM_0:1:10085792 Oleganoff - STEAM_0:0:13965957 Shurik - STEAM_0:0:23829057 sashajke - STEAM_0:1:25440270 mxl - STEAM_0:0:8162389 Shurik מאשר

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  14. Started by ~BaRaK~,

https://youtu.be/LR4EBYeh8BQ כמה סקרינשוטים מהמשחק:

15. אז קודם כל שלום לכולם, אני מתן ואני משחק בWOW RETAIL היום שבוע בדיוק. אני משחק בREALM שנקרא RAGNAROS, השחקן שלי הוא Tauren Warrior שהוא גם Protection וגם Arms כרגע רמה 59 אני חולק את החשבון עם חבר שיש לו פלאדין Retribution blood elf באותו REALM הכינוי של הTauren שלי הוא Ragok ואם יש כאן מישהו שהוא בסביבות הרמה ורוצה לעשות באטלגראונדס או דאנג'נים יחד אני אשמח

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  16. Started by HuGeMouTh,

לכל חובבי ה RUN & GUN, GOOD OLD SAM IS BACK AND HE IS AWESOME המשחק השלישי בסדרת Serious Sam סוף סוף יצא, בשקט בשקט עם טריילר נחמד ביותר: בניגוד ל DUKE (שהיה נוראי) ו HARD RESET (שהיה נחמד אבל לא יותר מזה), Serious Sam חוזר במצב טוב מתמיד. המשחקיות המהירה נשארה, ה HEALTH PACK וה ARMOR חזרו למקומם הטבעי וגלי האוייבים מספקים מתמיד. אם אתם מחפשים משהו חדש אתם במקום הלא נכון, Serious Sam 3 נאמן למקור ועושה את זה בצורה הטובה ביותר. בחצי שעה שהספקתי לשחק במשחק ירו עלי טילים, רצו אחרי מפלצות עם עין אחת ושלדים והכי חשוב עשרות headless kamikaze שהצעקות שלהם ליוו אותי בלילה ;D המנוע הגרפי גם הוא שודרג בהשוואה למשחקים הקודמים, זה לא BF3 אבל זה הרבה יותר ממספיק (הגרפיקה…

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  17. יאוו איזה מעצבן המשחק הזה אני כבר בסוף שלב 12 ואני נתקעתי באיזה מקום שהחיילים שלי לא רוצים לעקוב אחרי אני ישים תמונות כדי להכל אליכם! אהה ויש לי בעיה שכל פעם שאני נגיד מתחיל שלב ומשחק ונגיד מגיע לחצי או לא משנה איפה אחרי שאני שומר ונכנס למשחק אחרי כמה שעות רו הפעם הבאה שאני נכנס פשוט החיילים לא עוקבים אחרי וזה לא AI_DISABL הפ פשוט לא עוקבים אחרי ואז אני לא יכול להמשיך זה קרא לי כמה פעמים והפתרון היה להתחיל את כל השלב מהתחלה! ועכשיו אני די בסוף בשלב 12 וזה שלב ארוך משהו פחד אבל אם בכל זאת תוכלו לעזור לי אני מאוד יודה לכם והנה שתי תמונות: אם אתם צרכים עוד תמונות אני יעלה בכיף! [attachment deleted by admin]

• 18 תגובות
    • 1.7k צפיות
  18. Started by EmunaShlemaBenja,

האם יש מתכון להכנת אורז לסושי? כך יש להכין אורז לסושי: מצרכים: ======= 2 כוסות אורז עגול, שטוף 3 כוסות מים קרים 1/3 כוס חומץ 1 כף סוכר 1 כפית מלח אופן ההכנה: =========== 1. שוטפים היטב את האורז ומעבירים לשעה למסננת. 2. מעבירים את האורז המסונן לסיר עם המים, מבשלים עשר דקות ולאחר מכן מעבירים לחום הנמוך ביותר, לרבע שעה, מכבים, ומעבירים את האורז לקערת הגשה. 3. מחממים יחד את החומץ, הסוכר והמלח ויוצקים באופן אחיד על האורז, תוך ערבוב בכץ עץ וניפנוף במניפה, מה שנותן לו את הברק המתאים של אורז לסושי. בתיאבון!

• 14 תגובות
    • 1.7k צפיות
  19. עדיין לא שיחקתם ב-Mankind Divided? כעת תוכלו לעשות זאת בפחות משליש מתג המחיר המלא שלו לכתבה

20. Started by max_cool,

מישהו מכיר שרת בישראל לקוייק 3 ארינה V.1 טוב כי אין לי כח להוריד עידכון 25 מגה ואם אתם רוצים בואו נארגן משחק.

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  21. למה אופטימית? כי לפי מה שהבנתי "הם מ-פ-ח-ד-י-ם" כי EA נותנת חסות לריספון, אינפיניטי וורד לשעבר, שמפתחת ברגעים אלה ממש משחק חדש שיחסל את אקטיוויז'ן וקול אוף דיוטי ויהיה "הדבר הבא". ואם לשפוט לפי קוד 4 וMW2 החברה האלה גאונים.

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  22. התערוכה עצמה ננעלה כבר, אבל אנחנו לא יכולנו לחתום אותה מבלי להציג לכם עוד כמה טריילרים שהרשימו אותנו מאוד לכתבה: http://hwzone.co.il/שבעה-סרטונים-מתערוכת-gamescom-2015-שאתם-חייבים-לר/

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  23. Started by nbjo460,

יש שגיאה background 1 texture או משהו כזה והמשחק רק משנה לי את הרזולוציה ולא נכנס והורדתי והתקנתי כמה פעמים כמה גרסאות שונות ועשיתי אפדייט ולא עובד

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  24. Started by elad76,

המשחק איטי בFPS ברמות ואני בטוח ב100 אחוז שזאת בעיה בממשחק. בהתחלה שמתי תהגדרות על MAX ללא AA כי אי אפשר..המשחק ירד ל25 20 כל הזמן. הורדתי לHIGH נשאר אותו דבר..גם בBALANCED שמתי על ההגדרות הנמוכות ביותר..נששאר אותו הדבר... טוב אז מה לעשות??זה קורה לכם?ויש לי את כל הדרייברים.

• 20 תגובות
    • 1.7k צפיות
  25. Started by R9547655G,

צהריים טובים לכולם, יש לי בעיה ואני ממש ממהר לפתור אותה. אמש בלילה משהו קרה ומאז אני לא מצלייח לשחק קונטר בככל. אני מפעיל אותו וזה מה שאני מקבל: אם זה עוזר לכם אני משתמש ב HLGuard Pro. בבקשה תעזרו לי אני חייב לשחק קונטר, (התמכרות קשה אני יודע :-\).

• 12 תגובות
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.