משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,394 דיונים בפורום זה
-
איזה כותר כדורגל יהיה הטוב ביותר לשנה הקרובה? הטריילרים החדשים עשויים לעזור לכם להחליט לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/מלחמת-הכדורגל-הגדולה-fifa-16-נגד-pes-2016/
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
תודה!
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני צריך לדעת איך אני עושה דריפט טוב וטיפים לדריפט ואיזה מכונית יותר טובה לדריפט ותודה מראש
-
- 12 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
http://www.maxconsole.net/?mode=news&newsid=9002 :funn: :funn: :funn: :funn:
-
- 28 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, לאחרונה החלטתי שאני מעוניין לשחק ב HL2. הקטע הוא שלא כ"כ בא לי לשחק ב HL1 מאחר והוא מיושן מאוד. עד כמה, מבחינת עלילה, כדאי לשחק בו קודם? ואם כבר - מה אתם אומרים על HL: SOURCE? תודה
-
- 15 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
ZQ8AC-BKDNG-MWGGV MNQJL-R8VZY-BJVAT באדיבות RedSiskin Gaming מי שלוקח שיגיד בבקשה שאני אוסיף וכדי שאנשים לא ינסו 100 פעם קוד שלא עובד.), תעשו ציטוט עם הקוד שלקחתם.
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
זה עולה 450 ש"ח בארץ. (אני לא אזכיר את שם החנות) אם מישהו יכול להסביר לי למה בדיוק זה טוב, אשמח.
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
האם Valve השיקה את המנוע עליו יבוסס Half Life הבא? לכתבה: http://hwzone.co.il/valve-%d7%94%d7%a9%d7%99%d7%a7%d7%94-%d7%91%d7%a9%d7%a7%d7%98-%d7%9e%d7%a0%d7%95%d7%a2-%d7%92%d7%a8%d7%a4%d7%99-%d7%97%d7%93%d7%a9/
-
- 0 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
ניד פור ספיד מקרטע לי על רזולוציה 1024X768 וביטלתי את הSHADOW משהו שמעתי שהוא מכביד על כרטיסי הRADEON. מישהו יודע למה עדיין הוא מקרטע לי?
-
- 21 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
תראו התקנתי תמשחק ווהכל היה בסדר אבל אחרי שבחרתי קבוצה וכל זה וואז לחצתי הבא -הבא ויאאלה התחלתי לשחקאבל היה משהו מוזר המסך כזה קופץ\מהבהב ורואים כזה שחור למעלה ניסתי להתקין מחדש וזה לשנות קצת תהגדרות ולא עזר חשבתי אולי הדיסקים פגןמים\שרוטים אז לקחתי לשני חברים וזה עבד אצלם מה הסיבה שזה לא עובד לי???? הכרטיס מסך שלי הוא 6600gt!
-
- 18 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
בבקשה מיזשהו יכול לתת לינק לדמו של המישחק סינגל פלייר בבקשה!!!
-
- 13 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
איזה יופי, שתי חברות כרטיסי המסך הגדולות התחילו במלחמה על ה software במקום ה hardware, "The way its meant to be played" של nvidia וה"get in the game" של ati (למי שלא ידע), התחרות הולכת ככה קנה את המשחק החדש ביותר ותזכה ביותר רווחים כאמור nvidia קנתה את enter the matrix ובפתאומיות הופיעו בעיות עם הרדאונים (גם בביצועים וביציבות) (מי ששם לב ימצא את הסמל על הקירות באיר פורט) battlefield1942:גם את זה nvidia קנתה ובשביל להוכיח שיש בעיות עם רדאונים צריך פשוט לעשות חיפוש באתר (עדיף עם אינטרנט מהיר! ), חפשו את הסמל למטה- http://www.eagames.com/official/battlefield1942/home.jsp ויש עוד הרבה... עכשיו תור ati,שלא תגידו ששכרו אותי,גם להם יש מספיק מזימות- בעוד מספר חודשים…
-
- 19 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום רב לצוות האדמינים, האדמין SQUIRREL הביא לי באן מקהילת ה - CSGO ע"י כך שהוא לקח את החוק לידיים. אני דיברתי הרבה במשחק ודי חפרתי ואז הוא בא, מקלל את הוריי ומביא לי באן. לאחר מכן הוא אמר ואני מצוטט "הקהילה הזאת על הזין שלי". אדמין כזה לדעתי לא צריך להיות. תעשו מה שבאלכם עם זה. באתי למשחק עם אדמין שלא מגיע לו להיות בתפקיד.
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
- 1 follower
-
-
היי, אני דיי קצר בכסף שאני מקציב למשחקים ועוד לא קניתי פרימיום למשחק,יש המלצות לאתר זול ואמין עם דגש על אימנות ומהירות משלוח של סידיקי? הכי זול שמצאתי כרגע זה 47 דולר.
-
- 8 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני כרגע מקום 262 בתור ובעוד 79 דקות אני אתחיל להוריד. זה FilePlanet למי שלא הבין. אם אתם יודעים איפה אפשר להשיג את המשחק הזה בלי תור אני אשמח. ;D
-
- 13 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אז ככה... קניתי דרך amazon.com מספר משחקים, ואני די מרוצה ממה שיצא בסופו של דבר. אז קודם כל, קצת הסברים... הסבר קצר על mustop, למי שלא מכיר... זהו אתר שמאפשר להשיג כתובת פיקטיבית בארה"ב, לשם ניתן לשלוח דברים שמגיעים בעצם אליהם - והם דואגים למשלוח לארץ, תמורת עמלה מסויימת. למי שמעניין אותו מה סכום העמלה, אז ממה שאני זוכר זה 12$ בסיסיים על המשלוח ועוד 5$ לכל קילוגרם, או לכל 6 ליטרים של חבילה - מה שיש יותר. מעבר לזה, הם אמורים לשלם אוטומטית את המסים הדרושים וכל זה (בעצם, כשזה קשור למחשבים זה רק מע"מ נדמה לי). הרכישה מהאתר בארה"ב נעשית ככל רכישה ישירה - ועל כן יש צורך בכרטיס אשראי בי"ל (או פיתרון אחר, אם אתם מכירים. בכל מקרה משלמים על הסחורה ישירות לחנות). הסבר קצר עליי …
-
- 12 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
בשלב הזה צריך לקחת אנשים ןלהביא אותם לרכבת, עשיתי את זה פעמיים ובפעם השלישית אני שוב צריכה להביא אותם ואני לא יודעת מאיפה כי באותו מקום שהייתי מביאה אותם אין שם, למישהו יש מושג איפה הם או אולי יש למישהו ציט שיעביר אותי לשלב הבא? [attachment deleted by admin]
-
- 26 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש גרסאות שונות ? קבלו ת'תמונה הזאת ואת זאת
-
- 17 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
??? בקשה אני חייב מודים למשחק אבל מודים טובים מי יכול לעזור לי אולי מהשיו יודע איפה אפשר להוריד???????? :s05:
-
- 12 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני לא זוכר אם זה בראשון או השני, שאפשר לתקוע חתולים ברובה ציד ולירות אותם על אנשים, או לערוף למישהו את הראש ואז לבעוט אותו לכיוון של אנשים והם מתחילים להקיא.. או שאשפר פשוט להשתין עליהם וזה גם עובד.. פשוט משחק של פריקת עצבים מצוין, רק שהגרפיקה שלו מאוד מיושנת כבר.
-
- 13 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
זהו, היום לו כולנו חיכנו בקוצר רוח, בהחלט אבן דרך בעולם המחשבים והמשחקים בפרט, דום 3 ישוחרר בעוד כשבועיים ב14 ביוני! מקור: http://www.warp2search.net/modules.php?name=News&file=article&sid=18191 עכשיוו רק נותר האלף לייף 2.... ד"א המשחק יהיה יקר מהרגיל, 60$ , אני מעריך שיעלה כ300-350 שקל בישראל.
-
- 24 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
חברים, קרה לכם שמדי פעם תוך כדי שאתם משחקים במשחק, יש פעילות כבדה שנמשכת כ 5 שניות בהארדיסק, המשחק קופא, קורס לחלונות ומקפיץ את הודעה שאומרת שהקובץ WolfSP.EXE ביצע פעולה לא חוקית וכמובן, שהמשחק נסגר וצריך להפעילו מחדש. עד עכשיו, זה קרה לי פעמיים. אבל הצלחתי לסיים את המשחק והכל דוב, רק רציתי לדעת...
-
אני צריך שמישהו יעזור לי אני רוצה לדעת איך עושים 619 וכל מיני תרגילים יפים במשחק איתו וגם אני מחפש איך עושים תרגילים יפים עם ג'ון סיינה מי שיכול לעזור אני אשמח תודה !
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
הייצרניות עושים את זה בכוונה ? כמה מידע צריך משחק מחשב כבר לקחת... נראה לי הם סתם עושים את זה כדי ליצור עליה במכירות של DVDRW DL....
-
- 24 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
משחק הפעולה הפתוח המסקרן של Ubisoft זוכה לדרישות חומרתיות שפויות ותמיכה מבורכת במערכים מרובי כרטיסים כבר ביום ההשקה לכתבה
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
- 2 followers
-