עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by eladb21,

שלום מה קורה אחים שלי בקיצור יש לי דיאבלו 2 עם סידיקיי מקורי והכל התקנתי תפאצ' 1.11B ועכשיו אני צריך קראק כי זה לא מזהה תדיסק אני צריך Diablo Battle Chest For PC תודה לעוזרים

• 15 תגובות
    • 2k צפיות
  2. Started by saarxee,

פרצו לי לחשבון האוריגין ובו היה את המשחק BF3, מה אפשר לעשות? ניסיתי לשחזר סיסמה וכתוב שסיסמה נשלחה למייל אך בעצם זה לא נשלח, וניסיתי כמה פעמים. דיברתי עם התמיכה שלהם ואמרו לי להתקשר אליהם ואין לי איך.

• 19 תגובות
    • 2k צפיות
  3. Started by Kobi Harosh,

" HwZone Bo 2 Summer Cup " 3Vs3 שלום לכל קהילת שחקני BO 2 . בעקבות הקיץ החם בחוץ אנחנו , בקהילת HWZONE נהפוך אותו ללוהט עם Summer Cup . ה - Summer Cup יתנהל בשיטה של ליגה ושלביי בתים ממש כמו בשיטת " ליגת האלופות " ... שלבי הטורניר : ניצחון - 3 נקודות , תיקו - נקודה אחת , הפסד - 0 נקודות. כל הנקודות נספרות בכל שלב בנפרד (זאת אומרת קבוצה שעולה שלב מתחילה את ספירת הנקודות שלה מההתחלה .‬‎ שלב א' : 16 הקבוצות הרשומות יחולקו ל4 בתים באופן רנדומלי , בכל בית יש 4 קבוצות וכל קבוצה תשחק נגד כל אחת משלושת הקבוצות האחרות שנמצאות אצלה בבית - 2 הקבוצות שקיבלו את הכי הרבה ניקוד באותו בית יעלו לשלב הבא. שלב ב' : 8 הקבוצות שההפילו לשלב ב' יחולקו ל2 בתים באופן רנדומלי , בכל בית יש 4 …

• 17 תגובות
    • 2k צפיות
  4. Started by 2222Dudu,

משחקים אחרים יתקבלו בברכה. תודה.

• 9 תגובות
    • 2k צפיות
  5. אוקיי אז יש לי את המפרט הבא: 2.4C ABIT IC-7 Mushkin Black lvl 1 512 X 2 WD 800JB Hercules Radeon 9700Pro אוקיי, שמתי את פאר-קריי על הכל "Very High" ו AA שמתי על 4 שנראה לי זה המקסימום במשחק, וAF נרהא לי שמתי שיבחר לפי הצורך. כשנאי מגיע לחלקים עמוסים קצת במשחק אז פתאום המשחק מתחיל לפעול תקוע מאוד כזה, אני מניח שזה בקטעים עם הרבה פרטים, אבל עדיין למה זה רץ ככה לאט ? זה אמור להיות ככה ? המון תודה לכל העוזרים!

• 33 תגובות
    • 2k צפיות
  6. Started by LazyBoy,

http://www.gamespot.com/news/6323489/ea-buys-popcap-for-750-million עוד חברה נבלעת בתוך הענק שנקרא EA. לא שהמשחקים של PopCap מעניינים אותי במיוחד, אבל לדעתי זה צעד בשביל לנסות ולהתחרות עם Zynga בתחום הקזואל.

• 16 תגובות
    • 2k צפיות
  7. Started by Idan-h,

אם מישהו יכול, אז אני צריך רשימה של משחקים מבוססים OpenGL מהשנים האחרונות. אני יודע שDoom3 ו-Quake4 מבוססים OpenGL. יש עוד משחקים (עדיף קצת יותר ישנים) ? אני צריך כי אני רוצה לבדוק אם הדרייברים האחרונים משפרים גם את ביצועי הOpenGL של הR9XXX. תודה

• 8 תגובות
    • 2k צפיות
  8. Started by swaninja,

לוקחים פיתה, שמים אותה על הגז, ומקבלים פיתה טובה על הגז

• 9 תגובות
    • 2k צפיות
  9. Started by m_g,

אני מצליח בערך להטיס אותו אבל תמיד יש איזה חלאה שטס פי כמה יותר טוב ממני ויורה עלי כדורים ומפוצץ אותי תוך מקסימום דקה מרגע שהמראתי אני בכלל לא מצליח לפגוע באף אחד יש למישהו טיפים איך מטיסים את החרא הזה?! עם המקלדת ? עם עכבר? ג'ויסטיק? איך אפשר לעקוב אחריהם זה פשוט בלתי אפשרי

• 10 תגובות
    • 2k צפיות
  10. Started by esaly,

אהלן חבר'ה! לאחר כל הבעיות שיש עם WAR ROCK לאחרונה אני רוצה לעבור לCOUNTER STRIKE... רציתי לשאול: 1. יש הבדל ביו המשחקים ואם כן מהו? 2. הבנתי שיש כמה גירסאות כמו הרגילה , ZERO CONDITION, SOURCE, מה ההבדל ומה עדיף? (אני מחפש משחק רשת...) 3. אם יש המלצות למשחקים בחינם כמו WAR ROCK..... תודה מראש על כל התגובות...

• 28 תגובות
    • 2k צפיות
  11. Started by HujA_BoY,

אהלן חברים. כמו שחלקכם אולי יודעים המשחק החדש בסדרת Rainbow Six הלא הוא Rainbow Six Siege נמצא כרגע בשלב Beta סגור. כ״סגור״ הוא דורש קוד גישה להורדת הביטא אשר ניתן לקבלו ע״י הגשת בקשה באתר המשחק ואז להמתין לקבלת הקוד במייל. ישנם אנשים שלחלקם לוקח הרבה זמן לקבל את הקוד הנ״ל וחלק שכלל לא קיבלו. אתמול קיבלתי מייל שהביטא (שהייתה כבר אמורה להסתיים) הוארכה עד ה04.10 ובמייל צורפו לי 4 Access kesy שאוכל לחלק לחברים. משום שרוב חברי לא ממש בקטע, אשמח לסייע למי שמעוניין לנסות את הביטא. פשוט רישמו פה בשרשור אם את מעוניינים ואשלח לכם את הkey בהודעה.

• 11 תגובות
    • 2k צפיות
  12. Started by Albetron,

הרחבה כל כך מיותרת ומפגרת לדעתי, מטרו נשארה בדיוק אותו הדבר וכולם נטחנים כמו בשר תותחים(אפילו בסרבר שאסור להשתמש בEXPL) כמו לפני 3 שנים!! רק עשו אותה יותר מכוערת. מה הקטע עם הסופת חול בGULF OF OMAN? ממש אי אפשר לעשות סנייפינג או להשתמש במטוס\מסוק(שזאת אמורה להיות מפה במיוחד לדברים האלה) כדי לדחוף את הפיצ'ר הכי מטומטם שאי פעם שמעתי עליו שהורס את כל המשחק ולא טוב לשום דבר. ולא זה ממש לא עובד לשחק בתור Ghost כמה שניסיתי שם..וגם כן חוץ מהדבר המגעיל הזה לא השתנה שום דבר במפה. וOF גם לא השתנה בצורה מספקת. הוסיפו קצת זיקוקים ואולי היא ידידותית יותר לחי"ר, סך הכל חייב לציין שזאת מפה טובה בבסיס אבל מה הפואנטה בלשחק בזה שוב? קספיאן הכי פחות גרועה מביניהם כי כמובן שהיא הייתה טובה מ…

• 7 תגובות
    • 2k צפיות
  13. Started by rikus,

בדקתי LUXOR ואת זה עם הנמר..ממש לא אותה חוויה. משהו עם דרגת קושי גבוהה במיוחד..חיפשתי ונראה לי שאין.

• 7 תגובות
    • 2k צפיות
  14. Started by lmlm,

המשחק הבלעדי, והכל כך מצופה ל XBOX 360 ככל הנראה יצא בהשקת PS3 . http://www.dailytech.com/article.aspx?newsid=3653 8)

• 36 תגובות
    • 2k צפיות
  15. Started by daleyev,

כל 25 followers אני עושה GIVEAWAY... http://steamcommunity.com/groups/itsdaleyev קבוצת הסטים של הסטרים ^^^ הסטרים עצמו twitch.tv/daleyev מומלץ להיכנס לקבוצת הסטים כדי לדעת על דברים חדשים בסטרים ומתי אני יעלה ללייב! שנגיע ל50 FOLLOWERS הGIVEAWAYS יתחילו והודעה תתפרסם בסטים!

• 0 תגובות
    • 2k צפיות
  16. Started by yadin,

זה המחשב שלי שם מערכת ההפעלה Microsoft Windows 7 Ultimate גירסה 6.1.7600 גירסת Build‏ 7600 תיאור אחר של מערכת ההפעלה לא זמין יצרן מערכת ההפעלה Microsoft Corporation שם המערכת YADIN-PC יצרן המערכת Hewlett-Packard דגם המערכת HP Pavilion dv2 Notebook PC סוג המערכת X86-based PC מעבד AMD Athlon Neo X2 Dual Core Processor L335‏, ‎1600 Mhz‏, 2 ליבות, 2 מעבדים לוגיים גירסה/תאריך של ה- BIOS‏ Hewlett-Packard F.0C, 22/06/2009 גירסה SMBIOS 2.5 ספריית Windows C:\Windows ספריית המערכת C:\Windows\system32 התקן אתחול \Device\HarddiskVolume1 אזור ישראל שכבת הפשטת חומרה (HAL) גירסה = ''6.1.7600.16385'' שם משתמש yadin-PC\yadin-PC אזור זמן שעון רגיל ירושלים זיכרון פיזי מותקן (RAM) ‎2.00 GB …

17. הרשמת קבוצה LUNATICS saharz - STEAM_0:1:19661840 angelsole - STEAM_0:0:39751672 Sidious - STEAM_0:0:11004636 tr1p - STEAM_0:0:20091632 crossader - STEAM_0:0:17658424 http://imageshack.us/photo/my-images/411/2011113000002.jpg/

• 12 תגובות
    • 2k צפיות
  18. אל המלחמה של סוני חסר ובענק, ונהנה כעת מציון נדיר וממכירות מנפצות שירים אשר עוזרות להבהיר מדוע ה-PS4 היא הקונסולה המובילה בדורה, ובהפרש ניכר מהשאר לכתבה

19. הזוכים של טורניר באטלפילד 2014 אחמ ... אחמ... אחמ... אחמ... אחמ... והזוכים הם הקבוצה Buchak!! בחסות Western Digital כל אחד משלושת המנצחים זכה בכונן קשיח Western Digital Black 1TB לדף המוצר מזל טוב הפרס יגיע אליכם בקרוב וחברה זהו לא הטורניר האחרון אז יש למה לצפות!! וכמו שאנחנו אומרים תמיד אז תמשיכו לשחק יאללה ביי!

• 3 תגובות
    • 2k צפיות
  20. Started by idoking,

אני רוצה לקנות משחק אחד מבין אלה אבל אני לא יודע במי ליבחור: Crysis UT3 COD 4 אני רוצה שדבר אחד יהיה במשחק מולטי טוב כי את הסינגל אני יכול להשיג בדרך אחרת אתם יודעים איך. בבקשה תעזרו לי אני חושב שאני ילך על UT3 הוא Crysis.

• 24 תגובות
    • 2k צפיות
  21. Started by NetSpider,

כל כמה דקות זורק אותי מהמשחק וזאת ההודעה שאני מקבל ב Game Manager ... למישהו יש מושג ?

• 8 תגובות
    • 2k צפיות
  22. Started by Necessary_Evil,

אחרי התקנה מוצלחת על שני מחשבים, אחד עם W2K SP2 והשני עם W98SE, מכניסים את הplay disk, לוחצים play, ואז יש את המסך השחור עם הסמל (המדליק) של המשחק ושעון חול...עוברים כמה שניות ואז החלון נעלם וזהו, המשחק לא עולה... למישהו יש רעיון? תודה, חציל

• 15 תגובות
    • 2k צפיות
  23. אורח
    Started by אורח,

יש פה בכלל שחקני סורס?? אם כן כתבו פה את הפרטים שלכם ואם יש xFire עוד יותר טוב.. נתחיל איתי.. שם במשחק: AnoxiA קלאן: אין (מתכנן להקים בקרוב) כינוי באקספייר : AnoxiAIL הערות: מחפש שחקנים להקמת קלאן רציני | יש שרת | קיצור כל שחקני הסורס להרשם פה... :xyxthumbs: :xyxthumbs:

• 21 תגובות
    • 2k צפיות
  24. אני כבר הרבה זמן מחפש שחמט באיכות ורמה טובה... יש למישהו?

• 1 תגובה
    • 2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים