משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,394 דיונים בפורום זה
-
מישהו מכיר משחקי מכות בסגנון מורטל קומבט לPC ? נראה שלא יוצאים יותר משחקים כאלה יותר...
-
- 11 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-
החלטתי לקנות איזה משחק מולטי לחופש, אז רציתי לדעת את דעתכם. וגם סתם מעניין אותי לדעת מה המשחק החביב על חברי הפורום. מכל המשחקים שהזכרתי שיחקתי ב COD,BF2,Q3 ו ET, משלושת אלה BF2 היה חייב להיות הכי טוב, אז זהי הבחירה שלי. אם לדעתכם צריך להוסיף משחק כלשהו אל תהססו להגיב.
-
- 23 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
בוקר טוב חברים! התקנתי היום את הצשחק Oni הוותיק והמעולה וכשאני מנסה להפעיל אותו הוא רושם לי הערה כזאת מוזרה ומעצבנת ושמונעת ממני לשחק Blam!, oni crashed אז אם מישהו יודע למה זה לא עובד אני אשמח ד"א : הבנתי שהוא לא עובד בxp אז צריך לשנות בתאימות לwin98 כדי שזה יפעל ובצעתי את זה. תודה מראש ..ליאור
-
- 16 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני לא יודע אם זה בכוונה או לא, אבל לפי סרטון הדגמה של SC-II יש בו מלא דברים בול כמו ב-CNC! למשל הספנית אם, שיכולה להיות רק אחת והיא עולה מלא כסף... כמו ב-CNC! וגם ה-NUCLEAR MISSILE שנטען לאחר מלא זמן והורס איזה אזור שאתה רוצה... אפילו עם אותו שם! ובכלל הכול שם דומה ל-CNC... באנשים, במראה הכללי :s05: בקיצור, לא יודע... גם לכם זה נראה או שזה רק לי?
-
- 18 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
משום מה היום נזכרתי במשחק שראיתי טריילר שלו אצלך חבר בערוץ המשחקים שהיה ביס לפני כ-4 שנים. בטריילר היה מוצב/מחסום אמריקאי בתוך עיר עיראקית, עם זכרוני לא מטעה אותי היה שם גם את קונסוליה של ארה"ב. הטריילר נגמר בקטע של העיר מלמעלה שרואים את האזור של המוצב. מעזרה עד כה בפורום אחר יש לציין שזה לא: BF2 Soldier of Fortune America's Army SOCOM Close Combat: First to Fight Iron Storm Conflict: Desert Storm Full Spectrum Warrior Delta Force
-
- 12 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היום קמתי בבוקר ממיתתי ובעודי מנסה להכניס את היד אם הגבס לחולצה אחי מדליק נשיונל ג'יאורפיק בטלוויזיה ויש תוכנית על דינוזאורים ואופן היתפתחותם והיסתגלותם לסביבה המשתנה מהר בעידן הקריטיקון האחרון ( קצת לפני שהם ניכחדו לפני 65 מיליון שנה) פתאום חשבתי על רעיון הברקה של ממש ( אתם רשאים להודות לי) התיאור של המשחק: אנו מתחילים בעידן הדינוזאורים ההתחלתי כשהם עדיין זוחלים בעלי דם קר שרק יצאו מן המים ואנו מגלמים יצור קטן חלש טיפש ופרימיטיבי ואז אנו לוקחים עליו פיקוד, וזה לא שאנחנו מלמדים אותו כמו בbnh אלא שאנחנו ממש הוא ואנו קובעים את כל ההחלטות : מה לאכול איפה ללון אם מי להיזדווג מתי להילחם וכדומה, והמשחק יהיה משהו פעולה\הרפתקאות אם מנוע גרפי מתקדם ( unreal warfare לדוגמה) וככל ש…
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-
ניראה ש THQ שחררה את FPW הראשון המלא להורדה בחינם מהרשת. הורדה: http://www.gamershell.com/news_61602.html
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
הפלטפורמה שדואגת לתעד, לשקלל ולאגור כל ביקורת מרחבי הרשת מכריזה על מפיצות המשחקים המצטיינות והמאכזבות שליוו אותנו במהלך השנה האחרונה לכתבה
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-
-
R&D הוא מוד שיצא לא מזמן לhl2 ep2. המוד הזה כל כך מוצלח (ציון ממוצע 9.6 בmoddb) שחשבתי שמגיע לו דיון ראשי. בקצרה על המוד: אתם מגלמים מדען שמנסה להחלץ מקומפלקס מעבדות כל שהוא. במהלך המוד לא תשמשו באף נשק מלבד הgravity gun כך שהאקשן מאוד יחודי ומרענן. המוד שם דגש על פתרון פאזלים וחידות ופחות על קרבות FPS מוכרים כך אפשר לומר על R&D שהוא יותר משחק הרפתקאה מאשר FPS סטנדרטי וכדי לסיים אותו תצתרכו לחשוב לא מעט. ללא ספק אחד המודים המוצלחים ביותר לhl2. שימו לב שכדי להתקין את המוד צריך את episode2 מותקן עמוד ראשי בmoddb: http://www.moddb.com/mods/research-and-development גירסא אחרונה להורדה: http://www.moddb.com/mods/research-and-development/downloads/research-and-d…
-
- 12 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שחקתי בדמו ואהבתי השאלה שלי היא בקשר למשחק ברשת אם יש לו שרתים באירופה(קראתי שאין לו שרת יציב כמו BF2 שכל אחד צריך לפתוח) מישהו שחק ברשת במצב משחק שהוא כמו BF2 ? אני יודע שזה רק יצא באירופה אז אולי זה מקודם מדי לשאול אבל אם לדעתכם היו לזה מספיק שרתים עם פינג טוב לישראל (עד כמה שפניג יכול להיות טוב) תודה לעונים
-
- 27 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
חיפשתי ואפילו הורדתי את ההתקנה אבל אני לא מצליח להתקין אז או שלא הורדתי טוב או שזה בעיה בהתקנה יש לי מחשב לנובו דגם G560
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי CS 1.6 הפרוץ כל פעם שאני רוצה לשחק זה רושם לי יש גישה רק ל C CLASS או משהו אני לא יודע מה לעשות ??
-
- 15 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
האם יצא משחק של המלחמה שהייתה השנה? או שכבר מפתחים כזה משחק?
-
- 16 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
כרגע סיימתי את דום 3 ואני לא יודע האם כדאי לי לשחק קודם בהרחבה של דום 3 או בהאלף לייף 2 קודם. (שמעתי שיש בהרחבה של דום חיקוי לרובה הגראביטציה). מה אתם אומרים?
-
- 22 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
איזו ידיעה משמחת, באטמן חוזר במשחק Arkham Knight! מה יכול להיות יותר משמח מזה? אה כן, שזה חוזר ל-Rocksteady. תאריך יציאה 14.10.14 טריילר חשיפה
-
האם יש אנשים שמשחקים במשחק האסטרטגיה אימפריה אונליין? אני משחק בעולם 161. יש כאן הרבה ישראלים ואם אתם רוצים אנו יכולים להקים ברית של שחקנים מישראל. כתובת המשחק: כאן www.imperiaonline.org
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
טוב החלטתי לפתוח פה טורניר אן בי אי 2006 מקווה שיהיו משתתפים!! אז ככה הליגה תיהיה בנויה מ16 שחקנים 2 בתים כל בית 8 קבוצות ו4 עולות לפליאוף שישוחק הטוב מ5. כל אחד שירשום קבוצה,אי סי קיו,מסנג'ר,שם,אם הוא יכול לארח או לא. כל רבע ישוחק 5 דקות על רמה סופרסטאר.. יאללה אני יתחיל: פילדלפיה 224606 amitbachr@walla.co.il עמית יכול לארח אין רשת יאללה כולם להירשם רק רציניים וכאלה שיש להם תמשחק..
-
- 16 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
כשאני עושה שיחזור סיסמה ואני מקליד את קוד האישור ובוחר סיסמה הוא מראה לי את המסך הזה. מה עושים? אשמח לעזרה.
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-
אני אישית תמיד רציתי לשאול את זה.....
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
הנה הסרטונים ששוחרו לאחרונה: http://www.youtube.com/watch?v=r7CFNbZ-Wy4 http://www.youtube.com/watch?v=xv7O6FjmbUo http://www.gamespot.com/pc/rpg/greed/index.html מדובר במשחק H&S חדש מהחברה CLOCKSTONE (הפצה ע"י HEADUP GAMES) שלפני שנתיים הפתיעה אותנו עם AVENCAST:RISE OF THE MAGE המוצלח למדי ששילב H&S לא רע עם קווסטים מעניינים ומשחקיות לא הכי שגרתית לז'אנר. אין הרבה פרטים על המשחק ברשת אבל ידוע שהוא הולך לצאת ב - 10.12.09. מדובר ב - H&S עתידני, בז'אנר שמלא במשחקי פנטזיה לא יצאו הרבה משחקים עתידניים וגם המעט שיצאו נכשלו (כמו SPACE SIEGE, HARBINGER, ETROM:THE ASTRAL ESSENCE, SPACE HACK ו - RESTRICTED AREA) ואני מקווה שהוא ייצא מוצלח.
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
הגנת הקבצים Denuvo ממשיכה להפסיד בקרבותיה נגד קבוצות הפריצה, ואנחנו עשויים להיות עדים לניצני מגמה חדשה של וויתור על שירותיה לכתבה
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
- 2 followers
-
-
איזה משחקי לוח מגניבים אתם מכירים? לא במחשב, משחקי לוח אמיתיים. אנחנו בעקרון רוצים להקים קבוצת DND אבל לפני שאנחנו מקימים אותה אנחנו רוצים ליצור קבוצה מכמה חברים ובשביל לראות מי מעוניין ומי באמת בראש של זה אנחנו קודם רוצים לשחק ביחד משחק לוח. אז איזה משחק לוח יתאים? אם יש לו רקע של משחק פנטזיה\DND זה יכול יותר להתאים אבל לא חובה.
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-