משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,390 דיונים בפורום זה
-
החוקים של ה-CUP: על כל השחקנים לבדוק מראש שהאנטי צ'יט שלו פועל כראוי, במידה ולא על השחקן לעדכן את אחד המנהלים. במידה והשחקן ישחק ללא האנטי צ'יט השחקן וקבוצתו יורחקו מהטורניר הבא! חובה על הקבוצה המנצחת להעלות תמונות של כל צד במפה ולהעלותה לפורום באשכול חדש, ניתן לפתוח אשקול ולכתוב בו מי ניצח ולציין שהיה משחק מהנה ולציין שתעלו את התמונה מאוחר יותר (עד 24 שעות), קבוצה אשר שכחה לצלם את התמונות יכולה לצלם את התמונות אחרי המשחק דרך ה-Theater במשחק על ידי כניסה לסרטון של המשחק ולחיצה על כפתור ה-TAB במקלדת המראה את טבלת התוצאות של המשחק, על הקבוצה המנצחת שפותחת את האשכול להעלות בנוסף את ה-Match ID של האנטי צ'יט. כל שחקן אשר מארח את המשחק חייב לבצע פעולה קטנה - Record ON, …
-
- 32 תגובות
- 5.9k צפיות
-
-
צוות הערוץ DezireMaker גאה להציג לכם סרטון חדש, בסרטון הבא יופיעו פרודיות על שירים שפשוט הותאמו לBF, מקווים מאוד שאהבתם ונשמח לקבל תגובות בונות או ללייקים / סאבים, אם אהבתם צפייה מהנה (מומלץ 1080P)
-
- 3 תגובות
- 872 צפיות
-
-
אוקיי כפי שכולכם יודעים, היה איוונט שבו שיחקנו CAPTURE THE FLAG רק עם אופנועים סכינים וX BOW, את המשחק צילמנו כחלק מניהול הקהילה, הכנסנו אותו ליו טיוב ואנחנו מגישים לכם את הרגעים הכי מצחיקים בכל האיוונט, אי אפשר היה לעשות את זה יותר טוב. זוהי דגימה קטנה לכל האיוונטים שהיו ויהיו, כיף גדול חברים תודה על כל שניה של משחק אתכם את האיוונט פתחנו בקבוצות הבאות: קבוצה שהתחילה בצד האמריקני: ירין צברי, תותחן משנה יובל זוהר: נהג רועי אלישר: תותחן משנה תמיר ז'לזניאק: נהג בקבוצה המתחרה שהתחילה בצד הרוסי: רז שון משה דניאל לאחר ראונד ארוך של כמעט חצי שעה החלפנו צדדים והמשכנו לשחק בתור הרוסים.
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
הסבר- AA3 (America's Army 3) הוא משחק אשר פותח ע"י צבא ארה"ב כדי לגרום לאנשים להצטרף אל הצבא האמריקאי. המשחק משוחק בגוף ראשון. המשחק מבוסס על המציאות. כל כלי הנשק: הרובים, הנשקים, הרימונים, רימוני עשן, רימוני הלם ועוד, מובאים מתוך המציאות עד לרמת הכיתוב על הנשק וכל זה כמובן, מלווה בגראפיקה עוצרת נשימה. המשחק, בניגוד למשחקים אחרים, מציאותי מאוד ולכן אתה לא יכול ללכת רוב הזמן באזורים חשופים כי האויב הקצת מנוסה יהרוג אותך מייד. כל המשחק מבוסס על עבודת צוות. במשחק יש צ'אט כתוב. בו תוכל לדבר עם כל השחקנים בשרת או רק אם הקבוצה שלך. יש גם צ'אט של דיבור. לכל מי שיש מיקרופון יכל לדבר עם חבריו לקבוצה וכך לדווח על אוייבים ולפתח תוכניות משחק. ללא עבודת צוות, קשה מא…
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
צוות הערוץ DezireMaker גאה להציג לכם סרטון חדש, בסרטון הבא יופיעו פרודיות על שירים שפשוט הותאמו לBF, מקווים מאוד שאהבתם ונשמח לקבל תגובות בונות או ללייקים / סאבים, אם אהבתם צפייה מהנה (מומלץ 1080P)
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
התקנתי את שני הדיסקים אני בא ללחוץ על אייקון המשחק והוא לא נכנס ומבקש להירשם ליו פליי..נרשמתי ועשיתי רגיסטר ואז נפתחה הודעה שיו פליי לאנצ'ר הפסיק לפעול...אני נואש מה עושים?? בעיה אחרת יש לי גם במקס פיין 3 כפי שציינתי באשכול אחר בפורום
-
- 1 תגובה
- 845 צפיות
-
-
-
היי, בעבר הרחוק (מאוד) שיחקתי CS וBF1\2 לא זוכר... בהווה אני משחק BF P4F ובעתיד (הקרוב) אשחק בBF3 ובעתיד הקצת פחות קרוב BF4 ולעניין, יש לי מספר שאלת שאשמח אם תענו ותעשו לי קצת סדר: 1. בBF3\4 יש אופציות רכישה (או לחלופין לשלם כדי לנצח) ? 2. האם ישנם ציטרים\האקרים לסוגיהם (BF3) ? 3. קניתי את BF3 בבאנדל, האם הMP הוא הנפוץ ? (או שהוא יהיה שומם כי כולם בMP אחר?) 4. מה ההבדל בין החבילה הבסיסית (60$) לחבילת הפרימיום(50$) (BF4) ? (http://www.battlefield.com/battlefield-4/buy) 5. אני חייב להודות שאני לא זוכר בBF ששיחקתי אם היו "רמות\דרגות" אבל עכשיו תמיד יש (BF3\4) ? ואיתם גם מגיעים נשקים ויכולות ? תודה לעוזרים !
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום חברי הקהילה וכלל גולשי האתר. כאן נרכז את מבצעי Steam של קיץ 2013 עם הנחות ענק על מגוון משחקים! פוסט זה יתעדכן באופן שוטף לגבי כל מבצע שווה שאולי פספסתם, אתם מוזמנים להוסיף במידה ומצאתם אחד שלא צויין. מגוון משחקים בהנחות ענק בעמוד החנות הראשי של Steam
-
- 242 תגובות
- 135k צפיות
- 1 follower
-
-
הורדתי לפני שבועיים בערך, אחלה של משחק כייפי ומעביר את הזמן. הגרפיקה בכללי לא מאכזבת אך יש הרבה מה לשפר במידה ויהיה המשך למשחק. אני נהניתי מהמשחק זרם בכיף ואהבתי את התפקידים המשימות והמטרות שנתנו לשחקן . לא הצלחתי להבין (וגם לא התאמצתי יותר מידי) למה אי אפשר לשחק במשחק כשיש פילטרים בדרייבר של הכרטיס מסך (ATI ) אז שיחקתי בלי פילטרים בדרייבר, אבל הכל על מקס במשחק. ממליץ עליו בחום למי שמעוניין לשחק בעוד אחד ממשחקי ה- FPS (אם אפשר להגדיר אותו ככה, אולי פעולה יהיה נכון להגיד עליו).
-
- 1 תגובה
- 984 צפיות
-
-
אחרי הפסקה די ארוכה שבה לא שיחקתי יותר מדי משחקים (מלבד UT99) אני עומד בפני החלטה קשה - במה לשחק קודם? בזכות (או אולי באשמת) סייל הקייץ של Steam וה-Humble Bundle יש לי ערימה של משחקים שאמורים להיות מצויינים (שמצטרפים לעוד כמה משחקים שלא הספקתי לשחק עד היום ושברשותי הדיסקים המקוריים שלהם). כרגע אני משחק ב-Prey (מ-2006) ומתלבט מה יהיה המשחק הבא שלי. אלה האפשרויות שחשבתי עליהן: - להתחיל עם משחקים קצרים ופחות מחייבים (למשל Mirror's Edge). יש איזה אתר שעוקב אחר האורך הממוצע שלוקח לשחק משחק, או שהאפשרות היחידה לקבל מושג לגבי האורך של משחקים היא לקרוא הרבה ביקורות? - להתחיל כרונולוגית מהמשחק הישן ביותר, במחשבה שככל שאשחק במשחקים חדשים יותר יהיה לי קשה יותר לחזור ולשחק במשחקים עם…
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני שוקל בזמן האחרון לקנות את המשחק, השאלה היא מאיפה בעצם? באוריג'ן הוא נמכר ב-60 יורו, שזה נראה לי מוגזם. פה מוכרים בפחות מחצי מחיר: http://www.dealzon.com/deals/cheap-sim-city-6#simcity-limited-edition-pc-download ואם אני נכנס לאוריג'ן דרך פרוקסי הודי, אני רואה שם מחיר של $39... אז איפה בעצם הכי כדאי לקנות?
-
- 15 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
רובכם מכירים אותי בתור זה שיש לו ערוץ ביוטיוב , אני מעלה מונטאג'ים וגם סדרות מסוימות . אחת מהסדרות שלי נקראת Epic Moment . בסדרה זו אני מעלה 2-3 קטעים "אפיקים" שקשה להשיג נכון זה לוקח לי זמן להשיג אבל זה משתלם בסוף יצאו 4 פרקים בסדרה ואת הפרק ה5 אני רוצה שאתם תשתתפו בו איך בדיוק ? אני מניח שלרובכם או לחלקכם יש צילומים יפים שהוא עשה לדוגמא , צליפה מרחוק RPG למסוק ממרחק עצום ודברים דומים לזה. אז אם אתם מעוניינים להשתתף בסדרה אתם צריכים להעלות את הקטע שלכם ליוטיוב כ"מוסתר" ולשלוח לאיימל הזה עם הפרטים הבאים: השם שלכם: שם בבאטלוג: הסבר על הסרטון: קישור לערוץ המרכזי שלי: ולשלוח לאיימל הזה: Aviel393@gmail.com חשוב לשלוח את הסרטונים באיכות גבו…
-
- 0 תגובות
- 767 צפיות
-
-
מקווה שתאהבו אם כן פרגנו בלייק ושתהיה לכולנו שנה טובה
-
- 1 תגובה
- 772 צפיות
-
-
ספציפית אני מחפש את המשחקים No One Lives Forever (הראשון והשני). לא ניתן למצוא אותם בסטים או GOG, כנראה בגלל בעיית זכויות יוצרים. מצאתי עותקים באיביי, אבל אני לא יודע אם ההתקנה תלויה באקטיבציה ולא בא לי לגלות את זה אחרי הקניה. תודה!
-
- 16 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
לאחר הצלחתנו בסרטון באסים בבאגז', ישבנו וחשבנו בצוות הערוץ מה אפשר לעשות ? איזה דמות אפשר לקחת שהרבה מכירים ולהעתיק אותה לBF ? אז מצאנו את הדמות, והיא יניר האחמ"ש (לראות את המקורי למי שלא מכיר לפני שרואים את שלנו) דעה אישית שלי בתור מנהל הערוץ, הסרטון לפי דעתי יצא נחמד ולא יותר, אך זה לא יקרה יותר ומעטה והלאה נפציץ בסרטונים אך אני מפרסם בכל מקרה על מנת לקבל תגובות בונות מכם, הצופים צפייה מהנה -
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
סליחה על זה שלקחתי לך חלק מהשיר של הפראג שלך זה פשוט היה ממש מתאים kalabokk
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
טוב, טכנית המשחק עוד לא יצא, אבל הוא בשלבי בטא פתוחה כרגע, ובהחלט שחיק. מי שאוהב משחקי מטוסים, בעיקר כאלה שמשתדלים להיות ראליסטיים למדי אבל שאינם מסובכים כמו סימולטורים (וניתנים למשחק מתקבל על הדעת גם ללא ג'ויסטיק), מומלץ בחום. יש פה עוד מישהו שמשחק?
-
- 0 תגובות
- 790 צפיות
-
-
היום לאחר ששיחקתי כחצי שעה המסך קפה ולא יכולתי לשחק, הייתי חייב לסוג את המשחק. קיבלתי את הודעת השגיאה הזו: אם מישהו יודע מה הבעיה ואיך ניתן לפתור אותה אשמח לתשובה מהירה ועזרה. בתודה מראש, תומר.
-
- 3 תגובות
- 875 צפיות
-
-
שלום חברים עוד מונטאג' שלי מקווה שתהנו ואם אהבתם אתם מוזמנים להרשם אוהב אותכם
-
- 0 תגובות
- 4.5k צפיות
-
-
תזכורת: האיוונט הוא Capture The Flag אשר 8 מתמודדים משתתפים , 4 נגד 4. המשחק יתרחש במפה Operation Riverside בהרחבה END GAME. חוקים : אסור להרוג עם שום נשק חוץ מסכין מחוץ לאופנוע. וכאשר השחקן על האופנוע מותר אך ורק XBOW. השחקנים ירכבו אך ורק על אופנועים. מותר לשחק בכל הקלאסים . זמנים: האיוונט יחל ב25/08/13 בשעה 18:00. רשימת המתנה: שם: אופק שם בטים ספיק: Clockeri שם במשחק: Clockeri שם: עומרי שם בTS: Bullet4Proof שם במשחק: Bullet4Pr00f שם: איתי שם בTS: [iGNT] eLectro4U שם במשחק: eLectro4U ----- במידה ושחקן המשתתף באיוונט לא יגיע אתם תחל…
-
- 4 תגובות
- 992 צפיות
- 1 follower
-
-
-
שלום לכולם, הורדתי את המשחק NBA 2K13 למחשב דרך טורנט, התקנתי... והכול הלך מעולה - שיחקתי במשחק חלק במשך שבועיים בערך והיום שניסיתי להיכנס אליו זה הראה לי את התקלה הזאת: ואני לא הבנתי מה הוא מבקש.. - ממש כלום. אני אודה למי שיעזור לי. נ.ב - אתמול הורדתי תוכנת אנטי וירוס של חלונות - אני לא יודע אם זה קשור אבל רק שתדעו...
-
- 1 תגובה
- 651 צפיות
-
-
שלום שחקני קהילת באטלפילד! צוות הקהילה החליט להכין לכם איוונט מיוחד במינו. אז מה זה האיוונט הזה? האיוונט הוא Capture The Flag אשר 8 מתמודדים משתתפים , 4 נגד 4. המשחק יתרחש במפה Operation Riverside בהרחבה END GAME. רק שמונת הנרשמים הראשונים יזכו בוודאות לשחק, כל שאר הנרשמים מעבר לשמונה יכנסו לרשימת ההמתנה ובמצב שיש 8 אנשים ברשימת ההמתנה יפתח מחזור נוסף של המשחק. אז נשמע לכם פשוט? הוא יתנהל בצורה כזאת: מתחילים בכך שארבעה מכל קבוצה עושים ספאוון ורצים בכמה שיותר מהירות לאופנועים הקרובים. המטרה היא לגנוב לאויב את הדגל ובו זמנית לשמור על הדגל שלכם בבסיס. מי שיצליח להשיג כמה שיותר נקודות בזמן הקצוב או אפילו יגיע לכמות הנקודות הסוגרת ניצחון. אז איך עושים א…
-
- 17 תגובות
- 5.4k צפיות
-