עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. הפרוייקט הענקי החדש של יוצרי GTA מצדיק ללא קושי כל מחמאה וכל מילת אהדה ששמעתם ותשמעו עליו, ומהווה את אחד מההישגים הכי גדולים בעולם הגיימינג כולו לכתבה

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות
  2. Started by lmlm,

בזמן האחרון המון חברות שעשו משחקים למחשבים עוברות לקונסולות ,כנראה משיקולים כספיים. והמחשב נשאר לו בלי משחקים (פה ושם משחק טוב,אבל הרוב חרא) זהו, נגמר עידן המחשב? עוברים כולם לקונסולות? מעכשיו ניגלוש,נתכתב -הכל בקונסולות? פשוט מבאס שאין כלום למחשב. אני שוקל ברצינות לקנות קונסולה למרות שאני נאמן למחשב. מה דעתכם?

• 17 תגובות
    • 1.8k צפיות
  3. יש לי כרטיס מסך GeFORCE 2 MX/400 32 MB" NVIDIA" וגם WINDOWS XP אז רציתי המלצות למשחקי פעולה, משחקי אסטרטגיה ומשחקי תפקידים טובים שיעבדו על המחשב שלי. תודה מראש

• 15 תגובות
    • 1.8k צפיות
  4. Started by yonatan.mendelson,

משחק הפעולה הטרי Titanfall 2 מצטרף אל Battlefield 1 וזוכה להצלחה מרשימה מאוד אצל המבקרים, אך האם זה יספיק בכדי למנוע ממנו מלהפוך לכשלון מסחרי? לכתבה

5. Started by vale,

שלום, יש לי כרטיס מסוג GTX260 ומעבד E4500 2.2GHZ C2D והמשחק קרייסיס רץ חלק אבל כשהמשחק מתחיל להיות עמוס(כשהרבה דברים קורים מסביב-כמו למשל הסצינה שבא נוסעים עם הטנק) מתחילות הקטיעות. האם שיפור במעבד יביא לביצועים יותר גבוהים? ה-OC המקסימלי שהצלחתי להגיע אליו(בגלל הלוח אם) הוא 2.45GHZ אבל זה במחיר של זכרון פנימי במהירות נמוכה יותר(מ-667MHZ ל-593MHZ) ולכן חזרתי להגדרות הרגילות וללא OC. עוד דבר, ההגדרות ב-V HIGH לא פתוחות בפני אלא רק הHIGH, האם זה בגלל שאין לי ויסטה וDX10?

• 22 תגובות
    • 1.8k צפיות
  6. Started by WRX,

שלום...! אז ככה... אני נכנס לשחק CS וזה לא משנה אם זה באינטרנט או אם זה ברשת אני משחק כמה זמן ופתאום בא לי לראות שרתים אחרים או סתם לצאת לתפריט של השרתים וכשאני רוצה לחזור למשחק המשחק ניתקע והברירה היחידה היא לעשות ctrl + alt + delete ולצאת ל windows אם אתם מכירים פיתרון כל שהוא לבעיה שלי אז אני ישמח לשמוע. נ.ב למי שמשחק CS הניק שלי ב CS זה Ossama Bin Laden :AR15:

• 11 תגובות
    • 1.8k צפיות
  7. Started by Quickly,

שלום פורום יקר. כבר הרבה זמן אני מחכה למשחק הזה אני חובב גדול של הסדרה בכל מקרה השגתי את המשחק התקנתי אותו והכל אבל הוא לא פועל עכשיו פה באה השאלה מדוע מכיוון שיש לי X800XL והוא תומך ב Sm2 והמשחק דורש פיקסל שיידרס 3 זה אומר שאני לא יכול להריץ אותו בלי כרטיס שתומך בSM3 ?? גם ככה הכרטיס שלי דיי נדפק הקירור שלו נשרף והוא עושה קצת בעיות בכל מקרה רציתי להחליף אותו אולי ל 7900GT או משהו אבל אני רוצה ליהיות בטוח שזאת הסיבה כי יפריע לי מכיוון שאני חובב משחקים גדול ועכשיו התקופה של המשחקים הטובים

• 17 תגובות
    • 1.8k צפיות
  8. Started by Judas Iscariot,

מישהו יודע איפה אפשר לרכוש מאס אפקט 1 בפחות מ20 דולר?

• 9 תגובות
    • 1.8k צפיות
  9. Started by cleric,

קיבלתי ג'וייסטיק (logitech extreme 3d pro) ואני מחפש משחקים טובים שאפשר לנצל אותו בהם, בנתיים אני רק משתמש בו בBF2 למטוסים, יש המלצות?

• 11 תגובות
    • 1.8k צפיות
  10. Started by Kobi Harosh,

שלום לכולם וחג שמח . אפתח בהסברה קצרה למה אני מתכוון , ואשמח לתגובות עיניינות בלבד מי שיש לו TRASH TALK שישמור לעצמו . Clan\Team Captian - הוא הלידר של הקלאן בכל טורניר/קאפ אחד המנהלים יפנה אליו והוא יחליט מה קורה . Clan\Team Captian יסומן באייקון ייחודי שהוא רק לו . המטרה היא לא שקלאנים יריבו עכשיו על מי לידר או קפטן , אלא יהיו בוגרים ויחליטו מי הקפטן שלהם . אשמח לתגובות ולשמוע מה דעתכם בנושא לפני שמוציאים לפועל את הדבר אם בכלל יש ביקוש לזה . תודה .

• 8 תגובות
    • 1.8k צפיות
  11. Started by Yarimiz,

​חברים יקרים, בערוץ Yarimiz התחילה הגרלה חדשה: חמישה עותקים של Watch Dogs במתנה! כל ההוראות להשתתפות בהגרלה נמצאים בסרטון הבא: שווה מאוד לעקוב אחרי הערוץ בימים הקרובים, הזוכים יוכרזו ביום ראשון ובתקופה הקרובה יהיו עוד הרבה הגרלות על משחקים וחלקי חומרה! עקבו אחריי גם ב: ## פייסבוק: https://www.facebook.com/YarimizGaming ## אינסטגרם: http://instagram.com/yarimiz ## טוויטר: https://twitter.com/YarimizGaming צפיה מהנה, ובהצלחה!

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  12. Started by YARONGT,

שלום לכולם התקנתי את המשחק באטלפילד 3 הכל טוב ויפה. אני שם אותו על ההגדרות הכי גבוהות רק משהו שם על 2X במקום 4 משהו כזה אני מקבל בין 35-65/62 והממוצע הוא 53 עם HD5870 עכשיו המשחק יוצא לי כל 5 דקות אני לא מבין מה הבעיה דרג אגב המעבד של הוא E5400 2.7@3.5 שבת שלום לכולם!

• 8 תגובות
    • 1.8k צפיות
  13. Started by Rbix,

יש למישהו במקרה שמץ של מושג מעין אני יכול להשיג את הקופסה המקורית של GTA 3? דקה 2:44 בסרטון הבא: תודה מראש לכל העוזרים!

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  14. לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%99%d7%95%d7%9e%d7%95-%d7%a9%d7%9c-%d7%94%d7%98%d7%a0%d7%98%d7%a7%d7%9c-%d7%9e%d7%91%d7%a6%d7%a2-%d7%a7%d7%90%d7%9e%d7%91%d7%a7-%d7%91%d7%90%d7%99%d7%9b%d7%95%d7%aa-%d7%92%d7%91%d7%95%d7%94%d7%94/

15. קטע מוזר לגמרי, אם אני משחק בSP, אני יכול לשחק כמה שאני רוצה. ברגע שאני מתחיל לשחק בMP, אחרי כמה דקות המשחק נתקע, לפעמים יש בזזזזזזזזז מהרמקולים, לפעמים הוא נתקע רק אחרי שהמתחלפת מפה. עכשיו נתקע, שאי אפשר לעשות כלום, לא לצאת בעזרת טאב, ESC, לא קונטרול אלט דליט...כלום, רק הכפתור של הריסט... עכשיו ניסיתי כבר כל מה שאני מאמין שאפשר, ניקיתי מארז[שוב...] בדקתי טמפרטורות של כל הרכיבים והכל תקין. ניסיתי להוריד את הרמה של הסאונד למינימום, גם לא עוזר. הדבר היחידי שאני עוד חושב, שהבעיה זה בכרטיס סאונד המובנה שיש על הלוח אם..ואין לי מושג איך לנתק אותו, ואין לי מושג אם זה בכלל יעזור המפרט: מעבד - intel e7500 לוח אם - gigabyte ep45 ud-3lr 4 גיגה זיכרון כרטיס מסך nVidia gtx2…

• 12 תגובות
    • 1.8k צפיות
  16. לפי נתוני אתר "canurunit", המשחק אמור לרוץ אצלי חלק. המשחק אכן רץ די חלק, למעט מספר תקיעות פה ושם, אך הבעיה העיקרית היא קריסות שמתרחשות ללא כל סיבה, בשלבים שונים של המשחק. הכוונה היא, שבשלב כלשהו במשחק, המשחק פשוט נתקע, ואז הוא פשוט יוצא ממנו. מישהו יודע למה זה קורה? ???

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  17. Started by doran19,

שלום לכולם! אני מחפש משחקי רשת טובים. ורציתיי לדעת אם יש לכם משחקי רשת טובים להציע לי..?? אבל שלא יהיו משחקים משעממים.

• 9 תגובות
    • 1.8k צפיות
  18. Started by Ghoul,

ככה עד עכשיו לא ראיתי את המשחק הזה אצל אף אחד עובד כמו שצריך אצל חבר אחד עבד "קשה" באש (לא במים אבל) והשני לא הסכים לעלות את המשחק אצלו מרוב בושה שיש לו מחשב מעולה : p4 3.06 readon 9700 pro וכו

• 18 תגובות
    • 1.8k צפיות
  19. Started by talisman,

יוצאים עדיין קווסטים? אם כן, אז יש לכם המלצות לקווסט? ובכלל - אני מחפש משחקים טובים אבל שיהיו גם ארוכים יחסית (ולא כמו המשחקים שיוצאים לאחרונה שמסיימים אותם תוך יומיים). לא חובה משחקים שייצאו לאחרונה, אפשר גם ישנים יותר (רק לא משחקי תפקידים). תודה

• 16 תגובות
    • 1.8k צפיות
  20. E3 לשנת 2008 נגמר וראינו איזה 100 טריילרים, טיזרים והדרכות על משחקים חדשים. בחרו את 5 המשחקים שהכי הקסימו אתכם ואתם מתים לשחק בהם (ללא דירוג, לא משנה לאיזו פלאטפורמה, לא משנה מתי ישוחרר). 5 המשחקים שהכי קסמו לי: 1) MIRROR'S EDGE 2) FAR CRY 2 3) RESIDENT EVIL 5 4) SPORE 5) PRINCE OF PERSIA: NEXT GEN * שימו לב, GTA4 ו MGS4 כבר יצאו ולכן לא בחרתי אותם.

• 23 תגובות
    • 1.8k צפיות
  21. Started by annex12,

יש לי שני שחקנים צעירים אחד RW והשני LW וזה המיקום היחידי שמופיעה להם. לאיזה עמדות הם מתאימים? מערך של 4-1-2-1-2 (diamond wide) במצב קרירה.

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  22. Started by Ghosthunter,

בזמן האחרון משעמם לי נורא במחשב ואני צריך משחק לשחק בו. ניסיתי את SIMS, ותוך יום הוא נמחק. ניסיתי את VS וכנ"ל. אנא המליצו לי. תודה.

• 20 תגובות
    • 1.8k צפיות
  23. האם יש הבדל בין קניית משחק Retail לבין קניית CD Key חוץ מהקופסא ? למשל Starcraft II החדש, האם רכישת המשחק בגירסת Retail ב- 240ש"ח, תתן לי משהו על רכישת CD Key ב- 200-220ש"ח ?

• 8 תגובות
    • 1.8k צפיות
  24. Started by IL.ProSsKillMove RkLO,

לייב קומנטרי ואחלה גיימפלי זה השותף לערוץ שלי !!! לייק וסאב יתקבלו בברכה ותהנו..... צפו בעוד סירטונים ותכירו אותי..... http://www.youtube.com/watch?v=ZIFzNTn9sU8

• 10 תגובות
    • 1.8k צפיות
  25. המשחק קצת יקר אבל שווה http://www.amazon.com/exec/obidos/tg/stores/detail/-/videogames/B000065SQJ/qid=1027877340/br=2-4/ref=br_ts_th_4/103-8194081-2944653

• 14 תגובות
    • 1.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים