עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. טוב ראיתי שאין דיון על טומב רידר האחרון ,אבל אני זוכר שהיה דיון על החדש לאומת הסידרה הישנה אז החלטתי לפתוח את זה בכל מיקרה אתמול התחלתי את טומב רידר המקורי ,זאת גירסת MS DOS שקניתי בסטים וכניראה רצה על DOS BOX או משהו מהטוב רידרים שעברתי לאורך השנים זכור לי את ה4 מישחקים אחרונים שיצאו שיחקתי במישחקים קודמים אבל לא חושב שעברתי אף אחד מהם בעבר חוץ מספין אוף לא קשור בכל מיקרה היה וויכוח בעניין הפזלים והאתגר וגם ככה רציתי לעבור את כל הסידרה אז רציתי לבדוק בעצמי אחרי כמה שעות בטומב רידר המקורי אני חיב להגיד 1-הפאזלים מאוד פשוטים ,לפחות בינתים 2-האתגר שזכור לי אומנם קים אבל זה בעיקר בגלל שהשליטה מאוד גרועה ,המישחק הראשון פותח במחשבה על הPS1 וסאטורן לשניהם לא היה כסטנדר…

• 16 תגובות
    • 2.3k צפיות
  2. Started by GameGems,

• 15 תגובות
    • 2.3k צפיות
  3. ב1.6 הייתי עושה בקונסול Play Sound.WAV והיו שומעים את הסאונד הקיים בתיקיית cstrike, בתוך המשחק. זה יכול לשמש להרבה דברים כגון =] הבעיה שכאן הוא רושם לי שהוא לא מוצא את הקובץ: ] play sound.wav [Sound] S_StartSound(): Failed to load sound 'sound.wav'. File is missing from disk/repository. היתכן שאני טועה ובCSGO הנתיב הוא שונה וזה לא בתיקיית CSTRIKE ? אגב ניסיתי גם תיקיית SOUND אך ללא הועיל .

• 0 תגובות
    • 2.3k צפיות
  4. Started by The Shark,

יוצרי יצירת האמנות The Matrix, האחים ווצ'ואוסקי (Wachowski Brothers), מלבד היותם במאים מצליחים, הינם גם חובבי משחקי וידאו מושבעים. כאשר הסרט הבא שלהם בסדרת The Matrix (הלא הוא The Matrix Reloaded) היה בתיכנון, עלתה בדעתם מחשבה להעניק לגיימרים (איתם הם מזדהים כ"כ), אשר גם חובבי מאטריקס, מתנה חגיגית - הם ישתפו פעולה עם חברת Infogroms (חברת תוכנה העוסקת בעיקר בפיתוח משחקים) בדרך להשקת משחק פעולה מגוף שלישי אשר יבוסס על סרט הבא בסדרת מאטריקס האהובה כ"כ. משחק שיקרא Enter The Matrix. על מנת להעצים את החגיגה וההתרגשות לקראת השקת המשחק, האחים ווצ'ואוסקי החליטו להוציא לאור את המשחק בזמן מקביל ליציאת הסרט, ולדברם אף יהיה קיים קשר ישיר בין עלילת הסרט לעלילת המשחק. כלומר המשחק והסר…

• 13 תגובות
    • 2.3k צפיות
  5. Started by camera,

שלום לכולם, באופן קבוע אחרי 10-20 דקות של משחק בבטלפילד 4 המשחק קורס ומציג הודעה "game disconnected: could not join to server". ניסיתי המון פתרונות, שום דבר לא עזר, כולל בירור מול אינטרנט רימון שהעלה שהם לא הבעיה. הדבר היחיד שלא הצלחתי זה לפתוח פורטים, אני יודע את המספרים של של ה-UCP וUDP, אני פשוט לא מצליח להפעיל תוכנה כמו שצריך, אשמח אם תעזרו בעניין הזה, אולי באמצעות מדריך, רצוי מאוד בעברית.

• 8 תגובות
    • 2.3k צפיות
  6. Started by SamurAchzar,

כמו שניחשתם, מדובר ב(עוד) משחק ראלי (מכוניות, נו). אבל זה המשחק עם מנוע הפיזיקה הכי טוב בו נתקלתי, אפילו טוב יותר מGT3 הגה חובה, אחרת אי אפשר לעבור אפילו מסלול אחד. זה משחק קשה, ואם אי יש לכם ידע כלשהו בנהיגה מתקדמת זה בוודאי יעזור. פשוט ריאליסטי להדהים. איזה עוד משחק מאפשר בלימה ברגל שמאל, scandinavian flicks, כיוונים של מפות דיפרנציאלים (!) - כל השלושה (!) כולל כיוון נפרד למרכזי בזמן left foot brake (!!!). מטורף, מטורף.

• 32 תגובות
    • 2.3k צפיות
  7. Started by Supra Man,

שלום המחשב שלי משעמם אותי!!! אני מת למשחקים חדשים...אבל....כפי שאפשר לראות במפרט מחשב שלי המחשב שלי הוא לא מכונת המשחקים האולטימטיבית וגם אין לי כסף לאחד כזה. אז אם תועילו בטובכם להמליץ לי על משחקים נחמדים שכן יעבדו אצלי (פנטיום 3 800) אז תודה רבה למי שעונה!

• 15 תגובות
    • 2.3k צפיות
  8. Started by Monte,

ליגת HWzone הראשונה מסוגה תמה ועימה הזוכים הגדולים: The Oprah Show הזוכים בפרסים הם: 1. MVP - prenN 2. ofir 3. seanJ (Parallax) 4. instanz 5. ah sheli/Shimi Hsartan/Punish/tal צפו לבאות שתהיה שנת לימודים פוריה ומוצלחת לכל שחקני HWzone CS:GO הצעירים, ולבוגרים המשך שנה טובה ומוצלחת.

• 0 תגובות
    • 2.3k צפיות
  9. Started by moshe88,

ח'ברה איפה אני מוריד עדכונים (העברות של שחקנים לדוגמא זלאטן במילאן וכו...) לפרו 11 אני יודע שאפשר ידנית במשחק אבל זה יקח לי שנים...

• 2 תגובות
    • 2.3k צפיות
  10. טוב אז ככה שהמשחק יצא היה לו בעיה בהתקנה של הגה דוושת הברקס לא עבדה.. אז אחרי כמה ימים שהוא יצא באתר של - Need For Speed פרסמו תוכנה שמסדרת את זה.. הורדתי אותה והתקנתי.... אבל יש כמה דברים שצריך לעשות ולא הבנתי ממש מה רוצים ממני.. יש לי הגה של - Microsoft אם למישהוא יש מושג מה עושים אני אשמח לקבל תשובה.. תודה... זאת התוכנה..: ftp://ftp.thrustmaster.com/accessories/pc/Unified_Drivers/7_FFD_2005.exe וזה מה שרשום באתר של ניד פור ספיד..: Thrustmaster Driver Availablenull The fine folks over at Thrustmaster have updated the drivers for their wheels to make them compatible with Need for Speed Most Wanted. You can download the driver here. For the following wheels: Fe…

• 1 תגובה
    • 2.3k צפיות
  11. Started by IME3,

Uploaded with ImageShack.us אתר המשחק http://www.disney.co.uk/tron/tron-evolution.jsp#/games/evolution תיאור באנגלית Transport into a high-tech and action-packed world of Tron in the prequel to the thrilling 2010 film. Explore vast cities and fight high-tech enemies as you try to save a world on the brink of totalitarian domination. Gamers explore Tron's cities using the free running phenomenon Parkour, navigate among unique rebel factions, and fight an epic battle against a dictator's seemingly unstoppable army. דרישות מערכת TRON: Evolution Minimum System Requirements: * Intel Core 2 Duo E6400 2.13GHz / AMD Athlon 64 X2 Dual Core 5000 Processor * nVidia G…

• 10 תגובות
    • 2.3k צפיות
  12. Started by RAZIEL98,

שלום אני מחפש רוצה לדעת איזה משחקים מהחדשים שיצאו בזמן האחרון מחשב שלי יכול להריץ שיהיה לי להעביר איתם את הזמן עד שיצא הgta v תודה לעוזרים

• 10 תגובות
    • 2.3k צפיות
  13. אני מחפש משחקים שיש להם מולטיפלייר כמו בsof2-deathmatch טהור בלי כל מיני אובג'קטיבס וחארטות..רק חדש..משום מה בזמן האחרון אין בכלל משחקי fps שיש להם deathmatch טהור כיפי ונוראמלי (אני לא מדבר על prey,זה שונה לגמרי יש את המצב שהנשמה יוצאת וזה לא לעניין חח....) קיצר אני מחפש משחק fps עם deathmatch מהיר וטוב כמו בsof2 הישן והטוב...תודה לעוזרים

• 17 תגובות
    • 2.3k צפיות
  14. Started by matanch,

מי שרוצה לשחק בצוותים, ככה בשביל הכייף שיוסיף אותי http://battlelog.battlefield.com/bf3/soldier/matanch/stats/187837848/ סקייפ: Matanch

• 11 תגובות
    • 2.3k צפיות
  15. Started by ישראל פטרוף,

אני רוצה להוריד משחקי מחשב בחינם מישהו יודע מאיפה אפשר?

16. Started by Ghosthunter,

היי, אני מעוניין לקנות GUITAR HERO למחשב. מישהו יודע איפה אפשר להשיג דבר כזה, אם קיים? אופיר.

• 5 תגובות
    • 2.3k צפיות
  17. אני בזמן האחרון משחק בBilly Hatcher http://www.gamespot.com/gamecube/action/billyhatcherandgiantegg/review.html בגירסת הPC -יש לי ידית מישחק טובה ואני חיב להגיד המישחק ניראה קל בהתחלה ומאוד ילדותי אבל מהר מאוד המישחק ניהיה מאוד קשה ולמרות שיש דירוג בכל משימה אני לא מבין איך אנשים יכולים לקבל בזה ציון A אני מקבל D וC בדרך כלל ביגלל הקושי אני מישתמש בטרינר אבל רק לקבל אין סוף פסילות כי בלי זה יש משימות שמאוד מאוד קשה לעבור אותם פשוט נופלים הרבה במשימות מיתקדמות (אני עושה את כל המשימות בכל שלב) בקיצור למי שרוצה מישחק פלטפורמה מאוד מאתגר יש את Billy Hatcher תעברו תעולם הראשון ואת חלק מהמשימות בעולם השני ותבינו לבד גם יש את כל עינין הזמן למי שאוהב תוצאות גבוהות

• 16 תגובות
    • 2.3k צפיות
  18. Started by Elite_Sniper,

http://www.gamerankings.com/xbox360/995751-call-of-duty-modern-warfare-3/index.html נראה כמו עוד המשך מוצלח וסולידי.

• 18 תגובות
    • 2.3k צפיות
  19. בhalf life 2/episode one האם יש איפשהו בשני המשחקים האלה מראה או משהו כמו מראה (כמו מים) כך שאני יוכל לראות את השחקן אותו אני משחק (גורדון פרימן)? אני שיחקתי את המשחקים הנ"ל פעמיים כל אחד ולא מצעתי מקום כזה (או שפשוט לא חיפשתי טוב)

• 36 תגובות
    • 2.3k צפיות
  20. תודה למשתתפים!

• 28 תגובות
    • 2.3k צפיות
  21. Started by Kosberg,

חברים אנחנו שמחים ונרגשים כאחד להוציא לכם את ההודעה הרשמית לכך שקהילת HWzone CS:GO נכנסת לפעילות !! להלן השרתים: #1 213.8.192.252:31150 ​להתחברות לחץ כאן! #2 213.8.192.252:31160 להתחברות לחץ כאן! על מנת להשתתף במשחק יש להיות מחוברים לשרת הדיבור שלנו שכתובתו: TeamSpeak3: 212.199.164.135:9990 אנו נשמח לראותכם בהקדם! שיהיה לנו משחק ספורטיבי ומהנה! בהצלחה לכולנו. צוות HWZONE CS:GO , עידו ודין.

• 9 תגובות
    • 2.3k צפיות
  22. Started by huber,

נראה שהמשחק נמכר אפילו יותר מהר מאובליביון לדיברי המפתחת. המשחק מכר יותר מכל כותרי FALLOUT הקודמים ביחד! בתור אחד שמשחק במשחק אני מבין למה http://www.bit-tech.net/news/2008/11/04/fallout-3-outsells-all-previous-fallout-games/1

• 20 תגובות
    • 2.3k צפיות
  23. אוקיי קודם כל חייב לציין , עם כל הכבוד לHL2, לדום 3, ולשאר הבלוקבסטרים .... אף אחד מהם לא השאיר אותי פעור פה ומזיל ריר מרושע מול המסך כשיש לי 2100 פרשים שלי שנפרשים על המסך מול 1000 פיאונים תמימים, אף אחד מהם לא גרם לי לצחקק לעצמי בסאדיסטיות כמו כאן כשראיתי את ה2100 פרשים מוחקים בהסתערות ברוטלית ולא הכי טקטית את אותם 1000 הנשמות הטועות בכל אופן יש לי שאלה כזאת- אני בשלב די מתקדם במשחק- רוב אירופה שלי, רוב אפריקה הצפונית גם כן , "יהודה" כמובן כמובן שלי (למרות שהחוצפנים מורדים בי כל שניה בירושלים- מה הם לא מבינים שאני גם יהודי??) בכל אופן - הצבאות שלי מאוד חזקים ואני חייב לציין שאני טיפוס של כוח ולא של מוח, כל שרוב הצבאות שלי מורכבים בעיקר ממספרים בלתי נדלים של פרשים כבדי…

• 28 תגובות
    • 2.3k צפיות
  24. אם כן שישתף אותנו בחווית המשחק

• 18 תגובות
    • 2.3k צפיות
  25. Started by orila,

שלום חברים אני מחפש כבר לא מעט זמן משחקים שדומים מבחינת משחקיות בעיקר לסדרה של fallout , בעיקר כמו לשני האחרונים בסדרה fallout 3 &fallout NV , הכוונה למשחקי FPS עם ערך של שיפור הדמות תוך כדי המשחק , אם יש לכם איזה רעיון אני אשמח להצעות תודה רבה ושיהיה אחלה יום

• 19 תגובות
    • 2.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים