משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,392 דיונים בפורום זה
-
בעבר היה נסיון קודם שעשה שימוש בעותק לא חוקי של המשחק ולכן לא היה ניתן לפרסמו כאן. כעת הפרוייקט החדש עושה שימוש בקבצי הסטים של המשחק ובודק את החוקיות שלו. כרגע יש פה ושם באגים אך מקווה שלאחר האישור הסופי של אקטיביזן הפרוייקט יתפתח. הנה קיל קונפירם קצר מתוכו
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
Fourteen ways to spot a Call of Duty player in Battlefield 3 Other than by looking at the bottom of the leaderboardsקצת ישן, אבל מי שעדיין לא קרא, יש שם כמה משפטים די טובים
-
- 0 תגובות
- 737 צפיות
-
-
http://community.callofduty.com/thread/200397140#205674719 Confirmed. you wont get banned from it. download: http://rapidshare.com/share/3911FB584A246D473147270C77C430BE and http://www.mapmodnews.com/filemgmt/index.php?id=290 , need to wait for confirmation from esl inorder to use it in their cup. other wise do not use it when running ESL wire. They refuse to talk about it in public and they twitted that its considered none-legit but they are still discussing about it, go read the STEAM COD forums and you'll understand. its still uncertain that its allowed at all in ESL or in general but they said they will announce it in the near future. also they already banned people …
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אחרי שחברת IW אישרה שאין לה בעיה עם FOV CHANGER גם esl אישרו את ה FOV CHANGER כל עוד זה רק משנה פוב. IW https://twitter.com/candyslexia/status/400020567236939776 תגובה של אדמין ב esl לינק להורדה http://www.mapmodnews.com/filemgmt/index.php?id=290 * שימו לב כי ה FOV CHANGER מבטיח שלא תקבלו באן, כל פובגיינגר אחר על אחריותכם (רוב הסיכויים שתקבלו באן)
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
היי עם המפרט שבחתימה שלי ועם ההגדרות הנ"ל הייתי רוצה שתגידו מה דעתכם על התוצאה בFPS יחסית למחשב הישן שלי נ.ב מדובר בPATCH 1.03 [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 822 צפיות
-
-
יש בערך 10FPS כשאני משחק עם בוטים 20 על 20 והמשחק לא זז הכל מקרטע ולאט לאט נהיה יותר מהיר כשנהרגים בוטים וה-FPS נהיה יותר גבוה, רק אם אני משחק איזה 5 נגד 5 אז הFPS בערך 30-50 וזה סביר אבל זה משעמם ככה, הורדתי רזולוציה ל-1440 על 900 והשתקפויות, צלליות וכל הדברים האחרים הורדתי ל-Low והכל בהכי נמוך ועדיין אותו דבר. לפני שהתחלתי לשחק הפעלתי את הוידאו טסט והיה FPS גבוה ולא קרטע והיה מצוין. לשחק ברשת עדיין לא ניסיתי כי זה לא מצא סרברים (האינטרנט תמיד נתקע בסופ"ש). מה אני יכול לעשות, אני חייב לשחק במשחק הזה ודרך אגב 1.6 עובד מצוין (אם זה עוזר איכשהו). המשחק הוא ללא Steam.
-
- 4 תגובות
- 629 צפיות
-
-
-
http://www.file-upload.net/download-8264438/rki-geister-cfg-pewpew.zip.html אני משתמש בו ולי זה די עזר בנתיים
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני משחק במשחק World of Warcraft כבר שנה. לפני חצי שנה התחילו לי FPS Drops פה ושם, לא ממש הטרידו אותי אבל ב3 חודשים האחרונים זה התגבר ועכשיו כל כמה שניות הFPS יורד מ40 ל5 וזה פשוט בלתי נסבל. התקנתי WinXp מחדש התקנתי את כל הדרייברים האחרונים והתאכזבתי לגלות שWoW עובד בדיוק כמו מקודם. אני רוצה לציין שלא פירמטתי אלא רק התקנתי מחדש וכל הרג'סטרי נקי עכשיו כמו חדש. גם כן ניסיתי להוריד את ה Fast Write וזה לא עזר, הוספתי זכרון וירטואלי (2048-2048) וזה לא ממש תרם גם כן. בהגדרות נמוכות עדין יש דרופס באותה מידה, ולא הפילטרים לא עובדים. עשיתי Defragment המון פעמים ויש לי 40GB מתוך 80GB פנויים. שהתחלתי לשחק לא היו דרופס בכלל והכל עבד מושלם עם המפרט הזה: 2.6MHz HT+Duel Channel יש…
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מה הפקודה שאני צריך לכתוב כדי לראות את הFPS ב QUAKE 4? תודה לעונים ;D
-
- 9 תגובות
- 635 צפיות
-
-
שלום, רצ"ב המפרט שלי : AMD 3000 64BIT 1 GB RAM PC3200 SAPPHIRE X800 XL אני מריץ את GTA SA על X4 AA ו X 8 AF ברדייבר במשחק אני קבעתי שיהיה רק MIPMAP ביטלתי את ה FRAME LIMITER ואת ה- AA ... אני מקבל בין 37 - 42 פריימים האם זה נורמלי או שאני אמור לקבל הרבה יותר עם הקונפיגורציה הנוכחית שלי ?
-
- 18 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
היי אחים שלי... תגידו , כמה FPS אתם מקבלים במשחק Play Call of Juarez ?? ותגידו , כשאתם מרימים דברים גם לכם זה מקרטע בטירוף ??
-
- 28 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
-
ברזולוציה של 1024 * 1280 כמה FPS ייתנו ה: GeForce 9800GT GeForce 9800GTX +GeForce 9800GTX האם יורגש הבדל בין השלושה ברזולוציה הנ"ל, ואיך המשחק ירוץ בכלל עם הכרטיסים האלה?
-
- 1 תגובה
- 579 צפיות
-
-
שלום קניתי את המסך היום ורציתי לדעת אם זה ה FPS שאני אמור לקבל? 30-57 4XAA HIGH DETAIL 1680X1050 מפרט בצד תודה
-
- 6 תגובות
- 561 צפיות
-
-
היי, איך אני רואה מה ה-fps שיש לי במשחקים, לדוגמה battlefield 2 תודה
-
- 7 תגובות
- 912 צפיות
-
-
יש לי בקאוונטר סטרייק 60 FPS קבוע, לא זז ולא יורד... עכשיו השאלה שלי היא איך להעלות את זה? אני די בטוח שזה לא המחשב שמגביל את זה כי הגעתי לFPS גבוהה יותר במשחקים אחרים... עשיתי בערך כל קונפיג אפשרי חבר שלי אמר לי שהוא שינה את הקצב ריענון של המסך ועלה מ60 ל100... אני עובד על 85 mhz וזה הכי גבוהה ברזולוציה שאני משתמש בה. ניסיתי גם להוריד רזולוציה ולהעלות את הקצב ריענון ל100 אבל זה לא שינה שום דבר. בבקשה תעזרו
-
- 18 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שאלה של NOOB איך אני רואה על כמה FPS המחשב שלי מריץ משחקים ? לדוגמא אני ב CRYSIS ואין לי מושג איך לראות על כמה FPS זה רץ.. אשמח לעזרה תודה חבר'ה
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שמתי הכל על איכות גבוהה פילטרים וכל זה ככה והתמונה לא חלקה בפינות
-
- 4 תגובות
- 736 צפיות
-
-
שלום, כשאני מחבר את הנייד שלי למסך גדול יותר ומשחק איתו על 1080*1920 אני מתחיל לשחק על 60 fps ואז אחרי 15 דקות זה מתחיל לרדת בהדרגה. יש לציין שהמחשב לא מתחמם יתר על המידה וזה לא קורה כמשחקים עם המסך הרגיל שלו ברזולוציה 768*1366. דגם כרטיס מסך: nvidia gefore gt525m אשמח לדעת אם למישהו יש רעיון
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
שלום לכולם יש לי מערכת דיי ישנה. מעבד 2000 מגה הרץ , 2 גיגה זיכרון וכרטיס מסך 6800 gt. היום התקנתי guitar hero 3 וFPS דיי נמוך. המשחק עצמו עובד דיי בסדר אבל טיפה מקורטע. כמובן שהורדתי את הגרפקיה. סרקתי את הרשת וראיתי שיש פאץ 1.3 שהוא אופטימזיה למשחק למחשבי mac והוא אמור לשפר ביצועיים במחשבים ישנים. האם יש את זה גם למערכות xp? עכשיו הורדתי את הפאץ 1.1 התקנתי אותו, וגם כרגע אני מוריד פאץ 1.3 למערכת חלונות ועכשיו אני מתקין. ידוע לכם על משהו? האם הפאצים שהתקנתי אמורים לשפר גם הם? אשמח להצעות לשיפור ה FPS במשחק. תודה
-
- 1 תגובה
- 734 צפיות
-
-
יש לי 60 fps במשחק , שזה נחשב כ-fps בינוני בסי אס . ישנם דרכים להעלת ה-fps ? מפרט: amd 4600 d.c 1gb gf 8500
-
- 10 תגובות
- 844 צפיות
-
-
שלום, לאחרונה רכשתי מחשב גמיינג: GIGABYTE Z170 i7 -6700k rx480 nitro+ oc DDR4 3000hz אני מפעיל את המשחק TOMB RAIDER החדש ולא משנה אילו הגדרות גרפיות אני עושה (גבוהות/נמוכות) (DX12/DX11 ) אני לא עובר את 60FPS, יתר המשחקים הכול כשורה, לפי סירטונים שראיתי ביוטיוב ובנצ'מרקים עם חומרה חלשה יותר עוברים את ה70 בקלות. אשמח לעזרה, נ.ב בנוסף האם יש לכם תוכנה לתצוגת ביצועי המחשב מומלצת? אני משתמש כרגע ב DXtory
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-