משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,394 דיונים בפורום זה
-
טוב זה ישמע קצת מצחיק אבל יש משחק שאני שנים כבר מנסה להיזכר בשם שלו.. משחק מאוד מאוד ישן! ואני זוכר רק את הקטע הראשון שלו... זה היה סוג של משחק אימה ואני זוכר שמשחקים בנאדם מגוף שלישי ומנסים למנוע מזאב להיכנס לבית ע"י חסימת דלתות, חלונות וכו' אני יודע שזה מעט מאוד אבל אם מישהו יודע משהו בבקשה תשתפו אותי אני מת לדעת איך קוראים למשחק הזה!
-
- 3 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום לכולם, נכון לעכשיו הטים ספיק שלנו עבר לכתובת חדשה : "ts.hwzone.co.il:9987" אתם מוזמנים לעדכן את הכתובת הישנה בכתובת החדשה, למי שנתקל בבעיות התחברות ראשונית מוזמן לנסות את הכתובת האיי פי הרגילה בהחדרת כתובת במועדפים או בלשונית CONNECT רשמו את הכתובת: "5.100.251.71:9987"
-
- 0 תגובות
- 2k צפיות
-
-
החלטנו לתרום שרת משחק לקהילה שזקוקה לו הכי הרבה וחסר לה שרתי משחק. יש לנו מקום לעוד שרת ואנחנו מעדיפים לתת אותו לאיזשהי קהילה נוספת במקום קהילת COD או BF. הנה המשחקים שחשבנו עליהם: - Tribes2 - Multi Theft Auto - Savage - Aliens VS Predator 2 כל אחד יבחר את המשחק שהוא חושב שצריך להיות לו שרת משחק בארץ, גם אם הוא לא מופיע ברשימה, עם הסבר למה וכמה אנשים בערך ישחקו שם. הקופסא שלנו חזקה ותחזיק את השרת בלי שום בעיות ולאגים. כנראה נגדיר אותו עם 32 מקומות. לאחר שייבחר משחק לשרת, נפתח אותו, ואם יהיה פעיל הוא יישאר. אם לא, נחליף אותו למשחק אחר. אני מבקש שכל אחד ירשום משחק אחד ולא כמה, עם הסבר מפורט למה הקהילה זקוקה לו וכמה שחקנים יש שם, כדי שלא נפתח את השרת סתם והוא יהיה ריק. שרתי…
-
- 17 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אתן לתמונות לדבר : http://image.com.com/gamespot/images/2004/screen_e3/920744_20040510_screen001.jpg http://image.com.com/gamespot/images/2004/screen_e3/920744_20040510_screen002.jpg http://image.com.com/gamespot/images/2004/screen_e3/920744_20040510_screen003.jpg http://image.com.com/gamespot/images/2004/screen_e3/920744_20040510_screen004.jpg http://image.com.com/gamespot/images/2004/screen_e3/920744_20040510_screen005.jpg http://image.com.com/gamespot/images/2004/screen_e3/920744_20040510_screen006.jpg
-
- 23 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אמנם עד עתה לא חשבתי שגועל הנפש של תעשיית המשחקים יכולה להגיע לארץ (בעיקר כי לא היו משחקים ישראליים עד עכשיו ... ולא... גורדי לא נחשב) אבל ככל הנראה טעיתי. רק נספר את סיפור הרקע - באתר גיימר לפני משבוע או יותר פורסמה ביקורת על המשחק פיפוש. יוצרי המשחק ומעריצים של פיפוש, שאגב קיבל ציון שיא של 2.4 (לדעתי זה יותר מדי בשבילו), החליטו ללכת באופן אישי כנגד הביקורת והמבקר. זה התחיל בשלל נאצות כנגד גיימר וכמבקר עצמו ונגמר במשחקוני פלאש הקוראים "למחוץ" את המבקר ותאוריות קונספירציה זרות ומוזרות. הפרטים המלאים בכתבה הזו כמו כן שלל מכתבים בין צוות גיימר ליוצרי המשחק - כאן. ואכן כאשר קוראים את כל המאמר לעומק מתגלה הגועל האמיתי שמאחורי תעשיית המשחקים. ללא קשר לדעתי האם המשחק אכן איכותי…
-
- 11 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אוקיי יש לי KEYS לבטא של BAD COMPANY 2. ה-KEYS חוקים,כשרים ולא היו בשימוש בכלל! המפתחות חולקו,ל E.T וPILA405 תהנו! נא לנעול! תודה.
-
- 17 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אני אישית מאוד מצפה למוד הזה ועוקב אחריו מקרוב...
-
- 0 תגובות
- 2k צפיות
-
-
-
לא זז לי חלק amdx2 3800 7800gt etreme 1g זיכרון 1024 16AA
-
- 24 תגובות
- 2k צפיות
-
-
התקנתי את Painkiller במחשב החדש, והוא פשוט טס.. מהר מדי. במחשב הישן שהוא הרבה יותר חלש הוא אמנם קירטע אבל פעל כמו שצריך לאט. איך אפשר שלא יפעל כל כך מהר? שלא יזוז כל כך מהר ז"א...? תודה
-
- 22 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אני מת על Mafia, ונורא מקווה שתצא Mafia 2! מה אתם אומרים?
-
- 6 תגובות
- 2k צפיות
-
-
Tribes: Ascend זהו שמו של הכותר החדש בסידרה. לפני עשור בערך זה היה אחד ממשחקי האונליין הפופולרים בעולם. עכשיו מסתמן לו קאמבק רציני והאמת שהגיע הזמן הפיתוח הוא של חברת Hi-Rez והוא מפותח על מנוע אנריל3
-
- 11 תגובות
- 2k צפיות
-
-
4A Games נשארת בידיים פרטיות, Koch Media (ידועים יותר כ Deep Silver) קנו את זכויות ההפצה של Metro. גם Ubisoft ניסו לקנות אבל ההצעה שלהם הייתה שניה בגובהה. South Park: The Stick of Truth כנראה יעבור ל UBISOFT למרות שנראה כאילו South Park Studios הולכים לערער את העסקה הזו (אומרים שאין ל THQ את הזכות למכור את הרישיון). Homefront נקנה על ידי CRYTEK. Volition, Inc נקנו על ידי Koch Media, אני מאמין שיחד עם Saints Row. Evolve (המשחק החדש של TRS) נקנה על ידי Take-Two Interactive (היה גם ניסון של TRS לקנות את ה IP אבל אין להם מספיק כסף). THQ Montreal נקנה על ידי UBISOFT, כנראה יאוחד ל UBISOFT Montreal (מה שאומר ש Patrice Déselit חוזר ל UBISOFT). Relic Entertainment נקנו על ידי SEG…
-
- 8 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום! מישהו יכול להביא קישור לתוכנה אימולטור שמפעילה משחקי פלייסטיישן על המחשב??? תודה
-
- 2 תגובות
- 2k צפיות
-
-
3Vs3 ODC #2 שלום לכולם, הנהלת HWZONE שמחה להציג את הטורניר השני שלנו ביום שלישי הקרוב בשעה 18:00 . טורניר זה הוא טורניר שלוש על שלוש שיתנהל שצורת ODC - One Day Cup, מה שאומר שהטורניר יתחיל ביום מסוים ויסתיים ביום מסוים. החוקים של ה - ODC: *השעות של המשחקים יפורסמו, מותר לאחר משחק עד ל 20 דקות משעת התחלתו שנקבעה על ידי המנהלים בלבד !, אם הקבוצה שנגדכם מאחרת את המשחק יותר מ - 20 דקות אתם יכולים לקחת ניצחון טכני. *חובה על הקבוצה המנצחת להעלות תמונות של כל צד במפה ולהעלותה לפורום באשכול חדש, ניתן לפתוח אשקול ולכתוב בו מי ניצח ולציין שהיה משחק מהנה ולציין שתעלו את התמונה מאוחר יותר (עד 24 שעות ), קבוצה אשר שכחה לצלם את התמונות יכולה לצלם את התמונות אחרי המשחק דרך ה…
-
- 14 תגובות
- 2k צפיות
-
-
ליגת 2V2 של סנייפרים [הליגה היא ליגת פאן, כרגע אין פרסים]. אוקיי דבר ראשון, יש הבדל בין ליגה לקאפ, ההבדל הוא משך זמן הפעילות, וליגה יכולה להמשך גם כמה חודשים, כרגע אין פרסים פרט לדרגת "ראש הטבלה", בטימספיק, ודרגת זוכה סופי, אולי בהמשך יצורפו גם פרסים, כך שהליגה היא נטו לכיף. עכשיו למה סנייפרים?! כי זה כיף, ובתכלס זה קצת רענון לכל הדברים שהיו כאן עד עכשיו. חוקי הליגה: KILLSTREAKS אסורים כמובן! כל משחקי הליגה צריכים להיות משוחקים במפה NUKE TOWN, במוד TDM עד 30 הריגות, עם UNLIMITED TIME. הנשק היחיד שמותר הוא DSR והATTACHMENT היחיד שמותר זה FMJ. כל יריית אקדח תפסול את הקבוצה שירתה, גם דקירות אסורות. כך שהקלאן צריך להיות מורכב רק מדבר אחד, רק הסנייפר בPRIMARY, והPREKS המ…
-
- 21 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום לכם..... יש לי סוני פלייסטיישן 4. בשלט סוני עובד בסוני פלייסטיישן. אני לא משחק הרבה בסוני פלייסטיישן. אני עברתי לשחק במחשב נייח. חיברתי שלט סוני למחשב נייח דרך כבל USB בחלונות 10 פרו שפה עברית. בהתחלה השלט עובד טוב משחק פורטנייט הרבה זמן. ויש אורות בשלט ותקין. עכשיו יום אחד השלט סוני לא מגיב במשחק פורטנייט במחשב נייח חלונות 10. אני רואה בשלט יש אורות וזה מזהה בחלונות 10. אני בודק בסוני פלייסטיישן השלט עובד ותקין ויש אורות. אבל במשחק פורטנייט השלט לא מגיב. נסיתי ליראות לחפש בהגדרות שלט משחק פורטנייט במחשב נייח ולא הצלחתי. אולי נראה לכם שהמשחק פורטנייט משובש משהו שלא נותן לי לעבוד בשלט סוני. האם להתקין מחדש פורטנייט במחשב נייח? או איפה מפעילים …
-
- 0 תגובות
- 2k צפיות
-
-
היי אני ראיתי אתמול באתר של ToysRuS האמריקאי מכירה מוקדמת לGTA IV. אני יודע שהוא יצא באמריקה ב20 לנובמבר ובאירופה ב28 לנובמבר. אתם מכירים איזשהי חנות בארץ שגם מוכרת את ה-GTA IV במכירה מוקדמת?? (אגב בToysRus זה עולה 50$) תודה מראש ברק גונן ??? ;D
-
- 1 תגובה
- 2k צפיות
-
-
סיקור משחק דפדפן - ספרטה אונליין. בקצרה, ספרטה אונליין הוא משחק דפדפן ישראלי מתקדם, שלא מבייש אף מתחרה בזירה העולמית בשוק משחקי הדפדפן. מאחורי משחק הדפדפן עומדת חברת היי טק ישראלית אשר פיתחה אותו במשך 3 שנים. בתאריך 19.4.2016 העונה הראשונה של ספרטה אונליין נפתחה וניתן להתחיל להירשם. אווירה, כשם המשחק ספרטה, המשחק עצמו מעוצב ומסוגנן בסטייל של יוון העתיקה. במשחק יש 4 סוגי צבאות, ספרטה, אתונה, ארגוס וצבא האלים. כמובן שכל צבא נותן את היתרונות שלו ועל כך נרחיב בהמשך. סרטון התדמית של ספרטה אונליין הרשם עכשיו למשחק הדפדפן בחינם מטרת המשחק, בדומה למשחקי הדפדפן הנפוצים ספרטה אונליין הוא משחק מלחמה - אסטרטגיה.…
-
- 0 תגובות
- 2k צפיות
-
-
-
תודה מראש...
-
- 11 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום לכולם הסרטון הראשון הוא טריילר שערכתי והשני מונטג אם אהבתם תנו בלייק וסאב
-
- 0 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שמעו אני רואה בSTEAM התחילה מכירה מוקדמת של ORANGE BOX. בתוך החבילה נכנסים המשחקים הבאים: HF2 HF2:EP1 HF2:EP2 TEAM FORTRESS 2 PORTAL מחיר החבילה 45$ (בסביבות ה180 שקל). לי המחיר הזה נראה מאוד מושך לעין במיוחד כי מקבלים את כל המשחקים האלה ובמיוחד כי רשום שEP2 לבדו עולה 30$ (RIPOFF...). בקיצור השאלה שלי האם אתם חושבים שכדאי לקנות עכשיו או שאתם חושבים תצא חבילה יותר מוצלחת ומשתלמת בסופו של דבר? (אני בינתיים נוטה לכיוון הקנייה עכשיו...) אה ומה לגבי TEAM FORTRESS 2, מה אומרים על המשחק? הוא יהיה טוב? לפי התמונות הוא נראה ממש כיפי.
-
- 17 תגובות
- 2k צפיות
-
-
כשאני בא להתקין את המשחק פיפוש הראשון(מקורי) מופיעה לי ההודעה הבאה: setup requires_setup.dll and_isres.dll(located in_setup.lib) in order to operate properly. please ensure these files are located with setup.exe ואז זה יוצא לי מההתקנה של המשחק,משיהוא יודע מה זה ומה לעשות כדי להתקין תמשחק ולתקן לשגיאה?
-
- 9 תגובות
- 2k צפיות
-
-
לא, זאת לא שאלה על WAREZ. התחלתי לשחק בימים האחרונים WOW, חבר שלי נתן לי חשבון trial מתוך 2 נדמה לי, שהוא קיבל כשקנה את שלו. זה אומר שהשתמשתי באופן חוקי לגמרי בדיסקים שלו, על מנת להתקין את המשחק, ובסיריאל של ה trial שנותן לי 10 ימי משחק. עכשיו, למרות שאני סטודנט ולמרות שאני יודע שזה ידפוק לי את הלימודים אני רוצה להמשיך לשחק בזה בהנחה ואני לא מפרמט את המחשב ומוחק את ההתקנה הנוכחית שלי באיזשהי דרך אחרת, האם מספיק לי לרכוש מנוי דרך האתר , או שאני בנוסף חייב לקנות את המשחק המקורי (AKA קופסא, דיסקים והכל) ? וגם, האם יש קהילה של שחקנים מ HWZONE ? איפה משחקים הכי הרבה ישראלים ?
-
- 21 תגובות
- 2k צפיות
-