עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. שלום יש לי ADSL 1.5 של בזק ואני רוצה לדעת את הפקודות שיעשו לי פינג נמוך יותר (עכשיו יש לי 60-90 ברוב בשרתים בארץ) תודה ומי שרוצה יש לי פה קובץ שמצורף לFPS טובים את הקבצים מכניסים לתקיה הזאת c:\Program Files\Valve\Steam\SteamApps\youremail\counter-strike source\cstrike [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  2. Started by 2k-Twok,

5vs5 ODC #2 החוקים של ה - ODC: *על כל השחקנים לבדוק מראש שהאנטי צ'יט שלו פועל כראוי, במידה ולא על השחקן לעדכן את אחד המנהלים. במידה והשחקן ישחק ללא האנטי צ'יט השחקן וקבוצתו יורחקו מהטורניר הבא ! *השעות של המשחקים יפורסמו, מותר לאחר משחק עד ל 20 דקות משעת התחלתו שנקבעה על ידי המנהלים בלבד !, אם הקבוצה שנגדכם מאחרת את המשחק יותר מ - 20 דקות אתם יכולים לקחת ניצחון טכני. *חובה על הקבוצה המנצחת להעלות תמונות של כל צד במפה ולהעלותה לפורום באשכול חדש, ניתן לפתוח אשקול ולכתוב בו מי ניצח ולציין שהיה משחק מהנה ולציין שתעלו את התמונה מאוחר יותר (עד 24 שעות ), קבוצה אשר שכחה לצלם את התמונות יכולה לצלם את התמונות אחרי המשחק דרך ה Theater במשחק על ידי כניסה לסרטון של המ…

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  3. Started by YARONGT,

יש לי כרטיס hd5870 ושאני משחק gta iv על הגדרות הכי גבוהות מן הסתם אז לפי msi אפטרבורנר הוא מראה לי שהוא השתמש בכ 24 אחוז עד 47 אחוז מהכרטיס וזה אומר שיש לי ירידות פריימים רציניות ביותר זה קורה עם עוד כמה משחקים כמו bf3 ועוד למה זה קורה עד שיש לי כרטיס כמו שצריך תמיד משהו צריך להרוס!!!!!

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  4. Started by Funkyzord,

http://biz.yahoo.com/bw/030418/185094_1.htmll לחנויות הוא יצא ב15.5 עם יצאת הסרט כמובן אבל לא כתוב שם שום דבר בקשר לכמה דיסקים זה ???

• 14 תגובות
    • 1.7k צפיות
  5. Started by galh_5,

שמעתי שהוא אחד המשחק וראיתי טריילרים שלו והדרישות ממש טובות מה אתם אומרים?אחד המשחקים אה?

• 20 תגובות
    • 1.7k צפיות
  6. עם סרטון שמציג עוד קצת משחקיות עדכנית ותמונות חדשות שממחישות תשומת לב מרשימה לפרטים הקטנים, גירסת 2015 של סדרת המירוצים הוותיקה של EA נראית טוב מאי פעם לכתבה: http://hwzone.co.il/הפרק-החדש-של-need-for-speed-ממשיך-להרשים-אותנו/

7. Started by H.I.V,

שמעתי על המשחק הזה שהוא ממש דומה לדיאבלו מישהו ראה את המשחק או יכול בבקשה לתת לינק לתמונות? תודה

• 17 תגובות
    • 1.7k צפיות
  8. Started by RD Gaming,

אהלן חברים, התחלתי ערוץ והעלתי סרטונים של גיימפליי מבאטלפילד 1. הערוץ יכלול הסברים ומדריכים קצרים על הסינגלפלייר, מולטיפלייר וכל מיני טיפים יעילים. אשמח אם תיכנסו לראות, תתרשמו ותחוו את דעתכם, כמובן שבעתיד הקרוב יהיו עוד סרטונים רבים. קישור להרשמה לערוץ:https://www.youtube.com/channel/UCHPQ9nz4NTTy9Irg3PhwtTQ?sub_confirmation=1 לינק לסרטון הראשון: תהנו!

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  9. אני מחפש משחק בו אני יכול לבנות עיר/ממלכה ולנהל אותה, כמו כן לתקוף ולכבוש ערים אחרות. אין הגבלה של תקופה זה יכול להיות מודרני אם כי לא C&C וSIMCITY ויכול להיות מתקפות ימי הביניים עם יוונים/רומאים וכו' כמו כן לא אכפת לי אם מדובר במשחק שיצא אתמול או לפני שנתיים

• 12 תגובות
    • 1.7k צפיות
  10. בואו לגלות איזה משחק נרכש בידי 50 מיליון משחקני פלטפורמת הגיימינג לכתבה

11. שאלה למעלה תודה למי שיענה

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  12. Started by yarl,

המשחק למחשב ניקרא TEENAGE MUTANT NINJA TURTLES באיזה אתר אני יכול להוריד תודה חברה

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  13. Started by israelmg12,

מישהו יכול להגיד לי איפה ניתן לקנות את המשחק ? (Csgo)

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  14. חשבתי לעצמי אולי נצליח ליצור קבוצה ,ונשחק ביחד כל אחד בתפקיד שהוא טוב בו ונוכל ככה ליצבור יותר ניקודות

• 28 תגובות
    • 1.7k צפיות
  15. Started by HaVoC_850,

שלום כולם, אני חדש במשחק והייתי רוצה לשמוע אם יש לכם שרתים מומלצים עם פינג סביר (עד 110). תודה.

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  16. Started by CsMacho,

***צונזר*** ע"י TheReaper

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  17. אהלן חברים, אחרי הרבה זמן שלא יכולתי לעלות סרטונים בגלל הלימודים, הכנתי סרטון שמסביר על צליפה ב-BF1. אני מקווה שתהנו ואשמח לפידבקים - אם אהבתם כמובן מוזמנים להירשם לערוץ. אחלה ערב שיהיה!

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  18. Started by integral,

מישהו יכול להמליץ בבקשה? (אחיות וכו'...)

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  19. Started by DOGMA,

הגרסאה החדשה מכילה תמיכה בSM3.0 ו2.0x. עדיין אין תמיכה רשמית בHDR והתמיכה בNormal Map Compression בכרטיסי הX800 דרך 3Dc, וב GF FX/GF6 דרך אופטמיזציה של DXT5(פורמט לדחיסת טקסטורות). לא ברור למה לא ניתבו את כל שאר הכרטיסים דרך DXT5 אבל שיהיה. היא דרך הקונסולה בלבד, וגם בGI. חוץ מהצורה העילגת שבה הם הכניסו תמיכה ב3Dc הם לא ממישו שום הבטחה. http://www.worthplaying.com/article.php?sid=20968

• 17 תגובות
    • 1.7k צפיות
  20. Started by Atlon-Xp,

איך אני נרשם לגרסא הקוריאנית באתר שלהם? http://www.muonline.co.kr זה האתר שלהם אני לא מבין... אבל איך נרשמים בבקשה תעזרו לי.

• 19 תגובות
    • 1.7k צפיות
  21. Started by X-_PLOSIVE,

אני מתקין את המשחק c&c renegade וכל פעם שאני מגיע ל- 56 אחוז זה נתקע ולא ממשיך , אין בעיה כלשהי בדיסק כי חבר שלי התקין אצלו , ואין בעית חומרה שידועה לי ... תעזרו לי!! :'( תודה אלירן

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  22. Started by idanmal,

טוב חברים אני צריך בבקשה את עזרתכם.. את המשחק כבר שיחקתי וסיימתי מזמן, לאחר החלפת לוח שזכיתי בו פה בפורום z77 gd65 gaming התקנתי מחדש מערכת הפעלה. הורדתי את המשחק באוריג'ין והתקנתי שוב, המשחק קורס לאחר כמה שניות עם שגיאה שנראת כנפוצה אך לא הצלחתי להתגבר עליה. חתימת הבעיה: שם אירוע הבעיה: BEX שם היישום: crysis3.exe גירסת היישום: 1.3.0.0 חותמת הזמן של היישום: 02f3b040 שם מודול התקלה: StackHash_e110 גירסת מודול התקלה: 0.0.0.0 חותמת הזמן של מודול התקלה: 00000000 היסט החריגה: 0000000b קוד החריגה: c0000005 נתוני החריגה: 00000008 גרסת מערכת ההפעלה: 6.1.7600.2.0.0.256.1 מזהה אזור: 1033 מידע נוסף 1: e…

• 13 תגובות
    • 1.7k צפיות
  23. לפי הכותרת אתם רואים קניתי מחשב 3.0 2mb p4 כרטיס גרפיקה 7800gt אז איזה משחקים יעבדו לי ומה אתם ממליצים כמשחקים החמימים אכשיו. כבר הורדתי את הדמו של פיר ובאטלפילד 2.

• 25 תגובות
    • 1.7k צפיות
  24. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

אני מחפש מישחקי חלליות כמו FreeLancer,ניסיתי את NEXUS [ההרחבה ולא אהבתי]. תמליצו לי פה על מישחקיפ, או פשוט תיזרקו שמות ואני אבדוק! תודה!

• 21 תגובות
    • 1.7k צפיות
  25. Started by User_Name,

שלום, לפני חודש ומשהו הסרתי את GTA SA, והשבוע התקנתי אותו בשנית. עוד בהתקנה שמתי לב שהצבעים של הדמויות שמופיעות כדי להנעים את זמן ההתקנה קצת מעוותים, כאילו זה ב16bit + כתמים... חוץ מזה גם כמה פרסומות שמופיעות בצידי אתרים שונים היו קצת מעוותות מבחינת הצבעים (אבל אולי זו לא בעיה). גם במשחק עצמו, ניתן לראות כי הבגדים של הדמויות מוכתמים (למשל החליפה הסגולה של הסרסור בעיר השניה הייתה עם כתמים, וגם תמונות שתלויות על קירות וכדומה). כדי להיות בטוח בדקתי גם את Fable, וNWN אבל שם הכל בסדר.. הצילו! תודה וגמר חתימה טובה

• 13 תגובות
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים