משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,390 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, אני SiaTex ואני משחק לרוב SC II אבל גם לפעמים HS ומשחקי אופליין כמו WATCH DOGS וכל מיני כאלה. כולכם מוזמנים להצטרף לסטרים שלי, באיכות בסדר(יכולה להיות יותר טובה אבל זה ישתפר בהמשך), לפעמים עם מצלמה לפעמים לא, לפעמים DUBSTEP לפעמים רוק(משתדל לגוון). קישור לסטרים: http://www.twitch.tv/siatex אתם מוזמנים לעקוב!!
-
- 0 תגובות
- 956 צפיות
-
-
אם אתם חובבים של משחקי פאזלים וחשיבה, בוודאי יצא לכם לשמוע על אחת משתי הסדרות המפורסמות ביותר לקונסולות הDS וה-3DS: סדרת פרופסור לייטון וסדרת פניקס רייט. כעת, שתי החברות Capcom ו-Level-5 משלבות פעולה לכותר משותף בשם Professor Layton vs. Phoenix Wright: Ace Attorney לקונסולת ה3DS. המשחק משלב את המשחקיות של שני המשחקים ומפגיש ביחד את שתי הדמויות לחקירה של תעלומה מסתורית שקשורה בנערה צעירה ועיר שחוקי ההגיון לא מתקיימים בה.
-
- 2 תגובות
- 940 צפיות
-
-
-
- 23 תגובות
- 6.7k צפיות
-
-
חשבתי לפרסם את זה לכאלה שרוצים אמבלם יפה תהנו http://emblemsbf.com/
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי, התקנתי את המשחק lego marvel super heroes על גבי המחשב, המשחק עובד כ-3 דקות ואז המסך נהייה שחור, על מנת להתחיל לעבוד על המחשב מחדש נידרש לבצע לעשות ריסטרט. נא עזרתכם בהבנת הבעיה. תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
איפה הכי משתלם/זול לקנות את המשחק ? כמה גרסאות/הרחבות יש למשחק ואיזה לקנות ?
-
- 21 תגובות
- 4.4k צפיות
-
-
דרושים מנהלים חדשים לצוות ההנהלה של קהילת Battlefield אם אתם חושבים שאתם מתאימים,שיש לכם כושר ניהול,ניראה לכם שיש לכם את הזמן והמאמץ להשקיע ? צוות המנהלים של קהילת Battlefield מחפש מנהלים חדשים שיצטרפו למשפחת HWzone ניהול קהילת דורש יכולת ניהול,התמדה,זמן והרבה רצון להשקיע בקהילה. אם אתם חושבים שאתם מסוגלים אז בואו תציעו את עצמכם ואולי תתקבלו לתפקידים בהנהלת קהילת Battlefield צוות הקהילה בעל מספר תפקידים ומכל תפקיד יש כמה אדמינים לכל תפקיד בהנהלת הקהילה בנוי לניהול הנושא מסויים שהאדמין קשור אליו בלבד כרגע ההנהלה בקהילת Battlefield מחפשת אדמינים לתפקידים הבאים: Gather Manager - אדמין זה אחראי על כל נושא התחום התחרותי בקהילת Battlefield, אדמין זה מנהל תחרויות,גאדרים,משחקים,…
-
- 29 תגובות
- 35.1k צפיות
-
-
שלום לכל חברי הגיימרים. במקצועי בארבע השנים האחרונות אני מפתח אפליקציות מובייל, הדמיות תלת ומשחקי ווידאו. לאחרונה התפנה לי זמן לעבוד קצת על פרוייקטים משלי ואף קניתי מחשב חזק בשביל זה. בגלל עומס העבודה בשנתיים האחרונות נאלצתי לנטוש שניים שלושה משחקים שלי באמצע הפיתוח וכאמור עכשיו אני מתכוון להשקיע בפיתוח מחדש. ישנו משחק אחד בשלבים די מתקדמים שאני מעוניין לשמוע דעתם של גיימרים עליו כדי לבדוק כדאיות המשך הפיתוח. שמו: Iron Ball Cannon בכללי מדובר בתותח שיורה כדורי ברזל שעם הזמן אותם כדורים נפתחים ומקבלים יכולות נוספות כגון: כדור ברזל רגיל, נפיץ, מתפצל, מוקש ימי, נשלט במעופו וכו'. המשחק מבוסס פיזיקה מלא בתלת מימד. כמו כן עניין הגרפיקה עוד לא גמור והרבה דברים ישתנו בה…
-
- 15 תגובות
- 3k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם, כידוע לכם בתחילת חודש מארס ועד תחילת חודש אפריל, התנהל בקהילה שלנו טורניר 3 על 3 בין קבוצות נבחרות על פרסים ידועים מראש שלושה הארד דיסקים של WD BLACK 1 TB. הקבוצות שניהלו את הקרב נתנו קרבות מעניינים, ומתוכם הכנסנו את חלק מהצילומים הנבחרים, כידוע לכם הצילומים הם מהספקטייטור של המשחק ולכן היו לנו אפשרויות מרובות למבטים ופיכך גם תוכלו לראות כמה כיוונונים ושינויי מצלמה לא רגילים. נשמח תמיד לתת לכם גיבוי באמצעות סרטון למשחקים שתנהלו בשרתים שלנו, הפרסים הם בחסות חברת ההארד דיסקים האמריקאית WD. מתוך משחק קבוצת - Noob Killerz Vs RaZThEKinG צפיה מהנה:
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
קיבלתי מחשב חדש לגיימינג ואני צריך משחקים טובים לשחק. תנו לי רשימה של משחקים חדשים חדשים שיצאו וכדאי לשחק מאוד בהם
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
איך משנים את הגדרות הגרפיקה יש רק רזולוציה ומסך מלא http://www.siz.co.il/my.php?i=w0kmzowrngzq.jpg
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני משחק עם הצלף הזה כבר כמה שבועות ובשבוע האחרון אני שם לב שהוא הפך להיות גרוע ביותר ירייה מטווח אפס לחזה לא הורגת גם יריות מטווח של 100-200 מטר לא הורגות בכדור אחד
-
- 7 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
שלום לכולם, אנחנו מחפשים עובד/ת לחנות שלנו בגבעתיים: משרה מלאה או חלקית לפי שעות, מתאים גם לסטודנטים, מתאים גם לחיילים משוחררים. תאור התפקיד : מכירה ושירות לקוחות בחנות, טיפול בהזמנות ומלאים, ניהול שוטף של אתר מכירות באינטרנט, תפעול אירועי השקה ומולטימדיה. דרישות התפקיד: גיל : 21+ מגורים באזור גוש דן, עדיפות גבוהה לגבעתיים/ ר"ג היכרות וידע עם עולם משחקי הקונסולות והמחשב מי שמעונין יכול לשלוח לנו קורות חיים למייל : mediagamead@gmail.com ניתן גם לשלוח לנו הודעה פרטית בעמוד הפייסבוק שלנו: https://www.facebook.com/pages/Media-Game/130822523599791
-
- 0 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אנחנו מחפשים עובד/ת לחנות שלנו בגבעתיים: משרה מלאה או חלקית לפי שעות, מתאים גם לסטודנטים, מתאים גם לחיילים משוחררים. תאור התפקיד : מכירה ושירות לקוחות בחנות, טיפול בהזמנות ומלאים, ניהול שוטף של אתר מכירות באינטרנט, תפעול אירועי השקה ומולטימדיה. דרישות התפקיד: גיל : 21+ מגורים באזור גוש דן, עדיפות גבוהה לגבעתיים/ ר"ג היכרות וידע עם עולם משחקי הקונסולות והמחשב מי שמעונין יכול לשלוח לנו קורות חיים למייל : mediagamead@gmail.com ניתן גם לשלוח לנו הודעה פרטית בעמוד הפייסבוק שלנו: https://www.facebook.com/pages/Media-Game/130822523599791
-
- 0 תגובות
- 792 צפיות
-
-
לכל מי שפספס או מי שקיבל התקף נוסטלגיה.... מדובר בגרסה של "סיפורי מיתולוגיה" לAge of Empires ככה שיש את כל הנושא של עדינים, טכנולוגיה, בנייה של כפר וכולי אבל יש גם מערכת שלמה של "אלים", מפלצות מיתולוגיות וגיבורים. המשחק מלבד סקירמיש, מולטי, לאן, Direct Connect ועוד מכיל קמפיין ענק ומדהים מבחינת עלילה ששווה בהחלט לשחק... הגרסה החדשה עברה שדרוג גרפי, טכנולוגי והוכלאה ביחד עם Steam ו Twitch... כולל את המשחק המקורי, חבילת ההרחבה The Titans והקמפיין The Golden Gift... אחד המשחקים האהובים עליי מעולם רק בגרסה משודרגת... שווה למי שפספס... http://store.steampowered.com/app/266840/
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
Ubisoft ממשיכה עם הבשורות הרעות. זה התחיל עם הרזולוציה ש-Watch dogs ירוץ על הקונסולות, וכעת המשחק המצופה, Tom Clancy's The Division, נדחה ל-2015. מפתח מיוביסופט מאסיב אמר:"אנחנו יוצרים משהו שאנחנו גאים בו ואנחנו לא רוצים להתפשר על האיכות. אנחנו הולכים לשחרר את המשחק כשיהיה מוכן." משום מה יש לי הרגשה, כשהוא מדבר על איכות הוא לא מדבר על הקונסולות . מבאס לשמוע שהמשחק נדחה, אני אישית רוצה כבר לשחק בו אך במידה והמשחק באמת לא מוכן אני מעדיף משחק "אפוי" כמו שצריך אבל זה לא לעניין לא לעמוד בלוח זמנים. הייתי מעדיף שתאריך השחרור יעמוד מראש על 2015 ולא יהיו דחיות. המשחק ישוחרר ל: PC, PS4 ו-XBONE.
-
- 0 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני מכוון מאיפה מורידים? האם המשחק חימני או שעולה כסף? האם יש כמה גרסאות? אם כן אז מה ההבדל בין הגרסאות. ואם יש רשתים טובים שאפשר לשחק בהם ברשת? כלומר אם יש זמינות להצתרף למשחק והפינג יהיה נמוך ולא יהיה לאגים. תודה רבה.
-
- 5 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
יש לי את המשחק המקורי, Silver. http://en.wikipedia.org/wiki/Silver_(video_game) אני היום התקנתי את המשחק על ווינדוס 7. המשחק עובד, אך הצבעים שעל המשחק... אינני יודע להגיד מה זה. אשמח שתגידו לי מה זה שלפעם הבאה אדע. אני שם פה תמונה: http://up407.siz.co.il/img1/okidzuwdydoz.jpg' alt='okidzuwdydoz.jpg'> ניסיתי לחפש patch או קראק למשחק כי קיוותי שאולי זה יעזור לסדר את הבעיה של הצבע, אך כימעט ואין. מצאתי כמה, אך לא עזר לי. יש מישהו שיודע להגיד לי איך לסדר את הבעיה של הצבע במשחק שהצבע במסך יחזור לנורמאלי? אשמח לעזרה.
-
- 3 תגובות
- 997 צפיות
-
-
Hearthstone: Heroes of Warcraft Hearthstone הוא משחק קלפים חינמי מבית Blizzard, שמציג משחק קל ללמידה גם עבור אלה שחדשים לז'אנר משחקי הקלפים. בHearthstone אתם יכולים להלחם נגד יריבים מכל רחבי האינטרנט, נגד חברים או נגד המחשב. מה שמייחד את Hearthstone ממשחקי קלפים אחרים, הוא שאתם יכולים לבחור גיבור אחד מתוך תשעה, שלו יכולת מיוחדת שניתן לנצל פעם בתור, בנוסף לקלפים שלכם. קלפים במשחק ניתן לצבור בכמה דרכים, אבל הדרך העיקרית היא פשוט לקנות חבילה בחנות, בכסף של המשחק או בכסף אמיתי (לחסרי סבלנות).
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
http://pc.ign.com/articles/122/1222667p1.html
-
- 20 תגובות
- 12k צפיות
-
-
שלום חברים, אנחנו מחפשים מנהל קהילה ל-COD לקראת השקת השרתים וטורנירים עם פרסים. אם אתם חושבים שאתם מתאימים, אתם מוזמנים לפנות אלי באימייל ronen at hwzone.co.il תודה.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני משחק בBF4 בסוני 4 ורציתי לדעת אם יש עוד ישראלים פעילים פה ובנוסף האם שרת ישראלי לסוני 4 זה בגדר חלום ?
-
- 10 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
חשבתי לקנות אחד אבל אני לא מוצא אותו בשום מקום חיפשתי ובזאפ והוא מופיע בשתי חנויות ב 1700 שקל 1790 שקל ניסיתי לראות כמה יעלה דרך אתר BUY2USA בלינק שמעתיקים מאמזון והם עושים את כל השאר ויוצא באזור של 1650 שקל אפילו פחות מחנות בארץ קצת פוחד להזמין מחול אם תהיה בעיה אני נכנס לסיפור למישהו יש את ההגה? מומלץ? כמה קניתם אותו ואיפה אם היה בחנות קרובה ומרכזית כנראה הייתי מבצע קניה
-
- 11 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
Epic Battle Fantasy אם אתם אוהבים משחקי RPG ובעלי חוש הומור, Epic Battle Fantasy היא סדרת משחקים שאתם בהחלט חייבים לנסות. הסדרה שהתחילה כסדרת משחקי פלאש, צברה פופולאריות רבה וכעת המשחק הרביעי שלה זמין להורדה דרך STEAM (אם כי אפשר לשחק בו בחינם בגרסת הפלאש, פשוט אזור מיוחד לא יהיה זמין לכם). Epic Battle Fantasy היא סדרת משחקי פארודיה על משחקי תפקידים יפניים. הטקסטים מצחיקים ותמצאו בו אזכורים רבים למשחקים מוכרים יותר ופחות וגם לסדרות אנימה. העלילה שלו לא לוקחת את עצמה ברצינות, ועיקר המשחק הוא הקרבות הכיפיים (בזכות מתקפות מגניבות ומוגזמות ומוסיקה מצויינת), וכמובן הטקסט השנון. שני המשחקים הראשונים מבוססי קרבות בלבד, והשניים האחרונים כבר מציגים מסע בעולם המשחק, איסוף חפצים…
-
- 0 תגובות
- 981 צפיות
-