משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,394 דיונים בפורום זה
-
חשוב בעיקר שיהיו צנועים כי זה תיכון דתי... מחשבים לא חזקים בכלל קאנטר סטרייק עובד אבל נראה לי שזה די גבולי... יש הצעות? [בערך 6-7 מחשבים]
-
- 15 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שחקנים תהיו מוכנים טורניר הקיץ של קהילת Battlefield יוצא לדרך! לאחר שבועיים של הרשמה ואחרי היענות מדהימה מצד הקהילה, אנו יוצאים בטורניר B FLAG מרהיב. נותני החסות של טורניר זה הם - TMS.co.il הפרסים: Logitech G500 ; Razer Goliathus Mouse Pad - Control - Medium לפני שמתחילים אנו רוצים להזכיר שלקהילת HWzone יש 4 שרתים המתנים חויית משחק מיירבית ואיכותית. HWzone.co.il | Israel | RushHWzone.co.il | Israel | TDM Canals No Explosives\Shotguns HWzone.co.il | Israel | Caspian Only HWzone.co.il | Israel | Club *בזמן הטורניר יוקצה שרת אחד עבור הטורניר בנוסף לשרת הקלאב הקיים מהלך המשחק: B Flag הוא המוד התחרותי המשוחק ביותר בקהילה האירופית והי…
-
- 15 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
-
Delta Force: Black Hawk Down דרישות המערכת (עפ"י האתר הרשמי של המשחק): מעבד: פנטיום 3 733 מגה הרץ (מומלץ- 4 1.4 ג'יגה-הרץ ומעלה) זיכרון פנימי: 256 מגה-בייט ומעלה. מקום בדיסק: 750 מגה-בייט פנויים. כרטיס-מסך: כרטיס תלת-מימדי בעל 32 מגה-בייט זיכרון (מומלץ-בעל 64 מגה-בייט ומעלה) סידירום: במהירות 4X ומעלה. כרטיס קול: כל כרטיס תומך Windows. הסקירה: בביקורת זאת נסקור את המשחק מסידרת Delta Force שמבוסס על סרט הפעולה המצויין (לפחות בעיני) Black Hawk Down בכיכובו של Josh Hartnett (פרל-הארבור). המשחק כאמור מסידרת Delta Force הותיקה והמצליחה ולכן עוד לפני שהתחלנו לשחק בו, אנו יודעים שהוא מגיע מבית טוב במשחק אתם תצטרפו ליחידת Delta שממקומת במגדישו, סומליה, במטרה להילחם בר…
-
- 18 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
תאריך הטורניר והשעות: יום שלישי 22/04/2014 מתחילים ב7 מסיימים ב9 אין איחורים !!! החוקים של הטורניר: *השעות של המשחקים יפורסמו, מותר לאחר משחק עד ל 20 דקות משעת התחלתו שנקבעה על ידי המנהלים בלבד !, אם הקבוצה שנגדכם מאחרת את המשחק יותר מ - 20 דקות אתם יכולים לקחת ניצחון טכני. *חובה על הקבוצה המנצחת להעלות תמונות של כל צד במפה ולהעלותה לפורום באשכול חדש, ניתן לפתוח אשקול ולכתוב בו מי ניצח ולציין שהיה משחק מהנה ולציין שתעלו את התמונה מאוחר יותר (עד 24 שעות ), קבוצה אשר שכחה לצלם את התמונות יכולה לצלם את התמונות אחרי המשחק דרך ה Theater במשחק על ידי כניסה לסרטון של המשחק ולחיצה על כפתור ה TAB במקלדת המראה את טבלת התוצאות של המשחק, *כל שחקן אשר מארח את המשחק חייב לבצע פ…
-
- 5 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
המשחק מזכיר מאד את סדרת King's Bounty לדעתי ונראה לא רע בכלל לשלב מוקדם של הבטא שלו. המשחק מגיע מחברה עצמאית קטנה ומומן ב - KS לפני כמה חודשים וצפוי לצאת באפריל. אתר המשחק - http://aterdux.com/projects/legends-of-eisenwald/ הדף שלו ב - Steam Greenlight, הנה - http://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=113108799 כתבת בקרוב - http://www.rpgcodex.net/content.php?id=8668 הנה סרטון שלו מ - KS: וסרטון של סקירה מהבטא שלו: ועוד סקירת בטא: טריילר עדכני:
-
- 6 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אינני מרבה להשתתף בפורום משחקים אך הפעם הייתי חייב: המשחק הזה manhunt - הוא משחק חולני ביותר - אם הוא היה חדש ופורץ דרך הייתי מבין אבל הוא בעצם POSTAL עם רמת אלימות גבוהה הרבה יותר. לאתר המשחק: http://www.rockstargames.com/manhunt/main.html הייתי רוצה לשמוע תגובות שלכם למשחק ולהתרשמות הכללית ממנו.
-
- 18 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אוקי,זה פשוט מטורף. כמעט כל הכותרים החזקים שפורסמו בשנים האחרונות,הולכים לצאת לחנויות בחודש הקרוב. נתחיל בקרובים ביותר: BLACK&WHITE 2 בשעה טובה יצא לחנויות היום [ה-4 לאוקטובר] בארה"ב,במהלך השבוע-שבועיים הקרובים הוא צפוי גם להגיע במשלוח רשמי לארץ,ולפני כן להגיע בייבוא אישי [לחנויות כמו פריק] QUAKE 4 היום הזדהב וקיבל תאריך הפצה רשמי בארה"ב, ה-18 לאוקטובור Age of empires 3 יוצא גם כן ב-18 לאוקטובר,למי שרוצה לנסות-יש כבר דמו למשחק F.E.A.R משחק הפעולה המבטיח,יוצא גם הוא ב-18 לאוקטובר CALL OF DUTY 2 משחק ההמשך המדהים יוצא לחנויות ארה"ב ב25 לאוקטובר [כרגע הוא לא הזדהב],למי שלא יכול לחכות-יצא דמו למשחק ולמי שכבר בקטע של מלחה"ע השנייה,כדאי לבדוק את DAY OF DEFEAT:SOURCE…
-
- 17 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
יש לי בעיה שלא רואים טוב אנשים ואופנועים המפרט שלי: amd athlon xp 3000+ ddr 1024 333mhz ati radeon 8500 בלי OC מה יכולה להיות הבעיה? [attachment deleted by admin]
-
- 20 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
לאחד שנקסון לא אפשרו לאירופה לשחק ב COMBAT ARMS US ואחרי לחץ רב החברה הודעה על גרסה לאירופה ובקרוב יגיע ה CB. כניראה שהגירסה הזו תיהיה פתוחה גם לישראל. לאתר המשחק: http://combatarms.nexoneu.com/ בקרוב יודיעו על תאריך ל CB. משחק שני הוא BLACKSHOT שעד היום לא היה ניתן לשחק בו באופן רישמי. ב 30 לחודש OUTSPARK יפתחו את ה CB למשחק (ניתן להוריד את המשחק מהאתר). הגירסה של OUTSPARK אמורה להיות פתוחה לכל העולם כמו כל שאר המשחקים של החברה. אתר המשחק: http://blackshot.outspark.com/ המשחק יפתח ב 30 לחודש. משחקים נוספים: Operation7 שלא ניראה משהו: http://op7.netgame.com/under18/ CROSSFIRE שניראה חמוד אבל לא נתנו תאריך רישמי ל CB (אמור להיות בקרוב מאוד): http://cf.g4box.com/ sudden att…
-
- 0 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
-
-
תודה לגולש yoel14 שהביא ראשון את הידיעה לפורום. במפיצה האמריקאית ממשיכים לפנק את בעלי החשבונות בשירות ה-Origin, הפעם עם משחק המירוצים המוצלח בגירסת 2012 שלו כולם אוהבים משחקים שאפשר לקבל בחינם, ובחברת EA בהחלט מבינים את זה וגם מנסים למנף את הרעיון לתוספת של פופולריות עבור פלטפורמת ה-Origin שלהם, שמתחרה ב-Steam. אחרי שחילקו את Red Alert 2 האלמותי ואת משחק התפקידים הייחודי Jade Empire חינם לכל מי שיש לו חשבון Origin בחודשים הקודמים, במפיצה מתפנים לקרוץ גם לאלו שמעוניינים בכותרים עדכניים יותר – ומציעים את משחק המירוצים Need for Speed Most Wanted (בגירסת 2012 המשודרגת, ולא בגירסת 2005 המקורית) בצורה חינמית לחלוטין. Most Wanted פותח בידי סטודיו…
-
- 1 תגובה
- 1.9k צפיות
-
-
-
והנה הדברים שאנחנו הכי מחכים להם... שימו לב כמה משחקים שאמורים להיות מעולים יש ברשימה הזאת... וזאת רשימה חלקית בלבד של המשחקים שאמורים לצאת. Unreal Tournament 2003 SEPTEMBER 23 - Sims: Unleashed - ELECTRONIC ARTS 24 - Earth & Beyond - ELECTRONIC ARTS 24 - Heroes of Might & Magic IV: The Gathering Storm Expansion - 3DO 24 - Might & Magic Platinum Edition - 3DO 24 - Monopoly 3 - INFOGRAMES 24 - Rayman Arena - UBI SOFT 30 - Conflict: Desert Storm - TAKE 2 30 - US Special Forces: Team Factor - XICAT OCTOBER 1 - Hitman 2: Silent Assassin - EIDOS 1 - NHL 2003 - ELECTRONIC ARTS 1 - No One Lives Forever 2: A Spy in H.A.R.M.'s Way - FOX INTERACTIVE 1 - …
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
העיצוב מרהיב והאלימות קשוחה מאי פעם - אך כותר הקרבות החדש כולל גם חובה לעבודה מקוונת במצבי משחק לשחקן יחיד וכמות גדולה של מיקרו-עסקאות בכסף אמיתי לכתבה
-
- 12 תגובות
- 1.8k צפיות
- 1 follower
-
-
הי חברה, אני יודע ששאלה זאת נשאלה הרבה בקרב בני האנוש שפורום זה, אבל אם בכל זאת ניתן לענות על השאלה. אני מתכנן לרכוש כרטיס אשראי והשאלה שלי זה איזה מקבוצת ישרכארט יכול להתאים לקניה בSTEAM וגם בארץ? קראתי שהVISA מאושרת לקנית דברים בחו"ל, זה אקטואלי לגבי STEAM? תודה.
-
- 9 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני לא רואה שום שרשור בנושא המשחק הזה והתחלתי לשחק ויש מה לומר בשום שלב לא ציפיתי ליותר מידי מהמשחק הזה החשיפה שקיבלתי אליו הייתה מאתר gametrailers והדבר היחיד שהרשים אותי היה הגראפיקה התחלתי לשחק בו אתמול כבר והמשחק לא מרשים ממש מהתחלה הוא נראה קצת מוזר ולא מלוטש יש קצת בלאגן ויזואלי בעיניים מערכת הנשקים והיכולות קצת רופפת וככה גם התנועה עצמה של הדמות שאתה משחק והמקומות שאתה יכול ללכת אליהם לקפוץ ולרוץ אבל מה עכשיו אני בערך שעתיים בתוך המשחק והגעתי לקטע שאתה צריך לטפס לפסגה של שרשרת הרים גבוהה כמו בסרט על מנת למצוא את הדרקון שלך ובשלב הזה נהיה אפשרי לעוף ברחבי המפה עם הדרקון ומה אני יגיד לכם זה די מרשים המפה עצמה גדולה ומפורטת ורואים הרבה פרטים אפילו במרחק רחוק ממך…
-
- 13 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אתמול סיימתי את המשחק הזה, ומאז יש לי הרגשה שמשהו חסר לי, אני מבקש הצעות למשחקי יריות גוף ראשון עדיף אבל גם שלישי זה בסדר, אם אפשר אימה אבל עם עלילה טובה, לא משחקים ידועים כי הרוב שחקתי, אני מחפש משחק שנפל בן הכסאות ושלא קיבל את היחס המגיע לו שיחקתי בDEAD SPACE 1ו-2 נהנתי מכל רגע, יצירת מופת לדעתי! שיחקתי בALAN WAKE אהבתי מאוד, אם מישהו מכיר משחקים באותה רמה אשמח לשמוע. תודה
-
- 8 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת מתי יפרסמו את הדרישות מערכת של המשחק או שכבר פרסמו אותם? תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
קבלו מה עשיתי משיעמום רשימה של המשחקים שסיימתי - חלקם חדשים וחלקם ישנים - כמובן ששכחתי כמה - אבל עדיין יש הרבה (ואל תשאלו אותי על הסוף של המשחקים כי אני גם לא רוצה להרוס וחלק אני לא זוכר במאה אחוז) http://planet.nana.co.il/vipergallery/games/try.html מה דעתכם?
-
- 26 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
מה הציפיות שלכם מהמשחק הבא בסדרה שיוצא בנובמבר בקרוב ומה אתם מקווים שיהיה בו אני רוצה את הנשקים : ak74u , ak-47 , ump-45, ACR שיהיה Servers ו console שיהיה Fov = field of view שיהיה maxfps וכמובן הכי חשוב במיוחד לתחרותי שיהיה mod tools
-
- 17 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם אני טל. לפני שבוע קניתי רדאון 9800 פרו. ואני מחפש משחיקם כבדים מבחינה גרפית ומענינים. אשמח לקבל המלצות למשחקים .
-
- 15 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
קרדיט ענקי לTAI מgamer הכתב דיון זה החלטתי לפתוח דיון חדש כדי להגדיל את קהילת השחקנים הישראלית. וגם למעריצי האנימה (סדרה שולטת) Ragnarok Online הוא משחק תפקידים ברשת מגוף ראשון, אתה משחק דמות, מעלה אותה רמות, מצטרף לקרבות על טירות, יוצא לצייד אחרי מפלצות נדירות, מצטרף לחבורות וגילדות וכו'. Ragnarok Online שם יותר דגש על משחק בחברה לעומת משחקים אחרים וזה מה שעושה אותו למשחק ממכר ומהנה עם מגוון רב של דמויות שונות. מדריך ידידותי לשחקן המתחיל: המשחק פועל על שני מערכות: מערכת העבודה (שזה הJob Level) וככל שאתה עולה בו רמות אתה מקבל Skill Points שאיתם אתה יכול לקחת יכולות בשביל הדמות שלך, עד שאתה עולה לרמה מסוימת בעבודה שלך ואתה יכול לשנות אותה דוגמא: מלוחם לאביר. המערכ…
-
- 13 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
!!! יש סיכוי לשתף בתהליך ? יש הערכת זמן למתי השרתים יעבדו ?
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-