עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by stone cold,

שיחקתי במישחק ובהתחלה הכל היה מגניב וחשבתי שזה מישחק טוב מאוד אבל כמו בדום 3 הכל התחיל לחזור על עצמו וזה התחיל לשעמם יותר ויותר בכל זות הגעתי ל100% (רימיתי בחלק מהמירדפים+רימיתי בכסף) ואני רוצה להגיד המישחק הזה אולי ניראה מאוד טוב בהתחלה אבל האריכו אותו באופן מלאכותי טוב מה אפשר לעשות מישחק של EA בכל זות

• 27 תגובות
    • 1.8k צפיות
  2. Started by Lirux,

איך אני הורג את הכלב הענק הזה עם ה-3 ראשים??? זה פאקינג משחק קשה!!!!

• 19 תגובות
    • 1.8k צפיות
  3. Started by coorva,

אם במסך שלי הרזולוציה הטבעית היא 1440x900 האם מומלץ שאבחר ברזולוציה של המשחק כנ"ל או שזאת סתם היסחפות וניתן לראות טוב מספיק ב- 1024x768 ? יש לי אומנם כרטיס gtx570 אך איני מעוניין להעמיס עליו ללא צורך . תודה

• 9 תגובות
    • 1.8k צפיות
  4. Started by cleric,

קיבלתי ג'וייסטיק (logitech extreme 3d pro) ואני מחפש משחקים טובים שאפשר לנצל אותו בהם, בנתיים אני רק משתמש בו בBF2 למטוסים, יש המלצות?

• 11 תגובות
    • 1.8k צפיות
  5. אחי הקטן משגע אותי עם זה ... חיפשתי קצת ולא מצאתי מוד גדול שמחליף את כל המכוניות וכו' רק סקינים ומודים קטנים שדורשים 10 דקות מינימום כל אחד להתקנה עם הרבה כאב ראש , אני זוכר שפעם היה מוד ענק של GTA3 ולVC שנקרא REALMOD האם קיים אחד כזה או דומה לו לSA ? מה השם המדויק שלו ומאיכן אפשר להוריד אותו ? תודה מראש

• 18 תגובות
    • 1.8k צפיות
  6. טוב אז יש משחק ממש ישן בשם NETSTORM שאני רוצה לשחק בו. כמובן שהוא לא רץ סתם ככה אז ניסיתי בCOMPATIBILITY MODE לסוגים השונים וכו' וזה עדיין לא עוזר. אז ניסיתי RUN AS ADMINISTRATOR ואז זה עובד. הבעיה היא שהוא "מכריח" אותו לרוץ בחלון ממש ממש קטן. משהו כמו שמינית מהגודל של המסך שלי (יש לי 22). למישהו יש מושג מה אפשר לעשות? תודה

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  7. Started by YARONGT,

שלום לכולם התקנתי את המשחק באטלפילד 3 הכל טוב ויפה. אני שם אותו על ההגדרות הכי גבוהות רק משהו שם על 2X במקום 4 משהו כזה אני מקבל בין 35-65/62 והממוצע הוא 53 עם HD5870 עכשיו המשחק יוצא לי כל 5 דקות אני לא מבין מה הבעיה דרג אגב המעבד של הוא E5400 2.7@3.5 שבת שלום לכולם!

• 8 תגובות
    • 1.8k צפיות
  8. Started by DivineS,

לא יודע למה נזכרתי בפראג מובי הזה וחשבתי על זה ש99% פה כמעט בטוח לא ראו את זה אז חשבתי לפרסם. מי שרואה FRAG MOVIES הרבה כמוני אז זה אולי יהיה פחות MINDBLOWING מאשר שזה היה ב2010 אבל זה פשוט מטורף.

• 10 תגובות
    • 1.8k צפיות
  9. Started by IL.ProSsKillMove RkLO,

לייב קומנטרי ואחלה גיימפלי זה השותף לערוץ שלי !!! לייק וסאב יתקבלו בברכה ותהנו..... צפו בעוד סירטונים ותכירו אותי..... http://www.youtube.com/watch?v=ZIFzNTn9sU8

• 10 תגובות
    • 1.8k צפיות
  10. Started by needacomp,

ראיתי שיצא השבוע, מישהו קנה ? זה שווה ?

11. Started by talomer40,

מי שמעונין והוא כבר משחק אז שיצור איתי קשר במסנג'ר tal_omer40@hotmail.com

• 22 תגובות
    • 1.8k צפיות
  12. Started by bigbangaz,

שלום יש לי מחשב נייד של DELL I5 ואייסי טואר גרסה 1.5 מקרטע אני לא מבין למה אני חולה על המשחק הזה ניסיתי משחקים אחרים כמו סטארקרפט 2 ודיוק ניוקאם פוראבר והם עבדו טוב למה איסי טואר מקרטע וגרסאה 1.4 לא עובדת בכלל.

• 7 תגובות
    • 1.8k צפיות
  13. Started by roma4k,

היי ערב טוב, אני כבר מספר שנים שלא שיחקתי באף משחק אבל לאחרונה ניכנס בי איזשהו חשק לשחק מעט. השאלה שלי היא איזה משחק אסטרטגיה חדש יש שמעניין וכיף לשחק בו? אני מעדיף משהו בסגנון AGE OF EMPIRES כמו שהיה בעבר. תודה מראש על ההתייחסות.

• 12 תגובות
    • 1.8k צפיות
  14. http://www.elfyourself.com/?userid=e4db8430d3348eec39e0ff8G06121410 ;D

• 22 תגובות
    • 1.8k צפיות
  15. Started by itai_1813,

רציתי לשתף אותכם בציפיות הבלתי פוסקות למשחק הזה ולהביא עליו פרטים, אז... Alone in The Dark 5:Central Park נראה משחק מבטיח מאוד, גרפיקה מעולה ומשחקיות מסוג קצת חדש שבה אפשר לעשות כמעט הכל, והרי לכם סרטון המדגים חלק מיכולות השחקן במשחק: http://www.gametrailers.com/player/30736.html. ככל הנראה המשחק יצא ל- Xbox 360, PC, Wii וכן ל-PS2 וישתחרר ל-PS3 כנראה מאוחר יותר ב-2008 . המשחק יצא בתאריך: 15.7.2008 האתר הרשמי של המשחק: http://centraldark.com/ רשימת סרטונים וטריילרים מאת האתר Gametrailers.com http://www.gametrailers.com/player/30736.html

• 15 תגובות
    • 1.8k צפיות
  16. Started by WRX,

שלום...! אז ככה... אני נכנס לשחק CS וזה לא משנה אם זה באינטרנט או אם זה ברשת אני משחק כמה זמן ופתאום בא לי לראות שרתים אחרים או סתם לצאת לתפריט של השרתים וכשאני רוצה לחזור למשחק המשחק ניתקע והברירה היחידה היא לעשות ctrl + alt + delete ולצאת ל windows אם אתם מכירים פיתרון כל שהוא לבעיה שלי אז אני ישמח לשמוע. נ.ב למי שמשחק CS הניק שלי ב CS זה Ossama Bin Laden :AR15:

• 11 תגובות
    • 1.8k צפיות
  17. בואו להכיר את הכותרים שהדגימו מודעות בלתי צפויה ליקום שבו הם נמצאים, והפכו לאגדיים תודות לכך לכתבה

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  18. Started by SpiritKnight,

צוות האתר מכריז על תחרות כתיבה של פורום משחקים. בתחרות תצטרכו לכתוב ביקורות\בקרובים על משחקים. התחרות תתבסס על רמת הכתיבה, מקוריות, ואופן העברת הרשמים על המשחק(האם הביקורת גרמה לי לקנות\לא לקנות את המשחק, והאם הבקרוב שינה את ציפיותיי על המשחק) חוקים בהרחבה: 1) ההשתתפות מותרת רק למשתמשים שנרשמו לפני תאריך ה1.7. הצעות ממשתמשים שנרשמו לאחר מכן לא יתקבלו. עמכם הסליחה 2) על ההצעות להיות כתובות ברמת עברית גבוהה ומנוסחות היטב. איכות הכתיבה תשפיע על הציון, אז נסו לכתוב בצורה תקינה ומובנת. הביקורות צריכות להיות מפוסקות בצורה נכונה(פסיקים, נקודות, סימני קריאה ועוד). 3) בביקורות יש להתייחס לקטוגוריות הבאות(בסדר אקראי): גרפיקה- כיצד נראה המשחק? סאונד ומוזיקה- מה דעתכם על פסקול המשחק,…

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  19. תראו את זה. http://www.fileflyer.com/view/DXEJ0Bi

• 17 תגובות
    • 1.8k צפיות
  20. גיל 18+ ורמה 30 ומעלה חובה אני גיל 25 רמה 62

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  21. אהלן אנשים מה אתם אומרים על המשחק: Driver: Parallel Lines שווה משהו? זה דרייבר אמור להיות טוב... מישהו יכול לספר קצת על הסידרה של המשחקים האלה מזה מגוף שלישי פעולה או רק מכוניות וכאלה?

• 25 תגובות
    • 1.8k צפיות
  22. Started by shnozlid,

אני ואחי מעוניינים לשחק אחד נגד השני בפרו אבולושן. יש לנו שתי מקלדות אחת מהחיבור הרגיל ואחת USB. כשאני נכנס למשחק יש רק controller1 ואין אפשרות ל controller 2. משמע איננו יכולים לשחק. מישו יכול לשפוך קצת אור על העניין? תודה מראש

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  23. Started by idanmal,

שלום לכולם ותודה מראש לעוזרים. אני רוצה לשחק BF3 ברשת ואני ממש לא יודע איך ! אני זוכר שב-BF2 היה אפשרי דרך המשחק וב-BF3 אני לא מוצא לאן להכנס. מישהו יכול לתת לי הסבר איך אני עושה את זה, ועוד כמה טיפים אם אפשר?

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  24. (חיפשתי בסטיק של משחקים אבל יש שם משחקים לפני 200 שנה) אוקיי, אני רוצה המלצות למשחקי יריות מגוף ראשון. בסגנון של המשחק Far Cry... (משחק אחד הגדולים, אני סיימתי אותו בלי צ'יטים!) שמעתי משהו על המשחק CLACK שהוא נדיר וחיפשתי הורדה ולא מצאתי ולא יזיק אתר (בעברית) שעושה כתבות על משחקים חדשים שעומדים לצאת ויש בו רשימות של משחקים לפי ז'אנרים

• 25 תגובות
    • 1.8k צפיות
  25. לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%99%d7%95%d7%9e%d7%95-%d7%a9%d7%9c-%d7%94%d7%98%d7%a0%d7%98%d7%a7%d7%9c-%d7%9e%d7%91%d7%a6%d7%a2-%d7%a7%d7%90%d7%9e%d7%91%d7%a7-%d7%91%d7%90%d7%99%d7%9b%d7%95%d7%aa-%d7%92%d7%91%d7%95%d7%94%d7%94/

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.