משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,403 דיונים בפורום זה
-
מהיום כל מי שרוצה יכול להתקין ANGRY BIRDS על ה CHROME שלו, בחינם http://kotaku.com/5800842/play-angry-birds-online-right-now-for-free הרגית חזירים מהנה
-
- 3 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
היי אנשים, שיחקתי בעבר שנים רבות ב CS המקורי ([tdf]Kenny) לזקנים בינינו. בכל מקרה, המשחקיות דומה? ה"תחושה" של השליטה והמשחק מזכירות את המשחק הראשון? תודה!
-
- 6 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
טוב אז ככה, עד עכשיו היה לי מחשב חרא P3 500 ו Voodoo3 3000.... אז לא יכולתי לשחק כלום, שום דבר שיצא בזמן האחרון. עכשיו קניתי מחשב חדש פצצה עם Radeon 9800pro פנטיום 4 מה שאתם רוצים... קיצור, אני רוצה להשלים את מה שהפסדתי בזמן הזה , אתם יכולים לתת לי רשימת משחקים ששווה להשיג מהשנה האחרונה? אם זה משחק ממש טוב אפשר גם מלפני שנתיים... בעיקר משחקי פעולה אסטרטגיה ותפקידים (Wolvenstein, ever winter night, age of mytology...), אני לא ממש חולה על סימולטורים ומירוצים אז רק אם יש אחד ממש טוב... כל משחק שנהינתם ממנו עם גרפיקה וממשק טוב גם יתאים, רק אל תיתנו לי כל משחק שיצא בשנתיים האחרונות אלה רק את הטובים שבינהם. תודה!
-
- 16 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
קליק ימני כדי להשתמש בכוונת אופטית כלשהי במשחק נענית בסוג של סרוב וקפצוץ קצר בין המצבים אחרי כמה נסיונות משיגים צפיה דרך הכוונת לזמן קצר יחסית. אין לי מושג למה זה קשור. עכבר? כרטיס מסך? הגדרות משחק? לא יודע. בעיה דומה יש עם קליק ימני גם PHANTOM PAIN. יש למישהו רעיון?
-
- 8 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
מפתחת הגנת הקבצים המתקדמת Denuvo סופגת עוד מכה כשכותר המצוייד בגירסה העדכנית ביותר של המנגנון נפרץ בתוך פחות מעשרה ימים - אבל ממש לא מראה סימני האטה בשאיפותיה לכתבה
-
- 11 תגובות
- 1.9k צפיות
- 1 follower
-
-
החלטתי להעביר את השאלה מהאשכול לזיהוי משחקים לפה, כי האשכול הוא יותר בקטע של חידות. אני מחפש משחק על דינוזאורים. זה משחק פעולה תלת מיימד, גוף ראשון. אני זוכר רק איים, ואתה לבד, ויש בים את הדינוזאורים הגבוהיים הענקיים האלו, ובעצים יש דינוזאור ממש מהיר מנומר, וטירקס (ויש עוד כמה..) הייתי משחק בזה מזמן כשהייתי ילד, פתאום נזכרתי בזה. הסתכלתי על משחקי Turok וJP ולא מצאתי אותו. אם מישהו יוכל לעזור לי, אני אשמח
-
- 3 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
מפתחת:Obsidian Entertainment האתר הרשמי של המשחק למי שלא מכיר אותם הם החברה שאחראים על ההצלחה של Planescape Torment, KOTR 2,NWN 2 ומשחקי הFallout המקוריים וFO LAS VEGAS בקנה כך שבכל הקשור למשחקי תפקידים יש להם RECORD מוכח. על המשחק: זה יהיה משחק RPG בן זמננו שמבטיח לכם לכם לממש קלישאות הוליודיות מוכרות לגבי סוכנים חשאיים ומעלליהם, מין שילוב של המיומנות של גיסון בורן, ההומור של גינס בונד והגישה של גק באור ואחרים... (נראה) כמו רוב המפתחים בימינו גם הם מבטיחים לנו עלילה לא ליניארית פיתוח דמות ותוכן. טרילרים של המשחק: דרישות מערכת: תמונות מסך:
-
- 10 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
יש לי בעיה שלא רואים טוב אנשים ואופנועים המפרט שלי: amd athlon xp 3000+ ddr 1024 333mhz ati radeon 8500 בלי OC מה יכולה להיות הבעיה? [attachment deleted by admin]
-
- 20 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
עם כל הכבוד לז'אנר הפעולה ומשחקי התפקידים ז'אנר האסטרטגיה לפי דעתי הוא הכי טוב ומקפחים אותו במיוחד כי בזמן האחרון לא יצאו משחקים טובים... TIBERIUM WARS זה דיי אכזבה וגם ההמשך ל TOTAL ANNHILATION רק WARCRAFT III בזמן האחרון וההרחבה שלו סיפקו ועדיין מספקים את הסחורה למרות שאם יהיה תחלופות אני יהיה מוכן לנסות בכל רגע אז קיצר יש לכם המלצות? או שאני יאלץ לחכות לSC2?
-
- 21 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכם. יש לי בעייה של נקודות ירוקות בעת פתיחת המשחק דרך הבאטללוג כבר חצי שנה ואין לי מושג איך מטפלים/מתקנים את זה. העלתי סרטון המראה את כל המפרט שלי ומפרט הכרטיס מסך ואת הבעייה עצמה תוך כדי משחק. בתודה אלמוג.
-
- 6 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
http://www.bit-tech.net/news/gaming/2009/08/11/ea-looking-to-revive-classic-bullfrog-games/1 יצרנית המשחקים EA הודיעה כי תחפש להחיות את הקלאסיקות של Bullfrog לקהל המעריצים שצברה החברה במהלך שנות פעילותה. אני אישית הופתעתי כי חיכיתי כל כך הרבה זמן לכותר Dungeon Keeper 3 אך בסוף אכלתי את הכובע כשהסתבר שהוא לא ייצא ובולפרוג פשוט הולכת לעולמה, כי 2 היה כל כך מושלם. אולי מהלך חלקלק של EA למשוך עוד מכירות?
-
- 15 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני משחק ב CONDITION ZERO אבל אני לא מצליח לעבור את ה 60FPS ויש לי כרטיס מסך 6600GT ואני משחק בהגדרות הכי גבוהות ולא יודע למהה, גם אם אני מוריד להגדרות יותר נמוכות ה FPS עדיין לא זז מ 60 הוא נשאר יציב לא יורד ולא עולה.. אפילו עשיתי FPS_MAX 100 כלום לא עוזר זה לא עובר את ה 60 FPS...המשחק עצמו חלק בלי שום תקיעות אבל אני רוצה 100 FPS לפחות זה בטוח משו שצריך להגדיר אבל אין לי מושג מהה.. מישהו יכול לעזור לי ?
-
- 12 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
איך אני הורג את הכלב הענק הזה עם ה-3 ראשים??? זה פאקינג משחק קשה!!!!
-
- 19 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
מישהו פה נרשם לבטא וקיבל מייל בנושא בימים האחרונים? מעניין אותי לדעת אם כולם קיבלו קיבלתי מייל וכשפתחתי את סטים התבקשתי למלא שאלון דרך סטים ואח"כ עוד אחד באתר
-
- 9 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
מחשבות טורדניות ואובססיביות, מחסור בשעות שינה, שעות ארוכות מהיום שנעלמות בלי לשים לב. איך שוב נפלתי לכך, והכל בגלל משחק לכתבה
-
הייתי רוצה לקנות את השחק SOF2 ו SOF1 אבל לפני שאני קונה אותם רציתי לדעת אם הם עובדים בכלל על WINDOWS XP?
-
- 11 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
-
Delta Force: Black Hawk Down דרישות המערכת (עפ"י האתר הרשמי של המשחק): מעבד: פנטיום 3 733 מגה הרץ (מומלץ- 4 1.4 ג'יגה-הרץ ומעלה) זיכרון פנימי: 256 מגה-בייט ומעלה. מקום בדיסק: 750 מגה-בייט פנויים. כרטיס-מסך: כרטיס תלת-מימדי בעל 32 מגה-בייט זיכרון (מומלץ-בעל 64 מגה-בייט ומעלה) סידירום: במהירות 4X ומעלה. כרטיס קול: כל כרטיס תומך Windows. הסקירה: בביקורת זאת נסקור את המשחק מסידרת Delta Force שמבוסס על סרט הפעולה המצויין (לפחות בעיני) Black Hawk Down בכיכובו של Josh Hartnett (פרל-הארבור). המשחק כאמור מסידרת Delta Force הותיקה והמצליחה ולכן עוד לפני שהתחלנו לשחק בו, אנו יודעים שהוא מגיע מבית טוב במשחק אתם תצטרפו ליחידת Delta שממקומת במגדישו, סומליה, במטרה להילחם בר…
-
- 18 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
העלתי ל x4 ועדיין יש מדרגות ובלי קשר המשחק מאד מהבהב האם זה בעיה אצלי? נכון שהתלוננתי גם על הגרפיקה של Assassin's Creed Revelations שהאמת לא ממש גרועה אלא ציפתי ליותר,אבל אם הייתי רואה את הגרפיקה של cod לא הייתי מדבר. הגרפיקה של cod פשוט נראת ישנה ואני לא רואה שום שיפור מהמשחק הקודם{אם לא יותר גרוע},נכון שגם ב bf3 יש קצת הבהובים אבל גרפיקה פשוט מעולם אחר מכל הבחינות,תאורה יפה והכל נראה חד ואמיתי,בקיצור לשחק ב bf3 ואחרי זה לעבור לשחק בcodmw3 זה כאילו לחזור 5 שנים אחורה. אני רוצה חוות דעת על הגרפיקה,וה aa .
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
מה הציפיות שלכם מהמשחק הבא בסדרה שיוצא בנובמבר בקרוב ומה אתם מקווים שיהיה בו אני רוצה את הנשקים : ak74u , ak-47 , ump-45, ACR שיהיה Servers ו console שיהיה Fov = field of view שיהיה maxfps וכמובן הכי חשוב במיוחד לתחרותי שיהיה mod tools
-
- 17 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני כרגע מקום 262 בתור ובעוד 79 דקות אני אתחיל להוריד. זה FilePlanet למי שלא הבין. אם אתם יודעים איפה אפשר להשיג את המשחק הזה בלי תור אני אשמח. ;D
-
- 13 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום סיימתי את COD4 לפני הרבה זמן ועכשיו התחלתי לשחק CRYSIS עכשיו הרבה שאני מכיר מכיר מתלהבים מהמשחקים האלה מעניין אותי לדעת איזה משחק חברי הפורום מעדיפים שימו לב יש שתי אפשרויות מולטי וסינגל לכל משתמש יש אפשרות להצביע פעמיים אני אישית יותר אוהב את COD4 גם סינגל וגם מולטי למרות שלא שיחקתי עדיין קרייסיס ברשת
-
- 21 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
הפופולריות של שוק משחקי הוידאו ממשיכה להתפוצץ ובגדול, כשלתחום המחשבים האישיים ולשוק המכשירים הניידים יש הכי הרבה סיבות לחייך לכתבה
-
- 7 תגובות
- 1.9k צפיות
- 1 follower
-
-
החברה שהביאה לנו את המשחק המפתיע PURE הציגה טריילר למשחק מירוצים שנראה לא רע תשפטו: http://www.gametrailers.com/video/e3-09-split-second/49795
-
- 14 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם, שמי רום ואני רוצה להרים יוזמה חדשה,של פיתוח משחקי מחשב כאן בפורום. עריכה:
-
- 4 תגובות
- 1.9k צפיות
-