עבור לתוכן

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by ToxicFi7h,

החג נגמר ואיתו היו אמורים לבוא השרתים. איפה הם? זאת שאלה (אל תבינו אותי בגישה כאילו אתם חייבים לי משהו, לא זה הכוונה) אני רק מתעניין

• 1 תגובה
    • 3k צפיות
  2. Started by Sting,

למה יש עם זה כל כך הרבה בעיות? מישהו הצליח ויכול ללמד אותי איך? תודה

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by bigshock147,

תאריך הטורניר והשעות: יום שלישי 22/04/2014 מתחילים ב7 מסיימים ב9 אין איחורים !!! החוקים של הטורניר: *השעות של המשחקים יפורסמו, מותר לאחר משחק עד ל 20 דקות משעת התחלתו שנקבעה על ידי המנהלים בלבד !, אם הקבוצה שנגדכם מאחרת את המשחק יותר מ - 20 דקות אתם יכולים לקחת ניצחון טכני. *חובה על הקבוצה המנצחת להעלות תמונות של כל צד במפה ולהעלותה לפורום באשכול חדש, ניתן לפתוח אשקול ולכתוב בו מי ניצח ולציין שהיה משחק מהנה ולציין שתעלו את התמונה מאוחר יותר (עד 24 שעות ), קבוצה אשר שכחה לצלם את התמונות יכולה לצלם את התמונות אחרי המשחק דרך ה Theater במשחק על ידי כניסה לסרטון של המשחק ולחיצה על כפתור ה TAB במקלדת המראה את טבלת התוצאות של המשחק, *כל שחקן אשר מארח את המשחק חייב לבצע פ…

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  4. שלום ברצוני להתלונן על האדמינים בשרתי המשחק HW ZONE שבמשחק CSGO לאחרונה שיחקתי במשחק ולא עברו שניות ספורות שאני מקבל קיקים (5 פעמים ברציפות) ואני לא מבין למה אחר כך הסבירו לי שצריך את התוכנה TEAM SPEACK (משהו כזה) והם לא מסבירים לי מה לעשות איך לעשות הם פשוט לא יודעים לדבר ואין להם טיפת סבלנות הדבר היחידי שהם עושים זה נותנים קיק ובכך הם חוסכים את כל ההסברים. זה יחס קר ומגעיל ולא נעים שלא הייתי מצפה לקבל ובטח שלא כשחקן ששומר על החוקים הנדרשים אשמח אם תעשו משהו בנידון לבדוק את טיב התנהלות האדמינים בשרתי CSGO - HWZONE בתודה עידן.

• 3 תגובות
    • 2.8k צפיות
  5. Started by Gal&Gal,

מישהו משחק? אני התחלתי דמות כרגע רמה 16 Bosmer ShadowBlade , משתמש בעיקר בקשת ובסייפונינג תוסיפו אותי לחברים =) תוכלו למצוא אותי בתיוג @galangel

• 8 תגובות
    • 4k צפיות
  6. אני כבר שואל את האדמין יותר מ5 פעמים איך שינוי ניק אחרי 15 סיבובים של משחק תקין לגמרי ולאחר שנבחרו השחקנים מפריע למהלך המשחק וככה הוא מגיב לי: וגם נועל לי את הנושא בלי להגיב לשום טענה זה כבר טרולינג לכל דבר מה שהם עושים ואני לא צוחק מנהלי האתר אתם מתכוונים לטפל בזה?

• 1 תגובה
    • 2.3k צפיות
  7. Started by Sason22,

במהלך מיקס שנגמר לפני כמה דקות שהיה די מצחיק, שחקן מהקבוצה שלי החליט לעשות TK בצחוק (כי גם ככה הובלנו 14-1) אז שיניתי בצחוק את הניק שלי בצחוק לban him (או משהו כזה)האדמין squirrel שהיה מאוד עצבני היום (איים להביא באן לכל אחד בטימספיק שרק ידבר) החליט להביא לי על זה באן:smiley1: לשבועעעעע:smiley1::smiley1: אולי כדאי שתמנו מנהלים קצת פחות חמומי מוח, כי השרתים שלכם ממש טובים וחבל להרוס את הקהילה ככה squirrel אם אתה מפסיד 16-1 זאת לא סיבה להוציא את העצבים שלך עלי זה רק משחק

8. Started by GooG,

איפה הסרברים אני לא יכול לעמוד בזה יותר

• 1 תגובה
    • 3.2k צפיות
  9. Started by bhk1231,

אני מחפש שם של משחק ישן.... אני חושב ששיחקתי בדמו שלו שהייתי קטן..., כנראה 1995-2000, משחק ילדים כנראה אולי משחק של דיסני, ג'אנר פאזלים. (נראה לי זה היה חלק מהדיסקים האלה של פעם של ה-300 משחקים דמו וכד'....) (חיפשתי באתר "מסע אל העבר" אך לא מצאתי, אני דיי בטוח שהיה בדיסק גם את הצייר של דיסני "Disney's Magic Artist Studio") אני רק זוכר שאתה נמצא בחדר שנראה כמו סטודיו של אנימטור, אתה מקליק על אזורים בחדר בשביל לעשות זום לשם. המטרה הייתה לאסוף דברים מהחדר בשביל להשלים את התמונה שתלויה על הקיר נראה לי, ברגע ששמת את כל החלקים בתמונה התמונה הופכת מהאפור לצבעוני ויש הנפשה של אנימציה קצרה... אני זוכר למשל שבתמונה חסר ענן, אז את הולך לקומקום שנמצא בחדר מרתיח אותו ואז האדים זה כא…

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by Monte,

שחקנים יקרים עמכם הסליחה, שרתינו יהיו סגורים עד סוף החג. מיד בתומו נרים שרתים חדשים טובים בהרבה, בלי הנפילות שחווינו בזמן האחרון. נעדכן בכתובות IP כאן בפורום, שרת הטימספיק ישאר פועל לנוחיותכם.

• 0 תגובות
    • 2.3k צפיות
  11. Started by lev-27,

אתמול התחיל אצלי באג מאוד מוזר ב-SC2. במהלך המשחק המסך קופא, אבל המשחק ממשיך לרוץ ברקע. הבאג מופיע באופן אקראי כעבור זמן משחק מסוים. משחקים אחרים עובדים בלי שום בעיה.

• 3 תגובות
    • 871 צפיות
  12. עריכה הנהלה: אתה מוזמן לעשות את זה בפורום אחר, לא פה.

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by MaLaWaH,

[ATTACH=CONFIG]5680[/ATTACH] החוקים של ה - ODC: *השעות של המשחקים יפורסמו, מותר לאחר משחק עד ל 20 דקות משעת התחלתו שנקבעה על ידי המנהלים בלבד !, אם הקבוצה שנגדכם מאחרת את המשחק יותר מ - 20 דקות אתם יכולים לקחת ניצחון טכני. *חובה על הקבוצה המנצחת להעלות תמונות של כל צד במפה ולהעלותה לפורום באשכול חדש, ניתן לפתוח אשקול ולכתוב בו מי ניצח ולציין שהיה משחק מהנה ולציין שתעלו את התמונה מאוחר יותר (עד 24 שעות ), קבוצה אשר שכחה לצלם את התמונות יכולה לצלם את התמונות אחרי המשחק דרך ה Theater במשחק על ידי כניסה לסרטון של המשחק ולחיצה על כפתור ה TAB במקלדת המראה את טבלת התוצאות של המשחק, *כל שחקן אשר מארח את המשחק חייב לבצע פעולה קטנה - Record ON, שחקן שלא מבצע פעולה זו הורס לקבוצת…

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  14. Started by dude1001,

אוקי, אני לא בטוח ב-100% שהשאלה שייכת לפה ולא לפורום ציוד היקפי. אני שואל כאן כי לדעתי יש יותר סיכוי שתוכלו לעזור לי. אני רגיל לשחק במשחקי PC עם גיימפאד USB רגיל, זול שכזה (לא של לוג'יטק או סוני או חברה מוכרת). ניסיתי את MARK OF THE NINJA (שהוא, מהתרשמות ראשונית לחלוטין, משחק stealth-פלטפורמה-מבט צד מאוד נחמד), והמשחק מזהה אוטומטית את הגיימפאד, אבל לא מזהה את כולם נכון. במעגל הכפתורים הימני-עליון בגיימפאד, המשחק החליט שהמקש העליון הוא בעצם המקש הימני, המקש הימני הוא התחתון וכך הלאה. בד"כ זה לא היה מפריע לי, פרט לעובדה שהמשחק מראה לי אילו פעולות אני יכול לעשות באמצעות אייקונים של הכפתורים בפינת המסך (בסגנון אססינס קריד, שרואים בפינה כפתורים ופעולות שרלוונטיות להם), וזה די …

• 0 תגובות
    • 885 צפיות
  15. בתור שחקן CS חדש קצת קשה לי להבין את המושגים בדיונים פה, מישהו יכול להסביר לי מה אומר מיקס? מה זה אוטו-מיקס? יש עוד מושגים שאני צריך לדעת? ואולי לפרש לי את המשפט הזה מהחוקים: "אין לצאת באמצע מיקס ללא סאב ישראלי" ?

• 2 תגובות
    • 2.5k צפיות
  16. Started by instanz,

שלום לכולם אני חדש בקהילה הזאת אני בטוח שכמה אנשים מכירים אותי מהשרת המוצלח שפתחתם. הולך להיות בקהילה הזאת דברים רציניים כמו תחרויות ולאנים בעתיד הרחוק אני ישמח לדעת קצת וכמובן אם יהיו עוד שרתים?

• 1 תגובה
    • 2.3k צפיות
  17. Started by rmilter,

יוזר לSTEAM. 43 משחקים במחיר מצחיק. מספיק שתמצאו 4-5 משחקים שאהבתם וזה כבר משתלם. המחיר גבוה כי אי אפשר למכור משחקים בנפרד... הכל חייב ללכת ביחד. מי שרציני יקבל מחיר טוב המשחקים: BATTLEFIELD BAD COMPANY 2 BIOSHOCK INFINITE BURNOUT PARADISE THE ULTIMATE BOX CALL OF DUTY BLACK OPS CALL OF DUTY BLACK OPS MULTIPLAYER CALL OF DUTY MODERN WARFARE 2 CALL OF DUTY MODERN WARFARE 2 MULTIPLAYER CALL OF DUTY MODERN WARFARE 3 CALL OF DUTY MODERN WARFARE 3 MULTIPLAYER GTA GTA 2 GTA 3 GTA EPISODES FROM LIBERTY CITY GTA SAN ANDREAS GTA VICE CITY GTA IV GRID 2 HITMAN ABSOLUTION HITMAN 2 SILENT ASSASSIN HITMAN BLOOD MONEY HITMAN CODENAME 47 MIRRORS EDGE SLEEPING DOGS GTI RACING COUNTER STR…

• 17 תגובות
    • 6.1k צפיות
  18. Started by noiZE,

ההופעה הראשונה שלנו

19. Started by ran_giladi,

לגבי המשחק הזה אני מתלבט הרבה זמן. ורציתי לשאול האם הוא כדאי לקנות אותו (אני שחקן FPS שאוהב יותר SLOW PASE בסגנון של ARMA רק לא עד כדאי כך איטי) אז ציון היתתם נותנים למשחק מאחד לעשר. תודה לעונים

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by Monte,

בימים האחרונים נתקלנו אנחנו חברי הצוות בשלל שחקנים חדשים שלא מוכנים לכבד את חוקי הקהילה. אשכול זה נועד לכל השחקנים, ומטרתו להבהיר כמה נקודות. 1. אנחנו קהילה תחרותית. בקהילה מסוג זה אין מקום לבעיות משמעת כאלה ואחרות. אנחנו לא נתמודד עם בעיות משמעת. שחקן יוזהר לפני באן, 3 פעמים לפחות, ואם ידרוש יוכל לשוב לשרת הטימספיק להבהרת הבאן בלבד. חובה על כל השחקנים לקרוא את החוקים טרם השתתפות במשחק, אי ידיעת החוק אינה פותרת מעונש. 2. אנחנו לא נקל בעונשים שנקבעו. האדמינים הם שחקנים ותיקים, שמעריכים נכונה את מידת העונש. שחקנים שחשים שעונשם לא מוצדק מוזמנים לפנות לאדמין או מנהל בסטים, ואני אבדוק אישית את האירוע. אם לאחר ישיבת הנהלה נקבע כי העונש הוא מוצדק, העונש ישאר כפי שהוא. 3. זכותו ש…

• 3 תגובות
    • 2.5k צפיות
  21. Started by Monte,

הנהלת CS:GO HWZONE מאחלת חג שמח לכל שחקני הקהילה! נשמח לראותכם בשרתים

• 6 תגובות
    • 2.4k צפיות
  22. Started by AmitDanan,

קצת מצחיק אבל אני לא מצליח לעלות על הספינה על מה צריך ללחוץ? לחצתי על כל המקלדת ועדיין לא הצלחתי??

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by yortem,

יש לי קוד קופון למשחק thief חינם לחשבון הסטים שלכם (קיבלתי אותו כי קניתי כרטיס מסך של AMD) אני מוכר אותו ב-100 ש"ח למי שמעוניין, במייל yortem AT walla.co.il או בהודעה פרטית פה. המשחק עולה בסטים 50 דולר (180 שקל) http://steamcommunity.com/app/239160

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  24. Started by yortem,

אני מחפש משחקים מכל הסוגים, מכל השנים ומכל האפשרויות שעולות לכם בראש ל-2 שחקנים מאותו מחשב. יש לי אחיינים שמחפשים תמיד מה לשחק במחשב וצריך לתת להם משהו.

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. Started by Midas,

היצטרפו לקבוצה הישראלית של Daggerfall Covenant ותהיו החלוצים של הגילדה שעתידה לקום! https://www.facebook.com/groups/779293882082165/

• 0 תגובות
    • 2.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים