משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,403 דיונים בפורום זה
-
-
שלום. רכשתי מסך מסוג Lg l194Wt שבו הרזלוציה היא 900*1440. 1. קבלתי איזה מייל שמפנה לפורום אשר מסביר כיצד להתאים את רזולוציית משחק Fifa07 לרזולוציית המסך. בפורום ששלחו לי לא מצאתי את התשובה. האם מישהו יודע איך עושים זאת ? המשחק עצמו לא תומך ברזולוציה הזו. וכרגע התמונה נראית קצת מתוחה. 1. במשחק Call Of Duty2 - ישנה אופציה מובנית של 900*1440. ברגע שאני משנה את זה, המשחק הופך למקוטע ולא רציף. ברזולוציה של 800*600 המשחק עובד יפה מאד. א. האם יש דרך לתקן זאת ? ב. האם זה נכון שאם אשתמש ב DX7.0 זה יעבוד תקין (קראתי את זה איפה שהוא) - האם זה ייתכן? כרגע מותקן לי DX 9.0. במידה וכן, האם זה כדאי (כי אנ י מוותר על אופציות אחרות בעת "הנמכת" התכונות ל- DX7). תודה רבה על תשובתכם.
-
- 10 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
למישהו זה קורה? לי יש מחשב חזק יחסית. נוידיה 770. מעבד I5 מהחדשים ו 16 GB זכרון ו SSD. אצלי בבטא הפריימים קופצים בלולאה 140-70-40-10-130 כל הזמן. המשחק שחיק אבל מעצבן ביותר. הדרייברים לכרטיס הכי חדשים. מערכת הפעלה עם כל העידכונים. מישהו חווה והצליח לפתור?
-
- 13 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
מה עושים במשימה הזאת משהו יודע?? זה עם המלחמה של הכנופיות שאני משטלת על שטחים של כנופיות אחרות ויש לי משימה שאני לא יודע מה לעשות עם האיש הזה!! תעזרו לי בבקשה!! הנה תמונה מהמשחק אולי היא תעזור
-
- 25 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
הרגע יצא טריילר: I Am Alive PC Announcement Trailer [HD]
-
- 13 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
חבר אמר לי שב-NTSC הגרפיקה יותר טובה מב-PAL זה נכון ??
-
- 9 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
-
אני יודע שיש בהתחלה קצת תקיעות אין לי מושג למה זה
-
- 11 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
כשאני מנסה להתחבר למשחק זה מראה לי את זה: מה לעשות?
-
- 5 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום, אני מכיר את Direct2Drive מחול. הבעיה שהם מוכרים עם הגבלות, רוב המשחקים (99 אחוז בערך) לא ניתנים לקניה למי שגר בארץ. ואם אתם שואלים איך הם יודעים, אז כשקונים עם PAYPAL לדוגמא (שיש ברשותי) רשום שהכרטיס שלי תוצרת הארץ (כלומר שאני מתגורר בישראל וכו'). השאלה שלי, האם יש חנויות למכירה ONLINE של משחקים שימכרו בלי בעיה והגבלה משחקים להורדה לתושבי ישראל ? אשמח מאוד לעזרה! תודה.
-
- 7 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שמעו אני מאוכזב..........מאוכזב מאד. לפני שנתיים ומשהו קניתי מחשב חדש: amd 64 3000. מעבד חזק לזמנו, וגם היום אמור להיות בהחלט סביר. לפני חצי שנה קניתי כרטיס 7600GT ב1000 שקלים. ומה אני מקבל? בערך 30FPS אומללים בפלייט סימולטור X, על הגדרות נמוכות(לא הכי נמוכות). מה שמדהים שמבחינה ויז'ואלית אני לא רואה שום הבדל בין זה לבין FS2004, שרץ אצלי הרבה יותר מהר. אני כל הזמן חושש שמשהו אצלי במחשב לא תקין, בין אם חומרה או תוכנה, אבל הציון ב3dmark 06 תואם מערכות דומות באתר של futuremark. אני מקבל 2803, כאשר המעבד מקבל 741. גם אצלכם המשחק עובד כל כך לאט? אציין שזכרתי להעיף את ההגבלה על הפריימים בהגדרות של המשחק...וזה גם משהו שאני לא מבין: איזה אינטרס יכול להיות לבנאדם להגביל את הפריימי…
-
- 16 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
החוקים של ה-ODC: על כל השחקנים לבדוק מראש שהאנטי צ'יט שלו פועל כראוי, במידה ולא על השחקן לעדכן את אחד המנהלים. השעות של המשחקים יפורסמו, מותר לאחר משחק עד ל 20 דקות משעת התחלתו שנקבעה על ידי המנהלים בלבד !, אם הקבוצה שנגדכם מאחרת את המשחק יותר מ - 20 דקות אתם יכולים לקחת ניצחון טכני. חובה על הקבוצה המנצחת להעלות תמונות של כל צד במפה ולהעלותה לפורום באשכול חדש, ניתן לפתוח אשקול ולכתוב בו מי ניצח ולציין שהיה משחק מהנה ולציין שתעלו את התמונה מאוחר יותר (עד 24 שעות), ולחיצה על כפתור ה TAB במקלדת המראה את טבלת התוצאות של המשחק. על השחקן המארח לשים את החוקים הנכונים, שחקן אשר יארח ולא ישים חוקים נכונים הורס לקבוצתו בכך שקבוצתו יכולה לקבל ניצחון טכני. לכל קבוצה מותר לקחת הפסקה …
-
- 8 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אני צריך קודים לסימס... מי שיודע שיכתוב אותם כאן בבקשה... תודה
-
- 5 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
-
http://www.gametrailers.com/video/e3-09-borderlands/49925 דבר ראשון הסאונד של הטריילר נוראי! הגרפיקה ניראת לא משהו בכלל, אם הוא הולך לצאת בערך באותו זמן כמו RAGE כניראה שזה ברור מי ינצח, לא ניראה לי שיש למשחק הזה מה להציע. אולי אם הוא היה יוצא לפני שנה אז הוא היה מצליח אבל לפי הטריילר הלא משהו הזה יש להם בעיה קלה של כסף.
-
- 25 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום. קניתי את המשחק C&C3 לפני יומיים ויש לי בעייה בהתחברות למשחק באינטרנט. רשמתי חשבון, כינוי וכל מה שצריך בשביל להיכנס לONLINE, אבל זה פשוט נותן לי הודעת שגיאה פשוטה ביותר ואומר COULD NOT CONNECT TO C&C ONLINE. הבנתי שאולי זה קשור בפורטים ודברים כאלה, אני ממש לא מבין בזה. מישהו יכול לעזור לי ולהגיד מה אני צריך לעשות?
-
- 21 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
היי. יש לי את הדמו של המשחק והוא ממש זוחל פה ... יש לי P3-450MZ 128MB SDRAM ו G3 Ti 200 אני יודע שזה לא שיא הקידמה ... אבל עדיין ... למה אפילו ברמות הפירוט הכי נמוכות וברזולוציות 640 המשחק מגרד בקושי את ה15FPS - וברזולוציות גבוהות יותר בקושי 5FPS ... ?
-
- 27 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אני מכור מושבע של משחקים כגון: starcraft series total annihilation supreme commander series c&c generals,red alerts ect.. ראיתי שהשנה יצאו עוד שני משחקים קטנים אבל לא משתווים לאותה רמה ותוכן כמו: planetary and there is more two that i dont remember right now but i checked them. --------------- אם ניקח שני משחקים שמחוץ לז'אנר הזה שאני מכור אליהם בטירוף הם: Heroes 3(all of the rest after i didnt like) all of the borderlands series. מאז 2015-16 לא ראיתי משחקים שמבחינת עניין ותוכן משתווים אליהם..מה יהיה..מה צופה לנו העתיד אני מבואס על זה רצח.
-
- 7 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
כולם לבטח מכירים את סידרת המירוצים המהנה הזו. וויקי יגלה לכם הכל על המשחק הזה, לא שיש מה לגלות משחק מירוצים ארקייד מהנה במיוחד. http://en.wikipedia.org/wiki/FlatOut:_Ultimate_Carnage PUBLISHER:Empire Interactive DEVELOPER: Bugbear Entertainment GENRE(S):Racing, Driving PLAYERS:12 תאריך שחרור- 01 אוגוסט 2008 Visit the official web site at: www.flatoutgame.com 81 PC Zone UK More fun than 50 Formula One races, with or without Nazi-themed S&M. [sept 2008, p.71] 80 VideoGamer The single-player Career won't take all that long to complete, but with a hugely entertaining multiplayer mode both on and offline, there's a good chance you'll continue playing for …
-
- 17 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
-
CALL OF DUTY 2 CALL OF DUTY 3 Commandos: Strike Force Company of Heroes Medal of Honor: Airborne Brothers in Arms כל מי שמכיר משחקים נוספים על מלחמת העולם 2 שיוסיף (עדיף משחקי גוף ראשון או שלישי)
-
- 6 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
המשחק המדובר כנראה וייחשף חודש הבא,בכל מקרה זהו אחד המשחקים המצופים ביותר,כזכור הראשון היה ועדין לדעת רבים משחק הפעולה הטוב ביותר והמשחק ששינה את פני משחקי הפעולה לתמיד שלא להזכיר את המוד המשוחק ביותר בעולם קאונטר סטרייק. אני אישית מאוד מצפה למשחק הזה,מצד אחד יש למשחק מוניטין וציפיות פשוט אדירים שהוא צריך לעמוד בהם,ומצד שני יהיה קשה לעמוד בסטנדרטים שהמשחק הראשון הציב ואף לשפר אותם. בגיימר פרסמו שלפי שמועות המנוע הגרפי של המשחק הציג גרפיקה דומה לזו של אנריל2 כבר לפני שנה,אבל שמעו בכל זאת זה גיימר ולא גיימספוט ככה שאי אפשר להתבסס על כך... כל מה שנותר כעת הוא רק להמתין ולחכות לחודש הבא ולתערוכת E3 השנתית.
-
- 21 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
היי, סוף סוף הנחתי את ידיי על המשחק הזה [שקיבל ציון ביקורות נמוך להחריד] ולצערי אני חייב להודות שהביקורות בהחלט צודקות לגבי המשחק. סתם תהיתי אם יש אנשים שמשחקים במשחק או שכולם החליטו לפסוח עליו?
-
- 24 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
http://video.google.com/videoplay?docid=6372201263897136586&q=far+cry
-
- 26 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
היי אני מריץ את המשחק ב-high quality והוא טס לי כשאני מעביר ל-ultra quality הוא זז פחות מהר ונותן lag-ים פה ושם אם אני מפעיל aa X 16 או aa X 8 הוא זז בקושי לפי הלינק הזה http://www.tomshardware.com/2005/12/09/seven_of_nvidia/page37.html וגם לפי זה http://www.anandtech.com/video/showdoc.aspx?i=2607&p=9 וגם זה http://www.extremetech.com/article2/0,1697,1886561,00.asp אני אמור לקבל בערך 75fps (ב-hl2 יש לי אחלה ביצועים) איך אני רואה כמה fps יש לי יכול להיות שיש לי בעיה בדרייברים או משהו כזה (מותקן אצלי nvidia גירסת 81.98) ראיתי באתר של nvidia שיש כבר גירסה 84.21 האם זה יכול לפתור לי את הבעיה?
-
- 22 תגובות
- 2.1k צפיות
-