עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by נפשי clt,

מי יכול לשלוח לי למייל gta.nds תודה

• 0 תגובות
    • 997 צפיות
  2. Started by $שלומי$,

יש לכם אתר של מישחק GTA 4 איך אני יכול להסיג אתו חוץ מ אימיול בברכה : שלומי

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by Krazy-Hawk,

שלום, רציתי לדעת אם עדיין מוכרים GTA + LONDON מקוריים עם חוברת והכל אני אספן... תודה.

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by y_a_n_i_k,

איך אני עולה שלב??? או יותר נכון עובר עיר???

• 8 תגובות
    • 948 צפיות
  5. כתב מקור : http://net.nana.co.il/Article/?ArticleID=180497&sid=10 איזה נוסטלגיה מוזרה תהנו...

• 14 תגובות
    • 10.6k צפיות
  6. Started by ryu,

אם כן, אפשר הסבר? כי הבנתי שאפשר רק שזה שרת פרטי כזה שצריך לדעת את האייפי של הסרבר (אני יודע משחק ישן אבל סתם רציתי לנסות)

• 1 תגובה
    • 981 צפיות
  7. Started by משה222,

שלום הורדתי את הגרסה GTA 2 ואאני מנסה לשחק וזה לא נותן לי. מה אני עושה רושם את האיפי של מי שאני משחק איתו אז נפתח עוד תפריט אני עושה הצטרף ולא קורה כלום אז ניסיתי לעשות אחרת שאני יעשה את המשחק והוא יצטרף אז נתתי לו את האיפי שלי ואז הוא לא מופיע איפה שבוחרים את ההגדרות של המשחק ברשת איך מסדרים את זה דחוף צריך להוריד משהו?????????????????. תודה

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. שלום הורדתי את הגרסה GTA 2 ואאני מנסה לשחק וזה לא נותן לי. מה אני עושה רושם את האיפי של מי שאני משחק איתו אז נפתח עוד תפריט אני עושה הצטרף ולא קורה כלום אז ניסיתי לעשות אחרת שאני יעשה את המשחק והוא יצטרף אז נתתי לו את האיפי שלי ואז הוא לא מופיע איפה שבוחרים את ההגדרות של המשחק ברשת איך מסדרים את זה דחוף תודה

• 0 תגובות
    • 620 צפיות
  9. Started by king_mike,

באגים בGTA. האומנם?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by dorc1212,

יש בעיר השנייה את משימה D ויש שם משימה שצריך לקחת את הגי'פ של המאפייה השנייה וצריך לעלות לגג של החניון ולירוןת באנשים חוץ מאדם אחד שמסומן בחץ ואם הורגים אותו אז המשימה נפסלת וגם אם יוצאים מהרכב המשימה נפסלת ואני לא יודע מה לעשותת איך מסיימיפם את המשימה הזאת ?

• 8 תגובות
    • 2k צפיות
  11. Started by dani,

why i cant see the words?

• 1 תגובה
    • 946 צפיות
  12. Started by guy 12,

יש לי gta 3 והגרפיקה תקועה על 640X480 אם ככה כותבים ואי אפשר לשנות את זה יש לי וינדוס xp

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. Started by MINIME,

הורדתי מכוניות למשחק עם המכוניות באים קבצים של BMP שזה גלגלים חדשים לאוטו מישהו יודע איך אני מוסיף את הגלגלים שיהיו במשחק. תודה מראש MINIME

• 0 תגובות
    • 892 צפיות
  14. Started by MINIME,

אני צריך בבקשה את הקבצים של ה CABBIE גם TXD גם IMG . כי הם נמחקו לי בלי זה המשחק לא פועל . יבורכו העונים. תודה מראש MINIME . :-\ :-\ :-\ :-\

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. Started by url,

שמעתי שמתכוונים להוצי gta 3 גם למחשב :AR15: מישהו יודע אם זה באמת נכון ואם כן אז מתי בערך הוא יצא?

• 22 תגובות
    • 4k צפיות
  16. Started by matan_18,

אני נמצא בעיר השנייה..ובהתחלה היה לי מקום אחד שהייתי מקבל משימות לבצע (הוא סומן במפה באות A)ושהתחלתי לעשות את המשימות אז פתאום אני רואה שנהיו לי עוד שתי מקומות שאני יכול לקבל משימות..אני צריך לעשות את כל המשימות שכל המקומות האלה נותנים לי (כלומר לציית ל 3 המקומות ולבצע את כל המשימות שכל אחד נותן) או שאני יכול להמשיך לקבל משימות ממקום אחד...ואני יבצע את כל המשימות שהוא יגיד לי אז אני יעבור עיר מבלי שביצעתי משימות בשני המקומות האחרים?

• 9 תגובות
    • 2.3k צפיות
  17. Started by Rbix,

יש למישהו במקרה שמץ של מושג מעין אני יכול להשיג את הקופסה המקורית של GTA 3? דקה 2:44 בסרטון הבא: תודה מראש לכל העוזרים!

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  18. Started by redti,

יש לי שאלה ראיתי פה מישהו שמדבר על MODE שמאפשר משחק רשת בGTA 3. יש דבר כזה? איפה משיגים את זה אם יש? יבורכו העונים.

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. אורח PrototypE
    Started by אורח PrototypE,

יצא היום , למחשב ... מעניין מתי זה יגיע לארץ

• 10 תגובות
    • 3.2k צפיות
  20. Started by jj516,

אנשים יש לי בעיה מציקה כשהתקנתי את המשחק GTA 3 וקבעתי את ההגדרות, מסתבר שהם נשמרו לעד!!! אני לא יכול יותר לשנות אותו כי אז המשחק פשוט לא שומר אותם וחוזר להגדרות שקבעתי בפעם הראשונה גם עם אני שומר את המשחק. מה אני יכול לעשות??? והאם מישהוא יודע איפה נשמרים ה SAVES בשביל שאוכל לגבות אותם ולהתקין את המשחק מחדש

• 8 תגובות
    • 863 צפיות
  21. Started by Bug2000,

אני לוחץ על האיקון המסך מהבהב ובזה זה נגמר המשחק לא עולה .... (מפרט בצד) יש לי WIN XP PRO

• 20 תגובות
    • 2.2k צפיות
  22. אני חושב שהכותרת אומרת את הכל....

• 18 תגובות
    • 2.2k צפיות
  23. Started by jj516,

אנשים יש לי בעיה פירמטתי את המחשב אבל שמרתי את המשחק GTA 3, הוא לא נמחק והוא עובד אבל הגרפאיקה ממש נמוכה, נמוכה כול כך עד שלא רואים את המילים בתפריט אלה ריבועים באותו הצבע! ניסיתי למחוק ולהתקין מחדש אבל כלום לא עובד, אי אפשר לעשות LOAD כי לא יודעים מה זה מה, אבל המשחק עובד ברמה נמוכה מאוד. למישהוא יש פיתרון?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by Tomerico,

משיהוא יודע איך שמים בתחנת הרדיו שלך שירי MP3?

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. Started by Spider1,

??? I5 760+ 4 GB MEM+RADEON HD 5750 לא סוחב GTA אפילו ב-1024 על 768 כשהכל LOW אני מרגיש שקניתי מחשב גרוטאה מה לעשות? אודה לעצה מקצועית כדי שאפשר יהיה לשחק

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.