משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,400 דיונים בפורום זה
-
יש למישהו את x-com:Enemy unknow הראשון והטוב
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
הפרק החדש בסדרת משחקי האסטרטגיה האהובה מבטיח חזרה למקורות, החל מה-29 בספטמבר לכתבה: http://hwzone.co.il/הגיבורים-חוזרים-might-and-magic-heroes-7-מושק-בעוד-חודש/
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני מחפש משחק בו אני יכול לבנות עיר/ממלכה ולנהל אותה, כמו כן לתקוף ולכבוש ערים אחרות. אין הגבלה של תקופה זה יכול להיות מודרני אם כי לא C&C וSIMCITY ויכול להיות מתקפות ימי הביניים עם יוונים/רומאים וכו' כמו כן לא אכפת לי אם מדובר במשחק שיצא אתמול או לפני שנתיים
-
- 12 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
למי שיש,הצלחתם להריץ אותו על הגדרות גבוהות?
-
- 24 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-
#r4pe iXONN living & breathing Roster: gernite - STEAM_0:0:14797172 blackeye - STEAM_0:0:9779266 pisti -STEAM_0:1:910789 shakedtz - STEAM_0:0:16722937 zex - STEAM_0:1:11087979 מאשר http://imageshack.us/photo/my-images/825/2011122300001c.jpg/
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום אני רוצה משחק אסטרטגיה לא ישן מדי שפועל על המפרט (העלוב) שלמעלה.... משחקים כגון CAESAR3 או generals וכל הדומה יהיו טובים מאוד. כל העוזרים יבורכו ותודה מראש.
-
- 23 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
5vs5 ODC #2 החוקים של ה - ODC: *על כל השחקנים לבדוק מראש שהאנטי צ'יט שלו פועל כראוי, במידה ולא על השחקן לעדכן את אחד המנהלים. במידה והשחקן ישחק ללא האנטי צ'יט השחקן וקבוצתו יורחקו מהטורניר הבא ! *השעות של המשחקים יפורסמו, מותר לאחר משחק עד ל 20 דקות משעת התחלתו שנקבעה על ידי המנהלים בלבד !, אם הקבוצה שנגדכם מאחרת את המשחק יותר מ - 20 דקות אתם יכולים לקחת ניצחון טכני. *חובה על הקבוצה המנצחת להעלות תמונות של כל צד במפה ולהעלותה לפורום באשכול חדש, ניתן לפתוח אשקול ולכתוב בו מי ניצח ולציין שהיה משחק מהנה ולציין שתעלו את התמונה מאוחר יותר (עד 24 שעות ), קבוצה אשר שכחה לצלם את התמונות יכולה לצלם את התמונות אחרי המשחק דרך ה Theater במשחק על ידי כניסה לסרטון של המ…
-
- 9 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-2973992,00.html קראו את הכתבה, ההשקה הרישמית נדחית לנובמבר \:
-
- 19 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי כרטיס hd5870 ושאני משחק gta iv על הגדרות הכי גבוהות מן הסתם אז לפי msi אפטרבורנר הוא מראה לי שהוא השתמש בכ 24 אחוז עד 47 אחוז מהכרטיס וזה אומר שיש לי ירידות פריימים רציניות ביותר זה קורה עם עוד כמה משחקים כמו bf3 ועוד למה זה קורה עד שיש לי כרטיס כמו שצריך תמיד משהו צריך להרוס!!!!!
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שבת שלום לכולם. פירמטתי את המחשב והלך גם המשחק לצערי וההיתי בערך כ- 50 עד 55 אחוז של המשחק אם יש מישהו קרוב לאחוזי המשחק הללו ויכול לעלות לי את הקובץ אני מאוד יודה לו כי לא מצאתי שום קובץ באינטנט של שמירות. תודה רבה לעוזר
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
אהלן חברים, אחרי הרבה זמן שלא יכולתי לעלות סרטונים בגלל הלימודים, הכנתי סרטון שמסביר על צליפה ב-BF1. אני מקווה שתהנו ואשמח לפידבקים - אם אהבתם כמובן מוזמנים להירשם לערוץ. אחלה ערב שיהיה!
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
אחת מסדרות הפעולה האהודות והמטורפות ביותר בסביבה תנסה לזרוח במציאות מדומה על גבי ה-Oculus Rift וה-HTC Vive, החל ממחר לכתבה
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי מחשב דואל קואר 1.8, כרטיס מסך 7600GT, ג'יגה זיכרון.. ושאני מנסה להריץ משחקים כבדים המחשב נתקע ולאחר כמה שניות עושה ריסט.. אפילו בסימס שתיים שאחותי משחקת אחרי כמה דקות משחק המחשב כבה.. ניקיתי את המחשב גם פיזית מאבק וגם מבחינת תוכנות... הספק כח שלי לפי מה שאני יודע לא שיא הטכנולוגיה וחשבתי שאולי זאת הבעיה.. מה דעתכם? או שיכול להיות שפשוט המחשב שלי עמוס בעקבות איזה וירוס או משהו שדפק כבר תמחשב ואני לא יודע עליו.. או שאני פשוט צריך לשדרג את החומרה שלי? תודה לעוזרים
-
- 19 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אתם יכולים לתת לי בבקשה שמות של משחקי מרוצי מכוניות (לא ישנים ) והאים אפשר גם חוות דעת על המשחקים תודה
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-
אני מעוניין להכין סרטון של טופ 10 פראגים ממשחקים ישראלים בלבד ממה שהולך עכשיו בקהילה (גאטרים או קאפ אם יהיה),קוד 4 בלבד. כל שחקן יכול להופיע פעם אחת בלבד. מי שמעוניין בדבר הזה שיתחיל להקליט בגאטרים או בקאפים אם יהיו ולשלוח לי את הדמו לסטים: orik888 או בטיאס. אם לא תהיה תמיכה בזה אני ארד מהתכנית הזאת. אני מתכנן לאסוף דמואים מהחודש הקרוב בערך אז תתחילו להקליט. channel: http://www.youtube.com/user/blbbEdits עריכה: בשם של הדמו צריכים להיות מצוינים שם המפה והראונד.
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
רציתי לדעת איך המשחק הזה? האם הוא טוב ומה אתם אומרים עליו? והאם שווה להשקיע בו?
-
- 23 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מישהו אולי יכול אולי טיפטיפה לשער מה יהיו הדרישות ל PC? או שעדיין אין שמץ של מושג לאף אחד בגלל שרוקסטאר לא גילו כלום
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
איך משנים את הגדרות הגרפיקה יש רק רזולוציה ומסך מלא http://www.siz.co.il/my.php?i=w0kmzowrngzq.jpg
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
איזה אכזבה המשחק מאוד מאוד כבד, הגראפיקה לא ציפיתי לראות כלכך יפה אבל חרא גראפיקה מאוד קל שיחטפו לך את הכדור, לעשות תרגילים זה קשה , כי יש גם את כפתור SHIFT גם Z וגם C וכל אחד נמצא במקום אחר, עדיף כולם בSHIFT כמו ב2005 בקיצור אכזבה
-
- 18 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אז ככה אני תקוע עכשיו עם P3 עד שיהיה לי איזה Core2duo נחמד וכרטיס מסך נורמלי . ואין לי במה לשחק המשחק היחיד שיש לי הוא WAR3 ואני חורש עליו יותר מידיי הכרטיס מסך שלי הוא ti4200 יש לכם משהו להמליץ שירוץ טוב על המחשב הזה? (חוץ מדיאבלו!) רצוי משחק רשת, אני אוהב משחקי רשת. או אפשר גם קוואסט מאתגר. תודה.
-
- 27 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
החוקים של ה-ODC: על כל השחקנים לבדוק מראש שהאנטי צ'יט שלו פועל כראוי, במידה ולא על השחקן לעדכן את אחד המנהלים. השעות של המשחקים יפורסמו, מותר לאחר משחק עד ל 20 דקות משעת התחלתו שנקבעה על ידי המנהלים בלבד !, אם הקבוצה שנגדכם מאחרת את המשחק יותר מ - 20 דקות אתם יכולים לקחת ניצחון טכני. חובה על הקבוצה המנצחת להעלות תמונות של כל צד במפה ולהעלותה לפורום באשכול חדש, ניתן לפתוח אשקול ולכתוב בו מי ניצח ולציין שהיה משחק מהנה ולציין שתעלו את התמונה מאוחר יותר (עד 24 שעות), ולחיצה על כפתור ה TAB במקלדת המראה את טבלת התוצאות של המשחק, על הקבוצה המנצחת שפותחת את האשכול להעלות בנוסף את ה Match ID של האנטי צ'יט. על השחקן המארח לשים את החוקים הנכונים, שחקן אשר יארח ולא יש…
-
- 9 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
כרגע ב gamespot ו ב download.com, מישהו מכיר משהו יותר מהיר
-
- 23 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
http://biz.yahoo.com/bw/030418/185094_1.htmll לחנויות הוא יצא ב15.5 עם יצאת הסרט כמובן אבל לא כתוב שם שום דבר בקשר לכמה דיסקים זה ???
-
- 14 תגובות
- 1.7k צפיות
-