משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,408 דיונים בפורום זה
-
לפני יומיים קמתי בבוקר וגיליתי שהאוריג'ן שלי התנתק ויש לי הודעה שהתחברו ממחשב אחר, שבאתי לשנות את הססמה האוריג'ן ניתקע. וכבר אז הבנתי שפרצו לי לשם, ניסיתי לאפס ססמה ונכנתי למייל לראות את הקוד, וראיתי שיש לי מייל שהמייל שלי הוחלף בהצלחה למיל אחר לגמרי שאני לא מכיר. הייתי צריך לצאת מהר לאוטובוס ולא הספקתי לשלוח מיייל כשההגעתי הביתה ישר שלחתי להם מייל. EA ביקשו ממני את כל הפרטים כולל סידי קיי ( קניתי את הגרסה בקופסה עם ה DVD ולא דרך האינטרנט ככה שיש לי את הקופסה אצלי) מייל שנפרץ, ניק ניים, ותאריך לידה, ובנוסף לזה הבאתי את המייל שקיבלתי מ EA על השינויי מייל.) לאחר מכן קיבלתי תשובה שהחשבונות האלה אפילו לא היו קיימים, למרות שהסברתי את עצמי שיש לי את הCD ואני יכול להוכיח ש…
-
- 6 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
על המשחק המשחק הוא משחק של סקוור איניקס שידועה ממשחקי תפקידים יפנים כמו פינל פנטזי ודרגון קווסט המשחק הזה פותח קודם כל לXBOX360 ואז קיבל פורט למחשב אבל הפורט הזה נחשב הרבה יותר טוב מגירסת הקונסולה כי הצליחו לתקן כמה בעיות שהיו בגירסת ה360 בכל מקרה המשחק בסיגנון JRPG (משחק תפקידים יפני) שזה בדרך כלל אומר מישחקים לינארים (אין יותר מידי חופש אלה מסלול די קבוע בניגוד למשחקים כמו אובוויליון ופלאוט3 ) אם התפתחות דמויות לפי קרבות (נקודות שמנצחים קרבות-שמספיק מהן מעלות רמה ) וקרבות בתורות ולא בזמן אמת (זה בדרך כלל אבל יש יוצאים מהכלל ) תיאור http://en.wikipedia.org/wiki/The_Last_Remnant הורדות פה יש את הדמו -לא ניסיתי בעצמי כי אני ישר ישחק במשחק המלא ht…
-
- 17 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום לכולם! לאחרונה גיליתי כי המשחק הנ"ל עדיין פעיל ברשת. ממליץ בחום. ישנה קהילה גדולה של שחקנים, ולמרות שמשחק די ענתיקה, הוא עדיין חי ובועט! כל שצריך לעשות זה להתקין את הפאטץ' האחרון 1.3 ולהיכנס (להתקנת המשחק יש צורך בהורדת NVIDIA PHYSX LEGACY). הרשת פעילה גם עבור גרסת HATRED הפרוצה. אם עברתי על חוקי הפורום, ראשית אני מתנצל, ותוכלו לערוך איזה חלק ממהודעה שתבחרו, כמו גם למוחקה מקווה להתקל בשחקן אחד או שניים מהארץ, ולא להרגיש לבד... לילה נעים, חגי.
-
- 2 תגובות
- 2.1k צפיות
- 1 follower
-
-
http://www.shacknews.com/onearticle.x/46449 ההוכחות נראות חותכות למדי... וככל הנראה הדבר נעשה ללא רשות ?
-
- 15 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
-
- 20 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום לכולם.. רציתי לדעת האם אפשר לפצל את המסך, ואז אחד משחק עם ה-GAMEPAD והשני עם המקלדת והעכבר.. נגיד במשחק כמו COD בזומבים שמה, האם הדבר אפשרי? תודה לכם.
-
- 4 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, שאלה... אם אני עושה Pre-Order למשחק בסטים או באוריג'ן האם מחייבים אותי מיידית? כמו כל קנייה של משחק שכבר יצא? או מחייבים אותי בסמוך או ביום השקת המשחק?
-
- 7 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
-
בטעות או לא, חשפה חברת רוקסטאר באתר הרשמי שלה פרטים חדשים אודות הכותר GTA V עבור ה-PS4, Xbox One והמחשב לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%a8%d7%95%d7%a7%d7%a1%d7%98%d7%90%d7%a8-%d7%97%d7%95%d7%a9%d7%a4%d7%aa-%d7%91%d7%98%d7%a2%d7%95%d7%aa-%d7%a4%d7%a8%d7%98%d7%99%d7%9d-%d7%a2%d7%9c-gta-v-%d7%9c%d7%9e%d7%97%d7%a9%d7%91/
-
- 2 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
קיבלתי מידידה שלי את המשחק ואחרי ההתקנה אני רואה שאני צריך להתחבר לאיזה שרת או משהו בסגנון... האם זה משחק רשת או שיש כמה גרסאות של המשחק? תודה
-
- 17 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
יש לי בעיה כבר זמן מה עם האוריגין... כל פעם אני צריך להקליד מחדש משתמש וסיסמה, למרות שאני מסמן לו כל פעם לשמור. ניסיתי למחוק את האוריגין להוריד גרסה מעודכנת מהאתר הרשמי ולהתקין ולא עזר. הדרייברים שלי עדכניים הפאנקבאסטר מעודכן והווינדוס מעודכן. במשחקים ובתוכנה עצמה אין שום בעיה. בנוסף גם לא סימנתי את האפשרות להשתתף בגרסאות בטא של אוריגין. חפרתי את האינטרנט וראיתי שעוד אנשים נתקלו בבעיה דומה אבל לא מצאתי פתרון. זה קורה גם לכם?
-
- 13 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
החברה שמפתחים את המוד הנ"ל, שהוא בעצם REMAKE של HL המקורי אבל תחת מנוע ה Source של HL2 (מה שאומר גרפיקה משופרת משמעותית), הודיעו כי הוא ישוחרר עוד השנה. ה REMAKE אמור להיות שיפור רציני לניסיון של VALVE להוציא גירסה משלה שנקראה Half-Life: Source הוהייתה די מאכזבת בזמנו עקב השימוש באותן טקסטורות ומודלים של HL המקורי. המוד הנ"ל ישוחר לקראת סוף 2009. http://www.bit-tech.net/news/gaming/2009/02/17/black-mesa-mod-coming-late-this-year/1
-
- 15 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
מה צריכים לעשות בשלב הזה אחרי שעולים למעלה אין מה לעשות שם http://img248.imageshack.us/img248/1609/xcvxcvzep1.jpg
-
- 20 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
עוד כמה זמן נראה לכם משחקי המחשב יראו בדיוק כמו במציאות?
-
- 16 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אז ככה, התחום הזה במשחקים מרתק אותי למדי ואחרי קרייסיס החלטתי שאני רוצה להמשיך הלאה למשחקים נוספים בסגנון. אני מחפש משחקים שעוסקים בחוצונים (חייזרים), עב"מים ועדיף עם עלילה מעניינת וכד', וזה יהיה נחמד אם הוא יהיה עם גראפיקה שהיא לא מתחת לסבירה. (אבל לא חייב) יש המלצות תואמות? תודה מראש.
-
- 18 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
רק אם מותר לשאול את זה בפורום...באיזה משחקי fps אפשר לשחק במולטיפלייר בצורה חופשית (בלי סריאל)? מדבר על משחקים בסגנון sof2,cod,moh,css וכו' איזה לא דורשים מספר סידורי בשביל לשחר במולטי? אם אסור למחוק בבקשה...
-
- 15 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אני מחפש את TFX -סימולטור טיסה f22 lightning-כנ"ל . לא משנה הגרסה! עדיף כמה שיותר ;D extreme games-מרוץ שאפשר להתחרות ברולר,אופניים,סקטבורד וסקטבורד שכיבה oddballz-מן טמגוטצ'י אבל הרבה יותר כייפי,החיות שניתן לטפל בהן מן מפלצות חמודות כאלה ויש הרבה אפשרויות.. sevens guest (משהו כזה)-אם אני לא טועה,זה משחק חידות.. destruction derby 2-מרוץ settlers 1,2-תפקידים dave mirra bmx freestyle 2-פעלולי BMX.יש לי את 1.. critical path-משחק שזה מאין סרט.כל המשחק זה וידאיו אמיתי.אתה שולט על מישהי להגיע לנקודה הסופית..מרתק! stunts -רק אם יש גרסה יותר גבוהה מ1,1.1 !כי אותם יש לי! מרוץ שאפשר גם לבנות מסלולים. StarWars משהו עם REBEL-אחד ממשחקי מלחמת הכוכבים.ההתחלה לפי שזכור לי זה שאתה עם ח…
-
- 9 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
איזו גרסא מומלץ לקנת ? האם יש טעם לחכות ל- BLACK OPS ||| ? מה משמעות ה- PREORDER ב- 0.69$ ? איפה יש הכי הרבה שחקנים ?
-
- 3 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום ראיתי שכמה אנשים פה בקשו וקיבלו Guest pass, אז אם יש מישהו שיש לו ואין לו מה לעשות איתו אני אשמח לנסות את המשחק =] תודה
-
- 8 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום לכולם קניתי מחשב חדש עם כרטיס מסך LEADTEK 8800 640MB ורציתי בעזרתם לדעת איזה משחקים טובים וכבדים אני יכול לשחק (ובכלל שיהיה לי מה לשחק ) כמו RAINBOW SIX וCALL OF DUTY 2 & 3 תודה ארי
-
- 26 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
סדרת משחקי הקרבות המצליחה מיפן תנחת לראשונה ב-Steam, ולא תדרוש רכיבים מתקדמים יתר על המידה בכדי להנות מקצת אקשן מהיר ומאתגר לכתבה
-
- 12 תגובות
- 2.1k צפיות
- 3 followers
-
-
שלום! ברצוני לפתוח שרת למשחק Mu כמו הגירסא הגלובלית. אילו קבצים צריך, ומעין ניתן להשיגם? ראיתי לפני שנתיים איזה מדריך אצל חבר שלי, אבל אני לא יודע כיצד למצוא אותו עכשיו. אם מישהו יודע, אשמח לשמוע! תודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 2.1k צפיות
-
-
והנה הקישור https://www.humblebundle.com/store/p/stealthinc2_agameofclones_freegame תהנו
-
- 0 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אוקיי יש לי KEYS לבטא של BAD COMPANY 2. ה-KEYS חוקים,כשרים ולא היו בשימוש בכלל! המפתחות חולקו,ל E.T וPILA405 תהנו! נא לנעול! תודה.
-
- 17 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אני שמח להכריז על שבט חדש שהוקם ע"י ושמו =OGS= את חברי השבט אתם תוכלו למצא משחקים בשרתי הארץ (IL Gaming 1,2,3, Gamer, Vgames) עם השמות הבאים: =OGS=YuvYuv =OGS=ZVISH =OGS=shaft =OGS=Plot כל מי שרוצה להצתרף לשבט ו/או להגיב על הודעה זו מוזמן להשאיר פה הודעה....
-
- 7 תגובות
- 2.1k צפיות
-