עבור לתוכן

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. היה משחק צמוד ומהנה, אני לא יספר מי ניצח כדי שמי שעוד לא יודע יראה את הסרטון עד לסוף אני ועומר אחלה צוות וכנראה נמשיך לעשות סטרימים לגמרים במידה ואנחנו לא משתתפים בגמר בעצמנו ד"א הסטרים של הגמר של BO2 בדרך, פשוט ביקשתי ממישהו שיעזור לי לסדר את הסרטון, הוא הסכים לעזור ובורח ממני כבר כמה ימים..

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. אהלן חברה ובוקר טוב, אני מתלבט מאוד בין קניית המשחק שיצא העוד כמה שעות Titanfall לבין battlefield 4 premium. את הבאטלפילד יש לי עם חבילת china rising ואני מאוד אוהב את המשחק (שיחקתי בעבר גם ב-3). לעומת זאת נהנתי מאוד גם מהמשחק titanfall beta שהזכיר לי COD משופר (אני גם יודע שמפתחי MW2 פיתחו את המשחק). מה אתם ממליצים או מה הייתם עושים? אשמח לעזרה (:

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  3. Started by ColdRiot,

אני שם לב שכולם כבר עברו לשחק בBF4 אבל האם עדיין יש כאלה שמשחקים בBF3 אם כן תשלחו הודעה ונפתח פלאטון או משהו כזה .. תוסיפו אותי בבאטלוג: http://battlelog.battlefield.com/bf3/user/ColdRiot/

• 16 תגובות
    • 4.8k צפיות
  4. Started by blbb,

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. Started by David :o,

5V5 ODC 3# החוקים של ה - ODC: *השעות של המשחקים יפורסמו, מותר לאחר משחק עד ל 20 דקות משעת התחלתו שנקבעה על ידי המנהלים בלבד !, אם הקבוצה שנגדכם מאחרת את המשחק יותר מ - 20 דקות אתם יכולים לקחת ניצחון טכני. *חובה על הקבוצה המנצחת להעלות תמונות של כל צד במפה ולהעלותה לפורום באשכול חדש, ניתן לפתוח אשקול ולכתוב בו מי ניצח ולציין שהיה משחק מהנה ולציין שתעלו את התמונה מאוחר יותר (עד 24 שעות ), קבוצה אשר שכחה לצלם את התמונות יכולה לצלם את התמונות אחרי המשחק דרך ה Theater במשחק על ידי כניסה לסרטון של המשחק ולחיצה על כפתור ה TAB במקלדת המראה את טבלת התוצאות של המשחק, *כל שחקן אשר מארח את המשחק חייב לבצע פעולה קטנה - Record ON, שחקן שלא מבצע פעולה זו הורס לקבוצתו בכך שהקבוצה השני…

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. Started by proevo4ever,

היי חבר'ה, בזמן האחרון יש לי דודא למשחקים SHOOTER מולטיפלייר , אני לא מתכוון להוציא כסף על משחקים כרגע לכן אעדיף משחקים חינמים, יש לי BF3 ולא ממש אהבתי אותו .. CRYSIS 2 דווקא יותר זרם לי רק שאין מצבי משחק והקהילה שם דיי דלילה... TF2 גם לא אהבתי.. אני מחפש משחק בידיוני בסגנון UNREAL 2004 ו/או CRYSIS רק עם יותר שחקנים. קיים דבר כזה?

• 2 תגובות
    • 3.1k צפיות
  7. Started by blbb,

החוקים של ה-ODC: על כל השחקנים לבדוק מראש שהאנטי צ'יט שלו פועל כראוי, במידה ולא על השחקן לעדכן את אחד המנהלים. השעות של המשחקים יפורסמו, מותר לאחר משחק עד ל 20 דקות משעת התחלתו שנקבעה על ידי המנהלים בלבד !, אם הקבוצה שנגדכם מאחרת את המשחק יותר מ - 20 דקות אתם יכולים לקחת ניצחון טכני. חובה על הקבוצה המנצחת להעלות תמונות של כל צד במפה ולהעלותה לפורום באשכול חדש, ניתן לפתוח אשקול ולכתוב בו מי ניצח ולציין שהיה משחק מהנה ולציין שתעלו את התמונה מאוחר יותר (עד 24 שעות), ולחיצה על כפתור ה TAB במקלדת המראה את טבלת התוצאות של המשחק. על השחקן המארח לשים את החוקים הנכונים, שחקן אשר יארח ולא ישים חוקים נכונים הורס לקבוצתו בכך שקבוצתו יכולה לקבל ניצחון טכני. לכל קבוצה מותר לקחת הפסקה …

• 8 תגובות
    • 2k צפיות
  8. Started by Lynch,

אם מישהו מעוניין אז פתחו קאפ ב ESL ב MW3 : http://www.esl.eu/eu/mw3/news/239119/

• 0 תגובות
    • 962 צפיות
  9. שלום, מקווה שזה הפורום המתאים לשאול. מחשב עם מעבד E2140 1.6 זכרון 4GB כ. מסך HD6950 האם זה מספיק כדי לשחק ב- BF4 ברזולוציה של 1920*1080 עם הגדרות תצוגה בינוניות? תודה.

• 12 תגובות
    • 2.8k צפיות
  10. Started by Googleness,

למי שלא מכיר Eve Online הוא משחק MMO, למעשה יותר סימולציה חברתית המתרחשת בחלל בגלקסיה אחרת בה לשחקנים מותר לעשות ככל העולה על דעתם (כמעט) ואימפריות שנשלטות בידי שחקנים שולטות ביד רמה בשטחים גדולים של הגלקסיה. למעשה אם תבדקו באתרי חדשות (אפילו לא של משחקים) תוכלו לקרוא סיפורים על קרבות ענק של אלפי שחקנים בו זמנית עם נזקים בשווי של מאות אלפי דולרים. בEve אין המרה של כסף אמיתי לכסף של המשחק אבל ישאופציה לרכוש PLEX שהוא מוצר אלקטרוני המאפשר לפתוח 30 ימי מנוי למשחק ולמכור אותו לשחקנים בתוך הMarket במשחק תמורת Isk שהוא המטבע של Eve. על ידי המרה של מחיר הPLEX לIsk מבצעים את כל הערכות הנזק האסטרונומיות למשחק. בכל מקרה פרוייקט מעניין של CCP וDark Horse Comics נותן לנו ב - חינם - ג…

• 1 תגובה
    • 2.6k צפיות
  11. Started by artix,

טוב אז בגלל שכבר משעמם לשחק את אותם המפות חשבתי על להוסיף לגאטרים ורק לגאטרים ! מפות חדשות שכבר היו והורידו אותם שתי המפות הם : Express Plaza מוזמנים להצביע !

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. טורניר 3V3 CUP BF4 יוצא לדרך! שלום רב חברי פורום HWZone-BF, אנחנו מכריזים על פתיחתו הרשמית של טורניר 3 על 3, שבו תהיה לכם הזדמנות מיוחדת לזכות ביחד עם קבוצתכם בכונן קשיח 1TB Black WD! 3 על 3 בחסות Western Digital כל אחד משלושת המנצחים יזכה בכונן קשיח Western Digital Black 1TB לדף המוצר בנוסף לטורניר הרבעוני הזה אנו מתכוננים להיכנס לתקופת הפתעות מרגשת עבור כל הקהילה, לתת לכם באמת את מה שאתם צריכים, מעבר לטורניר יהיו מלחמות קלאנים ועוד גאטרים מאורגנים ע"י מנהלי הקהילה במהלך החודשים הקרובים. פרטי הטורניר: הטורניר הינו 3 משתתפים כנגד 3 משתתפים, הוא יבוצע בשלושה שלבים בטכניקת "הטוב מבין השניים" במטרה לייעל את הנהלת הטורני…

• 70 תגובות
    • 19.7k צפיות
  13. Started by mMmSaK,

שלום לכולם יש לי שאלה בנוגע לאחת המשימות במשחק הסבר על המשימה: אומרים לך לשים C4 על משאית תדלוק ואז לעלות למגדל מים גבוה ולחכות לשיירה שמגיעה מישהו יודע מה צריך לעשות במגדל מים שהשיירה כבר מגיעה? זה כל הזמן עושה לי משימה נכשלה וזה מוזר מצד אחד אומרים לי לא לתקוף ושיש משימה נכשלה אומרים לי מתחת לתקוף את השיירה לפני שעושים עלייה מארב

• 1 תגובה
    • 2.5k צפיות
  14. Started by David :o,

ODC 7# החוקים של ה-ODC: על כל השחקנים לבדוק מראש שהאנטי צ'יט שלו פועל כראוי, במידה ולא על השחקן לעדכן את אחד המנהלים. השעות של המשחקים יפורסמו, מותר לאחר משחק עד ל 20 דקות משעת התחלתו שנקבעה על ידי המנהלים בלבד !, אם הקבוצה שנגדכם מאחרת את המשחק יותר מ - 20 דקות אתם יכולים לקחת ניצחון טכני. חובה על הקבוצה המנצחת להעלות תמונות של כל צד במפה ולהעלותה לפורום באשכול חדש, ניתן לפתוח אשקול ולכתוב בו מי ניצח ולציין שהיה משחק מהנה ולציין שתעלו את התמונה מאוחר יותר (עד 24 שעות), ולחיצה על כפתור ה TAB במקלדת המראה את טבלת התוצאות של המשחק, על הקבוצה המנצחת שפותחת את האשכול להעלות בנוסף את ה Match ID של האנטי צ'יט. על השחקן המארח לשים את החוקים הנכונים, שחקן אשר יארח ולא ישים חוקי…

• 4 תגובות
    • 1.9k צפיות
  15. Started by DarkShock,

התעניינתי לאחרונה להתחיל לשחק WOW. חברים שלי משחקים בזה, ורציתי לדעת, האם אני אהיה חייב לרכוש את אותן ההרחבות שיש להם בכדי לשחק איתם? או שמספיק לי לרכוש את ההרחבה האחרונה והיא כוללת את כל ההרחבות הקודמות? כי באתר של WOW, אני לא מוצא את ההרחבות הקודמות לרכישה, רק את המשחק המקורי ואת MISTS OF PANDARIA.

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by Trumpeldor,

http://battlelog.battlefield.com/bf4/news/view/addressing-netcode-in-bf4/ מתכננים לתקן Rubber banding, No registered damage,Instant death while sprinting, Kill camera delay ועוד

• 7 תגובות
    • 1.9k צפיות
  17. Started by LazyBoy,

סוף סוף Eidos Montrea חשפו את המשחק השני שהם עובדים עליו בנוסף לDeus Ex 3 http://www.gamespot.com/news/6209475.html?tag=latestheadlines;title;1 http://www.eidosmontreal.com/en/games.html

18. Started by Elad Flopsi,

שלום לכל קהילת COD HWZONE אני חשבתי ביחד עם מנהלינו אלדור וקובי על רעיון נחמד של get-together של הקהילה, כמובן מי שלא רוצה לא חייב. אני רוצה לדעת מה הקהל מעדיף ולפי כך אדע מתי אפשרי לקבוע ומי יכול בדרך כלל בשביל לסדר מחיר טוב לכולם! יאללה להצביע!

• 9 תגובות
    • 2k צפיות
  19. Started by Oranl,

איזו ידיעה משמחת, באטמן חוזר במשחק Arkham Knight! מה יכול להיות יותר משמח מזה? אה כן, שזה חוזר ל-Rocksteady. תאריך יציאה 14.10.14 טריילר חשיפה

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  20. Started by kricher,

אדון פדידה היקר הביא לי ולמיכה באן מה ה-ts ל8 שנים אני רוצה מאדון פדידה שידוע מאד בספר החוקים שכתב בקהילה הזאת שיביא לי חוק אחד שאומר שמותר לו להביא לי באן ואם בכלל ל-8 שנים. חבל שנותנים לילדים מmw3 שאין להם מושג מהחיים שלהם לשלוט על כל הקהילה כולה ולתת לשחקנים שפי 10 יותר ותיקים ומשחקים יותר מהם ומכירים את הקהילה יותר מהם "Fadida": מה צריך חוקים? אנחנו דיקטטורה אני מקווה שתבינו מיהו ה"דיקטטור" ששולט בקהילה הזאת כי כנראה לא תראו אותי פה לפי אדון פדידה ל8 השנים הבאות תהנו.

• 16 תגובות
    • 3k צפיות
  21. מישהו הגיע כבר לשלב הזה ויכול לעזור לי בבקשה מה אני צריך לעשות כדי לשחרר את קני מהחבלים?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by Mon6ooSe,

כפי שידוע לקהילה התחלנו לעשות גאטרים על בסיס יום יומי ואנחנו מעלים לכאן מנהלי הקהילה את סרטוני הטורנירים. תודה רבה לכל המשתתפים ותודה רבה לכם הקהילה שבאים ומשחקים איתנו.

• 2 תגובות
    • 2.8k צפיות
  23. Started by Sarm1x,

אז הנה החלק הראשון של הגאטר שרץ לפני יומיים שהיה גאטר מעולה! תודה לכל מי שהשתתף והנה החלק השני : נ.ב: לא יודע למה שומעים אותי ממש חזק בסרטון הבא זה יתוקן. אז תמשיכו לשחק יאללה ביי!

• 3 תגובות
    • 2.7k צפיות
  24. Started by AmitDanan,

אני צריך להתחיל מירוץ אבל לא יודע על מה ללחוץ???

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. Started by Black_Call,

יש פה כאלה שמשחקים דייזי?

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים