עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by דניאל52,

ראיתי שיש לו גרפיקה מדהימה רציתי לדעת איך קוראים למנוע והאם הוא יותר טוב מ UNREAL ENGINE 3

• 15 תגובות
    • 2k צפיות
  2. Started by yair666,

שלום לכולם , שמי יאיר ואני מנהל האתר , פיתחנו את האתר במטרה שהוא לא יהיה עוד אחד מאתרי המעריצים של של BF2 , רצינו להוסיף למשחק מימד חדש ועשינו זאת ע"י שילוב של כמה מערכות: 1. מערכת LCMS - או בשמה המלא Live Campaign Mapping System , את המערכת הזאת פיתחנו כדי ליצור עלילה במשחק , הקרבות שתנצחו או תפסידו בהם ישפיעו על סדר המפות בשרת , תוכלו לכבוש טריטוריות ולהתקדם לאורך המפות בשרת או לסגת ולהידחק עד לפינה (והסוף המר ) 2. המפה הדינאמית - כשמה כן היא , זאת המפה שמוצגת בדף הראשי ומראה את ההתקדמות של המלחמה , המפה מתעדכנת בזמן אמת ומציגה את הטריטוריות שנכבשו וסיכום של כל קרב בכל טריטוריה. 3. מערכת סטטיסטיקות - מערכת הסטטיסטיקות שלנו בנוייה ביסודה על המערכת של BIG HAMSTER אך עם שי…

• 30 תגובות
    • 2k צפיות
  3. Started by WarMachine,

המשחק המדובר כנראה וייחשף חודש הבא,בכל מקרה זהו אחד המשחקים המצופים ביותר,כזכור הראשון היה ועדין לדעת רבים משחק הפעולה הטוב ביותר והמשחק ששינה את פני משחקי הפעולה לתמיד שלא להזכיר את המוד המשוחק ביותר בעולם קאונטר סטרייק. אני אישית מאוד מצפה למשחק הזה,מצד אחד יש למשחק מוניטין וציפיות פשוט אדירים שהוא צריך לעמוד בהם,ומצד שני יהיה קשה לעמוד בסטנדרטים שהמשחק הראשון הציב ואף לשפר אותם. בגיימר פרסמו שלפי שמועות המנוע הגרפי של המשחק הציג גרפיקה דומה לזו של אנריל2 כבר לפני שנה,אבל שמעו בכל זאת זה גיימר ולא גיימספוט ככה שאי אפשר להתבסס על כך... כל מה שנותר כעת הוא רק להמתין ולחכות לחודש הבא ולתערוכת E3 השנתית.

• 21 תגובות
    • 2k צפיות
  4. Started by Guarding angel,

http://www.gamershell.com/news/30774.html enjoy

• 26 תגובות
    • 2k צפיות
  5. היי, סוף סוף הנחתי את ידיי על המשחק הזה [שקיבל ציון ביקורות נמוך להחריד] ולצערי אני חייב להודות שהביקורות בהחלט צודקות לגבי המשחק. סתם תהיתי אם יש אנשים שמשחקים במשחק או שכולם החליטו לפסוח עליו?

• 24 תגובות
    • 2k צפיות
  6. אורח אורי כרמי
    Started by אורח אורי כרמי,

בטעות או לא, חשפה חברת רוקסטאר באתר הרשמי שלה פרטים חדשים אודות הכותר GTA V עבור ה-PS4, Xbox One והמחשב לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%a8%d7%95%d7%a7%d7%a1%d7%98%d7%90%d7%a8-%d7%97%d7%95%d7%a9%d7%a4%d7%aa-%d7%91%d7%98%d7%a2%d7%95%d7%aa-%d7%a4%d7%a8%d7%98%d7%99%d7%9d-%d7%a2%d7%9c-gta-v-%d7%9c%d7%9e%d7%97%d7%a9%d7%91/

• 2 תגובות
    • 2k צפיות
  7. בפעם השניה בששת השבועות האחרונים, גרסת ה-PC לאחד מהמשחקים הטובים ביותר בעשור האחרון, GTA V, נדחית - הפעם בקרוב לחודש נוסף לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%a2%d7%95%d7%9c%d7%9d-%d7%94%d7%92%d7%99%d7%99%d7%9e%d7%99%d7%a0%d7%92-%d7%91%d7%94%d7%9c%d7%9d-gta-v-%d7%9c-pc-%d7%a0%d7%93%d7%97%d7%94-%d7%a9%d7%95%d7%91/

• 11 תגובות
    • 2k צפיות
  8. Started by nir.b,

מחפש סימולטור טיסה קרבי טוב, משהו בסגנון פלקון 4 , שיתאים ל-XP... יש המלצות? תודה.

• 4 תגובות
    • 2k צפיות
  9. איזו גרסא מומלץ לקנת ? האם יש טעם לחכות ל- BLACK OPS ||| ? מה משמעות ה- PREORDER ב- 0.69$ ? איפה יש הכי הרבה שחקנים ?

• 3 תגובות
    • 2k צפיות
  10. והנה הקישור https://www.humblebundle.com/store/p/stealthinc2_agameofclones_freegame תהנו

• 0 תגובות
    • 2k צפיות
  11. Started by Evil RoyBoy,

כשאני מגיע למניו.. אז אני לא רואה מה כתוב! יענטו במקום שיהיה לי כתוב "START GAME" אז זה יענטו כתוב.. אבל מרובע! כאילו ריק.. יש לי ריבוע צהוב כזה במקום כתב.. נגיד שהצלחתי להפעיל את שלב ראשון(והצלחתי).. הטקסטיור במשחק נידפק! הכל מרובע מגעיל! וגם באמצע משחק הכתב משתנה לי כמו שציינתי בהתחלה! אני לא יודע מה לעשות.. ואני גם לא יודע ממש איך להסביר את זה.. אני אנסה לעשות פרינט סקרין בשביל להראות לכם.. מבקש את עזרתכם אחים שלי.. בתודה מראש..

• 2 תגובות
    • 2k צפיות
  12. Started by simonsix,

כולם לבטח מכירים את סידרת המירוצים המהנה הזו. וויקי יגלה לכם הכל על המשחק הזה, לא שיש מה לגלות משחק מירוצים ארקייד מהנה במיוחד. http://en.wikipedia.org/wiki/FlatOut:_Ultimate_Carnage PUBLISHER:Empire Interactive DEVELOPER: Bugbear Entertainment GENRE(S):Racing, Driving PLAYERS:12 תאריך שחרור- 01 אוגוסט 2008 Visit the official web site at: www.flatoutgame.com 81 PC Zone UK More fun than 50 Formula One races, with or without Nazi-themed S&M. [sept 2008, p.71] 80 VideoGamer The single-player Career won't take all that long to complete, but with a hugely entertaining multiplayer mode both on and offline, there's a good chance you'll continue playing for …

• 17 תגובות
    • 2k צפיות
  13. Started by Vidati,

שלום אנשים, חבר טוב שלי בנה משחק שמבוסס על דפדפן המשחק הוא סוג של המשך רוחני ל"גינדיס" שהיה יחסית פופולארי לפני מספר שנים. Zloof הוא לא עוד אחד מהמשחקים רגילים שאתם מכירים. בzloof אתה רוכש אזור אמיתי - על המפת העולם של גוגל - ובונה את העיר שלך. המשחק מפתח את המחשבה והוא בעל ממשק גרפי יחודי. אז בוא עכשיו בנה את העיר שלך והתחל לפתח את עוצמתך הכלכלית, הצבאית והפוליטית. רק כך תוכל לשלוט בעולם! המשחק בחינם ללא הורדות. www.zloof.co.il אני מקווה שאני לא עובר על שום חוק, רק עוזר לחבר לקבל קצת יחס ולצבור קהילה.

• 1 תגובה
    • 2k צפיות
  14. אחרי שקניתי SA גיליתי שההרגשה הרבה יותר כייפית כשאתה קונה את המשחק המקורי....לכן הייתי רוצה לקבל ממכם המלצה למשחקים שווים שכדי לקנות שיהיה בהם מולטיפלייר ושלא יהיה משחקי אסטרטגיה, כי אני שונא. תודה

• 21 תגובות
    • 2k צפיות
  15. Started by DiSc@MaN,

יאללה כולם ליכנס למשחק 8)

• 4 תגובות
    • 2k צפיות
  16. Started by KolA12,

משחק דפדפןמשחק דפדפן ישראלימשחקי דפדפןהסבר קצר:משחק דפדפן אסטרטגיה ישראלי, המטרה במשחק היא להקים צבא חזק שילחם בשאר בצבאות במשחק,המשחק יש המון אפשרויות כמו: בריתות, התקפות, ריגולים, תקופות וכו',ממליץ מאוד על המשחק הזה, בהצלחה לכולם.הרשמה למשחקבהצלחה לכולם המשחק והמשך יום טוב.

• 0 תגובות
    • 2k צפיות
  17. Started by David :o,

מה קורה אנשים , חזרתי לשחק בGHOSTS .. יום שיש המשחק אצלי ביחד עם המחשב מפלצת החדש שיריץ על אולטרה ברמה מטורפת של FPS אם מישהו לא מכיר אז אני דוד [DaNgeR] מ MW2 של פעם פעם אם מישהו זוכר.. דיי בטוח שכמה מפה זוכרים (אלו שבני 16+ בעיקר) באתי לשאול מה עם הקהילה התחרותית פה ESL וזה , אם יש מיקסים של שחקנים על רמה והכל ... ראיתי פה כמה ותיקים מפעם כמו אלעד JOINT ועוד .. שלחו סטים שלכם בפרטית ואני כבר אוסיף

• 12 תגובות
    • 2k צפיות
  18. שמעו אני מאוכזב..........מאוכזב מאד. לפני שנתיים ומשהו קניתי מחשב חדש: amd 64 3000. מעבד חזק לזמנו, וגם היום אמור להיות בהחלט סביר. לפני חצי שנה קניתי כרטיס 7600GT ב1000 שקלים. ומה אני מקבל? בערך 30FPS אומללים בפלייט סימולטור X, על הגדרות נמוכות(לא הכי נמוכות). מה שמדהים שמבחינה ויז'ואלית אני לא רואה שום הבדל בין זה לבין FS2004, שרץ אצלי הרבה יותר מהר. אני כל הזמן חושש שמשהו אצלי במחשב לא תקין, בין אם חומרה או תוכנה, אבל הציון ב3dmark 06 תואם מערכות דומות באתר של futuremark. אני מקבל 2803, כאשר המעבד מקבל 741. גם אצלכם המשחק עובד כל כך לאט? אציין שזכרתי להעיף את ההגבלה על הפריימים בהגדרות של המשחק...וזה גם משהו שאני לא מבין: איזה אינטרס יכול להיות לבנאדם להגביל את הפריימי…

• 16 תגובות
    • 2k צפיות
  19. Started by DORAZABI,

במקס פיין יש לי 4 דיסקים אני מכניס את הראשון מתקין ואז נגמרת ההתקנה..והוא לא מבקש דיסק שני..כל מה שהוא התקין לפי מה שראיתי זה רק שפות.וכשאני מכניס את הדיסק השני הוא לא נותן אופציית התקנה...יש בו DATA 3 אייקון ועוד משו..מה עושים? כמו כן יש לי בעיה גם בהפעלת FAR CRY 3 מקורי,התקנתי את שני הדיסקים אני בא ללחוץ על אייקון המשחק והוא לא נכנס ומבקש להירשם ליו פליי..נרשמתי ועשיתי רגיסטר ואז נפתחה הודעה שיו פליי לאנצ'ר הפסיק לפעול...אני נואש חייב עזרה.

• 1 תגובה
    • 2k צפיות
  20. נלקח מ- http://www.gamespot.com/pc/rpg/diablo2expansionsetlod/news.html?sid=6123274 (תחתית העמוד) אם GameSpot טוענים שזה כנראה אמיתי, אז זאת אולי תקווה חדשה בשביל כל מעריצי Diablo. אני רוצה את זה עכשיו!

• 28 תגובות
    • 2k צפיות
  21. Started by taltola,

היי חברים, מישהו יודע האם יהיה מולטיפלייר ב-far cry 4? אני לא מתכוון למצב co-op אלא מולטיפלייר אמיתי. האמת שלפי זה אני אחליט האם לרכוש את המשחק או לא...

• 14 תגובות
    • 2k צפיות
  22. Started by TheSaintn,

שלום ראיתי שכמה אנשים פה בקשו וקיבלו Guest pass, אז אם יש מישהו שיש לו ואין לו מה לעשות איתו אני אשמח לנסות את המשחק =] תודה

• 8 תגובות
    • 2k צפיות
  23. Started by Doorman404,

היי. יש לי את הדמו של המשחק והוא ממש זוחל פה ... יש לי P3-450MZ 128MB SDRAM ו G3 Ti 200 אני יודע שזה לא שיא הקידמה ... אבל עדיין ... למה אפילו ברמות הפירוט הכי נמוכות וברזולוציות 640 המשחק מגרד בקושי את ה15FPS - וברזולוציות גבוהות יותר בקושי 5FPS ... ?

• 27 תגובות
    • 2k צפיות
  24. Started by BlackTalon,

אני צריך קודים לסימס... מי שיודע שיכתוב אותם כאן בבקשה... תודה

25. Started by goma,

אני צריך קודים תודה

• 1 תגובה
    • 2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.