עבור לתוכן

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by David :o,

5VS5 ODC החוקים של ה - ODC: *השעות של המשחקים יפורסמו, מותר לאחר משחק עד ל 20 דקות משעת התחלתו שנקבעה על ידי המנהלים בלבד !, אם הקבוצה שנגדכם מאחרת את המשחק יותר מ - 20 דקות אתם יכולים לקחת ניצחון טכני. *חובה על הקבוצה המנצחת להעלות תמונות של כל צד במפה ולהעלותה לפורום באשכול חדש, ניתן לפתוח אשקול ולכתוב בו מי ניצח ולציין שהיה משחק מהנה ולציין שתעלו את התמונה מאוחר יותר (עד 24 שעות ), קבוצה אשר שכחה לצלם את התמונות יכולה לצלם את התמונות אחרי המשחק דרך ה Theater במשחק על ידי כניסה לסרטון של המשחק ולחיצה על כפתור ה TAB במקלדת המראה את טבלת התוצאות של המשחק, *כל שחקן אשר מארח את המשחק חייב לבצע פעולה קטנה - Record ON, שחקן שלא מבצע פעולה זו הורס לקבוצתו בכך שהקבוצה השנייה …

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. כל מה שצריך לעשות זה להירשם https://www.g2a.com/gr/davidd9@gmail.com דרך הלינק הזה כל אחד יביא את הלינק שלו נעשה מערך חברים גדול ביותר וככה כולנו נהנה מהנחות לדעתי מנהל הפורום יעשה אנשי קשר בנעוץ נוסיף אחד את השני ושכל אחד קונה זה נותן לאחר אם אנחנו נהפוך לקבוצה גדולה כולם יכולים להרוויח ראיתי בפורום בחול שעשו את זה מה אתם אומרים? בסוף מקבלים לינק דומה לזה שאפשר לשלוח https://www.g2a.com/r/gamesells

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  3. Started by mMmSaK,

שלום לכולם יש לי בעיה מוזרה שאני לא יודע מאיפה צצה קניתי את המשחק DIRT 3( או יותר נכון קיבלתי בחינם מתנה ברכישת כרטיס מסך ) ושיחקתי בו פעם סתם לראות שעובד ועבד והכל היה טוב. עכשיו שאני מנסה להיכנס אליו זה לא נותן לי ואומר לי כל הזמן שאני צריך להכניס את ה CD KEY אחרי שאני נכנס למשחק אני מנסה להיכנס למשחק וזה לא עושה כלום סתם עושה את עצמו חושב וזהו לא קורה כלום איך פותרים את התקלה המוזרה הזאת?

• 3 תגובות
    • 901 צפיות
  4. Started by DivineS,

http://www.twitch.tv/divinesl

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by blbb,

החוקים של ה-ODC: על כל השחקנים לבדוק מראש שהאנטי צ'יט שלו פועל כראוי, במידה ולא על השחקן לעדכן את אחד המנהלים. השעות של המשחקים יפורסמו, מותר לאחר משחק עד ל 20 דקות משעת התחלתו שנקבעה על ידי המנהלים בלבד !, אם הקבוצה שנגדכם מאחרת את המשחק יותר מ - 20 דקות אתם יכולים לקחת ניצחון טכני. חובה על הקבוצה המנצחת להעלות תמונות של כל צד במפה ולהעלותה לפורום באשכול חדש, ניתן לפתוח אשקול ולכתוב בו מי ניצח ולציין שהיה משחק מהנה ולציין שתעלו את התמונה מאוחר יותר (עד 24 שעות), ולחיצה על כפתור ה TAB במקלדת המראה את טבלת התוצאות של המשחק. על השחקן המארח לשים את החוקים הנכונים, שחקן אשר יארח ולא ישים חוקים נכונים הורס לקבוצתו בכך שקבוצתו יכולה לקבל ניצחון טכני. לכל קבוצה מותר לקחת הפסקה…

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  6. Started by blbb,

פראג מובי שעבדתי עליו בשביל חבר כבר כמה זמן מקווה שתאהבו את התוצאה ואשמח ללייק אם אהבתם:

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by 3emi,

אני כבר איזה 4 שעות מנסה בסך הכל להנות קצת והמשחק הזה פשוט גורם לי לבכות כל מה שאני רוצה זה לטוס קצת באיזה מטוס או מסוק מעל האי אבל האופציה היחידה שזמינה לי היא ה SHOWCASE ושם נכנסתי למסוק GUNSHIP ו מטוס אבל המשימות האלו כל כך נוראיות אני בקושי מצליח לבצע חצי פעולה שם שעות של סבל דבר ראשון המשימה הראשונה שאני מעלה מדברים אליי באיזה שפה מוזרה נשמע לי הונגרית חוץ מזה לא מוסבר כלום בכלל דבר שלישי אי אפשר לירות עם המקלדת וצריך להרים את היד במיוחד לעכבר כדי לירות בזמן שאתה מנסה לטוס בסוף שיניתי את המקשים שיהיו במקלדת אבל גם ככה אין באמת מה לירות פה כי זה בנוי ככה שכל מה שאתה עושה זה להעלות רשימה של מטרות לבחור אחת ולהגיד לטייס משנה לירות ואם אתה כן יורה הרגישות של הכל …

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by MaLaWaH,

שלום לכולם, אני MaLaWaH - כרגע מנהל גאטרים שאחראי בעיקר על MW3 . בתאריך 9.3 יצאתי לחופשה לשבוע .. כשחזרתי שמעתי שרץ רק גאטר אחד בודד בשבוע ולא נרשמו מספיק קבוצות לקאפ אז ביטלו גם תקאפים ב MW3 עד להודעה חדשה.. אני רוצה לנסות להחזיר את MW3 למפה , במיוחד תקאפים השבועיים. אשמח אם כל מי שבעד , יגיב פה וירשום פה תקבוצה שאיתו הוא יוכל להרשם לקאפ ב MW3 (אם יהיו מספיק קבוצות, יתקיים קאפ) . בנוסף לכך, אשמח אם עוד אנשים יבואו לגאטרים ב MW3 כדי להחזיר את פעילותו של משחק זה. תודה רבה ושבוע טוב. קבוצות רשומות (צריך 4 מינימום רצוי מעל 5) : Plug & Play TheMafia [ATTACH=CONFIG]5529[/ATTACH]

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. Started by myDGB blws,

קאפ במסגרת esl שכל הקבוצות הטובות ביותר במשחק מתחרות בה בכל שבוע ויכולות לזכות ב 125€ ובכל חודש ב500€. חצי גמר GO4BO2: myDGB.Razer vs TEAM BANHAMMER Alive--------------------------- SPIX blµz---------------------- DESIRE GolanNz-------------------- BuTcHeR eyalk------------------------- SeT i7 Divine---------------------- Ken4eG 13-8 לmyDGB שידור של המשחק : http://www.youtube.com/watch?v=sIW9B6uy-tI גמר GO4BO2 : myDGB.Razer vs Druidz.OZONE Alive------------------ Marre blµz------------- FRANKK GolanNz- -------…

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  10. שלום חברים, הכותרת אומרת הכל. מי שרוצה מוזמן לתת את ה-battletag שלו. שלי זה - HolyDiver#1664 כרגע ויזארד דרגה 25, לוקח קצת הפסקה. שיחקתי מספיק

11. Started by Gal&Gal,

היום חילקו מפתחות בטא לEVENT העולמי בסופש עוד מישהו פה קיבל?

• 42 תגובות
    • 18.5k צפיות
  12. Started by Roeebaeloha,

שלום לכולם אני רואה לאחרונה אנשים משתמשים בsr338 מניול סטרייק לדוגמא: אני יודע איך לשחרר אותו ושאתה צריך לשחק במפות של נול סטרייק אבל אנשים ששיחררו אותו מישהו יודע איך?

13. 5VS5 ODC החוקים של ה - ODC: *השעות של המשחקים יפורסמו, מותר לאחר משחק עד ל 20 דקות משעת התחלתו שנקבעה על ידי המנהלים בלבד !, אם הקבוצה שנגדכם מאחרת את המשחק יותר מ - 20 דקות אתם יכולים לקחת ניצחון טכני. *חובה על הקבוצה המנצחת להעלות תמונות של כל צד במפה ולהעלותה לפורום באשכול חדש, ניתן לפתוח אשקול ולכתוב בו מי ניצח ולציין שהיה משחק מהנה ולציין שתעלו את התמונה מאוחר יותר (עד 24 שעות ), קבוצה אשר שכחה לצלם את התמונות יכולה לצלם את התמונות אחרי המשחק דרך ה Theater במשחק על ידי כניסה לסרטון של המשחק ולחיצה על כפתור ה TAB במקלדת המראה את טבלת התוצאות של המשחק, *כל שחקן אשר מארח את המשחק חייב לבצע פעולה קטנה - Record ON, שחקן שלא מבצע פעולה זו הורס לקבוצתו בכך שהקבוצה השנייה …

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  14. משחק דפדפן אשר לאחרונה תורגם לעברית מחפש אחר שחקנים ישראלים רציניים, שמוכנים להשקיע מזמנם החופשי בפיתוח מדינת ישראל וקידום קהילתה במשחק. שם המשחק הנו אירפבליק. המשחק מדמה עולם חדש הזהה למציאות הקיימת - ישנן יבשות, מדינות וצבאות. במשחק קיימות 70 מדינות, אחת מהן היא מדינת ישראל, אולם מדינת ישראל הנה אחת מ-20 המדינות החלשות יותר במשחק. אחת הסיבות לכך הנה הקהילה המצומצמת והצעירה יחסית. אנו מחפשים אחר מוחות מבריקים ושחקנים בעלי מוטיבציה שיכולים להוביל אותנו קדימה בתחום הצבאי, הכלכלי, הדיפלומטי והתקשורתי. בשבועות האחרונים הצטרפה ישראל לברית חדשה כחברה מייסדת. בעקבות ההצטרפות לברית ישראל נמצאת תחת סכנה - הצבא הטורקי עלול לפלוש לשטחי ישראל בכל רגע ולמחוק את ישראל מן המפה. טורקיה …

• 0 תגובות
    • 879 צפיות
  15. Started by eNtro,

ביו טיוב, מי זה?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  16. Started by onagadori,

שלום שאני לוחץ על שתי הלחצנים של המשחק עולה לי הודעת שגיאה מה יכולה להיות הבעיה? - - - תגובה אוחדה: - - - ההודעה http://srv2.jpg.co.il/6/5329e9f271ef1.png

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by Gal&Gal,

אני לא יודע מי פה משחק אבל יש קהילה קטנה ברשת מישראל , ועוד יותר גדולה משאר העולם שמשחקים בבטא של המשחק הזה הוא ממש טוב ומי שאוהב משחקי יריות מאתגרים בו המשחקיות מתגמלת עבודת צוות וחשיבה טקטית ורוצה לשמור על הכסף בארנק (חינם) מוזמן לחפש ב STEAM ולהוריד ולהתקין העדכון היה של משימה חדשה ומפה חדשה , ממש טובים , יש מישהוא בפורום שגם משחק?

• 5 תגובות
    • 3.2k צפיות
  18. Started by Fadida,

המשחק היה מעניין, בהצלחה בפעם הבאה !

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  19. אני מניח שמין הראוי לפתוח דיון כזה כי נראה שאני מצליח לדרדר כל דיון על משחק לזה נתחיל עם סקירה קצרה על האפשרויות הנפוצות יותר להסרטה: Fraps - התוכנה שאני מניח הכי מוכרת בתחום יתרונות: תוכנה יחסית קלילה פשוטה מאוד לתפעול ועבודה כוללת תצוגת FPS צילום סקרינשוטים חסרונות: מאוד מכבידה על המחשב בזמן הקלטה קבצים ענקיים מגבילה את הFPS של המשחק לFPS ההקלטה מחיר: 37$ הגבלות טריאל: חותמת על הוידאו "הוקלט על ידי פראפס" והגבלת זמן הקלטה ל- 30 שניות Dxtory - החביבה עלי יתרונות: יחסית קלילה אפשרות להקלטה למספר כוננים במקביל מאפשרת שימוש בכל קודק הקלטה שמותקן על המחשב תצוגת FPS ותצוגת FPS וידאו בזמן ההקלטה צילום סקרינשוטים הקלטת סאונד למספר ערוצים שידור בתור מצלמת …

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. שלום כשאני מתחיל לשחק הכל עובד בסדר אבל בערך אחרי 3 דקות אני מתנתק מהסרבר מהסיבה הבאה: חשוב לציין שלאחר שזה קרה עשיתי uninstall דרך הorigin והורדתי מחדש ועדיין יש לי את הבעיה צריך עזרה תודה לכל העוזרים!!

21. Started by blbb,

החוקים של ה-ODC: על כל השחקנים לבדוק מראש שהאנטי צ'יט שלו פועל כראוי, במידה ולא על השחקן לעדכן את אחד המנהלים. השעות של המשחקים יפורסמו, מותר לאחר משחק עד ל 20 דקות משעת התחלתו שנקבעה על ידי המנהלים בלבד !, אם הקבוצה שנגדכם מאחרת את המשחק יותר מ - 20 דקות אתם יכולים לקחת ניצחון טכני. חובה על הקבוצה המנצחת להעלות תמונות של כל צד במפה ולהעלותה לפורום באשכול חדש, ניתן לפתוח אשקול ולכתוב בו מי ניצח ולציין שהיה משחק מהנה ולציין שתעלו את התמונה מאוחר יותר (עד 24 שעות), ולחיצה על כפתור ה TAB במקלדת המראה את טבלת התוצאות של המשחק. על השחקן המארח לשים את החוקים הנכונים, שחקן אשר יארח ולא ישים חוקים נכונים הורס לקבוצתו בכך שקבוצתו יכולה לקבל ניצחון טכני. לכל קבוצה מותר לקחת הפסקה…

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. Started by Greg#,

סתם עובר לי בפורום, מה הולך אנשים ישנים?

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. מכיוון שהקהילה משחקת כמה משחקים COD4 MW3 BO2 החלטנו לבדוק באשכול אחד את לכל המשחקים באשכול הזה תתבצע הבדיקה ל 5VS5 הטופס יכלול שם קבוצה, שחקנים ובאיזה משחקים הם ישתתפו בקאפ לדוגמא: Dragon Ball Z Goku Gohan Piccolo Vegeta Bulma Chi-Chi Trunks Goten Master Roshi מעוניינים לשחק ב MW3/COD4/BO2 תגובות שהם לא קשורות ימחקו והמשתמש יקבל אזהרה הבדיקה היא כדי לדעת כמה קבוצות מעוניינות, המשחק עם הכי הרבה הרשמות, לפחות 8~12 יבחר הקאפ כנראה יתחיל בחודש הקרוב בעתיד היה עוד קאפ ל 3VS3 באותה צורה מעוניינים ב MW3 FIFA.MW3 מעוניינים ב BO2 FIFA.BO2 מעוניינים ב COD4 dic kTeam במידה והרוסט שונה לכל משחק, אפילו בקצת, יש לכתוב את כולו מחדש למרות שנפרסם אותו הרבה, כולם מוזמנים ל…

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by DivineS,

phantasy סוף סוף הוציא את הסרטון הזה. [h=1]mYinsanity District Prague LAN[/h]

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. Started by Googleness,

http://www.chloedykstra.com/photos/aela-the-huntress-skyrim/

• 0 תגובות
    • 2.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים