עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by amitaihasnes7,

שלום. השאלה שלי אילכם היא לאיזה כרטיס מסך אני זקוק ע"מ להפעיל את המשחק GTA SA ב-PC. באיכות בינונית ורולוציה בינונית עד גבוה. התקציב שלי הוא עד 1000 שקל. אז אני אשמח אם מישהוא ימליץ לי על כרטיס מסך טוב ואיכותי במחיר משתלם, ע"מ להריץ את המשחק GTA SA. בתודה מראש. דרך אגב התושבת של כרטיס המסך שלי היא AGPX4. כיום כרטיס המסך שלי הוא Geforce fx 5200 (ואני ממש לא מרוצה ממנו)

• 12 תגובות
    • 940 צפיות
  2. Started by Tamir230,

היי אני משחק gta san Andreas במחשב (ידוע שזה ישן), ואני לא מצליח להרים גלגל באופנוע שזה אחת המשימות, אם מישהו יודע משהו בבקשה

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. Started by dudubracha,

שלום לפורום הנכבד יש לי תקלה מאוד מוזה במשחק gtasan andreas וגם בgta vice city יש לי אותה תקלה את שני המשחקים התקנתי מספר פעמים ושום דבר לא עזר. כשאני משחק במשחק העכבר לא מגיב, לא מסתובב ולא יורה (בקיצר לא עושה כלום) מידי פעם זה כן עובד (זה נדיר שזה קורה) בהגדרות של המשחק הכל על ON ןיש לי עכבר טוב מאוד של logitec שעובד תמיד (ניסיתי גם עם עכבר אחר ועדיין אותו דבר) מי שנתקל בכזה דבר או מי שיודע מה אפשר לעשות אני אשמח לתשובה או עצה בתודה מראש: דודוB

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. Started by A.Iniesta,

התקנתי את המשחק על מערכת שאמורה להריץ אותו בצורה יחסית טובה - p4 1.7 512 mb ddr radeon x1600 pro אבל מה, המשחק עובד לאט ונתקע כל רגע כאילו חסר לו fps, שמתי על ההגדרות תצוגה הכי נמוכות שאפשר, ועדיין אותם תקיעות כל רגע. שמעתי שיש פאצ'ים למשחק, מהם והאם הם יכולים לפתור את הבעייה? תודה רבה.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by POPSTAR,

מישהו יודע איך אפשר עם סי.ג'י לירות מהאוטו ככה?

• 1 תגובה
    • 929 צפיות
  6. אני ממש חדש במשחק הזה ושמעתי שיש אפשרות לשחק ברשת. יש מצב למצוא מדריך שמסביר איך? מצאתי בגוגל כל מני מדריכים של ילדים שלא ממש מבינים על מה הם מדברים... מקווה שתעזרו לי ???

• 2 תגובות
    • 606 צפיות
  7. Started by elilosky,

אני לוחץ על האייקון של המשחק אבל לא קורה כלום כבר שיחקתי בו הייתי באיזה 60 אחוז ניסיתי להחליף קראק ודרייבר לכרטיס מסך אבל לא עוזר יש לי תדיסק אני יכול להתקין מחדש אבל כל השמירות ימחקו מה אני עושה?

• 2 תגובות
    • 2k צפיות
  8. Started by davidcohen,

שלום אחים שלי, אני חייב להסיג את המשחק GTA San Andreas אבל באימיול לוקח מלא זמן להוריד אותו. אם מישהו יכול להביא קישור של הורדה ישירה של GTA San Andreas או אתר שבו יש הורדה ישירה שיביא לי בבקשה תביאו

• 13 תגובות
    • 4.5k צפיות
  9. Started by GodOfGames,

איך עוברים את המשימה אם האופנוע שאני צריך לעלות על המטוס ? אני לא מצליח הוא תמיד בורח לי

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by elad-k1,

יש לי רמקולים 5.1 ואני שומע בגיטאי רק ב2 רמקולים מישו יודע לגבי זה משו ??

• 13 תגובות
    • 1.9k צפיות
  11. Started by tamar,

שלום אנשים. התקנתי היום שוב את המשחק GTA San Andreas על מנת לסיים אותו (לפני כשנה הסרתי אותו אבל שמרתי את קבצי השמירה). אחרי ההתקנה החזרתי את קבצי השמירה למקומם והרצתי את המשחק. מסתבר שכנראה המשחק הזה לא בנוי להתמודד עם משחבים חזקים כי עם המחשב הקודם שלי הוא עבד מצויין אבל על המפרט הנוכחי הוא רץ בצורה מטורפת מש - הכל זז במהירות פי 5-10 יותר מהר מבעבר. זה פשוט נראה כמו סרט מצוייר ואי אפשר לשחק ככה - מה אני עושה?[br]פורסם בתאריך: 10.08.2007 בשעה 13:59:53 טוב - מצאתי את הפיתרון - תודה:http://www.planetamd64.com/index.php?showtopic=24543

12. Started by mMmSaK,

אני שם שמירה מהאינטרנט טוען ואז המשחק יוצא שאני מפעיל שמירה שאני שמרתי זה עובד עולה טוען והכל טוב סורי שאני נדוש עם המשחק אבל זה לא המחשב שלי וזה מה שיש פה חחח

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  13. Started by shtrodel,

*** בכותרת...

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  14. Started by RAZIEL98,

שלום רציתי לדעת אם יש פרטים חדשים על המשחק gta v תאריך יציאת המשחק או דרישות מערכת וכו'? תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 888 צפיות
  15. Started by RAZIEL98,

שלום ראיתי שאתמול פרסמו מידע חדש על הgta v...אבל רציתי לדעת אולי אם יהיה עוד מידע נוסף בימים הבאים של התערוכת E3 או שזה המידע היחיד שהם יפרסמו על לשחרור המשחק? תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 953 צפיות
  16. GTA V - הדיון הטכני זה הדיון הטכני ל-GTA V. עם משחק חדש בקנה המידה של GTA, יש גם בעיות טכניות כאלה ואחרות. דיון זה, מרכז את הבעיות הטכניות שלכם ופתרונות שפורסמו ברחבי הרשת. תמיכה טכנית + פתרון לבעיות שונות מרוקסטאר רשימת פתרונות באתר PCGAMER רשימת פתרונות ב-reddit איך לפתור את הבעיה עם Windows User Accounts (נפתר בפאטצ' 1.01) איך להעביר את הדמות מהקונסולה ל-PC מדריך ביצועים וגרפיקה (NVIDIA) פאטצ'ים ועדכונים פאטצ' 1.01: פאטצ' 335.1: פאטצ' 350.1 פאטצ' 350.2 דיון מהנה ומועיל לכולם!

• 186 תגובות
    • 64.7k צפיות
  17. Started by KingYes,

אתר הבית: http://www.gtav.net/ מקור: http://gamer.nana10.co.il/Article/?ArticleID=809401 מה אתם אומרים?

• 1.1k תגובות
    • 212.5k צפיות
  18. Started by djelectric,

https://youtu.be/qoytS3930aY לאחר קרוב לארבע שנות המתנה מאז שנחשף, GTA V נוחת במחשב האישי שמעניק לשחקן את חוויית המשחק האולטימטיבית. המשחק, בעולם הפתוח מתרחש בסן-אנדראס שבחוף המערבי בארה"ב. שם, אתם מגלמים אחת משלוש דמויות מעניינות שלכל אחת יש יכולת שמייחדת אותה מהשאר. תאריך יציאה: 14 באפריל 2015 | מפתחת: Rockstar North | מפיצה: 2K מנוע גרפי: RAGE (שומש בעבר ב-GTA IV) אתר הבית: http://www.rockstargames.com/V/ דרישות מערכת דרישות מערכת מינימליות - רזולוציה 1280X720 הגדרות נמוכות: מערכת הפעלה: וינדוס 8.1 64 ביט, 8 64 ביט,7 SP1 64 BIT , ויסטה SP2 64BIT (ויסטה מומלץ עם כרטיס מסך של נוידיה) מעבד: Intel Core 2 Quad CPU Q6600 / AMD Phenom 9850 Quad-Core זיכרון ראם…

• 854 תגובות
    • 190.5k צפיות
  19. היי אחרי שכבר דאגתי לשמור מכוניות בכל מיני מקומות למילוט(עם האייקון הירוק שהופיע במפה) , הזמנתי כבאית, גנבתי אותה - אבל לא מופיע לי לאן לנסוע במפה, בשום דמות שניסתי. מה לעשות?

• 7 תגובות
    • 5.9k צפיות
  20. Started by taltola,

תגידו, איך זה יתכן שאוטוטו המשחק אמור לצאת למחשב והוא עדיין לא יוצא למכירה בסטים או אוריג'ין? מה קורה פה? אין הזמנות מוקדמות וכאלה? קצת מלחיץ...

• 32 תגובות
    • 4.3k צפיות
  21. המשחק נדחה בחודשיים ל24.3.15 זה היה די צפוי אחרי שלא יצא שום מידע וכבר היינו מאד קרובים להשקה יש גם תמונות רשמיות מקור : Minimum specifications: OS: Windows 8.1 64 Bit, Windows 8 64 Bit, Windows 7 64 Bit Service Pack 1, Windows Vista 64 Bit Service Pack 2* (*NVIDIA video card recommended if running Vista OS) Processor: Intel Core 2 Quad CPU Q6600 @ 2.40GHz (4 CPUs) / AMD Phenom 9850 Quad-Core Processor (4 CPUs) @ 2.5GHz Memory: 4GB Video Card: NVIDIA 9800 GT 1GB / AMD HD 4870 1GB (DX 10, 10.1, 11) Sound Card: 100% DirectX 10 compatible HDD Space: 65GB DVD Drive Recommended specifications: OS: Windows 8.1 64 Bit, Windows 8 64 Bit, Windows 7 64 Bit Service Pack 1 Processor…

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by vice,

שלום, יש פה הרבה אנשים שמשחקים אונליין? איך הוא? איך השרתים בארץ? אני שוקל לקנות מסטים ולשחק באונליין.. חוץ מתשלום המשחק אין תשלומים נוספים לאונליין נכון? תודה רבה לעוזרים

• 9 תגובות
    • 2.5k צפיות
  23. כולנו יודעים שהכותר המרכזי החמישי בסדרת Grand Theft Auto הוא ענק, ונתונים חדשים שמציגה המפתחת מסייעים לה להמחיש לנו עד כמה לכתבה: http://hwzone.co.il/gta-v-%d7%91%d7%9e%d7%a1%d7%a4%d7%a8%d7%99%d7%9d-33-%d7%9e%d7%99%d7%9c%d7%99%d7%95%d7%9f-%d7%a9%d7%97%d7%a7%d7%a0%d7%99%d7%9d-224-%d7%9e%d7%93%d7%99%d7%a0%d7%95%d7%aa-%d7%95-2-3-%d7%9e%d7%99%d7%9c/

24. Started by Bishop1,

קניתי את המשחק מבאג,עכשיו אני מנסה להתקין וכל פעם אני מקבל את ההודעה הזאת בדיסק השישי. http://jpg.co.il/view/55352d252e123.png/

25. Started by HAGIT2120,

שלום, אני לא בטוח שזה המקום לשאול אבל מישהו יודע מה יהיו הדרישות מערכת של GTA V PC חיפשתי באתרים אבל הם היו לא אמינים ובכלל הם פרסמו דרישות ממש חלשות ( הוא לא יצרוך מפרט הרבה יותר חזק כמו FAR CRY 4 או משהו דומה) דוגמא: נ.ב אני לא מנסה להשמיץ את האתר אלא רק רוצה לבדוק כמה הוא צודק תודה רבה אם יש דיון על זה במקום אחר פשוט תפנו אותי לשם (חיפשתי לא מצאתי) INTEL CPU AMD CPU Nvidia GPU AMD GPU RAM OS Direct X HDD Space GD Verdict Minimum Requirements Build It Core 2 Duo E8200 2.66GHz Phenom II X2 545 Login GeForce GT 530 Radeon HD 6570 1GB DDR3 Login 4 GB Win 7 64 DX 11 20 GB FPS Predicted Requirements …

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.