עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by manahama1,

אהלן! פינקתי את עצמי לכבוד השיחרור במחשב אש למשחקים. רק אני קצת מבואס כי לפי מה שהמליצו לי פה, המחשב אמור לטוס ושום משחק לא אמור לעמוד בדרכו! המחשב כולל מעבד I5-760 וכרטיס מסך של HD 6870. בואו נגיד שכשאני שם על האפשרויות הכי גבוהות במשחק כבד כמו GTA- IV, המשחק עובד דיי באיטיות. השאלה שלי אם זה באמת הגיוני שהמשחק לא ירוץ מהר, ולמה? ושאלה שניה זה אם כדאי לי לשדרג את המעבד לI7- 950 וזה ייפתור את הבעיה והכל ירוץ מהר? תודה רבה. אורן בקשי.

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  2. יש לי מחשב דואל קואר 1.8, כרטיס מסך 7600GT, ג'יגה זיכרון.. ושאני מנסה להריץ משחקים כבדים המחשב נתקע ולאחר כמה שניות עושה ריסט.. אפילו בסימס שתיים שאחותי משחקת אחרי כמה דקות משחק המחשב כבה.. ניקיתי את המחשב גם פיזית מאבק וגם מבחינת תוכנות... הספק כח שלי לפי מה שאני יודע לא שיא הטכנולוגיה וחשבתי שאולי זאת הבעיה.. מה דעתכם? או שיכול להיות שפשוט המחשב שלי עמוס בעקבות איזה וירוס או משהו שדפק כבר תמחשב ואני לא יודע עליו.. או שאני פשוט צריך לשדרג את החומרה שלי? תודה לעוזרים

• 19 תגובות
    • 1.7k צפיות
  3. Started by mMmSaK,

אני שם שמירה מהאינטרנט טוען ואז המשחק יוצא שאני מפעיל שמירה שאני שמרתי זה עובד עולה טוען והכל טוב סורי שאני נדוש עם המשחק אבל זה לא המחשב שלי וזה מה שיש פה חחח

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  4. כשאני מנסה להפעיל את המשחק זה רושם לי "Your graphics card does not support shader version 3.0, the game will not run on this machine." שזה עצוב מאד מבחינתי שזה המשחק השני הטוב שאני רוצה לשחק בו ולא יכול (הראשון הוא Splinter Cell: Double Agent) בגלל שיש לי "כולה" Radeon 9800 Pro. יש למישהו בשורות טובות בנושא הזה?

• 20 תגובות
    • 1.7k צפיות
  5. Started by STRENGTH,

אין לי כבר מה לשחק במחשב שלי גמרתי את כל המשחקים שלי. אז אני רוצה שתביאו לי משחק טוב וכיף. תמליצו לי אפילו על משחק שמעל 4-6 שנים העיקר שיהיה טוב. תודה מראש ;D

• 15 תגובות
    • 1.7k צפיות
  6. מאוד אהבתי את Dragon age וגירסאותיו, כמו כן The Elder Scrolls V וכמובן The Witcher 1&2. אם יש למישהו המלצות נוספות, אני אשמח מאוד. מפרט המחשב שלי קצת ישן, לכן משחקים כבדים מאוד לא יעבדו טוב, למשל Crysis 3.

• 18 תגובות
    • 1.7k צפיות
  7. Started by 2k-Twok,

החוקים של ה-ODC: על כל השחקנים לבדוק מראש שהאנטי צ'יט שלו פועל כראוי, במידה ולא על השחקן לעדכן את אחד המנהלים. השעות של המשחקים יפורסמו, מותר לאחר משחק עד ל 20 דקות משעת התחלתו שנקבעה על ידי המנהלים בלבד !, אם הקבוצה שנגדכם מאחרת את המשחק יותר מ - 20 דקות אתם יכולים לקחת ניצחון טכני. חובה על הקבוצה המנצחת להעלות תמונות של כל צד במפה ולהעלותה לפורום באשכול חדש, ניתן לפתוח אשקול ולכתוב בו מי ניצח ולציין שהיה משחק מהנה ולציין שתעלו את התמונה מאוחר יותר (עד 24 שעות), ולחיצה על כפתור ה TAB במקלדת המראה את טבלת התוצאות של המשחק, על הקבוצה המנצחת שפותחת את האשכול להעלות בנוסף את ה Match ID של האנטי צ'יט. על השחקן המארח לשים את החוקים הנכונים, שחקן אשר יארח ולא יש…

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  8. Started by Mitko Zaeshki,

http://steamcommunity.com/id/TheGladiatoR/ תציאו מחירים 100% אמין

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  9. Started by SuffiX,

מישהוא יכול להביא לי גואס פאסס לפני שאני קונה את המשחק דיאבלו 3?

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  10. Started by config,

לחבר שלי יש 486 ויש לו שם doom 2 , אחרי שחרשנו איזה חודשיים עליו (ביחד) הצלחנו לעבור את כל השלבים בלי קודים ! ברמה בינונית ! . בשלב האחרון נתקעתי, עכשיו אני יודע שעם הקוד idclip אפשר לעבור דרך הקיר ולהרוג את הראש הזה. אבל אני לא רוצה לעשות את זה עם קודים , אין אפשרות אחרת ? אני מת לסיים את המשחק בלי קודים .. מישהו יכול לעזור ?

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  11. #r4pe iXONN living & breathing Roster: gernite - STEAM_0:0:14797172 blackeye - STEAM_0:0:9779266 pisti -STEAM_0:1:910789 shakedtz - STEAM_0:0:16722937 zex - STEAM_0:1:11087979 מאשר http://imageshack.us/photo/my-images/825/2011122300001c.jpg/

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  12. משחק הפעולה המבטיח של יוביסופט ממשיך לעורר עניין רב גם שנתיים אחרי שנחשף, ומקבל תאריך השקה חדש לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%9c%d7%94%d7%a6%d7%99%d7%9c-%d7%90%d7%aa-%d7%a0%d7%99%d7%95-%d7%99%d7%95%d7%a8%d7%a7-the-division-%d7%9e%d7%92%d7%99%d7%a2-%d7%91-8-%d7%91%d7%9e%d7%a8%d7%a5-2016/

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  13. Started by e.t,

http://www.half-life2.com/ אז עכשיו כשיש אתר, נשאר רק לחכות למשחק. נקווה שנראה אותו עוד השנה... :

• 17 תגובות
    • 1.7k צפיות
  14. Started by lavi1172,

הורדתי COD :black ops , ההתקנה הלכה בסדר המשחק עולה ואני נכנס לstory mode עד פה הכל בסדר... עכשיו כשאני משחק בהגדרות אוטמאטיות - הכל נתקע... דבר שלא נראלי כל כך הגיוני כי יש לי מחשב דיי חזק יחסית (רשום לי במפרט הכל). אז שיניתי את ההגדרות לרמה בינונית בערך על פי הערכה (רזולוציה טבעית של המסך 1920*1200 וכל השאר על medium-low והורדתי לגמרי את האנטיאליזינג הזה ). עכשיו המסך מתחיל להבהב בצהוב כל הזמן ולא ניתן לשחק, אתחול המחשב, אתחול המשחק לא עוזרים... את המשחק הורדתי בביטורנט http://torrentz.com/49840f73f2b2a6cbd2cfc8723fe61fd03c01f3b1 רק ביקורות שזה לא זיוף או משו בסגנון עזרה בבקשה מה יכולה להיות הבעיה ?

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  15. Started by alextomin,

שלום לכולם הבאתי לכם פרטים חדשים על המשחק Need For Speed:Most Wanted!!! (על הדמו) קודם כל דרישות המערכת של הדמו(מינימאליות): OS - Windows XP/2000 Processor - Intel Pentium 4 or equivalent 1.4 GHz Memory - 256MB RAM Hard Drive - 1.0 GB CD Drive - 8 SPEED (Demo Disc only) Video Card - 32MB (NVIDIA GeForce 2 MX/GTS or greater, ATI Radeon 7500 or greater; Intel 950/i915g; S3 GammaChrome S18 Pro. Laptop models of these chipsets are not supported.) Sound Card - DirectX 9.0c compatible DirectX - Version 9.0c Online - Broadband; 2-4 Players פרטים על הדמו!!:רק 3 מכוניות: Mustang משופר Cayman S לא משופר ומשופר. להמתחרים יהיו המכוניות: IS300, GTO, Golf GTI…

• 15 תגובות
    • 1.7k צפיות
  16. Started by ham0r,

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-2973992,00.html קראו את הכתבה, ההשקה הרישמית נדחית לנובמבר \:

• 19 תגובות
    • 1.7k צפיות
  17. Started by NeWorld123,

איך נקראים העידכונים שיצאו עד היום למשחק SKYRIM במחשב?

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  18. Started by avihy_1989,

שלום לכולם קניתי את המשחק חוקי לחלוטין את גרסת הדלוקס לאחר התקנה של המשחק + כל הרכיבים הנלווים כמו dx11 , וכל ה 2005 2011 c++ . עדכון הדרייברים של כרטיס המסך לאחרון ביותר המשחק פשוט לא עובד. ניסיתי גם את הrepair שאפשר לעשות דרך uplay עדיין לא עוזר. ב uplay אני לוחץ play המשחק מופיע למטה ממוזער לא מגיב . ברגע שלוחצים start או ctrl+alt+del המשחק קורס ומופיע AC4BFSP.exe לא מגיב ראיתי שאנשים ברחבי הרשת מדוחים על דברים דומים. השאלה אם יש פתרון כי אני לא מצליח עשיתי את רוב הדברים שמשתמשים ברשת אומרים

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  19. Started by ETB,

כשהגעתי לשלב השלישי במשחק, קורה משהו מעוד מוזר. אחרי שהוא טוען את השלב, הקומנדר נופל מהשמיים ומת. וזה חוזר על עצמו כל פעם מחדש. מה יכול לגרום לבעיה כזאת? למישהו היה את הבעיה הזאת? זה פעם שני שאני מוריד את הדיסק הראשון, כי בפעם הראשונה המשחק היה נתקעה בהתקנה.

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  20. Started by Crown,

אז ככה אני תקוע עכשיו עם P3 עד שיהיה לי איזה Core2duo נחמד וכרטיס מסך נורמלי . ואין לי במה לשחק המשחק היחיד שיש לי הוא WAR3 ואני חורש עליו יותר מידיי הכרטיס מסך שלי הוא ti4200 יש לכם משהו להמליץ שירוץ טוב על המחשב הזה? (חוץ מדיאבלו!) רצוי משחק רשת, אני אוהב משחקי רשת. או אפשר גם קוואסט מאתגר. תודה.

• 27 תגובות
    • 1.7k צפיות
  21. Started by idan007,

אז ככה, התקנתי את המשחק והוא בחר לבד בהגדרת המקסימום, אחרי שראיתי שזה לא עובד טוב הורדתי את הגרפיקה למדיום אחרי שגם זה לא עזר הורדתי את הfull lighing לדינמק וגם את הגרפיקה של הדשא אבל אפילו זה לא עזר. האם יש דרך לסדר שזה יעבוד חלק או שהמחשב שלי כבר לא מספיק טוב בשביל כאילו משחקים?

• 20 תגובות
    • 1.7k צפיות
  22. שלום, רציתי לדעת האם כבר יצאו דרישות מערכת לשני המשחקים שציינתי בכותרת... חיפשתי בגוגל אבל לא מצאתי בידיוק מה שחיפשתי כי אני לא בטוח אם הם סופיות או סתם שמועות... אם יצאו אשמח אם מישהו ירשום אותם כאן... גם מינימום וגם מומלץ... תודה.

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  23. Started by YARONGT,

יש לי כרטיס hd5870 ושאני משחק gta iv על הגדרות הכי גבוהות מן הסתם אז לפי msi אפטרבורנר הוא מראה לי שהוא השתמש בכ 24 אחוז עד 47 אחוז מהכרטיס וזה אומר שיש לי ירידות פריימים רציניות ביותר זה קורה עם עוד כמה משחקים כמו bf3 ועוד למה זה קורה עד שיש לי כרטיס כמו שצריך תמיד משהו צריך להרוס!!!!!

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  24. Started by bla7,

היה לי וורקרפט 3 קנוי וכשר למהדרין (מהיום הראשון שהוא נחת בארץ ). בזמן האחרון לא שיחקתי בו, ולפני כמה ימים רציתי לשחק שוב (הוא עדיין מותקן במחשב) והפלא ופלא - אני לא מוצא את המשחק. כלומר, אני לא מדבר על ההתקנה המחשב, אלא פיסית, לא מוצא את הקופסה עם הסידי... הפכתי חלקים נרחבים מהבית, אפילו כאלה שלא סביר למצוא בהם את המשחק. לא מצאתי. השאלה היא כזאת. המשחק מותקן לי כרגע על שני מחשבים, עם הסריאל המקורי. אני רוצה למצוא את הסריאל ולרשום אותו - כי חוץ מאשר על העטיפה של המשחק, זה לא רשום לי בשום מקום (לא ראיתי צורך לזה, האמת). למקרה שאני לא אמצא את המשחק, לפחות שיהיה לי הסריאל - כי הרי דיסק זה לא בעיה להשיג (גם סריאל, אבל לא מקורי כמו שהיה לי שאפשר לשחק איתו בבאטל נט). בקיצו…

• 16 תגובות
    • 1.7k צפיות
  25. Started by integral,

מישהו יכול להמליץ בבקשה? (אחיות וכו'...)

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.