Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,236 דיונים בפורום זה
-
חברים שלום רב, ;D אני זקוק לעזרתכם, לאחרונה התקנתי את הדריבר של nVidia 53.03 ולמרות שהורגש שיפור משמעותי בהורדם הבאגים שהיו לי במערכת נוצר מצב מוזר שהצלמיות - "איקונים" בוינדוס הפכו להיות כאילו ב256 צבעים.. מוזר לחלוטין.. הייתי שמח להעלות תמונה ע"מ שתוכלו לראות את המחזה.. אבל אני לא כ"כ יודע איך... בכל אופן, האיקונים נראים בצורה די מזעזעת - שללתי בעיה של זיכרון.. וזהו , אני לא יודע מה לעשות... בנוסף הדבר מופיע רק כאשר אני משתמש באפשרות של "שימוש בכל הצבעים האפשריים" באיזור של "אפקטים" במאפייני התצוגה. Os:windows2000 תודה לכולם.. mamulitis/
-
- 0 תגובות
- 730 צפיות
-
-
יש לי בעיה מוזרה שלא הייתה לפני פרמוט המחשב ואני רוצה להחזיר את האפשרות של תצוגה מקדימה שמסמנים קובץ תמונה מסויים. לאחר פתיחת תיקיה המכילה קבצים תמונה בדר"כ אם מסמנים את הפריט, עם לחיצה אחת עם העכבר, נוצרת תצוגה ממוזערת בצד החלון. בצד החלון=משימות נפוצות בתיקיה. במשימות נפוצות בתיקיה יש כמה נושאים: משימות מערכת מיקומים אחרים פרטים ותחת הנושא "פרטים" יש את שם וגודל הקובץ תאריך וכו'... עכשיו המערכת הפעלה לא נותנת לי תצוגה מקדימה על אותו הקובץ לפני הפתיחה. רק שאני פותח את הקובץ הוא כרגיל. אבל גם אין את האפשרות של תצוגת קבצים כתמונות ממוזערות ז"א לחצן ימני עם העכבר בתוך תיקיה ->תצוגה-> תמונות ממוזערות. אני לא רואה תמונות ממוזערות למה ??????? אני מקווה שאני מובן.
-
- 0 תגובות
- 6k צפיות
-
-
שלום לכולם, במערכת Vista שאמורה לצאת קיימת אפשרות תצוגה מקדימה של חלונות בשורת המשימות (ראה תמונה לפני ואחרי בסוף המסמך) על מנת לקבל את אותו אפקט בWindows xp ניתן להתקין תוכנה קטנה בשם Visual Task מאתר הבא: http://www.visualtasktips.com/ לינק להורדה: http://www.visualtasktips.com/download.php לאחר ההתקנה יש לבצע הפעלה מחדש למחשב ופשוט \לעבור עם העכבר על החלונות הפתוחים כמו בתמונה. [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
יש לי תיקיה ענקית של קבצי וידיאו בפורמטים שונים (MP4 , WMV , FLV וכו) בחלקם הגדול לא מופיעה לי תצוגה מקדימה של הסירטון, כיצד אני גורם למערכת להציג לכל הסרטים ולכל הפורמטים תצוגה מקדימה? [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
ביצעתי פרמוט והתקנה חדשה עם Driver מעודכן לכרטיס מסך, ומאז בזמן שהמסך מחובר עם DVI, אחרי שלב הטעינה של Windows , אין תצוגה. מה אני צריך לעשות? בתודה מראש.
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, פירמטתי את המחשב שלי מwindows 7 לwindows 7 וההגדרות משום מה שונות עכשיו. לפני שפירמטתי, ברגע שרק שמתי את הסמן של העכבר על אחד מהיישומים הפתוחים בtask bar הופיעה תצוגה קטנה של תכולת החלון. לדוגמא: אם ראיתי סרט שפועל כרגע, ושמתי את העכבר על החלון של הסרט בtask bar הייתי יכול לראות את הסרט בקטן. מישהו יודע היכן נמצאות ההגדרות של זה במידה והייתי מספיק ברור? תודה, אורן
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מה שמוקף באדום נעלם לי איך אני מחזיר אותו בחזרה? בתודה מראש
-
- 2 תגובות
- 706 צפיות
-
-
כשאני נמצא בתקייה עם קבצי WMV אני רואה PREVIEW של הסרט. אבל בסרטי DIVX אין PREVIEW (למרות שאני מסוגל לצפות בו). יש דרך שגם לDIVX יהייה PREVIEW ב VISTA?
-
- 0 תגובות
- 560 צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת, יש אפשרות שExplorer יציג את גודל הקבצים בבייטים ולא בקילו-בייטים? תודה!
-
- 0 תגובות
- 573 צפיות
-
-
שלום רב לכם, ובכן, הבעיה כי כדיקלמן: ברגע אחד, האייקונים נהפכו כולם ל256 צבעים. מערכת ההפעלה היא ווינדוס 2000, גירסת detonator היא 7.58 עם GTS 32 MB. מה שנוסה עד עכשיו בשביל לפתור זה, כולם לא עבדו: 1. להשתמש בTweak UI בשביל לעשות Repair לאייקונים. 2. במאפיינים בשולחן העבודה, Effects וסימון ה Show Icons using all Possible Colores. 3. הסרה והתקנה מחדש של הדרייברים, כולל הוצאת הכרטיס מסך מהמקום. 4. העברת האייקונים לדיפולט שוב פעם ללא הוצלחה. למישהו יש מושג מה הפתרון והאם זאת בעיה מוכרת? בתודה, גוסט.
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לדעת כיצד ניתן להגדיר באופן קבוע תצוגה של אקספלורר כאשר עושים שמירה בשם לקובץ מסוים. מצ"ב שתי תמונות תמונת - List view ככה זה נמצא כיום תמונת - Detials view זוהי התצוגה שאני רוצה קבוע מה עלי לעשות? [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 682 צפיות
-
-
שלום אני כבר חודש מנסה לסדר את זה וזה לא עובד. יש מסכים ותוכנות בהן הגרפיקה מצוינת ויש כאלו שזה ממש לא במיוחד כל מה ששור לוידאו. מצרף דוגמא לשני תפריטים מאותו עולם, אחד נראה מטושטש ורע מצד ימין לעומת זה מצד שמאל שחלק ונקי. כבר משתגע ולא מוצא פתרון. דרייברים מעודכנים ומה לא.. תודה (: !!!
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, אני עובד עם ויסטה, יש דבר שממש מציק לי. אני מעוניין למיין ולהציג לפי סוג קובץ את התקיות שלי . ומשום מה אחרי כיבוי והדלקה של המחשב, המערכת הפעלה מאפסת את התצוגה. האם יש איזה הגדרה או וי כדי לשמור את אופן התצוגה? תודה
-
- 2 תגובות
- 815 צפיות
-
-
איך אני יכול לגרום לכך שהתצוגה של תקיית הmusic ותת התקיות שיש באותה תקייה ראשית (תקיית הmusic)תהיה באופציה של list? וגם בתקיות אחרות אני רוצה שיראו הכל בתצוגה של icon ולא tiles ושגם התת תקיות יהיו באותה אופציה. מבלי לעבור אחד אחד.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, רציתי לדעת מהו הקובץ בWIN2000 שקובע את תצורת המערכת כמו msconfig בWIN XP תודה מראש לכל מי שיכול לעזור.
-
- 2 תגובות
- 744 צפיות
-
-
הבעיה היא כזאת - במחשב של חבר (אין לי מושג מה קרה לפני הבעיה ואין לי איך לברר כרגע), Asus Eee PC (אם יש תתי דגם אז לא הצלחתי למצוא), כל הדלקה, ולא משנה באיזה מצב, מובילה לStartup Repair, שמנסה, לפי שמו, לתקן בעיות בstartup. (מ"ה - Windows 7 Starter) עכשיו, שתי בעיות: א. אין לי בעיה עקרונית לגבות בעזרת גרסאת Live של לינוקס על DoK, שאני מניח שאני אצליח להכנס איתה לכל מערכת הקבצים ולהוציא את מה שצריך להוציא. (הבעיה כרגע היא שיש לי DoK של Sandisk מסדרת U3, ובגלל שהוא יוצר 2 כוננים והלפטופ הספציפי הזה מזהה רק אחד מהם משום מה, אני לא מצליח לעשות ממנו boot. אני מקווה שהבעיה תפתר כשאני אמצא dok אחר להשתמש בו) ב. בעצם, בגלל שאין לי שום גישה לווינדוס, אני מניח שהפתרון היחיד הוא לעש…
-
- 0 תגובות
- 839 צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד ומחשב נייח שכיביתי את המחשב הנייד וינדוס התחיל להתקין עידכונים ונשאר תקוע על העידכון השני מתוך 11 מכוון שזה נמשך המון זמן (רק התקנת העידכון השני) כיביתי את המחשב...ועכשיו שאני מפעיל אותו הוא שוב תקוע על התקנת העידכון השני... גם במחשב הנייח הוא תקוע על התקנת העידכון השני (דרך windows update) שאני לוחץ על עצור את ההתקנה שום לא קורה... מה אפשר לעשות? תודה
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
-כל פעם שאני מפעיל את המחשב אני צריך לבחור את הראשונה. -תיקיית ההתקנה שיצר הסידי תופסת לי 600 מגה בכונן השני -פורמט מלא של הכונן (מהווינדוס עצמו) לא עזר, כמובן שגם לא quick פורמט. איך אני נפטר מתקייה זו?
-
- 7 תגובות
- 856 צפיות
-
-
היי, יש לי שתי תיקיות שתקועות לי בסל המיחזור ולא מצליח למחוק גם לא ב סייף מוד ניסיתי גם rd /s /q e:\recycler פשוט לא רוצים להימחק מה עושים?
-
- 9 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש לי תקייה שכשאני פותח אותה לוקח שנה עד שהיא נפתחת...אין בה משו מיוחד רק קבצי מוזיקה תקיות אחרות נפתחות כרגיל...גם תקיות יותר גדולות מה יכולה להיות הסיבה ואיך אפשר לפתור את זה?...זה התחיל היום זה לא היה ככה ולא הוספתי/מחקתי כלום מהתקיה ניסיתי להפעיל תמחשב מחדש ולא עבר תודה
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני בטעות העברתי תיקייה שאליה מגיע כל מה שאני מוריד, העברתי אותה לתיקייה של IE7, עכשיו כשהיא שם אני לא מצליח לעשות איתה כלום, לא למחוק, להיכנס, להעביר וכו', הוא אומר לבדוק שהקובץ לא בשימוש, או אם הוא מוגן.. אבל הוא לא כל אלו, מה אני עושה עכשיו? אגב גם פתאום התיקייה הפכה לשקול 0KB
-
- 1 תגובה
- 651 צפיות
-
-
יש איזה תקייה שאני לא יכול למחוק(זה רושם שאדם או תוכנית אחרת משתמשים בזה)ואני חושב שזה וירוס(זה עשה לי כמה בעיות) יש איזה דרך למחוק את זה? :s05:
-
- 2 תגובות
- 704 צפיות
-
-
יש לי תקייה שנמצאת בתוך השרת של ווינדוס (במחשב פה: C:\Inetpub\wwwroot) והיא לקריאה בלבד ואני לא מצליח לשנות את זה! גם יש ל-V רקע אפור, אנ ימבטל את זה עושה אישור וה-V חוזר. בבקשה עזרה! (מצורפת תמונה...) [attachment deleted by admin]
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מותר למחוק אותה, כי אני רואה הרבה קבצים של כל תוכנה אחרי שאתה מתקין ואז עושה חיפוש לראות איזה קבצים לא נמחקו תמיד נמצא איזה קובץ בתקייה הזאת (פרפצ'). אז האם זה בטוח למחוק אותה ?? תודה רבה וחג שמח!
-
- 1 תגובה
- 917 צפיות
-