משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,403 דיונים בפורום זה
-
אז ככה, התקנתי את המשחק והוא בחר לבד בהגדרת המקסימום, אחרי שראיתי שזה לא עובד טוב הורדתי את הגרפיקה למדיום אחרי שגם זה לא עזר הורדתי את הfull lighing לדינמק וגם את הגרפיקה של הדשא אבל אפילו זה לא עזר. האם יש דרך לסדר שזה יעבוד חלק או שהמחשב שלי כבר לא מספיק טוב בשביל כאילו משחקים?
-
- 20 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
איך אני עושה את זה אני צריך להוריד משהו מיוחד??? נגיד אני רוצה לעשות Host ושמישהו יכנס אליי יש דבר כזה?
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
לחבר שלי יש 486 ויש לו שם doom 2 , אחרי שחרשנו איזה חודשיים עליו (ביחד) הצלחנו לעבור את כל השלבים בלי קודים ! ברמה בינונית ! . בשלב האחרון נתקעתי, עכשיו אני יודע שעם הקוד idclip אפשר לעבור דרך הקיר ולהרוג את הראש הזה. אבל אני לא רוצה לעשות את זה עם קודים , אין אפשרות אחרת ? אני מת לסיים את המשחק בלי קודים .. מישהו יכול לעזור ?
-
- 11 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי מחשב עם q6600, 2 gb ram, 8800gts 640mb כל זה על מסך של 22 אינטש ברזולוציה המקסימלית של המסך דריברים אחרונים של nvida ווינדוס xp גירסה 32 ביט המשחק משום מה מקרטע לי בימים האחרונים. עד עכשיו עבד בסדר, אבל בימים האחרונים אם אני במירוץ עם יותר מ 4-5 מכוניות אז המשחק עושה בעיות ומקרטע מידי פעם, באופן בלתי שחיק בעליל. בהתחלה הורדתי מעט את הרזולוציה ואת הפילטרים אבל כל זה לא עזר. הגעתי למצב שאני משחק בלי פילטרים ובלי שום תוספות לרזולוציה ועדיין עושה את אותה הבעיה, משחקים אחרים כגון nfs pro street, ghost recon 2, crysis,bioshock עובדים נפלא ורק ג'ויס 2 עושה לי בעיות. חיפשתי בגוגל ולא הצלחתי למצוא אנשים עם אותה תקלה, אם למישהו מכם יש מושג אני ממש אשמח. (ניסיתי להתקין את הד…
-
- 15 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם הבאתי לכם פרטים חדשים על המשחק Need For Speed:Most Wanted!!! (על הדמו) קודם כל דרישות המערכת של הדמו(מינימאליות): OS - Windows XP/2000 Processor - Intel Pentium 4 or equivalent 1.4 GHz Memory - 256MB RAM Hard Drive - 1.0 GB CD Drive - 8 SPEED (Demo Disc only) Video Card - 32MB (NVIDIA GeForce 2 MX/GTS or greater, ATI Radeon 7500 or greater; Intel 950/i915g; S3 GammaChrome S18 Pro. Laptop models of these chipsets are not supported.) Sound Card - DirectX 9.0c compatible DirectX - Version 9.0c Online - Broadband; 2-4 Players פרטים על הדמו!!:רק 3 מכוניות: Mustang משופר Cayman S לא משופר ומשופר. להמתחרים יהיו המכוניות: IS300, GTO, Golf GTI…
-
- 15 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
במשחק יש מן סימן שחור כזה שמכסה את כל הסמן של המשחק, מישהו יודע מה לעשות?
-
- 11 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי מספר משחקים שנקנו ב-Steam על הכונן הקשיח שלי. אני צריך לפרמט את המחשב (למעשה אני צריך להחליף כונן קשיח. יש דרך "לגבות" את ההורדה ואז לשחזר אותה אחרי הגיבוי?
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם! לא מזמן התחלתי לשחק במשחק התותח הזה אחלה גרפיקה אחלה סאונד אחלה משחקיות בקיצור משחק שווה! עכשיו נתקעתי פה הינה תמונה: http://www.2send.us/uploads/31726bbe25.JPG תראו מה אני עושה איך אני פותח תדלת הזאת? ניסיתי הכול גם אין לי מנה [כוח] מה עושים פה מישהו יודע אולי?! טוב תודה מראש ולילה טוב
-
- 21 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני מחפש המלצה למשחק "חזק" לבדיקב והתרשמות מיכולות הכרטיס הגראפי החדש שלי - PX8800GTS יש המלצות ?
-
- 16 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אם אפשר לשנות את הרזולוציה באיזה קובץ הגדרות מחוץ למשחק זה יהיה הכי הטוב. הבעיה היא ששיניתי את הרזולוציה ועכשיו פשוט לא רואים כלום. ניסיתי לעשות uninstall ולהתקין את המשחק מחדש אבל ההגדרות הישנות שלו נשמרו.
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
#r4pe iXONN living & breathing Roster: gernite - STEAM_0:0:14797172 blackeye - STEAM_0:0:9779266 pisti -STEAM_0:1:910789 shakedtz - STEAM_0:0:16722937 zex - STEAM_0:1:11087979 מאשר http://imageshack.us/photo/my-images/825/2011122300001c.jpg/
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
בחנות פלטפורמת ה-Origin של EA מקיימים בימים אלו מבצע קייצי משלהם, עם הנחות משמעותיות על כותרים טריים אשר לא תוכלו להשיג בשום מקור אחר לכתבה: http://hwzone.co.il/dragon-age-inquisition-%d7%95-battlefield-hardline-%d7%9b%d7%a2%d7%aa-%d7%91%d7%97%d7%a6%d7%99-%d7%9e%d7%97%d7%99%d7%a8/
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
הבטא באוקטובר (מאוחר,נכון) כולם יוכלו לשחק בה ועוד פרטים. http://mp1st.com/2013/08/20/battlefield-4-beta-early-october-premium-detailed-new-multiplayer-released/
-
- 14 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
קאפ במסגרת esl שכל הקבוצות הטובות ביותר במשחק מתחרות בה בכל שבוע ויכולות לזכות ב 125€ ובכל חודש ב500€. חצי גמר GO4BO2: myDGB.Razer vs TEAM BANHAMMER Alive--------------------------- SPIX blµz---------------------- DESIRE GolanNz-------------------- BuTcHeR eyalk------------------------- SeT i7 Divine---------------------- Ken4eG 13-8 לmyDGB שידור של המשחק : http://www.youtube.com/watch?v=sIW9B6uy-tI גמר GO4BO2 : myDGB.Razer vs Druidz.OZONE Alive------------------ Marre blµz------------- FRANKK GolanNz- -------…
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
או שאפשר לוותר עליו אם המשחקים רצים בסדר גם ככה.
-
- 9 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
לכל מי שחושב לחכות עוד שנה לדום3 בשורות משמחות, הדמו מולטי פלייר של דום3 יוצא ב14 באוגוסט השנה!!!! אז יש למה לצפות (לפחות לפי שיש לו כרטיס HIGH END). יאיר.
-
- 15 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שמתי לב לתופעה מעצבנת, כשאני משחק ב NEED FOR SPEED CARBON מידי כמה שניות המשחק נתקע, כל עשר שניות בערך יש קרטוע מעצבן למשך שניה, אני משתמש בהגדרות מקס' ובכלליות המשחק רץ בסדר רק שהתקיעות האלה מרגיזות, ניסיתי לבטל אנטי וירוס ועדיין לא עוזר... יש רעיונות?
-
- 13 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
נחזור לעיניינינו.... למה חשוב לעדכן דרייבריים להתקני החומרה במחשב (כרטיסי קול, מסך וכו')? הסיבה העיקרית: ניצול יכולות החומרה בצורה טובה יותר ומהירה יותר. כלומר: משחקים ירוצו בצורה חלקה יותר מהירה יותר (לא תתקלו בתקיעות או בקטיעות...דברים יראו וישמעו יותר טוב מבעבר). דבר נוסף שבגללו חשוב להתקין דרייבר מעודכן במחשב הוא התמיכה בDirectX. כלומר: דרייבר ישן לא יזהה DX חדש ולהיפך, DX ישן לא יזהה דרייבר חדש.....מה שמביא אותנו לשילוב המנצח (מבחינת כל משחק היום בשוק) של דרייברים מעודכנים וDX מעודכן. איך יודעים עם יש בעיה עם הדרייבר או אם הDX?? דבר ראשון נכנס לתוכנית הבדיקה של ה -DX (התחל - הפעלה - DXDIAG) א) בעיות בדרייבר כרטיס מסך: - הDX אמור לזהות כרטיס מסך אחד בלבד (אלא עם …
-
- 14 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום אני רוצה משחק אסטרטגיה לא ישן מדי שפועל על המפרט (העלוב) שלמעלה.... משחקים כגון CAESAR3 או generals וכל הדומה יהיו טובים מאוד. כל העוזרים יבורכו ותודה מראש.
-
- 23 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני נכנס למשחק ואחרי הסירטון המשחק כל הזמן מסתובב לי..יש פיתרון לזה? תודה מראש על העזרה
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
http://store.steampowered.com/sub/469/ זאת הזדמנות נהדרת למי שעדיין אין, כל משחק שם לבד שווה יותר מ10 דולר.
-
- 18 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
Core 2 Duo E6300, 1066Mhz, s775, 2MB 1 ConRoeXFire-eSATA2 s775, 945P, DDRII 667, 2xPCI-E Crossfire 1 512MB V-Data 2 X1900GT 256MB, DDRIII, 2xDVI, VIVO, PCI-E 1 160GB 7200RPM, 8MB 1 Liberty ELT400AWT 400W 1 הגדרות הכי גבוהות? הכי נמוכות? קצת פרטים על איך המשחקים הבאים יפעלו במחשב הזה... Battlefield 2142 Grand Theft Auto: San Andreas Crysis Need For Speed Most Wanted Need For Speed Carbon The Sims 2 Hitman Blood Money Battlefield 2 זהו עד פה אני יערוך אם אני אחשוב על עוד משהו תודה רבה לאלה שיעזרו לי פה .. חח, אני ידוע שיש כמה משחקים שאולי לא יעבדו הכי טוב או כמה שיעבדו יותר מדי טוב אבל בכל זאת אני רוצה עוד חוות דעת :]
-
- 21 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי מחפש שחקנים למשחק Heroes and Generals עם מיקרופון. למי שלא מכיר, מדובר בFPS עם יותר מ2.6 מיליון משתמשים...
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
המשחק GOTHIC 3 עומד לצאת בחודש הבא, וכפי שזה נראה הוא יהיה המצלחה גדולה, ומשחק ענק. לפי מה שהבנתי הוא בסגנון של OBLIVION, ומשחק כזה יתקבל אצלי בברכה ( אהבתי מאוד את אובליביון ). מי לדעתכם יהיה יותר טוב מבחינה גרפית? משחקיות? לחימה? קווסטים? ובכללי??? לפי מה שראיתי בטריילרים, הכשפים שם יהיו יותר טובים, יש מן מטר של אש שנופל מהשמיים, אתה יכול להפוך לדינוזאור קטן, ועוד דברים מגניבים. יש גם הבדל נוסף בכשפים והוא שבאובליביון אתה בוחר כישוף ורק כשאתה לוחץ על C אתה עושה אותו, אך תוך כדי אתה יכול להילחם בחרב או בכל נשק אחר, אולם בגוטיק כשאתה בוחר כישוף כמו כדור אש אז יש לך את הכדור ביד ואתה לא יכול להחזיק חרב לפי מה שאני חושב, אול לפחות לא יכול להחזיק נשק ב-2 הידיים, זה יפה יותר …
-
- 25 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
עץ הטורניר של השלב http://binarybeast.com/xCoDBO21309220 החוקים הם החוקים המלאים: נשקים מותרים Assault Rifles MTAR, Type 25 , SWAT-556, FAL OSW, M27, SCAR-H, SMR, AN-94 SMG MSMC, Chicom CQB (2 per team) Sniper Rifles Ballista, DSR 50 (1 per team & no pickups) Shotguns R-870 MCS, KSG (1 per team & no pickups) Pistols Five Seven, Tac45. Perks Toughness (Perk 2) Awareness(Perk 3) Lethal Frag grenade Tactical Smoke/Flash (1 per player) Attachments FMJ, Ballistics CPU, Iron Sight RECORD ON ! שזהים לחוקים של 5vs5 מידע לגבי האנטי צ'יט: האנטי צ'יט בו ישתמשו במהלך המשחקים הינו UAC3 - Universal Anti-Cheat 3. אותו ניתן להוריד בלחיצה כאן.…
-
- 12 תגובות
- 1.7k צפיות
-