משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,394 דיונים בפורום זה
-
-
שלום לכולם הסרטון הראשון הוא טריילר שערכתי והשני מונטג אם אהבתם תנו בלייק וסאב
-
- 0 תגובות
- 2k צפיות
-
-
-
לא זז לי חלק amdx2 3800 7800gt etreme 1g זיכרון 1024 16AA
-
- 24 תגובות
- 2k צפיות
-
-
היי אני ראיתי אתמול באתר של ToysRuS האמריקאי מכירה מוקדמת לGTA IV. אני יודע שהוא יצא באמריקה ב20 לנובמבר ובאירופה ב28 לנובמבר. אתם מכירים איזשהי חנות בארץ שגם מוכרת את ה-GTA IV במכירה מוקדמת?? (אגב בToysRus זה עולה 50$) תודה מראש ברק גונן ??? ;D
-
- 1 תגובה
- 2k צפיות
-
-
אוקיי יש לי KEYS לבטא של BAD COMPANY 2. ה-KEYS חוקים,כשרים ולא היו בשימוש בכלל! המפתחות חולקו,ל E.T וPILA405 תהנו! נא לנעול! תודה.
-
- 17 תגובות
- 2k צפיות
-
-
3Vs3 ODC #2 שלום לכולם, הנהלת HWZONE שמחה להציג את הטורניר השני שלנו ביום שלישי הקרוב בשעה 18:00 . טורניר זה הוא טורניר שלוש על שלוש שיתנהל שצורת ODC - One Day Cup, מה שאומר שהטורניר יתחיל ביום מסוים ויסתיים ביום מסוים. החוקים של ה - ODC: *השעות של המשחקים יפורסמו, מותר לאחר משחק עד ל 20 דקות משעת התחלתו שנקבעה על ידי המנהלים בלבד !, אם הקבוצה שנגדכם מאחרת את המשחק יותר מ - 20 דקות אתם יכולים לקחת ניצחון טכני. *חובה על הקבוצה המנצחת להעלות תמונות של כל צד במפה ולהעלותה לפורום באשכול חדש, ניתן לפתוח אשקול ולכתוב בו מי ניצח ולציין שהיה משחק מהנה ולציין שתעלו את התמונה מאוחר יותר (עד 24 שעות ), קבוצה אשר שכחה לצלם את התמונות יכולה לצלם את התמונות אחרי המשחק דרך ה…
-
- 14 תגובות
- 2k צפיות
-
-
עוד חודשיים אני יהפוך לחוקי סוף סוף (!) ואני יוכל להוציא כרטיס ולקנות באינטרנט, רציתי לדעת איזה אתר אמין של משחקי מחשב שמוכר עותקים פיזיים במחירים זולים ועושה משלוחים לארץ אתם מכירים?
-
- 10 תגובות
- 2k צפיות
-
-
בס"ד שלום לכולם. אני מחפש משחק שעוסק בניהלו חווה/בניית חווה! משהו כמו שיש בפייסבוק,רק במחשב עצמו לא באינטרנט ולא אל תציאו לי את ה"יהודה החוואי" או איך שקוראים לזה! משהו בסגנון ZOO TYCON/ROLER COOSTER וכאלו ! שנה טובה,מתוקה הרבה בריאות הצלחה ואושר. תודה לכל התותחית שמקדישים זמן לאנשים אחרים
-
- 2 תגובות
- 2k צפיות
-
-
-
אני סיימתי את הסינגל ב MW2 ורק אז עברתי למולטי, הפעם אני אשחק בסינגל תוך כדי ואתם?
-
- 11 תגובות
- 2k צפיות
-
-
היה לי פעם אתר במועדפים שבודק את מערכת המחשב ואז אפשר לבדוק מתוך רשימה אם משחק X יעבוד אצלי. משהו יודע את שם האתר?
-
- 1 תגובה
- 2k צפיות
-
-
שלום. לא מזמן קניתי מחשב חדש עם המפרט הבא: מעבד i5 3.50 ghz 4690 16 ג"ב זכרון כרטיס מסך GF 660 GTX 2 טרה בייט דיסק קשיח ספק כח 550 וואט לא ג'נרי לפעמים שהמחשב עובד הרבה זמן ואני רוצה לשחק בPES 15 המשחק לא נוח ויש הרבה תקיעות ומריחות ולעומת זאת אם אני מפעיל את המחשב מחדש המשחק רץ חלק ומהיר בלי אף תקיעה ומריחה. כל הדרייברים שלי מעודכנים והמחשב שלי מספיק חזק להריץ משחקים כבדים יותר אז מה הבעיה?
-
- 7 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שמעו אני רואה בSTEAM התחילה מכירה מוקדמת של ORANGE BOX. בתוך החבילה נכנסים המשחקים הבאים: HF2 HF2:EP1 HF2:EP2 TEAM FORTRESS 2 PORTAL מחיר החבילה 45$ (בסביבות ה180 שקל). לי המחיר הזה נראה מאוד מושך לעין במיוחד כי מקבלים את כל המשחקים האלה ובמיוחד כי רשום שEP2 לבדו עולה 30$ (RIPOFF...). בקיצור השאלה שלי האם אתם חושבים שכדאי לקנות עכשיו או שאתם חושבים תצא חבילה יותר מוצלחת ומשתלמת בסופו של דבר? (אני בינתיים נוטה לכיוון הקנייה עכשיו...) אה ומה לגבי TEAM FORTRESS 2, מה אומרים על המשחק? הוא יהיה טוב? לפי התמונות הוא נראה ממש כיפי.
-
- 17 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום לכולם.. רציתי לדעת האם אפשר לפצל את המסך, ואז אחד משחק עם ה-GAMEPAD והשני עם המקלדת והעכבר.. נגיד במשחק כמו COD בזומבים שמה, האם הדבר אפשרי? תודה לכם.
-
- 4 תגובות
- 2k צפיות
-
-
-
כמו המסור, אמנסיה ( לא חייב להיות אימה ). משחקים כאלה שצריך להפעיל חשיבה, לגלות דברים, לחקור, לחפש, דברים כאלה.. תודה.
-
- 8 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
עכשיו אני היתקנתי על המשחק תוכנה שקשורה לרשת ותמיד שאני עושה משחק חדש או אפילו טעינת משחק זה משמופיע. אה ויש לציין המכוניות במשחק נעלמו! יש רק משטרות אם אתה הורג את הכפילים.. איך פותרים את הבעייה?
-
- 13 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני צריך המלצה למשחק חדש ומעניין... (וגם בבקשה תפרטו מה יש בו ואיזה ז'אנר הוא) נ"ב מה זה המשחק the great escape?
-
- 19 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שבוע טוב מה דעתכם על הפטנט החדש של חברת Fujitsu ? ניתן להשיג בארץ במחיר של 450... השאלה עד כמה זה מוסיף ומהנה במיוחד במשחקי FPS! אולי בעלי הWI יוכלו לתת את הדעת. http://ts.fujitsu.com/products/prof_accessories_mainboards/keyboards_mice/special_keyboards/air_command.html יש גם סרטון בצד.
-
- 10 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני לוחץ על האייקון של המשחק אבל לא קורה כלום כבר שיחקתי בו הייתי באיזה 60 אחוז ניסיתי להחליף קראק ודרייבר לכרטיס מסך אבל לא עוזר יש לי תדיסק אני יכול להתקין מחדש אבל כל השמירות ימחקו מה אני עושה?
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
מטורף במסכת גז חוטף אתכם ועוד שמונה אנשים למקום בלתי ידוע. עכשיו הוא מכריח אתכם לשחק במשחק מטורף שאם לא תשחקו בו - התוצאה תהיה המוות הבלתי נמנע שלכם. מיהו זירו - האיש במסכה? מה המטרה שלו? האם חבריכם לצרה הם באמת חברים? את כל זה תגלו אם תשחקו ב-Nine Hours, Nine Persons, Nine Doors משחק מז'אנר הויז'ואל נובל שיצא לנינטנדו DS ועכשיו גם בגרסה מחודשת לאייפון ואייפד.
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אם מישהו מכיר אתר טוב להורדת משחקים בבקשה שיגיד לי tomerpn@gmail.com או באייסי 457860797 תודה :-* :-* :-*
-
- 7 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
היום קניתי את חבילת כל ה-GTA בסטים (אחד המשחקים הוא GTA SA), יש לי שמירה שסיימתי בה את המשחק לפני כמה שנים טובות. כאשר ניסיתי להעביר את השמירה למחשב עם המשחק שהורדתי מסטים, הוא מכניס אותי לתחילת המשחק ולא לנקודה של הסוף, למרות שהוא מזהה את השמירה וכותב את שמה. יש למישהו רעיונות איך לפתור את הבעיה? עריכה: אם זה משנה אני חושב שהשמירה נוצרה על הגרסה הראשונה של המשחק, וסטים הביא לי את V3.
-
- 6 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
בקוד ארבע יש היום ומחר לאן גדול עם 10 אלף יורו לפרסים, מקום ראשון 5 אלף יורו. שלושים קבוצות נרשמו ומתוכן יש לפחות חמש קבוצות טופ זה הולך ליהיות לאן מטורף המשחק הראשון התחיל. http://www.tek-9.org/coverage/district_prague_10000_challenge-1257/introduction-1.html Phan vs Reason משחק ראשון נגמר סטרים: http://www.twitch.tv/districtprague
-
- 10 תגובות
- 1.9k צפיות
-