עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by config,

לחבר שלי יש 486 ויש לו שם doom 2 , אחרי שחרשנו איזה חודשיים עליו (ביחד) הצלחנו לעבור את כל השלבים בלי קודים ! ברמה בינונית ! . בשלב האחרון נתקעתי, עכשיו אני יודע שעם הקוד idclip אפשר לעבור דרך הקיר ולהרוג את הראש הזה. אבל אני לא רוצה לעשות את זה עם קודים , אין אפשרות אחרת ? אני מת לסיים את המשחק בלי קודים .. מישהו יכול לעזור ?

• 11 תגובות
    • 1.8k צפיות
  2. Started by Time_Is_Money,

היי, אני מעוניין לבנות שרת משחקים ל- BF2. במטרה לשחק עם ישראלים בפינגים שפויים. יש לי מחשב מיותר הכולל: 2500+ עם 1GB זיכרון.ו- 80GB הרדיסק. שיוקדש רק למשחקים. איך פותחים את שרת לשחקים ברשת ואיזה חיבור מספיק (פס רוחב)? האם המחשב מספיק חזק בשביל להיות שרת ל- BF2 ? מה עדיף לינוקס או וינדוס? איך מפרסמים אותו בקהילה? אני חייב להגיד שאני רציני בעניין , ולמחשב (שרת בעתיד) יש לוח-אם שתומך בשני מעבדים. אם צריך אני מוכן לשדרג לשניים/להוסיף זיכרון רק תסבירו איך לעשות את זה

• 20 תגובות
    • 1.8k צפיות
  3. Started by EyEOnE,

משום מה היום נזכרתי במשחק שראיתי טריילר שלו אצלך חבר בערוץ המשחקים שהיה ביס לפני כ-4 שנים. בטריילר היה מוצב/מחסום אמריקאי בתוך עיר עיראקית, עם זכרוני לא מטעה אותי היה שם גם את קונסוליה של ארה"ב. הטריילר נגמר בקטע של העיר מלמעלה שרואים את האזור של המוצב. מעזרה עד כה בפורום אחר יש לציין שזה לא: BF2 Soldier of Fortune America's Army SOCOM Close Combat: First to Fight Iron Storm Conflict: Desert Storm Full Spectrum Warrior Delta Force

• 12 תגובות
    • 1.8k צפיות
  4. Started by aviv15616,

פתחתי פורט 27015 בראוטר שלי וכשניסיתי לפתוח את השרת הביתי שלי הוא נפתח אך רק כשאני כותב אותו 192.168.1.100:27015 המשחק מוסיף אותו לרשימה אך כשאני כותב את הIP : הפורט הוא לא קולט מה שאומר שהשרת לא פעיל באינטרנט... עזרה תתקבל בברכה תודה מראש אביב...

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  5. Started by nadav1379,

אני משחק 1.5 ואמרו לי שעוד חודש וחצי בערך לא יהיה עוד 1.5 הכל יעבור ל1.6 זה נכון?

• 16 תגובות
    • 1.8k צפיות
  6. Started by stone cold,

התחלתי לשחק קצת בONIMUSHA 3 ואני ממליץ אליו לחובבי מישחקי מכות רחוב זה מיסוג המישחקים שאתה הולך הורג מיפלצות וממשיך ללכת ומידי פעם יש בוס בהתחלה חשבתי שיהיה משעמם אבל המישחק די נחמד דרך אגב יש לי ידית מישחק טובה ואני לא ממליץ לשחק במקלדת כי זה מיסוג המישחקים שצריכים ידית

• 24 תגובות
    • 1.8k צפיות
  7. Started by idan007,

אז ככה, התקנתי את המשחק והוא בחר לבד בהגדרת המקסימום, אחרי שראיתי שזה לא עובד טוב הורדתי את הגרפיקה למדיום אחרי שגם זה לא עזר הורדתי את הfull lighing לדינמק וגם את הגרפיקה של הדשא אבל אפילו זה לא עזר. האם יש דרך לסדר שזה יעבוד חלק או שהמחשב שלי כבר לא מספיק טוב בשביל כאילו משחקים?

• 20 תגובות
    • 1.8k צפיות
  8. הנה הסרטונים ששוחרו לאחרונה: http://www.youtube.com/watch?v=r7CFNbZ-Wy4 http://www.youtube.com/watch?v=xv7O6FjmbUo http://www.gamespot.com/pc/rpg/greed/index.html מדובר במשחק H&S חדש מהחברה CLOCKSTONE (הפצה ע"י HEADUP GAMES) שלפני שנתיים הפתיעה אותנו עם AVENCAST:RISE OF THE MAGE המוצלח למדי ששילב H&S לא רע עם קווסטים מעניינים ומשחקיות לא הכי שגרתית לז'אנר. אין הרבה פרטים על המשחק ברשת אבל ידוע שהוא הולך לצאת ב - 10.12.09. מדובר ב - H&S עתידני, בז'אנר שמלא במשחקי פנטזיה לא יצאו הרבה משחקים עתידניים וגם המעט שיצאו נכשלו (כמו SPACE SIEGE, HARBINGER, ETROM:THE ASTRAL ESSENCE, SPACE HACK ו - RESTRICTED AREA) ואני מקווה שהוא ייצא מוצלח.

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  9. Started by BarVaZ,

לפני כמה זמן ראיתי את המשחק קומנדוס.... משחק ישן אבל מעולה..... וגם אני אוהב את הסגנון שלו. אז עם מישהו יכול לתת לי הצעות למשחקים כאלו וכמו desperados גם משחק מעולה.

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  10. לכל מי שחושב לחכות עוד שנה לדום3 בשורות משמחות, הדמו מולטי פלייר של דום3 יוצא ב14 באוגוסט השנה!!!! אז יש למה לצפות (לפחות לפי שיש לו כרטיס HIGH END). יאיר.

• 15 תגובות
    • 1.8k צפיות
  11. חח כל המשחקים הטובים מיועדים להשתחרר ב Q4 2007. שיחקתי Colin Mcrae... השליטה לא משהו והרעיון המרכזי במשחק גם לא... שיחקתי GRAW2... מאז ומתמיד לא התחברתי עם יריות טקטי כל כך... שיחקת Lost Planet... פשוט בנוי... גרוע חח שיחתי Overlord... ילדותי ומשעמם... שיחקתי Shadowrun... דווקא אהבתי, אני קונה השבוע.... שיחקתי Arena Wars... מבייש את היוצרים... לא שיחקתי Halo 2 כי יש לי XP חח ממליצים על משהו ספציפי? אני אוהב יריות (דווקא אין לי בעיה עם טקטי, שיחקתי גם BF2 במשך שנה וחצי... רק שלא יהיה איטי מידי), RTS, מרוצים, Space Sims, Flight Sims (עכשיו מנסה את Microsoft Flight Simulator X) תודה

• 21 תגובות
    • 1.8k צפיות
  12. טוב אחרי שיתלבטתי בין 1-ליקנות\לשדרג תמחשב 2-ליקנות DS פלוס מכשיר גיבוים 3-ליקנות WII 4-ליקנות PS2 5-ליקנות 2 דברים מהרשימה לא בהכרח בסדר הזה החלטתי ליקנות PS2 +ציפ ההחלטה היתה כי 1-לא הצלחתי להשיג נינטנדו DS LITE פלוס מכשיר גיבוים למרות שהזמנתי כבר לפני יותר מיחודש וגם ככה בארץ זה מאוד יקר(הכל ביחד יוצא 2500 שקל) 2-מחשב טוב מאוד יקר וכל הזמן מצריך שידרוג אם רוצים להפעיל מישחקים כבדים ואני בתקופה שאני מאדק חגורה למחשב גם אין RPG יפנים לפחות אין הרבה וטובים וזה הסיגנון האהוב עלי 3-לWII יקח זמן עד שיצא ציפ וחוץ מנסיכת הדימדומים ומאריו אין מישחק שאני באמת רוצה כרגע אני כניראה יקנה WII עוד שנה וחצי אם יהיה ציפ טוב ומישחקים טובים אבל כרגע הוא לא בשל מבח…

• 22 תגובות
    • 1.8k צפיות
  13. Started by YARONGT,

יש לי כרטיס hd5870 ושאני משחק gta iv על הגדרות הכי גבוהות מן הסתם אז לפי msi אפטרבורנר הוא מראה לי שהוא השתמש בכ 24 אחוז עד 47 אחוז מהכרטיס וזה אומר שיש לי ירידות פריימים רציניות ביותר זה קורה עם עוד כמה משחקים כמו bf3 ועוד למה זה קורה עד שיש לי כרטיס כמו שצריך תמיד משהו צריך להרוס!!!!!

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות
  14. Started by 2k-Twok,

החוקים של ה-ODC: על כל השחקנים לבדוק מראש שהאנטי צ'יט שלו פועל כראוי, במידה ולא על השחקן לעדכן את אחד המנהלים. השעות של המשחקים יפורסמו, מותר לאחר משחק עד ל 20 דקות משעת התחלתו שנקבעה על ידי המנהלים בלבד !, אם הקבוצה שנגדכם מאחרת את המשחק יותר מ - 20 דקות אתם יכולים לקחת ניצחון טכני. חובה על הקבוצה המנצחת להעלות תמונות של כל צד במפה ולהעלותה לפורום באשכול חדש, ניתן לפתוח אשקול ולכתוב בו מי ניצח ולציין שהיה משחק מהנה ולציין שתעלו את התמונה מאוחר יותר (עד 24 שעות), ולחיצה על כפתור ה TAB במקלדת המראה את טבלת התוצאות של המשחק, על הקבוצה המנצחת שפותחת את האשכול להעלות בנוסף את ה Match ID של האנטי צ'יט. על השחקן המארח לשים את החוקים הנכונים, שחקן אשר יארח ולא יש…

• 9 תגובות
    • 1.8k צפיות
  15. Started by דניאל123,

חיפשתי ואפילו הורדתי את ההתקנה אבל אני לא מצליח להתקין אז או שלא הורדתי טוב או שזה בעיה בהתקנה יש לי מחשב לנובו דגם G560

• 10 תגובות
    • 1.8k צפיות
  16. Started by yoel12,

שלום, לאחרונה נתקלתי בכמה סרטונים ביוטיוב האומרים ש"CS:GO הרבה יותר טוב מBF ודורש הרבה יותר כישורים" וכו', ועוד יותר מכך אלפי תגובות בנושא לכאן ולכאן, לפיכך אשמח לשמוע את דעתכם

• 0 תגובות
    • 1.8k צפיות
  17. נחזור לעיניינינו.... למה חשוב לעדכן דרייבריים להתקני החומרה במחשב (כרטיסי קול, מסך וכו')? הסיבה העיקרית: ניצול יכולות החומרה בצורה טובה יותר ומהירה יותר. כלומר: משחקים ירוצו בצורה חלקה יותר מהירה יותר (לא תתקלו בתקיעות או בקטיעות...דברים יראו וישמעו יותר טוב מבעבר). דבר נוסף שבגללו חשוב להתקין דרייבר מעודכן במחשב הוא התמיכה בDirectX. כלומר: דרייבר ישן לא יזהה DX חדש ולהיפך, DX ישן לא יזהה דרייבר חדש.....מה שמביא אותנו לשילוב המנצח (מבחינת כל משחק היום בשוק) של דרייברים מעודכנים וDX מעודכן. איך יודעים עם יש בעיה עם הדרייבר או אם הDX?? דבר ראשון נכנס לתוכנית הבדיקה של ה -DX (התחל - הפעלה - DXDIAG) א) בעיות בדרייבר כרטיס מסך: - הDX אמור לזהות כרטיס מסך אחד בלבד (אלא עם …

• 14 תגובות
    • 1.8k צפיות
  18. Started by Aristo,

שלום פעם ראשונה שלי פה אני מקווה שאני רושם בקטגוריה הראשונה יש לי בעיית פינג במשחקי אונליין יש למישהו מושג מה לעשות?

• 23 תגובות
    • 1.8k צפיות
  19. Started by marlboro,

התקנתי את זה , מראה בדיוק איפה כל דבר שקשור למשימה נמצאה, פשוט הופך את הכל לקל מדיי , נותן גם את מיקום המשימה וגם מיקום של הדברים הקשורים אליה, לפי דעתי זה מבאס שבמשחק עצמו כל המשימות הם בטקסט בלי שום הפניה כל שהיא,ממש חידה למצא כל מקום, אבל עם התוסף הזה, זה כבר יותר מדיי לכיוון השני. סתם מעניין אותי לשמוע חוות דעת של אנשים שיותר רציניים ממני במשחק, אני דרגה 20 משחק בערך שבועיים כבר (בלי שום תוסף)

• 16 תגובות
    • 1.8k צפיות
  20. Started by navk2,

בכל הרשת אני קורא על זה ועוד לא מצאתי פתרון, הצללים נראים פשוט איום ונורא לא משנה על איזו הגדרה. יש הצעות?

• 13 תגובות
    • 1.8k צפיות
  21. חברים יקרים מחר בחצות ישוחק טורניר הלייט נייט פריידיי של הקהילה הישראלית לסטרקראפט 2. רציתי לשתף אותכם בכך שיהיה שידור חי באינטרנט לכל הטורניר בערוץ – http://www.own3d.tv/live/264 השידור מיועד לכל מי שאוהב משחקי מחשב ולא רק לשחקני סטרקראפט בבקשה ממכם תנו הזדמנות !! פשוט לוחצים על הקישור מחר ב12 בלילה ותוכלו להביט במשחקים. חשוב לספר לחברים שלכם על מנת שגם יתחילו לראות ואולי לבוא לשחק יחד איתנו סטרקראפט 2 ! בבקשה מכם כל מי אשר מעוניין להירשם ולשחק יותר ממוזמן. דרכי הרשמה 1. לחצו על הקישור -> www.the-isl.co.il שם יש ללחוץ על הלייט נייט פריידיי – יש כפתור מיוחד. ואז הרשמה. 2. בערוץ המירק של הקהילה הישראלית בקווייקנט. – irc://eu.quakenet.org/zergling 3. בהודעה …

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  22. Started by composite,

טוב, אני מחפש לקנות את אחד משני המשחקים. יש לי כמה שאלות: 1. האם שניהם באים בגרסאות למחשב האישי ול- PS2? 2. כשמדברים על כל משחק בנפרד, לאיזה פלטפורמה הגרסא היותר מוצלחת? (לדוגמה - האם PES4 יותר טוב על מחשב, או על PS2?) 3. אנו נוטה לכוון משחק מחשב, ולא לפס2, איזה משחק אני צריך לקנות? 4. אם 90% מהמשחק יהיה מולטיפלייר, איזה משחק לקנות? 5. ........ מי יותר טוב? תודה רבה מראש!

• 15 תגובות
    • 1.8k צפיות
  23. Started by taltarablus,

בצעד מהפכני לתחום כולו החליטה חברת Epic לשחרר את מנוע ה-Unreal Engine 4 שמתוצרתה, בנוסף לגרסה מוקדמת של משחק ה-Unreal Tournament החדש (שמבוסס עליו) בחינם לכלל קהילת המפתחים לכתבה: http://hwzone.co.il/unreal-engine-4-%d7%9e%d7%94%d7%99%d7%95%d7%9d-%d7%91%d7%97%d7%99%d7%a0%d7%9d-%d7%9c%d7%9b%d7%9c/

24. אחת מסדרות הפעולה האהודות והמטורפות ביותר בסביבה תנסה לזרוח במציאות מדומה על גבי ה-Oculus Rift וה-HTC Vive, החל ממחר לכתבה

25. Started by Liran3331,

דבר ראשון המשחק נותן לי רק רזולוציות מסויימות (אין למשל 1280X1024...) דבר שני אי אפשר להפעיל פילטרים דרך המשחק ואם אני מפעיל דרך הדרייברים המשחק עובד פשוט לאט לא הצלחתי להפעיל אף פילטר והגרפיקה לא משהו, אם אני מפעיל דרך הדרייברים המשחק עובד לאט ואני לא חושב שזה אמור לקרות עם כרטיס מסך כמו שלי השליטה בעכבר ובכוונת גם קשה ואי אפשר להפעיל ZOOM כשמתחבאים מאחורי משהו(זה סתם גורם לבזבוז תחמושת) ועוד משהו, לא הבנתי איך מפעילים SNEAK CAM כדי ליראות מה קורה מאחורי הדלתות (במשחק אומרים לי לעשות את זה אבל לא אומרים איך) מישהו יכול לעזור? אתם יכולים לראות בתמונה שאין AA ואני לא מצליח להפעיל

• 25 תגובות
    • 1.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים