עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. היה, נסגר, נפתח, נסגר, יש עדכונים? יש צפי ?

• 23 תגובות
    • 2.1k צפיות
  2. Started by LazyBoy,

פרטים חדשים וסרטון שיועד לגיוס הון הודלף לרשת והוא מעולה! Q&A http://www.gamespot.com/pc/rpg/thewitcher2/news.html?sid=6230829&tag=gumballs;title;2&mode=previews סרטון: http://www.joystiq.com/2009/09/18/the-witcher-2-assassins-of-kings-revealed-by-internal-video-lea/

• 14 תגובות
    • 2.1k צפיות
  3. לפני כמה ימים פירסמתי פה אשכול שהכרטיס מסך שלי לא פועל טוב וזכרונות וכו' ... עכשיו אני גייליתי למה יש לי את התקיעות גם אחרי החלפת המעבד ! וגם אחרי החלפת זכרונות והוספת זכרונות ! תקשיבו טוב : המשחק שאני משחק בו למשל TESTDRIVE UNLIMITED דורש דרישות מערכת של 3.4 GHZ.... ולי יש Amd athlon 4200+ 2/2GHZ והוא לא מספיק לעבד את המידע.... ובASSMED ASSULAT משהו כזה הוא מריץ לי אותו עם פי שתיים תקיעות והמשחק דורש 3.6 GHZ.... ועוד פעם לי יש רק 2200 MHZ.. אז עכשיו עשיתי ככה נכנסתי לBIOS עשיתי OC לBUS מ200 ל227 והופ .. כמעט ואין תקיעות בTESTDRIVE רוב המשחק רץ חלק ... אז אם טעיתי תקנו אותי.

• 23 תגובות
    • 2.1k צפיות
  4. Started by MassiveAmmo,

ראיתי שיש משחק בשם CELLFACTOR שדורש כרטיס פיזיקלי כדיי שיהיה אפשר להריץ אותו בצורה נורמלית. בקיצור הורדתי אותו בכל מקרה ודווקה עובד לי מצויין ללא כרטיס כמובן מזה החרתא הזה? אפילו צילמתי את זה בFRAPS ובזמן הצילום זה עדיין עבד מצויין. הינה הסרטון: http://www.fileflyer.com/view/eoKoCBV שחכתי לכוון את הכרטיס קול בFRAPS אז אין קול,גם ככה זה לא חשוב אז לא נורא... עוד מישהו פה ניסה את המשחק הזה? זה עובד למישהו לאט או שזה סתם חרתא?

• 18 תגובות
    • 2.1k צפיות
  5. Started by Raul,

יש למשהו CRACK שבעזרתו יהיה אפשר לשחק ברשת??

• 4 תגובות
    • 2.1k צפיות
  6. Started by Delux,

יש לי שאלה האם טריינרים הם חוקיים? (TRAINERS למי שלא מבין)

• 16 תגובות
    • 2.1k צפיות
  7. מחירי המשחקים המקומיים בחנות האפליקציות הרשמית של מיקרוסופט עבור חלונות 10 מתגלים כגבוהים יותר מאלו ב-Steam, ללא סיבה נראית לעין לכתבה

• 20 תגובות
    • 2.1k צפיות
  8. אז ככה ,יש לי מחשב ישן יחסית במרפסאת עכשיו ,ואני פשוט מתבשל בבית ורוצה לצאת החוצא למרפסאת (אני כולה מוציא עכבר מקלדת וחיבור אינטרנט והכל עובד ) . אבל המחשב ישן ,(בן 4 בערך ) ולא מריץ הכי טוב הכל (כן הוא מריץ cod4 והכל ,אבל לא באה לי עכשיו משחקי fps ) ,לכן אני רוצה איזה משחק הרפתקאות כיפי וקליל (סטייל mini ninjas ) ,לכן אני שואל אם יש לכם המלצות למשחקים מהסוג הזה . תודה .

9. Started by SOLIDUS SNAKE,

אינני מרבה להשתתף בפורום משחקים אך הפעם הייתי חייב: המשחק הזה manhunt - הוא משחק חולני ביותר - אם הוא היה חדש ופורץ דרך הייתי מבין אבל הוא בעצם POSTAL עם רמת אלימות גבוהה הרבה יותר. לאתר המשחק: http://www.rockstargames.com/manhunt/main.html הייתי רוצה לשמוע תגובות שלכם למשחק ולהתרשמות הכללית ממנו.

• 18 תגובות
    • 2.1k צפיות
  10. Started by bobby323,

http://www.gamespot.com/pages/image_viewer/frame.php?pid=925761&img=4&sid=undefined זה משחק Xbox360, התמונות הם מגירסת ה PC שימו לב לפנים של הבן אדם מצד שמאל, יותר מדיי טוב כדיי להיות אמיתי

• 20 תגובות
    • 2.1k צפיות
  11. שלום לכולם! זה פשוט לא יאומן.... עבדתי קשה המון זמן, חסכתי כמה לירות ורצתי לקנות מחשב חדש! אבל הפלא ופלא, אני לא מוצא שום משחק שמרגש אותי. :'( אנא עזרו לי למצוא משחק תפקידים טוב שיחמם לי את הלב המשחקים שאהבתי: (חביב)gothic1+2, divine divinity+behond divinity, diablo 1+2, dungeon siege1+2 משחקים שלא אהבתי: neverwinter nights, icewind dale. תודה לכל העוזרים

• 28 תגובות
    • 2.1k צפיות
  12. Started by yogevzak,

שלום לכולם יש לי מחשב די ישן אבל בזמנו היה הכי חזק. ניסיתי להתקין משחק ששחיקתי בו בעבר. Command and Conquer Generals המשחק משום מה לא עולה לי. ויש לי מערכת הפעלה ווינ7,ובעבר היה לי XP. האם זה קשור? המפרט של המחשב שלי הוא: cpu: intel core 2 duo e6750 socket 775 lga. mainboard: asus-tek computer inc memory: samsung ddr2 2 gig graphics: nividia geforce 8600 gts וכל פעם שאני מתקין את המשחק עולה לי הודעת שגיאה. חשוב לציין שאצל חבר שלי המשחק עולה רגיל. אז אין בעיה בהתקנה או משהו. תודה על העזרה.

• 3 תגובות
    • 2.1k צפיות
  13. Started by ASTR4L,

הפורום קיים כבר שבוע ואין סימן לפעילות אולי תתחילו לארגן פעיליות כדי לעודד אנשים להגיע לפורום הזה.

• 6 תגובות
    • 2.1k צפיות
  14. Started by NOSTREDAMUS,

לכל חובבי המשחק הראשון (שהיום זכיתי לשחק בו לראשונה) התופעה פשוט גורמת לסחרחורת! גראפיקה בת 6 שנים בערך ורואים את זה! עם המנוע הפיזיקלי המתקדם ביותר ותמיכה בDX9 ?! WTF ?!?!?!!? so funny

• 19 תגובות
    • 2.1k צפיות
  15. בואו להיזכר במוגלי, אלאדין וסימבה, וכל מה שהפך אותם לגיבורים המושלמים גם עבור עולם משחקי הוידאו אי שם בשנות התשעים העליזות לכתבה

• 2 תגובות
    • 2.1k צפיות
  16. Started by yakirmizrahi,

שלום לכולם! אחרי כמה שעות טובות של משחק נתקלתי בהמון קשיים בפיתוח העיר ואשמח שיענו לי על כמה שאלות: 1. מה היחס בין שטח שאני מקצה לטובת מגורים לעומת עסקים לעומת תעשייה? (כמה) 2. במהלך המשחק הם דורשים ממני לבנות משרדים. איך אני בונה אותם?! 3. למה כל הזמן יש לי הפגנות ליד בניין "העירייה"? רשום שם משהו על זיהום. 4. למה כשהבתים מצליחים להתפתח אני מאבד אוכלוסיה? אני לא אמור לקבל יותר תושבים? אשמח לדעת אם קיים איזה מדריך בעברית איך לבנות עיר מצליחה ואם יש כאן מישהו שמעוניין לשחק ביחד?

• 7 תגובות
    • 2.1k צפיות
  17. Started by bobby323,

לא זז לי חלק amdx2 3800 7800gt etreme 1g זיכרון 1024 16AA

• 24 תגובות
    • 2.1k צפיות
  18. Started by yossi21,

כמו המסור, אמנסיה ( לא חייב להיות אימה ). משחקים כאלה שצריך להפעיל חשיבה, לגלות דברים, לחקור, לחפש, דברים כאלה.. תודה.

• 8 תגובות
    • 2.1k צפיות
  19. Started by SilentBob,

לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/far-cry-4-%d7%94%d7%94%d7%a9%d7%a7%d7%94-%d7%a2%d7%91%d7%a8%d7%94-%d7%91%d7%a9%d7%9c%d7%95%d7%9d/

• 0 תגובות
    • 2.1k צפיות
  20. Started by mestido,

בשבוע האחרון אני מקבל את זה המון פעמים.אני יחיד? יש פתרון?

• 8 תגובות
    • 2.1k צפיות
  21. יש י ארבעה מפתוחות של BETA HEROES OF TEH STORM מי רוצה? צריך חשבון בBATTLE.NET

• 11 תגובות
    • 2.1k צפיות
  22. Started by Haflo,

בשביל להריץ את Counter Strike v1.3 אני זקוק למשחק Half-Life שיהיה מתוקן על המחשב שלי?

• 13 תגובות
    • 2k צפיות
  23. היום לפני שבע שנים השיקה חברת קרייטק את המשחק שהפך במהרה לסטנדרט של גראפיקה וביצועים בעולם המחשבים. יום הולדת שמח, קרייסיס לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%9c%d7%90-%d7%a8%d7%95%d7%90%d7%99%d7%9d-%d7%a2%d7%9c%d7%99%d7%9a-crysis-%d7%97%d7%95%d7%92%d7%92-7/

• 13 תגובות
    • 2k צפיות
  24. Started by nadav1379,

יש לי משחק לסוני אבל אני לא יודע איך אני יכול לצרוב אותו בשביל לשחק בפלייסשטיין מה אני צריך לעשות?

• 5 תגובות
    • 2k צפיות
  25. Started by mrsph666,

אני מת על Mafia, ונורא מקווה שתצא Mafia 2! מה אתם אומרים?

• 6 תגובות
    • 2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים