משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,393 דיונים בפורום זה
-
ראיתי שיצא השבוע, מישהו קנה ? זה שווה ?
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
- 1 follower
-
-
טוב אז ככה, עד עכשיו היה לי מחשב חרא P3 500 ו Voodoo3 3000.... אז לא יכולתי לשחק כלום, שום דבר שיצא בזמן האחרון. עכשיו קניתי מחשב חדש פצצה עם Radeon 9800pro פנטיום 4 מה שאתם רוצים... קיצור, אני רוצה להשלים את מה שהפסדתי בזמן הזה , אתם יכולים לתת לי רשימת משחקים ששווה להשיג מהשנה האחרונה? אם זה משחק ממש טוב אפשר גם מלפני שנתיים... בעיקר משחקי פעולה אסטרטגיה ותפקידים (Wolvenstein, ever winter night, age of mytology...), אני לא ממש חולה על סימולטורים ומירוצים אז רק אם יש אחד ממש טוב... כל משחק שנהינתם ממנו עם גרפיקה וממשק טוב גם יתאים, רק אל תיתנו לי כל משחק שיצא בשנתיים האחרונות אלה רק את הטובים שבינהם. תודה!
-
- 16 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
הייצרניות עושים את זה בכוונה ? כמה מידע צריך משחק מחשב כבר לקחת... נראה לי הם סתם עושים את זה כדי ליצור עליה במכירות של DVDRW DL....
-
- 24 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני ואחי מעוניינים לשחק אחד נגד השני בפרו אבולושן. יש לנו שתי מקלדות אחת מהחיבור הרגיל ואחת USB. כשאני נכנס למשחק יש רק controller1 ואין אפשרות ל controller 2. משמע איננו יכולים לשחק. מישו יכול לשפוך קצת אור על העניין? תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום שאני שומר משחק באמצע משימה הוא נותן לי לעשות שמירה ללא שום בעייה אבם אחר כך שאני מסה לטעון את המשימה ששמרתי הוא לא מראה לי את הקבצים ששמרתי
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום , מישהו יודע אם אני קונה את המשחק call of duty modern warfare 2 דרך store.activision ישירות ולא דרך STEAM אם אני יוכל לשחק עם השרתים של STEAM וחברות אחרות בmultiplayer סליחה על הבורות פשוט לא הבנתי אם אני מעלה את מצב הmultiplayer דרך המשחק עצמו ולא דרך פלטפורמה של STEAM לצורך הענין האם אני עדין חשוף לאפשרות לשחק עם המון שחקנים כמו דרך STEAM ? השיקול הוא שדרך האתר של היצרן זה הרבה יותר זול כרגע תודה! לינק לאתר http://store.activision.com/store/atvi/en_US/home?resid=T3vc7goHAtUAAGOWfAgAAAAe&rests=1333517549877
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
תודה!
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
חברים, קרה לכם שמדי פעם תוך כדי שאתם משחקים במשחק, יש פעילות כבדה שנמשכת כ 5 שניות בהארדיסק, המשחק קופא, קורס לחלונות ומקפיץ את הודעה שאומרת שהקובץ WolfSP.EXE ביצע פעולה לא חוקית וכמובן, שהמשחק נסגר וצריך להפעילו מחדש. עד עכשיו, זה קרה לי פעמיים. אבל הצלחתי לסיים את המשחק והכל דוב, רק רציתי לדעת...
-
אני רוצה לקנות את חבילת הDELUX של BF, אבל לפי מה שהבנתי יוצא BF 3 בקרוב. מתי הוא יוצא?
-
- 25 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם! אני צריך את כול הקודים לgta4 ויי סיטי (((שיהיה את כול הקודים כולל להתיס מכונית))) בבקשה תעזרו לי
-
- 13 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום...! אז ככה... אני נכנס לשחק CS וזה לא משנה אם זה באינטרנט או אם זה ברשת אני משחק כמה זמן ופתאום בא לי לראות שרתים אחרים או סתם לצאת לתפריט של השרתים וכשאני רוצה לחזור למשחק המשחק ניתקע והברירה היחידה היא לעשות ctrl + alt + delete ולצאת ל windows אם אתם מכירים פיתרון כל שהוא לבעיה שלי אז אני ישמח לשמוע. נ.ב למי שמשחק CS הניק שלי ב CS זה Ossama Bin Laden :AR15:
-
הוא לא מזהה את המעבד, וקורס את המחשב
-
- 28 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב נייד של DELL I5 ואייסי טואר גרסה 1.5 מקרטע אני לא מבין למה אני חולה על המשחק הזה ניסיתי משחקים אחרים כמו סטארקרפט 2 ודיוק ניוקאם פוראבר והם עבדו טוב למה איסי טואר מקרטע וגרסאה 1.4 לא עובדת בכלל.
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אחרי כמה חודשים שבהם נדמה היה כי יש סיכוי להיפוך מגמה, נתונים עדכניים מצביעים על כך שקונסולת ה-PlayStation 4 עדיין שולטת בשוק בהפרש שהוא יותר מכפול לכתבה
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
- 1 follower
-
-
בשביל ששני שחקנים ישחקו בפרו אבולושן, אפשר לחבר עוד מקלדת דרך USB במקום הג'ויסטיק?
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
איזה יופי, שתי חברות כרטיסי המסך הגדולות התחילו במלחמה על ה software במקום ה hardware, "The way its meant to be played" של nvidia וה"get in the game" של ati (למי שלא ידע), התחרות הולכת ככה קנה את המשחק החדש ביותר ותזכה ביותר רווחים כאמור nvidia קנתה את enter the matrix ובפתאומיות הופיעו בעיות עם הרדאונים (גם בביצועים וביציבות) (מי ששם לב ימצא את הסמל על הקירות באיר פורט) battlefield1942:גם את זה nvidia קנתה ובשביל להוכיח שיש בעיות עם רדאונים צריך פשוט לעשות חיפוש באתר (עדיף עם אינטרנט מהיר! ), חפשו את הסמל למטה- http://www.eagames.com/official/battlefield1942/home.jsp ויש עוד הרבה... עכשיו תור ati,שלא תגידו ששכרו אותי,גם להם יש מספיק מזימות- בעוד מספר חודשים…
-
- 19 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
צוות האתר מכריז על תחרות כתיבה של פורום משחקים. בתחרות תצטרכו לכתוב ביקורות\בקרובים על משחקים. התחרות תתבסס על רמת הכתיבה, מקוריות, ואופן העברת הרשמים על המשחק(האם הביקורת גרמה לי לקנות\לא לקנות את המשחק, והאם הבקרוב שינה את ציפיותיי על המשחק) חוקים בהרחבה: 1) ההשתתפות מותרת רק למשתמשים שנרשמו לפני תאריך ה1.7. הצעות ממשתמשים שנרשמו לאחר מכן לא יתקבלו. עמכם הסליחה 2) על ההצעות להיות כתובות ברמת עברית גבוהה ומנוסחות היטב. איכות הכתיבה תשפיע על הציון, אז נסו לכתוב בצורה תקינה ומובנת. הביקורות צריכות להיות מפוסקות בצורה נכונה(פסיקים, נקודות, סימני קריאה ועוד). 3) בביקורות יש להתייחס לקטוגוריות הבאות(בסדר אקראי): גרפיקה- כיצד נראה המשחק? סאונד ומוזיקה- מה דעתכם על פסקול המשחק,…
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אם במסך שלי הרזולוציה הטבעית היא 1440x900 האם מומלץ שאבחר ברזולוציה של המשחק כנ"ל או שזאת סתם היסחפות וניתן לראות טוב מספיק ב- 1024x768 ? יש לי אומנם כרטיס gtx570 אך איני מעוניין להעמיס עליו ללא צורך . תודה
-
- 9 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
לייב קומנטרי ואחלה גיימפלי זה השותף לערוץ שלי !!! לייק וסאב יתקבלו בברכה ותהנו..... צפו בעוד סירטונים ותכירו אותי..... http://www.youtube.com/watch?v=ZIFzNTn9sU8
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
-
על המחשב שיש במפרט. יוצאת הודעת שגיאה,כנראה בגלל הדיואל קור,מישהו יודע?
-
- 18 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
http://www.maxconsole.net/?mode=news&newsid=9002 :funn: :funn: :funn: :funn:
-
- 28 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
משחקים לסוני פלייסטישן 2 מארה"ב משום מה לא פועלים על קונסולת משחקים בישראל. כנראה שהדבר נובע משיטות שידור שונות NTSC בארה"ב ו -PAL בישראל. האם למשהו יש פתרון לבעיה? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
אני צריך שמישהו יעזור לי אני רוצה לדעת איך עושים 619 וכל מיני תרגילים יפים במשחק איתו וגם אני מחפש איך עושים תרגילים יפים עם ג'ון סיינה מי שיכול לעזור אני אשמח תודה !
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
עד עכשיו אף פעם לא שיחקתי במשחק הזה וראיתי הרבה תגובות טובות בפורום והחלטתי לנסות. כשניכנסתי למשחק (למשחק כדורגל) אני רואה שהמקשים הם בכלל לא כמו בפיפא. בפיפא לדוגמא D זה בעיטה, S החלפת שחקן, A הגבעה וכו' (לא בטוח אם אלה המקשים באמת חחח...) בהגדרת מקשים אין שמות למקשים כמו בפיפא. לדוגמא בפיפא ליד כל מקש רשום בעיטה, מסירה, וכו' וב- Pro Evolution Soccer 5 יש צורות: עיגולים, ריבועים, משולשים ועוד. מישהו יכול להגיד לי איך להגדיר את המקשים שיהיו כמו בפיפא? תודה. [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-