עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. :-\ אני עובד עם COMPLETE ANONYMOUSWEB SURFING זה תחת פרוקסי והאינטרנט נהיה איטי...זה אמור להיו תככה?

• 0 תגובות
    • 639 צפיות
  2. Started by ZZR,

האם ניתן להתקין טלאי לתמיכה ב USB 2.0? אני מקבל הודעה מעצבנת hi speed usb device plugged into non hi speed.

• 9 תגובות
    • 997 צפיות
  3. Started by Black_eagle,

שלום. אני רוצה לעשות שWINDOWD XP PRO שלי יתמוך ב 2 שפות. כלומר יש את ההגדרות האלה בלוח הבקרה ששם בוחרים כל מיני שפות, אז אפשר לבחור שם רק אחת האם אפשר לעשות שיתמוך בשתי שפות במקרה שלי עיברית ורוסית. לא חייב דווקא דרך WINDOWS אולי יש איזה תוכנה או משהו.. תודה

• 4 תגובות
    • 774 צפיות
  4. Started by gopher,

אבא שלי קנה מחשב חדש והתקנתי לו עליו XP Pro. מסתבר שהוא קנה גירסה עברית, אמרתי לא נורא נסבול את זה קצת בהתקנה ואחרי זה נשנה לאנגלית בחזרה. ואז אחרי ששמתי את כל הדרייבירים והכל , פתאום אני מגלה שהווינדווס ה@#$!#% הזה , אם מתקינים את הגירסה שלו בשפה מקומית , לא תומך במעבר לאנגלית (להפך זה כן עובד). ממש ממש לא בא לי לפרמט את המחשב ולהתקין הכל מחדש. מישהו מכיר איזה דרך שאפשר לגרום לזה להשתנות לאנגלית בלי להתקין מחדש?

• 8 תגובות
    • 810 צפיות
  5. Started by lancealot,

שלום רב לאשתי יש מחשב (חדש) עם וינדוס 7 64 ביט, מעבד חדיש וכו' היא נכנסת לאתר מסוים לצרכי עבודה אך מקבלת באתר הספציפי DOES NOT SUPPORT AJAX נסיתי לעשות חיפוש ולחפש מה צריך להתקין על מנת לפתור את הבעיה אבל לא הצלחתי אשמח לשמוע רעיונות לעזרה תודה מראש

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. משהו שהפליא אותי מעט אך גם מרגיז, קבלתי משלוח של קבצי תמונות של נופים וכל מיני דברים כאשר טקסט מצורף אליהם אבל במקום הטקסט מופיע אצלי סימני שאלה, כמו סימני שאלה כאלו מוזרים, שלחתי חלק מהקבצים לחבר והוא אומר שהוא רואה את הכתוביות רגיל, אז מה יכולה להיות הבעיה אצלי? עליי לציין שהכתוביות הן מקוריות של יוצר הקבצים ולא טקסט רגיל שמישהו מוסיף,,תודה מראש למשיבים.

• 1 תגובה
    • 832 צפיות
  7. Started by mushi,

התקנתי ווידוס שהוציאו ממנו את התמיכה בעברית.... איך אנייכול להחזיר או יותר נכון להוסיף את הקבצים הדרושים ומהם... תודה רבה לעוזרים.

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by IMT,

ל windows 2000 שלי אין תמיכה בעברית, אני מסוגל לתת לקבצים שמות בעברים ולראות עברית, אך אני לא יכול לדוגמא לכתוב ב WORDPAD בעברית. איך אני מוסיף תמיכה בעברית? יש לי דיסק והכל

• 2 תגובות
    • 835 צפיות
  9. Started by WizMaster,

האם אפשרי להציג עברית ויזואלית במערכות הפעלה שאינן תומכות בעברית?

• 7 תגובות
    • 1.9k צפיות
  10. Started by Ashand,

זה נכון שווינגוס XP תומך ב-DUAL CPU משום מה נראה לי שהוא משתמש רק באחד אצלי...איך אני מוודא שהוא אכן משתמש בשניהם?

• 1 תגובה
    • 934 צפיות
  11. Started by crazydiamond,

היכן אפשר להוריד חבילת שפת משתמש (MUI) לחלונות XP? והאם החבילות הן בתשלום או חופשיות? ואיך אני גורם לתוכנת חלונות XP לתמוך בשפות נוספות (קריאה וכתיבה) מלבד עברית ואנגלית? כך שבסרגל השפה ב SYSTEM TRAY תהיה לי גם השפה השלישית? בברכה

12. Started by sonik,

האם משהו יודע עד כמה מסכים אמני יכול לחבר למערכת ההפעלה ולהריץ בכל מסך אפליקציה אחרת (אם אני זוכר נכון זה 8 אבל אני לא בטוח). אם כן אז איך עושים את זה תודה

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by efod26,

שלום, יש לי שאלה אני מחפש מדפסת חדשה, ויש לי וינדוס 7 כל החנויות שהייתי בהם לא יכולים להגיד בוודאות שיש תמיכה לוינ' 7 איך ניתן לדעת ולא לקנות חתול בשק... לכולם יש תמיכה בויסטה אבל לא אומר בטוח שגם בוינ' 7.... תודה,

• 8 תגובות
    • 875 צפיות
  14. Started by Epic,

שלום, ברשותי ווינדוס 7 64 bit. בזמן האחרון כשאני מדליק את המחשב הוא לא תמיד מצליח למצוא מערכת הפעלה. לאחר ריסוט שתיים נוספים הכל מסתדר. חשבתי שאולי משהו פגום בהארדיסק אבל check disk של ווינדוס לא העלה דבר. ממה יכולה לנבוע הבעיה? איך פותרים אותה? תודה

• 3 תגובות
    • 971 צפיות
  15. Started by susuFOX,

האם אפשר בעזרת הרגיסטרי או משהו כזה לגרום ל WindowsXP שיתמוך ב ATA33 או משהו כזה (שכחתי את שם הטכנולוגייה)

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. יש לי טאבלט VIEWSONIC VIEWPAD10 שבא עם WIN7 מותקן אבל הוא משאיר רק 2G פנויים ב-SSD הפיצפון. חשבתי לנקוט באחת הדרכים הבאות: 1. לנסות לצמצם את נפח ההתקנה אבל הבנתי שזה די אבוד מראש וכל עדכון מ"ה או התקנה של תוכנות מנפחות אותה ללא פרופורציה. 2. להתקין WIN7 נקי וקל ככל האפשר אבל החשש שלי שחלק מהפיצ'רים היחודיים של הטאבלט (מגע/כפתורים/WIFI למשל) לא יעבדו. יש כמה דרייברים באתר של VIEWSONIC אבל לא נראה שהם מכסים הכל... WIN7 תומכת בהם "מהקופסה"? לא נשמע סביר. 3. להתקין WIN8-RC בתיקווה שהיא תהיה קומפקטית יותר ותתמוך במה שנדרש. אשמח לחוות דעתכם.

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by sos,

יש לי ווינדוס XP HOME EDITION וקניתי מחשב חדש עם מעבד AMD 64 bit,רציתי לדעת אם צריך להוריד משהו כדי שהווינדוס יתמוך בוא. אם יש קובץ,אז תתנו לי בבקשה לינק. תודה

• 6 תגובות
    • 829 צפיות
  18. Started by shy30h,

מדוע אין תמיכה כיום(24-10-12) בהרבה מאוד תוכנות בווינדוס 7 64 ביט? לדוגמה:פיירפוקס 64 ביט ונגני וידאו ואודיו 64 ביט אם יש כבר משהו זה מקרטע וקורס. חומר למחשבה

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. שלום תמליצו לי על תוכנות שיגרמו למערכת ווינדוס XP לפעול יותר מהר.. Home Edition.. תודה רבה..

• 3 תגובות
    • 696 צפיות
  20. Started by hdbaam,

כותרת... אני חושב ש-98 ...? התקנתי XP SP2 על המחשב שלי ההארד דיסק רץ , אבל על ה-P3 הוא נתקע בשניה שהוא אמור לטעון את ה- XP.... בעע.. בקיצור, לעבור ל-98 ? או שאתם חושבים שאפשר לקמבן משהו ?

• 8 תגובות
    • 872 צפיות
  21. אורח אורי כרמי
    Started by אורח אורי כרמי,

הידעתם? כמות הזמן שניתן לחסוך עם קיצורי מקלדת בסביבת העבודה עשויה להגיע לעד כחצי ממנה. בואו להכיר את הטריקים הקטנים שיעשו את החיים שלכם לקלים יותר לכתבה: http://hwzone.co.il/תנו-לאצבעות-ללכת-במקומכם-המדריך-המלא-ל/

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by yanhak,

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3391336,00.html

• 2 תגובות
    • 646 צפיות
  23. Started by bad boy,

מה המצב חברה???. מישהו יכול ללמד אותי איך מתקינים וונדואוס אקס פי לאחר פירמוט??? ??? ???

• 4 תגובות
    • 724 צפיות
  24. בהתחלה הפעלתי את התוכנה diskeeper ואז יצאה לי אותה הודעה שצירפתי תמונה שלה, רק שהיה כתוב שהתוכנה diskeeper ניסתה לשדר למשהו מסויים באינטרנט. אחרי זה יצאה לי את אותה ההודעה, רק שהפעם winrar ניסה לשדר לגוף מסויים באינטרנט. כמובן שחסמתי את הגישה, אבל מה זה בדיוק? [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 756 צפיות
  25. Started by בנימין,

יש לי מחשב עם וינדוס 98 שכמעט ולא פועל בכלל יש לי גם וינדוס אקס פי על דיסק ואני רוצה להתקין אותו על מחשב ריק איך אני מוחק את הינדוס הישן ומתקין את החדש מעריץ של התוכנית בני

• 1 תגובה
    • 804 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.