משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,403 דיונים בפורום זה
-
המשחק Duke Nukem 3D זוכה לחיים חדשים ומוצלחים למדי, זמן רב מאוד אחרי שהושק לראשונה לכתבה
-
- 9 תגובות
- 2k צפיות
- 1 follower
-
-
סדרת משחקי המקות המצליחה הזאת חוזרת למחשב!!! כן, כבר מזמן לא ראינו את הז'אנר הזה בעולם המחשבים, ובדיוק שחשבנו שכבר אין סיכוי, מגיעה הכתבה הזאת:http://www.gamespot.com/news/6191599.html?action=convert&om_clk=latestnews&tag=latestnews;title;2 רק נקווה שהפיראטים לא יתנו למפתחים בעיטה בפרצוף ויזכירו להם למה לא כדאי לפתח למחשב. בכל מקרה אני ממש מחכה לראות מה יצא ממנו.
-
- 19 תגובות
- 2k צפיות
-
-
על המחשב שיש במפרט. יוצאת הודעת שגיאה,כנראה בגלל הדיואל קור,מישהו יודע?
-
- 18 תגובות
- 2k צפיות
-
-
הרצתי אתמול פעם ראשונה את המשחק OFP.....סוף הדרך! יש לי אותו בגירסת Warez ( :-/ ) רציתי לדעת מה אמור להיות הגודל של המשחק? (in MB) איך אני יודע איזו גירסה יש לי? EU or US? יש לכם עוד משהו לחדש לי על המשחק הענק הזה.....?
-
- 5 תגובות
- 2k צפיות
-
-
בשנים האחרונות חברות משחקים גדולות כמעט ולא מעזות להוציא לשוק משחקים חדשים. אבל Ubisoft חברת המשחקים שהביאה לנו משחקים כמו Assassin's Creed, עושה צעד יוצא דופן ומוציאה את אחד המשחקים היפים והמיוחדים של השנים האחרונות שנראה יותר כמו משחק אינדי מושקע במיוחד - Child of Light משחק פלטפורמה תפקידים. Child of Light מספר על אורורה - ביתו של דוכס אוסטרי שנפלה לשינה עמוקה בעקבות מחלה. כשהיא מתעוררת היא מוצאת את עצמה בעולם המית'י של למוריה, שמלא ביצורים שונים. במסעה לחזור לאביה, היא פוגשת בגחלילית בשם איגניקולוס ודמויות נוספות שמצטרפות אליה למסע. היא מגלה שלא תוכל לחזור אליו לפני שתעמוד מול המלכה האפלה ותחזיר ללמוריה את גורמי השמיים שהיא גנבה.
-
- 5 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני שוקל לקנות אוזניות או רמקולים 5.1, אבל אני לא בטוח שההשקעה הזאת שווה. רציתי לדעת, איזה משחקים תומכים בססאונד כזה כדאי לדעת אם באמת שווה לקנות. בינתיים אני יודע על אלה: COD 4 COD 5 FEAR 2 וזהו בעצם. אגב, אם אני מפעיל סרטי HD שתומכים בסאונד 5.1 במחשב, אז באמת ישמעו צליל היקפי במערכת?
-
- 18 תגובות
- 2k צפיות
-
-
יש לי כמה שאלות למי שמשחק ומבין במשחק , אני עשיתי חיפוש לפקודות בקונסול בשביל האדמיין ב-AA. מצאתי את הפקודות שאני צריך , אבל יש לי כמה שאלות: 1. כשאני משנה את ה-Class של הנשקים לשחקן כלשהוא , אני יכול לעשות שזה יהיה למשך משחק שלם(לא רק סיבוב אחד)? 2. יש אולי איזה פקודה בקונסול שמשנה את הנשקים שאני יבחר לכל הקבוצה במכה אחת במקום לשחקן שחקן? 3. למה כשאני מתחבר כאדמיין לשרת , אז אני לא יכול לקרוא את ההודעות שהמשתמשים הרגילים שולחים? אני יכול רק לשלוח הודעות לכולם , אבל אני לא יכול לראות את ההודעות של אחרים. 4. יש לי אפשרות להשתתף במשחק אפילו שאני אדמיין?(כי זה פשוט לא נכנס לאחת הקבוצות) אם יהיו לי עוד שאלות דומות אני ישאל פה , בנתיים אני יודה לכם מאוד אם תוכלו לעזור …
-
- 20 תגובות
- 2k צפיות
-
-
http://img446.imageshack.us/img446/4782/farcry00095zh.jpg מה זה הברק הזה שעל החייל ? לא זכור לי שבמשחק זה ככה איזה אפקט זה ?
-
- 20 תגובות
- 2k צפיות
-
-
הרשמת קבוצה LUNATICS saharz - STEAM_0:1:19661840 angelsole - STEAM_0:0:39751672 Sidious - STEAM_0:0:11004636 tr1p - STEAM_0:0:20091632 crossader - STEAM_0:0:17658424 http://imageshack.us/photo/my-images/411/2011113000002.jpg/
-
- 12 תגובות
- 2k צפיות
-
-
הרבה זמן שלא שחקתי בסימולטר האחרון היה כוכב כחול חחח יהיה מעניין לבדוק את המשחק הזה
-
- 7 תגובות
- 2k צפיות
-
-
יש לי 2 דיסקטים DVD. אני שם דיסק מספר אחד ולא עולה לי אוטומטית חלון משחק. לחצתי על מחשב שלי ---> לחצתי קליק ימני בעכבר לחצתי "פתח" ופתאום אני לא רואה מלא קבצים רואה רק קובץ אחד autorun. הוצאתי דיסק ונקיתי על דיסק DVD. והכנסתי שוב לכונן DVD וכמה שניות לא עולה לי חלון אוטומט.ועשיתי פעולה שוב קליק ימני בעכבר על כונן DVD ולחצתי "פתח" ולפתע אני רואה מלא קבצים.אני לחצתי קובץ SETUP ופתאום ניפתח חלון של מיקרוסופט כתוב "אירעה בעיה בשגיאה..." ולמטה ליבחור 2 כפתורים "תישלח" או "אל תישלח". לחצתי על "אל תישלח" ושום דבר לא עולה לי. בדיסק משחק ניכנסתי לתיקייה וחיפשתי קובץ התקנה directx ומצאתי והיתקנתי. ושוב נסיתי לילחוץ SETUP ואותו דבר בעיה תקלה "אל תישלח" המחשב שלי בן…
-
- 9 תגובות
- 2k צפיות
-
-
כמו כל חברת משחקים שקורסת מתחילים להופיע כמויות ענק (יחסית) של חומר שהמפתחים לוקחים לראיון עבודה רשימה של דברים: תמונות וסרטון גיימפליי בגלריה http://photobucket.com/DukeNukemLeaked לא פחות מ53 תמונות מתוך המשחק ומסמכים פנימיים, שימו לב למסמכים שכתוב בהם את אחוז הסיום של כל שלב.... http://photobucket.com/DukeNukemForeverLekaed2
-
- 12 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אחרי הטרייל/טיזר הראשון שלא הראה שום דבר, הפתיע אותי הטריילר הזה שנראה כמו משהו שיש למה לחכות. מזכיר מאוד משחקי ילדות דו מימדיים אבל נראה בהחלט טוב ויזואלית/אומנותית משחק הרפתקאות Beat-'Em-Up סטייל זה ענין ממכר http://www.gametrailers.com/video/pax-09-shank/55492
-
- 16 תגובות
- 2k צפיות
-
-
משחק המחשב החדש CALL OF DUTY 2 , משחק הפעולה החדש שכולנו חיכינו לו, יצא.! כתבה שלמה +תמונות http://www.gamer.co.il/gamer2/php/doc.php?id=83469
-
שלום, שמתי לב שאני חווה סוג של FPS DROPS, LAGS כשאני משחק במשחקים עם עולם פתוח. הדבר קורה בעיקר כשאני נכנס לרכב ומתחיל להתקדם במפה, בהתחלה תיארתי לעצמי שאולי זה ההארדיסק שפשוט איטי ולא מצליח לעמוד בקצב של הכרטיס בטעינה של המפה וכו'. למישהו יש רעיונות? שמתי לב שזה לא רק במשחק אחד, זה בכל משחק. GTA V, FAR CRY 4, WATCHDOGS, בכל משחק זה קורה. רעיונות? לא בטוח אם זה הפורום המתאים אבל אני באמת אשמח להבין מה הבעיה. פירוט המפרט בקיצור: GTX 970 16GB RAM SSD 256GB i7-4790 2TB Seagate ניסיתי גם על ה-SSD, וגם על ה-HDD. לא עוזר או משפר משהו.
-
- 13 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אני מצליח בערך להטיס אותו אבל תמיד יש איזה חלאה שטס פי כמה יותר טוב ממני ויורה עלי כדורים ומפוצץ אותי תוך מקסימום דקה מרגע שהמראתי אני בכלל לא מצליח לפגוע באף אחד יש למישהו טיפים איך מטיסים את החרא הזה?! עם המקלדת ? עם עכבר? ג'ויסטיק? איך אפשר לעקוב אחריהם זה פשוט בלתי אפשרי
-
- 10 תגובות
- 2k צפיות
-
-
הורדתי את המשחק מ-STEAM מהקופון שבא עם הכרטיס מסך בסוף ההורדה שאני לוחץ על כניסה למשחק זה עושה איזה עדכון של DIERCT X וזהו פשוט לא קורה כלום.
-
- 7 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום לכולם! אני מחפש משחק MMORPG מהנה וחינמי. מכיוון שאני גם דיי חדש בתחום אז גם שלא יהיה מסובך מידי. תודה מראש לכל העוזרים
-
- 5 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום אני והחבר'ה שלי רוצים לעשות לאן פארטי בערך 8-15 איש איזה משחקים אתם ממליצים חוץ מקאונטר ואנריל טורנמנט?
-
- 17 תגובות
- 2k צפיות
-
-
-
שלום. אני חדש בתחום. [עד עכשיו הייתי רק עם פיראטי....] אז אשמח מאד אם מישהו יכול לתת לי טיפים להתחלה. יש לי כבר מס' שאלות: אני רואה שאנשים נהנים להרוג את הדמות שלי. הבנתי שמקבלים על זה נקודות. יש מצב להמנע מזה? לדוגמה, אני יכול להגביל מי יהיה נוכח באונליין? [רק חברים, צוות, וכו'] לא הבנתי איך המשחק נשמר. באופליין הוא די ברור. באונליין זה מעורפל עם שמירות אוטומטיות. יש מצב לשלוט בזה? [אולי קובץ מקומי שמסתנכרן] בכל מקרה אשמח גם לחברים חדשים שעדיין אינם בנמצא. שמי shmuel_dekel. אם תשלחו לי בקשת חברות, אנא הודיע לי שאתם מפה, ומה שם המשתמש שלכם פה. [זה יעשה את זה יותר נעים וביתי ] תודה מראש לכולם.
-
- 2 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אהלן. התקנתי את המשחק אבל העכבר לא עובד כראוי. הוא זז רק למעלה העכבר לא נותן לי לרדת למטה וכשאני מנסה לסובב את הזווית הוא מסתובב רק לכיוון אחד, לצד ימין. כשאני מנסה לסובב אותו שמאלה הוא גם מסתובב לימין והוא לא יורד למטה אני רואה שמים כל הזמן. כשאני עושה pause אז בתפריט העכבר זז כמו שצריך למעלה ולמטה ולצדדים. למה זה קורה? תודה רבה..!
-
- 3 תגובות
- 2k צפיות
-
-
חח טוב אני יודע שזה נשמע קצת מפגר, אבל אני מתגעגע פתאום למשחק הזה (זה ממש הראשון שיצא, דיסק צהוב כזה.. היה לי אותו לפני הרבה זמן על ווינדוז 95 חח) אני לא יודע אם זה בסדר להריץ את זה על מחשב חדש יחסית אם כן, זה בכלל יעבוד? וניסיתי לחפש פה קצת הודעות של משחקים ישנים, אבל אנשים דיברו על כל מיני משחקים ספצפיים שאני אישית לא מכיר ולא יודע עד כמה ישנים אותם משחקים שדיברו עליהם תודה =]
-
- 15 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אשמח להמלצה למשחק בסגנון GTA למיניהם 3 VC וSA וIV החדש. יש לי DRIV3R כן אני יודע סתם משחק! אבל אני אוהב רק את הסגנון הזה ומירוצים. למישהו יש המלצה? תודה!
-
- 20 תגובות
- 2k צפיות
-
-
הרחבה כל כך מיותרת ומפגרת לדעתי, מטרו נשארה בדיוק אותו הדבר וכולם נטחנים כמו בשר תותחים(אפילו בסרבר שאסור להשתמש בEXPL) כמו לפני 3 שנים!! רק עשו אותה יותר מכוערת. מה הקטע עם הסופת חול בGULF OF OMAN? ממש אי אפשר לעשות סנייפינג או להשתמש במטוס\מסוק(שזאת אמורה להיות מפה במיוחד לדברים האלה) כדי לדחוף את הפיצ'ר הכי מטומטם שאי פעם שמעתי עליו שהורס את כל המשחק ולא טוב לשום דבר. ולא זה ממש לא עובד לשחק בתור Ghost כמה שניסיתי שם..וגם כן חוץ מהדבר המגעיל הזה לא השתנה שום דבר במפה. וOF גם לא השתנה בצורה מספקת. הוסיפו קצת זיקוקים ואולי היא ידידותית יותר לחי"ר, סך הכל חייב לציין שזאת מפה טובה בבסיס אבל מה הפואנטה בלשחק בזה שוב? קספיאן הכי פחות גרועה מביניהם כי כמובן שהיא הייתה טובה מ…
-
- 7 תגובות
- 2k צפיות
-