עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by DivineS,

יאללה תתחילו לפרסם בונדים.

• 3 תגובות
    • 787 צפיות
  2. Started by IME3,

אני לא רואה שום שרשור בנושא המשחק הזה והתחלתי לשחק ויש מה לומר בשום שלב לא ציפיתי ליותר מידי מהמשחק הזה החשיפה שקיבלתי אליו הייתה מאתר gametrailers והדבר היחיד שהרשים אותי היה הגראפיקה התחלתי לשחק בו אתמול כבר והמשחק לא מרשים ממש מהתחלה הוא נראה קצת מוזר ולא מלוטש יש קצת בלאגן ויזואלי בעיניים מערכת הנשקים והיכולות קצת רופפת וככה גם התנועה עצמה של הדמות שאתה משחק והמקומות שאתה יכול ללכת אליהם לקפוץ ולרוץ אבל מה עכשיו אני בערך שעתיים בתוך המשחק והגעתי לקטע שאתה צריך לטפס לפסגה של שרשרת הרים גבוהה כמו בסרט על מנת למצוא את הדרקון שלך ובשלב הזה נהיה אפשרי לעוף ברחבי המפה עם הדרקון ומה אני יגיד לכם זה די מרשים המפה עצמה גדולה ומפורטת ורואים הרבה פרטים אפילו במרחק רחוק ממך…

• 13 תגובות
    • 1.8k צפיות
  3. Started by YairZ,

תלמדו מהטעות שלי ותלבשו טיטול לפני הצפייה.

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  4. Started by Domovoi,

תגידו יש דרך להפעיל את המשחק ברזולוציות גבוהות יותר מ 640X640 ?

• 2 תגובות
    • 893 צפיות
  5. Started by Galit17,

למישהו יש מידע אולי על jericho 2? הוא ייצא?

• 7 תגובות
    • 967 צפיות
  6. אהלן אהלן! מאז שקנינו מחשב חדש עם מעבד אינטל E5200 אני לא מצליח להריץ את המשחק JETPACK http://www.adeptsoftware.com/jetpack/ אני לוחץ על קובץ ההרצה והוא כותב לי את השגיאה הבאה: jetpack.exe the ntvdm cpu has encountered an illegal instruction. CS:0000 IP:000a OP:d9 0d 8b 01 70 Choose 'close' to terminate the application ומופיעים שני כפתורים CLOSE או IGNORE כשאני לוחץ IGNORE שום דבר לא משתנה. מאוד אשמח אם תוכלו לעזור לי כי אחותי ממש אוהבת את המשחק ומתבאסת לאללה שהוא לא עובד..

• 3 תגובות
    • 979 צפיות
  7. Started by blbb,

1080p

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. Started by Jexsu,

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. אורח athlon
    Started by אורח athlon,

אני עדיין נמצא בשלבים הראשונים של המשחק, ואני לא מצליח לעבור את השלב הזה. קפצתי לקומה הגבוה יותר מעל הזרוע של המקפיא אבל עדיין זה לא מתקדם לשום מקום, הרגתי את כל האוייבים בשלב ואני מגיע למקום עם האולם הענקי שאין בו כלום למעט מכונות יריה אוטמטיות. התסובבתיב כל השלב לכל חור אפשרי, לחצתי על כל הכפתורים, אבל עדיין יש דלתות נעולות שאי אפשר לפתוח אותן(גם לא זאת שבאיזור של המים המחושמלים). מה לקיבינאמט אני אמור לעשות? חוץ מUninstall...

• 4 תגובות
    • 839 צפיות
  10. Started by thedude,

שלום לכולם. האם מישהו יודע היכן אפשר לקנות את J.OPERATION בארץ? חיפשתי בארץ אבל לא מצאתי חנות נורמלית שמוכרת את המשחק הזה. אני מחפש את המשחק המקורי וקשה מאוד להשיג אותו (בארץ לפחות). במידה ואינכם יודעים ומישהו יודע על מקום בחו"ל שאפשר להשיג את המשחק הזה חוץ מ AMAZON אודה לכם מאוד מאוד. שם המשחק הוא Joint Operations Typhoon Rising ותוספת למשחק הוא Joint Operations Escalation תודה רבה. TheDude

• 2 תגובות
    • 811 צפיות
  11. Started by gshhar,

האם המשחק הזה כבר יצא ואיך הוא?

• 10 תגובות
    • 890 צפיות
  12. Started by Sifo Jen,

איך אני מעביר לשליטה בג'ויסטיק בFL? תודה. יאיר.

• 3 תגובות
    • 933 צפיות
  13. Started by noiZE,

• 5 תגובות
    • 727 צפיות
  14. Started by Raul,

יש לי וויכוח קטן עם חבר, אז אתם תכריעו ;D איזה משחק לדעתכם נראה טוב יותר, ומי ששיחק באחד מהם שיגיב איך הוא לדעתו. Juiced: GTR: [glow=red,2,300]Let's the fight begin !![/glow]

• 25 תגובות
    • 2k צפיות
  15. Started by nore0,

נכנסתי למשחק וההודעה הזאת עלתה לי הבנתי שצריך פא'צ הורדתי התקנתי לא עזר עדין ההודעה הזאת עולה איך אני יכול לשחק במשחק אני משתגע

• 0 תגובות
    • 621 צפיות
  16. Started by klayton,

http://www.gamershell.com/download_21626.shtml

• 4 תגובות
    • 653 צפיות
  17. Started by NOSTREDAMUS,

שלום חברים, רציתי לדעת מתי המשחק מגיע לארץ והאם מישהו מתכוון לקנות אותו ? אני התרשמתי מאוד מהדמו, מעניין מה חודש במשחק המלא, הבנתי שחברת ההפצה התחלפה לפני כחודשיים.

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. Started by LazyBoy,

http://eu.blizzard.com/wwi08/news.xml#11.02.08

• 20 תגובות
    • 2k צפיות
  19. Started by noiZE,

• 6 תגובות
    • 889 צפיות
  20. Started by ROTFL,

שלום אנשים. אני משחק במשחק הנ"ל (ד"א - אחלה משחק) ובמשימות של העלילה הראשית מבקשים ממני לשרוף שדות קוקאין של הקרטל המתחרה. הגעתי לשדות וניסיתי כל דרך אפשרית לשרוף אותם (פצצה, פצצה בשלט רחוק, רימון, כל הנשקים ה"רגילים) וכלום. איך אני אמור אם כך לסיים את המשימה?!

• 4 תגובות
    • 816 צפיות
  21. Started by compman112,

המ אתם אומרים על המשחק Just Cause מישהו שיחק? תגובות? תודה

• 63 תגובות
    • 7.4k צפיות
  22. Started by SyndromE,

אפשר להוריד בסטים (יש תמיכה ב NVIDIA CUDA, שני אופציות נוספות לתפריט המשחק - "Bokeh Filter" ו-"GPU Water simulation")

• 33 תגובות
    • 3.8k צפיות
  23. Started by oranumb1,

שלום לכולם רכשתי את Just Cause 3 דרך steam - המשחק הותקן והוא רץ מעולה, הבעיה היחידה היא שאני מקבל שגיאה "square enix servers unavailable" בתחילת המשחק (בחלק של חוף הים) - החלפתי כבר 3 ספקי אינטרנט והשגיאה זהה, אני מצליח לשחק במצב של OFFLINE וזה מספיק אבל אני תוהה אם עוד מישהו חווה את התקלה. תודה מראש על תשובות בנושא. Just Cause

• 0 תגובות
    • 866 צפיות
  24. Started by ~BaRaK~,

https://youtu.be/LR4EBYeh8BQ כמה סקרינשוטים מהמשחק:

25. Started by SilentBob,

Avalanche Studios מדברת על מה שמצפה לנו בכותר השלישי בסדרת משחקי האקשן הנהדרת שלה, אשר נחשף לראשונה מוקדם יותר השבוע לכתבה: http://hwzone.co.il/just-cause-3-%d7%a4%d7%a8%d7%98%d7%99%d7%9d-%d7%97%d7%93%d7%a9%d7%99%d7%9d/

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.