משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,408 דיונים בפורום זה
-
חברים אנחנו שמחים ונרגשים כאחד להוציא לכם את ההודעה הרשמית לכך שקהילת HWzone CS:GO נכנסת לפעילות !! להלן השרתים: #1 213.8.192.252:31150 להתחברות לחץ כאן! #2 213.8.192.252:31160 להתחברות לחץ כאן! על מנת להשתתף במשחק יש להיות מחוברים לשרת הדיבור שלנו שכתובתו: TeamSpeak3: 212.199.164.135:9990 אנו נשמח לראותכם בהקדם! שיהיה לנו משחק ספורטיבי ומהנה! בהצלחה לכולנו. צוות HWZONE CS:GO , עידו ודין.
-
- 9 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
היום ראיתי את זומביט והיה שם איזה טמבל אחד שאמר - שהידית של הPS3 יותר טובה בזיהוי תנועה מהWII הטמבל המשיך לזלזל בWII וב360 והדגיש בעיקר תהיתרונות של הPS3 שחלקם היו טעויות וחלקם לא מוכחות ואמר שהPS3 זה הדבר הבא (כניראה יש לו כדור בדולח) בעבר היה כתב באחד מאתרי המישחקים בארץ שכתב שיכול להיות שהסוף לפיראטיות של מישחקי PC אולי מגיעה ולטענתו ביגלל תוכנת הגנה חדשה(שכבר ניפרצה) יכול להיות שלא יהיו יותר מישחקים פרוצים וזה רק 2 דוגמאות מיהרבה ליפעמים האתרים כותבים שהם שלחו כתבים לחול -וזה לא מיסתדר לי אם העובדה שבפעם האחרונה שבדקתי רוב העובדים באתרי מישחקים ישראלים עובדים בהיתנדבות ומקבלים פרסים זולים איך אתר ישראלי לגימינג ישיג תקציב לטיסה הלוך וחזור לE3 +מלון+ישיג כרטי…
-
- 28 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
משחק דפדפןמשחק דפדפן ישראלימשחקי דפדפןהסבר קצר:משחק דפדפן אסטרטגיה ישראלי, המטרה במשחק היא להקים צבא חזק שילחם בשאר בצבאות במשחק,המשחק יש המון אפשרויות כמו: בריתות, התקפות, ריגולים, תקופות וכו',ממליץ מאוד על המשחק הזה, בהצלחה לכולם.הרשמה למשחקבהצלחה לכולם המשחק והמשך יום טוב.
-
- 0 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
Project Scarlett, משפחת קונסולות הדור הבא של מיקרוסופט, מקבלת את המיתוג והמראה הרשמיים שלה בטריילר טרי - שנה לפני ההשקה המיועדת לכתבה
-
- 12 תגובות
- 2.3k צפיות
- 1 follower
-
-
מי שרוצה לשחק בצוותים, ככה בשביל הכייף שיוסיף אותי http://battlelog.battlefield.com/bf3/soldier/matanch/stats/187837848/ סקייפ: Matanch
-
- 11 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
יוצרי יצירת האמנות The Matrix, האחים ווצ'ואוסקי (Wachowski Brothers), מלבד היותם במאים מצליחים, הינם גם חובבי משחקי וידאו מושבעים. כאשר הסרט הבא שלהם בסדרת The Matrix (הלא הוא The Matrix Reloaded) היה בתיכנון, עלתה בדעתם מחשבה להעניק לגיימרים (איתם הם מזדהים כ"כ), אשר גם חובבי מאטריקס, מתנה חגיגית - הם ישתפו פעולה עם חברת Infogroms (חברת תוכנה העוסקת בעיקר בפיתוח משחקים) בדרך להשקת משחק פעולה מגוף שלישי אשר יבוסס על סרט הבא בסדרת מאטריקס האהובה כ"כ. משחק שיקרא Enter The Matrix. על מנת להעצים את החגיגה וההתרגשות לקראת השקת המשחק, האחים ווצ'ואוסקי החליטו להוציא לאור את המשחק בזמן מקביל ליציאת הסרט, ולדברם אף יהיה קיים קשר ישיר בין עלילת הסרט לעלילת המשחק. כלומר המשחק והסר…
-
- 13 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום חברים אני מחפש כבר לא מעט זמן משחקים שדומים מבחינת משחקיות בעיקר לסדרה של fallout , בעיקר כמו לשני האחרונים בסדרה fallout 3 &fallout NV , הכוונה למשחקי FPS עם ערך של שיפור הדמות תוך כדי המשחק , אם יש לכם איזה רעיון אני אשמח להצעות תודה רבה ושיהיה אחלה יום
-
- 19 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
-
שלום, לאחרונה התחלתי לשחק בTES online לפיכך אשמח לדעת האם יש פה אנשים המשחקים במשחק הזה ואולי נצא לקווסט נחמד הID שלי זה yoelthegreat ובסטים Y.S.B
-
- 0 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
-
שלום אני מחפש רוצה לדעת איזה משחקים מהחדשים שיצאו בזמן האחרון מחשב שלי יכול להריץ שיהיה לי להעביר איתם את הזמן עד שיצא הgta v תודה לעוזרים
-
- 10 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
Uploaded with ImageShack.us אתר המשחק http://www.disney.co.uk/tron/tron-evolution.jsp#/games/evolution תיאור באנגלית Transport into a high-tech and action-packed world of Tron in the prequel to the thrilling 2010 film. Explore vast cities and fight high-tech enemies as you try to save a world on the brink of totalitarian domination. Gamers explore Tron's cities using the free running phenomenon Parkour, navigate among unique rebel factions, and fight an epic battle against a dictator's seemingly unstoppable army. דרישות מערכת TRON: Evolution Minimum System Requirements: * Intel Core 2 Duo E6400 2.13GHz / AMD Athlon 64 X2 Dual Core 5000 Processor * nVidia G…
-
- 10 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אני מחפש משחקים שיש להם מולטיפלייר כמו בsof2-deathmatch טהור בלי כל מיני אובג'קטיבס וחארטות..רק חדש..משום מה בזמן האחרון אין בכלל משחקי fps שיש להם deathmatch טהור כיפי ונוראמלי (אני לא מדבר על prey,זה שונה לגמרי יש את המצב שהנשמה יוצאת וזה לא לעניין חח....) קיצר אני מחפש משחק fps עם deathmatch מהיר וטוב כמו בsof2 הישן והטוב...תודה לעוזרים
-
- 17 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום קניתי כרטיס מסך חדש AMD Radeon R7 360 + 2GB מותקן לי חלונות 7 - 64 ביט + זיכרון 8GB + מעבד I5 קניתי משחק פיפא 2017 מקורי. היתקנתי 5 תקליטורים התקנה משחק פיפא 2017 מותקן תוכנה Origin ויש לי חשבון קיים. Origin מחובר והכל תקין. Origin מותקן פיפא 2017. בסיום התקנה פיפא 2017 בדיסק אחרון מספר 5. אני לוחץ PLAY לא עולה משחק. למה לא עולה משחק פיפא 2017, מה חסר? איך מפעילים משחק פיפא 17? אגב: שאני לוחץ PLAY ולא ניפתח משחק. אין הודעה שגיאה. פשוט לא עולה משחק. בתודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
-
- 5 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
היי, אני מעוניין לקנות GUITAR HERO למחשב. מישהו יודע איפה אפשר להשיג דבר כזה, אם קיים? אופיר.
-
- 5 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
יש למישהו אולי צ'יטים למשחק Mat Hoffman's Pro BMX אם יש בבקשה תכתבו או צרו קשר
-
- 4 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
תגידו המחשב יריץ לי gta v? מעבד - AMD Phenom II X4 965 3400Mhz Black Edition לוח אם - GIGABYTE GA-890XA-UD3 זכרון - Corsair CMZ8GX3M2A1600C9 DDR3 8GB(4X2 כרטיס מסך - SAPPHIRE AMD Radeon HD 6870 1GB GDDR5 יש במחשב 2 כאלה
-
- 2 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
http://forum.vgames.co.il/showthread.php?t=1235490 ?
-
- 18 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
-
אני רואה הרבה סיקורים ובאנצ'ים שמשתמשים במושג FPS (פריימים לשניה) הבנתי שאיזור ה40 נחשב סבבה... מה לדעתכם נחשב למספיק טוב ומה כבר מעצבן?
-
- 13 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום, אני חדש פה בפורום ושמעתי שיש פה קהילה טובה .... לעניין, אני מוכר משתמש סטים עם 6 משחקים ביניהם CSGO . CS1.6 .CS Condition Zero . RUST . DOTA 2 ועוד כמה חינמיים לא כ''כ אכפת לי המחיר שתציעו אני יקבל כל הצעה מעל ל 75 ש''ח . הכסף יתקבל אך ורק בדואר \ PAYPAL ואל תנסו לעשות עליי ''סקאם'' . ערב טוב .
-
- 3 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אני חדש בפורום וכבר יש לי שאלה ממש משנת עולם בשבילכם!!! האם המשחק הזה(world of warcraft) הולך להיות יקר לקניה כמו סימס און ליין? שביזבזנו עליו 300+ שקלים ואז עוד כול חודש 10 דולר שיצא שרק לחודש הראשון יותר מ400 שקל? או שהולך להיות פה איזה מחיר סביל? האם הולכת להיות אפשרות לשחק במשחק המלא ולא הבטא כמו בסימס און ליין לאיזה חודש חינם?! או שישר מתחילים לשלם? אלה יותר שאלות שקשורות למחירי המשחק כי על המשחק אני שמעתי והוא הולך להיות מהמם! אפילו יותר שווה מאוורקווסט 2(שזה כולנו יודעים לא אפשרי) ואם מדברים על אוורקווסט 2.. האם כדאי לחכות בשבילו ולא לבזבז כסף על וורד אוף וורקראפט?
-
- 27 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
היי אנשים, ממש מאכזב העניין הזה. המשחק עבד נהדר, שהגעתי ללבל 10 ניסיתי להכנס ל Alliance war יש לי DELAY ממש קשה (5 שניות בערך) כל הדמויות סביבי (איתי ונגדי) זזות בקפיצות (כל 2-3 שניות הן נמצאות במקום אחר) בדקתי עם אנשים בשרת - הבעיה היא אצלי בלבד. יש לכם רעיון? הדבר היחיד שעולה לי לראש זה העובדה שאני עם הוט (הם כאלה גרועים?) ועוד מחובר ברשת אלחוטית. העניין זה שמשחקים אחרים באינטרנט עובדים טוב, הגלישה עובדת בסדר גמור.. מה עוד אפשר לעשות..? קניתי את המשחק הזה בשביל ה Alliance war (PVE לא מעניין אותי כלל)
-
- 0 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שמתי לב שבאתר nexusmods (זה שמחזיק את המודים של Skyrim), יש גם מודים ל-The Witcher 2. בדיוק קניתי את המשחק במבצע הקיץ של Steam ואני תוהה אם מישהו התנסה במודים האלה והאם כדאי להתקין משם משהו. תודה מראש לעונים
-
- 1 תגובה
- 2.3k צפיות
-