עבור לתוכן

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by the_saint,

רציתי לדעת אם מישהו מצא או יודע על theme שגורם לוינדוס להראות כמו OS X

• 3 תגובות
    • 2k צפיות
  2. Started by Boomer,

במחשב שלי שהיה בו - Win ME הייתה אפשרות ל-Stand By. מאז שהתקנתי WIN XP, כשעושים Turn Off, האפשרות של Stand By היא באפור ואי אפשר ללחוץ עליה. כאילו שהמחשב לא תומך ב-Stand by. למה זה? השאלה השנייה שלי היא: יש לי מחשב שיש בו WIN XP אבל יש בו משהו לא בסדר, אולי ההתקנה לא הייתה טובה כי כל האפשרויות של ה-Advance בכרטיס רשת ובחיבור לאינטרנט לא ניתנות לשינוי. אז השאלה היא מה יקרה אם אני ינסה להתקין את ה-XP על ה-XP הקיים. אין איזו אפשרות פשוט לתקן את ההתקנה או משהו כזה?

• 14 תגובות
    • 2.9k צפיות
  3. Started by DJO,

אהלן אני מתכוון עוד מעט להתקין ווינדוס XP, רציתי לשאול האם מומלץ להפעיל את הפיירוואל המובנה? כרגע אני משתמש ב ZoneAlarm ומרוצה.. וחוץ מזה יש לכם טיפים בנוגע לשימוש ב XP?

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. Started by omri_ro,

1. נעלם לי הLANGUAGE BAR ומאז נעלמו עיקבותיו ואני לא מצליח להחזירו 2. למה הוא לא עושה לי GROUP מסומן לו שיעשה

• 13 תגובות
    • 2.4k צפיות
  5. Started by Or ei,

מה ההבדלים בניהם ומה יותר ממומלץ לגיימר כבד כמוני?

• 10 תגובות
    • 2k צפיות
  6. Started by YAAKOV33,

??? בבקשה עזרה !! התקנתי WIN 2000 וכל מה שכתוב בעברית הוא לא מזז ורושם את זה בג'יבריש אני התקנתי את הHEBREW בהגדרות אזוריות בהתקנה אבל עדיין אני לא יכול לכתוב בעברית (או לראות עברית) מה אפשר לעשות ???????????

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. Started by amd950,

אני רוצה להפוך את ההרד דיסק שלי ל NTFS אבל הבנתי שיש בעיה אם מפרמטים איך למצוא אותו ב FDISK מישהו יכול להסביר לי מה לעשות כדי שלא יהיו בעיות

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  8. Started by gil_st,

חפש בהסרה/הוספה של תוכניות אם יש אפשרות להסיר את החייגן של זנב (מי בכלל צריך את זה ?? מה זה נותן ?). אם כן אז זה גם אמור להעיף את הלוגו המעצבן שלהם.

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  9. לעפמים שאני גולש אז מופיעה לי הודעה שאני לא בדיוק זוכר מה היא אומרת , יש לי בחירה בין no ל yes , אם אני עושה yes אז נפתחת לי תוכנה אחרת , שאני סוגר אותה החלון של האקספלורר נסגר לי , שאני עושה no לא קורה שום דבר מה זאת הבעיה הזאת? איך אפשר להפתר ממנה?

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by onn_the_vy,

יש לי P166 בלי סידירום. ניסיתי להתקין מההרדיסק ולא משנה מה ניסיתי זה הוא לא נותן לי להתקין.. יש עצות...???

• 9 תגובות
    • 1.8k צפיות
  11. Started by guy94,

חבר שלי הביא לי לשים לו ב RIO כמה שירים, הוא הביא לי את התוכנה של ה - RIO אבל שאני מנסה להתקינה היא אומרת שהווינדוס שיש לי אינו 98/95 (יש לי XP) האם יש דרך לעקוף את זה ?

• 10 תגובות
    • 1.9k צפיות
  12. Started by DarK_NaF,

שמתי לב לעובדה המעניינת לפני כחודשים.... כאשר מנסים לפרמט בעזרת הדיסקט הפעלה של XP - בעזרת הפקודה הרגילה.... זה כותב: bad command or file name בפעם שעברה שפירמטתי זה היה בעזרת דיסקט של WIN98... ואז חשבתי לתומי - חייבת הרי להיות דרך - לא ייתכן שדיסקט הפעלה יהיה ללא אופציית פירמוט.... פשוט אני כנראה לא מצאתי דרך.... מישהו?

• 10 תגובות
    • 2.2k צפיות
  13. : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : :

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by menis,

?

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  15. Started by Xmen,

לאחר כיבוי המחשב ה- WIN נתקע מה הסיבה? וכיצד ניתן לפותרה?

• 13 תגובות
    • 2.3k צפיות
  16. Started by Haflo,

1. איך אני מבטל את ה Autorun לכונני CD-ROM ? 2. איך שולחים/מקבלים פקס ? 3. יש לי מספר תופעות מוזרות לאחרונה ב WinXP, מישהו יודע על בעיות שיכולות להיווצר כתוצאה מ Cloning? יש לי Ghost Clone של ה Boot Disk על השרת ואני בזמן האחרון משחזר משם(דיי הרבה לצערי )

• 2 תגובות
    • 2.1k צפיות
  17. Started by lazy,

קניתי מחשב חדש, ורציתי לבצע חלוקה של הדיסק הקשיח ל2 (סה"כ הדיסק הוא 40 ג'יגה). כנראה שלא ביצעתי תחלוקה נכון וכאילו נעלמו לי 10 ג'יגה. אח"כ רציתי למחוק את זה ולבצע חלוקה מחדש, ואז כשרשמתי fdisk נכתב לי על המסך (כמו מקודם) : do you wish to enable large disk support ? אני כותבת כן. ואז יש בעיה: נכתב לי על המסך: error reading fixed disk ואז חוזר לי ה A:> מה עושים? תודה רבה מראש.

• 6 תגובות
    • 2.3k צפיות
  18. Started by Boomer,

האם זה יפעל טוב על מחשב כזה? P3 800 128mb RAM זה נראה לי מאוד מוזר, כשאני עושה Alt+Ctrl+del ואני רואה כמה זיכרון נמצא בשימוש אצלי על המחשב Athlon XP 1600 עם 256mb זיכרון אני רואה שקצת פחות מחצי פנוי. זאת אומרת שאיזה 130mb נמצאים בשימוש. וזה כשאני לא עושה כלום במחשב. אז השאלה היא, איך המערכת הפעלה בכלל פועלת עם 128mb כאשר היא זקוקה ל-130 רק בשביל לפעול כמו שצריך? ואם עוד מפעילים איזה משחק אז בכלל זה לא נראה הגיוני. אני אשמח לשמוע את הסברכם.

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות
  19. Started by y_i_c,

כל מי שרוצה לדעת איך ליצור דיסק בוטאבל של XP מוזמן לשלוח לי אימייל! בקובץ זה מוסבר איך לצרוב את ה XP על מנת לאפשר איתחול המחשב והתקנת ה XP ללא צורך בדיסקט איתחול כל שהוא למעט הדיסק של ה XP עצמו

• 4 תגובות
    • 2k צפיות
  20. Started by DarK_NaF,

האם יש בעיות מסויימות בהתקנה שעליי לדעת עליהן כשאני מתקינה את זה כ CUSTOM?....

• 7 תגובות
    • 3k צפיות
  21. Started by zoyaniv,

שלום יש לי בעיה באיתחול של ה-XP עד עכשיו היה לי WINDOWS 98 עשיתי התקנה נקיה של XP אבל כל פעם שאני מאתחל מופיע לי תפריט לבחירה של המערכת הפעלה למרות שמחקתי לגמרי את ה-98 (השתמשתי בדיסקט אתחול של 98) איך אפשר לבטל את התפריט ולאתחל קבוע את ה-XP

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  22. Started by puNani,

[font face=verdana]קטןן אוקיי אז ככה, אני מקבל בעוד כשלושה ימים א תהמחשב החדש שלי... הבעיה היא שהתקינו לי בטעות WIN XP בעברית מלאה (כן עם ההתחל בצד ימין... בלאאחס). לי אישית מאד קשה לעבוד עם זה ורציתי להחלף לאנגלית, ואפילו יש לי את XP PRO המקורי באנגלית בבית... הבעיה עכשיו היא איך לבצע את ההחלפה? האם אפשר איכשהו להתקין על ההתקנה הקיימת ולהפוך את זה לאנגלית או שחייבים למחוק/לפרמט? אם חייבים למחוק/לפרמט, האם מישהו יכול להסביר לי בכלליות איך עושים את זה? (אני יודע לעבוד עם דוס ואני מכיר את כל הפקודות אז לא צריך להסביר לי איך לפרמט או להעתיק וכו')... אז בקיצור איך מכינים דיסקט הפעלה עם תמיכה לסי די (כדי שאני אוכל להתקין את XP דרך הדוס), ואיך למחוק ואיך מה? בבקשה אני אשמח מ…

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  23. טוב אני מקווה שתוכלו לעזור לי אחרת אני פשוט ישתגע :errr: זה היתחיל כשהוא סרב בכל תוקף :nono: להכיר בסורק או המצלמה שלי :AR15: זה ממשיך למרבה הפלא :s05: :s05: בכך שהוא סוגר לי מתי שבא לו את מה שבא לו כולל את האינטרנט ומודיע על שגיאה ורוצה גם לישלוח דו"ח שגיאות ליפני הניתוק :2gunsfiring_v1: עכשיו הבעיה שלי (העיקרית) זה איך גורמים לו (מאלצים/מכריחים)אותו לימחוק/להסיר :itschy: התקנים לא מוכרים :lamer: מ-לוח הבקרה/מאפיני מערכת את אותם התקנים כבר ניתקתי מהמחשב אבל הוא ממשיך להריץ אותם ועוד לא מוכן לימחוק בגלל שלתענתו הינם חיוניים לתיפעול המערכת :2gunsfiring_v1: אני מדבר על התקנים תחת הכותרת imagin devicse בבקשה תעזרו כבר אין לי כוח בישבילו

• 14 תגובות
    • 3.7k צפיות
  24. כשהתקנתי את XP הוא מצא לי רק עדכון אבטחה אחד. גם יש לו קטעים מפגרים שבהם הוא שואל אותי משהו בנוסח "windows update מצא עדכונים חשובים. להורדה לחץ על הורדה" וכשאני לוחץ על הורדה כל החלון נעלם ואין אליו זכר....... אבל בלי קשר, יש לי פנטיום 3 ואמרו שיש איזה פאצ' שעושה שXP יעבוד מהר יותר בפנטיום 3. למה windows update לא מציג לי אותו ? יש דרך להוריד אותו ידנית ?

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  25. Started by gal,

אם מישהו יודע אם אפשר לשדרג מילניום לXP?

• 15 תגובות
    • 4.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים