עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by eliran_david,

אני מקבל הודעה של REMOTE PROCEDURE CALL אני מקבל הודעה כזו יחד עם טימר לאחור של 60 שניות והמחשב עושה RESTART לעצמו . ניסתי לכבות את השירות וזה רק עשה יותר צרות .עכשיו זה במצב של אתחול השירות הזה מחדש וזה עדין עושה לי ים של בעיות מחכה לפתרון תודה.

• 2 תגובות
    • 916 צפיות
  2. Started by oren22,

כבר קרה לי כמה פעמים שאני גולש באינטרנט, וללא התראה מוקדמת ובלי שום סיבה הגיונית (שהיתה יזומה), הזיכרון שהיישום EXPLORER.EXE שפועל בכללי גם בלי קשר לרשת מתחיל להתנפח לרמות מטורפות של 100MB, ולפעמים יותר. זה מאיט את המחשב בטירוף, וכשהסתכלתי ב- Task Manager על הרמת פעילות של המעבד, זה הראה לי שהוא עובד ברמות של 90-100 אחוז. יש לי וינדוס XP באנגלית, אנטי וירוס + פיירוול של נורטון מעודכנים לגמרי. אם מישהו מכיר איזו סיבה הגיונית, אני אשמח על השיתוף.. תודה, אורן.

• 5 תגובות
    • 934 צפיות
  3. Started by clown,

יש לי XP עם אקספלורר 7 הבעיה היא שכל פעם כשיש לי כמה חלונות פתוחים ואני לוחץ על האיקס כדי לסגור את החלונות שבא לי... אז כל החלונות נסגרים! על הלחיצה הראשונה! למישהו יש מושג למה זה קורה? מה אפשר לעשות?

• 3 תגובות
    • 863 צפיות
  4. Started by ברק דדון,

שלום לכולם יש לי בעיה בבהירות המסך יש לי מחשב עם כרטיס מסך RTX 3080 מחובר לטלויזיה של סמסונג Q80A יש לציין ביטלתי את כל האופציות בחיסכון באנרגיה בטלויזיה עצמה במחשב מותקנת מערכת הפעלה WIN10 הרזולוציה היא 4K והHDR דולק בווינודס הבעיה היא שפתאום אני רואה סרט או משחק כלשהו פתאום התצוגה נהיית חשוכה וזה אקראי פעם כן פעם לא אני נגיד מפעיל תוכנה בשולחן עבודה ופתאום ניהיה חשוך פעם לפניי כמה חודשים זה קרה וזה עבר לבד עכשיו זה פתאום חזר אין לי מושג ממה זה יכול להיות אשמח לעזרה

5. Started by dor444,
    • 0 תגובות
    • 516 צפיות
  6. Started by ofir,

הי התחדשתי במחשב נייד חדש hp probook 4310s בהפעלה הראשונית אחרי שסיימתי את ההגדרות הבסיסיות והמערכת הפעלה עלתה נוכחתי לדעת שגודל מחיצת C מסתכם ב32GB בלבד. האינסטינקט הראשון שלי היה לחשוב שבטח יש חלק מהרדיסק שעדיין לא מפורמט, אבל לדאבוני גילתי שבמסך הstorage מחיצת C מופיעה כ284GB. תוכלו לעזור להבין מה קורה פה? האם מדובר בתקלה? תצלומי מסך: תודה, אופיר.

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  7. שלום, מלפניי מספר חודשים רכשתי סוני VIO "בחול".ובארץ אין אחריות לשואלים-בררתי. מלפניי מס' ימים התגלתה תקלה בסידירום , המחשב מזהה אותו בצורה לא טובה (ראו תמונה).. דגם הסידירום הוא CRX-175E2 או לחלופין AW-G540A חיפשתי דרייברים בכל רשת האינטרנט ולא מצאתי.. בנוסף, הסרתי את הסידירום מהחומרה (בווינדואוס) וניסיתי להתקין מחדש והוא אמר שיש בעיה בדרייבר או ברכיב (ראו בתמונה). אשמח לשמוע פתרון כי פעם הוא פעל.. תמונה: תודה רבה רבה !

• 6 תגובות
    • 823 צפיות
  8. שלום רב, להלן פירוט הבעיה: המחשב עובד ועבד תקין ללא הרף תקופה ממושכת, ופתאום ביום בהיר אחד (לאחר המון הפסקות חשמל וכנראה עדכון של ווינדוס אפדייט) המחשב לא רצה להעלות את הווינדוס. כלומר - המחשב עובד והכל תקין, אך כשאני רוצה לבחור להעלות את הווינדוס הישן, ולא משנה אם זה בSAFE MODE או כל צורה אחרת הוא מכניס אותי לWINDOWS REPAIR, לא מתקן כלום, ולא מעלה לי את הווינדוס הישן. מישהו יכול לעזור לי בביטול של הWINDOWS REPAIR? זה קרה לי בדיוק אותו הדבר בלפטופ!! אבל זה קרה מהסיבה כנראה שסגרתי את המחשב באמצע של עדכון ווינדוס... יש דרך להכנס לתקייה של UPDATE ? למחוק שם דברים? אולי זה יפתור את הבעיה? ??? ??? ???

• 6 תגובות
    • 1.9k צפיות
  9. Started by coorva,

שלום רב יש לי מערעת הפעלה WIN XP PRO מידי חודש שאני עושה תחזוקה שוטפת למחשב אני מפעיל גם את ה- SCAN DISK אני מסמן וי בשני השורות לצורך סריקת הדיסק. הפעם, בעת הסריקה, כאשר הסריקה הגיעה לשלב - VERIFYING FILE DATA קיבלתי הודעה : APROBLEM HAS BEEN DETECTED AND WINDOWS HAS BEEN SHUT DOWN TO PREVENT DAMAGE TO YOUR COMPUTRE. בהמשך ההודעה רשום לי שאבדוק אם התקנתי איזו חומרה או תוכנה לאחרונה. (דבר שלא עשיתי). האם יתכן שהדיסק הקשיח שלי בשלבי גסיסה מתקדמים או שההודעה באמת מגלה איזו בעייה של תוכנה או חומרה אחרי שימוש של שנה במחשב ללא שום בעייה? (המחשב עובד פצצה בלי שום קשר לסריקת הדיסק) תודה

• 2 תגובות
    • 798 צפיות
  10. זה מופיע לי פעמיים אחד מסתיר את השני בכל הפעלה מחדש של הוינדוס מה אני יכול לעשות כדי להפסיק את זה ? בבקשהhttp://up415.siz.co.il/up3/k5mjfirtwzyz.png' alt='k5mjfirtwzyz.png'>

• 6 תגובות
    • 2.2k צפיות
  11. Started by MPTG,

נתקלתי במסך הבא כאשר ניסיתי להריץ מחשב שעליו פועלת מערכת הפעלה Windows XP. הבעיה מופיעה מיד עם הפעלת המחשב. שימו לב שבתמונה זו הבעיה מוצגת כאשר מנסים להריץ את המחשב דרך safe mode. הייתי רוצה לדעת אם מישהו נתקל בעבר בבעיה הזו ואם אתם יודעים איך ניתן לפתור אותה? [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. Started by haim744,

שבוע טוב לכולם יש לי בעיה במחשב בכל מה שקשור לקטעי וידאו. זה התחיל אחרי שעשיתי ניקוי מלא למערכת של קוקיז וכאלה. עכשיו זה משפיע במשחקים ובכל קטע וידאו. המחשב מתחיל לקרטע ועד שאני לא סוגר אותו הוידאו זז לאט... יש לי ג'יגה זיכרון והמחשב חוץ מזה עובד חלק... אין לי בעיה בווינדוס חוץ מזה שאני לא מצליח לעדכן לסרביס פאק 2 (לא שזה מפריע לי)

• 3 תגובות
    • 848 צפיות
  13. שלום לכולם, אז ככה, לא מזמן קניתי מחשב - מפרט בפרופיל, והבעיה היא כזו, כשאני מנסה להתקין VISTA ULTIMATE SP1 (חוקי דרך אגב), אני עושה BOOT ל דיסק ואז במעבר בין מסך למסך עד מצב שאני מפרמט את ההרד דיסק, לוקח כ 3 - 4 דקות בין מסך למסך. אחרי ההתקנה הכל נראה תקין. לפני כמה ימים גיליתי שיש בעיה ב HDD דרך ה EVENT VIEWER והלכתי להחליף את ההרד דיסק SEGATE 500GB 32MB, הגעתי הבייתה חיברתי אותו והתחלתי התקנה חדשה, שוב אותו זמן השהייה בין מסך למסך, ולאחר מכן התחלת ההתקנה המחשב עולה בפעם הראשונה ולאחר מכן אחרי לא יודע להגדיר זמן מדוייק אבל כמה שעות הוא מתרסק כל זאת כשאני לא נוגע בו, ואני מקבל הודעה WINDOWS HAS SHUTDOWN UNEXPECTEDLY, לאחר בדיקה בקובץ ה MINIDUMP, אני רואה שהוא קושר את התק…

• 3 תגובות
    • 610 צפיות
  14. שלום, לקחתי דיסק ישן (ומקורי!) של XP Home Edition, שקניתי עוד לפני שיצא SP1. יש לי צורך להתקינו על המחשב (כרגע משתמש בויסטה ו-7), וכדי שהוא יזהה את ההארד דיסק SATA שלי ומסיבות ברורות אחרות, הורדתי את SP3 מהאתר של מיקרוסופט וביצעתי Slipstream באמצעות nLite. שיניתי מס' פונקציות בודדות ב-nLite כדי ש-XP תותקן בצורה יותר נוחה (הגדרת עברית מראש, הכנסת הסיריאל מראש ועוד). התקנתי את מערכת ההפעלה על מחיצה ריקה, וכשאני מגיע לשלב שאני מתבקש להזין סיריאל (שמוזן מראש...) אני תמיד מקבל הודעת שגיאה שהסיריאל אינו מתאים, למרות שמדובר בסיריאל מקורי שהזנתי במס' התקנות חוזרות על המחשב הישן שלי בשנים האחרונות. מה ניתן לעשות כדי לפתור את הבעיה?

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. Started by asaf999,

שלום לכולם. רכשתי ווינדוס vista חדש, ויש לי בעיה בהתקנה. אני לא מצליח להפעיל את הדיסק לפני שווינדוס XP עולה. ניסיתי לעשות שהכונן יהיה הראשי ולא ההרד דיסק, אך ללא הצלחה. הוא פשוט לא רושם press any key to ... תודה

• 2 תגובות
    • 767 צפיות
  16. Started by IMT,

כשאני מתחיל להתקין דריבר למדפסת שלי, או כשאני מתחיל להתקין AVG anti-virus מופיעה לי ההודעה: config.nt. the system file is not suitable for running MS-DOS and microsoft windows applications. choose 'close' to terminate the application. כותרת ההודעה היא: 16 bit windows subsystem ומופיעים שני לחצנים close ו ignore אם אני לוחץ ignore שום דבר לא קורה, הוא פשוט נשאר על אותו מצב, ואם אני לוחץ close אז ההתקנה נסגרת. הווינדוס שלי הוא 2000pro וכל הפתרונות שמצאתי עד עכשיו מדברים רק על NT או XP

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by omer.ap,

חברים יקרים שלום, קניתי זה עתה מחשב חדש. התקנתי עליו מס' תוכנות וכעת בעת ההפעלה הוא נותן לי הודעת שגיעה שאומרת שחסר DLL בשם jkknfctr.dll ובתקייה שכלל לא קיימת במחשב שלי (ניסיתי לגשת אליה ללא הועיל). לא נראה שכרגע במחסור בקובץ זה פפוגע בפעילות המחשב, והוא מתבטא בעותה הודעת שגיאה שמופיע בכל פעם שאני מפעיל את המחשב מחדש. ניסתי גם לחפש את הDLL הספציפי הזה באינטרנט ולא מצאתי. יש למישהו רעיון מה ניתן לעשות?

• 2 תגובות
    • 679 צפיות
  18. שלום, העלתי לפה תמונה של התקלה שכל הזמן חוזרת על עצמה המחשב עושה הפעלה מחדש וכשהוא מתחיל לעלות זאת התקלה, ממה זה קורה? ואיך מטפלים בזה?

• 8 תגובות
    • 1.9k צפיות
  19. Started by stalbetman,

שלום יש לי ווינדוס אקס פי ובו חמישה משתמשים, תמיד שהייתי פותח את המחשב לפני הכניסה היה נפתח רקע כחול וחמשת המשתמשים ברשימה וליד כל אחד ציור, פתאום זה נעלם והופיע לי מסך שחור עם מסגרת שאני צריך לרשום את שם המשתמש הרצוי ואם יש סיסמא אז סיסמא, למה זה קרה? נכנסתי ללוח בקרה ומשתמשים ניסיתי לשנות שם את סוג הכניסה והוא אומר לי משהו על NetWare שיש לי משהו כזה מזה ואיך אני מסיר אותו כדי להחזיר את כניסת המשתמשים כמו פעם? תודה

• 1 תגובה
    • 818 צפיות
  20. Started by henz12345,

יש לי מחשב נייד HD PAVILON DV5 עם וויסטה עליו. המחשב החליט לעשות בעיות באינטרנט (ז"א - כל דפדפן שאני לא פותח... דף ראשון מציג, דף שני ומעלה = קריסת התוכנה...). ביצעתי פקודה chkdsk /f, בעת העלאת המחשב הוא החליט שאני צריך כרגע להתקין תווינדוס מחדש :\ מה אני יכול לעשות עכשיו? מה אני צריך לעשות?

• 3 תגובות
    • 876 צפיות
  21. Started by AvIAToR,

היי, כאמור, בזמן טעינת הוינדוס המחשב מתחיל מחדש, ניסיתי לעשות SAFE MODE אותו הדבר... יש למישהו מושג ממה יכולה להיות הבעיה??? תודה...

• 3 תגובות
    • 733 צפיות
  22. Started by gargoil,

בוקר טוב לכולכם! הנה תקלה מעניינת שיש לי can't find autochk.exe מה לעשות במקרה הזה????

• 1 תגובה
    • 571 צפיות
  23. Started by ofer,

הי בכל נסיון שלי ללחוץ play בסיוע לחצן ימני על קובץ מוסיקה נתקע המסך בתקיה ורק ע"י שחרור בעזרת סיום מסימה אפשר להמשיך לעבוד. שמיעצ מוסיקה מתבצעת רק דרך תוכנת מוסיקה (winamp או media player ) איך מחזירים האפשרות שהיתה לשמוע קובץ בודד בלחיצה ימנית על play משתמש בחלונות 2000 פרו מעודכנת שהאופציה עבדה עד לפני מספר ימים תודה

• 0 תגובות
    • 548 צפיות
  24. Started by Or94,

אוקיי בזמן האחרון כאשר אני מכבה את המחשב מופיע לי מסך כחול שאומר שהמחשב צריך להיכבות בגלל איזה בעיה מסויימת. זאת השגיאה שמופיע לי: BAD_POOL_Header Stop:0X00000019 (0X00000020) איך פותרים את הבעיה הזאת?היה כתוב לי במסך הזה למחוק תוכנות חדשות שהתקנתי וניסיתי וזה לא עזר.

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by aviv_ni,

שלום פעם שהייתי נכנס למסמכים שלי ואז למעלה הייתי לוחץ כלים ואז היה לי אפשרויות והיום שאני לוחץ כלים רשום לי מיפוי כונן רשת , ניתוק כונן רשת , סינכרון למה זה השתנה לי לזה ואיך אני מחזיר שיהיה לי אפשרויות ??? תודה.

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.