משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,394 דיונים בפורום זה
-
בוקר טוב חברים! התקנתי היום את הצשחק Oni הוותיק והמעולה וכשאני מנסה להפעיל אותו הוא רושם לי הערה כזאת מוזרה ומעצבנת ושמונעת ממני לשחק Blam!, oni crashed אז אם מישהו יודע למה זה לא עובד אני אשמח ד"א : הבנתי שהוא לא עובד בxp אז צריך לשנות בתאימות לwin98 כדי שזה יפעל ובצעתי את זה. תודה מראש ..ליאור
-
- 16 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני לא יודע אם זה בכוונה או לא, אבל לפי סרטון הדגמה של SC-II יש בו מלא דברים בול כמו ב-CNC! למשל הספנית אם, שיכולה להיות רק אחת והיא עולה מלא כסף... כמו ב-CNC! וגם ה-NUCLEAR MISSILE שנטען לאחר מלא זמן והורס איזה אזור שאתה רוצה... אפילו עם אותו שם! ובכלל הכול שם דומה ל-CNC... באנשים, במראה הכללי :s05: בקיצור, לא יודע... גם לכם זה נראה או שזה רק לי?
-
- 18 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
הייD: זוכרים אותי? מי שהיה פה לפני שנה ככה עוד כשהיה ת'רד ראשי של MW2 ושכל היום שיחקנו בS6 מכיר אותי, בקיצור, שמעתי דברים טובים על MW3 וחשבתי אולי כדי לי לחזור לפרנצ'ייס שפעם כל כך אכזב אותי. כדי לי? בכלל יש עדיין למשחק הזה קהילה כאן? יש קלאן? יש משחקים? אם כן, אם לדעתכם כדי לי לרכוש אותו ויש כאן קהילה, קלאן, משחקים קבוצתיים, אז איפה אתם מציעים לקנות אותו? איפה אני אקבל מכיר טוב? מה לגבי DLC? הם חזרו על השגיאה הזאת? אם כן אולי אני אוכל להשיג אותו בזול ואולי לא יהיה שווה? מה אתם חושבים?
-
- 14 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
האם יצא משחק של המלחמה שהייתה השנה? או שכבר מפתחים כזה משחק?
-
- 16 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שיחקתי בדמו של far cry וגיליתי שאני יכול לשחק חלק רק בגרפיקה בינונית. לפי דעתי המשחק רץ לאט בגלל חוסר זכרון פיזי (תסתכלו על המפרט) -גם לפי מה שראיתי פה בפורומים. מה אתם חושבים?? כדאי לי לקנות עוד 512ddr @333mhz?? וכמה זה עולה? וכמה עולה 1גיגה? ???
-
- 13 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
-
שלום הורדתי משחק דרגון בול זי + אימולטור הכל עובד אבל אני מחפש עוד מי שיודע מאיפה אפשר עוד יבורך בבקשה לינקים מקורות תודה חברים
-
- 11 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, יש לי כרטיס מסוג GTX260 ומעבד E4500 2.2GHZ C2D והמשחק קרייסיס רץ חלק אבל כשהמשחק מתחיל להיות עמוס(כשהרבה דברים קורים מסביב-כמו למשל הסצינה שבא נוסעים עם הטנק) מתחילות הקטיעות. האם שיפור במעבד יביא לביצועים יותר גבוהים? ה-OC המקסימלי שהצלחתי להגיע אליו(בגלל הלוח אם) הוא 2.45GHZ אבל זה במחיר של זכרון פנימי במהירות נמוכה יותר(מ-667MHZ ל-593MHZ) ולכן חזרתי להגדרות הרגילות וללא OC. עוד דבר, ההגדרות ב-V HIGH לא פתוחות בפני אלא רק הHIGH, האם זה בגלל שאין לי ויסטה וDX10?
-
- 22 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
צוות תוכן משחקים מחפש כתבים שייצטרפו אלינו וייעזרו לסקר, לבקר ולדווח על עולם הגיימינג, חושבים שיש לכם את זה? תמיד התגאתם בידע הנרחב שלכם? רציתם להפוך את התחביב שלכם לעבודה? זו ההזדמנות שלכם! דרישות התפקיד: - יכולת להתבטא ברמה גבוהה בעברית הן בכתב והן בעל פה. (אנגלית ברמה גבוהה - בונוס) - בקיאות וידע נרחב על עולם ותעשיית הגיימינג - התעדכנות שוטפת בחדשות ועדכונים מעולם הגיימינג חושבים שאתם מתאימים? אתם מוזמנים לשלוח הודעה פרטית פה או להשאיר הודעה כאן בתר'ד ונסחו בכמה משפטים מדוע אתם חושבים שאתם תהיו כתבי גיימינג טובים. אנא צרפו את גילכם, שם פרטי + שם משפחה, יחד עם שם משתמש בסקייפ. שימו לב - לאחר התעניינות ראשונית וקבלת כתובת מייל ייעודית תדרשו לכתוב כתבת ניסיון במידה ואתם מ…
-
- 0 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
R&D הוא מוד שיצא לא מזמן לhl2 ep2. המוד הזה כל כך מוצלח (ציון ממוצע 9.6 בmoddb) שחשבתי שמגיע לו דיון ראשי. בקצרה על המוד: אתם מגלמים מדען שמנסה להחלץ מקומפלקס מעבדות כל שהוא. במהלך המוד לא תשמשו באף נשק מלבד הgravity gun כך שהאקשן מאוד יחודי ומרענן. המוד שם דגש על פתרון פאזלים וחידות ופחות על קרבות FPS מוכרים כך אפשר לומר על R&D שהוא יותר משחק הרפתקאה מאשר FPS סטנדרטי וכדי לסיים אותו תצתרכו לחשוב לא מעט. ללא ספק אחד המודים המוצלחים ביותר לhl2. שימו לב שכדי להתקין את המוד צריך את episode2 מותקן עמוד ראשי בmoddb: http://www.moddb.com/mods/research-and-development גירסא אחרונה להורדה: http://www.moddb.com/mods/research-and-development/downloads/research-and-d…
-
- 12 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
http://leviathyn.com/previews/2014/04/17/getting-hands-space-engineers-new-2014-space-odyssey/?preview=true נראה מעניין. הרבה פוטנציאל. בעיקרון המשחק נותן לכם לבנות כמו לגו, ולנהל קרבות חלל. יש בו מנועים, גנרטורים ,גירוסטופים, מיסבים, דחפורים, רובים, תותחים, טילים, וכל מיני כלים.
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
MW3 כבר התחיל לשעמם אותי ולעצבן אותי (לאגים, FMG..) והבנתי שהשניים הקודמים לו היו הרבה יותר מוצלחים השאלה שלי האם יש בכלל קהילה שעדיין משחקת בהם? והאם כדאי לקנות משחקים ישנים יחסית? וגם צריך לזכור שעוד כמה חודשים יוצא BO2.. דרך אגב, יש מקום יותר זול מסטים בשביל לקנות אותם? cod 4 עולה 20 דולר וMW2 שלושים דולר
-
- 8 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
חג שמח חברים יקרים, יש מישהו בפורום שיש לו כרטיסים לאירוע Game in 2016 בסוכות שלא מעוניין ללכת? אני מוכן לקנות ממנו את הכרטיסים! הכרטיסים אזלו... תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
כרגע סיימתי את דום 3 ואני לא יודע האם כדאי לי לשחק קודם בהרחבה של דום 3 או בהאלף לייף 2 קודם. (שמעתי שיש בהרחבה של דום חיקוי לרובה הגראביטציה). מה אתם אומרים?
-
- 22 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
-
אני חדש בדיאבלו ואני מתחיל מההתחלה. הורגים את הדמות שלי שם די מהר ואני לא מצליח להשיג שיקויי חיים וקסמים. זה די מתסכל, מה עושים?
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי CS 1.6 הפרוץ כל פעם שאני רוצה לשחק זה רושם לי יש גישה רק ל C CLASS או משהו אני לא יודע מה לעשות ??
-
- 15 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
http://www.maxconsole.net/?mode=news&newsid=24098 איזה מעצבן לשמוע דברים כאלו
-
- 18 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
טוב החלטתי לפתוח פה טורניר אן בי אי 2006 מקווה שיהיו משתתפים!! אז ככה הליגה תיהיה בנויה מ16 שחקנים 2 בתים כל בית 8 קבוצות ו4 עולות לפליאוף שישוחק הטוב מ5. כל אחד שירשום קבוצה,אי סי קיו,מסנג'ר,שם,אם הוא יכול לארח או לא. כל רבע ישוחק 5 דקות על רמה סופרסטאר.. יאללה אני יתחיל: פילדלפיה 224606 amitbachr@walla.co.il עמית יכול לארח אין רשת יאללה כולם להירשם רק רציניים וכאלה שיש להם תמשחק..
-
- 16 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
איזו ידיעה משמחת, באטמן חוזר במשחק Arkham Knight! מה יכול להיות יותר משמח מזה? אה כן, שזה חוזר ל-Rocksteady. תאריך יציאה 14.10.14 טריילר חשיפה
-
היום קמתי בבוקר ממיתתי ובעודי מנסה להכניס את היד אם הגבס לחולצה אחי מדליק נשיונל ג'יאורפיק בטלוויזיה ויש תוכנית על דינוזאורים ואופן היתפתחותם והיסתגלותם לסביבה המשתנה מהר בעידן הקריטיקון האחרון ( קצת לפני שהם ניכחדו לפני 65 מיליון שנה) פתאום חשבתי על רעיון הברקה של ממש ( אתם רשאים להודות לי) התיאור של המשחק: אנו מתחילים בעידן הדינוזאורים ההתחלתי כשהם עדיין זוחלים בעלי דם קר שרק יצאו מן המים ואנו מגלמים יצור קטן חלש טיפש ופרימיטיבי ואז אנו לוקחים עליו פיקוד, וזה לא שאנחנו מלמדים אותו כמו בbnh אלא שאנחנו ממש הוא ואנו קובעים את כל ההחלטות : מה לאכול איפה ללון אם מי להיזדווג מתי להילחם וכדומה, והמשחק יהיה משהו פעולה\הרפתקאות אם מנוע גרפי מתקדם ( unreal warfare לדוגמה) וככל ש…
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני משחק Counter-Strike Source אבל יש לי בעיה שאין סרברים בארץ ויש לי חרא פינג מישהו יודע מתי יהיה סרברים ל Counter-Strike Source בארץ?? מישהו יודע איך אני יכול לשנות שם ולכתוב נתונים באמצע משחק? כמו שב1.6 יש קונסול
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יומיים אני כבר מנסה להתקין ת'משחק הזה עד שסוף סוף עבד לא מבין על מה היתה כל ההתלהבות ! את האמת הוא נראה מצויין בתמונות ב GAMESPOT לדוגמא אבל עכשיו שהוא כבר מותקן אצלי וישבתי עליו איזה חצי שעה .... ממה ההתלהבות ? הגרפיקה פשוט מזוויעה לפי דעתי ! קיוויתי לגרפיקה עוצרת נשימה ! משחקיות ברמה יותר גבוהה מ NFS:MW אבל אין במשחק הזה כלום! סתם נוסע עם רכב בעיר מסיע "MODELS" ...מחליף מכוניות ....השליטה לא משהו ..הגרפיקה לפחות שתחפה על זה אבל גם לא ... יכול להיות שמשחק "ניתפח" בשלב מאוחר יותר .. או שזה המשחק בגדול ? (לאילו שגמרו אותו או משחקים כבר זמן מה) אגב למה אין עוד אפשרויות של גרפיקה לכוונון ? יש רק LOW MEDIUM HIGH ו AA .. ?
-
- 29 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
משום מה היום נזכרתי במשחק שראיתי טריילר שלו אצלך חבר בערוץ המשחקים שהיה ביס לפני כ-4 שנים. בטריילר היה מוצב/מחסום אמריקאי בתוך עיר עיראקית, עם זכרוני לא מטעה אותי היה שם גם את קונסוליה של ארה"ב. הטריילר נגמר בקטע של העיר מלמעלה שרואים את האזור של המוצב. מעזרה עד כה בפורום אחר יש לציין שזה לא: BF2 Soldier of Fortune America's Army SOCOM Close Combat: First to Fight Iron Storm Conflict: Desert Storm Full Spectrum Warrior Delta Force
-
- 12 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
חיפשתי ואפילו הורדתי את ההתקנה אבל אני לא מצליח להתקין אז או שלא הורדתי טוב או שזה בעיה בהתקנה יש לי מחשב לנובו דגם G560
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-