עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by WizMaster,

כל פעם שאני מריץ את המשחק, וטוען מחדש את ה-SAVE שלי, המחשב מנסה להתחבר לאינטרנט, ותוקע את המשחק, אני צריך כל פעם לסגור את המשחק בצורה ברוטלית, ולסמן את Never Ask Me Again, רק כך המשחק עולה, שמעתי שיש איזה Patch שמתקן את זה...מישהו שמע על מששהו כזה?

• 3 תגובות
    • 986 צפיות
  2. Started by ztahie,

שלום, הגעתי לשלב 5 של המשחק(השלב שיש הרבה צלפים ), ובקיצור : אני הורג את כולם מצליח לפתוח את שער הברזל, עובר אותו , ואז המשחק יוצא ל windows. ככה זה כל הזמן באותה הנקודה מישהו יודע מה זה? או איך לתקן זאת? תודה

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  3. אורח athlon
    Started by אורח athlon,

שיחקתי בשבוע האחרון MOHAA העלילה במשחק טובה, לא מצוצה מהאצבע כמו בRTCW, הרבה יותר ריאליסטית. המנוע הגראפי והגראפיקה במשחק פשוט מעולים. המשימות מעולות ודי מורכבות ביחד למבחר שיש בשוק. אבל מה? מסיימים את המשחק בדיוק כמו שמסיימים משימה, זה נראה כאילו חתכו את המשחק באמצע, בסוף של משימה מסויימת. המשחק פשוט קצר מדי, אני לא האמנתי שאחרי שהורסים את המפעל לגז המשחק יגמר שם.... פשוט רצים לתוך רכבת ופתאום זה רושם THE END. אני אמרתי לעצמי: מה כבר נגמר?!?!? זה באמת היה משונה... אני חושב שמתכנתי משחקים צריכים להשקיע קצת יותר מחשבה בנוגע לסיום המשחק, כי זה פשוט הורס את כל המשחק. אני ממש לא מבין את זה הסוף של המשחק אמור להיות השורגים שישה חיילים נאצים עולים על רכבת ובזה נגמר המשחק? WTF? …

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by DJO,

מאוד התלהבתי מהמשחק, הורדתי את העדכון לגרסה האחרונה והכל ואני משחק כמה ימים. סיימתי את המשימה השנייה ועכשיו שהוא טוען את המשימה השלישית (הפלישה לנורמנדי) הוא פשוט נתקע דיי בהתחלה.. ניסיתי לעשות ריסטרט, להפעיל את המשחק בלי שום תוכניות להפעיל את המשחק במצב בטוח לסיים שוב את סוף המשימה השנייה ולא לגעת אבל זה פשוט לא עובד! התדריך עובד אחלה ואז יש את הדף הזה מהגנרל שאתה אמור לקרוא ובינתיים עולה השלב אבל דיי מהר המשחק נתקע ואני מקבל כזאת הודעת של XP על שגיאה בתוכנה :<<< הצילו

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by redti,

משהו פה משחק MOHAA ברשת שיגיד לי באיזה יום ושעה אני יפתח SERVER אני יכול להחזיק עד ארבעה איש עם ADSL ארבעת הראשונים שירצו לשחק ישחקו. :D :D :D :D

• 2 תגובות
    • 882 צפיות
  6. Started by Dark Respect,

שלום אני צריך את הקובץ MOHAA.exe המקורי של המשחק מדאל אוף הונור אלייד אסולט כדי לשחק בשרתים נקיים מצ'יטרים(עכשיו אני משתמש בNOCD CRACK (זה חוקי-המשך לקרוא)) קניתי את המשחק מקורי אבל הדיסקים לא אצלי ואני לא יודע מתי אני אקבל אותם חזרה אז אם למישהו יש את הקובץ ורוצה לשלוח אותו אליי אני אודה לו מאד

• 3 תגובות
    • 970 צפיות
  7. Started by ofer_mat,

משהו יודע אך עוברים את השלב שצריך להציל איזה טיס...לאן לוקחים אותו?!?

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by H.I.V,

היום גמרתי אותו ומה שאני יכול להגיד זה דבר אחד: מעולה האקשן במשחק הוא מצויין הרמת קושי מאוד גבוהה ופשוט כיף לשחק בו אבל הבעיה היא שהוא די קצר שיחקתי בערך 7 שעות כדי לגמור אותו והוא נגמר בפתאומיות ובכלל לא ציפיתי ששלב אחרון יהיה כזה ויש לו בדיוק את אותה גרפיקה כמו למדל הראשון אלייד אסולט אבל המשחק ממש מצויין מה דעתכם?

• 6 תגובות
    • 823 צפיות
  9. Started by alexrta,

אני לא יודע מה לעשות!!! הנמכתי את כל ההגדרות למינימום וזה פשוט מקרטע ובלתי שחיק!!! ועל תגידו לי שזה בגלל המפרט ה-MOHAA הרגיל וSPEARHEAD עבדו אצלי מצויין על גראפיקה בינונית+ והמשחק הבן זו*ה הזה פשוט מקרטע!! למישהו יש רעיונות איך לשפר את המצב?? בבקשה אני מתחנן לעזרתכם.. :'( :'( :'( :'( :'( :'( תודה מראש לעוזרים

10. Started by 104952,

יש לי גרסה של MK3 , על דיסק. מקורי. התקנתי אותו על המחשב שיש לי כעת, והוא מצליח להריץ אותו אבל תמיד באיזשהו שלב של המשחק - הוא נתקע ועף לי מהחלון. דבר ראשון שעשיתי זה לבדוק אם יש שריטות בדיסק, הייתה שריטה קטנה. אז ביקשתי מחבר שלי שיתן לי לבדוק את הגרסה שלו , וקורה בדיוק אותו הדבר. הצעד הבא שעשיתי היה להתקין את המשחק על מחשב אחר , לצערי המחשב שהתקנתי עליו היה לו מעבד P3, והמשחק עבד עליו מעולה , כעט המחשב הזה נהרס ואין לי איך לשחק. מכך אני יכול ללמוד שכנראה המחשב שיש לי עכשיו מהיר מדי בשביל המשחק...מה שממש מוזר זה שהמשחקים MK1 וMK2 שהם על בסיס דוס, עובדים יפה על XP. וMK3 שהוא על בסיס חלונות לא עובד. עכשיו, אני מנסה לחפש אימולטור שיפעיל לי את MK3 בצורה חלקה כאילו אני משתמש ב…

• 40 תגובות
    • 3.1k צפיות
  11. Started by LazyBoy,

http://kotaku.com/gaming/you-fight-like-a-cow/anyone-for-more-monkey-island-267962.php כרגע יש רק 3 תמונות קונספט, אבל לפחות אנחנו יודעים שיש כבר צוות שעובד על המשחק. הממ, זה מזכיר לי שמעולם לא שיחקתי במספר 3 כי הכונן CD שלי נדפק בדיוק מתי שהשאלתי את העותק מחבר שלי. טוב, הגיע הזמן להשלים פערים.

• 20 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. Started by MaMzEr,

שלום פורום משחקים וברוכים הבאים לדיון הרישמי של M&M אני חדש אז אם יש תעויות בבקשה תקנו אותי כפי שכתוב משחק זה הוא משחק חינמי משחק זה הוא משחק כמו רוב המשחקים ההמונים משחק הריגת מפלצות אבל משחק זה שונה מהמשחקים ההמונים שאני שחקיתי במשחק זה תוכל להגיע לרמה 1,000 ואפילו 10,000 תוכן העינינים: 1.מערכת קרבות 2.מערכת החיה 3.לחידת חיות 4.הדמות: חפצים איך לעשות קרב המערכת ועוד 5.הורדה והרשמה! מערכת הקרבות מערכת הרבות במשחק זה די קלה וטובה מבחינת הKS במשחק אין KS במשחק זה כי אם תעזה קרב תכנס לבד לעולם פרטי משלך ושם תהיה אתה והחיה שלך 1 על אחד מול המפלצת/צות תוכלו גם לעשות קבוצה ולהכנס אם הקבוצה שלכם לקרב כלומר אתה והחבר שלך בתוך הקרב מול המפלצות וכמובן אם ה…

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. Started by SyndromE,

המשחק באמת ממש מגניב וכיפי... המון פיזיקה וגראפיקה, שליטה נוחה. עד 4 שחקנים ביחד או deathmatch . יש multiplayer. המשחק מבוסס על המנוע של Unreal3. יש לי רק בעייה ממש מעצבנת - אם אני מחבר gamepad של Logitech - Dual Action הלמעלה ולמטה הפוכים וזה בלתי אפשרי לשחק. כשאני מחבר שלט של Xbox למחשב זה עובד מצויין. יש למשהו רעיון ? ראיתי בספרייה: \Monster Madness\Engine\Config בתוך קובץ BaseInput.ini תת קטגוריה שנקראת XBOX Binding, שם אפשר באמת לכוון כיוונים, אבל אני רוצה לשחק גם עם שלט של XBOX וגם עם DualAction, האם זה אפשרי? :'(

• 3 תגובות
    • 832 צפיות
  14. Started by bennnn,

טוב אז ככה המשחק שוחרר היום...... ונראה די מבטיח......נאמר שהוא תומך בשיידר מודל 3. תמונות מגיים ספוט: http://www.gamespot.com/pc/action/monstermadness/index.html?q=monster%20madness&tag=result;title;1

• 2 תגובות
    • 521 צפיות
  15. Started by eliav cohen,

תהנו =))

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by dada665,

שלום זה מונטג' ישן שרציתי לפרסם פה. תנו לייק אם אהבתם. :)

• 2 תגובות
    • 719 צפיות
  17. Started by SpiritKnight,

מישהו יכול לתת לי את כל הלינקים/ קבצים להורדה כדי שאוכל להתחיל לשחק בצורה נורמלית? תודה.

• 38 תגובות
    • 3.1k צפיות
  18. Started by psychuil,

כמה שאלות: * אני היחיד שחושב שהAA שיש שם הוא בדיחה? אני על X4 וזה נראה כאילו אין בכלל. * איך זה שיצא פאץ' ביום השחרור? לא היה יותר פשוט לשלב אותו בשחרור? * אין נושא ראשי עדיין? זה אחלה משחק.

• 1 תגובה
    • 723 צפיות
  19. Started by kikkler,

התחלתי לפני כמה ימים לשחק קוסמת, כרגע אני פחות או יותר באמצע ה- mage guild ואני רוצה להיצטרף לבית כלשהו. העיניין הוא ש ה-בית לקוסמים הוא ללא ספק Telvanni, אבל הבנתי שהשילוב הזה (mage guild/Telvanni) יגרום לי לבעיות בהמשך. האם זה ככה? ואם כן, מה יהיה עדיף, Hlaalu/Redoran?

• 2 תגובות
    • 585 צפיות
  20. Started by o07,

ואני חשבתי שהמוד הזה ילך לעזאזל אבל מסתבר שכנראה העתיד מזהיר. קבלו מה מודרים יכולים לעשות (זה רק מראה שבטסדה וחברות אחרות מעוניינות רק בכסף): http://n4g.com/news/898494/morrowind-2011-version-2-0-preview-footage

• 6 תגובות
    • 2.4k צפיות
  21. Started by Dr__MIKO,

הי המשחק התגלגל לידי לפני שבועיים בערך וממש אהבתי. יש פה עוד מישהו שמשחק בו ויכול לספר לי על העלילה או יותר נכון על כל ההתפצלויות האפשרויות שלה כי זה ניראה אינסופי תום

• 0 תגובות
    • 585 צפיות
  22. Started by tania131,

היי שמעתי שזה משחק ממש יפה, ואני רוצה לדעת רק מה המטרה שלו כאילו איך מסיימים את המשחק? הרי זה משחק תפקידים שנדמה לי עולים רמות על ידיד הריגת מפלצות ועשיית קווסטים אז איך בעצם מסיימים את המשחק הזה? וגם דעות על המשחק יתקבלו בברכה

• 4 תגובות
    • 999 צפיות
  23. שאני מתחיל לשחק Morrowind, שזה טוען מקום חדש, המסך פשוט מפסיק להגיב, ואני צריך לעשות restart למחשב. זה גם לא תמיד קורה, מדי פעם כן הצלחתי לעבור למסך חדש, אבל אחרי שאני עובר לעוד מקום זה שוב קורה. משהו יודע מה יכולה להיות הבעיה? המפרט שלי במפרט.

• 5 תגובות
    • 810 צפיות
  24. Started by YakovEQW,

שלום לכולם, הורדתי טורנט למשחק MK11 premium edition (קובץ RAR ששוקל 70GB משום מה כשברשת כתוב המשחק שוקל 35 גיגה), לאחר החילוץ אני מנסה לפתוח את המשחק, נפתח לי חשבון ה STEAM שלי ולא משנה איך אני מנסה לפתוח את המשחק, נפתח לי שוב ושוב עמוד רכישת המשחק דרך STEAM. למישהו יש מושג איך אני יכול לפתוח את המשחק ה*נחמד* הזה?? אולי אני צריך להוריד גם Crack או לבצע פעולה כזו או אחרת? רב תודות לעוזרים

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by הטרול,

מישהו יודע איפה אפשר להוריד את המשחק *** Mortal Kombat Deception*** בבקשה !!!!!!!!!!!!!!!!! 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8)

• 2 תגובות
    • 875 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.