משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,393 דיונים בפורום זה
-
הנה התנונים של המחשב שלי אז תגידו לי אם זה מספיק למשחק NEVERWINTER NIGHTS: windows xp ge-force 2 mx/mx400 32 MB זכירון של 128 MB 866 MHZ ו DIRECT X 8.1
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
כשאני בא להפעיל את המשחק הוא אומר לי: the appliction has failed to start becouse OpenAL32.dll was not found העתקתי את הקובץ לספרית system וזה גם לא עזר... וזה זה גם אומר UT2003 Build [2002.05.31.18.31] OS: Windows XP 5.1 (Build: 2600) CPU: GenuineIntel Unknown processor @ 1577 MHz with 511MB RAM Video: NVIDIA GeForce4 MX 440 Can't find file for package 'ALAudio' History: UObject::SafeLoadError <- UObject::StaticLoadClass <- UEngine::InitAudio <- UGameEngine::Init <- InitEngine מה לעשות???
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
שלום לכולם, חג סוכות שמח מישהו יודע איפה אפשר להשיג את המשחק Earth & Beyond - ELECTRONIC ARTS בארץ ? ואם הוא הגיע בכלל? העניין הוא שהייתי אחד מה-Beta Testrs ויש לי דמות די מפותחת.. ואם אני לא מתחבר עם Final game תוך 14 יום מ 24/9 אבוד לי!! :-[ אנא עזרה... רק שתדעו משחק פצצה!!!!!!! נ.ב. עוד משהו שכדאי לדעת... הם דורשים תשלום חודשי של $13 לחודש על שימוש בשרתים שלהם.... ואפשר לקנות כרטיס עם המספר רישוי... ועוד משהו, כול כרטיס תקף מכיל 3 חודשים... :-X אבל משחק פצצה!
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
כמו כל שאר בעלי הראדון 8500 הייתי מבאוס תחת כשהדמו החדש יצא, כשלא יכולתי להנות מהמשחק בצורה המלאה... מלא ת'רדים פתחתי בנושא בחו"ל, כולל מיילים וכולי מלא תקווה כי הבאג הנ"ל לא יופיע בשמחק המלא כפי ש-EA הצהירה לי במייל האישי שקיבלתי, על כך שהבעייה הזאת ועוד בעיות רבות אחרות כמו אי שמירת הנתונים הגראפיים שקבעתם במשחק, וכי הם לא יהיו במשחק המלא, ואני באמת מקווה כך... כמו כן במסגרת אלפי הניסויים שערכתי (ואני באמת מתכוון להמשיך כולל סוגי דרייברים שונים) על זוג הדמואים החדשים הגעתי למצב יפה מאד שכל האופציות הגראפיות על מלא, וגם את האפקטים הסוררים הצלחתי להעלות בחצי והמשחק רץ יפה ללא תקיעות, חצי נחמה ועדיין המשחק בהחלט נראה יפה (אם כי מאכזב מבחינות אחרות) נקווה כי המשחק המלא יצ…
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לחבר שלי יש וודו3, והוא קנה לפני כמה זמן GTA3(בזבוז כסף על כזה כרטיס מסך, אבל לא משנה), יש לו אגב P3 1ghz או 800mhz, לא בטוח ממש, אחרי שהתקנו את המשחק, הפעלנו, התחלנו לשחק. נסענו קצת עם המכונית שמקבלים בהתחלה, והופ, המחשב נתקע. האור התחיל להבהב כאילו המחשב "עובד" (לא התעניינתי מה זה באמת אומר מאז שהייתי בן 6 בערך ואמרו לי "המחשב חושב.. חכה"), אבל חיכינו בערך 5-10 דקות והוא עדיין המשיך להבהב שם.. הפעלנו מחדש, חשבנו אולי זה סתם תקלה חד פעמית, התחלנו לשחק - ושוב, הפעם לקח לזה קצת יותר זמן אבל שוב נתקע, חיכינו 10 דקות וכלום. יש לו directx 8.1 (בהתחלה היה לו 4, בגלל זה הוא קרה לי בהתחלה כי המשחק לא פעל), והמשחק הכי חדש שהיה לו עד עכשיו הוא Serious Sam (הראשון), שאגב שמתי לב בו…
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
רק שאלה למנהלים זה נקרה ווארז או שאני יכול לתת לינק?
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני זוכר את סידרת DOOM מהכותר הראשון, שיחקתי אצל חבר בפנטיום 75 , לי לא היה מחשב מספיק חזק בשביל להריץ את DOOM - היה לי 386, וכיום לאחר כ - 8 שנים מגיע ההמשך, ההיסטוריה חוזרת על עצמה, אין לי מחשב שיכול להריץ את DOOM. מפרט : P 4 1.5 Ghz Intel Garibaldi 850 256 RDRAM 800 Gigabyte Radeon 9000 Pro טוב, להפתעתי המשחק עבד ברוזלוציה סבירה (640X480 ) ומספר פריימים ממוצע מכובד - 28 אך עדיין לא ניתן היה לראות (או להתקרב למה שהוצג בe3 ) לכן עברתי מרזולציה לרזולוציה (1024X768 - 1280X1024) הירידה בפריימים הייתה משמעותית צניחה ל-16 :'( וגם אז הגרפיקה לא הייתה במיטבה. לבסוף עלה במחשבתי רעיון אדיר - ששמו הוא FSAA + ANISO... הנה כמה תמונות שלכדתי בהגדרות האלו: 640X480 + 4X…
-
- 12 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מי שלא יודע על מה אני מדבר אז הינה כמה לינקים: CarThief DopeWars בקיצור, אלא משחקים חסרי כל גראפיקה ורק ממשק טקסטואלי, אבל ממכרים מאוד, במיוחד CarThief.
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אז ככה, אני תקוע במערכה עם הבריטים, במשימה על הקרב למען גשר פגסוס המפורסם (PegasusNight). לאחר שחיסלתי את הטנק עם התותח, כתוב לי לאבטח את הגשר משני צדדיו, ורק אחד נשאר. טוב, אז אני לא מצליח לעשות את זה ולא יודעים איפה עושים את זה. המצפן של המסך לא אומר לי כלום. תודה לעוזרים!
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני צריך לינק לפאטצ' לא דרך EA כי זה לא מוריד לי! בבקשה משהו ישיר ופשוט ואם אפשר אז גם קראק ;D NFSU
-
- 12 תגובות
- 946 צפיות
-
-
לא הבחנתי בתקלה עד שלא הייתי אצל חבר שלי שיש לו geforce 5200... הבעיה היא שיש לי geforce 4 mx 440 128m ובמשחק באופציות של הגרפיקה אני לא יכול לבחור שיראו אנשים ושהפנסים של הרכב יפעלו ...בקיצור יש לי תמונה..!!! http://n.rotter.net/User_files/nor/3feb621e1510b322.jpg מי שיודע למה זה קורה בבקשה שיעזור לי כי זה מ-ע-צ-ב-ן תודה מראש!!
-
- 12 תגובות
- 906 צפיות
-
-
כאשר הורדתי את המשחק הוא בא לי עם קראק וPACH למשחק. התקנתי את המשחק כמו שהיה כתוב בREDME ואז התקנתי את הPACH ואז העברתי את הקראק אני בא להכנס למשחק בהתחלה יש איזה 3 סירטונים קצרים ואז כשה זה בא להכנס לתפריט אני לא רואה כלום אבל אני שומע מוזיקה ואם אני לוחץ על כפתורי החצים אני שומע את הדילוגים בתפריט מה אני צריך לעשות תעזרו לי בבקשה
-
- 12 תגובות
- 836 צפיות
-
-
אני צריך המצות למשחקי רשת טובים אולי משהוא בסגנון first body sooting. מה זה halo? תודה piro
-
- 12 תגובות
- 932 צפיות
-
-
WOW המשחק ניראה פשוט מדהים#@!! זה המחשק הכי מצופה עליי אחרי ...(אתם יודעים מה....) 2 תמונות לדוגמא עוד תמונות כאן חדשות http://www.gamespot.com/pc/strategy/thesims2/screenindex.html
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כי אין לי מושג אני מפעיל את המשחק, הוא עולה ונכנס למשחק פתאום יוצא ממנו ואומר לי שקרתה תקלה לא יודע ואז יוצא לי מהמשחק...מישהו יודע מה זה?? או אם הכרטיס שלי נתמך בכלל? ואם הוא לא אז אפשר איך שהוא להפעיל את זה כי אני מת לשחק במשחקק בתודה
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
http://www.ataricommunity.com/forums/showthread.php?s=003dafc116a09d8f9c824938d65ba9d4&threadid=356408&perpage=30&highlight=Israel&pagenumber=1 אטארי שיחררו את אנריל בבכורה עולמית בישראל לפני כל העולם ביומיים שלמים!! *להזכיר לכם אטארי היא חברה צרפתית.
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
-
חבר שלי הביא לי היום את המשחק, וכאשר סיימתי להתקין באתי להפעיל והודעת ERROR: מה זה יכול להיות?תודה מראש.
-
- 12 תגובות
- 949 צפיות
-
-
אם אני לא טועה זה המשחק הכי אלים שיצא עד כה , GTA שנרדף ע"י כל היפי נפש נראה לידו כמו משחק של קונפי ! אז מהי ההוצאה להורג החביבה ביותר שלכם ?
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מפרט של המחשב - Pentium II 400MHz 128MB Sdram ATi Rage Pro 8Mb היה לי בזמנו מחשב כזה, אבל אני לא מצליח להזכר באיזה משחקים שיחקתי שם... אפשר שמות של משחקים שיעבדו על מחשב כזה? אני מתכוון משחקים מעניינים שזכורים לכם מהימים הטובים.. אבל את תגזימו, אל תציעו דיגר ודייב... תודה מראש ;D
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מחפש משחקים (מכל הז'אנרים באופן עקרוני) שתומכים ב- Dual screen, לצערי, לא ניתן למצוא הרבה מידע על איזה משחק כן תומך, ואיזה לא תומך בגלל שהדבר (כנראה) לא נפוץ כ"כ. אם מישהו יודע על משחקים שתומכים בדואל סקרין, ויש לו מידע על כך, שירשום תודה מראש.
-
- 12 תגובות
- 954 צפיות
-
-
-מעבד 1.5 ג`יגה -384 מגה זיכרון -כרטיס גרפי מרמת GeForce 3 או ATI 8500 ומעלה (כולל ה-GeForce 4 MX) -2 ג`יגה מקום פנוי אלה הדרישות של דום 3. אני חושב שאני מדבר בשם כולם שזה מפתיע לטובה! בנוסף לדרישות הנמוכות של HL 2. ברור שאלו רק דרישות מינימליות כדי להפעיל את המשחק אבל זה גם טוב. אולי היצרנים והמתכנתים הבינו שהם רצים מהר מדי וכל אחד מנסה להשיג את השני ובסוף אף אחד לא נהנה מזה, במיוחד לא השחקנים. אני שוקל לא לחקות לכרטיסי המסך של הדור החדש (MID-END) ולקנות לי היום R9800P, כי כנראה שזה יחזיק הרבה יותר זמן ממה שחשבתי (בבקשה על תעבירו לדיון הגדול של דום)
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-