עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by maoro,

מתי battlefield 4 beta אמור לצאת? יש תאריך או זמן משוער?

• 4 תגובות
    • 1.9k צפיות
  2. Started by האיש הירוק,

אני לא יודע מה ליקנות

• 16 תגובות
    • 1.9k צפיות
  3. Started by Roeebaeloha,

שלום נכנסתי היום לאתר וקיבלתי את ההודעה הזאת: [ATTACH=CONFIG]6803[/ATTACH] מישהו יכול להסביר לי מה עשיתי רע שגרם להרחקתי מהאתר

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות
  4. החלפתי כרטיס מסך לATI HD5770 והGENERALS ZH לא רוצה להיכנס ורושם לי שאני צריך DIRECTX 8.1 או יותר גבוהה ויש לי מותקן 11 ואני לא מצליח להתקין DIRECTX 9 או גירסא אחרת..רק 11 מצליח.. http://eliad.org/viewer.php?id=1289659090.jpg

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות
  5. Started by DORAZABI,

אני מתקין את המשחק ואז כשאני לוחץ על האייקון של המשחק במקום להיכנס למשחק הוא רוצה שאני ארשם ליופליי..אני נרשם וכל פעם קופצת לי הודעה כשאני צריך לנסות להתחבר מהאונליין...לא יודע מה זה אונליין אבל נכנסתי לאתר של יוביסופט נרשמתי משם וגם שם לא עזר..אני נווואש

• 4 תגובות
    • 1.9k צפיות
  6. Started by H.I.V,

ראיתם איזה יופי של משחק? ממש משחק השנה שלי גרפיקה אדירה והכול שם פשוט מדהים!! אני הולך לחרוש על זה עכשיו מה דעתכם?

• 21 תגובות
    • 1.9k צפיות
  7. Started by עמוס ז,

קהילת הBF עושה מאמצים גדולים להרים שרת ישראלי לBF2142 ידוע לי שיש כאן כמה חברים שמשחקים BF2142 על מנת להרים את השרת אנחנו צריכים להראות שיש קהילה גדולה חיה ובועטת כנסו לפה --> http://forum.vgames.co.il/showthread.php?p=13597&posted=1#post13597 הרשמו לאתר וכתבו כי אתם משחקים BF2142 ותשמחו לראות שרת ישראלי. תודה.

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות
  8. שלום לכולם אני מתכנן לקנות אקס בוקס 360 ואני רוצה לקנות לו משחקים טובים בסגנון שאני הכי אוהב הרפתקאות מגוף שלשי בסגנון GOW כלומר הרבה אקשן אלימות ומשחק כזה זורם וכיפי עם חידות שצריףך ולא רק להרוג ולהרוג גם לחשוב קצת אל תציעו לי את מחזות הגנום של דנטה וביונטה וDS תודה מראש לעוזרים בברכה מתן

• 7 תגובות
    • 1.9k צפיות
  9. Started by ravid,

איזה יופי, שתי חברות כרטיסי המסך הגדולות התחילו במלחמה על ה software במקום ה hardware, "The way its meant to be played" של nvidia וה"get in the game" של ati (למי שלא ידע), התחרות הולכת ככה קנה את המשחק החדש ביותר ותזכה ביותר רווחים כאמור nvidia קנתה את enter the matrix ובפתאומיות הופיעו בעיות עם הרדאונים (גם בביצועים וביציבות) (מי ששם לב ימצא את הסמל על הקירות באיר פורט) battlefield1942:גם את זה nvidia קנתה ובשביל להוכיח שיש בעיות עם רדאונים צריך פשוט לעשות חיפוש באתר (עדיף עם אינטרנט מהיר! ), חפשו את הסמל למטה- http://www.eagames.com/official/battlefield1942/home.jsp ויש עוד הרבה... עכשיו תור ati,שלא תגידו ששכרו אותי,גם להם יש מספיק מזימות- בעוד מספר חודשים…

• 19 תגובות
    • 1.9k צפיות
  10. http://www.maxconsole.net/?mode=news&newsid=9002 :funn: :funn: :funn: :funn:

• 28 תגובות
    • 1.9k צפיות
  11. Started by redti,

יש לי GENERALS ואני לא מצליח לשחק DIRECT CONNECT נגד חבר זה רושם לי TIMED OUT שאני מנסה להתחבר אליו. אם זה חשוב לפתירת הבעיה יש לי רשת אלחוטית=FIREWALL אם זה יכול לעזור אז בבקשה פעם הצלחתי לשחק נגד חבר שלא היה לי FIREWALL. לשנינו יש אותו גרסה 1.0

• 16 תגובות
    • 1.9k צפיות
  12. Started by nim901,

איך זה?

• 15 תגובות
    • 1.9k צפיות
  13. Started by sEEdy,

חנוכה מתחיל בימים הקרובים וכאמור אמור להיות LAN שמדובר עליו כבר כמה חודשים שהוא בכלל נדחה מסוכות לחנוכה כדי שהוא יהיה ב GHOSTS אבל זה נראה כאילו אין כלום באופק.. מנהלים, מישהו? יש פרטים כבר?

• 10 תגובות
    • 1.9k צפיות
  14. Started by BedBoy,

ושל Half Life 2 ? תודה!

• 22 תגובות
    • 1.9k צפיות
  15. Started by LazyBurger,

התקנתי את המשחק, בעודי שמח וקופצני נכנסתי לTUT הראשון שבו אמורים להמריא ולנחות. משום מה, היו פעם שאיך שהגברתי את הTHROTTLE הדאון התחיל לפנות שמאלה בלי שום סיבה. או אם הוא ממשיך ישר, איך שאני מכוון אותו בלחיצה קצרה לכיוון כלשהו הוא מסתבך לגמרי ובעיכוב של שנתיים. לכולם זה ככה?? מפרט: 8800 GTS 640MB E6600, 2GB

• 11 תגובות
    • 1.9k צפיות
  16. Started by stone cold,

שיחקתי במישחק ובהתחלה הכל היה מגניב וחשבתי שזה מישחק טוב מאוד אבל כמו בדום 3 הכל התחיל לחזור על עצמו וזה התחיל לשעמם יותר ויותר בכל זות הגעתי ל100% (רימיתי בחלק מהמירדפים+רימיתי בכסף) ואני רוצה להגיד המישחק הזה אולי ניראה מאוד טוב בהתחלה אבל האריכו אותו באופן מלאכותי טוב מה אפשר לעשות מישחק של EA בכל זות

• 27 תגובות
    • 1.9k צפיות
  17. Started by SeaMonster,

אין העדפה לסוג כלשהו. -תודה

• 9 תגובות
    • 1.9k צפיות
  18. Started by LazyBoy,

:jump: סוף סוף!

• 25 תגובות
    • 1.9k צפיות
  19. Started by liav25,

אהלן לכולם יש לי מחשב חזק עם ווינדוס XP חזר לי זמן פנוי לאחרונה והתחלתי לשחק שוב, הופתעתי לגלות שמשחקים חדשים שיוצאים מותאמים רק לווינדוס ויסטה ומעלה הבנתי שזה בגלל הDX 10 שלא זמין לווינדוס XP הכרטיס מסך שלי תומך DX 10, ויש הרבה משחקים חדשים שאני רוצה לנסות (NFS THE RUN למשל) יש דרך לעקוף את ההגבלה הזו ? להפעיל את המשחק גם בלי להתקין ווינדוס 7 ? חוקית יותר או חוקית פחות, ממש לא משנה לי (אם יש הגבלות על זה בפורום אשמח לפרטית) תודה רבה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 1.9k צפיות
  20. Started by talomer40,

מי שמעונין והוא כבר משחק אז שיצור איתי קשר במסנג'ר tal_omer40@hotmail.com

• 22 תגובות
    • 1.9k צפיות
  21. Started by NOM.ESET | frasE,

NOM.ESET nek - STEAM_0:1:7257507 rishoN - STEAM_0:0:17989380 badE - STEAM_0:0:25256639 infront - STEAM_0:0:15648380 h1noy - STEAM_0:1:21737946 gl

• 9 תגובות
    • 1.9k צפיות
  22. Started by yarin153,

אני רוצה להוריד את המוד שדובר עליו פה באתר ומשום מה אני לא מצליח יותר את הכתבה עליו דובר פה על מוד 4K שנבנה ע"י המעריצים ומציג את המשחק כפי שנראה בתערוכה בE3

23. Started by sagi82,

מי יכול להמליץ לי על משחקים בSteam בחינם ?

• 11 תגובות
    • 1.9k צפיות
  24. תיראו כולם יודעים שמישחקי קונסולות יקרים בארץ והרבה זמן הרבה מאוד אנשים קונים קונסולות פרוצות בשביל לשחק בלי לרוקן תכיס לי אישית אין בעיה לשלם תמחירים של חול (המחירים בארצות הברית) ואפילו אם יוסיפו תמעמ אבל לא בארץ אין נציגויות חוץ מהנציגות המאוד דפוקה של סוני והמחירים בשמים לאור העובדה הזות חשבתי ליקנות " נינטנדו DS LITE =150 דולאר בחול המחיר ידוע G6 4 "מכשיר גיבוים"=88 דולאר בחול http://www.divineo.cn/cgi-bin/div-cn/nds-g6lite.html ופסכרד 3 מעין כרטיס שמיתגבר על ההגנה של הDS -25 דולאר בחול http://www.divineo.cn/cgi-bin/div-cn/nds-passc.html המחירים בארץ LITE=1200 שקל G6=1200 שקל פסכרד 3 200 בקיצור מחירים מוגזמים באחלט ובו נגיד מישהו רוצה ליקנות מישחקים באופן חוקי …

• 28 תגובות
    • 1.9k צפיות
  25. [glow=red,2,300]על מי אתם מהמרים? מי יהיה המשחק הטוב ביותר של השנה?[/glow] ההימור שלי : ללא ספק DRIV3R, כמה שדום 3 יפה והעלילה של HL2 תהיה טובה אני מעדיף משחקים שפשוט כיף לשחק בהם. מי שיראה את הטרילר למשחק יבין כמה כיף זה יכל להיות, מודל נזק מ-ד-ו-י-ק למכוניות, גרפיקה טובה מאוד, פיזיקה טובה עוד יותר, מכוניות שרירים אמריקאיות ורובים, מי צריך יותר מזה... : זה הימור די מסוכן אם מתחשבים במשחק הקודם בסדרה. מה אתם חושבים?

• 24 תגובות
    • 1.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים