משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,390 דיונים בפורום זה
-
מה החרא הזה? יש מפה רגילה ואני לא יכול להיכנס רק בגלל שזה תומך בהרחבה. זה באג או משהו? כי אם כן זה ממש מסריח מצדם, מילא קיק כשזה מחליף למפה של ההרחבה, אבל בכלל לא להיכנס לשרת? קטע מסריח עכשיו אני שם לב שבכל שרת יש לי שגיאה, זה לכולם?
-
- 0 תגובות
- 923 צפיות
-
-
אז מסתבר שעכשיו שתיקנו את הבדיקה, אני מקבל PACKET LOSS כבד (המשחק רושם שזה חמור ומראה מד אדום) בכל השרתים הגרמנים, וברוסים אני מקבל 0 PACKET LOSS ? אז זה או לשחק עם פינג 120 במקום 65, או PACKET LOSS ? מישהו שמחובר על הכבל הישן (לא דרך 014) יכול להעיד שזה גם אצלו ככה?
-
- 6 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
מדריך להתקנת Team Speak TeamSpeak היא תוכנת דיבור, המאפשר תקשורת בין אנשים ממחשבים שונים באמצעות שרתי דיבור. איך להתקין TeamSpeak? ראשית, נכנסים לאתר הזה: http://www.teamspeak.com/?page=downloads ומתאימים את הגרסה של תוכנת ההפעלה של המחשב להורדת התוכנה. לאחר ההורדה, נכנסים לתיקיית שאליה ירדה ההתקנה. היא נראית ככה: לוחצים על ההתקנה דאבל קליק, ואז לוחצים next>i agree>next ומגיעים לחלון הבא: כאן יש אפשרות לשנות את המקום שבו התוכנה תשמר לבחירה אישית(מומלץ לעשות next). לאחר מכן עושים next>install>next (אני לא שם תמונות כי דברים אלו הם דברים תכנים שכדי שאנשים שלא מבינים לא יתעסקו איתם). וככה נראית התוכנה לאחר ההתקנה: איך להשתמש בתוכנה? אז ככה, על מנ…
-
- 12 תגובות
- 5.7k צפיות
-
-
קצת באיחור של חודש אחרי שהמשחק יצא אבל הגיע הזמן להוציא כמה תמונות חדשות. תהנו... שזה מה שקורה בTBA שLAFA לידר https://www.facebook.com/photo.php?v=659313560779837&set=vb.156631294381402&type=2&theater DIVINE מתעסק בעריכה: כמה חברה מהקלאן של לינץ: TRUE STORY: ככה אנחנו פורצים B בWARHAWK - נדב זה השמן שמגיע בסוף בהליכה אל תגידו שזה לא קרה לכם: מקווה שנהנתם
-
- 9 תגובות
- 2k צפיות
-
-
זה פשוט לא נורמלי.. מאז שקניתי את המשחק בשבוע שעבר, כל 10-20 דקות הוא פשוט קורס שוב ושוב. או שהמשחק פשוט נתקע והסאונד נשמע בלופ או שהמשחק קורס במסך שחור ומופיע בבאטלוג (ERROR Could not join server (1. אין שעה אחת שהמשחק פשוט עובד. הבנתי שיש איתו בעיות, אבל לא יודע כבר אם זה נורמלי בתדירות כזאת. יש משהו שכדאי לנסות אצלי על מנת לטפל בזה?
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
קניתי היום את המשחק מסטים, ישר התחיל להוריד את המשחק הרגיל, אבל את המולטיפלייר הוא לא מצליח להוריד, אומר שיש בעיה. כשאני לוחץ על הלינק לעזרה הוא אומר לי צריך לעשות וידו של הקבצים או משהו בסגנון Verifying GCF Cache Files, אבל שאני רוצה לעשות את זה ונכנס לפרופרטיז של המולטיפלייר הוא בכלל לא נותן אפשרות ללחוץ על הלינק של ה- GCF. למישהו יש מושג או רעיון מה לעשות? תודה. עדכון : לאחר שסיים להוריד את המשחק הרגיל משום מה עכשיו הוא מאפשר להוריד את המולטיפלייר, עדיין לא מובן לי למה זה קורה, אבל זה עובד אז שיהיה.
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מהיום 12.2.2013 ESL לא יאפשרו למי שמשתמש ב FOV CHANGER אחר משלהם לשחק ב ESL, זאת אומרת שמי שמשחק עם משהו אחר מקבל באן. http://www.esl.eu/eu/codghosts/news/233518/
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יאללה תשלחו לכל מי שאתם מכירים אם אתם רוצים אני ועוד כמה נרים את זה נפתח כל מה שצריך. קדימה חברים שלחו את זה לכל מי שאתם מכירים תראו נוכחות!
-
- 14 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
היי, משהו מאוד מאוד מוזר. בהתחלה הייתי עם משחק פרוץ ושיחקתי והיה לי ממש אחלה עד שהחלטתי להשקיע וקניתי את המשחק המקורי בחבילת הDeluxe Edition. מחקתי כל זכר אפשרי למשחק הפרוץ הכל כולל הכל ! התקנתי את המשחק המקורי ונרשמתי לOrigin, לחצתי על האייקון שנוצר לי על שולחן העבודה והוא העלה לי את הדפדפן בעצם עם ההגדרות שאני רוצה. אני לוחץ על כניסה למשחק הוא נותן לי טעינה ולבסוף רושם שהמשחק לא מצליח לפעול. אני בטוח שזה לא בגלל הנתונים שיש לי מ2 סיבות: 1. המשחק הפרוץ עבד לי חלק. 2. מחשב עם i7 ו3.2 ג'יגה הרץ, זכרון 16 ג'יגה וכרטיס מסך 4 ג'יגה. מה הבעיה? זה משגע אותי כי השקעתי הרבה כסף על משחק מקורי שבסוף לא עובד :\
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
שלום לכולם וחג שמח . אפתח בהסברה קצרה למה אני מתכוון , ואשמח לתגובות עיניינות בלבד מי שיש לו TRASH TALK שישמור לעצמו . Clan\Team Captian - הוא הלידר של הקלאן בכל טורניר/קאפ אחד המנהלים יפנה אליו והוא יחליט מה קורה . Clan\Team Captian יסומן באייקון ייחודי שהוא רק לו . המטרה היא לא שקלאנים יריבו עכשיו על מי לידר או קפטן , אלא יהיו בוגרים ויחליטו מי הקפטן שלהם . אשמח לתגובות ולשמוע מה דעתכם בנושא לפני שמוציאים לפועל את הדבר אם בכלל יש ביקוש לזה . תודה .
-
- 8 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
הכל התחיל מזה שפרמטתי את המחשב ולאחר מכן העברתי כמובן את הסייב למערכת החדשה. לאחר מכן כשבשמירה הזו אני מחזיק ביכולת להפוך לLord vampire. אני לא רואה יותר את הדיאלוג שמאפשר לי להפוך חזרה לWerewolf בתפריט הדיאלוג של Aela :\ אציין כי במערכת הקודמת לפני הפירמוט זה היה אפשרי. וכמובן מותקנים אצלי כל חבילות ההרחבה. איך ניתן לפתור את זה ולהפוך שוב לאיש זאב?
-
- 9 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
כולם להצביע לCOD:GHOST!!! http://iesa.org.il/about/%D7%A1%D7%A7%D7%A8-%D7%9B%D7%95%D7%AA%D7%A8%D7%99%D7%9D-%D7%9C%D7%90%D7%9C%D7%99%D7%A4%D7%95%D7%AA-%D7%90%D7%99%D7%A8%D7%95%D7%A4%D7%94 http://iesa.org.il/news/189
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, קניתי היום BF4 וBF4 PREMIUM (אם משנה אז מCJS CD KEYS). הקודים נשלחו והכל בסדר (כרגע הBF4 כבר בהורדה באוריגין). עכשיו, הכנסתי את הקוד של הפרימיום אבל לא מופיע לי כלום באוריגין.. זה אמור להיות ככה? זה סוג של תוכן פנימי של המשחק או שמשהו לא בסדר פה? תודה.
-
- 3 תגובות
- 821 צפיות
-
-
שלום פורום hwzone היקרים, אני לא בטוח שאני במקום הנכון בשביל השאלה הזו אבל אני אשאל בכל זאת ואם אני לא בפורום הנכון אני אשמח אם תתקנו אותי, השבוע קניתי את המשחק הנ"ל ולמרות שהתקנתי אותי פעמיים רבות ועשיתי תיקון התקנה כמה פעמים אני לא מצליח להפעיל את המשחק ,בכל פעם שאני מפעיל את המשחק, המשחק נדלק עם מסך שחור ורושם הודעה של aciv has stopped working, Windows is looking for a solution ואז המשחק נסגר וזה לא אומר לי כלום. יש לי וינדוס 8 ומחשב שחזק מספיק בשביל להריץ את המשחק ככה שלא מובן לי מה יכול לגרום לבעיה זו. אשמח לתשובה , תודה מראש .
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
לאחרונה שוחרר משחק האסטרטגיה בתורות החדש. הנה ביקורת עליו - http://www.rockpapershotgun.com/2012/05/10/wot-i-think-warlock-master-of-the-arcane/ מדובר למעשה בגרסת פנטזיה ל - CIVILIZATION V בערך עם דגש על קרבות, נשמע מעניין מאד (בניגוד ל - ELEMENTAL:WAR OF MAGIC הכושל) אשמח לשמוע רשמים ממי ששיחק בו כבר.
-
- 6 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
HwZOne ODC 5Vs5 שלום לכלל שחקניי Call Of Duty : Ghost . " חנוכה הגיע !!!!! אז כולנו פה ולא נכבה את החנוכיה . HwZOne ODC במוצ"ש 30.11 יתקיים קאפ 5 נגד 5 , הקאפ יתחיל במוצ"שבשעה 18.30 וימשך עד השעה 00.00 שבסופו יתקיים גמר . החוקים של ה-ODC: על כל השחקנים לבדוק מראש שהאנטי צ'יט שלו פועל כראוי, במידה ולא על השחקן לעדכן את אחד המנהלים. השעות של המשחקים יפורסמו, מותר לאחר משחק עד ל 20 דקות משעת התחלתו שנקבעה על ידי המנהלים בלבד !, אם הקבוצה שנגדכם מאחרת את המשחק יותר מ - 20 דקות אתם יכולים לקחת ניצחון טכני. חובה על הקבוצה המנצחת להעלות תמונות של כל צד במפה ולהעלותה לפורום באשכול חדש, ניתן לפתוח אשקול ולכתוב בו מי ניצח ולציין שהיה משחק מהנה ולציין שתעלו את ה…
-
- 25 תגובות
- 4.6k צפיות
-
-
שלוםם חברה ! כאן אביאל בסרטון נוסף אתמול ירד גשם בעיר שלי וקרו לי כמה מקרים שברצוני ליידע אתכם.. את והמקרים אני יספר בסרטון. בבקשה בלי העלבות קללות וכדומה צפייה מהנה ! http://www.youtube.com/watch?v=a3fyBrWd6Q4&feature=c4-overview&list=UUfUa0qyytWAxbu8OYWROWXg
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
-
13-7 GG עשינו KILLCAM ROUND כי לחלק לא נכנס אז כל תוצאה להוריד ראונד אחד לנו half 1 half 2
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
Call of duty Bo2 monatge עריכה שלי, esl במידה ואהבתם לייק וסאב יעזרו D: מומלץ 1080p
-
- 10 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
חבר'ה יצאו כמה תוכנות כמו FOV CHANGER / FPS UNLOCKER אני כבר מודיע שכמעט ב 100% מקבלים על כולם באן ב ESL WIRE לכן: שימוש בהן מיותר מכיוון שכשתשחק ב ESL לא יהיה לכם אותם. וגם קיים סיכוי לקבל באן במשחק . לכן אני ממליץ להיזהר ולבדוק פעמיים על בטיחות התוכנות לפני שימוש. עלינו במספר האנשים בקהילה במהירות יפה מאוד וחבל שנאלץ להיפרד מכאלו שיקבלו באן ולא יקחו בחשבון לקנות את המשחק שוב.
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-