משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,400 דיונים בפורום זה
-
התקנתי את המשחק The Cursed Crusade וכשאני מפעיל את המשחק הוא נכנס למשחק ואז יוצא ורושם לי משהו עם כרטיס מסך וphysX. מה לעשות? תודה לכל העוזרים נ.ב לפי מה שאני רואה אי אפשר להעלות תמונות מהמחשב האישי אני צריך להעלות את התמונה לאינטרנט ואז אוכל להעלות אותה.אשמח אם תוכלו להסביר לי איך להעלות את התמונה ואז תוכלו לראות את ההודעה שזה כותב לי. (מנהלים אם הנושא הזה לא קשור לפורום אל תנעלו אותו,תעבירו אותו לפורום המתאים.תודה!)
-
- 9 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
קונספירציה של סוני ומיקרוסופט, או שבאמת יש בעיה במשחק? http://www.pcgamer.com/mafia-3-appears-to-be-locked-to-30fps-on-pc/
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אחרי שאני עושה save במשחק ומנסה לטעון אותו, הקובץ ששמרתי לא מופיע לי שם. נכנסתי ל- help and tools ומשם ל- recorded games, והשמירה שלי לא מופיעה. יותר מזה אחרי שאני מתחיל משחק חדש ואני עושה save, אני רואה את השמירה הישנה שלי ויש לי אפשרות לשכתב אותה.. מישהו יודע מה הבעיה? או שאולי אני לא פותח את השמירה מהמקום הנכון?
-
- 18 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
הפרק השלישי בסדרת האקשן בעולם פתוח נראה מטורף במיוחד, ויגיע אלינו בסוף השנה לכתבה: http://hwzone.co.il/just-cause-3-%d7%99%d7%97%d7%9c-%d7%9c%d7%96%d7%a8%d7%95%d7%a2-%d7%94%d7%a8%d7%a1-%d7%91%d7%9e%d7%96%d7%a8%d7%97-%d7%94%d7%aa%d7%99%d7%9b%d7%95%d7%9f-%d7%91-1-%d7%91%d7%93%d7%a6%d7%9e%d7%91%d7%a8/
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני מניח שיש פה הרבה כמוני שמחכים בחוסר סבלנות לצאת crysis- משחק ה-dx10 הראשון . ברור לי שאף אחד פה לא נביא ,אבל גם שמועה שהגיעה אליכם בעניין מועד ההפצה של המשחק עשוייה להקל על יסורי ההמתנה. שתפו מידע בבקשה ,אם יש לכם
-
- 16 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
בואו לגלות איזה משחק נרכש בידי 50 מיליון משחקני פלטפורמת הגיימינג לכתבה
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
- 2 followers
-
-
רציתם פעם לדעת מהיכן הגיעו הרעיונות לסדרות המשחקים הגדולות בעולם? בסדרת "הסיפור מאחורי" תוכלו לגלות את כל הפרטים, והפעם על הפרק - Rayman מבית יוביסופט.
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני מזיז את העכבר ואת התזוזה רואים רק אחרי כמה שניות מה אני עושה? ???
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש כאן שהוא נדיב דיו לתת לי לינק או מידע כל תוכנה שיכולה לקודים למשחקים שונים כשמפעילים אותה עליהם ולא כזאת שיש בה אוסף בסדר, וגם תוכנה שבעזרתה ניתן לערוך דברים שונים ולשנות במשחקים תודה אני זקוק לזה דחוף.
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי בעיה שאני רואה מטושטש מאוד!!לא רואים טוב ... עד אתמול שיחקת והכל היה טוב ויפה....אולי מישהו יודע ???אולי איזה עידכון משהו.. וגם הרובע בצד שמאל ואני לא מצליח להעביר לימין ניסיתי הכל.. בבקשה שמישהו ישוב על כל דרך אפשרית אני חייבב!! תודה לכל העוזרים..!!
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
עבודה של מח"ט או משהו בסגנון...
-
- 11 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני משחק CS ויש לי BAN מאחד הסרברים והאדמין רוצה להוריד לי אותו והוא לא יודע מה לעשות כי הוא חדש איך אני מביא לו את WONID שהוא יוכל להסיר את הבן ומה הוא צריך לכתוב?
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
במקום לבקש מההורים ולנג'ס דודים,לך לחנות המשחקים הקרובה,שלם כסף למוכר,והוא דרך כרטיס אשראי של החברה יעשה לך את ההזמנה למשחקים בחול\תוכנות צד שלישי כגון סטים. זה הרעיון הכללי,השאלה שלי זה מה אתם חושבים ולמה לא משתמשים בו?
-
- 21 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
האם יש מתכון להכנת אורז לסושי? כך יש להכין אורז לסושי: מצרכים: ======= 2 כוסות אורז עגול, שטוף 3 כוסות מים קרים 1/3 כוס חומץ 1 כף סוכר 1 כפית מלח אופן ההכנה: =========== 1. שוטפים היטב את האורז ומעבירים לשעה למסננת. 2. מעבירים את האורז המסונן לסיר עם המים, מבשלים עשר דקות ולאחר מכן מעבירים לחום הנמוך ביותר, לרבע שעה, מכבים, ומעבירים את האורז לקערת הגשה. 3. מחממים יחד את החומץ, הסוכר והמלח ויוצקים באופן אחיד על האורז, תוך ערבוב בכץ עץ וניפנוף במניפה, מה שנותן לו את הברק המתאים של אורז לסושי. בתיאבון!
-
- 14 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היורש לאחד משחקי הפעולה הטובים ביותר בחצי העשור האחרון ידרוש חומרה מתקדמת יותר אם אתם משתמשים במוצריה של AMD לכתבה
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-
-
אני מחפש המלצה למשחק "חזק" לבדיקב והתרשמות מיכולות הכרטיס הגראפי החדש שלי - PX8800GTS יש המלצות ?
-
- 16 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
http://store.steampowered.com/sub/469/ זאת הזדמנות נהדרת למי שעדיין אין, כל משחק שם לבד שווה יותר מ10 דולר.
-
- 18 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי, אני מעוניין לבנות שרת משחקים ל- BF2. במטרה לשחק עם ישראלים בפינגים שפויים. יש לי מחשב מיותר הכולל: 2500+ עם 1GB זיכרון.ו- 80GB הרדיסק. שיוקדש רק למשחקים. איך פותחים את שרת לשחקים ברשת ואיזה חיבור מספיק (פס רוחב)? האם המחשב מספיק חזק בשביל להיות שרת ל- BF2 ? מה עדיף לינוקס או וינדוס? איך מפרסמים אותו בקהילה? אני חייב להגיד שאני רציני בעניין , ולמחשב (שרת בעתיד) יש לוח-אם שתומך בשני מעבדים. אם צריך אני מוכן לשדרג לשניים/להוסיף זיכרון רק תסבירו איך לעשות את זה
-
- 20 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכם, קניתי מחשב חדש AMD64 3200+ עם כ.מ 6600GT ו- FAR CRY משום מה רץ טוב רק על 800X600 וברמת גרפיקה של LOW. הדרייברים מעודכנים ובנוסף התקנתי גם את ה- patch 1.3 שלו. מה יש לי עוד לעשות? להתקין בנוסף את ה- patch 1.1? תודה מראש.
-
- 15 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
החוקים של ה-ODC: על כל השחקנים לבדוק מראש שהאנטי צ'יט שלו פועל כראוי, במידה ולא על השחקן לעדכן את אחד המנהלים. השעות של המשחקים יפורסמו, מותר לאחר משחק עד ל 20 דקות משעת התחלתו שנקבעה על ידי המנהלים בלבד !, אם הקבוצה שנגדכם מאחרת את המשחק יותר מ - 20 דקות אתם יכולים לקחת ניצחון טכני. חובה על הקבוצה המנצחת להעלות תמונות של כל צד במפה ולהעלותה לפורום באשכול חדש, ניתן לפתוח אשקול ולכתוב בו מי ניצח ולציין שהיה משחק מהנה ולציין שתעלו את התמונה מאוחר יותר (עד 24 שעות), ולחיצה על כפתור ה TAB במקלדת המראה את טבלת התוצאות של המשחק, על הקבוצה המנצחת שפותחת את האשכול להעלות בנוסף את ה Match ID של האנטי צ'יט. על השחקן המארח לשים את החוקים הנכונים, שחקן אשר יארח ולא יש…
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
התערוכה עצמה ננעלה כבר, אבל אנחנו לא יכולנו לחתום אותה מבלי להציג לכם עוד כמה טריילרים שהרשימו אותנו מאוד לכתבה: http://hwzone.co.il/שבעה-סרטונים-מתערוכת-gamescom-2015-שאתם-חייבים-לר/
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
לכל מי שחושב לחכות עוד שנה לדום3 בשורות משמחות, הדמו מולטי פלייר של דום3 יוצא ב14 באוגוסט השנה!!!! אז יש למה לצפות (לפחות לפי שיש לו כרטיס HIGH END). יאיר.
-
- 15 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-
הייתה לי שמירה ש SAN ANDREAS, עברתי דיי הרבה. היום מצאתי ברשת שמירה של 100% מהמשחק. שיחקתי בשמירה, ובטעות שמרתי אותה על השמירה שלי (מתוך ההרגל) :'( :'( :'( :'( :'( האם אפשר לשחזר איכשהו?
-
- 14 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני מחפש מישחקי חלליות כמו FreeLancer,ניסיתי את NEXUS [ההרחבה ולא אהבתי]. תמליצו לי פה על מישחקיפ, או פשוט תיזרקו שמות ואני אבדוק! תודה!
-
- 21 תגובות
- 1.7k צפיות
-