משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,394 דיונים בפורום זה
-
טוב חברים אני צריך בבקשה את עזרתכם.. את המשחק כבר שיחקתי וסיימתי מזמן, לאחר החלפת לוח שזכיתי בו פה בפורום z77 gd65 gaming התקנתי מחדש מערכת הפעלה. הורדתי את המשחק באוריג'ין והתקנתי שוב, המשחק קורס לאחר כמה שניות עם שגיאה שנראת כנפוצה אך לא הצלחתי להתגבר עליה. חתימת הבעיה: שם אירוע הבעיה: BEX שם היישום: crysis3.exe גירסת היישום: 1.3.0.0 חותמת הזמן של היישום: 02f3b040 שם מודול התקלה: StackHash_e110 גירסת מודול התקלה: 0.0.0.0 חותמת הזמן של מודול התקלה: 00000000 היסט החריגה: 0000000b קוד החריגה: c0000005 נתוני החריגה: 00000008 גרסת מערכת ההפעלה: 6.1.7600.2.0.0.256.1 מזהה אזור: 1033 מידע נוסף 1: e…
-
- 13 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת האם כבר יצאו דרישות מערכת לשני המשחקים שציינתי בכותרת... חיפשתי בגוגל אבל לא מצאתי בידיוק מה שחיפשתי כי אני לא בטוח אם הם סופיות או סתם שמועות... אם יצאו אשמח אם מישהו ירשום אותם כאן... גם מינימום וגם מומלץ... תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שיחקתי בno one lives forever 2 ונתקלתי בזה יריתי בחייל אחד והוא נפל ואז זה יצא
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
כשהגעתי לשלב השלישי במשחק, קורה משהו מעוד מוזר. אחרי שהוא טוען את השלב, הקומנדר נופל מהשמיים ומת. וזה חוזר על עצמו כל פעם מחדש. מה יכול לגרום לבעיה כזאת? למישהו היה את הבעיה הזאת? זה פעם שני שאני מוריד את הדיסק הראשון, כי בפעם הראשונה המשחק היה נתקעה בהתקנה.
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, יש לי 100 ש"ח ואני מעוניין לקנות משחק מקורי (מסיבות אישיות). אני מתלבט בין HEROES 3 COMPLETE לבין DIABLO 2. סיימתי את HEROES 3 המקורי (ללא שתי התוספות הכלולות בגרסה המלאה) ואני מאוד אוהב את המשחק הזה, אבל לא יצא לי עוד לשחק בדיאבלו ושמעתי שהוא אמור להיות משחק מאוד טוב. מה כדי לי לקנות מבין שניהם? תודה מראש
-
- 26 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך GeFORCE 2 MX/400 32 MB" NVIDIA" וגם WINDOWS XP אז רציתי המלצות למשחקי פעולה, משחקי אסטרטגיה ומשחקי תפקידים טובים שיעבדו על המחשב שלי. תודה מראש
-
- 15 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-
למה ה-GTA3 שלי נתקע כל פעם שאני מתנגש באיזושהי מכונית ? :-/
-
- 14 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אין לי כבר מה לשחק במחשב שלי גמרתי את כל המשחקים שלי. אז אני רוצה שתביאו לי משחק טוב וכיף. תמליצו לי אפילו על משחק שמעל 4-6 שנים העיקר שיהיה טוב. תודה מראש ;D
-
- 15 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מאוד אהבתי את Dragon age וגירסאותיו, כמו כן The Elder Scrolls V וכמובן The Witcher 1&2. אם יש למישהו המלצות נוספות, אני אשמח מאוד. מפרט המחשב שלי קצת ישן, לכן משחקים כבדים מאוד לא יעבדו טוב, למשל Crysis 3.
-
- 18 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי מחשב דואל קואר 1.8, כרטיס מסך 7600GT, ג'יגה זיכרון.. ושאני מנסה להריץ משחקים כבדים המחשב נתקע ולאחר כמה שניות עושה ריסט.. אפילו בסימס שתיים שאחותי משחקת אחרי כמה דקות משחק המחשב כבה.. ניקיתי את המחשב גם פיזית מאבק וגם מבחינת תוכנות... הספק כח שלי לפי מה שאני יודע לא שיא הטכנולוגיה וחשבתי שאולי זאת הבעיה.. מה דעתכם? או שיכול להיות שפשוט המחשב שלי עמוס בעקבות איזה וירוס או משהו שדפק כבר תמחשב ואני לא יודע עליו.. או שאני פשוט צריך לשדרג את החומרה שלי? תודה לעוזרים
-
- 19 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
כרגע ב gamespot ו ב download.com, מישהו מכיר משהו יותר מהיר
-
- 23 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
http://biz.yahoo.com/bw/030418/185094_1.htmll לחנויות הוא יצא ב15.5 עם יצאת הסרט כמובן אבל לא כתוב שם שום דבר בקשר לכמה דיסקים זה ???
-
- 14 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
תוספת מנגנון הגנה בפני רמאויות במשחקים מקוונים מבית חברת Denuvo השנויה במחלוקת יוצר שלל בעיות מרגיזות עבור שחקנים שכבר רכשו את כותר הפעולה העדכני לכתבה
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם הבאתי לכם פרטים חדשים על המשחק Need For Speed:Most Wanted!!! (על הדמו) קודם כל דרישות המערכת של הדמו(מינימאליות): OS - Windows XP/2000 Processor - Intel Pentium 4 or equivalent 1.4 GHz Memory - 256MB RAM Hard Drive - 1.0 GB CD Drive - 8 SPEED (Demo Disc only) Video Card - 32MB (NVIDIA GeForce 2 MX/GTS or greater, ATI Radeon 7500 or greater; Intel 950/i915g; S3 GammaChrome S18 Pro. Laptop models of these chipsets are not supported.) Sound Card - DirectX 9.0c compatible DirectX - Version 9.0c Online - Broadband; 2-4 Players פרטים על הדמו!!:רק 3 מכוניות: Mustang משופר Cayman S לא משופר ומשופר. להמתחרים יהיו המכוניות: IS300, GTO, Golf GTI…
-
- 15 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
UBISOFT הכריזו על משחק שלישי בסדרה והראו GAMEPLAY. המשחק חוזר למראה הטרופי שראינו במשחק הראשון ומפותח על ידי UBISOFT MONTREAL. יעלו לפה גיימפלאי ברגע שזה יגיע ל YOUTUBE לדעתי ניראה הרבה יותר טוב מהשני והרבה יותר קרוב לראשון. המשחק יצא ב 2012. E3 2011: Debut Gameplay (Stream) - Far Cry 3
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני משחק CS ויש לי BAN מאחד הסרברים והאדמין רוצה להוריד לי אותו והוא לא יודע מה לעשות כי הוא חדש איך אני מביא לו את WONID שהוא יוכל להסיר את הבן ומה הוא צריך לכתוב?
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי מחשב עם q6600, 2 gb ram, 8800gts 640mb כל זה על מסך של 22 אינטש ברזולוציה המקסימלית של המסך דריברים אחרונים של nvida ווינדוס xp גירסה 32 ביט המשחק משום מה מקרטע לי בימים האחרונים. עד עכשיו עבד בסדר, אבל בימים האחרונים אם אני במירוץ עם יותר מ 4-5 מכוניות אז המשחק עושה בעיות ומקרטע מידי פעם, באופן בלתי שחיק בעליל. בהתחלה הורדתי מעט את הרזולוציה ואת הפילטרים אבל כל זה לא עזר. הגעתי למצב שאני משחק בלי פילטרים ובלי שום תוספות לרזולוציה ועדיין עושה את אותה הבעיה, משחקים אחרים כגון nfs pro street, ghost recon 2, crysis,bioshock עובדים נפלא ורק ג'ויס 2 עושה לי בעיות. חיפשתי בגוגל ולא הצלחתי למצוא אנשים עם אותה תקלה, אם למישהו מכם יש מושג אני ממש אשמח. (ניסיתי להתקין את הד…
-
- 15 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
חח כל המשחקים הטובים מיועדים להשתחרר ב Q4 2007. שיחקתי Colin Mcrae... השליטה לא משהו והרעיון המרכזי במשחק גם לא... שיחקתי GRAW2... מאז ומתמיד לא התחברתי עם יריות טקטי כל כך... שיחקת Lost Planet... פשוט בנוי... גרוע חח שיחתי Overlord... ילדותי ומשעמם... שיחקתי Shadowrun... דווקא אהבתי, אני קונה השבוע.... שיחקתי Arena Wars... מבייש את היוצרים... לא שיחקתי Halo 2 כי יש לי XP חח ממליצים על משהו ספציפי? אני אוהב יריות (דווקא אין לי בעיה עם טקטי, שיחקתי גם BF2 במשך שנה וחצי... רק שלא יהיה איטי מידי), RTS, מרוצים, Space Sims, Flight Sims (עכשיו מנסה את Microsoft Flight Simulator X) תודה
-
- 21 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
עבודה של מח"ט או משהו בסגנון...
-
- 11 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
קונספירציה של סוני ומיקרוסופט, או שבאמת יש בעיה במשחק? http://www.pcgamer.com/mafia-3-appears-to-be-locked-to-30fps-on-pc/
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-
-
אז ככה, התקנתי את המשחק והוא בחר לבד בהגדרת המקסימום, אחרי שראיתי שזה לא עובד טוב הורדתי את הגרפיקה למדיום אחרי שגם זה לא עזר הורדתי את הfull lighing לדינמק וגם את הגרפיקה של הדשא אבל אפילו זה לא עזר. האם יש דרך לסדר שזה יעבוד חלק או שהמחשב שלי כבר לא מספיק טוב בשביל כאילו משחקים?
-
- 20 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-
רציתם פעם לדעת מהיכן הגיעו הרעיונות לסדרות המשחקים הגדולות בעולם? בסדרת "הסיפור מאחורי" תוכלו לגלות את כל הפרטים, והפעם על הפרק - Rayman מבית יוביסופט.
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-