עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by sbarbz,

בס"ד שלום לכולם. אני מחפש משחק שעוסק בניהלו חווה/בניית חווה! משהו כמו שיש בפייסבוק,רק במחשב עצמו לא באינטרנט ולא אל תציאו לי את ה"יהודה החוואי" או איך שקוראים לזה! משהו בסגנון ZOO TYCON/ROLER COOSTER וכאלו ! שנה טובה,מתוקה הרבה בריאות הצלחה ואושר. תודה לכל התותחית שמקדישים זמן לאנשים אחרים

• 2 תגובות
    • 2k צפיות
  2. Started by barak gonen,

היי אני ראיתי אתמול באתר של ToysRuS האמריקאי מכירה מוקדמת לGTA IV. אני יודע שהוא יצא באמריקה ב20 לנובמבר ובאירופה ב28 לנובמבר. אתם מכירים איזשהי חנות בארץ שגם מוכרת את ה-GTA IV במכירה מוקדמת?? (אגב בToysRus זה עולה 50$) תודה מראש ברק גונן ??? ;D

3. Started by hadarK,

Ubisoft ממשיכה עם הבשורות הרעות. זה התחיל עם הרזולוציה ש-Watch dogs ירוץ על הקונסולות, וכעת המשחק המצופה, Tom Clancy's The Division, נדחה ל-2015. מפתח מיוביסופט מאסיב אמר:"אנחנו יוצרים משהו שאנחנו גאים בו ואנחנו לא רוצים להתפשר על האיכות. אנחנו הולכים לשחרר את המשחק כשיהיה מוכן." משום מה יש לי הרגשה, כשהוא מדבר על איכות הוא לא מדבר על הקונסולות . מבאס לשמוע שהמשחק נדחה, אני אישית רוצה כבר לשחק בו אך במידה והמשחק באמת לא מוכן אני מעדיף משחק "אפוי" כמו שצריך אבל זה לא לעניין לא לעמוד בלוח זמנים. הייתי מעדיף שתאריך השחרור יעמוד מראש על 2015 ולא יהיו דחיות. המשחק ישוחרר ל: PC, PS4 ו-XBONE.

• 0 תגובות
    • 2k צפיות
  4. Started by sectorix,

היי כולם בקישור הבא ניתן למצוא רשימת סטרימים ישראליים. http://israelstreams.x10.mx תהנו. SECTORIX.

• 5 תגובות
    • 2k צפיות
  5. Started by yuval_cohen,

שלום אני והחבר'ה שלי רוצים לעשות לאן פארטי בערך 8-15 איש איזה משחקים אתם ממליצים חוץ מקאונטר ואנריל טורנמנט?

• 17 תגובות
    • 2k צפיות
  6. Started by vince carter,

התחלתי היום לשחק במשחק הזה ...ואני חייב לציין שזה נראה כאילו EA קפצה 3 שלבים אחורה... הגרפיקה על הפנים...יש לי 22 אינץ והרזלוציה המקסימלית היא 1280X1200 או משהו דומה...המשחק לא תומך ב1050X1680 וכנראה לא תמוך בWIDE כמו איך שהוא נראה... למישהו יש פאץ' או משהו כדי לסדר את זה??????

• 26 תגובות
    • 2k צפיות
  7. Started by alexrta,

שלום לכולם! אני מחפש משחק MMORPG מהנה וחינמי. מכיוון שאני גם דיי חדש בתחום אז גם שלא יהיה מסובך מידי. תודה מראש לכל העוזרים

• 5 תגובות
    • 2k צפיות
  8. Started by eagleye,

כשאני בא להתקין את המשחק פיפוש הראשון(מקורי) מופיעה לי ההודעה הבאה: setup requires_setup.dll and_isres.dll(located in_setup.lib) in order to operate properly. please ensure these files are located with setup.exe ואז זה יוצא לי מההתקנה של המשחק,משיהוא יודע מה זה ומה לעשות כדי להתקין תמשחק ולתקן לשגיאה?

• 9 תגובות
    • 2k צפיות
  9. Started by maze100,

הבנתי שהוא משחק חלל אבל יש לי שאלה זה יהיה משחק חינמי? משחק שקונים וזהו? או משחק P2W?

10. הכירו את הכותרים שהבטיחו לכולנו להיות חדשניים ומהפכניים - ואז נתקלו במציאות שבה הכל הרבה פחות ורוד וזוהר לכתבה

• 9 תגובות
    • 2k צפיות
  11. Started by GameGems,

מטורף במסכת גז חוטף אתכם ועוד שמונה אנשים למקום בלתי ידוע. עכשיו הוא מכריח אתכם לשחק במשחק מטורף שאם לא תשחקו בו - התוצאה תהיה המוות הבלתי נמנע שלכם. מיהו זירו - האיש במסכה? מה המטרה שלו? האם חבריכם לצרה הם באמת חברים? את כל זה תגלו אם תשחקו ב-Nine Hours, Nine Persons, Nine Doors משחק מז'אנר הויז'ואל נובל שיצא לנינטנדו DS ועכשיו גם בגרסה מחודשת לאייפון ואייפד.

• 2 תגובות
    • 2k צפיות
  12. שלום לכולם. אני רוצה לדעת מה לבחור באפשרויות של המשחק (רזולוציה וטקסטור וכו'), למפרט הבא.... ובבקשה רק מי שבאמת יודע שיענה... תודה מראש זה המפרט: (התמונה) וכרטיס מסך: SEPPHURE R9600 PRO תודה

• 18 תגובות
    • 2k צפיות
  13. Started by oOMrYairOo,

אהלן היות וזה פעם ראשונה שvמשחק Destiny מגיע לגרסת מחשב tz החלטתי להרים קהילה ישראלית למשחק בגרסת מחשב דרישות אין פרט שתהיו מעל גיל 20 ורציניים שאוהבים את המשחק וגם לעזור לאחרים בריידים סטרייקים משימות וכ''ו או אפילו סתם בכיף אם אתם כאלה אתם מוזמנים להיצטרף יש שרת discord יש קלאן יש קבוצה בפייסבוק https://destiny2pcisrael.wordpress.com/

• 0 תגובות
    • 2k צפיות
  14. Started by הגיימר,

בבקשה זקוק לעזרה משחק GTA IV על הגדרות גבהות ( יש לי GTX 750 TI ׂ) וא6ני נתרע ומקבל תקיעה כול מספר שניות ככול הנראה בעית FPS יש כאן מישהו שיכול לעזור?

15. Started by FearThis,

בתקופת סטארקראפט הייתי חולה אסטרטגיה גם מול המחשב וגם באינטרנט. מאז לא יצא לי לשחק במשחק טוב חוץ מוורקראפט 3. רציתי לקבל מכם המלצה למשחק טוב ואיכותי שאנו דורש חומרה חזקה (בשביל המחשב הנייד שלי). תודה, FearThis

• 18 תגובות
    • 2k צפיות
  16. Started by bykeking,

אני זוכר שהייתי קטן הטכנאי מחשבים התקין לי אמולטור לפלסטיישן (1) על המחשב ומתישהו זה הפסיק לעבוד או משהו... בכל מקרה, מישהו מכיר אחד כזה? אני מאוד רוצה אחד! אה ורצוי שיהיה חינמי תודה! אה, אין עדיין אמולטור לps2 נכון?

• 18 תגובות
    • 2k צפיות
  17. Started by raiman1,

אם מישהו מכיר אתר טוב להורדת משחקים בבקשה שיגיד לי tomerpn@gmail.com או באייסי 457860797 תודה :-* :-* :-*

18. Started by FIRE-KID,

אני משחק ואני לא מבין כלום שם!! אני יסכם את מה שאני לא מבין בכמה שאלות... 1. במשימות האלו שהמשטרה רודפות אחרייך... מה צריך לעשות שם ??? לפרק את מה שמסומן בפהה או לברוח מהמשטרות!??!?!? ומה זה המד הירוק הזה שהוא מתמלא ואז עוד מד תכלת כזה ואז אני מפסיד מזה לעזעאל איך עושים תמשימות האלו? 2. ראיתי שיש CASH (יענו הכסף שלי) ועוד משהו כזה שגם רשום שם כסף... בCASH רשום לי 27,000 ובשני הזה כתוב 50,000 מזה יש מצב שאני מוציא משם את הכסף? לחשבון שלי כאילו? כי בטעות מכרתי את המכונית שקיבלתי ולא ידעתי שמקבלים רק 50 אחוז שמוכרים את הרכב שלך אז נדפקתי עם מכונית חלשה ומשימות יותר קשות! תודה לכולם..

• 20 תגובות
    • 2k צפיות
  19. שבוע טוב מה דעתכם על הפטנט החדש של חברת Fujitsu ‎? ניתן להשיג בארץ במחיר של 450... השאלה עד כמה זה מוסיף ומהנה במיוחד במשחקי FPS! אולי בעלי הWI יוכלו לתת את הדעת. http://ts.fujitsu.com/products/prof_accessories_mainboards/keyboards_mice/special_keyboards/air_command.html יש גם סרטון בצד.

• 10 תגובות
    • 2k צפיות
  20. Started by oded15,

מישהו יודע מתי יוצא gta sun andreas למחשב בארצות הברית?

• 18 תגובות
    • 2k צפיות
  21. אהלןןןןןןן חבר'ההה היום רכשתי תמשחק הזה אחרי הרבה הרבה..... המלצות על המשחק המשובחחחח הזה שנראה לא רע....... ורק לפני רבע שעה התחלתי לשחק אני ממש בשלב הראשון וממש בהתחלה הינה זה התמונה: http://i13.tinypic.com/316qo2s.jpg ועכשיו מה עושים איך פותחים תדלת עם איזה מקש נראה לי שצריך לקחת ת- תדבר הזה ולשים בצורה של הדלת אבל איך מרמים איך פותחים תדלת הזאת תודה מראש לעוזרים!

• 19 תגובות
    • 2k צפיות
  22. אחרי הטרייל/טיזר הראשון שלא הראה שום דבר, הפתיע אותי הטריילר הזה שנראה כמו משהו שיש למה לחכות. מזכיר מאוד משחקי ילדות דו מימדיים אבל נראה בהחלט טוב ויזואלית/אומנותית משחק הרפתקאות Beat-'Em-Up סטייל זה ענין ממכר http://www.gametrailers.com/video/pax-09-shank/55492

• 16 תגובות
    • 2k צפיות
  23. Started by tomer_et,

אני מת על משחקי חלליות בסגנון של המשחקי וידאו, אתם יודעים חללית שאם הזמן מוסיפה נשקים ומתחזקת ובסוף כל שלב יש בוס אכזר.... מישהו מכיר משחק כזה ברמה טובה? בתודה מראש.

• 17 תגובות
    • 2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים