משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,403 דיונים בפורום זה
-
לכל מי שחושב לחכות עוד שנה לדום3 בשורות משמחות, הדמו מולטי פלייר של דום3 יוצא ב14 באוגוסט השנה!!!! אז יש למה לצפות (לפחות לפי שיש לו כרטיס HIGH END). יאיר.
-
- 15 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש לי מחשב עם q6600, 2 gb ram, 8800gts 640mb כל זה על מסך של 22 אינטש ברזולוציה המקסימלית של המסך דריברים אחרונים של nvida ווינדוס xp גירסה 32 ביט המשחק משום מה מקרטע לי בימים האחרונים. עד עכשיו עבד בסדר, אבל בימים האחרונים אם אני במירוץ עם יותר מ 4-5 מכוניות אז המשחק עושה בעיות ומקרטע מידי פעם, באופן בלתי שחיק בעליל. בהתחלה הורדתי מעט את הרזולוציה ואת הפילטרים אבל כל זה לא עזר. הגעתי למצב שאני משחק בלי פילטרים ובלי שום תוספות לרזולוציה ועדיין עושה את אותה הבעיה, משחקים אחרים כגון nfs pro street, ghost recon 2, crysis,bioshock עובדים נפלא ורק ג'ויס 2 עושה לי בעיות. חיפשתי בגוגל ולא הצלחתי למצוא אנשים עם אותה תקלה, אם למישהו מכם יש מושג אני ממש אשמח. (ניסיתי להתקין את הד…
-
- 15 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
הורדתי את המשחק NBA 2K9 של RELODED , ויש לו ממש הרבה בעיות : 1. ראשית כל , ברגע שנגמר מחצית או רבע , אין לנו אפשרות לעבור לרבע השני , משמיעים את המוזיקה הזאת , מראים רקדניות , ואין שום כפתור שמעביר אותנו למחצית השנייה , למרות כל ניסיונתיי , לשחק עם הכפתורים ( כל אפשרות ניסיתי , לכל אות במקלדת היה תפקיד , ולמרות שהקשתי על כל המקשים במקלדת אף אחד לא העביר אותי למחצית השנייה ) 2. ברגע שאני רוצה לצאת לדוגמא ממשחק ( מחצית של משחק... תקראו את הסעיף הקודם ) אני לוחץ על exit והוא פשוט נתקע , לא יוצא לי לתפריט , לא יוצא ל-windows פשוט נתקע , רק על ידי alt+shift+delete אני עושה לו סיום משימה והוא יוצא מהמשחק , מה זה אמור להביע ? פאק במשחק ? בפריצה ? 3. כל פעם שאני מעלה את המשחק , ה…
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
מתיי יצא המשחק GTA Liberty City Stories מבית היוצר Rockstar Games למחשב??? אם הוא ייצא....??
-
- 22 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
Core 2 Duo E6300, 1066Mhz, s775, 2MB 1 ConRoeXFire-eSATA2 s775, 945P, DDRII 667, 2xPCI-E Crossfire 1 512MB V-Data 2 X1900GT 256MB, DDRIII, 2xDVI, VIVO, PCI-E 1 160GB 7200RPM, 8MB 1 Liberty ELT400AWT 400W 1 הגדרות הכי גבוהות? הכי נמוכות? קצת פרטים על איך המשחקים הבאים יפעלו במחשב הזה... Battlefield 2142 Grand Theft Auto: San Andreas Crysis Need For Speed Most Wanted Need For Speed Carbon The Sims 2 Hitman Blood Money Battlefield 2 זהו עד פה אני יערוך אם אני אחשוב על עוד משהו תודה רבה לאלה שיעזרו לי פה .. חח, אני ידוע שיש כמה משחקים שאולי לא יעבדו הכי טוב או כמה שיעבדו יותר מדי טוב אבל בכל זאת אני רוצה עוד חוות דעת :]
-
- 21 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
המפרט שלי : intel core I3-3110M 2.40Ghz ram: 4GB hard drive: 500 GB video card: Intel HD graphics 4000 windows 7 ultimate לפני שתגידו שהמחשב שלי חלש (כי יש כאלה שאוהבים יש להגיד את זה) המחשב שלי עומד יפה בדרישות המינימליות של המשחק וגם אני מריץ עליו משחקים יותר כבדים מ- RESIDENT EVIL 6 משחקים כמו SPLINTERCELL BLACK LIST עובדים חלק אז ככה, אחרי ההתקנה של המשחק היה לי מסך שחור וקראתי באינטרנט שצריך לעדכן גירסת דרייבר של הכרטיס מסך, אחרי שעשיתי את זה התקלת מסך שחור הסתדרה אחרי השלב הראשון של המשחק ששיחקתי חלק בלי תקיעות ובלי שטויות, זאת הייתה הקדמה שאחריה צריך לבחור עם איזה דמות אתה רוצה לשחק, אחרי הבחירה של הדמות ישר יוצא לי לשולחן עבודה עם הודעה של ווינדוס program has stop…
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
מעצמת ההייטק ישראל איך זה שאי פעם לא התטבענו את חותימנו בתחום תעשיית משחקי המחשב? זכור לי שהיה משהו אבל כנראה לא זוכר. אני יכול להבין לפני עשור, היום יש מנועים שאפשר להתבסס עליהם כגון unigine או unity שמקלים על התהליך בהרבה. אשמח לשמוע דעותיכם בנושא, לי אין את הידע הטכני אחרת כבר הייתי עושה. אתם יכולים לדמיין? משחק FPS Single Player Campaign סתם זורק רעיון על חייל שבורח משבי מלבנון...
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
- 1 follower
-
-
זה ממש מרגיז שכל פעם שאני חושב לקנות משחק אני בסוף קונה אותו מאמאזון או בסטים בגלל שהחנות הדפוקה הזאת מכריחה אותנו לשלם ביורו הבעיה היא שקנייה ב ORIGIN מקנה הטבות שאני מעוניין בהם לכן אני לא יכול לפנות לאמאזון או לסטים (שהמשחק בכלל לא זמין דרכם) יש איזה שהיא דרך לקנות משם בדולרים מבלי להשתמש ב VPN אמריקאי ?
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
טוב אחרי שיתלבטתי בין 1-ליקנות\לשדרג תמחשב 2-ליקנות DS פלוס מכשיר גיבוים 3-ליקנות WII 4-ליקנות PS2 5-ליקנות 2 דברים מהרשימה לא בהכרח בסדר הזה החלטתי ליקנות PS2 +ציפ ההחלטה היתה כי 1-לא הצלחתי להשיג נינטנדו DS LITE פלוס מכשיר גיבוים למרות שהזמנתי כבר לפני יותר מיחודש וגם ככה בארץ זה מאוד יקר(הכל ביחד יוצא 2500 שקל) 2-מחשב טוב מאוד יקר וכל הזמן מצריך שידרוג אם רוצים להפעיל מישחקים כבדים ואני בתקופה שאני מאדק חגורה למחשב גם אין RPG יפנים לפחות אין הרבה וטובים וזה הסיגנון האהוב עלי 3-לWII יקח זמן עד שיצא ציפ וחוץ מנסיכת הדימדומים ומאריו אין מישחק שאני באמת רוצה כרגע אני כניראה יקנה WII עוד שנה וחצי אם יהיה ציפ טוב ומישחקים טובים אבל כרגע הוא לא בשל מבח…
-
- 22 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם הבאתי לכם פרטים חדשים על המשחק Need For Speed:Most Wanted!!! (על הדמו) קודם כל דרישות המערכת של הדמו(מינימאליות): OS - Windows XP/2000 Processor - Intel Pentium 4 or equivalent 1.4 GHz Memory - 256MB RAM Hard Drive - 1.0 GB CD Drive - 8 SPEED (Demo Disc only) Video Card - 32MB (NVIDIA GeForce 2 MX/GTS or greater, ATI Radeon 7500 or greater; Intel 950/i915g; S3 GammaChrome S18 Pro. Laptop models of these chipsets are not supported.) Sound Card - DirectX 9.0c compatible DirectX - Version 9.0c Online - Broadband; 2-4 Players פרטים על הדמו!!:רק 3 מכוניות: Mustang משופר Cayman S לא משופר ומשופר. להמתחרים יהיו המכוניות: IS300, GTO, Golf GTI…
-
- 15 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
-
Warcraft 3 Dota Cool Video למי שלא מכיר: http://en.wikipedia.org/wiki/Defense_of_the_Ancients מה אתם חושבים על המשחק\מוד?
-
- 13 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש לי מספר משחקים שנקנו ב-Steam על הכונן הקשיח שלי. אני צריך לפרמט את המחשב (למעשה אני צריך להחליף כונן קשיח. יש דרך "לגבות" את ההורדה ואז לשחזר אותה אחרי הגיבוי?
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני מתכוון לחשבון קיים שיש בו כבר כמה משחקים שקניתי. תודה.
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
להזכירכם, על מנת להרשם לטורניר, קודם כל אתם צריכים להרשם כאן. לאחר מכן, עליכם ליצור דיון בפורום הזה. נושא הדיון צריך להיות "[הרשמה] לאליפות CoD - קבוצת ...". בדיון עצמו אתם צריכים למלא מספר פרטים: שם הקבוצה: חברי הקבוצה: SteamID: איש קשר: פרטים ליצירת קשר (אימייל ופלאפון של נציג הקבוצה): אחרי שיצרתם את הדיון, כדי להשתתף בטורניר, כל אחד משחקני הקבוצה צריך להגיב ולאשר את השתתפותו, וכן להוסיף ScreenShot של ה console בתוך המשחק, עם ה SteamID שלו. (רושמים Status). הנה דוגמא לטופס הרשמה של קבוצת eNigmatic. רשימת הקבוצות אשר השלימו את הרשמתם (7): eNigmatic. שחקנים: MHRX, thebearjew, hymn, shuby, iluminate, BigBoss. eQuilibrium. שחקנים: sawyer, n1kita, razor, a…
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-2973992,00.html קראו את הכתבה, ההשקה הרישמית נדחית לנובמבר \:
-
- 19 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
דבר ראשון הי לכולם, אני ניובי מוצהר. (הי kom, encoder, זוכרים אותי מפיסיטיפ? ) עכשיו לעניינים: מה עושים בשלב של הreactor ברד פאקטיון? לחצתי על השני כפתורים, פוצצתי תמחשבים, פתחתי את הדלת העגולה שלמטה בסולם. מה המהלך הבא?
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום אנשים. אני משחק כרגע במהדורה המשופצת של Divinity II שיצא בימים האחרונים ויש לי כמה שאלה. בלשונית SKILLS אני רוצה לשפר תכונות תחת אופציית "לוחם", אבל משום מה הוא תקוע על הלשונית "קוסם" ואני לא מוצא דרך לדפדף בין הלשוניות. מישהו יודע משהו לגבי זה?
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
הי, אני גר בחולון. יש לי עותק **** מקורי וחוקי **** של Driv3r לפלייסטיישן 2 !!! אבל אין לי איפה לשחק אותו (אין לי מכשיר) !! מישהו רוצה ביקור ? המשחק עלי הקולה עליכם ... צרו קשר כאן, דחוף. HF
-
- 16 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
חח כל המשחקים הטובים מיועדים להשתחרר ב Q4 2007. שיחקתי Colin Mcrae... השליטה לא משהו והרעיון המרכזי במשחק גם לא... שיחקתי GRAW2... מאז ומתמיד לא התחברתי עם יריות טקטי כל כך... שיחקת Lost Planet... פשוט בנוי... גרוע חח שיחתי Overlord... ילדותי ומשעמם... שיחקתי Shadowrun... דווקא אהבתי, אני קונה השבוע.... שיחקתי Arena Wars... מבייש את היוצרים... לא שיחקתי Halo 2 כי יש לי XP חח ממליצים על משהו ספציפי? אני אוהב יריות (דווקא אין לי בעיה עם טקטי, שיחקתי גם BF2 במשך שנה וחצי... רק שלא יהיה איטי מידי), RTS, מרוצים, Space Sims, Flight Sims (עכשיו מנסה את Microsoft Flight Simulator X) תודה
-
- 21 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אפילו האינרנט לא העלה פתרון, וגם לא התמיכה הטכנית של EA לאף אחד מהשואלים והמתעניינים. הבעייה היא בהפעלת המשחק lord of the rings: battle for middle earth 1... יש לי את 2 ואת ההרחבה שלו, שניהם עובדים מצויין ללא כל בעייה. אבל הראשון עושה לי בלאגן ותסכול רב. כשאני מפעיל את המשחק עולה מסך ספלאש עם הלוגו של המשחק, סבבה, מחכים, עוברים בערך 30 שניות ופתאום אני מקבל את הארור הזה The thread tried to read or write data that is misaligned on hardware that does not provide alignment אגב. -ניסתי לעדכן המשחק לגרסתו האחרונה 1.3, לא עבד לא בגרסה זו ולא בגרסאות שלפניה. -ניסיתי להכנס לregedit ולמחוק משם כל הקשור למשחק, לא עזר -ניסיתי להתקין מחדש מספר פעמים... :\\\\\. לא יודע מה לעשות. בהחלט…
-
- 28 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
http://www.half-life2.com/ אז עכשיו כשיש אתר, נשאר רק לחכות למשחק. נקווה שנראה אותו עוד השנה... :
-
- 17 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
נחזור לעיניינינו.... למה חשוב לעדכן דרייבריים להתקני החומרה במחשב (כרטיסי קול, מסך וכו')? הסיבה העיקרית: ניצול יכולות החומרה בצורה טובה יותר ומהירה יותר. כלומר: משחקים ירוצו בצורה חלקה יותר מהירה יותר (לא תתקלו בתקיעות או בקטיעות...דברים יראו וישמעו יותר טוב מבעבר). דבר נוסף שבגללו חשוב להתקין דרייבר מעודכן במחשב הוא התמיכה בDirectX. כלומר: דרייבר ישן לא יזהה DX חדש ולהיפך, DX ישן לא יזהה דרייבר חדש.....מה שמביא אותנו לשילוב המנצח (מבחינת כל משחק היום בשוק) של דרייברים מעודכנים וDX מעודכן. איך יודעים עם יש בעיה עם הדרייבר או אם הDX?? דבר ראשון נכנס לתוכנית הבדיקה של ה -DX (התחל - הפעלה - DXDIAG) א) בעיות בדרייבר כרטיס מסך: - הDX אמור לזהות כרטיס מסך אחד בלבד (אלא עם …
-
- 14 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי, אני מעוניין לבנות שרת משחקים ל- BF2. במטרה לשחק עם ישראלים בפינגים שפויים. יש לי מחשב מיותר הכולל: 2500+ עם 1GB זיכרון.ו- 80GB הרדיסק. שיוקדש רק למשחקים. איך פותחים את שרת לשחקים ברשת ואיזה חיבור מספיק (פס רוחב)? האם המחשב מספיק חזק בשביל להיות שרת ל- BF2 ? מה עדיף לינוקס או וינדוס? איך מפרסמים אותו בקהילה? אני חייב להגיד שאני רציני בעניין , ולמחשב (שרת בעתיד) יש לוח-אם שתומך בשני מעבדים. אם צריך אני מוכן לשדרג לשניים/להוסיף זיכרון רק תסבירו איך לעשות את זה
-
- 20 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכם, קניתי מחשב חדש AMD64 3200+ עם כ.מ 6600GT ו- FAR CRY משום מה רץ טוב רק על 800X600 וברמת גרפיקה של LOW. הדרייברים מעודכנים ובנוסף התקנתי גם את ה- patch 1.3 שלו. מה יש לי עוד לעשות? להתקין בנוסף את ה- patch 1.1? תודה מראש.
-
- 15 תגובות
- 1.8k צפיות
-