עבור לתוכן

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by max_cool,

מישהו מכיר שרת בישראל לקוייק 3 ארינה V.1 טוב כי אין לי כח להוריד עידכון 25 מגה ואם אתם רוצים בואו נארגן משחק.

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  2. Started by yirmi,

לא הצלחתי להפעיל את זה וגם קוויק 3, בקיצור כל המשחקים שעובדים על openGL יש כבר איזה דרייבר רשימי שיצא? ניסיתי דברים שפירסמו כבר ורק הייתי צריך לפרמט אחרי זה את המחשב... מישהו הצליח?

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. אורח voodooman
    Started by אורח voodooman,

יש דבר כזה? איזה מודים אם יש? מה טוב? ואני מדבר על הראשון לא זירו

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. Started by *Gal,

היי, רציתי לשאול האם המשחק שיצא בחודש שעבר לחנויות, Grand Theft Auto: Liberty City Stories שמיועד ל-PS2, מתוכנן לצאת בשנה הקרובה גם למחשב (בדומה למשחקי ה-GTA הקודמים)? תודה, גל.

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. Started by R9547655G,

צהריים טובים לכולם, יש לי בעיה ואני ממש ממהר לפתור אותה. אמש בלילה משהו קרה ומאז אני לא מצלייח לשחק קונטר בככל. אני מפעיל אותו וזה מה שאני מקבל: אם זה עוזר לכם אני משתמש ב HLGuard Pro. בבקשה תעזרו לי אני חייב לשחק קונטר, (התמכרות קשה אני יודע :-\).

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. במקום לבקש מההורים ולנג'ס דודים,לך לחנות המשחקים הקרובה,שלם כסף למוכר,והוא דרך כרטיס אשראי של החברה יעשה לך את ההזמנה למשחקים בחול\תוכנות צד שלישי כגון סטים. זה הרעיון הכללי,השאלה שלי זה מה אתם חושבים ולמה לא משתמשים בו?

• 21 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%96%d7%95%d7%9e%d7%91%d7%99%d7%9d-%d7%a2%d7%93%d7%99%d7%99%d7%9f-%d7%91%d7%90%d7%95%d7%a4%d7%a0%d7%94-dying-light-%d7%a9%d7%95%d7%91%d7%a8-%d7%a9%d7%99%d7%90%d7%99-%d7%94%d7%a6%d7%9c%d7%97%d7%94/

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  8. Started by danield51,

הייתי רןצה לקבל המלצה על משחק-rpg אסטרסטגיה והתגנבות..תודה (3 משחקים שונים)

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. Started by rogago,

חברים אני רוצה לקנות פיפא 2014 אני רק רוצה להיות בטוח שהמחשב שלי יכול להריץ את המשחק בצורה נורמלית או יותר ... זה המחשב שלי http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=11746 אשמח לעזרה!

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. המפיצה EA Games בוחרת לחגוג את חשיפת תאריך השקתו הרשמי של הכותר החדש בסדרת Mass Effect עם הצעה חינמית חביבה וקורצת לכתבה

11. Started by HuGeMouTh,

לכל חובבי ה RUN & GUN, GOOD OLD SAM IS BACK AND HE IS AWESOME המשחק השלישי בסדרת Serious Sam סוף סוף יצא, בשקט בשקט עם טריילר נחמד ביותר: בניגוד ל DUKE (שהיה נוראי) ו HARD RESET (שהיה נחמד אבל לא יותר מזה), Serious Sam חוזר במצב טוב מתמיד. המשחקיות המהירה נשארה, ה HEALTH PACK וה ARMOR חזרו למקומם הטבעי וגלי האוייבים מספקים מתמיד. אם אתם מחפשים משהו חדש אתם במקום הלא נכון, Serious Sam 3 נאמן למקור ועושה את זה בצורה הטובה ביותר. בחצי שעה שהספקתי לשחק במשחק ירו עלי טילים, רצו אחרי מפלצות עם עין אחת ושלדים והכי חשוב עשרות headless kamikaze שהצעקות שלהם ליוו אותי בלילה ;D המנוע הגרפי גם הוא שודרג בהשוואה למשחקים הקודמים, זה לא BF3 אבל זה הרבה יותר ממספיק (הגרפיקה…

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. Started by AppleJack,

פתחתי רשת לישראלים בלבד ב-hamachi. שם הרשת: titan_isr סיסמא: hwzone כרגע ישנם 13 אנשים (כולל אותי) ברשת. כולם מוזמנים להצטרף ולשחק ביחד Titan Quest (או כל משחק אחר התומך LAN ) להורדת hamachi: www.hamachi.cc

• 16 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. Started by max_cool,

יש כאן שהוא נדיב דיו לתת לי לינק או מידע כל תוכנה שיכולה לקודים למשחקים שונים כשמפעילים אותה עליהם ולא כזאת שיש בה אוסף בסדר, וגם תוכנה שבעזרתה ניתן לערוך דברים שונים ולשנות במשחקים תודה אני זקוק לזה דחוף.

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. לידיעה ב-Gamer וב-Vgames האתר הרשמי. כבוד.

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. Started by BarVaZ,

לפני כמה זמן ראיתי את המשחק קומנדוס.... משחק ישן אבל מעולה..... וגם אני אוהב את הסגנון שלו. אז עם מישהו יכול לתת לי הצעות למשחקים כאלו וכמו desperados גם משחק מעולה.

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. http://www.next-gen.biz/index.php?option=com_content&task=view&id=9791&Itemid=2 איזה כיף שיש לי עותק של ה CE במצב של preorder .

• 17 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. זה שלי - גם השיר מדהים! שתפו...

• 13 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. Started by DezireMaker,

אהלן, אשמח לדעת כמה שחקנים (בערך כמובן) - כמה מליונים, יש בBF4 וכמה יש עדין בBF3 ויהיה מעולה אם תוכלו להביא לי גם מקור לביסוס הדברים, תודה

19. Started by User_Name,

שלום, לפני חודש ומשהו הסרתי את GTA SA, והשבוע התקנתי אותו בשנית. עוד בהתקנה שמתי לב שהצבעים של הדמויות שמופיעות כדי להנעים את זמן ההתקנה קצת מעוותים, כאילו זה ב16bit + כתמים... חוץ מזה גם כמה פרסומות שמופיעות בצידי אתרים שונים היו קצת מעוותות מבחינת הצבעים (אבל אולי זו לא בעיה). גם במשחק עצמו, ניתן לראות כי הבגדים של הדמויות מוכתמים (למשל החליפה הסגולה של הסרסור בעיר השניה הייתה עם כתמים, וגם תמונות שתלויות על קירות וכדומה). כדי להיות בטוח בדקתי גם את Fable, וNWN אבל שם הכל בסדר.. הצילו! תודה וגמר חתימה טובה

• 13 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. רציתי לדעת איך המשחק הזה? האם הוא טוב ומה אתם אומרים עליו? והאם שווה להשקיע בו?

• 23 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. 1.COLD FEAR 2.SECOND SIGHT יש לי את קולד פיר ואני בנתיים חושב שזה משחק טוב,אבל רוצה לשמוע את דעתכם.. את SECOND SIGHT אין לי.. שמעתי שזה משחק טוב,זה באמת משחק טוב?

• 23 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. Started by mMmSaK,

אני שם שמירה מהאינטרנט טוען ואז המשחק יוצא שאני מפעיל שמירה שאני שמרתי זה עובד עולה טוען והכל טוב סורי שאני נדוש עם המשחק אבל זה לא המחשב שלי וזה מה שיש פה חחח

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. Started by TicTacToe,

ראיתם את זה?

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. Started by adis50,

שלום... התחלתי לשחק במשחק הכל עבד טוב עד שהגעתי לשלב הזה של המשחק כשאני מתבקש ללחוץ על מקש CTRL בכדי לצאת מהרכב (כמו שעשיתי מספר פעמיים לפני כן במשחק) אני לא מצליח לצאת ניסתי גם לשנות תמקש הזה למקש אחר אבל גם זה לא עזר אשמח אם משיהו יכול לעזור לי תודה מראש

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  25. Started by Crown,

אז ככה אני תקוע עכשיו עם P3 עד שיהיה לי איזה Core2duo נחמד וכרטיס מסך נורמלי . ואין לי במה לשחק המשחק היחיד שיש לי הוא WAR3 ואני חורש עליו יותר מידיי הכרטיס מסך שלי הוא ti4200 יש לכם משהו להמליץ שירוץ טוב על המחשב הזה? (חוץ מדיאבלו!) רצוי משחק רשת, אני אוהב משחקי רשת. או אפשר גם קוואסט מאתגר. תודה.

• 27 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים