עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. כותרת???

• 12 תגובות
    • 878 צפיות
  2. Started by totah,

האם לדעתכם זה אפשרי?. footman battalion - 20 troops [attachment deleted by admin]

3. Started by huber,

היום, אני עצוב לומר, שסיימתי את המשחק הממכר הזה. בסופו של המשחק יש שלב בו שלושת הגזעים מתאחדים נגד האופל (שלב קשה במיוחד!). בסעום בשלב יש סירטון מדהים ואחריו מה שאני קורא לו "שעשועי מפתחים"... ז"א, יוצרי המשחק לקחו את המנוע של המשחק ויצרו סירטונים מאוד מאוד משעשעים (אני לא אומר מה, חבל להרוס לאלו שלא סיימו עדיין). בסיום הסירטונים כתוב "COME BACK AFTER UVE PLAYED IN HARD". הבטחה לסירטונים נוספים? יש מישהו שסיים את המשחק ברמה הקשה?

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. זהו משחק פעולה מגוף שלישי שמתרחש בשנת 2096 שבה פלשו לכדור הארץ יצורים חמודים ולמרבה ההפתעה עלינו לחסלם ... חברת הפיתוח האורקאינית CreoTeam היא חברה חדשה (הוקמה ב 2005 ) הטריילר עדיין לא נראה גמור ולא בטוח שיצא ברבעון הנוכחי כמשוער (אולי זו הסיבה שהם מחפשים עובדים ) ע"פ הטריילר המשחק נראה כמו משהו כיפי והשילוב של נשקים חמים וקרים נראה אולי טפשי אבל לדעתי זה מיוחד. הקרבות נראים לא רע בכלל והנשקים גם כן נראים טוב: http://www.eng.collapse-game.com/cgi-bin/show_html.pl?option=weapon_list אפשר לראות בטריילר השפעות ממשחקים כמו מקס פיין/theWicher /Quake /האלף לייף-סביבות ועוד ועוד. לי לא איכפת כל עוד זה ייעשה טוב. לשיפוטכם: http://www.gametrailers.com/player/34388.ht…

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. :angryfire::angryfire::angryfire::angryfire::angryfire::angryfire::angryfire::angryfire::angryfire::angryfire::angryfire::angryfire::angryfire::angryfire::angryfire::angryfire::angryfire::angryfire::angryfire: אני מזמין את כולם לשחרר לחצים ולשתף מה הרגיז אותכם היום ובאיזה משחק כמובן להשתדל לשמור על שפה לא וולגרית מדי , אבל זו כן במה להגיד את מה שיושב לכם על הלב או בתוך הבטן , אנחנו כאן כדי לעזור ולתמוך!.... אז מה הרגיז אותך היום? :angryfire::angryfire::angryfire::angryfire::angryfire::angryfire::angryfire::angryfire::angryfire::angryfire::angryfire::angryfire::angryfire::angryfire::angryfire::angryfire::angryfire::angryfire::angryfire:

• 12 תגובות
    • 2.6k צפיות
  6. יוצרי המשחק החדש בסדרת הפעולה המפורסמת מתקשים להכיל את התלונות החוזרות והנשנות אודות עודף התקינות הפוליטית לכתבה

7. לפי Previews ו-Gameplays שראיתי נראה משחק מבטיח מאוד מישהו שיחק יכול לתת חוות דעת? דרישות מערכת (לפי ויקיפדיה) Minimum Windows XP / Windows Vista / Windows 7 Intel or AMD Single-Core CPU (2.0 GHz) 1 GB RAM, 2 GB With Windows Vista or Windows 7 8 GB free disk space DVD Drive for disc-based installation Shader 3.0 and 512 MB ATI Radeon HD 2900/nVidia 8800GT video card DirectX 9.0c-compatible sound card Internet Connection (Required for Multiplayer) DirectX 9.0c or OpenGL Recommended Windows Vista / Windows 7 Intel or AMD Multi-Core CPU (2.6 GHz) 4 GB RAM 8 GB free disk space DVD Drive ATI Radeon HD 5600 or better/ Nvidia 8800GTX or higher 5.1 Channel…

• 12 תגובות
    • 4.7k צפיות
  8. Started by MINIME,

אני צריך בבקשה את הקבצים של ה CABBIE גם TXD גם IMG . כי הם נמחקו לי בלי זה המשחק לא פועל . יבורכו העונים. תודה מראש MINIME . :-\ :-\ :-\ :-\

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. Started by danielzy,

שלום לכולם חשבתי שיהיה נחמד אם יהיה דיון שנדון בו בנשקים שכל אחד מאיתנו מוצא הכי שימושים וכו' אישית אני משתמש ב SCAR-H כשאני משחק בשרתי אינפטרי, מוצא אותו סוג של "חבילת הכל כלול". מצד אחד יש דמג' נחמד מאוד מרחוק (2 יריות בראש, 4 בגוף), ומצד שני, למרות שהוא לא כל כך מדוייק מקרוב, הוא עדיין הורג בשלושה כדורים מקרוב, כך שאתה לא נשאר חסר אונים מטווח אפס.

• 12 תגובות
    • 1.7k צפיות
  10. האם אפשר לשחק ב BF2 ו DOOM3 על MAC בגרפחקה הכי יפה כן. http://video.google.com/videoplay?docid=8761684797348166748&q=battlefield+2+mac http://video.google.com/videoplay?docid=-7410145490296122920&pl=true ראו עד הסוף שם מראים שהגרפיקה על NAX

• 12 תגובות
    • 904 צפיות
  11. Started by AB,

המשחק יוצא מחר נכון???

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by matan1806,

אז כמו שכולם יודעים יש לנו בעיה בבחירת המפות בגאטרים , נוצר מצב שיש שלושה מפות שנבחרות שוב ושוב ושוב ונותר 2 מפות שאף פעם לא נבחרות לכן אני עושה את הסקר הזה בשביל שאתם תבחרו איזו שיטה אתם מעדיפים . שיטה 1 : המריץ בוחר את המפה בתחילת הגאטר והוא מדווח בתחילת הגאטר איזו מפה נבחרה . שיטה 2 : המפה נבחרת באופן רנדומלי על ידי שימוש באתר : http://chooser.willz.org/ מקווה שהרבה יצביעו כי זה הולך להשפיע על בחירת המפות בקהילה .

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by musari,

אמור היה לצאת מישחק בשם S.T.A.K.L.E.R או משו בסיגנון פשוט ברח לי השם השמועות אמרו על מנוע גרפי מדהים...מישו יודע משו?

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by David :o,

בבקשה להתיחס לשאלה הזאת באופן רציני ולכבד את המגיבים. לאחרונה התעוררה בעיה בקרב הקלאן שלי , בה אנשים לא יכולים קבוע לשחק בימי חמישי בCUPS בין 6:30-10. השאלה כאן , באיזה יום אתם לא יכולים לשחק וגם איזה יום אתם כן מעדיפים לשחק בבקשה שרק Clan Captains יכתבו פה || אם יש להם אנשים בקלאן / הם עצמם לא יכולים ביום חמישי / זה מפריע להם ביום חמישי ומעדיפים יום אחר . יום ראשון , שני , שלישי , רביעי , מוצ"ש , שישי 16:00-19:30 דיון זה הוא רשמי וכל החוקים חלים עליו גם כן .

• 12 תגובות
    • 2.2k צפיות
  15. http://www.gamemobile.co.il/products/687150/PC-Wolfenstein-the-new-order חנות בראשון לציון מוכרת, השאלה אם לא תהיה חסימה כמו בסטים, היו מקרים שאנשים קנו ולא יכלו לשחק.. לא בא לי לשחק עכשיו עם הגדרות של windows ולשנות מדינה כדי לשחק... אפשר לקנות?

• 12 תגובות
    • 2.9k צפיות
  16. Started by taimor,

אני רוצה לראות אם יש פה הרבה אנשים שיש להם את המשחק (לא חייב שהם קנו אותו...) כי יש דרך לשחק ברשת ולראות אם שווה לפרסם את הדרך. אם יהיה תגובות חיוביות נפרסם מדריך ויהיה אפשר להקיים קהילה קטנה =] =] =] =]

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by CashMAn,

אני צריך לדעת איך אני עושה דריפט טוב וטיפים לדריפט ואיזה מכונית יותר טובה לדריפט ותודה מראש

• 12 תגובות
    • 1.8k צפיות
  18. Started by Ewingum,

במשחקי CS קורה יותר מדי פעמים (משחקים שלמים אפילו) שנוצר מצב בו לוקח זמן מהרגע שאני מזיז את העכבר במציאות לבין הרגע בו זזה הכוונת על המסך. מיותר לציין שתופעה זו מונעת ממני פראגים רבים בדקתי וזה קורה גם כשהפינג נמוך (היום היה לי 16/19 וזה עדיין קרה...) והפריימים לשנייה גם גבוהים (100 ברזולוציה נורמלית 50 ברזולוציה גבוהה - איזה רזולוציה אני מניח לא רלוונטי ואני לא זוכר). מה הבעיה ואיך ניתן לסדרה? :-\ עריכה: חיפשתי בחיפוש הפורום אך לא מצאתי תשובה לבעיה זו...

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. אז ככה... קניתי דרך amazon.com מספר משחקים, ואני די מרוצה ממה שיצא בסופו של דבר. אז קודם כל, קצת הסברים... הסבר קצר על mustop, למי שלא מכיר... זהו אתר שמאפשר להשיג כתובת פיקטיבית בארה"ב, לשם ניתן לשלוח דברים שמגיעים בעצם אליהם - והם דואגים למשלוח לארץ, תמורת עמלה מסויימת. למי שמעניין אותו מה סכום העמלה, אז ממה שאני זוכר זה 12$ בסיסיים על המשלוח ועוד 5$ לכל קילוגרם, או לכל 6 ליטרים של חבילה - מה שיש יותר. מעבר לזה, הם אמורים לשלם אוטומטית את המסים הדרושים וכל זה (בעצם, כשזה קשור למחשבים זה רק מע"מ נדמה לי). הרכישה מהאתר בארה"ב נעשית ככל רכישה ישירה - ועל כן יש צורך בכרטיס אשראי בי"ל (או פיתרון אחר, אם אתם מכירים. בכל מקרה משלמים על הסחורה ישירות לחנות). הסבר קצר עליי …

• 12 תגובות
    • 1.8k צפיות
  20. הרשימה אמנם מעודכנת לסוף שנה דאשתקד ואני יודע שיש עוד כמה משחקי יריות חינמיים אבל אין טעם להזכירם אם הם מצריכים קוד או שהם בביטא מה שכן, זה המקום אולי לדון עליהם ולהביא קישורים למשחקי יריות עם פוטנציאל גבוה את בטלפילד הירוס לא הוספתי לרשימה כי רובכם שיחקתם בו וסביר להניח שהוא ייבחר, אותי מענינים המשחקים האחרים כאן הרשימה לקוחה מהסירטון הזה : http://www.gamespot.com/pc/action/americasarmy3/video/6201308/cheaper-by-the-dozen-free-action-games?hd=1

• 12 תגובות
    • 2.1k צפיות
  21. Started by -OmeR-,

היה לי משעמם אז החלטתי שוב לסיים את המשחק (פעם שלישית) ואני לא הבנתי עדיין כלום מהעלילה. מה האיש הזה רוצה בהתחלה ומה הוא רוצה בסוף? ומה הקשר של האנשים שהשתלטו על העולם?! מה הקשר של איליי (הכושי בלי הרגל) והבת שלו בכלל? (או שהוא סתם מדען שמנסה לעזור :-\...) אני רק יודע שהאיש הזה שמופיע על ההתחלה ובסוף היה גם ב-hl הראשון והוא היה משקיע בפרוייקט הזה בהתחלה של hl שהיה ניסוי שנכשל ואז באו חייזרים וכו'... ראו אותו רק פעם אחת בכל ה-hl הראשון נדמה לי וזה היה בהתחלה, טיפה אחרי שהניסוי שנכשל.

• 12 תגובות
    • 878 צפיות
  22. Started by Guy950,

בתחילת ינואר, השנה, החשבון אוריג'ין שלי נפרץ ואיבדתי כל גישה אליו. כשניסיתי להשיג את החשבון חזרה, וללא הצלחה, התגלה לי שהייתה הדלפה ענקית של פרטי חשבון וEA רק ניסו לכסות את התחת של עצמם ולא הודיעו על כך שום דבר. באותה התקופה רדיט היה עמוס בגולשים שלפתע איבדו גישה לחשבון שלהם, בדיוק כמוני! אז קיצר, מכירים את זה שאתם רוצים לשנות חבילה בהוט\יס ומורחים אותכם שעות בטלפון עד שאתם מתייאשים, מנתקים את הטלפון והולכים לבכות בפינה עם דלי גלידה? אז בדיוק ככה עם EA. מסיבה לא ברורה EA מספקים שירות לחשבונות פרוצים רק דרך הטלפון, בעוד ששירותים אחרים זוכים לתמיכה מקוונת באמצעות אימייל או צ'אט, השירות לחשבונות פרוצים הוא רק באמצעות הטלפון. והנה העוקץ …

23. Started by The_Byter,

;D 2 דיסקים

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  24. Started by eladbu,

על איזה משחק מירוץ מכוניות סטייל ניד פור ספיד אנדר ג אתם ממליצים!למחשב האישי! אני יודע שמוסט וונטד יוצא עוד שבוע אבל בא לי לנסות משהו אחר! רוב המחשקים שנפלו לידי היו בלשון המעטה מאכזבים מאוד!

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. Started by uzi_sch,

לרגל יציאת "gears of war 2" בנובמבר 2008, המנוע של "unreal 3" מקבל שדרוג: http://www.gamespot.com/video/938611/6186461/gears-of-war-2-locust-swarm-tech-demo

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.