עבור לתוכן

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by maverick,

מישהו משחק DUNE ברשת? אני יודע ש-WESTWOOD פשטה רגל או משהו כזה.

• 3 תגובות
    • 2.2k צפיות
  2. Started by J.allmighty,

need to say more ? ;D

• 18 תגובות
    • 2.2k צפיות
  3. Started by sofix4,

איפה אפשר להוריד מפות למשחק, כדי שיהיו יותר אפשרויות בSINGLEPLAYER ?? ועוד משהו - כמעט לכל השרתים במשחק אני לא מצליח להיכנס (זה כותב שיש בעיה באינטרנט, אבל יש שרתים שאני כן מצליח להיכנס), יש משהו לעשות?? תודה!

• 1 תגובה
    • 2.2k צפיות
  4. Started by simonsix,

המשחק שוחרר כבר במאי ואתם מוזמנים להירשם ולהוריד. משחק יריות מגוף ראשון חמוד וחינמי. המשחק מתיימר להיות טקטי כי צריך טיפה לחשוב לפני כל מהלך, כך טוענים המפתחים הגרפיקה קצת מיושנת אבל משחקיות חביבה,נשקים ניתנים לשידרוג ויש לא מעט שחקנים פיתוח של חברת Mgame USA להורדה: http://operation7.fiaa.eu/Download01.asp

• 2 תגובות
    • 2.2k צפיות
  5. טוב ראיתי שאין דיון על טומב רידר האחרון ,אבל אני זוכר שהיה דיון על החדש לאומת הסידרה הישנה אז החלטתי לפתוח את זה בכל מיקרה אתמול התחלתי את טומב רידר המקורי ,זאת גירסת MS DOS שקניתי בסטים וכניראה רצה על DOS BOX או משהו מהטוב רידרים שעברתי לאורך השנים זכור לי את ה4 מישחקים אחרונים שיצאו שיחקתי במישחקים קודמים אבל לא חושב שעברתי אף אחד מהם בעבר חוץ מספין אוף לא קשור בכל מיקרה היה וויכוח בעניין הפזלים והאתגר וגם ככה רציתי לעבור את כל הסידרה אז רציתי לבדוק בעצמי אחרי כמה שעות בטומב רידר המקורי אני חיב להגיד 1-הפאזלים מאוד פשוטים ,לפחות בינתים 2-האתגר שזכור לי אומנם קים אבל זה בעיקר בגלל שהשליטה מאוד גרועה ,המישחק הראשון פותח במחשבה על הPS1 וסאטורן לשניהם לא היה כסטנדר…

• 16 תגובות
    • 2.2k צפיות
  6. במקביל להכרזה על אבן דרך מרשימה של פופולריות, Bethesda משחררת את חבילת הטקסטורות המשופרות הענקית עבור כותר התפקידים הפוסט-אפוקליפטי שלה לכתבה

7. Started by ZaBaRi,

נשמח לדעת את חוות דעתכם בסקר המוצג.

• 19 תגובות
    • 2.2k צפיות
  8. Started by Or94,

האם יש חנות בארץ שמוכרת את המשחק כבר במחיר סביר של 200 שקל? אם כן תנו לי בבקשה לינק לאתר. לPCGAMES המשחק עדיין לא הגיע. האם הוא אמור להגיע לשם בזמן הקרוב?

• 17 תגובות
    • 2.2k צפיות
  9. Started by ofer_mat,

פתחתי תרד חדש שבו יהיה אפשר לפרסם תוספות למשחק האלוהי הזה Command & Conquer Generals ותודה מראש לכל העונים

• 7 תגובות
    • 2.2k צפיות
  10. Started by Kenny,

או'קי , אז לפני שתתקפו , באמת שחפשתי עוד מישהו עם בעיה כמו שלי , ולא מצאתי , וחשבתי שעדיף לפתוח ת'רד חדש מאשר להקפיץ ת'רד מלפני הרבה זמן. בכל מקרה , אני תקוע וזה בשלב הראשון , אני חושב שזה באג או משהו ממש מעצבן. הוספתי תמונה של איפה שאני נמצא , יש שם 4 חדרים ששניים מהם זה מעין חדר חקירות שבאחד מהם יושב מישהו מת. בכל מקרה יש קטע שאני יכול לצאת מחוץ לביניין , אבל שם זאת חצר קטנה שמוקפת בגדרות שלא ניתן לתפס עליהם! (יש שם מעין דגל והתורן של הדגל בצבע לבן , חשבתי שאפשר לתפס עליו אבל הוא לא עושה כלום שאני מנסה לתפס) תודה.

• 18 תגובות
    • 2.2k צפיות
  11. אני חולה על המשחקים האלו.... אני לא רוצה לקנות סתם אחד (כן כן אני קונה אם יש לכם ספקות) בבקשה תרשמו לי כמה בסגנון.... תודה רבה!

• 13 תגובות
    • 2.2k צפיות
  12. ^ 2D בלבד - תודה!

• 6 תגובות
    • 2.2k צפיות
  13. Started by tmpusr,

משהו בסגנון של Gohst Recon הותיק (שמעתי שיוצא עוד מעט ההמשך). הכוונה למשחק שדורש קצת יותר חשיבה ותכנון ואי אפשר לספוג 70 כדורים ו-3 רימונים ולצאת מזה כמו כלום אם רק מסתתרים מספיק זמן (5 שניות) מאחורי ארגז עץ.

• 11 תגובות
    • 2.2k צפיות
  14. Started by GameGems,

• 10 תגובות
    • 2.2k צפיות
  15. Started by psychuil,

http://imgur.com/a/L1hcT ואפילו יש את ישראל.

• 1 תגובה
    • 2.2k צפיות
  16. Started by PayneBack3251,

שלום חברים משום מה שאני מפעיל את Max Payne 3 הוא מתחיל לטעון את המשחק ואז הוא נתקע במסך שחור עם Initializing מישהו מכיר את התופעה ?! איזה באסה זה סוף סוף שאני קונה משחק יש לי שגיאה, אם הייתי מוריד פרוץ היה יותר קל... תודה מראש לעוזרים, לא מצאתי פתרון על זה על כה בגוגל.

• 2 תגובות
    • 2.2k צפיות
  17. Started by liormor,

שלום ויום טוב קניתי את המשחק CRYSIS אני רוצה להפעיל צ'יטים אך לא מצליח הלכתי לפי הוראות לפתוח קובץ ב-NOTPAD ולהכניס קוד ולשמור הכל הולך בסדר עד השמירה,הוא לא נותן לי לשמור את הקובץ שבו אני מכניס את הקוד ל-GODMODE אפשר בבקשה עזרה? הנה ההסבר,תודה רבה http://www.gamespot.com/pc/action/crysis/hints.html?om_act=convert&om_clk=gsbottomnav&tag=quicklinks%3Bcheats

• 11 תגובות
    • 2.2k צפיות
  18. Started by klayton,

http://www.9lives.be/index.php/games/tomb-raider-underworld/nieuws/allereerste-gameplaybeelden-tomb-raider-underworld

• 18 תגובות
    • 2.2k צפיות
  19. http://www.gamershell.com/hellzone_Sim-Tycoon_The_Sims_2.shtml

• 24 תגובות
    • 2.2k צפיות
  20. Started by KRS1,

לפני כשבוע פירמטתי את המחשב עקב בעיות כל מיני, בכל מקרה היה לי את המשחק באותו הזמן מותקן והיו לי שמירות ממש בסיום העיר השנייה כשיש משימות כמו משימת COFFEE TO GO או משהו כזה(אם מישהו בכלל זוכר)... בכל מקרה חשבתי שהשמירות נשמרות בתוך התיקייה של המשחק עד שגיליתי שהן נשמרות ב- my documents\gta 3 user files בכל מקרה פתחתי את הת'רד בשביל לבקש אם מישהו יכול לשלוח לי שמירה שלו מהעיר השנייה(עדיף כמה שיותר קרוב לסיום העיר). תודה מראש... נ.ב. פתחתי אייסיקיו במיוחד בשביל זה: 167383504

• 16 תגובות
    • 2.2k צפיות
  21. MekTek, סטודיו שעובד על מודים וטלאים ל- Mechawarrior 4, מדבר מזה זמן רב על תוכניות לשכנע את מיקרוסופט ואת FASA, מפתחת המשחק, לשחרר אותו ואת חבילות ההרחבה שלו בחינם כהכנה שיווקית לקראת יציאת המשחק הבא בסדרת המלחמה ברובוטי-ענק. משחק המקים הענקיים Mechwarrior 4 שיצא במקור ב- 2002 שוחרר בחינם כצעד שיווקי לקראת המשחק החדש בסדרה אחרי שמיקרוסופט הסירה את התנגדותה לעניין. המשחק, על 1.7 הגיגה שלו, יצא להורדה בחינם שלשום- אבל בתוך זמן קצר ביותר נפלו שרתיה של MekTek, קבוצת המודינג שממשיכה לתמוך במשחק גם היום, 10 שנים לאחר יציאתו, והשחרור בחינם היתה יוזמה שלה. לפיכך, לא ניתן כעת להוריד את המשחק או את הטלאים הדרושים כדי שהוא ירוץ ללא בדיקת CD. http://www.vgames.co.il/article/1…

• 2 תגובות
    • 2.2k צפיות
  22. אני יושב כבר כמה זמן ומחפש הגדרות נורמליות למשחק הזה.. המפרט שלי למטה.. מה היה הכי מומלץ? כאילו על איזה חלקים בדיוק תוקעים אותו? הוא פשוט לא עובד טוב בכלל.. המון קרטועים של FPS.. תודה לכם.

• 12 תגובות
    • 2.2k צפיות
  23. Started by myDGB blws,

יאללה תשלחו לכל מי שאתם מכירים אם אתם רוצים אני ועוד כמה נרים את זה נפתח כל מה שצריך. קדימה חברים שלחו את זה לכל מי שאתם מכירים תראו נוכחות!

• 14 תגובות
    • 2.2k צפיות
  24. Started by MeTaLhAmMeR,

זה נכון שבקווייק 4 יהיה גם עלילה וגם משחק להרבה אנשים ברשת כמו בקווייק 3?

• 29 תגובות
    • 2.2k צפיות
  25. הדגם המעודכן של סוני טרם נחת בארץ באופן רשמי, אך כבר זמין לרכישה דרך אמאזון במספר חבילות משתלמות לכתבה

דיונים חדשים בפורומים