עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. שלום לכם. יש לי בעייה של נקודות ירוקות בעת פתיחת המשחק דרך הבאטללוג כבר חצי שנה ואין לי מושג איך מטפלים/מתקנים את זה. העלתי סרטון המראה את כל המפרט שלי ומפרט הכרטיס מסך ואת הבעייה עצמה תוך כדי משחק. בתודה אלמוג.

• 6 תגובות
    • 1.9k צפיות
  2. Started by orila,

שלום לכלום , אני מחפש משחק פעולה- RPG דומה למשחק הממש טוב FALL OUT NV יצא לי לשחק ב borderlands 1 והוא חביב מאוד אבל לא בדיוק מה שאני מחפש וגם בדקתי קצת את stalker , ואת DEAD ISLAND (אני מדבר כאן על תקופה של שנתיים-שלוש שאני משחק בצורה עקבית) אבל עדיין לא מצאתי שום דבר שקרוב ל NEW VEGAS אין לי בעיה עם משחקים ישנים יותר , אני לא בדקתי אף אחד מהחדשים כמו crysis וגם שום משחק מסדרת far cry בקיצור אני אשמח להמלצות למשחק חדש לבזבז עליו כמה שעות פנאי (קניתי לא מזמן את RAGE ב STEAM אבל הוא לא נתקע לי משום מה...) תודה רבה לכל המגיבים

• 6 תגובות
    • 1.9k צפיות
  3. Started by Zeev86,

http://www.fxp.co.il/showthread.php?t=14895893

• 4 תגובות
    • 1.9k צפיות
  4. Started by OlymPic,

אני משחק ב CONDITION ZERO אבל אני לא מצליח לעבור את ה 60FPS ויש לי כרטיס מסך 6600GT ואני משחק בהגדרות הכי גבוהות ולא יודע למהה, גם אם אני מוריד להגדרות יותר נמוכות ה FPS עדיין לא זז מ 60 הוא נשאר יציב לא יורד ולא עולה.. אפילו עשיתי FPS_MAX 100 כלום לא עוזר זה לא עובר את ה 60 FPS...המשחק עצמו חלק בלי שום תקיעות אבל אני רוצה 100 FPS לפחות זה בטוח משו שצריך להגדיר אבל אין לי מושג מהה.. מישהו יכול לעזור לי ?

• 12 תגובות
    • 1.9k צפיות
  5. Started by tazok,

איך לעזעזל מפעילים את זה??? רוטר משום מה עולה כסף אז אי אפשר לראות שם... אני לא יודע מה לעשות!

• 9 תגובות
    • 1.9k צפיות
  6. Started by HuGeMouTh,

מהיום כל מי שרוצה יכול להתקין ANGRY BIRDS על ה CHROME שלו, בחינם http://kotaku.com/5800842/play-angry-birds-online-right-now-for-free הרגית חזירים מהנה

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות
  7. Started by Tranquility,

OK אז החלטתי להיכנס לעסק מישהו יכול להגיד לי איפה אני יכול לקנות את המשחק במחיר סביר ? (חול זה גם אופציה ... כל עוד עושים משלוחים)

• 25 תגובות
    • 1.9k צפיות
  8. Started by yot,

בנתיים שוחררו מספר תמונות איכותיות לרשת, המפתחת כמובן Ubisoft (שמפתחת חצי מהמשחקים האיכותיים האחרונים שנחתו עלינו בזמן האחרון), נראה משהו שהולך לקרוע את Call of Duty (ואני מעריץ נלהב של המשחק!). אני, שראיתי כל פרק בסידרה לפחות 5 פעמים, לא יכול לחכות! תמונות:

• 21 תגובות
    • 1.9k צפיות
  9. איזה חברת משחקים אתם הכי אוהבים/מעדיפים ?

• 22 תגובות
    • 1.9k צפיות
  10. Started by Sol@rWind,

שלום אנשים, יש לכם שרתי UT טובים בארץ וגם בחול להביא לי ? תודההההההה

• 14 תגובות
    • 1.9k צפיות
  11. Started by Necessary_Evil,

אחרי התקנה מוצלחת על שני מחשבים, אחד עם W2K SP2 והשני עם W98SE, מכניסים את הplay disk, לוחצים play, ואז יש את המסך השחור עם הסמל (המדליק) של המשחק ושעון חול...עוברים כמה שניות ואז החלון נעלם וזהו, המשחק לא עולה... למישהו יש רעיון? תודה, חציל

• 15 תגובות
    • 1.9k צפיות
  12. Started by ag43,

טריילר מהחדוש המתוכנן: נראה מצויין.

• 6 תגובות
    • 1.9k צפיות
  13. פרטים על האיוונט הראשון בקהילה האיוונט הראשון בקהילה יהיה איוונט Monster, איוונט חדש וייחודי. הרעיון מאחורי האיוונט הוא משחק TDM כמעט רגיל, ההבדל הוא שזה אחד נגד 10! השחקן היחיד - הMonster - יהיה עם כמות חיים ענקית, אולי אפילו 100 אלף. כל השאר יהיו עם כמות חיים רגילה, ויצטרכו להרוג את המפלצת. הMonster חייב להיות Support ויכול להשתמש בכל נשק של הSupport וגם נשקים שמקבלים כשעולים רמות. מהרגע שהמפלצת עושה ספאון עד שהיא מתה בודקים את הזמן שהיא הייתה חיה. השחקן שהיה חי הכי הרבה זמן יקבל אייקון לבחירתו ליד השם שלו בTS וסלוט VIP בRUSH. בינתיים לקבוצה הרגילה מותר הכל באיוונט, אבל אולי במהלך האיוונט עצמו החוקים ישתנו. השחקן שיהיה מפלצת יבחר רנדומלית, אבל השחקן הר…

• 26 תגובות
    • 1.9k צפיות
  14. Started by nore0,

http://img446.imageshack.us/img446/4782/farcry00095zh.jpg מה זה הברק הזה שעל החייל ? לא זכור לי שבמשחק זה ככה איזה אפקט זה ?

• 20 תגובות
    • 1.9k צפיות
  15. Started by yoel12,

תודה לאל בטעות נתקלתי באימייל מה17 לחודש שאומר ששינו לי את הסיסמה בuplay מה לעשות?

• 12 תגובות
    • 1.9k צפיות
  16. Started by RUONXHEV,

שלום לכולם, שמי רום ואני רוצה להרים יוזמה חדשה,של פיתוח משחקי מחשב כאן בפורום. עריכה:

• 4 תגובות
    • 1.9k צפיות
  17. Started by Salwaby,

מפתחת: robot entertainment מפיצה: robot entertainment תאריך שחרור: 12/10/2011 ז'אנר: Tower defense בשילוב עם Third Person Shooter מנוע גראפי: Havok/Trinigy Vision Game Engine אתר המשחק: Orcs Must Die! מחיר: 15$ ב STEAM ובחנויות דיגיטליות נוספות. דמו: זמין להורדה בדף המשחק ב STEAM, כולל 3 שלבים. ממוצע ביקורות: (גירסת ה XBLA, יעודכן בהמשך עם יצאו מספיק ביקורות למחשב) 85 מצבי משחק: שחקן יחיד דרישות מערכת Minimum OS: Windows XP, Windows Vista or Windows 7 Processor: 2GHz Dual Core Memory: 2GB RAM Graphics: NVIDIA GeForce 6800 or ATI Radeon x1950 or better with 256MB VRAM DirectX®: dx90c Hard Drive: 5GB HD space על המפתחת: ב- 2009, בצעד תמוה ביותר, בחר…

• 14 תגובות
    • 1.9k צפיות
  18. Started by esaly,

אהלן חבר'ה! לאחר כל הבעיות שיש עם WAR ROCK לאחרונה אני רוצה לעבור לCOUNTER STRIKE... רציתי לשאול: 1. יש הבדל ביו המשחקים ואם כן מהו? 2. הבנתי שיש כמה גירסאות כמו הרגילה , ZERO CONDITION, SOURCE, מה ההבדל ומה עדיף? (אני מחפש משחק רשת...) 3. אם יש המלצות למשחקים בחינם כמו WAR ROCK..... תודה מראש על כל התגובות...

• 28 תגובות
    • 1.9k צפיות
  19. http://www.next-gen.biz/index.php?option=com_content&task=view&id=4237&Itemid=2 אני פאן של נינטנדו אבל גם אני לא ציפיתי להשקה כל כך מוצלחת לפני שהבנתי שיהיה מחסור גדול בPS3 חשבתי שהPS3 ינצח בחודשים הראשונים ויזכה להיפ חיובי כמו הPSP בהתחלה ורק יותר מאוחר הWII תתחיל לימכור יותר לאיזה שנתים שלוש אבל נינטנדו עשתה עבודה מצוינת ולפי ההיפ שיש לWII ביפן הWII כניראה הקונסולה אם ההשקה המוצלחת ביותר בהיסטוריה ומענין ליראות מה מיקרוסופט תעשה הכשיו ויותר מענין ליראות מה סוני תעשה הכשיו כי הם לא יכולים לזלזל בנינטנדו יותר שעברה את כל הציפיות מאז E3 2006 הדרקון יתעורר והכשיו הוא מכה בחוזקה תמיתחרים :funn: :funn: :funn: :funn:

• 15 תגובות
    • 1.9k צפיות
  20. Started by simonsix,

פיתוח והפצה של חברת Codemasters שהיו אחראים בין השאר לסידרה הטובה של TOCA Race Driver המשחק אמור לצאת ב Q3 השנה. לשיפוטכם: http://www.gametrailers.com/player/30610.html

• 16 תגובות
    • 1.9k צפיות
  21. http://www.maxconsole.net/?mode=news&newsid=13125 ושלא תבינו לא נכון המשחק אמור להיות טוב רק לא טוב ל12 שחקנים

• 20 תגובות
    • 1.9k צפיות
  22. Started by amirsource,

שלום לכולם, מרוב סקרנות אני רוצה לישאול אתכם איזה מפרט צריך כדי לשחק במשחק הזה בגרפיקה הגבוה ביותר שהFPS יהיה גבוה גם?. כמובן שזה רק מתוך סקרנות,ניסיתי אותו על המחשב שלי(אחרי עבודה קשה לנסות ולהבין איך להפעיל אותו),והוא פעל ממש איטי לפי ערכה שלי FPS היה משהו בסיבות ה7-10. תודה לעוזרים(:

• 8 תגובות
    • 1.9k צפיות
  23. Started by TomerPerez,

כל פםע שאני משחק battlefield 3,לאחר כמה זמן הוא קורס ואני יכול לסגור אותו רק דרך מנהל המשימות. האם ישנה איזו דרך לפתור זאת?

• 7 תגובות
    • 1.9k צפיות
  24. אהלןןןןןןן חבר'ההה היום רכשתי תמשחק הזה אחרי הרבה הרבה..... המלצות על המשחק המשובחחחח הזה שנראה לא רע....... ורק לפני רבע שעה התחלתי לשחק אני ממש בשלב הראשון וממש בהתחלה הינה זה התמונה: http://i13.tinypic.com/316qo2s.jpg ועכשיו מה עושים איך פותחים תדלת עם איזה מקש נראה לי שצריך לקחת ת- תדבר הזה ולשים בצורה של הדלת אבל איך מרמים איך פותחים תדלת הזאת תודה מראש לעוזרים!

• 19 תגובות
    • 1.9k צפיות
  25. כל מי שלא בעיניינים: IDF:FFI הוא מוד למשחק הFPS ברשת, Battlefield 2, אשר יבוסס על מלחמות ישראל וצבא ההגנה לישראל (IDF ) כיום אנו בעיקר צריכים יוצרי מפות ויוצרי קוד. כל מי שמעוניין, אנא להגיב כאן... כמו כן, אם אתם מכירים אנשים שיכולים לעשות דברים אלו, אנא, הפנו אותם לכאן או לכאן. :xyxthumbs:

• 20 תגובות
    • 1.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.