עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by blbb,

החוקים של ה-ODC: על כל השחקנים לבדוק מראש שהאנטי צ'יט שלו פועל כראוי, במידה ולא על השחקן לעדכן את אחד המנהלים. השעות של המשחקים יפורסמו, מותר לאחר משחק עד ל 20 דקות משעת התחלתו שנקבעה על ידי המנהלים בלבד !, אם הקבוצה שנגדכם מאחרת את המשחק יותר מ - 20 דקות אתם יכולים לקחת ניצחון טכני. חובה על הקבוצה המנצחת להעלות תמונות של כל צד במפה ולהעלותה לפורום באשכול חדש, ניתן לפתוח אשקול ולכתוב בו מי ניצח ולציין שהיה משחק מהנה ולציין שתעלו את התמונה מאוחר יותר (עד 24 שעות), ולחיצה על כפתור ה TAB במקלדת המראה את טבלת התוצאות של המשחק. על השחקן המארח לשים את החוקים הנכונים, שחקן אשר יארח ולא ישים חוקים נכונים הורס לקבוצתו בכך שקבוצתו יכולה לקבל ניצחון טכני. לכל קבוצ…

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות
  2. http://www.rockpapershotgun.com/2012/03/14/stark-footage-of-the-game-of-thrones-rpg/ http://www.games.co.il/article6559.html נראה טוב, המשחק יוצא ב - 15.5. http://www.videogamesinteractive.com/2012/03/game-of-thrones-rpg-combat-preview.html#

• 8 תגובות
    • 1.9k צפיות
  3. Started by zam,

אהלן לכולם. הגיע לידי סכום כסף נכבד מאוד (בסך של 216 ש"ח) ואני מעוניין לקנות משחק חדש. אני מאוד אוהב אסטרטגיה אבל גם לחימה ופעולה. הנה רשימת המשחקים שברשותי: BLACK&WHITE 2 מקסים. מאוד אהבתי והייתי משחק אותו שעות. גם אחד היה יפה (אולי אפילו יותר). CRYSIS כל מילה מיותרת. יפה , רק אי אפשר לשחק בדרגת קושי רגילה כי זה קל מדיי. HEROES V Tribes of The East עד עכשיו לא הצלחתי לעבור שלב ראשון כי אני לא ממש הבנתי איך לשחק בו אז... הוא על המדף. MEDAL of HONOR - AIRBORNE חמוד לאללה אבל קל מדיי. Supreme Commander - ForgedAlliance כיף, למרות שהוא נגמר מהר ודיי ממצה את עצמו אחרי שלב 2. C&C 3 Tiberium Wars - Kane Edition כל מילה מיותרת. COD4 - Modern Warfar…

• 26 תגובות
    • 1.9k צפיות
  4. Started by avielq5w,

שבוע טוב חברים שיחקתי לפני 2-3 שנים משחק בסגנון של age of empires, מתחילים בעידן האבן ומתקדמים קדימה בעידנים. ראיתי את Empire Earth אבל זה נראה לי שזה זה... מכירים עוד משחקים בסגנון?

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות
  5. Started by yoel12,

שלום, קודם כל אני מעוניין להבהיר אני לא פיראט ולא תומך בפיראטיות אך לאחרונה נתקלתי בסרטון הזה אשמח לדעת האם מדובר ברמאות? והאם VALVE תיקנו את זה? ובכל מקרה מה העניין? תודה

• 6 תגובות
    • 1.9k צפיות
  6. אני מחפש משחק אסטרטגיה בסגנון הנ"ל בדיוק ^^^ ,שהמשותף בינהם זה שצריך לבנות ולכבוש שטחים ולאסוף כסף . ולא כמו company of heroes ו w4000 {שגם יפים אבל לא בא לי על הסגנון הזה}שבשביל לעשות כסף צריך קודם לשלוט על הדגלים וכדומה וככה נוסף קרדיט ובזה אני בונה. האם יצאו משחקים כמו שכתבתי בכותרת? והאם אמור לצאת בזמן הקרוב או הרחוק עד כמה שידוע?

• 6 תגובות
    • 1.9k צפיות
  7. הכירו את הכותרים שהבטיחו לכולנו להיות חדשניים ומהפכניים - ואז נתקלו במציאות שבה הכל הרבה פחות ורוד וזוהר לכתבה

• 9 תגובות
    • 1.9k צפיות
  8. ובכן , אני קונה מחשב חדש (במפרט המחשב שלי יופיעו הרכיבים תכף אני אעדכן) , ותהיתי, איזה משחקים חדשים מה2-3 חודשים האחרונים אתם ממליצים לזרוק עליו ? תרשו לעצמכם את המשחקים עם הגראפיקות הכי כבדות , אבל עם המשחקיות הכי טובה וכו' , אני קונה איתו גם סטיק למטוסים אז אפשר גם סימולטורים , יאללה תתפרעו

• 32 תגובות
    • 1.9k צפיות
  9. Started by MishaK,

נראה מבטיח מאוד.

• 15 תגובות
    • 1.9k צפיות
  10. אנשים קניתי מחשב חדש ואני רוצה לדעתי איך הוא יעבוד על המחשב שלי אם שווה בכלל לקנות אותו המפרט בצד תודה לעוזרים :]

• 30 תגובות
    • 1.9k צפיות
  11. Started by yot,

בנתיים שוחררו מספר תמונות איכותיות לרשת, המפתחת כמובן Ubisoft (שמפתחת חצי מהמשחקים האיכותיים האחרונים שנחתו עלינו בזמן האחרון), נראה משהו שהולך לקרוע את Call of Duty (ואני מעריץ נלהב של המשחק!). אני, שראיתי כל פרק בסידרה לפחות 5 פעמים, לא יכול לחכות! תמונות:

• 21 תגובות
    • 1.9k צפיות
  12. Started by HaVoC_850,

היי אנשים יש למישהו חדשות על המשחקים שבפיתוח אצל בליזארד? כבר חודשים מאז שיצאו פיסות מידע חדשות על המשחקים (דיאבלו 3 וסטארקראפט 2) אני חורש את הרשת ולא מוצא כלום =\ ואגב מישהו יודע מה נסגר עם המשחק הזה שהיה להם Ghost שבסוף לא יצא?

• 16 תגובות
    • 1.9k צפיות
  13. המחשב שלי amd 965 x4 3.4 ASUS HD 5850 1G DDR5 בסטוק ללא אוברקלוק זכרונות 4G 2X2 ספק גוח 350W Antec אז ככה ניסיתע לשחק במשחק GTA IV - Episodes From Liberty City על הגדרות הכי גבוהות הוא לא זז ממש חלק יש תקיעות פה ושם.. השאלה אם הוא כבד מאוד המשחק.. יש פה מישהו אם מערכת דומה לשלי שניסה תמשחק? :-\

• 8 תגובות
    • 1.9k צפיות
  14. אהלןןןןןןן חבר'ההה היום רכשתי תמשחק הזה אחרי הרבה הרבה..... המלצות על המשחק המשובחחחח הזה שנראה לא רע....... ורק לפני רבע שעה התחלתי לשחק אני ממש בשלב הראשון וממש בהתחלה הינה זה התמונה: http://i13.tinypic.com/316qo2s.jpg ועכשיו מה עושים איך פותחים תדלת עם איזה מקש נראה לי שצריך לקחת ת- תדבר הזה ולשים בצורה של הדלת אבל איך מרמים איך פותחים תדלת הזאת תודה מראש לעוזרים!

• 19 תגובות
    • 1.9k צפיות
  15. Started by Necessary_Evil,

אחרי התקנה מוצלחת על שני מחשבים, אחד עם W2K SP2 והשני עם W98SE, מכניסים את הplay disk, לוחצים play, ואז יש את המסך השחור עם הסמל (המדליק) של המשחק ושעון חול...עוברים כמה שניות ואז החלון נעלם וזהו, המשחק לא עולה... למישהו יש רעיון? תודה, חציל

• 15 תגובות
    • 1.9k צפיות
  16. Started by tazok,

איך לעזעזל מפעילים את זה??? רוטר משום מה עולה כסף אז אי אפשר לראות שם... אני לא יודע מה לעשות!

• 9 תגובות
    • 1.9k צפיות
  17. http://www.next-gen.biz/index.php?option=com_content&task=view&id=4237&Itemid=2 אני פאן של נינטנדו אבל גם אני לא ציפיתי להשקה כל כך מוצלחת לפני שהבנתי שיהיה מחסור גדול בPS3 חשבתי שהPS3 ינצח בחודשים הראשונים ויזכה להיפ חיובי כמו הPSP בהתחלה ורק יותר מאוחר הWII תתחיל לימכור יותר לאיזה שנתים שלוש אבל נינטנדו עשתה עבודה מצוינת ולפי ההיפ שיש לWII ביפן הWII כניראה הקונסולה אם ההשקה המוצלחת ביותר בהיסטוריה ומענין ליראות מה מיקרוסופט תעשה הכשיו ויותר מענין ליראות מה סוני תעשה הכשיו כי הם לא יכולים לזלזל בנינטנדו יותר שעברה את כל הציפיות מאז E3 2006 הדרקון יתעורר והכשיו הוא מכה בחוזקה תמיתחרים :funn: :funn: :funn: :funn:

• 15 תגובות
    • 1.9k צפיות
  18. Started by hike101,

שלום. במסך הראשון של המשחק- כיצד אני בורח מבית המשוגעים? תודה.

19. http://www.gamespot.com/pc/action/thief3/review.html נקווה ששבוע הבא אני אקנה אותו כבר

• 30 תגובות
    • 1.9k צפיות
  20. שלום לכולם אני טל. לפני שבוע קניתי רדאון 9800 פרו. ואני מחפש משחיקם כבדים מבחינה גרפית ומענינים. אשמח לקבל המלצות למשחקים .

• 15 תגובות
    • 1.9k צפיות
  21. חגיגת הנדיבות של חברת Ubisoft מתקרבת לסיומה, ובינתיים יש לכם אפשרות לקבל משחק פעולה מטורלל ללא עלות לכתבה

22. כולם כבר יצאו ...... ובדקתי את כולם... לדעתי MOH !!!!!

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות
  23. כמעט כל התותחים הכי כבדים של חברת EA Games מגוייסים על מנת להפוך את משחק הפעולה החדש להצלחת ענק לכתבה

24. שלום אני היתקנתי משחק Worms World Party. ואח"כ מריץ משחק ופתאום נותן לי חלון הודעה שכתוב: Error ===== Warning: No default soundbank found check OK אני לוחץ "OK" ועולה לי משחק ושומעים קול בתפריט ראשית. ואז אני בוחר 2 משתמשים במשחק נגד לדוגמא. ואח"כ רואים נר עוגה יורד ואח"כ מסך שחור ופתאום יצא החוצה משחק זה לא עובד. אני נסיתי להתקין מחדש דרייבר כרטיס קול של הלוח אם. ועדיין אותו דבר שגיאה אותה פעולה. אני בבעיה. ולא יודע איך פותרים את הבעיה. מישהו יודע איך לתקן את התקלה,האם יש פיתרון לתקלה? איך פותרים את המשחק שיעלה לי? בתודה מראש מיכאל

• 6 תגובות
    • 1.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים