משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,392 דיונים בפורום זה
-
המעבד והכרטיס מסך לא עוברים את 50 אחוז שאני משחק בלאק אופס 3 בסינגל הכרטיס עובד טוב על אחוזים גבוהים והfps גם גבוהה יותר ממאה אבל במולטיפלייר הוא על אחזוים נמוכים והfps נמוך נע בין 50 ל70 אין סיכוי שזה המעבד יש לי 7700K כרטיס מסך 1070 והמסך מחשב בחיבור hdmi מסך של 60 הרץ אם זה משנה
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי , הפעלתי את המשחק באינטרנט , בכמה סר ברים , הפינג היה בסדר גמור אבל ה fps היה ממוצע של 70-80 , והיה נופל דיי בקלות לכיוון ה 40-50 אני לא משחק על הגדרות גבוהות בכלל : 800X600 בסך הכל. בלי שום פילטר ! ובהגדרות במשחק , הכל על HIGH יש לי : amd 3500 939 winchester ATi X850 XT 1gb memory יש לכם מושג מה נסגר כאן ?
-
- 30 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
המשחק רץ על האופציות הכי גבוהות ו-16x AF NoAA, המפרט שלי בפרופיל עשיתי למעבד אוברקלוק מ1.86 ל2.6, זה עזר אבל עדיין ירד למתחת ל20 הגבוהים במצבים שיש רק הרבה יחידות על המסך ואין קרבות המשחק עדיין חלק במצבים של קרבות עם הרבה יחידות המשחק יורד לפעמים גם מתחת ל-20 ו בין 4xaa 16xaf או ללא פילטרים בכלל יש הבדל קטן מאוד בביצועים, פריימים בודדים האם זה נורמלי כשמדובר באופציות הכי גבוהות או שמשהו לא בסדר? תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 844 צפיות
-
-
הנה המפרט שלי: P4 2.4C@3.0 512 DDR R9800P@XT ואני משחק על Texture - Medium Model - Medium כל השאר High AA -4 AF -4 ויש לי ממוצע 45 לפעמים עולה ל70 ולפעמים יורד אפילו ל30. מה זה יכול להיות? :'(
-
- 3 תגובות
- 842 צפיות
-
-
אהלן. קניתי לא מזמן את Ghosts וסיימתי אותו. אבל אני סובל מרמת FPS נמוכה לחלוטין. BF4 רץ חלק לחלוטין על HIGH. מה אינפיניטי וורד עשו הפעם לא טוב? 1920X1200 במד\לוו כמעט ולא שחיק. מפרט: I7 2600K, 8GB RAM. GTX 460 2GB SLI
-
- 18 תגובות
- 2k צפיות
-
-
הסתכלו במפרט מחשב שלי ותגידו לי: (יש לי windows me עם אפשרות לשדרג ל windows xp pro או אולי לxp home) למה יש לי fps נמוך לעזאזל?! בשביל זה קניתי כזה כרטיס מסך?! למה הgta3 שלי לא נותן לי אפשרות לרזולוציה מעל 640x480 ו16bit colors? ??? האם כדאי לי לשדרג לxp ואיזו גירסה? אין לי הרבה כסף אז אני צריך פיתרון קל, זול ומהיר (אני מאוד מאוד מאוד מעדיף בלי קניית חומרה חדשה) איך יודעים את קצב ה fps במשחק (אני רק מעריך) תודה רבה, אסף המשחק הטוב בעולם :AR15:
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי בעיות FPS ב- Dark Messiah of Might and Magic. בהתחלה המשחק עבד חלק על ההגדרות הכי גבוהות ב- 35-40 FPS. אחרי כמה זמן הFPS פשוט נפל ל-5 ולא עולה מעל 10. הורדתי את ההגדרות להכי נמוכות ועדיין הFPS תקוע ב5-10 ראיתי את הנושא הזה באתר של יובי, כמובן שהדרייברים האלה מותקנים כבר בגלל בעיות אחרות שהיו לי עם המעבד ומשחקים. יש משהו אחר לעשות או שאני פשוט יצטרך לסבול את המשחק על 10 FPS? * המשחק מעודכן לגרסה 1.02
-
- 3 תגובות
- 570 צפיות
-
-
יש לי 8800GTS והFPS נמוך מאוד משהו כמו 8 FPS ברזולוציה של 860x680 (לא יודע אם זו בדיוק הרזולוציה). יש לי את הדרייבר הכי עדכני וכל שאר המשחקים רצים חלק.
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי שלום לכולם אני משחק ברשת בcall of duty war zone יש לי בעיה שמההתחלה הייתה קיימת עם הFPS נמוך, זה אף פעם לא יציב אבל תמיד נמוך זה יכול להיות 60 70 והמקסימום עד 120 FPS ( לפעמים יש ירידות גם מתחת ל60 אבל לכמה רגעים ומתייצב לרוב זה סביב ה100) עכשיו קצת נתונים.. הציוד שלי ברמה גבוה מאוד מסך 2K 27 אינצ' G-SYNC nvidia עם 144 hrz מחשב חדש עם כרטיס מסך RTX 2080 super מעבד amd ryzen 9 3900X זיכרון RAM 32G ועוד.. אז אני לא רואה סיבה לקבל FPS כלכך נמוך!!! ניסיתי המון טיפים דרך היוטיוב וכלום לא עזר, ראיתי גם ביוטיוב אנשים עם מחשב ומסך פחות טובים משלי עם 250 FPS יציב מאוד ממש אשמח לעזרה ממישהו שמבין עניין.. תודה.
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
אני מקבל FPS נמוך מאוד (avg 15) שאני על 800X600X16Xall-set-to-low מישהו יכול להסביר את התופעה? ברשותי gf2 gts 32, 1g athlon, 256mb
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי בעיה במשחקים מסוימים, שה FPS שלי במשחק לא עולה מעל מספר מסוים למשל בPREY אני לא יכול לעלות מעל ל60 FPS, על הגדרות מקסימליות וגם על פחות!!! מדוע יש הגבלה של הFPS????
-
- 1 תגובה
- 784 צפיות
-
-
-
לא יודע מה יש אבל בזמן האחרון אני משחק רק קאונטר סטרייק אני פשוט לא מוצא במה לשחק... המשחק שהכי אהבתי היה COD2. פשוט משחק ענק! יש עוד משחקים ברמה הזאת? (מבחינת הסאונד, הגרפיקה, הAI והמשחקיות המאוד כיפית) לא משנה אם זה WWII או משהו אחר. כל עוד זה לא עתידני וכולל מפלצות... =\ למרות ש-WWII זה המועדף עלי (גיוון רציני ביחס לשאר המשחקים) אז איזה משחק טוב יש שיענה על כל הדרישות שלי?
-
- 27 תגובות
- 2k צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
http://www.gamespot.com/news/6163545.html וכמובן שיש תמונה. כמה צפוי שיש שם רק אחת וחצי שנראית ~טוב .
-
- 12 תגובות
- 934 צפיות
-
-
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
סופסוף סיימתי את הסרט, אחרי חודש וחצי של עבודה.. אני לא לגמרי מרוצה מהתוצאה אבל נסתפק בזה. :-)
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
קצת באיחור של חודש אחרי שהמשחק יצא אבל הגיע הזמן להוציא כמה תמונות חדשות. תהנו... שזה מה שקורה בTBA שLAFA לידר https://www.facebook.com/photo.php?v=659313560779837&set=vb.156631294381402&type=2&theater DIVINE מתעסק בעריכה: כמה חברה מהקלאן של לינץ: TRUE STORY: ככה אנחנו פורצים B בWARHAWK - נדב זה השמן שמגיע בסוף בהליכה אל תגידו שזה לא קרה לכם: מקווה שנהנתם
-
- 9 תגובות
- 2k צפיות
-
-
-
חברים, אני פשוט לא מצליח להסתדר עם התוכנה. אני מכוון אותה ל- 30 FPS ולחצי מסך וניסיתי להקליט 20 שניות של משחק (לא רשת) מ- COD MW2. זה יצר קובץ ענק של 800 מגה שלא נפתח בכלל ב- VLC וגם היה בלתי אפשרי לשחק בזמן שמקליטים , ה- FRAME RATE ירד משמעותית. עכשיו אני רואה שאנשים כל הזמן מעלים סרטים בעזרת FRAPS , מישהו יכול להדריך אותי קצת בנושא?
-
- 12 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
כמה frps אתם מקבלים אני מקבל בפיפא 2003 50 מקסימום המחשב שלי זה פנטיום 4 1.8 256ddr 333 geforce4 mx http://www.fraps.com/תורידו את התוכנה מהאתר הזה
-
- 1 תגובה
- 891 צפיות
-
-
המערכת שלי מריצה חלק את המשחק, אבל במהלך הקלטה של וידאו זה לא ככה. זה מקרטע, אני מאבד המון FPS... מה עושים?
-
- 8 תגובות
- 947 צפיות
-
-
מישהו יודע איך לעבור את משימה 4 לאחר שאני מואשם בבגידה? כל הזמן מפוצצים אותי האם יש איזושהיא דרך לברוח מהחלליות ולהציל את המדען הזקן בדרך לבריטוניה.אני עם החללית DEFENDER ???
-
- 5 תגובות
- 814 צפיות
-
-
שנים רבות חי לו משחק הקלפים FREECELL במחשב תחת 98WIN לפתע הוא החליט לא לתפקד. כלומר, הוא עולה אבל נשאר עם שעון חול. אבקש לא לסקול אותי על העלאת נושא מטופש ופרימיטיבי כמו זה אבל אולי יש למישהוא רעיון איך להחזיר עטרה לישנה? ניסיתי להסיר את המשחק ולהתקינו מחדש מCD המקור של 98 אבל ללא הועיל. אני יודע גם על האפשרות לשחק את המשחק ברשת אבל ..... איך מחזירים את המשחק המקורי למחשב ? איך? תודה מראש לכל מי שפנייתי תתקבל בהבנה...
-
- 1 תגובה
- 816 צפיות
-
-