משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,408 דיונים בפורום זה
-
התקנתי BF - והכול טוב ויפה- עולה לי אבל איך שעולה השמימה - בלי שאני אלחץ על כלום - קופץ לי התפריט הראשי של לחזור למשחק , אפשרויות וכו' ...וכול האופציות- אני לא מצליח לשחק- יש למישהו פיתרון???
-
- 19 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
מישהו יודע מתי אמור להגיע עוד משלוח של PS3? והאם הוא אמרו להגיע בקרוב לסין? ואם אני אוכל למצוא אותו בביגי'ן בסוף החודש?
-
- 22 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום לכלל שחקניי B02 . HwZOne Night Cup בלילה בין שישי לשבת 26/04-25/04 יתקיים קאפ 3 נגד 3 , הקאפ יתחיל בלילה של יום שישי בשעה 22:30 וימשך עד שימשך !! שבסופו יתקיים גמר חוקים : *השעות של המשחקים יפורסמו, מותר לאחר משחק עד ל 15 דקות משעת התחלתו שנקבעה על ידי המנהלים בלבד !, אם הקבוצה שנגדכם מאחרת את המשחק יותר מ - 15 דקות אתם יכולים לקחת ניצחון טכני. *כל שחקן אשר מארח את המשחק חייב לבצע פעולה קטנה - Record ON, שחקן שלא מבצע פעולה זו הורס לקבוצתו בכך שהקבוצה השנייה מקבלת ניצחון טכני ! *על השחקן המארח לשים את החוקים הנכונים, שחקן אשר יארח ולא ישים חוקים נכונים הורס לקבוצתו בכך שקבוצתו יכולה לקבל הפסד טכני. *לכל קבוצה מותר לקחת הפסקה אחת של חמש דקות בכל שלב במהלך ה…
-
- 9 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אני לא יודע על איזה משחק סטים כדאי לי להשקיע את כספי כרגע חשבתי על כמה אפשרויות: don't starve together the culling lost ark rocket leauge life is fadual הצעות? אגב מישהו ניסה אחד מהם?
-
- 3 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
סיקור משחק דפדפן - ספרטה אונליין. בקצרה, ספרטה אונליין הוא משחק דפדפן ישראלי מתקדם, שלא מבייש אף מתחרה בזירה העולמית בשוק משחקי הדפדפן. מאחורי משחק הדפדפן עומדת חברת היי טק ישראלית אשר פיתחה אותו במשך 3 שנים. בתאריך 19.4.2016 העונה הראשונה של ספרטה אונליין נפתחה וניתן להתחיל להירשם. אווירה, כשם המשחק ספרטה, המשחק עצמו מעוצב ומסוגנן בסטייל של יוון העתיקה. במשחק יש 4 סוגי צבאות, ספרטה, אתונה, ארגוס וצבא האלים. כמובן שכל צבא נותן את היתרונות שלו ועל כך נרחיב בהמשך. סרטון התדמית של ספרטה אונליין הרשם עכשיו למשחק הדפדפן בחינם מטרת המשחק, בדומה למשחקי הדפדפן הנפוצים ספרטה אונליין הוא משחק מלחמה - אסטרטגיה.…
-
- 0 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
היי! טוב נראה לי שנשרפה לי העינית עכשיו יש לכם מושג איפה יש חנויות מעבדות בארץ שמתקנות פליסטיישן בלי לשלוח אותו לסוני? אני לא רוצה לשלוח אותו לשם כי הם לוקחים משהו כמו 1000 אלף שקל ואולי יותר על דבר כזה וגם כנראה יורידו לי תציפ תודה 8)
-
- 6 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
ראיתי שתאריך היציאה- Release Date: September 15, 2008 הראיון: http://www.gametrailers.com/player/30717.html טריילר קודם: http://www.gametrailers.com/player/30525.html CES 2008 Blackwatch Featurette http://www.gametrailers.com/player/29489.html הגרפיקה נראית מעולה, המשחק נראה בהחלט מבטיח. גיימספוט: http://www.gamespot.com/pc/action/prototype/index.html?tag=result;title;2
-
- 28 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
-
http://video.google.com/videoplay?docid=6372201263897136586&q=far+cry
-
- 26 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אני צריך המלצה למשחק חדש ומעניין... (וגם בבקשה תפרטו מה יש בו ואיזה ז'אנר הוא) נ"ב מה זה המשחק the great escape?
-
- 19 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום . לפני כמה ימים בן דוד שלי הקטן היה אצלינו ומצא אצלי את המשחק FARCRY הראשון . אז הבאתי לו את הדיסק ומאז התחילו החפירות . הוא מתקשר אליי ובוכה עד כמה שהמשחק קשה בשבילו ושהוא רוצה ציטים. שלחתי לו טריינרים של כל גירסא שקיימת(ועדכונים של גרסאות) וכל פעם שהוא מפעיל את הטריינר המשחק קורס. שלחתי לי את הציטים שאפשר לרשם בקונסול והוא אומר שהם לא עובדים לו . הבאתי לו את הציטים give_all_weapons=1 god_mode_count=1 give_all_ammo=1 והוא אומר ששום ציט לא עובד לו . אמרתי לו שינסה עם רווח במקום ה_ ושיעשה (\) לפני כל ציט ושום דבר לא עובד לו הוא בסך הכול בן 12 ואחרי ששיגע אותי בטלפון ועצבן אותי אמרתי לו שאין ציטים ושיפסיק לשגע אותי . אחרי זה כולם התפרצו עלי "הוא רק בין 12 מה אתה מתע…
-
- 3 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום רב ! לפני יומיים בערך ראיתי שאפשר להוריד את ה משחק Titanfall להורדה בחינם ולשחק ברשת. האמת היא שהתרשמתי מאוד לטובה מהמשחק הוא חמוד זורם וכיפי . אודיו טוב ונראה סביר בהחלט ! החלטתי שאני רוצה לרכוש את המשחק אבל לא הבנתי מה ההבדל בין כל הגרסאות ... לפי ORIGINE ניתן לקנות את המשחק ב- 29 USD . לפי STEAM יש שם משהו שנקרא " TITANFALL -THE FINNAL HOURSE שעולה רק 2 $ . ומצד שלישי אני רואה שיש עוד כל מיני תמחורים למשחק: https://www.origin.com/en-us/store/buy/the-final-hours-of-titanfall/pc-download/base-game/standard-edition - תסתכלו הכי למטה יש 4 סוגים שונים של המשחק. ******* עריכה קלילה הבנתי שהגירסא הזו של ה- 2 $ היא לראות את הסצינות משהו כמו …
-
- 9 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
תודה לעזורים! (אין לי כסף לשלם להם כל חודש וגם לא כרטיס אשראי בין-לאומי)
-
- 10 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אני משחק בקונטר נכנס לסרבר ואז פתאום מתחילים משחק חדש ואין לי כוונת . המשחק זה סורס css . זה מאוד דחוף אי אפשר לשחק ככה! אני ממש צריך עזרה מכולם !!!
-
- 21 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
מחפש סימולטור טיסה קרבי טוב, משהו בסגנון פלקון 4 , שיתאים ל-XP... יש המלצות? תודה.
-
- 4 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
הצלחה ביקורתית ומסחרית גדולה למשחק התפקידים הטקטי החדש ששואב את השראתו ממיטב קלאסיקות סוף שנות התשעים ותחילת המילניום לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%94%d7%91%d7%99%d7%a7%d7%95%d7%a8%d7%95%d7%aa-%d7%9e%d7%a9%d7%91%d7%97%d7%95%d7%aa-pillars-of-eternity-%d7%94%d7%95%d7%90-%d7%99%d7%95%d7%a8%d7%a9%d7%95-%d7%94%d7%90%d7%9e%d7%99%d7%aa%d7%99-%d7%a9/
-
- 2 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
לכל אוהבי ה FPS מבינינו - הורדתי לפני כמה שעות את המשחק חינם של AMERICAS ARMY ואני פשוט לא מבין - מה זה החרא הזה!!?? מה זה המשחק המסכן הזה ?? לא מעניין בשיט ! לעומת BF2 שאני אישית מסוגל לשחק בו ימים רצוף - במשחק הזה לא התחשק לי לשחק יותר מחצי שעה.. כל הגרפיקה שלו נראית כמו MEDAL OF HONOR מלפני 4 שנים אולי משופר קצת..כל הרעיון של כל האימונים האלה לפני שבכלל אפשר לשחק - מייגע. שלא נדבר על זה שעד עכשיו אני לא מבין איך מזהים שם מי הם הרעים ומי הטובים..(אם מישהו יודע בבקשה לשתף פה..) בכל מקרה - סתם אכזבה - אפילו שהוא חינם. בבקשה - אשמח לתגובות עליו - טובות ורעות.
-
- 26 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
ליגת 2V2 של סנייפרים [הליגה היא ליגת פאן, כרגע אין פרסים]. אוקיי דבר ראשון, יש הבדל בין ליגה לקאפ, ההבדל הוא משך זמן הפעילות, וליגה יכולה להמשך גם כמה חודשים, כרגע אין פרסים פרט לדרגת "ראש הטבלה", בטימספיק, ודרגת זוכה סופי, אולי בהמשך יצורפו גם פרסים, כך שהליגה היא נטו לכיף. עכשיו למה סנייפרים?! כי זה כיף, ובתכלס זה קצת רענון לכל הדברים שהיו כאן עד עכשיו. חוקי הליגה: KILLSTREAKS אסורים כמובן! כל משחקי הליגה צריכים להיות משוחקים במפה NUKE TOWN, במוד TDM עד 30 הריגות, עם UNLIMITED TIME. הנשק היחיד שמותר הוא DSR והATTACHMENT היחיד שמותר זה FMJ. כל יריית אקדח תפסול את הקבוצה שירתה, גם דקירות אסורות. כך שהקלאן צריך להיות מורכב רק מדבר אחד, רק הסנייפר בPRIMARY, והPREKS המ…
-
- 21 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
כתבת הגיימינג האורחת שלנו בוחרת את עשרת הכותרים שהלהיבו אותה יותר מכל בשנה החולפת אז שנת 2015 נגמרה רשמית, ועכשיו כבר אפשר להגיד שזאת הייתה שנה מוצלחת מאוד בתחום הגיימינג. עשרות משחקים מצויינים יצאו השנה, וזה הזמן לבחור את עשרת המשחקים הטובים ביותר. אז לפני שנתחיל, הבהרה קטנה: הסרטון מבוסס על דעתי האישית בלבד. אין ספק שיש עוד משחקים שהיה מגיע להם להכנס לרשימה הזאת, אבל זאת הבחירה שלי. Heroes of the Storm לא מעט חברות מנסות לרכב על גל ההצלחה של משחקי ה-MOBA, אבל רק מעטות מצליחות באמת ליצור משחק שמחדש משהו לז'אנר. אז חברת בליזארד היא אחת מהחברות הללו, ועכשיו כשהמשחק הבשיל מעט, אפשר להגיד בפה מלא ש-Heroes of the Storm היא תוספת מוצלחת מאוד לז'אנר שמביאה …
-
- 0 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
בעת ההתקנה ההודעה הבאה עולה לי.... Component transfer error Component: Data Files Minimal File Groupe: Data Files Minimal File: f:\data.cab Error: שגיאת נתונים בדיקת יתירות מחזוריות בבקשה תעזור לי תודה מראש
-
- 22 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אהלן... אני מחפש משחק ישן, ואני לא מצליח למצוא באינטרנט אפילו את השם שלו... אני אשמח אם מישהו יעזור לי לפחות בשם, ואחר כך כבר נחפש איך להשיג אותו... זה משחק על הדמויות המצויירות "ביפ ביפ" ו"קיוטי" (רוד ראנר והזאב שרודף אחריו) זה מין משחק חשיבה כזה בתלת מימד... אתה משחק את הזאב, ואתה צריך לעשות דברים כדי לתפוס את הרוד ראנר... (למשל בשלב אחד אתה צריך ללבוש עור של כבש כדי שאיזה כלב לא יזהה אותך) ועוד ועוד... אני ממש אשמח אם מישהו יעזור לי תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
מה עושים במשימה הזאת משהו יודע?? זה עם המלחמה של הכנופיות שאני משטלת על שטחים של כנופיות אחרות ויש לי משימה שאני לא יודע מה לעשות עם האיש הזה!! תעזרו לי בבקשה!! הנה תמונה מהמשחק אולי היא תעזור
-
- 25 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
היי. יש לי את הדמו של המשחק והוא ממש זוחל פה ... יש לי P3-450MZ 128MB SDRAM ו G3 Ti 200 אני יודע שזה לא שיא הקידמה ... אבל עדיין ... למה אפילו ברמות הפירוט הכי נמוכות וברזולוציות 640 המשחק מגרד בקושי את ה15FPS - וברזולוציות גבוהות יותר בקושי 5FPS ... ?
-
- 27 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
[ATTACH=CONFIG]5630[/ATTACH] החוקים של ה - ODC: *השעות של המשחקים יפורסמו, מותר לאחר משחק עד ל 20 דקות משעת התחלתו שנקבעה על ידי המנהלים בלבד !, אם הקבוצה שנגדכם מאחרת את המשחק יותר מ - 20 דקות אתם יכולים לקחת ניצחון טכני. *חובה על הקבוצה המנצחת להעלות תמונות של כל צד במפה ולהעלותה לפורום באשכול חדש, ניתן לפתוח אשקול ולכתוב בו מי ניצח ולציין שהיה משחק מהנה ולציין שתעלו את התמונה מאוחר יותר (עד 24 שעות ), קבוצה אשר שכחה לצלם את התמונות יכולה לצלם את התמונות אחרי המשחק דרך ה Theater במשחק על ידי כניסה לסרטון של המשחק ולחיצה על כפתור ה TAB במקלדת המראה את טבלת התוצאות של המשחק, *כל שחקן אשר מארח את המשחק חייב לבצע פעולה קטנה - Record ON, שחקן שלא מבצע פעולה זו הורס לקבוצת…
-
- 6 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אבל משהו חדש עם גרפיקה חזרה ובאותו סגנון וחשוב שאפשר יהיה לשחק אותו ברשל מול אנשים אחרים.. תודה