משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,400 דיונים בפורום זה
-
http://lg.io/2015/07/05/revised-and-much-faster-run-your-own-highend-cloud-gaming-service-on-ec2.html בעלות של מחשב יקר עם 1000$ חומרה בארה"ב אפשר לשחק 1800 שעות של משחק, ושם המחשבים משתדרגים כל הזמן עם חומרה יותר טובה.
-
- 4 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני משחק מלא ב FC3 אבל משום מה כנראה יש הגבלה על המשחק ל 30FPS וזה אף פעם לא עולה בצורה מוזרה.. זה כאילו מוגבל ל 30 ולא עולה אפילו לא ב 1 מישהו יודע אם יש הגבלות על המשחק ואם יש אז איך מסירים אותם? מפרט: INTEL CORE I5 3.0GHZ 8GB RAM R9 270 2GB GAIMING OC
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני יודע שזה קצת דבילי להמליץ על משחקים מלפני (כמעט) עשור אבל רק עכשיו נזכרתי בהם, יצא לי לגלות אותם מאוחר: Rayman 2: The Great Escape Rayman 3: Hoodlum Havoc שניהם למחשב ושניהם מעולים לא פחות מ"מאריו 64"... מניסיון! RAYMAN אומנם ידוע ומכר מעולה בשביל UBISOFT אבל לא זכה להיות פולחן כמו "מאריו 64" באותה התקופה. בקיצור ולעיניין, פלאטפורמינג תלת מימדי מגוון ומעולה, אקשן מדליק לכל גיל, עלילה קלילה וכייפית, הפתעות שמחדשות כל שניה את ההרפתקאה. שווה לנסות אפילו שהגראפיקה ישנה! במיוחד מומלץ לאלה מבינכם שרוצים "לשרוף זמן" על משחק נוסטלגי ומדליק. שימו לב, המשחקים מתחילים בצורה מאוד בסיסית ואחרי 10 דקות אתה נכנס לשוונג ולהפתעות.
-
- 13 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אנא הביעו את דעתכם בנושא הכותר הבא מסדרת וורקראפט עלייה כולנו גדלנו עוד מימי היסודי.
-
- 20 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
כמו כל חברת משחקים שקורסת מתחילים להופיע כמויות ענק (יחסית) של חומר שהמפתחים לוקחים לראיון עבודה רשימה של דברים: תמונות וסרטון גיימפליי בגלריה http://photobucket.com/DukeNukemLeaked לא פחות מ53 תמונות מתוך המשחק ומסמכים פנימיים, שימו לב למסמכים שכתוב בהם את אחוז הסיום של כל שלב.... http://photobucket.com/DukeNukemForeverLekaed2
-
- 12 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אחרי הטרייל/טיזר הראשון שלא הראה שום דבר, הפתיע אותי הטריילר הזה שנראה כמו משהו שיש למה לחכות. מזכיר מאוד משחקי ילדות דו מימדיים אבל נראה בהחלט טוב ויזואלית/אומנותית משחק הרפתקאות Beat-'Em-Up סטייל זה ענין ממכר http://www.gametrailers.com/video/pax-09-shank/55492
-
- 16 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
חבר'ה יש לי בעיה ששמעתי שיש להרבה אנשים תקיעות ב-GTA IV כל שניה וזה ממש מציק אמרו לי להוריד פא'ץ הורדתי אותו ועדיין זה לא משנה אפילו ניסיתי להוריד את ההגדרות של הגרפיקה וזה לא מסתדר למרות שזה לא נראה לי הבבעיה כי יש לי מעבד i5760 כרטיס מסך ג'יפורס 250GT וזיכרון 4 ג'יגה. אולי תוכלו לעזור לי ?
-
- 9 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
יש לי כמה שאלות למי שמשחק ומבין במשחק , אני עשיתי חיפוש לפקודות בקונסול בשביל האדמיין ב-AA. מצאתי את הפקודות שאני צריך , אבל יש לי כמה שאלות: 1. כשאני משנה את ה-Class של הנשקים לשחקן כלשהוא , אני יכול לעשות שזה יהיה למשך משחק שלם(לא רק סיבוב אחד)? 2. יש אולי איזה פקודה בקונסול שמשנה את הנשקים שאני יבחר לכל הקבוצה במכה אחת במקום לשחקן שחקן? 3. למה כשאני מתחבר כאדמיין לשרת , אז אני לא יכול לקרוא את ההודעות שהמשתמשים הרגילים שולחים? אני יכול רק לשלוח הודעות לכולם , אבל אני לא יכול לראות את ההודעות של אחרים. 4. יש לי אפשרות להשתתף במשחק אפילו שאני אדמיין?(כי זה פשוט לא נכנס לאחת הקבוצות) אם יהיו לי עוד שאלות דומות אני ישאל פה , בנתיים אני יודה לכם מאוד אם תוכלו לעזור …
-
- 20 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום אני והחבר'ה שלי רוצים לעשות לאן פארטי בערך 8-15 איש איזה משחקים אתם ממליצים חוץ מקאונטר ואנריל טורנמנט?
-
- 17 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
קיבלתי מידידה שלי את המשחק ואחרי ההתקנה אני רואה שאני צריך להתחבר לאיזה שרת או משהו בסגנון... האם זה משחק רשת או שיש כמה גרסאות של המשחק? תודה
-
- 17 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
ODC 7# החוקים של ה-ODC: על כל השחקנים לבדוק מראש שהאנטי צ'יט שלו פועל כראוי, במידה ולא על השחקן לעדכן את אחד המנהלים. השעות של המשחקים יפורסמו, מותר לאחר משחק עד ל 20 דקות משעת התחלתו שנקבעה על ידי המנהלים בלבד !, אם הקבוצה שנגדכם מאחרת את המשחק יותר מ - 20 דקות אתם יכולים לקחת ניצחון טכני. חובה על הקבוצה המנצחת להעלות תמונות של כל צד במפה ולהעלותה לפורום באשכול חדש, ניתן לפתוח אשקול ולכתוב בו מי ניצח ולציין שהיה משחק מהנה ולציין שתעלו את התמונה מאוחר יותר (עד 24 שעות), ולחיצה על כפתור ה TAB במקלדת המראה את טבלת התוצאות של המשחק, על הקבוצה המנצחת שפותחת את האשכול להעלות בנוסף את ה Match ID של האנטי צ'יט. על השחקן המארח לשים את החוקים הנכונים, שחקן אשר יארח ולא ישים חוקי…
-
- 4 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
בדקתי LUXOR ואת זה עם הנמר..ממש לא אותה חוויה. משהו עם דרגת קושי גבוהה במיוחד..חיפשתי ונראה לי שאין.
-
- 7 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני חייב שרתים טובים למשחק הזה בבקשה תנו כתובות של שרתים או לינקים בבקשה.
-
- 10 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אשמח להמלצה למשחק בסגנון GTA למיניהם 3 VC וSA וIV החדש. יש לי DRIV3R כן אני יודע סתם משחק! אבל אני אוהב רק את הסגנון הזה ומירוצים. למישהו יש המלצה? תודה!
-
- 20 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אהלן חברים. כמו שחלקכם אולי יודעים המשחק החדש בסדרת Rainbow Six הלא הוא Rainbow Six Siege נמצא כרגע בשלב Beta סגור. כ״סגור״ הוא דורש קוד גישה להורדת הביטא אשר ניתן לקבלו ע״י הגשת בקשה באתר המשחק ואז להמתין לקבלת הקוד במייל. ישנם אנשים שלחלקם לוקח הרבה זמן לקבל את הקוד הנ״ל וחלק שכלל לא קיבלו. אתמול קיבלתי מייל שהביטא (שהייתה כבר אמורה להסתיים) הוארכה עד ה04.10 ובמייל צורפו לי 4 Access kesy שאוכל לחלק לחברים. משום שרוב חברי לא ממש בקטע, אשמח לסייע למי שמעוניין לנסות את הביטא. פשוט רישמו פה בשרשור אם את מעוניינים ואשלח לכם את הkey בהודעה.
-
- 11 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
כל 25 followers אני עושה GIVEAWAY... http://steamcommunity.com/groups/itsdaleyev קבוצת הסטים של הסטרים ^^^ הסטרים עצמו twitch.tv/daleyev מומלץ להיכנס לקבוצת הסטים כדי לדעת על דברים חדשים בסטרים ומתי אני יעלה ללייב! שנגיע ל50 FOLLOWERS הGIVEAWAYS יתחילו והודעה תתפרסם בסטים!
-
- 0 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
לוקחים פיתה, שמים אותה על הגז, ומקבלים פיתה טובה על הגז
-
- 9 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
משחק המחשב החדש CALL OF DUTY 2 , משחק הפעולה החדש שכולנו חיכינו לו, יצא.! כתבה שלמה +תמונות http://www.gamer.co.il/gamer2/php/doc.php?id=83469
-
-
- 9 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני מת על משחקי חלליות בסגנון של המשחקי וידאו, אתם יודעים חללית שאם הזמן מוסיפה נשקים ומתחזקת ובסוף כל שלב יש בוס אכזר.... מישהו מכיר משחק כזה ברמה טובה? בתודה מראש.
-
- 17 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
לפני כמה ימים פירסמתי פה אשכול שהכרטיס מסך שלי לא פועל טוב וזכרונות וכו' ... עכשיו אני גייליתי למה יש לי את התקיעות גם אחרי החלפת המעבד ! וגם אחרי החלפת זכרונות והוספת זכרונות ! תקשיבו טוב : המשחק שאני משחק בו למשל TESTDRIVE UNLIMITED דורש דרישות מערכת של 3.4 GHZ.... ולי יש Amd athlon 4200+ 2/2GHZ והוא לא מספיק לעבד את המידע.... ובASSMED ASSULAT משהו כזה הוא מריץ לי אותו עם פי שתיים תקיעות והמשחק דורש 3.6 GHZ.... ועוד פעם לי יש רק 2200 MHZ.. אז עכשיו עשיתי ככה נכנסתי לBIOS עשיתי OC לBUS מ200 ל227 והופ .. כמעט ואין תקיעות בTESTDRIVE רוב המשחק רץ חלק ... אז אם טעיתי תקנו אותי.
-
- 23 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
לפני שנה התקלקל לי המשדר שלו ( מה משחברים ל USB ) החלפתי לאחד חדש וזה עבד. עכשיו שוב פעם המשדר לא עובד לי , לעוד מישהו זה קרה ? מה עושים ? אני באמצע Medal of honor ...
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
-
אז עוד כחודש וחצי יוצא המשחק החדש Call Of Duty Ghosts מכיוון שלא זכור לי מצב כל כך קשה בקהילה ששחקנים כבר לא נכנסים לTS ולא משחקים COD אלא משחקים במשחקים אחרים(בכל שנה זה קרה אבל לא ברמה כזאת...) ואני אחד מהם שלא יהיו פה אי הבנות אני רוצה לדעת בערך כמה אנשים בקהילה יקנו את המשחק וכך גם לדעת כמה אנשים בערך יגיעו ללאן שיערך כחודש לאחר תחילת המשחק וגם למצב הכללי שיהיה פה. אל תכתבו תגובות אחרות בדיון חוץ משמכם והnick שלכם(תודה) אז יאללה להתחיל לרשום שמות חמודים
-
- 11 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
http://youtu.be/xfZwEFwzfzQ אשמח לתגובות והצעות לשיפורים אל תשכחו לעשות סאבסקריב לערוץ לעוד עידכונים וחדשות מקווה שתהנו GL-GAMING
-
- 9 תגובות
- 1.9k צפיות
-