משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,394 דיונים בפורום זה
-
ניד פור ספיד מקרטע לי על רזולוציה 1024X768 וביטלתי את הSHADOW משהו שמעתי שהוא מכביד על כרטיסי הRADEON. מישהו יודע למה עדיין הוא מקרטע לי?
-
- 21 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
תראו התקנתי תמשחק ווהכל היה בסדר אבל אחרי שבחרתי קבוצה וכל זה וואז לחצתי הבא -הבא ויאאלה התחלתי לשחקאבל היה משהו מוזר המסך כזה קופץ\מהבהב ורואים כזה שחור למעלה ניסתי להתקין מחדש וזה לשנות קצת תהגדרות ולא עזר חשבתי אולי הדיסקים פגןמים\שרוטים אז לקחתי לשני חברים וזה עבד אצלם מה הסיבה שזה לא עובד לי???? הכרטיס מסך שלי הוא 6600gt!
-
- 18 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם! אני מחפש משחקי רשת טובים. ורציתיי לדעת אם יש לכם משחקי רשת טובים להציע לי..?? אבל שלא יהיו משחקים משעממים.
-
- 9 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
מישהו יודע איפה אפשר לרכוש מאס אפקט 1 בפחות מ20 דולר?
-
- 9 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
תצביעו ותסבירו גם למה . וגם את שילובי החיילים שאתם אוהבים.
-
- 19 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
-
אם היה לכם PlayStation 1 בילדות, רוב הסיכויים שהכרתם את משחקי Crash Bandicoot. לפניכם הסיפור מאחורי המשחקים שלו והסטודיו Naughty Dog שאחראי ליצירתו.
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
First Unreal 3.0 Game Released 8 November 2006 The first game to be released on the next-generation Unreal 3.0 Engine is actually a quaint game by the name of RoboBlitz. By itself the game is not necessarily exceptional, rather its significance is that it gives a good glimpse as to the types of system requirements Unreal 3.0 games will need. For example the recommended specifications for the game - the best indication of the hardware needed for the game to be genuinely playable - are a P4 3.2EE or X2 3800+ combined with a GeForce 7800 or ATI X1800 graphics card. There's a 350MB demo of the game available via Steam for you to try and see if your system can handle the bas…
-
- 21 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, הבטלפיד לא נותן לי סרברים.אז ניסיתי לקחת מהאינטרנט וזה רושם לי שיש לי גירסה ישנה מה אני עושה?איך אפשר להתקין את הגרסה החדשה עם יש?
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אחרי כמה חודשים שבהם נדמה היה כי יש סיכוי להיפוך מגמה, נתונים עדכניים מצביעים על כך שקונסולת ה-PlayStation 4 עדיין שולטת בשוק בהפרש שהוא יותר מכפול לכתבה
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
- 1 follower
-
-
ב-15 יום הקרובים תהיה פה תחרות חידות! החל מהיום יפורסמו 3 תמונות, וכל שלושה ימים יפורסמו עוד 3 תמונות עד לסה"כ של 15 תמונות. בכל תמונה מתחבא שם של שחקן סטארקראפט ישראלי. אתם צריכים לנחש איזה שחקן מופיע בכל תמונה ולשלוח לי תשובות בהודעה פרטית פה בפורום! תשובות יש לשלוח עד תום ה-3 ימים ולא יתקבלו תשובות על תמונות ישנות. כלומר כל 3 ימים צריך לשלוח הודעה פרטית עם התשובות של ה-3 תמונות העדכניות. נא לא להגיב עם תשובות פה בדיון!!! בסוף כל שלושה ימים התשובות ירוכזו ונקודות יחולקו (0-3) לכל מי שצדק. בסוף ה-15 יום למי שיהיה הכי הרבה נקודות יזכה בפאד חדש QCK HEAVY של STEELSERIES!! (ובמידה ויהיה תיקו על מקום ראשון יוגרל מנצח) מומלץ לנחש גם אם אתם לא בטוחים ב-100%. לא יורדות נ…
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
חברה אני נתקעתי בחלק השלישי נראה לי ואני חייב למצוא את מייכלי החמצן של הטיל של הסנאית. אובכן חיפשתי הייטב אבל לא מצאתי. למישהו יש מושג איפו נמצאים המייכלים הארורים האלו?!?!?!?!?!?!
-
- 15 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
http://www.maxconsole.net/?mode=news&newsid=9002 :funn: :funn: :funn: :funn:
-
- 28 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אחרי עשר שנים (או משהו כזה) הם חוזרים http://www.igames.co.il/news/view_news.php?Design=&News_ID=4345 והפעם לא מחברה חסרת שם אלא מlucas arts ! תאריך יציאה 2004
-
- 13 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
מין מלחמת העולם השניה אומשהו בסגנון תודה מראש, גיל
-
- 11 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
http://www.actiontrip.com/rei/comments_news.phtml?id=052109_4
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
[eSrael.MSI spooky syn wernz flex nephron flex - STEAM_0:1:11946678 nephron - STEAM_0:1:34186377 spooky - STEAM_0:1:18465554 syn - STEAM_0:0:12730728 wernz - STEAM_0:1:23792785 eSrael.MSI leader is syn eranschvarts@gmail.com Quakenet @ #eSrael
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
איזה יופי, שתי חברות כרטיסי המסך הגדולות התחילו במלחמה על ה software במקום ה hardware, "The way its meant to be played" של nvidia וה"get in the game" של ati (למי שלא ידע), התחרות הולכת ככה קנה את המשחק החדש ביותר ותזכה ביותר רווחים כאמור nvidia קנתה את enter the matrix ובפתאומיות הופיעו בעיות עם הרדאונים (גם בביצועים וביציבות) (מי ששם לב ימצא את הסמל על הקירות באיר פורט) battlefield1942:גם את זה nvidia קנתה ובשביל להוכיח שיש בעיות עם רדאונים צריך פשוט לעשות חיפוש באתר (עדיף עם אינטרנט מהיר! ), חפשו את הסמל למטה- http://www.eagames.com/official/battlefield1942/home.jsp ויש עוד הרבה... עכשיו תור ati,שלא תגידו ששכרו אותי,גם להם יש מספיק מזימות- בעוד מספר חודשים…
-
- 19 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
משחק הפעולה הפתוח המסקרן של Ubisoft זוכה לדרישות חומרתיות שפויות ותמיכה מבורכת במערכים מרובי כרטיסים כבר ביום ההשקה לכתבה
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
- 2 followers
-
-
אני כרגע מקום 262 בתור ובעוד 79 דקות אני אתחיל להוריד. זה FilePlanet למי שלא הבין. אם אתם יודעים איפה אפשר להשיג את המשחק הזה בלי תור אני אשמח. ;D
-
- 13 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
ראיתם איזה יופי של משחק? ממש משחק השנה שלי גרפיקה אדירה והכול שם פשוט מדהים!! אני הולך לחרוש על זה עכשיו מה דעתכם?
-
- 21 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני צריך לדעת איך אני עושה דריפט טוב וטיפים לדריפט ואיזה מכונית יותר טובה לדריפט ותודה מראש
-
- 12 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
??? בקשה אני חייב מודים למשחק אבל מודים טובים מי יכול לעזור לי אולי מהשיו יודע איפה אפשר להוריד???????? :s05:
-
- 12 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
תראו את המפרט בצד. השינויים היחידים שעשיתי אצלו FX5200, 1.5GB DDR400 איזה משחקים אני יכול לשחק עליו? אפשר לגרום למשחקים מודרניים לרוץ עליו בצורה סבירה (1280X1024/1024X768) ע"י החלפת כרטיס המסך?
-
- 17 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
בשלב הזה צריך לקחת אנשים ןלהביא אותם לרכבת, עשיתי את זה פעמיים ובפעם השלישית אני שוב צריכה להביא אותם ואני לא יודעת מאיפה כי באותו מקום שהייתי מביאה אותם אין שם, למישהו יש מושג איפה הם או אולי יש למישהו ציט שיעביר אותי לשלב הבא? [attachment deleted by admin]
-
- 26 תגובות
- 1.8k צפיות
-