עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by LazyBurger,

התקנתי את המשחק, בעודי שמח וקופצני נכנסתי לTUT הראשון שבו אמורים להמריא ולנחות. משום מה, היו פעם שאיך שהגברתי את הTHROTTLE הדאון התחיל לפנות שמאלה בלי שום סיבה. או אם הוא ממשיך ישר, איך שאני מכוון אותו בלחיצה קצרה לכיוון כלשהו הוא מסתבך לגמרי ובעיכוב של שנתיים. לכולם זה ככה?? מפרט: 8800 GTS 640MB E6600, 2GB

• 11 תגובות
    • 1.9k צפיות
  2. שלום, קניתי מחשב חדש ואני לא בקטע של משחקים מלפני 4 שנים. ההיתי משחק MU ONLINE על הרזולוציה הכי נמוכה ( ) עכשיו אני יכול לשחק כל משחק בכל רזולוציה והגדרות שאני רוצה, אשמח לקבל המלצות למשחקים שהם בסגנון של פעולה או הרפתקאות עם עלילה נחמדה, משהו שעושה לך אפקט של WOW מבחינת האקשן כשאתה משחק... שיחקתי כבר ב- AC, CRYSIS, DMC4, THE WITCHER. תודה.

• 28 תגובות
    • 1.9k צפיות
  3. Started by SeaMonster,

אין העדפה לסוג כלשהו. -תודה

• 9 תגובות
    • 1.9k צפיות
  4. אני נוסע עם המשפחה ונראה לי שיהיה לי די משעמם, בבקשה תתנו לי שמות של משחקים איכותיים שאפשר לשרוף איתם ת'זמן על המחשב הנייד, אפשר גם משחקי ראש בראש (1מול1) ברשת (יש עוד לפטופ), אבל תקחו בחשבון שהכרטיס מסך לא סוחב הרבה.. תודה רבה!! נ.ב. איזה כרטיס מסך צריך כדי להפעיל needforspeed 2 או 3? Vega.

• 15 תגובות
    • 1.9k צפיות
  5. Started by NOM.ESET | frasE,

NOM.ESET nek - STEAM_0:1:7257507 rishoN - STEAM_0:0:17989380 badE - STEAM_0:0:25256639 infront - STEAM_0:0:15648380 h1noy - STEAM_0:1:21737946 gl

• 9 תגובות
    • 1.9k צפיות
  6. Started by Predator_ISR,

אני משחק את המשחק אמריקן ארמי , אבל ה-FPS שלי נורא נמוך (20-30) והמשחק רץ לי לא כל כך טוב (איטי לטעמי) . יש לי מחשב פנטיום 4 - 2400 , ג'יגה זיכרון ,כרטיס מסך RADEON 9600 PRO 256MB. כמוכן יש לי חשבון אינטרנט של גיימר , כך שהפינגים שלי נמוכים וטובים . אני לא יודע אם כדאי לי לשדרג , כי המחשב אמור להיות דיי טוב ומספיק למשחק הזה . יש לכם אלו המלצות , מה לעשות כדי שהמשחק ירוץ לי טוב מבחינה גרפית ? אשמח לקבל טיפים בקשר לכרטיס זה ובכלל , למחשב , אם יש משהו שכדאי לעשות . אם לא, אז נקנה את ה-RADEON 1900XTX ... תודה מראש , Predator

• 9 תגובות
    • 1.9k צפיות
  7. Started by alexrta,

בבקשה מיזשהו יכול לתת לינק לדמו של המישחק סינגל פלייר בבקשה!!!

• 13 תגובות
    • 1.9k צפיות
  8. אורח ^Rockford
    Started by אורח ^Rockford,

חברים, קרה לכם שמדי פעם תוך כדי שאתם משחקים במשחק, יש פעילות כבדה שנמשכת כ 5 שניות בהארדיסק, המשחק קופא, קורס לחלונות ומקפיץ את הודעה שאומרת שהקובץ WolfSP.EXE ביצע פעולה לא חוקית וכמובן, שהמשחק נסגר וצריך להפעילו מחדש. עד עכשיו, זה קרה לי פעמיים. אבל הצלחתי לסיים את המשחק והכל דוב, רק רציתי לדעת...

• 6 תגובות
    • 1.9k צפיות
  9. NOM-Gaming גאה להכריז על פתיחת ליגת Counter-Strike חודשית נושאת פרסים! איך יתבצע הטורניר: מדי סוף שבוע (יום חמישי) יתקיים טורניר Knock-Out, אשר בסופו שני הקבוצות המובילות (המקום הראשון והמקום השני) עולות לטורניר החודשי המסכם. כך כל שבוע בחודש, שבסופו של דבר, ישנם 8 קבוצות. הגמר החודשי (מוצ"ש של אותו השבוע) יתבצע בשיטת האלימינציה הכפולה (Double Elimination), כך שקבוצה שמפסידה יורדת לסולם התחתון. הטורניר מסתיים בכך שישנם פרסים כספיים ל 3 המקומות הראשונים. אם נראה היענות רבה מצדכם, הפרסים מדי חודש יגדלו. בנוסף לכך יכולה להיות הפתעה נוספת לזוכים החודשיים (תגלו בהמשך)! הפרסים בגמר החודשי: מקום ראשון - 600 ₪. מקום שני - 400 ₪. מקום שלישי - 200 ₪. לוח זמנים לחודש פב…

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות
  10. Started by geigera,

שלום רב קניתי לבן שלי פיפא 2016 למחשב PC. אחרי שפתחנו התברר לנו שלא מספיק שדרוג של כרטיס קול אלא צריך להחליף עוד רכיבים בעלות גבוהה. ניסיתי למכור ואחרי הרבה זמן מישהו רצה לקנות אבל אז התברר שאי אפשר להעביר את המשחק למשתמש אחר. חייבים לשחק עם שם המשתמש שלנו. מה עושים? יש דרך להתגבר על הבעיה הזאת? תודה ארי

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות
  11. Started by dog,

הומלץ לי לנסות את התוכנה הזו. Razer Game Booster Free Download, Speed Up PC for Top Gaming Performance הסיבה לגביה ההצעה עלתה היא שמשחק מסוים עולה אצלי מאוד לאט, כנראה בגלל הרבה מה שנקרא custom content.( מדובר על סימס 3 שבתי משחקת בו). האם לדעתכם הנ"ל יכול להואיל לנושא, או לביצועי המחשב בכלל? ואילו חסרונות עלולים להיווצר אצלי כתוצאה מהשימוש בתוכנה זו?

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות
  12. Spell Force2 TNN, trackmania nations מישהו מכיר? יכול לתת לי סקירה? תודה, בז'נגלו.

• 19 תגובות
    • 1.9k צפיות
  13. זה עולה 450 ש"ח בארץ. (אני לא אזכיר את שם החנות) אם מישהו יכול להסביר לי למה בדיוק זה טוב, אשמח.

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות
  14. Started by sEEdy,

חנוכה מתחיל בימים הקרובים וכאמור אמור להיות LAN שמדובר עליו כבר כמה חודשים שהוא בכלל נדחה מסוכות לחנוכה כדי שהוא יהיה ב GHOSTS אבל זה נראה כאילו אין כלום באופק.. מנהלים, מישהו? יש פרטים כבר?

• 10 תגובות
    • 1.9k צפיות
  15. מישהו רוצה לשחק C&C GENERALS ZERO HOUR און ליין עכשיו ? (גם גרסאות "מושאלות" יכולות לשחק, לי יש את חבילת העשור המקורית, אבל שיחקתי כבר מול אנשים שלא קנו אותה ממש, אלא הורידו, וזה עבד) מי שרוצה לשחק, שישלח הודעה כאן, ולא בפרטי , ככה יהיה לנו מאגר של אנשים בת'רד הזה, שרוצים לשחק און ליין ב ZH...

• 10 תגובות
    • 1.9k צפיות
  16. הי חברים! נראה לי שתהנו מהסרטון החדש שהכנתי. אחרי ה-286 מהפעם הקודמת, נראה לי שאתם נהנים מקצת חומרה רטרו!

• 1 תגובה
    • 1.9k צפיות
  17. Started by The Grey Matter,

אחרי עשר שנים (או משהו כזה) הם חוזרים http://www.igames.co.il/news/view_news.php?Design=&News_ID=4345 והפעם לא מחברה חסרת שם אלא מlucas arts ! תאריך יציאה 2004

• 13 תגובות
    • 1.9k צפיות
  18. Started by NAZRAK,

בהפתעה גמורה (ברצינות) התברר לי לאט לאט שזה נכון, מקס פיין 3 ייצא. טעות שלי, זה עדיין בגדר השערות, אני כבר לא יודע על מה להסתמך. אבל זה העלה שאלה מעניינת - שני המשחקים האחרונים בסדרה תענוג מבחינת משחקיות (ומודים, תענוג של מודים!) ועלילה (לפחות למי שאוהב ת'סגנון). אבל מה לעזאזל ניתן לבסס כבר את המשחק השלישי?! בואו נעשה סקירה קלה של כל הדמויות שמתו: ויני גוגניטי. חבל כ"כ אהבתי אותו ולדימיר לן ג'ים ברווארה וינטרסון אלפרד וודן וכמובן... מונה סאקס - למרות שברמה הקשה ביותר בפאנל האחרון היא עוד איכשהו שורדת. ואם אני טועה אז יכול להיות שזה היה במוד או משהו למרות שיש לחלק מהדמויות נטייה לשרוד, במשחק הראשון הייתי בטוח שויני היה גמור אחרי הקרב איתו ובסוף הוא מת במשחק ההמשך.…

• 16 תגובות
    • 1.9k צפיות
  19. בשלב הזה צריך לקחת אנשים ןלהביא אותם לרכבת, עשיתי את זה פעמיים ובפעם השלישית אני שוב צריכה להביא אותם ואני לא יודעת מאיפה כי באותו מקום שהייתי מביאה אותם אין שם, למישהו יש מושג איפה הם או אולי יש למישהו ציט שיעביר אותי לשלב הבא? [attachment deleted by admin]

• 26 תגובות
    • 1.9k צפיות
  20. Started by eriksexy,

ROOST: XXXXXXXX SUBS: DEXTER

21. הכותר החדש והמבטיח של המפתחים אשר יצרו את Max Payne, Alan Wake ו-Quantum Break יגיע בשנה הבאה לכתבה

22. http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3666095,00.html הם ממש מתוסכלים לדעתי. אני לא מצפה למשהו מיוחד.

23. Started by maoro,

מתי battlefield 4 beta אמור לצאת? יש תאריך או זמן משוער?

• 4 תגובות
    • 1.9k צפיות
  24. Started by club_501,

תודה!

• 15 תגובות
    • 1.9k צפיות
  25. איזה כותר כדורגל יהיה הטוב ביותר לשנה הקרובה? הטריילרים החדשים עשויים לעזור לכם להחליט לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/מלחמת-הכדורגל-הגדולה-fifa-16-נגד-pes-2016/

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים