משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,400 דיונים בפורום זה
-
אני מנסה להזכר במשחק כלשהו אני אשמח על העזרה אני לא זוכר הרבה על המשחק משחק מרוצים ששיחקתי ביסודי (לפני 9-11 שנים) זה משחק מרוצים ממבט מלמלה עם כל מני שיפורים למכוניות ובמרוץ כל כמה זמן היה אפשר לעשות תורבו די מגניב הייתה שם מכונית בשם בננה (או משהו כזה) די גרועה והמכונית של השלבים האחרונים היתה בצבע שחור מה שבטוח זה לא מיקרו משינס אני יודע שזה נשמה כמו כל משחק מרוצים ישן אבל זה מה שאני זוכר אני אשמח אם תעזרו
-
- 19 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
סוף סוף EA נזכרו לעשות מבצעים שזמינים לכל העולם וגם עשו את זה כמו שצריך. 50% הנחה + SPECACT Kit & Dog Tag Bundle בחינם לזמן מוגבל במחיר כזה שווה לקנות גם למי שאין מחשב שיכול להריץ את המשחק ופחות מחצי שנה אחרי שהוא, עד היום רק VALVE היו עושים מבצעים כאלה למשחקים טובים http://store.origin.com/store/eaemea/en_IE/html/pbPage.battlefield3_IE_LE/ עכשיו אתם יכולים לאהוב את יום האהבה גם אם אתם לבד
-
- 11 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
-
היי חברים, אשמח עם תמליצו לי על משחק אסטרטגיה כמו: red alert
-
- 6 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
http://www.mindjolt.com/games/cube-field המקס' שהגעתי זה רק 400K חחח אבל לא מוותר.... נראלי שיחקתי בזה שעה שלמה =SS
-
- 12 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אני וחברי הטוב התחלנו לשחק אחד נגד השני דרך משחקי רשת קטנים, בהתחלה במסנג'ר אחר כך טאקי ועוד. אבל מה, נמאס. בא לנו ללכת על משחקים יותר גדולים שאפשר לשחק איתם אחד נגד השני ברשת (גדולים כמו NBA LIVE, רק שהוא לא אוהב משחקי ספורט). אז אנא המליצו לי בבקשה על משחקים מגניבים שאפשר לשחק אחד נגד השני דרך הרשת, גדולים וגם קטנים.. אבל לא קטנים מידי
-
- 1 תגובה
- 2.3k צפיות
-
-
-
-
בhalf life 2/episode one האם יש איפשהו בשני המשחקים האלה מראה או משהו כמו מראה (כמו מים) כך שאני יוכל לראות את השחקן אותו אני משחק (גורדון פרימן)? אני שיחקתי את המשחקים הנ"ל פעמיים כל אחד ולא מצעתי מקום כזה (או שפשוט לא חיפשתי טוב)
-
- 36 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום אתמול מצאתי אצלי עותק מקורי של ריימן 3 והתקנתי אותו אבל אני לא מצליח להריץ אותו בכלל, המסך הופך שחור לכמה שניות ואז חוזר לדסקטופ כאילו כלום לא קרה... ניסיתי להריץ אותו כאדמיניסטרטור ובמצב תאימות ל XP, ל 98, לויסטה, עם 256 צבעים בלבד, וכו' וכו' הרצתי חיפוש בגוגל אבל לא מצאתי שום דבר מועיל. באתר של יוביסופט אין שום זכר לריימן... בדקתי גם בGOG ללא הצלחה מישהו אולי יכול להמליץ לי מה עוד אני יכול לעשות? תודה
-
- 7 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
האם יש חנות בארץ שמוכרת את המשחק כבר במחיר סביר של 200 שקל? אם כן תנו לי בבקשה לינק לאתר. לPCGAMES המשחק עדיין לא הגיע. האם הוא אמור להגיע לשם בזמן הקרוב?
-
- 17 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
-
-
גם אם היה לי 30 FPS והמשחק לא היה זז חלק, לא הייתי אומר כלום אבל הקטע שהמשחק זז באופן מוזר ביותר בלי קשר ל- FPS . יכול להיות שהגדרתי משו במשחק שגרם לזה ? אני מפעיל את המשחק על DX11 ו- DX9 בשניהם זה קורה.
-
- 16 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
-
כמו שניחשתם, מדובר ב(עוד) משחק ראלי (מכוניות, נו). אבל זה המשחק עם מנוע הפיזיקה הכי טוב בו נתקלתי, אפילו טוב יותר מGT3 הגה חובה, אחרת אי אפשר לעבור אפילו מסלול אחד. זה משחק קשה, ואם אי יש לכם ידע כלשהו בנהיגה מתקדמת זה בוודאי יעזור. פשוט ריאליסטי להדהים. איזה עוד משחק מאפשר בלימה ברגל שמאל, scandinavian flicks, כיוונים של מפות דיפרנציאלים (!) - כל השלושה (!) כולל כיוון נפרד למרכזי בזמן left foot brake (!!!). מטורף, מטורף.
-
- 32 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
מחפשים שחקנים ישראלים (גילאים 20+) ברצוני להציג בפניכם את - Conqueror's Blade זהירות משחק ממכר! קהילה תומכת ועוזרת בכל שאלה ושאלה. המשחק חינמי, ניתן להתקדם מהר ולהגיע לרמות הגבוהות יחסית מהר. בחירה ממגוון רחב של קלאסים שונים לכל אחד יכולות שונות. משחק MMO-RGP-RST מבוסס קרבות היחידות שלהם, במשחק מצבים 1 על 1 או 15 על 15 ועוד. PVE. על מה המשחק ? מלחמה - ימי הביניים אתה שולט בדמות ראשית , ובחיילים בשדה הקרב יש מודים של PVP , יש מודים של PVE יש עולם פתוח , יש קראפטינג בתוך העיר . יש מלחמות טריטוריה והקלאן משיג ערים וכפרים המטרה? לכבוש כמה שיותר ערים ושטחים , לשפר את הדמות הראשית והסקילים , לשפר את הנשקים ,לשפר …
-
- 0 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום ויום טוב קניתי את המשחק CRYSIS אני רוצה להפעיל צ'יטים אך לא מצליח הלכתי לפי הוראות לפתוח קובץ ב-NOTPAD ולהכניס קוד ולשמור הכל הולך בסדר עד השמירה,הוא לא נותן לי לשמור את הקובץ שבו אני מכניס את הקוד ל-GODMODE אפשר בבקשה עזרה? הנה ההסבר,תודה רבה http://www.gamespot.com/pc/action/crysis/hints.html?om_act=convert&om_clk=gsbottomnav&tag=quicklinks%3Bcheats
-
- 11 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום לכם, התחלתי לשחק Far Cry, ומדי פעם הוא קורס לי ומוציא אותי ל Critical Problem (או משהו כזה..) האם זה בגלל הגדרות הוידאו שלי? מפרט: AMD Athlon +3000 Gigabyte GA-K8N Ultra-9 2X Corsair CMX512 512 MB PC3200 DDR Sapphire RADEON X800XL באיזה הגדרות אני אמור להריץ את המשחק? Low, Medium,High? אגב, כשאני אומר לו לעשות Auto Detect הוא שם לי את הכל על Low...להשאיר את זה ככה? זה משחק כל-כך כבד? בתודה ניר
-
- 20 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
כשאני מעלה אותו, הוא מציג לי מסך שחור והמחשב נתקע, צריך לרסט. WIN2000, ריידון9700 ומעבד בOC. דיירקט איקס מעודכן. רעיונות?
-
- 20 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
מישהו שיחק בה? שלחתי להם היום בקשה להיות חלק מהבטא ולאחר כמה שעות שלחו לי קוד אימות. שיחקתי עכשיו איזה שעתיים ודי נהנתי. יצא לעוד מישהו לשחק בה? מה דעתכם?
-
- 7 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
היי זה הגיוני שרק 46.7 FPS קיבלתי על הגדרות 1680X1050 הכל על מקסימום ללא פיזיקס? גם שמתי לב שיש לפעמים מין תקיעות ממש קטנות במיוחד בנסיעה בעיר שהFPS יורד מ60 ל50FPS מן פריז קטן , גם לכם יש ? רוני
-
- 11 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
איזה מחשק אפשר להמליץ לי שהוא משחק תפקידים 1) 2) 3) הכי טוב להכי בסדר
-
- 0 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
משחק האסטרטגיה בזמן אמת Act of Aggression זמין לרכישה, ומספק לשחקנים מנת נוסטלגיה הגונה לכתבה: http://hwzone.co.il/היורש-ל-command-and-conquer-generals-הושק-ומספק-את-הסחורה/
-
- 12 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום , יש לי בעיה מאז שעברתי לווינדוס 7 הFPS הוא 60 קבוע ולא יותר , איך אני יכול להגדיר בווינדוס 7 שהיה לי 100 FPS כמו שיש בווינדוס XP ? דר"כ כרטיס מסך NVIDIA 8600GT , תודה רבה לעוזרים,ניסיתי למצוא מדריכים ולא מצאתי אז אתם הישועה האחרונה שלי . תודה רבה.
-
- 9 תגובות
- 2.2k צפיות
-