משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,394 דיונים בפורום זה
-
טוב ראיתי שאין דיון על טומב רידר האחרון ,אבל אני זוכר שהיה דיון על החדש לאומת הסידרה הישנה אז החלטתי לפתוח את זה בכל מיקרה אתמול התחלתי את טומב רידר המקורי ,זאת גירסת MS DOS שקניתי בסטים וכניראה רצה על DOS BOX או משהו מהטוב רידרים שעברתי לאורך השנים זכור לי את ה4 מישחקים אחרונים שיצאו שיחקתי במישחקים קודמים אבל לא חושב שעברתי אף אחד מהם בעבר חוץ מספין אוף לא קשור בכל מיקרה היה וויכוח בעניין הפזלים והאתגר וגם ככה רציתי לעבור את כל הסידרה אז רציתי לבדוק בעצמי אחרי כמה שעות בטומב רידר המקורי אני חיב להגיד 1-הפאזלים מאוד פשוטים ,לפחות בינתים 2-האתגר שזכור לי אומנם קים אבל זה בעיקר בגלל שהשליטה מאוד גרועה ,המישחק הראשון פותח במחשבה על הPS1 וסאטורן לשניהם לא היה כסטנדר…
-
- 16 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
-
שלום קניתי כרטיס מסך חדש AMD Radeon R7 360 + 2GB מותקן לי חלונות 7 - 64 ביט + זיכרון 8GB + מעבד I5 קניתי משחק פיפא 2017 מקורי. היתקנתי 5 תקליטורים התקנה משחק פיפא 2017 מותקן תוכנה Origin ויש לי חשבון קיים. Origin מחובר והכל תקין. Origin מותקן פיפא 2017. בסיום התקנה פיפא 2017 בדיסק אחרון מספר 5. אני לוחץ PLAY לא עולה משחק. למה לא עולה משחק פיפא 2017, מה חסר? איך מפעילים משחק פיפא 17? אגב: שאני לוחץ PLAY ולא ניפתח משחק. אין הודעה שגיאה. פשוט לא עולה משחק. בתודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
האם הגירסה החדשה של אחד מהמותגים המצליחים ביותר בשוק המשחקים מצליחה להציע מספיק חידושים בכדי להישאר רלוונטית? בואו לגלות לכתבה
-
- 4 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
לפני כמה זמן שוחרר RTCW:ET מולטיפלייר המלא זה משחק חינמי ומאוד יפה אז ממולץ להוריד.... לינק להורדה...: http://www.gamershell.com/news_BRTCWEnemyTerritoryBFree.shtml
-
- 17 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
נראה שהמשחק נמכר אפילו יותר מהר מאובליביון לדיברי המפתחת. המשחק מכר יותר מכל כותרי FALLOUT הקודמים ביחד! בתור אחד שמשחק במשחק אני מבין למה http://www.bit-tech.net/news/2008/11/04/fallout-3-outsells-all-previous-fallout-games/1
-
- 20 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
כותרת קצת בידורית אבל תאחלס אני כבר לא מצליח לשחק כלום יוצאים מלא משחקים בזמן האחרון והסגנון שלהם השתנה ממשחקים עם התחלה וסוף שאתה מסיים ב 8 שעות למשחקים שרובם עצומים כמו סקיירים או אפילו פחות עצומים אבל עדיין מסובבים סביב SANDBOX שיש המון דברים לעשות ומסתכמים בעשרות שעות יושבים לי מלא משחקים שאני רוצה לשחק ואין לי זמן פיזי ואני לא יודע איך אני מרגיש עם זה באטמן האחרון לא התקנתי ויושב לי פה ההתקנה The Wolf Among Us שחקתי שעתיים קניתי FALLOUT 3 שיחקתי 3 שעות שלא לדבר על סקיירים שאני משחק כבר שנה ומשהו ועדיין לא סיימתי או אפילו הגעתי להרחבות SAINTS ROW האחרון התחלתי ויש לי איזה כמה שעות משחק ספלינטר סל האחרון עשיתי איזה 5 שלבים Rayman Legends שחקתי איזה 40 …
-
- 12 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
הייי רציתי לדעת איזה משחק לדעתכם יותר יפה GTA VICE CITY או MAFIA...?...
-
- 20 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
פתחתי את כל הטילים באנג'ניר וסתם מעניין אותי עם איזה טיל אתם הכי אוהבים לשחק? נראה לי שאני אהיה בין הבודדים שדוקא הכי אוהב את ה- RPG 7V2 אני אוהב אותו בגלל שיחסית הוא עושה הכי הרבה נזק, ובנוסף אפשר לשגר אותו, להעלם, ולצוץ מחדש במיקום אחר. ככה קשה לאוייב לזהות מהיכן בדיוק אתה פוגע בו. נגד מסוקים/מטוסים אני הכי אוהב את ה- SA 18 IGLA מה אתכם?
-
- 13 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
היי, אני מעוניין לקנות GUITAR HERO למחשב. מישהו יודע איפה אפשר להשיג דבר כזה, אם קיים? אופיר.
-
- 5 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
http://www.gamerankings.com/xbox360/995751-call-of-duty-modern-warfare-3/index.html נראה כמו עוד המשך מוצלח וסולידי.
-
- 18 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
מחר אני מקבל את המשחק ואני מאוד מתלבט באיזו דמות וכישורים לבחור בגלל שיש מבחר ענק אז בקיצור מה עדיף ויותר מהנה בינתים אמרו לי שכדאי לבחור בCLERIC או איך שקוראים לו בגלל שהוא שילוב טוב של לוחם אם יכולות של קסם וגישה לכמה כלי נשק טובים ואני אעשה אותו אדם או חצי אלף אז ענו בהמוניכם.
-
- 15 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
-
-
- 0 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
-
- 13 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום לכולם. שאני משחק Arma 3 כל פעם שאני נהרג אני לא יכול להמשיך לשחק, לא יכול להתחיל ממקום במשחק ששמרתי ולא יכול לצאת מהמשחק כרגיל (רק דרך מנהל המשימות)
-
- 0 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
יש למישהו אולי צ'יטים למשחק Mat Hoffman's Pro BMX אם יש בבקשה תכתבו או צרו קשר
-
- 4 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אני בזמן האחרון משחק בBilly Hatcher http://www.gamespot.com/gamecube/action/billyhatcherandgiantegg/review.html בגירסת הPC -יש לי ידית מישחק טובה ואני חיב להגיד המישחק ניראה קל בהתחלה ומאוד ילדותי אבל מהר מאוד המישחק ניהיה מאוד קשה ולמרות שיש דירוג בכל משימה אני לא מבין איך אנשים יכולים לקבל בזה ציון A אני מקבל D וC בדרך כלל ביגלל הקושי אני מישתמש בטרינר אבל רק לקבל אין סוף פסילות כי בלי זה יש משימות שמאוד מאוד קשה לעבור אותם פשוט נופלים הרבה במשימות מיתקדמות (אני עושה את כל המשימות בכל שלב) בקיצור למי שרוצה מישחק פלטפורמה מאוד מאתגר יש את Billy Hatcher תעברו תעולם הראשון ואת חלק מהמשימות בעולם השני ותבינו לבד גם יש את כל עינין הזמן למי שאוהב תוצאות גבוהות
-
- 16 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
לחברה בצמיחה דרוש מתכנת יוניטי צעיר לפרוייקט מרתק. דרישות: נסיון של לפחות חצי שנה בפיתוח Unity. נסיון בכתיבה בC#. נסיון בכתיבת תקשורת שרת-לקוח. נסיון של לפחות שנה כמתכנת. - עדיפות לבעלי תשוקה לעולמות הגיימינג - זמינות מיידית. משך הפרויקט כחודש. למועמדים המתאימים תינתן האפשרות להשתלב בחברה צומחת בעלת אופק התפתחות משמעותי. קו"ח יש לשלוח ל: GamingReborn.jobs@gmail.com
-
- 0 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
מישהו כבר ראה את האינדקס המצויין הזה? http://www.tescreens.be/oblivionmodwiki/index.php/Category:Mods Have fun, kids. ;D
-
- 11 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
ראיתי שהמשחק קיבל בסה''כ ביקורות טובות: http://www.vg247.com/2013/11/15/need-for-speed-rivals-reviews-drop-get-all-the-score-here המשחק מפותח על המנוע של DICE בגרסת Frosbite 3 לא יודע מה איתכם אבל אני הזמנתי אותו ב ORIGIN - משתחרר ביום רביעי הקרוב, הוא נראה די טוב. המשחק משלב בין Single ל Multi-player תוך כדי המרוץ, דרך הפיצ'ר החדש שנקרא AllDrive קצת GAMEPLAY
-
- 5 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום, 1. האים GTA V יצא כבר לPC? אם לא, יש צפי שחרור?? 2. האם FAR CRY הוא משחק עלילתי, ואני חייב לשחק ב1 ו2 לפני 3? או שזה לא משנה? 3. אותה שאלה כמו 2, אבל על ASSASSIAN CREED תודה
-
- 2 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אוקיי קודם כל חייב לציין , עם כל הכבוד לHL2, לדום 3, ולשאר הבלוקבסטרים .... אף אחד מהם לא השאיר אותי פעור פה ומזיל ריר מרושע מול המסך כשיש לי 2100 פרשים שלי שנפרשים על המסך מול 1000 פיאונים תמימים, אף אחד מהם לא גרם לי לצחקק לעצמי בסאדיסטיות כמו כאן כשראיתי את ה2100 פרשים מוחקים בהסתערות ברוטלית ולא הכי טקטית את אותם 1000 הנשמות הטועות בכל אופן יש לי שאלה כזאת- אני בשלב די מתקדם במשחק- רוב אירופה שלי, רוב אפריקה הצפונית גם כן , "יהודה" כמובן כמובן שלי (למרות שהחוצפנים מורדים בי כל שניה בירושלים- מה הם לא מבינים שאני גם יהודי??) בכל אופן - הצבאות שלי מאוד חזקים ואני חייב לציין שאני טיפוס של כוח ולא של מוח, כל שרוב הצבאות שלי מורכבים בעיקר ממספרים בלתי נדלים של פרשים כבדי…
-
- 28 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
בלאק אופס 2 תחרותי? איך נכנסים, ממה מתחילים, מה עושים? נהנים לשחק בלאק אופס 2 בפאבליק? תמיד מגיעים לתוצאות גבוהות, או לפחות נהנים מהמשחק? חשבתם על להתקדם ולשחק במשחק יותר מאוזן, תחרותי ומקצועי? זה המקום בשבילכם, באשכול זה אעבור על כל פרט ופרט בדרך שלכם אל התחרותיות והמקצועיות, מהדברים הבסיסיים ביותר כמו כניסה לטימספיק ועד לדברים המתקדמים יותר כמו פתיחת קלאנים, קאפים, גאטרים וטורנירים. חוקים תחרותיים, ותחרותי בבלאק אופס 2: קוד נתפס כמשחק תחרותי כבר מהמשחק הראשון, מה ההבדל בין תחרותי ולצורת המשחק בה אתם משחקים כיום? ההבדל הוא עצום, דבר ראשון המשחק נעשה בSEARCH AND DESTROY, עם הגבלות בנשקים ובעוד דברים שונים על מנת ליצור איזון וסוג של "ספורטיביות", …
-
- 5 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
החלטתי לקחת על עצמי את המשימה של להחיות את הפורום הזה כי יש לקהילה הזאת הרבה פוטנציאל בעקבות המסירות של המנהלים ועצם זה שהם מוכנים להשקיע בשרתים ראשית כנסו למשחק Counter Strike: Global Offensive, לאחר מכן כנסו לHelp & Options. יפתח לכם תפריט ארוך אתם תראו שם Game Settings, תכנסו לGame Settings. אתם תראו שם Enable Developer Console (~), תשנו אותו מNo לYes על ידי לחיצה על ה"<" המסומן באדום. זהו אתם יכולים כמובן ללחוץ על הכפתור בצד Back, ולחזור לשחק. תיהנו .
-
- 2 תגובות
- 2.2k צפיות
-