Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,236 דיונים בפורום זה
-
היי, יש לי הארד דיסק חדש, והתקנתי עליו היום ויסטה. עשיתי על הכונן שתי מחיצות - אחת למערכת הפעלה ותוכנות ואחת לכל השאר: מסמכים, מוזיקה, תמונות וכו' הבעיה שלי היא שwindows שם אוטומטית את התיקייה של המוזיקה (והמסמכים וכו') בתוך התיקייה של היוזר שלי (שהוא, אגב, היוזר היחיד במחשב) שבכונן C - שהוא כונן המערכת. השאלה שלי היא איך להעביר את התיקיות האלה למחיצה השנייה (אל תגידו לי פשוט לעשות העתק הדבק - זה פשוט ייתן לי תיקייה רגילה - לא תיקייה ש windows מגדיר בתור 'מוזיקה') זה חשוב שהמחשב יבין שזאת התיקייה של המוזיקה - כדי שאוכל להשתמש בקיצור שנמצא בתפריט 'התחל' (למרות שאפשר פשוט לשנות את הנתיב של הקיצור - זה עדיין משנה לתוכנות כמו winamp שבתור ברירת מחדל מוסיפות לספרייה את התיקייה…
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש לי הרבה תיקיות בשם FOUND.00, FOUND.01 FOUND.02... והם לא מופיעות דרך הEXPLORER הרגיל אפילו שמסומן להציג תיקיות מוסתרות. אני מצליח לראות אותן רק דרך נרו: למישהו יש מושג מה זה התיקיות האלה?
-
- 22 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
בזמן האחרון מאז שהתקנתי מסנג'ר פלוס (לא יודע אם זה קשור) ב- Program Files נפתחות לי כל מיני תיקיות כגון: DEFYDEFYMAGS DEFYflapDAG DEFYMAGSMAGS ועוד... מלאאאאא מה עושים?!?!? וגם נהיה לי TOOLBAR באקספלורר ואני לא מצליח להוריד אותו תודה מראש עריכה: אופס בטעות שמתי את זה כאן מנהלים תעבירו בבקשה
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
ניסיתי לחשוב על כותרת יותר טובה... מערכת VISTA 64 כל פעם שאני עושה עידכון לדריבר מופיעים לי תיקיות מוזרות, העלתי תמונה למה זה מופיע? בתוך כל תיקיה כזאת יש קובץ שונה אבל לדוגמא יש btwavdt64.CAT וכל זה מופיע בתוך תיקיית יוזר וזה דיי מבלגן שם אז השאלה למה התיקיות מופיעות והאם מותר למחוק? [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 596 צפיות
-
-
שלום רב, לפני כשבועיים רכשתי מחשב HP, וכמו שכבר אתם יודעים מקבלים אותו ביחד עם Windows XP Home Edition. ההתקנה בוצעה באמצעות תהליך שיצרו במפעלי HP והוא מתקין ומגדיר את XP אוטומטית. השאלה שלי אם התיקיות, שאני חושב שהם שייכות להתקנה זו ונקראות I386 ו-SWSetup, ניתנות למחיקה? אפשרי לעשות זאת או שצריך להשאיר אותן? תודה רבה, ערן.
-
- 4 תגובות
- 945 צפיות
-
-
שלום לכולם מאז שעברתי ל-WIN 7 יש לי בעיה מציקה שתיקיות שיש בהן הרבה קבצים (למשל תיקיית המוזיקה) נפתחות לאט ובהדרגה (כל כמה שניות נוספים עוד ועוד קבצים עד שהכל ניטען) - ככה זה אמור להיות? או שיש מה לעשות?
-
- 1 תגובה
- 2k צפיות
-
-
הי, האם אני יכול למצוא מי ניגש לתיקיות המשותפות במחשב שלי בעבר (לא כרגע)? אני עובד עם windows 7 תודה
-
- 1 תגובה
- 749 צפיות
-
-
אני מנסה לשנות באפשרויות תיקייה בסוגי קבצים.. בחלק של התיקייה הברירת מחדל זה open אבל בחלק של תייקית קבצים יש רק אפשרות אחת שהיא find.. עכשיו יש שם אפשרות לעשות - חדש אני רושם שם open אבל יש עוד אפשרות למלא - יישום המשמש לביצוע הפעולה מה אני אמור לרשום בו? ואז בעצם אני יצור פקודה חדשה שאני יגדיר אותה כברירת מחדל ואז ישר הוא יפתח את התיקייה ולא יכנס לחיפוש כל פעם... מישהו יודע איך אני עושה את זה ויוצר פקודה חדשה של Open?
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי במחשב כל מיני תיקיות כמו אימיול או תיקיה של משחק כל שהו או סתם קבצים שהשם שלהם מסומן בצבע כחול ואני רוצה לדעת מזה אומר תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי, לאחר 20 דקות עד שעתיים עבודה ללא ריסט תוכן התיקיות פשוט נעלם התיקייה ריקה ,מדובר ברוב התיקיות של כונן D ובמעטים ב:C . לדוגמה סרט שרץ מתוך הכונן עוצר לפתע כי הסרט נעלם לו. משחקים שקורסים פתאום כי התיקייה התאדתה. הכל מסתדר לאחר ריסט, ושוב פעם חוזר לאחר פרק זמן. ערכתי סריקת וירוסים מקיפה, וללא התקדמות. אשמח לעצה.
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, מותקן אצלי במחשב windows xp sp3. במהלך תהליך כלשהו, אולי עדכון של ה- windows, נוצרה תיקייה שאיני מצליח למחוק. היא אינה כוללת קבצי tmp או old, אלא שתי תיקיות, amd64 ו- i386, ובתוכן כמה קבצים ביניהם msxpsdrv ועוד כמה קבצי dll. שם התיקייה: 1e9222896a2829c94ed0ffdaf67c3e. התיקייה נוצרה על גבי כונן קשיח חיצוני שאינו קשור כלל ל- windows ומשמש רק לגיבויים. כשאני מנסה למחוק את התיקייה אני מקבל הודעת הגנה מפני כתיבה / קבצים נמצאים בשימוש. ניסיתי גם ב- safe mode. אשמח לקבל עזרה לגבי תוכן התיקייה ואיך אוכל למחוק אותה. תודה.
-
- 5 תגובות
- 987 צפיות
-
-
אני נמצא במצב של חוסר מקום קריטי בכונן. יש לי בספריית הווינדויס המוןתיקיות מוסתרות שכולן נקראות כמו: $NtUninstallKB821253_RTM$ $NtServicePackUninstall$ $hf_mig$ $NtUninstallKB833330$ $NtUninstallKB834707$ וכ"ו... 900 מגה כאלה... האם אני יכול למחוק אותם, או את חלקם?
-
- 2 תגובות
- 534 צפיות
-
-
אם לוחצים DELETE.. זה פשוט לא מגיב ראיתי פעם אשכול על זה אבל לא התייחסתי ועכשיו אני לא מוצא בחיפוש אף אשכול
-
- 3 תגובות
- 619 צפיות
-
-
יש לי תיקייה אחת במחשב שהיא גם התיקייה של האימיול שלפני איזה חודש פתאום סירבה להפתח. שאני לוחץ עליה האקספלורר ניתקע, וזאת התיקייה היחידה שזה קורה בה. מפרט שלי אם זה משנה... AMD 64bit 3000+ S754 DFI UT LanParty Nforce 3 A-DATA 512X2 MSI 9800pro תודה על כל עזרה שהיא...
-
- 14 תגובות
- 966 צפיות
-
-
שלום, יש לי תיקייה של 25 G בכונן C בתיקיית WINDOWS התיקייה אינה נראית גם לא ב"מוסתר". בעזרת תוכנת TREESIZE מצאתי אותה ויש בה מלא קבצי MSP. מה עושים איתם, האם אפשר למחוקם ולמה הם שם? תודה, מצ"ב תצלום מסך של התוכנה. [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
חברה אני חייב עזרה...העיה התחילה כשנשרף לי הלוח אם..כשחזר מתיקון גילית שהמערכת הפעלה לא עולה אז התקנתי וינדוס על כונן אחר.. ניסיתי להיכנס לתיקיות ב- Documents and Settings כדי להעתיק את כל הקבצים ששמורים לי על שולחן העבודה וסמסמכים שלי. אבל אז יצאה לי הודעה שגיאה שאין גישה אל....הגישה נתחתה...ניסיתי לעשות ריקוברי על הוינדוס אבל זה דורש לפרמט. חשוב לציין שאני יכל להגיע לכל הקבצים בכונן חוץ מהתייקיה הנל וזה בגלל שהיה לי סיסמה בכניסה למערכת. האם יש אפשרות לפרוץ את התיקייה?
-
- 3 תגובות
- 839 צפיות
-
-
אני זוכר שפעם עשיתי רקעים בתוך תיקיות ועכשיו אני לא מצליח למצוא את האפשרות הזאת לעשות אותם בתיקיות,יכול להיות שאין את האפשרות בוינדוס XP כי מה שזכור לי שעשיתי את זה בוינדוס 98,מישהו יודע איך לעשות זאת בוינדוס XP?
-
- 6 תגובות
- 787 צפיות
-
-
שלום יש לי XP PRO באנגלית. יש לי תיקייה בדיסק הקשיח בשם music שלא מאפשרת לי למחוק אותה. התיקייה משמשת לאיסון קבצי mp3 והתופעה התרחשה לאחר שהסרתי גירסה ישנה של winamp והתקנה של גירסה חדשה. להלן הפעולות שניסיתי לעשות שלא הצליחו בעת ניסיון למחוק התיקייה מתקבלת ההודעה הבאה: cannot delete file cannot read from the source file or disk ניסיון למחיקת התיקייה בעליית המחשב במצב בטוח, ניסיון לשנות שם התיקייה, ניסיון לגרור אותה לתיקייה אחרת, ניסיון מחיקה של התיקייה בדוס, שימוש בתוכנות : move on boot ו- unlocker. שום דבר לא הצליח למחוק את התיקייה. אשמח לקבל עזרה.
-
- 0 תגובות
- 641 צפיות
-
-
מה הכלי היעיל ביותר למחיקת תיקייה שלא נימחקת בדרך הקונבנציונלית. הודעת השגיאה שאני מקבל היא cannot delete file: cannot read from the source file or disk התיקייה אינה שייכת בשום צורה למערכת הפעלה ונוצרה על ידי winamp stream ripper
-
- 3 תגובות
- 836 צפיות
-
-
יש לי ויינדוס 10 ושאני פותח את התיקייה של Desktop זה לא מראה לי את כל האייקונים שבאמת יש לי בDesktop. [ATTACH=CONFIG]9881[/ATTACH] יש מה לעשות עם זה?
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, יש לי wundows xp יש לי תייקיה בשם Documents ב"מחשב שלי", הכתובת שלה היא: C:\Documents and Settings\All Users\Documents מישהו יודע מה זה ואיך מעיפים אותה? כי אי אפשר למחוק אותה, וגם איזה תיקיות צריכים להיות בתייקיה Documents and Settings? תודה ויום טוב.
-
- 2 תגובות
- 655 צפיות
-
-
אהלן התיקיה windows\installer עברה כל גבול והיא לוקחת כמעט את כל C. ברשותי WinXP Home, מה ניתן לעשות \ לכווץ את הדבר הענקי הזה? בתודה מראש
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היכן נמצאת התיקיה המיועדת לאכסון דמפים של בלוסקרינים בווינדוס 7???
-
- 12 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
לפני כמה ימים קפץ לי מסך כחול... לא ממש הצלחתי למצוא מה הבעיה... עשיתי בדיקת שגיאות במערכת, ברג'יסטרי, בזיכרון... בדיקת וירוסים... וכלום - הכל תקין! בנוסף, גם משום מה לא קיימת לי שום תיקיית minidump ב- Windows ככה שגם אין לי ממש קצה חוט בקשר לאותה בעיה... מה יכולה להיות הסיבה לכך שאין לי את התיקייה הזאת? או לחלופין, מה עוד נשאר לבדוק?
-
- 7 תגובות
- 997 צפיות
-
-
*מה זה תיקיית [glow=red,2,300]PREFETCH[/glow] שבתוך WINDOWS?
-
- 1 תגובה
- 2.3k צפיות
-