עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. השדרוגים החינמיים מסייעים למערכת ההפעלה החדשה לצבור נתח שוק עולמי נאה בתוך כשלושה שבועות לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/חלונות-10-שועטת-קדימה-עם-נתח-שוק-של-שישה-א/

• 11 תגובות
    • 2.6k צפיות
  2. Started by Elad87,

איך אני מתקין את ה SP3? נראה העדכונים ב windows אצלי סגורים וזה לא מראה לי שאני צריך להתקין.. יש לי גירסה לא מקורית של הווינדוס במידה ואני אתקין SP3 זה יעשה בעיות?? זה מעצבן כי אני לא יכול לשחק GTA 4 בלי ה SP3

• 2 תגובות
    • 578 צפיות
  3. Started by BrAvE_HeArT,

יש עכשיו וירוס חדש באינטרנט שפוגע במערכות ההפעלה windows xp וגם windows 2000 הוא מכבה את המחשב בלי סיבה בזמן שאתם גולשים באינטרנט :'(

4. Started by yoxo,

יש לי מחשב שקניתי לפני שנה בערך ומותקנת עליו WINDOWS VISTA ULTIMATE 32BIT לא משנה איזה משחק אני מריץ יש קירטועים מידי פעם וקשה לשחק בצורה נורמאלית גם עם אני מריץ על מינימום הגדרות הבעיה נשארת. יש לציין שבXP זה לא היה קורה והכל עבד חלק! המפרט: Q6600 2.4 2GB זיכרון כרטיס מסך 8800GTS 320 הדרייברים מעודכנים וגם SP1 אני כבר לא יודע מה אפשר לעשות

• 14 תגובות
    • 870 צפיות
  5. שלום, המחשב שלי בקושי זז בבוט הוא מנסה לעשות צ'ק דיסק ונתקע בוינדוס אני מנסה לעשות לא הולך היום לי כל מיני שגיאות אחרות תיקנתי אותם עם תוכנות ניקוי, המחשב מרגיש יותר טוב אבל אני לא יכול לאחות את הדיסק או לעשות צ'ק דיסק בבקשה עזרו , תודה אלי.

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. Started by drago,

כול פעם שאני מפעיל את המשחק AA או שמתקין איזה תוכנה מסויימת אני מקבל את ההודעה הבאה. למישהו יש מושג מה הבעיה ?

• 4 תגובות
    • 698 צפיות
  7. Started by jonbir2,

שלום! כשאני מחבר זיכרון נייד/דיסק קשיח חיצוני/דיסק לכונן חלון ההפעלה אוטומטית לא עולה ואני צריך להיכנס למחשב שלי ולפתוח את הכונן ידני, המחשב חדש עוד לא התקנתי עליו כלום, יש לי ווינדוס 7. יש למישהו מושג למה זה קורה?

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  8. Started by free fraek,

אי מתכוון בלי שחזור מערכת כי אין לי נקודת שחזור. וכמובן בלי לפרמט.

9. כשאני מחובר לWIFI ספציפי בלבד והיוטורנט פועל , אחרי דקה בדיוק של הורדת טורנטים יש לי מסך כחול והמחשב עושה ריסטרט . מה לעזאזל יכול לגרום לזה ??

10. Started by Hatori_Hanzo,

איך אני מוריד תוסף או מגדיר תפריט קיצורי דרך כמו בתמונה למטה ב VISTA? תודה מראש לעוזרים

• 0 תגובות
    • 599 צפיות
  11. Started by maverick,

שלום לכולם, כל 16-20 שעות הוינדוס שלי מבצע ריסטרט בלי שום סיבה נראית לעין. יש למישהו מושג למה זה קורה?

• 4 תגובות
    • 727 צפיות
  12. Started by mrwolf,

שלום שלום. יש לי בעיה חדשה במחשב. ודי קריטית. עד לא מזמן אם הייתי רוצה לראות סרטונים באינטרנט שמופעלים ע"י media player (לדוגמא סרטונים באתר ערוץ הספורט). הייתי צריך להפעיל את האקספלורר (בדר"כ משתמש בפיירפוקס) לפני בערך שבועיים התעוררה בעיה ואני לא מצליח לראות יותר סרטונים. (שוב. רק כאלה שמורצים ע"י media player). בשבועות האחרונים התקנתי את KASPERSKY ו spy bot search & destroy. ואולי איפהשהו שם האשמה. למרות שבבדיקה ב S&D לא ראיתי איזכורים למשהו שניראה לי קשור אפילו בעקיפין לעניין. לפעמים אני מקבל פשוט אייקון של איקס אדום קטן במקום החלון של הסרטון. לפעמים אני מקבל הודעה שאני צריך להוריד את ה ADDON המתאים לפיירפוקס (אפילו אם אני עובד דרך אקספלורר). אבל שאני מנסה להת…

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by geniaXP,

ניסיתי להוסיף אותו דרך הפעל/בטל תכונות של וינדוס בלוח הבקרה אבל הוא שולח שגיאה "אירעה שגיאה. לא כל התכונת שונו בהצלחה" יש למישהו רעיונות?

• 6 תגובות
    • 2.4k צפיות
  14. שלום לכולם! אני כבר הרבה זמן מחפש דרך להוסיף מיקומים משלי לתפריט שמירה של windwos. אני מתכוון לחלק שמסומן באדום בצילום מסך. תודה.

• 0 תגובות
    • 867 צפיות
  15. Started by Goadzilla,

יש לי ויסטה אולטימיט שעבודת מעולה עד שאני מפעיל תוכנת שיתופ קבצים לא משנה איזו אימיול יוטורנט ברגע שאני מפעיל אז פתאום לווינדוס מתחילות ליהיות תקיעות קטנות ומעצבנות מישהו מכיר תתופעה?

• 0 תגובות
    • 694 צפיות
  16. Started by hagay21,

מותקן אצלי directx9 והתקנתי משחק שדורש 8 (הוא ביקש להתקין את ה 8) ניסיתי להעלות את המשחק אך הוא אמר לי שאני צריך להתקין directx 8 זה רק אני או שהמחשב שלי השתגע?

• 17 תגובות
    • 1.8k צפיות
  17. אורח
    Started by אורח,

יש לי 2 שאלות: 1. איך אני מוחק תיקיות/קבצים שלא רוצים להימחק? 2. כל פעם בויסטה שאעני מפעיל משהו יש טבה כזאת כשאני צריך לאשר שאני מפעיל את אותו יישום. איך אני מעיף את זה?

• 19 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. Started by shimon23,

היי יש לי שני יוזרים במחשב: יוזר Administrator ויוזר ברירת המחדל שנקרא biton. אני תמיד משתמש ביוזר השני (שבו מותקנות כל התוכנות שלי וההגדרות), אך משום מה יש בו בעיה שלעיתים לא ניתן לשמור קבצים או למחוק אותם, בעיה שלא קיימת ביוזר השני. האם ידוע לכם ממה יכול לנבוע דבר כזה? האם זו הגדרה שיכולה להיות איפשהו במערכת?

19. אין לי בעיה להתקין עברית, אך כרגע תקליטור מערכת ההפעלה לא אצלי והוא גם לא יהיה בזמן הקרוב. ישנה דרך אחרת לאפשר עברית? אולי איזשהו עדכון אשר מכיל את הנדרש שניתן להוריד מ-Microsoft? בתודה מראש, Nike.

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  20. שלום התופעה המרגיזה הזו קרתה לאחר ניקוי וירוסים עם AVIRA ניסיתי להכנס עם administrator אבל אותו דבר נכנס למשתמש שתי שניות ולוג אווט מישהוא יש רעיון חוץ מפרמוט המחשב?

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. שלום , יש לי שגיאות ואשמח לדעת איך לטפל בהם ואם הם קשורות לקריסות מערכת שונות דר"כ מפרט מחשב : nvidia 8600gt 256 ram זיכרון רם במחשב : 1 גיגה E6550 2.33 GHZ השגיאות הן : http://img259.imageshack.us/i/69661642.png/ http://img820.imageshack.us/i/84570167.png/ http://img193.imageshack.us/i/95808415.png/ http://img826.imageshack.us/i/48379490.png/ -- עידכון -- נכון לעכשיו השעה 10:07 דקות , המחשב עשה לי לבד ריסטארט , שבאתי לבדוק תיעוד באירוע לא נמצאה שום שגיאה בשעה הזאת בכלל , למה ? אשמח מאוד אם תוכלו לעזור לי בזה ,.

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. אין לי מושג מה התקנתי אבל כל EXPLORER השתנה לי לכתב נטוי ובקושי קריא...מה אפשר לעשות כדי לתקן? תודה...אני אצרף תמונה.... ניסיתי לשחק באפשרויות אבל זה לא משנה כלום...זה נשאר ככה: [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 661 צפיות
  23. Started by horacio,

הבקר כשרציתי לכתוב מסמך בכתבן יצאה לי הודעה שהוא איננו במחשב . האם ניתן לשחזר אותו או להתקין אותו מחדש אם הדיסק של ה windows xp . תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 619 צפיות
  24. היי, יש לי בעייה במ"ה XP. אני מנסה לאתחל את ה Service של Remote Registry ולא מצליח. אני מקבל הודעת שגיאה "error 5". ההודעה גם אומרת לי לאתחל את ה Service של ה- Plug and Play. גם אותו אני לא מצליח לאתחל. (אין לי כרגע אפשרות להעלות את ההודעת שגיאה לאתר) למישהו קרה כזה דבר?

• 1 תגובה
    • 727 צפיות
  25. http://neowin.net/comments.php?id=29891&category=main עד שהם עושים משהו טוב, הם כרגיל לוקחים עליו כסף... בסוף תקופת ה BETA של ה ANTISPYWARE שלהם, הוא ישולב במסגרת MICROSOFT CARE ONE שזה יהיה חבילת הגנה ותחזוקה למחשב שכנראה תתחרה במוצרים הקיימים (אנטוירוס וכו'), וכמובן שתעלה כסף .... כמובן שה BETA יגמר, המוצר יפסיק לעבוד.

• 62 תגובות
    • 6.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.