משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,394 דיונים בפורום זה
-
שלום לכם, התחלתי לשחק Far Cry, ומדי פעם הוא קורס לי ומוציא אותי ל Critical Problem (או משהו כזה..) האם זה בגלל הגדרות הוידאו שלי? מפרט: AMD Athlon +3000 Gigabyte GA-K8N Ultra-9 2X Corsair CMX512 512 MB PC3200 DDR Sapphire RADEON X800XL באיזה הגדרות אני אמור להריץ את המשחק? Low, Medium,High? אגב, כשאני אומר לו לעשות Auto Detect הוא שם לי את הכל על Low...להשאיר את זה ככה? זה משחק כל-כך כבד? בתודה ניר
-
- 20 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
מישהו משחק DUNE ברשת? אני יודע ש-WESTWOOD פשטה רגל או משהו כזה.
-
משהו בסגנון של Gohst Recon הותיק (שמעתי שיוצא עוד מעט ההמשך). הכוונה למשחק שדורש קצת יותר חשיבה ותכנון ואי אפשר לספוג 70 כדורים ו-3 רימונים ולצאת מזה כמו כלום אם רק מסתתרים מספיק זמן (5 שניות) מאחורי ארגז עץ.
-
- 11 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
-
לפני כשבוע פירמטתי את המחשב עקב בעיות כל מיני, בכל מקרה היה לי את המשחק באותו הזמן מותקן והיו לי שמירות ממש בסיום העיר השנייה כשיש משימות כמו משימת COFFEE TO GO או משהו כזה(אם מישהו בכלל זוכר)... בכל מקרה חשבתי שהשמירות נשמרות בתוך התיקייה של המשחק עד שגיליתי שהן נשמרות ב- my documents\gta 3 user files בכל מקרה פתחתי את הת'רד בשביל לבקש אם מישהו יכול לשלוח לי שמירה שלו מהעיר השנייה(עדיף כמה שיותר קרוב לסיום העיר). תודה מראש... נ.ב. פתחתי אייסיקיו במיוחד בשביל זה: 167383504
-
- 16 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
התקנתי אותו היום (גרסת ultimate) הרצתי בנצ'מארק ועל הגדרות high/med אני מקבל סביב 60fps לא יציב... או שהמשחק הזה כבד מאוד או שהאופטימיזציה שלו על הפנים.... בכל מקרה מי שרוצה לשחק אותו על 1080p בצורה חלקה מומלץ לפחות gtx2070 זה תוצאות דומות מאוד לשלי אני עם 980ti i74770 https://www.youtube.com/watch?v=wQidNC7jNWw
-
- 10 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
-
מתחשק לי להתחיל שרשור של סרטונים חזקים ומעניינים של BF4 אז אם אתם מכירים משהו באמת שווה תעלו אותו לפה... ואני אתחיל, למי שלא מכיר זה אחד החזקים (במיוחד מקום 1)
-
- 4 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
הדבר שהכי חשוב לי במשחקים זה עלילה מעניינת ופסקול וכל המשחקים החדשים כמעט רק אכזבו אותי time shift far cry crysis כל המשחקי יריות האלה שיעממו לי תחיים stalker בהתחלה הרשים והרגשתי שסוף סוף מצאתי משהו מעניין ואז התחיל להיות מתודי ומשעמם היחידים שנהניתי מהם זה indigo prophecy שזה מבחינתי המשחק הכי טוב שאי פעם שיחקתי אפילו יותר מדיאבלו שהייתי מכור אליו. ופני צלקת שפשוט נהניתי ממנו בגלל שאני חולה על הסרט, אחרי המלצה בפורום התחלתי לשחק בsyberia אבל לא ממש מצליח להמשך פנימה.. זה נראה כאילו הם כל כך התאמצו לסבך כל דבר שזה נהיה משעמם. יש למישהו המלצות למשחקים טובים באמת עם עלילה "מושכת" ופסקול מושך גם כן? לא חיב להיות חדש ולא חייב להיות עם גרפיקה מדהים רק שבאמת יהיה …
-
- 18 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום יש לי 2 סטים במשתמש אחד יש לי תמשחקים שלי ובמשתמש השני שזה של אח שלי יש את רוב המשחקים והוא לא משחק בהם אני רוצה להעביר מה שיש לו שם לסטים שלי אמרו לי שאי אפשר אבל אני חייב שתעזרו לי כי זה ממש דחוף לי כי אני רוצה שהמשחקים האלה יהיו בסטים שלי אמרו לי שסטים לא מתערבים בזה בגלל שהם פוחדים שגנבים ירצו להעביר דברים אבל אני לא גנב ואני יכול להביא להם הוחכות איך אני עושה את זה?איך אני מנסח להם מכתב שיבינו שאני לא גנב ושזה דחוף לי תודה
-
- 8 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אני לוחץ על האיקון המסך מהבהב ובזה זה נגמר המשחק לא עולה .... (מפרט בצד) יש לי WIN XP PRO
-
- 20 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אני חושב שהכותרת אומרת את הכל....
-
- 18 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
במקביל להכרזה על אבן דרך מרשימה של פופולריות, Bethesda משחררת את חבילת הטקסטורות המשופרות הענקית עבור כותר התפקידים הפוסט-אפוקליפטי שלה לכתבה
-
- 6 תגובות
- 2.2k צפיות
- 2 followers
-
-
אני חולה על המשחקים האלו.... אני לא רוצה לקנות סתם אחד (כן כן אני קונה אם יש לכם ספקות) בבקשה תרשמו לי כמה בסגנון.... תודה רבה!
-
- 13 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
-
-
איפה אפשר להוריד מפות למשחק, כדי שיהיו יותר אפשרויות בSINGLEPLAYER ?? ועוד משהו - כמעט לכל השרתים במשחק אני לא מצליח להיכנס (זה כותב שיש בעיה באינטרנט, אבל יש שרתים שאני כן מצליח להיכנס), יש משהו לעשות?? תודה!
-
- 1 תגובה
- 2.2k צפיות
-
-
הדגם המעודכן של סוני טרם נחת בארץ באופן רשמי, אך כבר זמין לרכישה דרך אמאזון במספר חבילות משתלמות לכתבה
-
- 10 תגובות
- 2.2k צפיות
- 1 follower
-
-
-
כשאני מעלה אותו, הוא מציג לי מסך שחור והמחשב נתקע, צריך לרסט. WIN2000, ריידון9700 ומעבד בOC. דיירקט איקס מעודכן. רעיונות?
-
- 20 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
בhalf life 2/episode one האם יש איפשהו בשני המשחקים האלה מראה או משהו כמו מראה (כמו מים) כך שאני יוכל לראות את השחקן אותו אני משחק (גורדון פרימן)? אני שיחקתי את המשחקים הנ"ל פעמיים כל אחד ולא מצעתי מקום כזה (או שפשוט לא חיפשתי טוב)
-
- 36 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
MekTek, סטודיו שעובד על מודים וטלאים ל- Mechawarrior 4, מדבר מזה זמן רב על תוכניות לשכנע את מיקרוסופט ואת FASA, מפתחת המשחק, לשחרר אותו ואת חבילות ההרחבה שלו בחינם כהכנה שיווקית לקראת יציאת המשחק הבא בסדרת המלחמה ברובוטי-ענק. משחק המקים הענקיים Mechwarrior 4 שיצא במקור ב- 2002 שוחרר בחינם כצעד שיווקי לקראת המשחק החדש בסדרה אחרי שמיקרוסופט הסירה את התנגדותה לעניין. המשחק, על 1.7 הגיגה שלו, יצא להורדה בחינם שלשום- אבל בתוך זמן קצר ביותר נפלו שרתיה של MekTek, קבוצת המודינג שממשיכה לתמוך במשחק גם היום, 10 שנים לאחר יציאתו, והשחרור בחינם היתה יוזמה שלה. לפיכך, לא ניתן כעת להוריד את המשחק או את הטלאים הדרושים כדי שהוא ירוץ ללא בדיקת CD. http://www.vgames.co.il/article/1…
-
- 2 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אהלן, יש לי סתם שאלה לשאול אתכם.. מה אתם עושים מתי שאתם מקבלים טלפון באמצע משחק רשת שאי אפשר לעצור אותו? נגיד ב-Crysis אפשר להיפסל ופשוט לא לבקש "שיגור חוזר" וזהו. ב-COD אתה אוטומת חוזר לשחק... מה אתם עושים תאכלס?
-
- 25 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
למי שלא הבין זה עריכה של bo2 וסליחה על האיכות פשוט יש לי מחשב גרוע .
-
- 12 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום חברים משום מה שאני מפעיל את Max Payne 3 הוא מתחיל לטעון את המשחק ואז הוא נתקע במסך שחור עם Initializing מישהו מכיר את התופעה ?! איזה באסה זה סוף סוף שאני קונה משחק יש לי שגיאה, אם הייתי מוריד פרוץ היה יותר קל... תודה מראש לעוזרים, לא מצאתי פתרון על זה על כה בגוגל.
-
- 2 תגובות
- 2.2k צפיות
-