משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,394 דיונים בפורום זה
-
-
-
שלום, רציתי לדעת אם עדיין מוכרים GTA + LONDON מקוריים עם חוברת והכל אני אספן... תודה.
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
כתב מקור : http://net.nana.co.il/Article/?ArticleID=180497&sid=10 איזה נוסטלגיה מוזרה תהנו...
-
אם כן, אפשר הסבר? כי הבנתי שאפשר רק שזה שרת פרטי כזה שצריך לדעת את האייפי של הסרבר (אני יודע משחק ישן אבל סתם רציתי לנסות)
-
- 1 תגובה
- 981 צפיות
-
-
שלום הורדתי את הגרסה GTA 2 ואאני מנסה לשחק וזה לא נותן לי. מה אני עושה רושם את האיפי של מי שאני משחק איתו אז נפתח עוד תפריט אני עושה הצטרף ולא קורה כלום אז ניסיתי לעשות אחרת שאני יעשה את המשחק והוא יצטרף אז נתתי לו את האיפי שלי ואז הוא לא מופיע איפה שבוחרים את ההגדרות של המשחק ברשת איך מסדרים את זה דחוף צריך להוריד משהו?????????????????. תודה
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום הורדתי את הגרסה GTA 2 ואאני מנסה לשחק וזה לא נותן לי. מה אני עושה רושם את האיפי של מי שאני משחק איתו אז נפתח עוד תפריט אני עושה הצטרף ולא קורה כלום אז ניסיתי לעשות אחרת שאני יעשה את המשחק והוא יצטרף אז נתתי לו את האיפי שלי ואז הוא לא מופיע איפה שבוחרים את ההגדרות של המשחק ברשת איך מסדרים את זה דחוף תודה
-
- 0 תגובות
- 620 צפיות
-
-
-
-
-
-
-
-
-
אני נמצא בעיר השנייה..ובהתחלה היה לי מקום אחד שהייתי מקבל משימות לבצע (הוא סומן במפה באות A)ושהתחלתי לעשות את המשימות אז פתאום אני רואה שנהיו לי עוד שתי מקומות שאני יכול לקבל משימות..אני צריך לעשות את כל המשימות שכל המקומות האלה נותנים לי (כלומר לציית ל 3 המקומות ולבצע את כל המשימות שכל אחד נותן) או שאני יכול להמשיך לקבל משימות ממקום אחד...ואני יבצע את כל המשימות שהוא יגיד לי אז אני יעבור עיר מבלי שביצעתי משימות בשני המקומות האחרים?
-
- 9 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
יש למישהו במקרה שמץ של מושג מעין אני יכול להשיג את הקופסה המקורית של GTA 3? דקה 2:44 בסרטון הבא: תודה מראש לכל העוזרים!
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
יש לי שאלה ראיתי פה מישהו שמדבר על MODE שמאפשר משחק רשת בGTA 3. יש דבר כזה? איפה משיגים את זה אם יש? יבורכו העונים.
-
- 14 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
אנשים יש לי בעיה מציקה כשהתקנתי את המשחק GTA 3 וקבעתי את ההגדרות, מסתבר שהם נשמרו לעד!!! אני לא יכול יותר לשנות אותו כי אז המשחק פשוט לא שומר אותם וחוזר להגדרות שקבעתי בפעם הראשונה גם עם אני שומר את המשחק. מה אני יכול לעשות??? והאם מישהוא יודע איפה נשמרים ה SAVES בשביל שאוכל לגבות אותם ולהתקין את המשחק מחדש
-
- 8 תגובות
- 863 צפיות
-
-
אני לוחץ על האיקון המסך מהבהב ובזה זה נגמר המשחק לא עולה .... (מפרט בצד) יש לי WIN XP PRO
-
- 20 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אני חושב שהכותרת אומרת את הכל....
-
- 18 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אנשים יש לי בעיה פירמטתי את המחשב אבל שמרתי את המשחק GTA 3, הוא לא נמחק והוא עובד אבל הגרפאיקה ממש נמוכה, נמוכה כול כך עד שלא רואים את המילים בתפריט אלה ריבועים באותו הצבע! ניסיתי למחוק ולהתקין מחדש אבל כלום לא עובד, אי אפשר לעשות LOAD כי לא יודעים מה זה מה, אבל המשחק עובד ברמה נמוכה מאוד. למישהוא יש פיתרון?
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
??? I5 760+ 4 GB MEM+RADEON HD 5750 לא סוחב GTA אפילו ב-1024 על 768 כשהכל LOW אני מרגיש שקניתי מחשב גרוטאה מה לעשות? אודה לעצה מקצועית כדי שאפשר יהיה לשחק
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-