משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,403 דיונים בפורום זה
-
קורס אחרי כמה דקות של משחק :-\ מישהו יכול בבקשה לעזור? :-\ לפני שבוע קניתי את המשחק ואני לא משחק
-
- 20 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
כותרת קצת בידורית אבל תאחלס אני כבר לא מצליח לשחק כלום יוצאים מלא משחקים בזמן האחרון והסגנון שלהם השתנה ממשחקים עם התחלה וסוף שאתה מסיים ב 8 שעות למשחקים שרובם עצומים כמו סקיירים או אפילו פחות עצומים אבל עדיין מסובבים סביב SANDBOX שיש המון דברים לעשות ומסתכמים בעשרות שעות יושבים לי מלא משחקים שאני רוצה לשחק ואין לי זמן פיזי ואני לא יודע איך אני מרגיש עם זה באטמן האחרון לא התקנתי ויושב לי פה ההתקנה The Wolf Among Us שחקתי שעתיים קניתי FALLOUT 3 שיחקתי 3 שעות שלא לדבר על סקיירים שאני משחק כבר שנה ומשהו ועדיין לא סיימתי או אפילו הגעתי להרחבות SAINTS ROW האחרון התחלתי ויש לי איזה כמה שעות משחק ספלינטר סל האחרון עשיתי איזה 5 שלבים Rayman Legends שחקתי איזה 40 …
-
- 12 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
בעוד קהילת המודרים העולמית מתחרה מי יצליח להריץ את כותר היריות הקלאסי על המכשירים המוזרים ביותר - מכספומטים ועד בדיקות הריון - פיתוח חדש מחזיר את Doom למקומו הטבעי במחשב האישי, הפעם לא כמשחק אקטיבי אלא ככלי שימושי שנועד להגן לכם את המסך. שומר מסך, זוכרים?לכתבה
-
- 0 תגובות
- 2.3k צפיות
- 1 follower
-
-
הפרק החדש בסדרת הפעולה האלמותית יקבל שלב מבחני אלפא בקרוב, ויש גם ברי מזל שמתנסים בו ברגעים אלו ממש לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/עוד-פרטים-על-doom-החדש-אלפא-בטא-משחקיות-ות/
-
- 2 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
-
שאלה כללית למדי... האם אתם חברים בשבט כל שהוא ? נ.ב - KoM ואני חברים בשבט =OGS=
-
- 12 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שני מחשבים בבית שאתה פותח NETWORK אתה רואה את השם של המחשב השני מחפש איזה משחק שידע לעבוד עם LAN או משהו שידע לזהות את שני המחשבים לא מצאתי משחק כזה עד עכשיו פשוט כל המשחקים עובדים דרך מולטפלייר שרץ דרך האינטרנט ודברים כאלו ולא רואים יותר דברים מסוג LAN אם מישהו יכול למצוא משהו יהיה נחמד כל סוג של משחק ממשחקי נהיגה והלאה
-
- 1 תגובה
- 2.3k צפיות
-
-
שלום, אשמח לדעת האם במידה ואני קונה עותק של wolfenstein the old blood מG2A הוא יעבוד על חשבון הSTEAM שלי הרשום על ישראל?
-
- 12 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
-
- 7 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אני לא מבין מה הקטע שלכם?! מה אכפת לכם שאנשים ידברו פו וישאלו שאלות על WAREZ?!!!!!!!! אם אתם לא רוצים אל תענו! אל תעשו את עצמכם צדיקים :asthanos: למה אני בטוח שאין לכם משחק אחד שהוא מקורי (אלא אם קנו לכם) יש פו אנשים שבקושי הצליחו לקנות מחשב! אז אתם רוצים שנקנה משחקים מלאים ב 220 ש"ח??? אם יש לכם כסף, מנהלים יקרים, תקנו אתם משחקים מחנויות, לי אין כסף וזכותי לשאול אנשים אחרים על WAREZ אני קורא לכולם להגיב: כדי שאולי הם (המנהלים) כבר לא ישחקו אותה, ויתנו לדבר על WAREZ בפורומים
-
- 11 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
תגידו המחשב יריץ לי gta v? מעבד - AMD Phenom II X4 965 3400Mhz Black Edition לוח אם - GIGABYTE GA-890XA-UD3 זכרון - Corsair CMZ8GX3M2A1600C9 DDR3 8GB(4X2 כרטיס מסך - SAPPHIRE AMD Radeon HD 6870 1GB GDDR5 יש במחשב 2 כאלה
-
- 2 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום לכם, התקנתי את המשחק אבל הוא לא רץ חלק ברזולוציה של 1280*960 כשכל ההגדרות על High ועם AA X4. :\ האם זה הגיוני במפרט כמו שלי שהמשחק לא ירוץ חלק במצב הזה? המפרט: Athlon 64 3200+ @ 2.7Ghz DFI nForce4 Ultra-D G.Skill PC4800 2X512MB GeForce 7800GT 256MB ועוד שאלה קטנה: טמפ' של 80 מעלות במאמץ היא סבירה עבור הכרטיס הזה? (הוא לא בOC). תודה מראש.
-
- 43 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
לפני 3 חודשים עשיתי לחבר טובה וקניתי לו חשבון ל3 חודשים בWOW. היום אני מתעורר ובודק את חשבון הבנק, ואני קולט שבליזרד לקחו ממני שוב את הכסף בצורה אוטומטית. מה הסיכוי שלא יחזירו לי את הכסף? :-X שלחתי להם כבר אימייל. משהו עבר תהליך דומה?
-
- 11 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
לא מצליח להתחבר עם החשבון הקיים, ולא מצליח ליצור חדש. ספקית זבל בין לאומי
-
- 14 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
האם הגירסה החדשה של אחד מהמותגים המצליחים ביותר בשוק המשחקים מצליחה להציע מספיק חידושים בכדי להישאר רלוונטית? בואו לגלות לכתבה
-
- 4 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
Project Scarlett, משפחת קונסולות הדור הבא של מיקרוסופט, מקבלת את המיתוג והמראה הרשמיים שלה בטריילר טרי - שנה לפני ההשקה המיועדת לכתבה
-
- 12 תגובות
- 2.3k צפיות
- 2 followers
-
-
שלום , יש לי בעיה מאז שעברתי לווינדוס 7 הFPS הוא 60 קבוע ולא יותר , איך אני יכול להגדיר בווינדוס 7 שהיה לי 100 FPS כמו שיש בווינדוס XP ? דר"כ כרטיס מסך NVIDIA 8600GT , תודה רבה לעוזרים,ניסיתי למצוא מדריכים ולא מצאתי אז אתם הישועה האחרונה שלי . תודה רבה.
-
- 9 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
קיבלתם משחק חדש ואתם צריכים להחליט לאיזה פילטר מבין השניים לתת יותר דגש... מה אתם מחליטים ולמה?
-
- 21 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
גירסה 1.1 של טכנולוגיית רינדור השיער מבית יצרנית כרטיסי המסך תאפשר את יצירתן של מאות אלפי שערות אינדיווידואליות באופן נאמן למציאות לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%a6%d7%a4%d7%95-%d7%98%d7%9b%d7%a0%d7%95%d7%9c%d7%95%d7%92%d7%99%d7%99%d7%aa-%d7%94-hairworks-%d7%94%d7%9e%d7%a2%d7%95%d7%93%d7%9b%d7%a0%d7%aa-%d7%a9%d7%9c-nvidia-%d7%91%d7%94%d7%93%d7%92%d7%9e/
-
- 11 תגובות
- 2.3k צפיות
- 1 follower
-
-
פתחתי את כל הטילים באנג'ניר וסתם מעניין אותי עם איזה טיל אתם הכי אוהבים לשחק? נראה לי שאני אהיה בין הבודדים שדוקא הכי אוהב את ה- RPG 7V2 אני אוהב אותו בגלל שיחסית הוא עושה הכי הרבה נזק, ובנוסף אפשר לשגר אותו, להעלם, ולצוץ מחדש במיקום אחר. ככה קשה לאוייב לזהות מהיכן בדיוק אתה פוגע בו. נגד מסוקים/מטוסים אני הכי אוהב את ה- SA 18 IGLA מה אתכם?
-
- 13 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
האם יש חנות בארץ שמוכרת את המשחק כבר במחיר סביר של 200 שקל? אם כן תנו לי בבקשה לינק לאתר. לPCGAMES המשחק עדיין לא הגיע. האם הוא אמור להגיע לשם בזמן הקרוב?
-
- 17 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
למי שלא הבין זה עריכה של bo2 וסליחה על האיכות פשוט יש לי מחשב גרוע .
-
- 12 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
גם אם היה לי 30 FPS והמשחק לא היה זז חלק, לא הייתי אומר כלום אבל הקטע שהמשחק זז באופן מוזר ביותר בלי קשר ל- FPS . יכול להיות שהגדרתי משו במשחק שגרם לזה ? אני מפעיל את המשחק על DX11 ו- DX9 בשניהם זה קורה.
-
- 16 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
החלטתי לקחת על עצמי את המשימה של להחיות את הפורום הזה כי יש לקהילה הזאת הרבה פוטנציאל בעקבות המסירות של המנהלים ועצם זה שהם מוכנים להשקיע בשרתים ראשית כנסו למשחק Counter Strike: Global Offensive, לאחר מכן כנסו לHelp & Options. יפתח לכם תפריט ארוך אתם תראו שם Game Settings, תכנסו לGame Settings. אתם תראו שם Enable Developer Console (~), תשנו אותו מNo לYes על ידי לחיצה על ה"<" המסומן באדום. זהו אתם יכולים כמובן ללחוץ על הכפתור בצד Back, ולחזור לשחק. תיהנו .
-
- 2 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-