עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. מתי זה יוצא כבר המשחק שמחכים לו כל כך?

• 19 תגובות
    • 2k צפיות
  2. Started by djelectric,

http://www.bit-tech.net/news/gaming/2009/08/11/ea-looking-to-revive-classic-bullfrog-games/1 יצרנית המשחקים EA הודיעה כי תחפש להחיות את הקלאסיקות של Bullfrog לקהל המעריצים שצברה החברה במהלך שנות פעילותה. אני אישית הופתעתי כי חיכיתי כל כך הרבה זמן לכותר Dungeon Keeper 3 אך בסוף אכלתי את הכובע כשהסתבר שהוא לא ייצא ובולפרוג פשוט הולכת לעולמה, כי 2 היה כל כך מושלם. אולי מהלך חלקלק של EA למשוך עוד מכירות?

• 15 תגובות
    • 2k צפיות
  3. Started by Roeebaeloha,

שלום לכולם אני רואה לאחרונה אנשים משתמשים בsr338 מניול סטרייק לדוגמא: אני יודע איך לשחרר אותו ושאתה צריך לשחק במפות של נול סטרייק אבל אנשים ששיחררו אותו מישהו יודע איך?

• 6 תגובות
    • 2k צפיות
  4. לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/gta-v-%d7%9c%d7%9e%d7%97%d7%a9%d7%91-%d7%94%d7%90%d7%99%d7%a9%d7%99-%d7%99%d7%a6%d7%99%d7%a2-%d7%a8%d7%96%d7%95%d7%9c%d7%95%d7%a6%d7%99%d7%95%d7%aa-4k-%d7%95%d7%9e%d7%a6%d7%91-%d7%a4%d7%a2%d7%95%d7%9c/

• 0 תגובות
    • 2k צפיות
  5. היי קניתי את המשחק דרך סטים במחיר 29 דולר וראיתי שאין כל כך שרתים , אני רואה שכתוב שמחכה לעוד משתמשים ואין שום תגובה , האם יש בעיה עם המשחק הזה? רוני

• 5 תגובות
    • 2k צפיות
  6. http://www.rockpapershotgun.com/2012/03/14/stark-footage-of-the-game-of-thrones-rpg/ http://www.games.co.il/article6559.html נראה טוב, המשחק יוצא ב - 15.5. http://www.videogamesinteractive.com/2012/03/game-of-thrones-rpg-combat-preview.html#

• 8 תגובות
    • 2k צפיות
  7. כרגע יש רק מינימום ואלוהים ישמור הם עשו את זה שוב... OS: Windows 7 64-Bit / Windows 8 64-Bit / Windows 8.1 64-Bit Processor: Intel CoreTM i3-530 @ 2.93 GHz / AMD Phenom II X4 810 @ 2.80 GHz or better Memory: 6 GB RAM Graphics: NVIDIA GeForce GTS 450 @ 1GB / ATI Radeon HD 5870 @ 1GB or better DirectX: Version 11 Network: Broadband Internet connection Hard Drive: 55 GB available space Sound Card: DirectX-compatible עוד פעם דרישה ל 6GB זיכרון למרות ש 99% שהמשחק לא ישתמש בזה, ה GTS 450 חלש יותר מ HD 5770 אבל בכל זאת המינימום ל AMD הוא 5870 ולסיום המשחק דורש פאקינג 55GB... דרך אגב עד עכשיו לא הייתה שום הודעה על אפשרויות נוספות ל PC אז כניראה שזה פורט אחד לאחד, לא נראה לי שהם…

8. Started by Jack_g,

או במלא שיצא או בדמו אחד מהשניים איך הוא שוה משחק?

• 19 תגובות
    • 2k צפיות
  9. Started by KoM,

בטעות מחקתי את תקיית המשחק עצמה, וכעת כשאני רוצה להתקין מחדש הוא אומר לי כי המשחק מותקן כבר וכי אני צריך להסיר את הקודם, ואם אני רוצה להסיר אותו אין לי את מה ! עזרה בבקשה, זה דחוף !!

• 15 תגובות
    • 2k צפיות
  10. Started by נועם123,

חבר'ה יש לי בעיה ששמעתי שיש להרבה אנשים תקיעות ב-GTA IV כל שניה וזה ממש מציק אמרו לי להוריד פא'ץ הורדתי אותו ועדיין זה לא משנה אפילו ניסיתי להוריד את ההגדרות של הגרפיקה וזה לא מסתדר למרות שזה לא נראה לי הבבעיה כי יש לי מעבד i5760 כרטיס מסך ג'יפורס 250GT וזיכרון 4 ג'יגה. אולי תוכלו לעזור לי ?

• 9 תגובות
    • 2k צפיות
  11. Started by p1nHas,

לפני שנה התקלקל לי המשדר שלו ( מה משחברים ל USB ) החלפתי לאחד חדש וזה עבד. עכשיו שוב פעם המשדר לא עובד לי , לעוד מישהו זה קרה ? מה עושים ? אני באמצע Medal of honor ...

• 2 תגובות
    • 2k צפיות
  12. Started by poltergeits,

אהלן חברים טובים אני חייב את עזרתכם הפעם כי המבוי סתום לגמרי כאן מה אני עושה הגעתי לאיזהשהו שלב שפשוט בלתי אפשרי לעבור תיאורו של השלב : אני נכנסתי לתוך הכור האטומי ואחריי שאני עובר מסדרון מופוצץ חיילים שיוצאים בדיוק כשאני מתחיל לעבור אני מגיע למין חדר כזה שאיך שאני נכנס אליו אני מאחוריי שולחן כזה ואז מתחילים לבוא אליי מכל כיוון + יש אחד מהמוטציות הענקיות שבכלל אין מה לעשות מולו והגרוע מכל הוא שאין לאן לשגת כי הדלת שממנה נכנסתי ננעלה חברים בבקשה תעזרו תודה מראש

• 25 תגובות
    • 2k צפיות
  13. Started by Aviv Bromberg,

אני חושב על להוריד משחק או לרכוש אחד כדי שיהיה לי בכללי מה הרוב חושב

• 13 תגובות
    • 2k צפיות
  14. Started by nucleo,

מישהו פה נרשם לבטא וקיבל מייל בנושא בימים האחרונים? מעניין אותי לדעת אם כולם קיבלו קיבלתי מייל וכשפתחתי את סטים התבקשתי למלא שאלון דרך סטים ואח"כ עוד אחד באתר

• 9 תגובות
    • 2k צפיות
  15. Started by fano,

אז עוד כחודש וחצי יוצא המשחק החדש Call Of Duty Ghosts מכיוון שלא זכור לי מצב כל כך קשה בקהילה ששחקנים כבר לא נכנסים לTS ולא משחקים COD אלא משחקים במשחקים אחרים(בכל שנה זה קרה אבל לא ברמה כזאת...) ואני אחד מהם שלא יהיו פה אי הבנות אני רוצה לדעת בערך כמה אנשים בקהילה יקנו את המשחק וכך גם לדעת כמה אנשים בערך יגיעו ללאן שיערך כחודש לאחר תחילת המשחק וגם למצב הכללי שיהיה פה. אל תכתבו תגובות אחרות בדיון חוץ משמכם והnick שלכם(תודה) אז יאללה להתחיל לרשום שמות חמודים

• 11 תגובות
    • 2k צפיות
  16. Started by J0n1,

החלטתי להעביר את השאלה מהאשכול לזיהוי משחקים לפה, כי האשכול הוא יותר בקטע של חידות. אני מחפש משחק על דינוזאורים. זה משחק פעולה תלת מיימד, גוף ראשון. אני זוכר רק איים, ואתה לבד, ויש בים את הדינוזאורים הגבוהיים הענקיים האלו, ובעצים יש דינוזאור ממש מהיר מנומר, וטירקס (ויש עוד כמה..) הייתי משחק בזה מזמן כשהייתי ילד, פתאום נזכרתי בזה. הסתכלתי על משחקי Turok וJP ולא מצאתי אותו. אם מישהו יוכל לעזור לי, אני אשמח

• 3 תגובות
    • 2k צפיות
  17. אני מחפש משחק אסטרטגיה בסגנון הנ"ל בדיוק ^^^ ,שהמשותף בינהם זה שצריך לבנות ולכבוש שטחים ולאסוף כסף . ולא כמו company of heroes ו w4000 {שגם יפים אבל לא בא לי על הסגנון הזה}שבשביל לעשות כסף צריך קודם לשלוט על הדגלים וכדומה וככה נוסף קרדיט ובזה אני בונה. האם יצאו משחקים כמו שכתבתי בכותרת? והאם אמור לצאת בזמן הקרוב או הרחוק עד כמה שידוע?

• 6 תגובות
    • 2k צפיות
  18. קליק ימני כדי להשתמש בכוונת אופטית כלשהי במשחק נענית בסוג של סרוב וקפצוץ קצר בין המצבים אחרי כמה נסיונות משיגים צפיה דרך הכוונת לזמן קצר יחסית. אין לי מושג למה זה קשור. עכבר? כרטיס מסך? הגדרות משחק? לא יודע. בעיה דומה יש עם קליק ימני גם PHANTOM PAIN. יש למישהו רעיון?

19. סטרימינג מקוון של משחקים עושה קאמבק גדול עם שירות ה-Stadia החדש של חברת הענק. האם הפעם זה יעבוד כראוי, ויהיה זמין גם בארצנו הקטנה? לכתבה

20. Started by x-boy_24,

שלום סיימתי את COD4 לפני הרבה זמן ועכשיו התחלתי לשחק CRYSIS עכשיו הרבה שאני מכיר מכיר מתלהבים מהמשחקים האלה מעניין אותי לדעת איזה משחק חברי הפורום מעדיפים שימו לב יש שתי אפשרויות מולטי וסינגל לכל משתמש יש אפשרות להצביע פעמיים אני אישית יותר אוהב את COD4 גם סינגל וגם מולטי למרות שלא שיחקתי עדיין קרייסיס ברשת

• 21 תגובות
    • 2k צפיות
  21. Started by Roeebaeloha,

שלום כשאני משחק באטלפילד תמיד שני הסמלים האלה מופיעים ואומרים שיש לי בעיה של פקט-לוס ולייטנסי אשמח לדעת מה זה אומר ואיך אפשר לסדר את זה? ראוי לציין שלמרות שהלייטנסי שלי גבוהה לפי המשחק אבל הפינג שלי בסרבר הוא בסביבות 70-80 בשרתים ארופיים, אז מה הבעיה? תודה רבה!

22. עם כל הכבוד לז'אנר הפעולה ומשחקי התפקידים ז'אנר האסטרטגיה לפי דעתי הוא הכי טוב ומקפחים אותו במיוחד כי בזמן האחרון לא יצאו משחקים טובים... TIBERIUM WARS זה דיי אכזבה וגם ההמשך ל TOTAL ANNHILATION רק WARCRAFT III בזמן האחרון וההרחבה שלו סיפקו ועדיין מספקים את הסחורה למרות שאם יהיה תחלופות אני יהיה מוכן לנסות בכל רגע אז קיצר יש לכם המלצות? או שאני יאלץ לחכות לSC2?

• 21 תגובות
    • 2k צפיות
  23. היי אנשים, שיחקתי בעבר שנים רבות ב CS המקורי ([tdf]Kenny) לזקנים בינינו. בכל מקרה, המשחקיות דומה? ה"תחושה" של השליטה והמשחק מזכירות את המשחק הראשון? תודה!

• 6 תגובות
    • 2k צפיות
  24. Started by Trumpeldor,

http://battlelog.battlefield.com/bf4/news/view/addressing-netcode-in-bf4/ מתכננים לתקן Rubber banding, No registered damage,Instant death while sprinting, Kill camera delay ועוד

• 7 תגובות
    • 2k צפיות
  25. אני תקוע בשלב הזה. אולי אני צריך ללחוץ בתוך התפריט?

• 28 תגובות
    • 2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים