עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. שלום,יש משחקי מחשב שדורשים לא מעט דברים ע"מ להפעיל או לשחק ברשת.. רציתי לדעת את כל המשחקים שדורשים תשלום חודשי באנטרנט (WoW,Conan,GoW ליינאג' ועוד..) גיליתי לא מזמן שKane & Lynch דורש תשלום חודשי וכמעט עשיתי טעות כשקניתי אותו.. חוץ מזה ,יש גם משחקים שדורשים "activation online" כמו ביושוק..יש עוד משחקים כאלה? ועוד דבר, אם ידוע לכם על משחקים טובים כמו Unreal וQuake 2 שלא דורשים CD-Key בכלל,אשמח לשמוע בקשר לCS, אני לא יודע מה עדיף לקנות- CS Source או CS 1.6 Anthologyמה עדיף? תודה ויום טוב

• 22 תגובות
    • 2.3k צפיות
  2. Started by פולי הקנטאור,

לאחר שהורדתי את התוכנה שלהם וניגשתי להתקין אותה לא הצלחתי לאשר את התקנה (פשוט ללחוץ למטה בחלון שנפתח) כיוון שתחתית החלון מוסתרת מתחת לסרגל ואין לי יכולת ללחוץ על כפתור האישור. איך ניתן לפתור זאת? מערכת ההפעלה היא ווינדוס 10 פרו והמחשב הוא HP ProBook 440 G4.

3. Started by Parallax,

החלטתי לקחת על עצמי את המשימה של להחיות את הפורום הזה כי יש לקהילה הזאת הרבה פוטנציאל בעקבות המסירות של המנהלים ועצם זה שהם מוכנים להשקיע בשרתים ראשית כנסו למשחק Counter Strike: Global Offensive, לאחר מכן כנסו לHelp & Options. יפתח לכם תפריט ארוך אתם תראו שם Game Settings, תכנסו לGame Settings. אתם תראו שם Enable Developer Console (~), תשנו אותו מNo לYes על ידי לחיצה על ה"<" המסומן באדום. זהו אתם יכולים כמובן ללחוץ על הכפתור בצד Back, ולחזור לשחק. תיהנו .

• 2 תגובות
    • 2.3k צפיות
  4. Started by Monte,

ליגת HWzone הראשונה מסוגה תמה ועימה הזוכים הגדולים: The Oprah Show הזוכים בפרסים הם: 1. MVP - prenN 2. ofir 3. seanJ (Parallax) 4. instanz 5. ah sheli/Shimi Hsartan/Punish/tal צפו לבאות שתהיה שנת לימודים פוריה ומוצלחת לכל שחקני HWzone CS:GO הצעירים, ולבוגרים המשך שנה טובה ומוצלחת.

• 0 תגובות
    • 2.3k צפיות
  5. Started by maverick,

מישהו משחק DUNE ברשת? אני יודע ש-WESTWOOD פשטה רגל או משהו כזה.

• 3 תגובות
    • 2.3k צפיות
  6. אחרי חמש שנים של שקט תעשייתי ועיכובים, המיזם השאפתני לבניית רשת מלונות גיימינג מתחיל לקבל צורה בפיניקס, אריזונה. היזמים לא רק חושפים תאריכי יעד חדשים, אלא גם פונים לכיס של הגיימרים עם הצעה להשקעה ישירה בפרויקט החל מ-500 דולרלכתבה

7. Started by aviel3634,

שלום חברים, מונטאג' חדש שלי אם אהבתם אל תשכחו לתת לי לייק וסאב נ.ב הקשבתי לבקשות שלכם וסידרתי את הבעיה שבכל המונטאג'ים שלי הסרטון היה מרוח סידרתי ועכשיו זה בסדר

• 4 תגובות
    • 2.3k צפיות
  8. Started by yoel12,

שלום, אשמח לדעת האם במידה ואני קונה עותק של wolfenstein the old blood מG2A הוא יעבוד על חשבון הSTEAM שלי הרשום על ישראל?

• 12 תגובות
    • 2.3k צפיות
  9. Started by The Dom,

שמעתי שיוצאת חבילת הרחבה חדשה למשחק..... מתי?????????? והאם שווה לחכות עד שהיא תצא-כי אני מת לקנות את המשחק

• 26 תגובות
    • 2.3k צפיות
  10. Started by Reze,

אני צריך את המשחק שיש לו את הדרישות מערכת הכי גובהות אם אפשר קישור או שתרשמו לי מה הוא דורש . . . . תודה לעוזרים . . . נ.ב {התערבתי עם אחי שהמחשב שלו לא מעלה את כל המשחקים שקימים}

11. הפרק החדש בסדרת הפעולה האלמותית יקבל שלב מבחני אלפא בקרוב, ויש גם ברי מזל שמתנסים בו ברגעים אלו ממש לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/עוד-פרטים-על-doom-החדש-אלפא-בטא-משחקיות-ות/

12. Intel Pentium 4A, 2400 MHz MSI 865PE Neo2-S (MS-6728) 2 סטיקים של זכרון של 128MB סטיק אחד של 512MB האם המפרט הנ"ל יאפשר לי לשחק את המשחק BF2 על הגדרות נורמליות שלא יפגעו לי בהנאת המשחק?? בתודה מראש.

• 36 תגובות
    • 2.3k צפיות
  13. Started by ZaBaRi,

נשמח לדעת את חוות דעתכם בסקר המוצג.

• 19 תגובות
    • 2.3k צפיות
  14. טוב,ממש לא ציפיתי שזה יקרה מסתבר שHALF LIFE2:EPISODE 1 הוא לא אחר מאשר שליש מHALF LIFE3. כן,שמעתם נכוןן...הפרקים שוואלב משחררת עכשיו הם בכלל HALF LIFE 3 ולא הרחבות לHALF LIFE2. בתום הפרק השלישי העלילה תסתיים באופן סופי וסאגת המשחקים הזו תסתיים. לא ציפיתי למהלך כזה מוואלב... http://pc.ign.com/articles/711/711560p1.html

• 16 תגובות
    • 2.3k צפיות
  15. Started by shlomi1234,

http://www.intkeys.com/index.php?main_page=product_info&cPath=74&products_id=288&zenid=ab684a77368135ad188655d150b0a3ed ניתן להשיג הנחה של 6% דרך כאן: http://www.retailmenot.com/view/intkeys.com מה הקאטצ? צריך להתקין את המשחק עם VPN כי זאת גירסא למזרח אירופה וכמו כן הסינגל פלייר יהיה ברוסית. המולטי יהיה באנגלית כרגיל והכל תקין שם. האתר מאוד אמין וזול , הזמנתי דרכו בעבר. לכל המעוניין , אני מניח שזה הדיל הכי טוב ברשת כיום ואם לא , תוכלו לדווח להם ולהוזיל את המחיר..

• 14 תגובות
    • 2.3k צפיות
  16. Started by moshe88,

ח'ברה איפה אני מוריד עדכונים (העברות של שחקנים לדוגמא זלאטן במילאן וכו...) לפרו 11 אני יודע שאפשר ידנית במשחק אבל זה יקח לי שנים...

• 2 תגובות
    • 2.3k צפיות
  17. Started by FireandicE,

יש לי את זה גרפיקה מצויינת משחק יםה מאוד!!! פשוט אפקטים מדהימים!

• 12 תגובות
    • 2.3k צפיות
  18. Started by bykeking,

לא יודע מה יש אבל בזמן האחרון אני משחק רק קאונטר סטרייק אני פשוט לא מוצא במה לשחק... המשחק שהכי אהבתי היה COD2. פשוט משחק ענק! יש עוד משחקים ברמה הזאת? (מבחינת הסאונד, הגרפיקה, הAI והמשחקיות המאוד כיפית) לא משנה אם זה WWII או משהו אחר. כל עוד זה לא עתידני וכולל מפלצות... =\ למרות ש-WWII זה המועדף עלי (גיוון רציני ביחס לשאר המשחקים) אז איזה משחק טוב יש שיענה על כל הדרישות שלי?

• 27 תגובות
    • 2.3k צפיות
  19. Started by Guy Mizrahi,

מחפשים שחקנים ישראלים (גילאים 20+) ברצוני להציג בפניכם את - Conqueror's Blade זהירות משחק ממכר! קהילה תומכת ועוזרת בכל שאלה ושאלה. המשחק חינמי, ניתן להתקדם מהר ולהגיע לרמות הגבוהות יחסית מהר. בחירה ממגוון רחב של קלאסים שונים לכל אחד יכולות שונות. משחק MMO-RGP-RST מבוסס קרבות היחידות שלהם, במשחק מצבים 1 על 1 או 15 על 15 ועוד. PVE. על מה המשחק ? מלחמה - ימי הביניים אתה שולט בדמות ראשית , ובחיילים בשדה הקרב יש מודים של PVP , יש מודים של PVE יש עולם פתוח , יש קראפטינג בתוך העיר . יש מלחמות טריטוריה והקלאן משיג ערים וכפרים המטרה? לכבוש כמה שיותר ערים ושטחים , לשפר את הדמות הראשית והסקילים , לשפר את הנשקים ,לשפר …

• 0 תגובות
    • 2.3k צפיות
  20. Started by POPSTAR,

מגניב!!!

• 1 תגובה
    • 2.3k צפיות
  21. Started by GanJaval,

רציתי לדעת עם המשחק יצא למחשב ? אם כן באיזה תאריך המשחק יצא ? תודה לכל העונים ...

• 21 תגובות
    • 2.3k צפיות
  22. שני מחשבים בבית שאתה פותח NETWORK אתה רואה את השם של המחשב השני מחפש איזה משחק שידע לעבוד עם LAN או משהו שידע לזהות את שני המחשבים לא מצאתי משחק כזה עד עכשיו פשוט כל המשחקים עובדים דרך מולטפלייר שרץ דרך האינטרנט ודברים כאלו ולא רואים יותר דברים מסוג LAN אם מישהו יכול למצוא משהו יהיה נחמד כל סוג של משחק ממשחקי נהיגה והלאה

• 1 תגובה
    • 2.3k צפיות
  23. Started by yigi,

שלום, אני מחפש שם של משחק ישן (תחילת שנות ה-90) שבו הדמות הראשית היא קוף. אני לא זוכר הרבה פרטים מלבד שהיה צריך לאסוף יהלומים וללכת\לקפץ על גגות של בתים. זהו משחק פלטפורמה SIDE-SCROLLING, והיה רץ במערכת הפעלה DOS. ניסיתי למצוא בפורומים ייעודיים אך ללא הצלחה, אם למישהו זה מצלצל אני אודה מאוד... תודה

• 3 תגובות
    • 2.3k צפיות
  24. Started by Anonym,

ערב טוב לכם, סדרת משחקי הכדורגל FIFA מבית EA SPORTS אינה חדשה לא לי ולא לכם זה לבטוח, אני לא יודע כמה פה זוכרים/יודעים, אך בערך משנת 97 המשחק החל לתפוס תאוצה אדירה ואני עד היום זוכר את עצמי משחק במשחק הזה ב-486 של חבר שלי, היה ממש מדהים, גראפיקה מעולה לאותה תקופה, משחקיות כיפית יותר ממה שאי פעם הכרנו בכל משחקי הכדורגל ששיחקנו (ויש הרבה כאלה), פשוט קשה לתאר את הסופי שבוע שישבנו בבית ושיחקנו עם נבחרת ישראל במונדיאל, עם מנצ'סטר יונייטד בכל טורניר וליגה אפשרית.. פשוט חלום. בכל מקרה, FIFA 98 כבר שיחקנו על המחשב ה"חדש" שלי, המשחק שיפר בגראפיקה, המשחקיות לאומת זאת נשארה אותו דבר ואולי אפילו ירדה טיפה. בשנת 99 היה שיפור ענק, כנראה בגלל העבודה שסוף סוף שני קבוצות ישראליות נכנסו למ…

• 29 תגובות
    • 2.3k צפיות
  25. Started by Gotze,

• 7 תגובות
    • 2.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים